Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 936
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Nylige profilbesøk

7 619 profilvisninger
 1. tronn

  Slutt på parafin!

  Man bør forvente lekkasjer med bioparafin. Den har en annen viskositet, og er røffere på slanger og pakninger. Hilsen vaktmestern med lekk oljefyr.
 2. tronn

  Røverkjøp og gode tilbud

  Hvis du er ute etter en veldig varm og lett pose til -35C, så er denne posen på 1860g til 6500kr ikke noe dumt alternativ: https://www.fjellsport.no/kampanjer/vinter/rab-expedition-1200-formula-one.html
 3. tronn

  Trefjøl under primus

  En trefjøl vil ikke ta fyr. Jeg liker å kun ha trefjøl uten alu folie. For hvis det blir noe søl under forvarming, vil ikke sølet renne så lett av fjøla og ned på bakken hvor du ikke har kontroll på drivstoffet. Søler jeg tar jeg bare fjøla ut av teltet og tenner på. Når drivstoffet har brent opp slukker det av seg selv.
 4. tronn

  Vintertur med hengekøye - nybegynner

  Vel blåst! Nå har jeg aldri overnattet i en Ticket to the moon(har en i hus), men husk at man skal ligge mest mulig diagonalt i køya, da blir du liggende flatere. Her er det bare å prøve seg frem.
 5. Vi har forskjellige lengder på rygg, som dikterer lengden på sekken. Jeg er like høy som deg, og litt tyngre, og bruker lang utgave av xenith 88. Jeg har lang rygg, og korte ben.
 6. Den typen strikk er jo elendig. Er vel samme som man bruker i gamasjer f.eks.
 7. tronn

  Vintertur med hengekøye - nybegynner

  Mener jeg hadde bamseunderlaget på bakken. Kjekt med noe å stå på når du skal inn og ut av køya. Dette er riktig nok 5 år siden, så litt vanskelig å huske. Greia med å bruke strikk er jo at det bør være elastisk dersom du skal ha duken tett inntil køya. Jo tettere du har det, jo varmere blir det. Bruker du barduner må du prøve deg litt mer fram før du legger deg til å sove, så du ikke ender med å hvile hele vekta på ridgeline, barduner og jervenduk. Da vil en av tingene ryke.
 8. tronn

  Vintertur med hengekøye - nybegynner

  Ikke ulik tankegang når jeg prøvde noe lignende: https://www.fjellforum.no/forums/topic/31167-lavbudsjett-i-en-tynn-tråd/
 9. tronn

  Hvem inspirerer deg?

  Deg @Gittiamo, og alle de andre kule folka på Fjellforum.no! 😍
 10. tronn

  "Ny" GPS for vinterturer

  Kan jo nevne at min Sony Xperia Z3+ er vanntett, og jeg kjøpte det for det formålet å ha med på tur. Men som telefon/kamera, og ikke GPS. Og selv om Sony Z3+ var ment å være vanntett ifølge reklamen, så er ikke IP68 noe å juble over det heller. Den tåler litt regnvær og støv, ikke mye mer. Har klart å knuse skjermen på den en gang, og da fungerte ikke skjermen i det hele tatt. Men selvsagt, på helgeturer og lignende, er telefonen et helt kurant supplement til kart og kompass. Jeg håper bare at folk som tenker å gå på krevende vinterturer har tenkt godt igjennom hvilken forventninger man har til utstyret man har med. Selv har jeg alltid med kart og kompass. Bruker som regel gps kun til å dobbeltsjekke koordinatene for å se om jeg er der jeg tror jeg er. Og da har jeg hittil ofte brukt gps klokke, eller en veldig rimelig, liten og lett etrex10 som jeg betalte 650kr for
 11. tronn

  "Ny" GPS for vinterturer

  Jeg mener en smarttelefon har alt for mange kilder til feil. Har brukt både iPhone, Sony og Samsung til formålet, men har opplevd de fleste appene og telefonene for ustabil til at det er noe å stole på. Man skal ikke kimse av noe bygget for et spesifikt formål. Overkomplisering av GPS funksjon er skummelt hvis man lener seg for mye på at det fungerer når man trenger det mest. Og bare det faktum at f.eks. en iPhone ikke er vanntett burde være varsellampe nok.
 12. tronn

  Hva har du kjøpt nå!

  Du trenger hjelp! 😂
 13. Hvorfor ikke bare gå expedition Amundsen parallelt uten å teknisk sett delta?
 14. Fungerer fint på min Acapulka Expedition Tour 135 Litt overheng blir det jo, men en vinterpakket arctic bedding blir ganske stiv med oppblåsbart liggeunderlag, skumunderlag og sovepose.
 15. tronn

  Bib bukse uten membran

  Her er et annet langt billigere alternativ. Hørt en del bra om Pluss Minus Noll, men leveringstid kan skremme den tøffeste av oss. http://www.plusminusnoll.se/sv/produkter/vara-produkter/ventile/minus-ventile-pants
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.