Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 898
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Nylige profilbesøk

6 608 profilvisninger
 1. @graham mente Knutshøe var en enkel og grei tur for min samboer og meg. At vi har høydeskrekk var visst ikke relevant, så vi fikk oss en liten tenkepause ved første klyvepartiet. Da var det klinkende klart for min del at dersom vi gikk opp der, så måtte vi gå opp over toppen, for å gå ned klyvepartier er mye verre enn å gå opp synes jeg! Det var også rimelig luftig på vei ned fra toppen på andre siden, men heldigvis ingen klyving. Uansett artig lesning @Snutemor. Hvis jeg kan komme med et tips for å kurere høydeskrekk, så må det bli å få seg en jobb i høyden. Det har hjulpet meg litt, men fortsatt langt fra kurert. Jeg opplever det samme som deg, at er jeg sikret, så er det ikke så ille, men når det er helt opp til at jeg ikke kan drite meg ut, da slår skrekken inn ganske effektivt.
 2. tronn

  Turtips: Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal?

  Tafjordfjella er jo også et stort område med mange muligheter. Du kan starte fra både Geiranger, Tafjord, Mulldalen og Valldal. Der kan du fint bruke mange dager om det skulle friste.
 3. tronn

  Hva har du kjøpt nå!

  Hvis noen finner rosa Crocs i str 13US er det bare å si ifra. Crocs er forøvrig det beste skotøyet til fjelltur. Brukes både i camp og på elvekryssing. Enkle og få på og av, lette, og tåler masse juling. Og ikke minst billig!
 4. tronn

  Grønt eller rødt Hilleberg?

  Når sola står på opplever jeg det som uutholdelig i telt uavhengig om duken er rød, grønn eller lys grå(tarptent). Ta den fargen du liker best
 5. tronn

  Telt på budsjett - hjelp en nybegynner?

  Har ikke erfaring med det teltet, men konstruksjonen tilsier at det vil fungere brillefint i skogen til alle årstider. Jeg ville derimot ikke dratt på vinterfjellet med det. Kan godt hende det tåler det, men det er vanskelig å si noe om hvor tøff ytterduken er. Til den prisen er det ikke noe dårlig valg for en som vil ut og prøve seg med overnattinger.
 6. tronn

  Vandrestaver

  Det er spesielt da det er viktig med staver. I motbakker sparer man muskulatur.
 7. tronn

  Vandrestaver

  Staver er fenomenalt på tur. Sparer muskler og knær. Da er man bedre rustet til neste dag.
 8. tronn

  Turtips nær kollektivtransport

  Tja, kollektivt fra Oslo kan jo være så mangt Tok tog fra Oslo S til Lønsdal i Saltfjellet. Meget hyggelig turterreng. Men togturen inkl bytte i tronnheim tok 17 timer Vi endte med å gå til nordsiden av Saltfjellet og haike til Bodø. Masse dagsturfolk rundt Lurfjelltinden som man får sitte på med. Tok riktig nok fly hjem
 9. tronn

  Hvilken vintersovepose bør jeg velge?

  Litt bredere poser av dun i den prisklassen ville jeg sett på cumulus eller Roberts.pl. Selv har jeg WM puma gws og Alpinlite. Vurderer også kodiak som en mellomting. Men da må jeg finne den til riktig pris.
 10. tronn

  Rondane Hjerkinn-Otta

  Kjør på! Teltplasser er uproblematisk, selv med et 6p coleman campingtelt.
 11. Det går akkurat med to LW underlag i et Tarptent Scarp 2.
 12. tronn

  La oss snakke pakksekker!

  Teltet tåler jo en del vann før det blir problemer. ville ikke brydd meg om å pakke det nevneverdig vanntett i det hele tatt. Rettelse, jeg bryr meg ikke nevneverdig om å pakke teltet tørt. Sovepose og klær derimot er jeg veldig streng på at det forblir tørt. Jeg har et mylder av forskjellige poser fra Osprey, STS, Dovrefjell, osv... Så lenge de ikke har hull, så skal sekken ligge veldig lenge i vann før det trekker inn og gjør mye vått.
 13. tronn

  Frokost: Alternativer til havregryn?

  Rugsprø er genialt turbrød. Høy energi, surdeig, fullkorn så det holder, og forholdsvis kompakt. Pålegg etter egen smak. Jeg har ofte med brunost eller spekepølse og smør på. Masse energi. Ellers går det i slike kompakte danske rugbrød eller lignende. Eller spiser jeg müsli med mye tørket frukt(ca 1/3)og tørrmelk. Kjøper billigste müsli, de har minst sukker, også bruker jeg en god del bananchips, tørket mango, papaya, melon osv... Magen min er ganske stabil med den kosten.
 14. tronn

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Til tross for for hissig lobbyvirksomhet har jeg ikke kjøpt packraft!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.