Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 030
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

tronn vant dagen sist Oktober 25 2019

tronn hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur
 • Sted
  Østerås

Nylige profilbesøk

8 583 profilvisninger
 1. Har du da stort sett tråkket dem ned, eller banket dem ned? Jeg har veldig god erfaring med å banke Y-plugger ned i frossen jord uten store problemer. Har bøyd et par stykk noe, men ikke ødelagt noen.
 2. Bytt ut sommerpluggene med Y-plugger fra f.eks hilleberg eller fjellreven. De tåler en del banking i forhold til vanlige V-plugger.
 3. Stekespade fra Skandinavisk Hemsløyd, art. 57-26cm http://skandinaviskhemslojd.sidvisning.se/produkter/html5/index.html?&locale=SVE&pn=40 Western mountaineering Expedition Down Booties https://chillout.no/products/western-mountaineering-expedition-bootie?variant=7423894192186&currency=NOK&gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTMinL_Bgf_0nr1ha85zHB_TuhzdiUc7XiUmvYdReLr4F8rs_stR40aAttaEALw_wcB
 4. Dagsturer med mest mulig motbakke og passe ballast i sekken liker jeg. Gjerne med et pausemål halvveis på et serveringssted for en kaffe eller lignende. Jobbe hardt, men sakte synes jeg gir stor belønning.
 5. Godt nytt år til deg @Gittiamo, og alle andre fjellforumere
 6. Min samboer og jeg har PAX og er fornøyd med det. Men det er smekk fullt, så vi skulle gjerne hatt et skap til. Men det har vi ikke plass til 😕 Her må det effektiviseres, selges og eventuelt kastes!
 7. Barometer er primært sett et barometer. Det brukes for å måle atmosfærisk lufttrykk. Det kan si litt om været som kommer blant annet.
 8. Du vil alltid uansett merke at det er langt kaldere på den siden av kroppen som ikke er vendt mot brenner. Bruk heller andre triks for å holde varmen. Kle deg godt. Bra med underlag å sitte på. Og bruk evt varmeflasker om det blir veldig kaldt. Man bør heller ikke bli for komfortabel når man fyrer. Da er faren stor for at man til slutt sovner
 9. Kjøpt en Garmin GPSmap 66s. Vil prøve den ut denne vinteren, så vurdere om jeg liker den bedre enn 64s, før jeg selger en av dem.
 10. Har endelig fått kjøpt noen bilder av meg selv
 11. Man har jo som oftest både utm og grader i kartene. Ihvertfall de kartene jeg har. Men det er bare ett av systemene som implementert i selve kartet, mens de andre står langs ytterkanten av kartet. Men fleste GPSer kan også konvertere uten vanskeligheter. Jeg synes helt klart UTM er best. Men jeg vil tro grader er lettere å overføre verbalt.
 12. Det kommer an på bålet. Et stort bål langt varmere enn primus. Du brenner ikke hull på alupanner på primus, men det kan du fint klare på bål etterhvert.
 13. Nå er jo kalesjer i utgangspunktet vanntett, akkurat som gore-tex og dermizax. En slik impregnering hjelper stoffet med å få vannet til å preller av, men det varer ikke spesielt lenge etter min erfaring. Det kan jo være en nødløsning før en tur hvor man ser været blir vått, men da ville jeg nok heller prioritert å pakke alt tørt i f.eks vanntette pakkposer
 14. Jeg ville nok foretrukket at det er enten helt tett, eller pustende. Men jeg snakker nå kun for meg. At den kun brukes som pakkpose for senga, samt lagring for det jeg trenger mens jeg går fungerer helt fint synes jeg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.