Gå til innhold

tronn

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 836
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

tronn vant dagen sist Mars 12 2016

tronn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tronn

 • Rang
  Ikke riktig klok
 • Bursdag 05. juni 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østerås
 • Interests
  Fjellvandring, foto og en og annen topptur

Nylige profilbesøk

5 677 profilvisninger
 1. Jeg har hatt mange fine turer med intelligrip. Eneste problemet jeg har møtt med de, er at fronten på fellen(den glatte delen) kan slippe litt for lett. Og da vil snø pakke seg inn under og sakte med sikkert få hele fellen til å løsne. Og skjer dette på tur, så får du ikke fikset det før du kommer innomhus og får tørket hele fellen. Dette opplevde vi også på vei over Josten, hvor vi faktisk mistet fellene. Jeg klarte å finne igjen min, mens han andre mistet i hvert fall en, og ikke begge(husker ikke).
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  En rimelig god stund siden sist jeg skrev noe her. Men har omsider klart å starte med treningsturer i marka igjen. Og nå som jeg har flyttet det siste året er den nye treningsplassen Fossum. Tre turer forrige uke, en av de på Skeikampen. Og i dag prøvde jeg de nye felleskia. Det var en tur med blandede følelser, men jaggu det blir enkelt å komme seg på skitur!
 3. Hvordan ha varme bein på vinterstid

  Jeg bruker disse: http://www.westernmountaineering.com/down-garments/booties/expedition-booties/ Ikke beste gåtøyet, men veldig varm og veldig lett. Har fortsatt en kurant såle til å tusle ut når det trengs. Er ikke spesielt glad i bål.
 4. Trenger hjelp til valg av Fjellski

  Hvilken fell som gir best feste føler jeg er føreavhengig. Men syntetisk er sikreste kort for bra feste. Men har man ikke erfaring med feller, så mener jeg det er viktig å vite at også feller kan ha dårlig feste eller klabbe. Har hatt noen skikkelig bedritne turer med feller hvor verken synt eller mohair fungerte.
 5. Trenger hjelp til valg av Fjellski

  Apropos sikling, så har jeg også lagt inn søk på Finn på et par Nansen som en mellomting av Ingstad og Fischer PowerliteWax. Da gjerne i en litt kortere versjon, selv om jeg egentlig trenger så lange ski som mulig tyngdemessig. Men jeg har god tid, og klarer meg fint med det jeg har
 6. Nå gadd ikke jeg å lese hele innlegget, med hva med alle de som vil henvise til hva som kan gå galt når du setter opp et nytt telt? 😜
 7. Kanskje jeg skal skrive om sommerens forsøk på ukestur. Har ikke hatt skrivegleden inne siste årene i mangel på en skikkelig arbeidsplass, men jeg må vel få fingern ut og få gjort noe med det.
 8. Det der føles ikke bra. Brukt masse tid på planlegging, mye penger på mat og billetter, samt mye energi på å få med seg alt på toget osv. Kan uten problem bekrefte at Finse ikke alltid har ideelt vintervær. Men når det er sagt, så finner jeg vinterfjellet veldig uforutsigbart. De kaldeste fineste nettene har jeg faktisk hatt i nordmarka. I vinter skal jeg prøve meg på skikkelig kuldehøl. Så får vi se hva som skjer.
 9. Ble nytt stivt drag til min bedre halvdel i julegave. Nå må jeg bare fikse dragfester på pariserpulken. Får skaffe meg noen aluplater og poppnagler i løpet av romjula.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg kan ikke klage, har fått meg eget turutstyrsrom(som jeg for øvrig deler med sjefen), og ny fet turbil det siste året. Turutstyrsrommet er fullt av Pax-skap uten dør, så om ikke nødvendigvis alt turutstyret synes, så synes i det minste turtøyet og soveposene ganske godt Når vi er ferdig med oppussing her, så blir det vel litt fine turbilder på veggene også.
 11. Sove under åpenhimmel på vinter med barn

  På hode bruker jeg en stor lue av noe slag som jeg kan trekke over både øyne og nedover nakken. I tillegg har jeg en løstsittende buff/hals i ull som jeg trekker over nese og munn. Den er ganske tynn og lett å puste gjennom takker være et felt ullnetting. Devold lager slikt feks. Det er veldig viktig at det du dekker over nesa ikke er stramt, det blir ubehagelig etter noen timer. Ellers har jeg aldri hatt problemer med nalgenflasker som lekker.
 12. Pulker gjør seg klart best i bagasjerom. Men skjønner det er komplisert om bagasjerommet er fullt av hundebur.
 13. Acapulka Expedition Tour 170

  Jeg har selv vurdert både Expedition Tour 170 og 135. Savner en mellomting i lengde, men liker både form og ikke minst bredde. Problemet med 170 er jo å forholde seg til lengden når du ikke trekker pulken etter deg. Det er stort på alle mulige måter. Jeg vet om en som har Delta 135, som er kevlarutgaven, og han er strålende fornøyd.
 14. Nytt utseende?

  Hvilket fjellområde er det vi ser bilde av? Er det i Norge, eller det store utland kanskje? Edit: minner litt om Rondane faktisk..
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Thule takstativ og skistativ til bilen. Blir montert i dag, og første jeg skal er på Ikea for å kjøpe vitrineskap
×