Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 036
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

tronn vant dagen sist 25. oktober 2019

tronn hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur
 • Sted
  Østerås

Nylige profilbesøk

8 919 profilvisninger
 1. Det stemmer nok. Jeg kjenner ikke organisasjonen så godt. Men disse lokalene skal uansett betales, så om de lokale foreningene ikke får inntekter her, så blir det vanskelig. Det er riktig nok ikke utenkelig at mange vil få hjelp av gårdeier dersom de leier av større aktører.
 2. DNT leier jo veldig mange lokaler rundt om i landet til både kontorer og butikker. De har blant annet en hel bygård i Oslo. Alt dette skal betales, og de har jo helt sikker lån for å få til en hel del dyre prosjekter rundt om i landet. At de har store utgifter både med lån og drift en denne store bygningsmassen er det liten tvil om. Jeg synes det er litt synd at det har blitt slik. Jeg tror ikke det var dette Thomas Heftye visjon for foreningen.
 3. Bergans Expedition Down Parka i str. small til 2500kr: https://www.outnorth.no/bergans/expedition-down-parka?utm_source=prisjakt.nu&utm_medium=productlinks&utm_term=Expedition+Down+Parka&utm_campaign=dunjackor+varmfodrade#RedBlack
 4. Nei, det er ikke nødvendig med stort yttertelt. Men, det er kjekt ved regnvær og man er flere som bor i teltet. Det er også lettere og organisere med mer plass når man bor flere i teltet.
 5. Har hatt en liten selgerunde nå den siste uka, og solgt en Garmin 66s, oakley Airbrake XL, Fiskars x10, Garmin eTrex 10 og Dremel Multi. Har også enda flere ting til salgs
 6. Xp har ingen innebygget pumpe. Det følger heller med schnozzle bag.
 7. Har du da stort sett tråkket dem ned, eller banket dem ned? Jeg har veldig god erfaring med å banke Y-plugger ned i frossen jord uten store problemer. Har bøyd et par stykk noe, men ikke ødelagt noen.
 8. Bytt ut sommerpluggene med Y-plugger fra f.eks hilleberg eller fjellreven. De tåler en del banking i forhold til vanlige V-plugger.
 9. Stekespade fra Skandinavisk Hemsløyd, art. 57-26cm http://skandinaviskhemslojd.sidvisning.se/produkter/html5/index.html?&locale=SVE&pn=40 Western mountaineering Expedition Down Booties https://chillout.no/products/western-mountaineering-expedition-bootie?variant=7423894192186&currency=NOK&gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTMinL_Bgf_0nr1ha85zHB_TuhzdiUc7XiUmvYdReLr4F8rs_stR40aAttaEALw_wcB
 10. Dagsturer med mest mulig motbakke og passe ballast i sekken liker jeg. Gjerne med et pausemål halvveis på et serveringssted for en kaffe eller lignende. Jobbe hardt, men sakte synes jeg gir stor belønning.
 11. Godt nytt år til deg @Gittiamo, og alle andre fjellforumere
 12. Min samboer og jeg har PAX og er fornøyd med det. Men det er smekk fullt, så vi skulle gjerne hatt et skap til. Men det har vi ikke plass til 😕 Her må det effektiviseres, selges og eventuelt kastes!
 13. Barometer er primært sett et barometer. Det brukes for å måle atmosfærisk lufttrykk. Det kan si litt om været som kommer blant annet.
 14. Du vil alltid uansett merke at det er langt kaldere på den siden av kroppen som ikke er vendt mot brenner. Bruk heller andre triks for å holde varmen. Kle deg godt. Bra med underlag å sitte på. Og bruk evt varmeflasker om det blir veldig kaldt. Man bør heller ikke bli for komfortabel når man fyrer. Da er faren stor for at man til slutt sovner
 15. Kjøpt en Garmin GPSmap 66s. Vil prøve den ut denne vinteren, så vurdere om jeg liker den bedre enn 64s, før jeg selger en av dem.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.