Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. april 2012 i Filmer

 1. 9 poeng
  Her ligger en video fra vår tur til Hardangervidda 22-24 mars 2019. Det var en tur med mye vind, noe vi også var klar over før vi dro og pakket og forberedte oss deretter. resultatet kan du se her. Det ble en flott tur med mange nye opplevelser som vinterfjellet kan by på. kom gjerne med tilbakemeldinger og om du har lyst kan du følge meg på @fjellmann77 på instagram.
 2. 9 poeng
  Kuling og kulde på Hardagervidda. Magisk stemning!
 3. 7 poeng
  At det går an å være så heldig når anlednigen først byr seg ! Lyst å være med på en helgetur i perfekt padlevær i Nordhordaland/Lindås området? (Filmen er 4 1/2 minutt). "Helgetur med telt og kajakk i April. Fredag: Padlet fra Lindås kai til Årvika (knapt 20 km) Lørdag: Padlet fra Årvika, til Vallevik via Grunnesundet og nordre del av Alverstraumen (vel 30 km) Søndag: Tilbake til Lindås Kai via Kalvsundet mellom Lygra og Stongi (ca. 20 km). Vi hadde tilnærmet vindstille vær hele turen, jevnt 10 grader, og bare litt lett regn på Lørdags ettermiddag og kveld. Sol på søndagen, bedre padlevær finnes ikke! Takk for at dere ser på. Setter pris på om dere klikker på "tommel opp", abonnèr hvis dere vil se mer! :)" Følg meg på instagram og youtube om du har lyst - https://www.instagram.com/mariusengelsen/ - https://www.youtube.com/channel/UCzGclDOCnt6rCCQ7_ijRnQQ/
 4. 7 poeng
  Da er det dags for ny tur i nytt område. Nå skal friluftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet. Sett av noen minutter og bli med på denne del 1 av denne flotte turen i Gausdal Vestfjell og Langsua Nasjonalpark.
 5. 6 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Det har lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold har satt hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 6. 5 poeng
  Hardangervidda Øst 2018 med start fra Synken
 7. 5 poeng
  polar13

  3 dagers tur Indre Troms

  3 dagers isfisketur til Indre Troms
 8. 4 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Del 2 Da fortsetter den fine turen på Hardangervidda! Det hadde lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold satte hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 9. 3 poeng
  polar13

  Fjellfiske i Vesterålen

  Fjellfisketur i Vesterålen
 10. 3 poeng
  Friluftsliv - Blefjell - Telttur med gutta - Del 2/2 Vi er i midten av juni og vi er på første guttetur for sesongen. Vi tilbringer en natt i Søndre Blefjell. Søndre Blefjell er en del av Blefjell som vi ikke har vært på telttur i tidligere. Det viser seg at også denne delen av Blefjell er flott å drive friluftsliv.
 11. 3 poeng
  Film fra min lille overnattingstur til Rundetjern i Romeriksåsen
 12. 3 poeng
  Det ser jo så deilig ut når folk som har peiling på det koser seg i hengekøyene sine ute på tur. Jeg måtte jo prøve - det gikk ikke helt som jeg hadde håpet ...
 13. 3 poeng
  En 7 dagers påsketur fra Skjomen til Ballangen
 14. 3 poeng
  Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 15. 3 poeng
  Vi er på tur i nytt område. Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 16. 2 poeng
  Friluftsliv - GSI Outdoors - Micro Table Har fått en del spørsmål fra dere følgere om dette bordet, så nå var det dags for en liten video om det. Et lite kjekt og hendig bord som ikke veier for mye. Praktisk å benytte på enkelte turer der innerteltet blir litt lite. Kan så klart tas med på alle turer, men det er ikke slik vi bruker det. Set av noen minutter og få litt mere informasjon om bordet.
 17. 2 poeng
  Jajamensann – endelig var det tid for å la hengekøya henge på knaggen og ta med seg det gamle Hilleberg Nallo 2 GT teltet fra skapet. Det er ikke til å komme unna at jeg er mer komfortabel i telt på tur fremfor flyveteppe. Det er liksom noe eget med det å ha gulv og tak og vegger og alt mulig. Jeg prøver for øvrig å dra en tur ut i skogen én gang i uka, og rekke hjem igjen før barna våkner slik at alle kommer seg på jobb og skole og barnehage. Av og til går det litt fort i svingene og av og til er det litt tungt å komme seg ut av døra når alle plikter er unnagjort sent på kvelden – men så er det liksom alltid verdt det når skogens ro tidvis senker seg ned over et trøtt hue
 18. 2 poeng
  Årets første tur med packraft i indre deler av Alsvågvannet i Vesterålen,
 19. 2 poeng
  Jeg befinner meg ved Stortjønna ikke langt fra Muggsjølia og skal videre i retning Åbbårtjønna. Set av noen minutter og se tredje del av denne herlige turen i Femundsmarka Nasjonalpark. En av Norges perler!
 20. 2 poeng
  polar13

  Klotindsvannet med DraumrXL

  Første tur med DraumrXL fra Amok
 21. 2 poeng
  Friluftsliv - Femundsmarka - Nedre Muggsjøen - Muggsjølia - Stortjønna - Del 2/4 Det ble en flott tur i Femundsmarka. Været startet kaldt og med nedbør. Gradestokken snek seg under 0 nattestid de første dagene. Etterhvert ble været noe varmere, men nedbøren lurete hele tiden og var på visitt hver dag. Uansett værforhold så er det en opplevelse å ferdes i denne nasjonalparken. Femundsmarka er og blir en av mine favoritt områder i Norge. Fordelen med denne tidlige visitten var at det var litte mygg og knott. Dette igjen gjorde fisket vanskeligere.
 22. 2 poeng
  En god video som viser resultatet av liberal vindkraftpolitikk
 23. 2 poeng
  Et friluftsliv bør absolutt inneholde overnatting i gapahuk. Utrolig koselig og man kommer tett på naturen. I denne videoen viser vi deg hvor enkelt og raskt du kan sette opp en gapahuk med presenning eller tarp. Vi har funnet enkle knuter vi syns er geniale til dette formålet. De tre knutene er enkle å lage og enkle å få fra hverandre igjen. Sett av noen minutter å lær disse du også. Knutene er også geniale til andre formål i friluftslivet. Ble en liten feil i den første videoen, men se hele den først. Etterpå finner du rettelsen på den ene knuten her:
 24. 2 poeng
  Bli med på tur innover i Bamblemarka. Telt, snø, bål, isfiske, huskier - pur turglede!
 25. 1 poeng
  En video från 2017 då jag och mina kompisar besteg Galdhøpiggen.
 26. 1 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda - Vikbekkfjell - Synken - Holken og videre innover - Del 1/3 Vi er I slutten av juni og det er dags for ny tur. Jeg er i Tinn kommune og har kjørt et langt stykke inn på fjellet til Kalhovd. Fra Kalhovd har jeg kjørt videre innover og parkert ved Synken. Herifra kan man ta båten til Mårbu, men jeg skal gå fra Synken og inn i Vikbekkfjell. Jeg følger stien et stykke innover og tar av mot et vann som heter Holken. Herifra går jeg videre over fjellet og kommer ned til et vann merket med 1284 på kartet. Dette vannet ligger et stykke ovenfor vannet som heter Vesle Reksjåen. Her blir det leir førte natten. Jeg befinner meg nå rett innenfor grensene til Hardangervidda Nasjonalpark. Fiskestanga svinges, kanskje er fiskelykken bedre her en sist tur i Femundsmarka Set av noen minutter og se første delen av denne herlige turen i Vikbekkfjell. En av Norges perler!
 27. 1 poeng
  Friluftsliv - Blefjell - Telttur med gutta - Del 1/2 Vi er i midten av juni og det er dags for første guttetur for sesongen. Vi skal tilbringe en natt i Søndre Blefjell. Dette er en del av Blefjell som vi ikke har vært på telttur i tidligere. Det viser seg at også denne delen av Blefjell er flott å drive friluftsliv. Fiskestanga blei også prøvd.
 28. 1 poeng
  Akk, ja. Dette hengekøyelivet er ikke så lett. Men jeg blir bedre og bedre. Og denne natten går... Ja, sjekk ut videoen og se hvordan det funker å pakke hengekøyen inn i en Jerven-duk. For å se andre episoder i vloggen, så kan man også besøke YouTube
 29. 1 poeng
 30. 1 poeng
  Siste del av vinter turen på Hardangervidda er også nå lagt ut. Været var utfordrende helt til siste stavtak. Det ble også første gangen jeg har feiret bursdag inne på Hardangervidda i telt. Fin opplevelse! Sett av noen minutter og se avslutningen på denne fine turen mot Fagerheim der bilen står å venter.
 31. 1 poeng
  Da er det dags for del 3 av den fine turen på Hardangervidda! Det hadde lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold satte hinder i veien. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig. Sett av noen minutter og se del 3 av turen!
 32. 1 poeng
  Bård Haug

  Last day of Easer

  Siste dag i Påsken ble hytteveggen valgt til fordel for skiturer. Da ble det også tid til å filme litt. Dette har vært en fantastisk vintersesong!
 33. 1 poeng
  I Januar fikk jeg testet ut randonee-utstyret i et nytt området, nemlig rundt Gaustadtoppen! Her er videoen fra topp-turen:
 34. 1 poeng
  Hej! Gammal video från 2016 då jag och ett kompisgäng tog oss upp för Skålatornet. Mvh Daniel
 35. 1 poeng
  I januar dro jeg inn i Sunnmørsalpene for å bestige topper på randoneeski! Været var på min side og dette var min favoritt-dag hvor jeg og pappa kom oss opp på Ausekaret på 1202 moh!
 36. 1 poeng
  Har DU gått til Gulfjellstoppen via Vossavardane på ski? 🤩 Det er en omvei man kan ta fra Osavatnet til Gullfjellstoppen, den ruten kan virkelig anbefales (sommer og vinter)! Både opp og ned er den fin, men jeg liker kanskje best å bruke den på vei opp når jeg går på ski 😉 På søndag var verken snømengden eller skiføret noe å skryte av, men været var upåklagelig! I videoen viser jeg ruten rundt Svartavatnet og opp over Vossavardane. Etter Svartavatnet måtte jeg trakke spor helt til toppen, dette er en mindre brukt rute 🙂 https://www.instagram.com/mariusengelsen/
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.