Gå til innhold

tronn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 042
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

tronn vant dagen sist 25. oktober 2019

tronn hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur
 • Sted
  Østerås

Nylige profilbesøk

9 208 profilvisninger
 1. Med lovende værmelding for en helgetur vil jeg si ja. Men tenk vind og ly når du setter det opp.
 2. Bærumsmarka, med utsikt utover Oslofjorden:
 3. Uten tvil reklamasjonssak i mine øyne.
 4. Kjøpe brukt vil kunne gi deg en grei mulighet til å prøve utstyr uten å risikere verditap ved salg om du skulle gå på et bomkjøp. Jeg har solgt 2 telt og 4 ryggsekker før jeg fant noe jeg var fornøyd med. Kjøper du brukt kan du som regel selge for samme pris du betalte. Det er ikke tilfellet med nykjøp med mindre du får veldig gode priser.
 5. Har handlet sekk hos både Oslo Sportslager og sportsnett. Og de har begge meget god service. Sportsnett har også en diger butikk ved CC Vest på Lysaker.
 6. Jeg bruker min året rundt gitt at det ikke er for kaldt. Funker fint som dyne!
 7. Det stemmer nok. Jeg kjenner ikke organisasjonen så godt. Men disse lokalene skal uansett betales, så om de lokale foreningene ikke får inntekter her, så blir det vanskelig. Det er riktig nok ikke utenkelig at mange vil få hjelp av gårdeier dersom de leier av større aktører.
 8. DNT leier jo veldig mange lokaler rundt om i landet til både kontorer og butikker. De har blant annet en hel bygård i Oslo. Alt dette skal betales, og de har jo helt sikker lån for å få til en hel del dyre prosjekter rundt om i landet. At de har store utgifter både med lån og drift en denne store bygningsmassen er det liten tvil om. Jeg synes det er litt synd at det har blitt slik. Jeg tror ikke det var dette Thomas Heftye visjon for foreningen.
 9. Bergans Expedition Down Parka i str. small til 2500kr: https://www.outnorth.no/bergans/expedition-down-parka?utm_source=prisjakt.nu&utm_medium=productlinks&utm_term=Expedition+Down+Parka&utm_campaign=dunjackor+varmfodrade#RedBlack
 10. Nei, det er ikke nødvendig med stort yttertelt. Men, det er kjekt ved regnvær og man er flere som bor i teltet. Det er også lettere og organisere med mer plass når man bor flere i teltet.
 11. Har hatt en liten selgerunde nå den siste uka, og solgt en Garmin 66s, oakley Airbrake XL, Fiskars x10, Garmin eTrex 10 og Dremel Multi. Har også enda flere ting til salgs
 12. Xp har ingen innebygget pumpe. Det følger heller med schnozzle bag.
 13. Har du da stort sett tråkket dem ned, eller banket dem ned? Jeg har veldig god erfaring med å banke Y-plugger ned i frossen jord uten store problemer. Har bøyd et par stykk noe, men ikke ødelagt noen.
 14. Bytt ut sommerpluggene med Y-plugger fra f.eks hilleberg eller fjellreven. De tåler en del banking i forhold til vanlige V-plugger.
 15. Stekespade fra Skandinavisk Hemsløyd, art. 57-26cm http://skandinaviskhemslojd.sidvisning.se/produkter/html5/index.html?&locale=SVE&pn=40 Western mountaineering Expedition Down Booties https://chillout.no/products/western-mountaineering-expedition-bootie?variant=7423894192186&currency=NOK&gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTMinL_Bgf_0nr1ha85zHB_TuhzdiUc7XiUmvYdReLr4F8rs_stR40aAttaEALw_wcB
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.