Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 889
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Nylige profilbesøk

6 298 profilvisninger
 1. tronn

  Turtips nær kollektivtransport

  Tja, kollektivt fra Oslo kan jo være så mangt Tok tog fra Oslo S til Lønsdal i Saltfjellet. Meget hyggelig turterreng. Men togturen inkl bytte i tronnheim tok 17 timer Vi endte med å gå til nordsiden av Saltfjellet og haike til Bodø. Masse dagsturfolk rundt Lurfjelltinden som man får sitte på med. Tok riktig nok fly hjem
 2. tronn

  Hvilken vintersovepose bør jeg velge?

  Litt bredere poser av dun i den prisklassen ville jeg sett på cumulus eller Roberts.pl. Selv har jeg WM puma gws og Alpinlite. Vurderer også kodiak som en mellomting. Men da må jeg finne den til riktig pris.
 3. tronn

  Rondane Hjerkinn-Otta

  Kjør på! Teltplasser er uproblematisk, selv med et 6p coleman campingtelt.
 4. Det går akkurat med to LW underlag i et Tarptent Scarp 2.
 5. tronn

  La oss snakke pakksekker!

  Teltet tåler jo en del vann før det blir problemer. ville ikke brydd meg om å pakke det nevneverdig vanntett i det hele tatt. Rettelse, jeg bryr meg ikke nevneverdig om å pakke teltet tørt. Sovepose og klær derimot er jeg veldig streng på at det forblir tørt. Jeg har et mylder av forskjellige poser fra Osprey, STS, Dovrefjell, osv... Så lenge de ikke har hull, så skal sekken ligge veldig lenge i vann før det trekker inn og gjør mye vått.
 6. tronn

  Frokost: Alternativer til havregryn?

  Rugsprø er genialt turbrød. Høy energi, surdeig, fullkorn så det holder, og forholdsvis kompakt. Pålegg etter egen smak. Jeg har ofte med brunost eller spekepølse og smør på. Masse energi. Ellers går det i slike kompakte danske rugbrød eller lignende. Eller spiser jeg müsli med mye tørket frukt(ca 1/3)og tørrmelk. Kjøper billigste müsli, de har minst sukker, også bruker jeg en god del bananchips, tørket mango, papaya, melon osv... Magen min er ganske stabil med den kosten.
 7. tronn

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Til tross for for hissig lobbyvirksomhet har jeg ikke kjøpt packraft!
 8. tronn

  Husk å slukke bålet ordentlig!

  Etter et hundretalls netter i Oslomarka har jeg fortsatt til gode å finne et vann uten en tidligere etablert bålplass. Hvorfor skal man lage nye bålplasser hele tiden? Skjønner at noen av de teitere båtplassene kommer etter vinterens turer, hvor man fyrer der det passer seg. Men å lage en ny bålplass sommerstid har jeg fortsatt ikke opplevd noe behov for.
 9. tronn

  Allergi og EPI Penn + Garmin InReach mini

  Det kan ta ganske lang tid å plukke plukket opp på vidda med helikopter. Det tar gjerne litt tid å fly inn, og hvis de er på et annet oppdrag, kan det ta enda lengre tid. Jeg kjenner ikke veldig godt til Inreach mini, men jeg ville valgt en modell med 2-veis kommunikasjon, evt. en satelitttelefon.
 10. tronn

  Canon EOS foto innstillinger på tur

  Det er en del gode greie bøker for nybegynnere der ute, de er til stor hjelp for å forstå det grunnleggende innen fotografering. Da blir det lettere å havne inn på riktig spor når motivet dukker opp foran deg, og du kan bruke tiden på finjustering og ikke på å finne ut hvor på skalaen justeringene skal starte.
 11. tronn

  3.2 kg i følge Helsport

  Jeg var smart nok til å kreve å kjøpe leilighet, men vi endte uansett opp med en total renovering. Eneste som står urørt er noen stendere her og der. Og nå skal det bygges platting. Det har jeg ingen planer om å gjøre selv
 12. tronn

  3.2 kg i følge Helsport

  Tja, jeg vet jeg har mistet nattesøvn over dårlige turutstyrs-beslutninger om ikke annet
 13. tronn

  3.2 kg i følge Helsport

  Jeg må si du tenker mye @Jan@, på turutstyr altså
 14. tronn

  Sovepose med 8 kg 700 FP dun på finn

  Og ikke minst, selv den verste frysepinn vil trenge vannkjøling i noe slikt.
 15. tronn

  Sovepose med 8 kg 700 FP dun på finn

  Haha! Det der er noe av det sjukeste jeg har sett! Hva i all verden er poenget!?!? Hvor får man plass til noe slikt? Den tar jo en hel pulk i nedpakket tilstand.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.