Gå til innhold

ketilring

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

ketilring vant dagen sist Februar 23

ketilring hadde mest likt innhold!

Om ketilring

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Fosen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En tresessongs sovepose bør ikke veie mer enn rundt én kilo, etter min mening. Det finnes rimelige dunposer som f. eks. Warmpeace Viking 600 eller tilsvarende som er lette og pakkvennlige, men har samme temperaturgrenser som den Helsport-posen du nevner (som antagelig veier over 2,5 kg 😊). Skal du ligge i hengekøye kan du også vurdere å bruke topp- og under-quilt i stedet for sovepose. Jeg har ingen erfaring med dette, men det er mange ‘hengere’ her på forumet som sikkert kan utdype. 😊
 2. Adressen til forlaget er glittertind@glittertindforlag.no Jeg sendte navn, adresse og telefonnummer dit, og fikk faktura på e-post.
 3. I går kveld begynte transporten av de første elementene til vindturbinene som skal opp til Storheia - et område som utgjorde 1/3 av vinterbeiteområdene til den sørsamiske reindrifta, og som var et av de siste inngrepsfrie fjellområdene i Bjugn kommune. Mer enn 60 kilometer vei er allerede sprengt ut i fjellet.
 4. Vær litt obs på begrepsbruken, folkens. Rent teknisk heter det Vindturbin og Industriområde for vindturbiner. "Vindmøller" (altså innretning for å male korn: mølle) og "Vindmøllepark" er ord som er tatt i bruk og konstruert for å forskjønne og romantisere teknologien - nøye tenkt igjennom av OED, NVE, utbyggere og aksjeholdere.
 5. Det hender Garmin fenix er på tilbud til den prisen. Er det verdens beste klokke da?
 6. Lar det henge over badekaret et døgns tid, og snur det et par ganger med jevne mellomrom (har sånn badekar som står midt på gulvet). Varmen fra badegulvet gjør at det tørker ganske raskt!
 7. @valle : Etter min mening er papirkart og kompass ett hundre prosent obligatorisk på lengre turer. I situasjoner der man virkelig trenger kartet, i uvær og med dårlig sikt, hvordan blir det da å fomle rundt med et nettbrett med votter på hendene og med regn og sludd på skjermen? Tror ikke det vil fungere noe særlig. Det eneste man trenger i tillegg til kart og kompass er en GPS-klokke som f. eks. Garmin fenix 3 (84g) som kan opereres med votter på, som har en batterilevetid på flere uker ved forsiktig bruk, og som kan brukes til å vise UTM-koordinater når man må verifisere sin posisjon samt legge inn veipunkter til teltleiren/hytta/bilen etc. Å bruke mobil e.l. som eneste navigasjonshjelpemiddel gjør jeg kun på korte turer i områder der jeg er lommekjent og når værvarselet er sikkert.
 8. Denne nettbutikken trekker fra svensk mva før du betaler i kassen, og så får du en regning på norsk mva+toll i etterkant.
 9. Hei igjen! Du har jo fått mange gode forslag her nå, men kan nesten love deg at til stiløping så er det drikkebelter fra Nathan (som jeg nevner lenger opp her) og tilsvarende fra f. eks. Salomon du vil bli mest fornøyd med. - Elastisk belte belagt med silikon på innsiden slik at det ikke sklir. - Vann fordelt over flere små enheter, ikke én stor skvulpende flaske. - Lommer og festestrikk som kan håndteres i fart. - Lettvekt!
 10. Denne er perfekt: https://www.gsport.no/290179-nathan-trailmix-plus-2-drikkebelte?#342=45576&343=32935 Jeg har brukt denne og tilsvarende i årevis. Komfortabel og god kvalitet. Finnes i flere varianter og farger. Rommer hansker, buff, bar, etc. i tillegg til mobiltelefon.
 11. Jeg bruker bare det medfølgende stangtrekket på min BX 165UL, og så legger jeg den på innsiden eller inni et brettbart sitteunderlag jeg har festet på siden av sekken. Stangtuppen ligger helt inntil den mer solide nedre del av stanga og er på den måten litt beskyttet. Jeg må være forsiktig når jeg legger fra meg sekken, men det har gått bra hittil..
 12. Hvor kjøpte du Zpacks Duplex til 6900,- ? Jeg har bestilt dette selv men ender nok opp med å betale en del mer en det...
 13. Du har jo Tour de Mont Blanc, hvor deler av vandreruta går innom sørlige deler av Sveits. Det er sikkert mulig å gå noen etapper der. Jeg kom på det fordi jeg så en serie med filmer om området av Follow Bigfoot på YouTube for en tid tilbake. Du kan jo sjekke ut selv hvis du synes det høres interessant ut. 😊
 14. Opplever du den som stor eller liten i størrelsen? Har den glidelåslufting under armene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.