Gå til innhold
 • Bli medlem

tronn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 054
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

tronn vant dagen sist 25. oktober 2019

tronn hadde mest likt innhold!

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur
 • Sted
  Østerås

Nylige profilbesøk

9 716 profilvisninger
 1. Jeg gjør samme, IKKE skru av skrue og mutter, og setter du det sammen igjen, så sørg for at det er litt locktite på. Kan også være lurt med riktig verktøy samt et ekstra par eller 2 med skrue og mutter på tur.
 2. Når du har bedding og telt oppå 135 blir den stor nok. Men med engang du putter en fluffy vinterpose nedi der synes jeg det blir litt trangt. Men selv med alt det oppå forblir den stabil.
 3. Bergans har ofte vid passform på mange av modellene.
 4. Sognsvann vil jeg påstå er i en klasse for seg selv hva angår folkemengder. Jeg synes ikke det er veldig ille i bærumsmarka. Det er ganske mange mindre turområder i tillegg til det som grenser til nordmarka og krokskogen. Men jeg ser at på visse utfartsårer, så har det blitt adskillig nedtråkket i år. Folk har vært flink til å gå tur i skogen. Stien fra Skytterkollen til Brunkollen f.eks, hvor det serveres suppe to dager i uken, har blitt ganske slitt. Jeg er ikke veldig kjent i området rundt Bærums Verk, selv om jeg har bodd der selv. Da var jeg ikke kjempeinteressert. Men de
 5. 1. Snakeskins er ikke nødvendig. Virker uoversiktlig og kompliserende i mine øyne. 2. Størrelsen på en Tarp er en smakssak. Den bør ikke være for stor heller. Rundt 3.5meter lengde tenker jeg er bra. Bredden er mer opp til deg. 3. En god UQ er overlegent. Og skal du først kjøpe en, kjøp full lengde. Men kjøp en tilpasset til køya. Protector er kjekt om det blåser mye, men ikke nødvendig. Den kan muligens gi litt ekstra varme. Gå eventuelt for en tradisjonell UQ, ikke disse kokongene som man pakker seg inn i. 4. Kjøp et oppheng til både køye og Tarp hos Dutchwaregear.com. Der
 6. Kan være kablene som er dårlige. Evt en kobling der. Kabler kan jo byttes, men det krever nok lodding og liming, og det er høy sannsynlighet for å ikke få det vanntett etterpå. Kan også være spenningsregulatoren på batteripakke som er slitt. Det er verre og reparere tror jeg. Sjekk ut LED Lenser H6R. Det er omtrent det samme som min H7R, som jeg er omtrent like glad i som du er i din. Da kan du lade den med batteribank f.eks.
 7. Jeg gikk for en stor skogsøks da den erstattet min X10. Har også en x7 om vekt er viktig. Stor skogsøks er som alt annet fra Gränsfors helt fantastisk.
 8. Suppeonsdag på Brunkollen i Bærumsmarka. Anbefales om en bor i område.
 9. Osprey er ikke velkjent for holdbarhet, men deres sekker passer meg best, så da fortsetter jeg å kjøpe dem når den gamle er utslitt. Har selv en Xenith 88. Den måtte inn til rep hos Sportsnett, det tok sin tid, men fikk det til slutt på reklamasjon. Var en glidelås på frontlomme som tok kvelden den gang.
 10. Forollhogna er vel også en nasjonalpark?
 11. Med lovende værmelding for en helgetur vil jeg si ja. Men tenk vind og ly når du setter det opp.
 12. Bærumsmarka, med utsikt utover Oslofjorden:
 13. Uten tvil reklamasjonssak i mine øyne.
 14. Kjøpe brukt vil kunne gi deg en grei mulighet til å prøve utstyr uten å risikere verditap ved salg om du skulle gå på et bomkjøp. Jeg har solgt 2 telt og 4 ryggsekker før jeg fant noe jeg var fornøyd med. Kjøper du brukt kan du som regel selge for samme pris du betalte. Det er ikke tilfellet med nykjøp med mindre du får veldig gode priser.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.