tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 661
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  37

tronn last won the day on Mars 12 2016

tronn had the most liked content!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur

Nylige profilbesøk

4 270 profilvisninger
 1. Vintertelt

  Jeg har et Keron 4GT som jeg føler meg veldig trygg i på vinterfjellet. Det er bygget av ekstremt solide materialer og har meget effektive løsninger. Men kan oppleves litt traust. Men jeg ville tatt en real titt på Helsport sitt nye Spitsbergen. Et bra design for oppsett i drittvær, samt mange kule detaljer for mange situasjoner.
 2. Transport av pulk på asfalt

  Dette står hos NSB.no: Pulk, rattkjelke og sparkstøtting Pulk, rattkjelke og sparkstøtting er bagasje som på grunn av volum, form og størrelse vanskelig kan plasseres i bagasjehyller om bord i toget. Derfor må du bestille plass til denne type bagasje på samme måte som for sykkel. Avgift må betales, og du er selv ansvarlig for inn- og utlasting. Billett til pulk, rattkjelke og spark bestiller du hos NSB Kundesenter på telefon 815 00 888.
 3. Transport av pulk på asfalt

  Når var dette? Jeg dro til både Hjerkinn og Finse i fjor med toget, uten noe problem med å hive inn fullastet pulk i lasterommet. Men vi hadde forhåndsbestilt billett til pulken, noe som kreves skal du være sikker på at den får bli med. Det koster typ 200kr hver vei. Jeg bor på Grønland i Oslo, og har hatt stor suksess med kanotralle. Men helt problemfritt er det ikke. Nesten uansett hva du legger under pulken, så må du feste det ekstremt godt så det ikke sklir av enden av pulken når du drar den etter deg. På flat fin asfalt er det ikke vanskelig, men med fortauskanter, grus og annen drit, så blir det fort mye vanskeligere. Beregn god tid til toget er mitt tips
 4. Jeg er veldig komfortabel med å ikke trenge noe nytt turutsyr umiddelbart. Men skal pusse opp ny leilighet med nytt turutstyrsrom. Og da får pengene uansett bein å gå på. Og når det er i orden, skal vi kjøpe bil, og da vet vi alle at det blir lite penger igjen
 5. Helsport snøplugg, 30 eller 50cm?

  Hvor lange er de fiskene?
 6. Teltplugger for frossen barmark

  Jeg bruker kun hilleberg sine y-plugger. De tåler å bankes i bakken uten å bøye spesielt lett.
 7. Helsport snøplugg, 30 eller 50cm?

  Jeg har pusset ned helsport pluggene så de ikke skal gnage for mye på bardunene.
 8. Helsport snøplugg, 30 eller 50cm?

  30 holder stort sett i massevis. Men jeg har som regel minimum 2 50 plugger med meg som anker på hver ende av teltet. Totalt har jeg en pakke 50, og to pakker 30. Går en del plugger på et Keron 4GT
 9. 2017 - hva skal du ?

  Starten på 2017 blir begredelig. Med ny flott vinterdunpose i skapet blir jeg nødt til å bruke feriedager og penger på å pusse opp ny leilighet. Kanskje jeg rekker en natt ute i mars hvis jeg er heldig. Jeg er glad jeg fikk gått Josten på langs i fjor, det kan jeg leve lenge på!
 10. Helsport huldreheimen xt long

  -27 høres mer ut som ekstrem grense, som er en definert grense hvor bruker bør overleve iført ullundertøy. T-lim kalles ofte nedre comfortgrense, og er gjerne comfortgrensen til menn. Men dette er individuelt, og man skal gjerne ha erfaring med andre poser for å vite hva som passer. Jeg har en pose til -9 t-lim som jeg stort sett bruker ned til -6. Blir det kaldere velger jeg vinterposen. T-comf går noe varmere er t-lim, og regnes ofte for nedre komforttemperatur for kvinner.
 11. Skibriller til flatt lys

  Jeg bruker en kombinasjon av snøbriller med lyst oransje glass. Funker greit selv i litt mindre lys. Også har jeg et par mørke brebriller jeg bruker når solen titter frem. Flatt lys er ofte synonymt med kjipt vær, derfor bruker jeg da snøbriller. Sterkt lys kommer gjerne med finvær. Da er det kjekt med finvær. Eneste som ikke dekkes da er finvær med kraftig vind og fokksnø. Da er det kjekt med mørke snøbriller. Det kan løses med snøbriller med utskiftbare glass.
 12. Ny pulk

  Har bedding også, men den har vi ikke giddet å bruke enda 🐌 Vi brukte også Denali poser(madammen og jeg), som tar enda mer plass en tyin. Da blir det rett og slett for trangt i en FP bag.
 13. Ny pulk

  Den Fjellpulkens 155 liters bag er ikke spesielt stor. Er jo ryggsekker som rommer like mye. Ville heller gått for en Piteraq HD pulkbag som er ca 70 liter større. Man får plass til mye rart i Fjellpulkens bag, men dersom man har en større syntetpose som Tyin eller Denali, og man skal på en tur over flere dager, så er det nesten ikke plass i denne. Jeg har begge pulkbager, pluss diverse store syntetposer. Og jeg angrer på at jeg kjøpte Fjellpulkens pulkbag.
 14. Monsen på villspor

  Likte at de setter fokus på flere elementære ting ved friluftsliv. Både det at man fint kan klare seg med billig utstyr. Her er det selvsagt visse forbehold. Monsen er en dreven kar, og klarer å mekke et bål under alle forhold, i tillegg til en heftig ekspertise med presenning/tarp. Men også veldig artig å se at også selveste Monsen sliter med å finne fram i terrenget uten kart og kompass. Det vil si, han klarte seg jo veldig bra veldig lenge. Men det skal så veldig lite til før man er helt på villspor, og det er det som er poenget. Marginer har ofte mye å si. Jeg gleder meg til fortsettelsen.