Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 913
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Nylige profilbesøk

6 971 profilvisninger
 1. tronn

  How to shit 😂

  Hvis jeg klarer Asian squat, så klarer alle det. Gjelder bare å vite hvor du har ting, så går det greit. Husk at desto nærmer bakken stumpen er, desto vanskeligere er det å gjøre noe dumt.
 2. Nå er jeg såpass privilegert at jeg har aldri smakt Campari 😎 Ellers går det i Ratzeputz for oss hipstere, alt annet er for spedbarn.
 3. Jeg gjør det samme. Beste og enkleste måte å gjøre dette på.
 4. Når jeg blir verdenshersker vil jeg forby rekecabaret! Det er satans verk! Utover det vil jeg si at NRK er eneste norske kanalen jeg ser på. Samme gjelder radio.
 5. tronn

  Nytt telt for 3 personer

  I lavlandet kan du bruke omtrent hva som helst hele året. Tenker du å gå langt, eller er det korte turer?
 6. Jeg eier denne buksa selv, og at bergans velger å kalle dette drop-seat er mildt sagt irriterende.
 7. https://www.bergans.com/catalog/category/expedition/Arctic-Expedition-Salopette Dette et en bukse som helt klart klarer seg på vinterfjellet, men har en svaket. Og det er mangel på dropseat for når man skal på nr 2 😕 Ellers helt topp!
 8. tronn

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Finnes det bilder av det på nett, så er det ikke lenger trendy! #extremehipster, #noPRisgoodPR #whattrend?
 9. tronn

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Ta det helt med ro folkens, bare fordi dere går med fjellsko, så betyr ikke det at dere er trendy
 10. tronn

  DNT

  Jeg har ikke vært medlem i DNT de siste to åra av noen få grunner: Man må ha langt flere overnattinger nå enn tidligere for å dekke inn prisforskjellen mellom medlem og ikke-medlem opp mot medlemskap. Jeg føler jeg betaler for et gigantisk maskineri, ikke for en hyggelig liten friluftsorganisasjon. DNT er blitt for kommerst, og det synes veldig godt i Fjell og Vidde de siste årene. Jeg synes alt dreier seg om å bo på hyttene. Inntrykket mitt er artiklene i F&V hadde et videre spekter av turliv før. De har en til dels aggressiv utbygging. Det virker som om de skal ha sengeplass til alle potensielle gjester rundt om. De har sammen med andre reiselivsaktører en ganske intens reklamestrategi mot allerede hardt belastede turområder. Jeg håper DNT holder seg unna slikt som Børgefjell, Reinheimen, Forollhogna, og de fleste andre relativt uberørte områder. De trenger ikke bygge ut hele fjellheimen. Det er ikke slik at jeg boikotter DNT i dag, men i stedet for 5-20 overnattinger på hos DNT i året som jeg kunne ha før, så har jeg nå kanskje 1-2 overnattinger i året.
 11. Her er grunnen til at jeg ikke har kondemnert gass/bensinbrennerne helt enda. Tanken av å fyre opp det der i innertelt/yttertelt, ja, det funker bare ikke Men kvistbrenner har helt klart skyhøy hyggefaktor!
 12. Tja, har i dag xenith 88, og har tidligere eid Denali Pro. Xenith er en mer moderne sekk med med strømlinjeformede funksjoner, hvor Denali oppleves mer tradisjonell. Men alt det er irrelevant for min del når Denali passet ryggen min dårlig, mens xenith sitter som et skudd. Men det er på meg, du må finne ut hva som passer deg best.
 13. tronn

  Børgefjell - en uke pluss

  Jeg mener å erindre en tur hvor ørreten utelukkende var interessert i en svart skje med gule prikker.
 14. Tja, parker en plass mellom Gjende og Bygdin og gå litt nordover. Du vil garantert finne en fin plass å overnatte.
 15. tronn

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Som en liten sidenote til kjøp av brukt Helsport eller Bergans telt, så er servicen deres av det ypperste du kan finne. Skulle det bli problemer med et bruktkjøp, så er det egentlig ikke et problem Slik du skisserer bruken din ville jeg gått for et Helsport eller Hilleberg tunelltelt av høy kvalitet. Ha is i magen, og kjøp sterkt rabattert eller brukt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.