Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. april 2012 i Filmer

 1. 9 poeng
  Her ligger en video fra vår tur til Hardangervidda 22-24 mars 2019. Det var en tur med mye vind, noe vi også var klar over før vi dro og pakket og forberedte oss deretter. resultatet kan du se her. Det ble en flott tur med mange nye opplevelser som vinterfjellet kan by på. kom gjerne med tilbakemeldinger og om du har lyst kan du følge meg på @fjellmann77 på instagram.
 2. 9 poeng
  Kuling og kulde på Hardagervidda. Magisk stemning!
 3. 7 poeng
  At det går an å være så heldig når anlednigen først byr seg ! Lyst å være med på en helgetur i perfekt padlevær i Nordhordaland/Lindås området? (Filmen er 4 1/2 minutt). "Helgetur med telt og kajakk i April. Fredag: Padlet fra Lindås kai til Årvika (knapt 20 km) Lørdag: Padlet fra Årvika, til Vallevik via Grunnesundet og nordre del av Alverstraumen (vel 30 km) Søndag: Tilbake til Lindås Kai via Kalvsundet mellom Lygra og Stongi (ca. 20 km). Vi hadde tilnærmet vindstille vær hele turen, jevnt 10 grader, og bare litt lett regn på Lørdags ettermiddag og kveld. Sol på søndagen, bedre padlevær finnes ikke! Takk for at dere ser på. Setter pris på om dere klikker på "tommel opp", abonnèr hvis dere vil se mer! :)" Følg meg på instagram og youtube om du har lyst - https://www.instagram.com/mariusengelsen/ - https://www.youtube.com/channel/UCzGclDOCnt6rCCQ7_ijRnQQ/
 4. 7 poeng
  Da er det dags for ny tur i nytt område. Nå skal friluftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet. Sett av noen minutter og bli med på denne del 1 av denne flotte turen i Gausdal Vestfjell og Langsua Nasjonalpark.
 5. 6 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Det har lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold har satt hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 6. 5 poeng
  Jeg har startet Youtubekanal der målet er å dele turfilmer, så her er første filmen fra en fjelltur i julen.
 7. 5 poeng
  Hardangervidda Øst 2018 med start fra Synken
 8. 5 poeng
  polar13

  3 dagers tur Indre Troms

  3 dagers isfisketur til Indre Troms
 9. 4 poeng
  Det var noen her på forumet som etterlyste en film om kullos så jeg har laget en liten film om temaet. Jeg håper den faller i smak og gleder meg til å høre hva dere synes i komentarfeltet
 10. 4 poeng
  Fra en vanvittig kul tur jeg var på i sommer Jeg gleder meg til å høre hva dere synes!Legg til andre filer
 11. 4 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda 2019 Fagerheim - Heinseter - Rauhelleren Del 2 Da fortsetter den fine turen på Hardangervidda! Det hadde lenge vært forsøkt å få til en tur på Hardangervidda, men været og andre bil forhold satte hinder i veien. Da er det ekstra deilig når turen endelig kunne realiseres. Turen går denne gangen ut fra et nytt sted, Fagerheim. Dette er ikke så veldig langt unna Dyranut, og befinner seg noe nærmere Geilo. Turen går herifra og inn til Heinseter og videre mot Rauhelleren. Planen var så å gå mot Stigstuv og deretter krysse over fjellet mot Fagerheim igjen. Været gjorde denne planen vanskelig.
 12. 3 poeng
  Camping med uforutsigbare værfenomen
 13. 3 poeng
  Første tur med Hilleberg Allak 3
 14. 3 poeng
 15. 3 poeng
  Bård Haug

  Dusanfossen

  Dusanfossen. Fint lite turmål Jondalen, Blefjell
 16. 3 poeng
  polar13

  Fjellfiske i Vesterålen

  Fjellfisketur i Vesterålen
 17. 3 poeng
  Friluftsliv - Blefjell - Telttur med gutta - Del 2/2 Vi er i midten av juni og vi er på første guttetur for sesongen. Vi tilbringer en natt i Søndre Blefjell. Søndre Blefjell er en del av Blefjell som vi ikke har vært på telttur i tidligere. Det viser seg at også denne delen av Blefjell er flott å drive friluftsliv.
 18. 3 poeng
  Film fra min lille overnattingstur til Rundetjern i Romeriksåsen
 19. 3 poeng
  Det ser jo så deilig ut når folk som har peiling på det koser seg i hengekøyene sine ute på tur. Jeg måtte jo prøve - det gikk ikke helt som jeg hadde håpet ...
 20. 3 poeng
  En 7 dagers påsketur fra Skjomen til Ballangen
 21. 3 poeng
  Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 22. 3 poeng
  Vi er på tur i nytt område. Filuftslivet nytes i Gausdal Vestfjell og inn i Langsua Nasjonalpark. Vi er midt i februar og et mildvær har gjort at mye av snøen har smeltet. Det er overraskende lite snø i området. Det blir noen flotte dager i dette flotte området. Det er svakt kupert og enkelt å trekke med seg pulken. Turen starter ved parkeringen ovenfor Synstgardsætra og inn i området rundt Nordbuvatnet.
 23. 2 poeng
 24. 2 poeng
  Håper alle kan plukke opp noen tips og kanskje lære noe nytt
 25. 2 poeng
  En nærtur i disse coronatider
 26. 2 poeng
  felix haug

  J A N U A R

  En del av årets prosjekt. Minst en overnatting i naturen hver måned.
 27. 2 poeng
  Jeg og min sønn har vel rundt 50 dager ute i året med stang og sekk. De siste årene har vi laget film av det vi kaller for Ten Rivers Trip. Dette er fjerde episode med historier fra ørretjakt i Trøndelag. Håper dere liker den
 28. 2 poeng
 29. 2 poeng
  Her er noen stemninger fra en fottur fra Vuontisjärvi via Øvre Anárjohka nasjonalpark til Karasjok. Jeg har valgt følgende rute (mere eller mindre presis): https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1QEwrqMQEaXjLJGFCAoQpoOPaz9N-4g2c&ll=68.9386054976396%2C24.76787545000002&z=7 Den var egentlig ganske lett. De første 30km og de siste 60km gjikk langs ATV-spor, og også resten var ok, bortsett fra få steder, for eksempel fra Riehttečearru mot Bávttajohka eller fra Buollánčopma mot Skielgan: her var fjellet ikke jevnt, men mere kronglete/ bløt/ med litt høyre vegetasjon. Men alt i alt slik, at en 51åring med gjennomsnittlig utholdenhet kunne klare det. En mere detaljert turrapport på tysk finns her: https://www.outdoorseiten.net/forum/showthread.php/107328-FI-NO-Wildnis-weicheigerecht-Øvre-Anárjohka-und-drumherum
 30. 2 poeng
  Friluftsliv - GSI Outdoors - Micro Table Har fått en del spørsmål fra dere følgere om dette bordet, så nå var det dags for en liten video om det. Et lite kjekt og hendig bord som ikke veier for mye. Praktisk å benytte på enkelte turer der innerteltet blir litt lite. Kan så klart tas med på alle turer, men det er ikke slik vi bruker det. Set av noen minutter og få litt mere informasjon om bordet.
 31. 2 poeng
  Jajamensann – endelig var det tid for å la hengekøya henge på knaggen og ta med seg det gamle Hilleberg Nallo 2 GT teltet fra skapet. Det er ikke til å komme unna at jeg er mer komfortabel i telt på tur fremfor flyveteppe. Det er liksom noe eget med det å ha gulv og tak og vegger og alt mulig. Jeg prøver for øvrig å dra en tur ut i skogen én gang i uka, og rekke hjem igjen før barna våkner slik at alle kommer seg på jobb og skole og barnehage. Av og til går det litt fort i svingene og av og til er det litt tungt å komme seg ut av døra når alle plikter er unnagjort sent på kvelden – men så er det liksom alltid verdt det når skogens ro tidvis senker seg ned over et trøtt hue
 32. 2 poeng
  Årets første tur med packraft i indre deler av Alsvågvannet i Vesterålen,
 33. 2 poeng
  Jeg befinner meg ved Stortjønna ikke langt fra Muggsjølia og skal videre i retning Åbbårtjønna. Set av noen minutter og se tredje del av denne herlige turen i Femundsmarka Nasjonalpark. En av Norges perler!
 34. 2 poeng
  polar13

  Klotindsvannet med DraumrXL

  Første tur med DraumrXL fra Amok
 35. 2 poeng
  Friluftsliv - Femundsmarka - Nedre Muggsjøen - Muggsjølia - Stortjønna - Del 2/4 Det ble en flott tur i Femundsmarka. Været startet kaldt og med nedbør. Gradestokken snek seg under 0 nattestid de første dagene. Etterhvert ble været noe varmere, men nedbøren lurete hele tiden og var på visitt hver dag. Uansett værforhold så er det en opplevelse å ferdes i denne nasjonalparken. Femundsmarka er og blir en av mine favoritt områder i Norge. Fordelen med denne tidlige visitten var at det var litte mygg og knott. Dette igjen gjorde fisket vanskeligere.
 36. 2 poeng
  En god video som viser resultatet av liberal vindkraftpolitikk
 37. 2 poeng
  Et friluftsliv bør absolutt inneholde overnatting i gapahuk. Utrolig koselig og man kommer tett på naturen. I denne videoen viser vi deg hvor enkelt og raskt du kan sette opp en gapahuk med presenning eller tarp. Vi har funnet enkle knuter vi syns er geniale til dette formålet. De tre knutene er enkle å lage og enkle å få fra hverandre igjen. Sett av noen minutter å lær disse du også. Knutene er også geniale til andre formål i friluftslivet. Ble en liten feil i den første videoen, men se hele den først. Etterpå finner du rettelsen på den ene knuten her:
 38. 2 poeng
  Bli med på tur innover i Bamblemarka. Telt, snø, bål, isfiske, huskier - pur turglede!
 39. 1 poeng
  I denne episoden av serien tar Simon og jeg oss litt ekstra god tid til å fiske. Dette har vi gledet oss til lenge og endelig biter ørreten! Det blir et skikkelig herremåltid i teltet! Sjekk ut episoden over;) Om du ikke har sett de tidligere episodene, så ligger disse ute på YouTube-kanalen.
 40. 1 poeng
  Fjerde episode av serien "Landet På Langs" er nå ute! Sjekk den ut over! I fjerde episode feirer vi 17. Mai på fjellet og fortsetter ferden nordover i landet. I løpet av noen få fridager i Mai skal vi forflytte oss over store avstander. I denne episoden passerer vi Rjukan-fossen som er et heftig syn! Vi treffer også på pappa ved en turistforenings-hytte. I tillegg ender jeg opp med å få en skade i foten som muligens vil bli problematisk for fortsettelsen av turen… Ikke glem å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 41. 1 poeng
  Jeg var på en liten tur forrige helg og det har jeg laget en liten film fra
 42. 1 poeng
  2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Dessverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem popcorn eller en kopp kaffe, for denne episoden er lang! Sjekk den gjerne ut og abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 43. 1 poeng
  Endelig er første episode av serien "Landet på langs" ute på YouTube! I denne episoden får dere et innblikk i treningen vår til Norge på langs ekspedisjonen. I tillegg får dere se hvordan vi planlegger en slik lang tur med tanke på mat, ruta, osv. Episoden viser også pakkingen før avreise mot Lindesnes, Norges sørligste punkt. Ny episode hver fredag! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 44. 1 poeng
  Mange drømmer om en ferie eller en langhelg i vakre Lofoten. Tidligere i år ble jeg invitert av Risvær Brygger for å oppleve hva Lofoten har å by på i noen dager. Dette er videoen fra disse rå dagene sammen med hyggelige folk i flott natur! Kanskje den kan gi litt inspirasjon til aktiviteter om du har lyst til å prøve noe av det samme;)
 45. 1 poeng
  En underbart fin tur jag och mina bröder gjorde i början av oktober i år. 😊
 46. 1 poeng
  Friluftsliv - Hardangervidda - Vikbekkfjell - Synken - Holken og videre innover - Del 1/3 Vi er I slutten av juni og det er dags for ny tur. Jeg er i Tinn kommune og har kjørt et langt stykke inn på fjellet til Kalhovd. Fra Kalhovd har jeg kjørt videre innover og parkert ved Synken. Herifra kan man ta båten til Mårbu, men jeg skal gå fra Synken og inn i Vikbekkfjell. Jeg følger stien et stykke innover og tar av mot et vann som heter Holken. Herifra går jeg videre over fjellet og kommer ned til et vann merket med 1284 på kartet. Dette vannet ligger et stykke ovenfor vannet som heter Vesle Reksjåen. Her blir det leir førte natten. Jeg befinner meg nå rett innenfor grensene til Hardangervidda Nasjonalpark. Fiskestanga svinges, kanskje er fiskelykken bedre her en sist tur i Femundsmarka Set av noen minutter og se første delen av denne herlige turen i Vikbekkfjell. En av Norges perler!
 47. 1 poeng
  Friluftsliv - Blefjell - Telttur med gutta - Del 1/2 Vi er i midten av juni og det er dags for første guttetur for sesongen. Vi skal tilbringe en natt i Søndre Blefjell. Dette er en del av Blefjell som vi ikke har vært på telttur i tidligere. Det viser seg at også denne delen av Blefjell er flott å drive friluftsliv. Fiskestanga blei også prøvd.
 48. 1 poeng
  Bård Haug

  Last day of Easer

  Siste dag i Påsken ble hytteveggen valgt til fordel for skiturer. Da ble det også tid til å filme litt. Dette har vært en fantastisk vintersesong!
 49. 1 poeng
  I Januar fikk jeg testet ut randonee-utstyret i et nytt området, nemlig rundt Gaustadtoppen! Her er videoen fra topp-turen:
 50. 1 poeng
  I januar dro jeg inn i Sunnmørsalpene for å bestige topper på randoneeski! Været var på min side og dette var min favoritt-dag hvor jeg og pappa kom oss opp på Ausekaret på 1202 moh!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.