Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 998
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur
 • Sted
  Østerås

Nylige profilbesøk

8 297 profilvisninger
 1. Jeg gidder ikke bry meg om hva en butikk kaller en kampanje. Jeg bestemmer meg for hvilken pris jeg vil betale for et produkt, så venter jeg til jeg finner det produktet til den prisen. Det er bare et flåsete nytt navn for «salg», laget for å gjøre oss husvarm. Jeg har fortsatt aldri kjøpt noe på vennefesten til XXL.
 2. Ramlet over denne: Keron 4GT ubrukt til 8000kr https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=158213843 Et telt til 8 høvdinger er aldri et røverkjøp, men jeg synes dette teltet er vel verdt pengene. Det fortjener i det minste å bli brukt!
 3. Kan nevne at jeg har sett Saivo i bruk. Det er et trang 2manns telt. Mitt Scarp 2 har bedre plass.
 4. Fikk meg diger dunis til halv pris! Bergans Expedition Down Parkas til 2500kr er sjelden jeg ser. Var kun en til den prisen i min størrelse 😊
 5. Har prøvd Saitaris. Vurderte Saitaris, men endte opp med Keron 4GT. Ville tatt Keron igjen. Saitaris er for knotete, har for lite og lavt fortelt, og har for lite romfølelse. Jeg er ikke sikker på om Saitaris tåler så veldig mye mer vær.
 6. Stor sekk😳 Og meget imponerende håndarbeid som alltid!
 7. tronn

  DNT

  Jeg har inntrykk av at DNT jobber ganske strategisk for å lage pengemaskiner. Jeg skjønner at det er en hel del frivillighet bak dette, og at de som drifter disse hyttene ikke har rare timelønna. Men penger blir det uansett. Men slik legger dette opp nå, så loses du inn i dette restaurantkjøret enten du vil eller ei dersom du skulle ønske å gå i visse populære fjellområder uten telt. Er det virkelig så urimelig å kunne ønske seg et rimeligere alternativ som er mer inkluderende? Jeg har selv gått over Hardangervidda uten mye penger å rutte med, og det svir enten i lommeboka, eller i form av blikk du får av betjeningen visse steder. Jeg har også lagt igjen betydelige beløp når jeg har hatt ønske og anledning til det. Men da er det heller ikke noe problem. Du må gjerne mene at vi har høy velstand her i Norge, men realiteten er nok litt kjipere enn mange har inntrykk av. Og tidligere skulle DNT være et tilbud nettopp for alle. Men jeg synes de går mer og mer vekk fra å gi et rimelig og enkelt tilbud, til å ha større fokus på penger og luksus. Det er selvsagt muligheter for å vandre rimeligere andre steder enn Hardangervidda. Men veldig mange ønsker å gå disse populære rutene, fordi det er det som er kjent og kjært. Jeg mener det går for langt når man må fyre aggregater fra morgen til kveld langt til fjells for å holde hyttene i drift.
 8. tronn

  DNT

  Men er man en familie på 4 som skal gå hytte til hytta over Hardangervidda, så skal jeg love deg at det baller på seg. Og på en del av de betjente hyttene er de ikke spesielt begeistret for at du har med egen mat. Og går du på inatur.no kan du fint leie et stort utvalg av hytter for 4-500kr. Da har du hele hytta for deg selv. Er man 2 eller fler blir det riktig så billig.
 9. Innerteltet er 10cm for smalt i mine øyne. Bør være 2x65cm for å være fullverdig 2 pers. Trives med Scarp 2 enn så lenge.
 10. Jeg vil påstå Bison er for varm uansett, med mindre man er skikkelig frysepinn. Jeg er ikke veldig tøff i kulda, men blir det varmere enn -10, så er pumaen i varmeste laget. Så man på nesten holde seg i innlandet på vinterstid med slik pose.
 11. Jeg har kun erfaring med 3-4 netter i strekk med GWS i telt, og ikke fått problemer med fukt/kondens på den tiden. Dette er en Puma. På lengre tur vil jeg nok skaffe meg en dampsperrepose. Har mye erfaring med Extremelite stoff på min Alpinlite. Det jeg kan si om den er at det tar til seg fukt relativt kjapt. I forhold til GWS, men at det da tørker opp kjappere også. Men Alpinliten min har jeg godt over 200 døgn i nå uten at den er blitt vasket skikkelig, så jeg tror det bidrar til at den tar fukt fra f.eks teltduken så lett. sliter med å finne firma som kan rense den skikkelig. Har prøvd i badekar, men jeg får ikke tørketromlet den, da den fort fyller opp hele maskinen og stopper luftgjennomstrømningen. Må til slutt nevne at jeg er ekstremt fornøyd med WM. Alpinlite posen har så og si null tegn til slitasje, og den har vært med på det meste. Vurderer en Kodiak MF som en mellomting mellom puma og Alpinlite, men det blir når jeg finner et godt tilbud. Er halvt sunnmøring, så da kjøper man ikke ting til fullpris
 12. Eiksetra krever 2x20kr i mynt da det er to bommer. En for veien inn og en for parkering på Eiksetra.
 13. Dette er den beste maten som finnes på hermetikk: https://www.europris.no/bacalao-800-g-123982.html Mange dnt hytter har de, men de er også ofte det første de går tom for.
 14. Jeg har lest at den ruta frarådes i regnvær, da den går på mye glatt svaberg. Jeg har kun gått den i finvær for en del år siden, og ville ikke gått turen om det var meldt regn. Så den brua anser jeg som mindre hasardiøs i forhold til siste stykke inn til rembesdalseter. Les beskrivelse her: https://ut.no/rutebeskrivelse/135985/finsehytta-til-rembesdalseter
 15. Er det bare jeg som har gjort en rekke bomkjøp på telt og ryggsekker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.