tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 777
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østerås
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur

Nylige profilbesøk

5 265 profilvisninger
 1. Selges: Hengekøye+Top Quilt

  Den er god. Skulle gjerne hatt en lang utgave :-/
 2. Selges: Hengekøye+Top Quilt

  Heidu! Er underquilten standard lengde?
 3. Hva har du kjøpt nå!

  @JanRH Dere må få dere eget rom for jaktutstyr også, for hybelkaninene vil stortrives på det fine lyse gulvet! Grattis med hus Vi er snart ferdig med turutstyrsrommet selv, og ser allerede at det er for lite Hvem hadde trodd at dunposer tok så mye plass!?
 4. Status quo på hjortelusflue

  Litt mygg, ingen observerte småjævler ved Sandbakken i Østmarka i helgen. Men jeg overhørte en annen som hadde fått et par i håret.
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  Bacho buesag. En god effektiv sag til slikk og ingenting. https://www.maxbo.no/sagbue-se-15-30-bahco-p101616?gclid=EAIaIQobChMIuOS6jdaa1gIVlIeyCh0bxQrAEAQYBCABEgLnWPD_BwE
 6. Superlight vs standard

  Det er ikke uvanlig at vinden skifter retning både 90 og 180 grader. Men som regel er ikke vinden sterk nok til at det betyr noe.
 7. Om manglende photobucket bilder (utskilt)

  Helt rått! Steike bra jobb av @Martin Aronsen og @Kjell Iver! Jeg har noe småpirk som jeg selv må rydde i, men dere har spart meg for sinnsykt mye arbeid!
 8. Teltkost

  Ku-kost er jo kjempeeffektivt: 🤡 Evt er disse små og fine: https://www.kitchenone.no/produkt/rig-tig-sweep-it-feiebrett-kost/
 9. Rescue me??!!

  Jeg tipper dette er noen av det samme som luftambulansen sin app...
 10. Om manglende photobucket bilder (utskilt)

  Photobucket har endret praksisen sin, så jeg må finne en annet løsning på det. Dette gjelder alle mine turrapporter, hvor noen har opp mot 80 bilder. Så jeg har en kjempejobb foran meg. Photobucket skal ha 400 dollar i året for å vise bildene her
 11. Mest høydemetere i Oslo

  Hva med å gå fra Sørkedalen, opp til Oppkuven(704moh), fortsette til Kikut, og gå ned igjen til Sørkedalen via Kopperhaugene. Om det er flest mulig høydemeter vet jeg ikke. Men det er en del meter. Når det er sagt, så er Nordmarka relativt kupert, så du får mye høydemeter på veien også, men ikke i så lange strekk nødvendigvis.
 12. Er det vindstille vil det bli dugg uansett. Og hvis det er rå kjølig luft, så blir det ganske ille. Ville ikke dømt teltet nord og ned med en gang, dette vil kunne skje med et hvilket som helst telt.
 13. Hva vil et dyrere telt gi meg?

  Å ha noen høye ventiler kan hjelpe litt, men man må aldri tro at det finnes telt hvor det aldri oppstår dugg eller fukt. At det finnes telt som gir godt med ly i mye mer enn 7ms er det liten tvil om. Men del vil nok veie mer, enten det er billig eller dyrt.
 14. Ikkje sur, men råtten lukt frå fjellsko

  Ville vært forsiktig med å bruke så varmt vann. Det er ikke mange plasttyper som tåler så høye temperaturer. Prøv å hell kokende vann på en colaflaske for eksempel. Klor vil drepe bakterier, salmiakk vil løse opp fett. Bare ikke bland de to, det danner en giftig gass(men det vet de fleste håper jeg).
 15. Til info, det lille forteltet i Keron har fint plass til en pulk av typen pariser eller transporter