Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 923
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Nylige profilbesøk

7 251 profilvisninger
 1. Fungerer fint på min Acapulka Expedition Tour 135 Litt overheng blir det jo, men en vinterpakket arctic bedding blir ganske stiv med oppblåsbart liggeunderlag, skumunderlag og sovepose.
 2. tronn

  Bib bukse uten membran

  Her er et annet langt billigere alternativ. Hørt en del bra om Pluss Minus Noll, men leveringstid kan skremme den tøffeste av oss. http://www.plusminusnoll.se/sv/produkter/vara-produkter/ventile/minus-ventile-pants
 3. tronn

  Bib bukse uten membran

  Jaja, det er en annen sak Det er godt mulig, jeg kan ikke si jeg har erfaring med akkurat den buksa. Jeg har derimot den andre versjonen med dermizax. Synes den puster veldig bra i forhold til gore tex, men så er den heller ikke like vanntett.
 4. tronn

  Bib bukse uten membran

  https://www.bergans.com/catalog/category/expedition/Antarctic-Expedition-Salopette Freke er jo en membranbukse, men Rimfaxe derimot. https://www.klattermusen.com/en/men/nordic-explorer/15551m-rimfaxe-pants-mens-storm-blue/
 5. tronn

  Alternativ til Norrøna svalbard bukse

  Ikke helt sammenlignbar, men den mest slitesterke buksa jeg har vært borti er Klättermusens Gere. Skal sies at den er noe tettere enn Svalbard og lignende bukser. Også har jeg den gamle versjonen, og jeg er usikker på om det er samme materialer. Jeg kunne slite ut en bukse på 1-2 år tidligere. Gere buksa har jeg enda ikke klart å slite ut etter 5 års bruk. Den er riktig nok ikke veldig løs i passformen, men den er litt stretchy.
 6. tronn

  Laavo - elektrisk oppvarming

  En varmelampe hengende i stanga tipper jeg vil være mest effektivt.
 7. tronn

  Perfekte turbil ?

  Ja den ser jeg, samme gjelder hiacen jeg kjører på jobb. Den rygges, lukeparkeres med og uten henger lekende lett. Den er til og med mer komfortabel enn defendern, men ikke like kul
 8. tronn

  Perfekte turbil ?

  Jeg har digga gelenderwagen og defender i alle år, men etter å ha kjørt defendern til pappa som han kjøpte for noen år siden, så tenker jeg den gjør seg best på en plakat 😂 Er sjukt kul, men et helevete å kjøre 😎🤕
 9. tronn

  Perfekte turbil ?

  Tja, den nye 5008 er jo en suv i motsetning til den gamle, men har omtrent samme størrelse. Jeg ville dog ikke sammenlignet de nye med de gamle modellene. Største problemet med 5008 er at den ikke fåes med 4x4, enda. Jeg vet Tiguan er gammel modell, men allspace utgaven av Tiguan er ny, og er i samme størrelse som Kodiaqen. Det er jo i utgangspunktet samme bil.
 10. tronn

  Perfekte turbil ?

  For snart et år siden fikk jeg det som var drømmebilen innenfor vårt budsjett(egentlig langt over vårt budsjett, men var jo drømmebilen.). Den er ikke spesielt rå på framkommelighet som mange av de andre bilene i tråden, men jeg kjører aldri på noe mer spektakulært enn traktorvei eller gressplen/flat bergknaus uansett. Prioriteringene var god plass, god kjørekomfort, enkel 4x4, og litt bakkeklaring. Vi endte opp på en Skoda Kodiaq. Det er ikke den største bilen som finnes, men i sin prisklasse kan den konkurrere plassmessig med biler som koster 150-500k mer i nypris. Vi er i det minste strålende fornøyd Komforten gjør at vi kan dra på langtur med 4 voksne med tursekker og det som trengs uten problem. For pulktur er det enklest med to personer. 3 kan gå, hvis man bruker parispulker eller lignende for kortere turer, men blir fort i trangeste laget. Men det beste med nyere biler i dag er adaptive cruise control! Det anbefaler jeg alle som liker å dra på langtur å kjøpe. Terskelen for å dra på langtur når du knapt trenger å røre gass og brems er langt lavere enn tidligere. Etter at Kodiaqen kom på markedet har det kommet en rekke konkurrenter, som Peugeot 5008 og VW Tiguan Allspace.
 11. tronn

  How to shit 😂

  Hvis jeg klarer Asian squat, så klarer alle det. Gjelder bare å vite hvor du har ting, så går det greit. Husk at desto nærmer bakken stumpen er, desto vanskeligere er det å gjøre noe dumt.
 12. Nå er jeg såpass privilegert at jeg har aldri smakt Campari 😎 Ellers går det i Ratzeputz for oss hipstere, alt annet er for spedbarn.
 13. Jeg gjør det samme. Beste og enkleste måte å gjøre dette på.
 14. Når jeg blir verdenshersker vil jeg forby rekecabaret! Det er satans verk! Utover det vil jeg si at NRK er eneste norske kanalen jeg ser på. Samme gjelder radio.
 15. tronn

  Nytt telt for 3 personer

  I lavlandet kan du bruke omtrent hva som helst hele året. Tenker du å gå langt, eller er det korte turer?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.