Gå til innhold

ketilring

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  328
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

ketilring vant dagen sist 26. desember 2019

ketilring hadde mest likt innhold!

Om ketilring

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Fosen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. TS har iPhone XR. Ladet min XS fra 18% til 100% samt to LP-E12.
 2. Jeg har Cellularline 5000mAh som fungerer veldig bra. Lader en iPhone og et par-tre kamerabatterier og veier kun 93g. Brukte den på en ukestur fjellet i sommer og kapasitet/størrelse var perfekt.
 3. Kan det stemme at TaR NeoAir xLite har gått opp fra 3,2 til 4,2? Jeg vet jo at det er varmt, men.. 😊 https://www.thermarest.com/ie/sleeping-pads/fast-and-light/neoair-xlite-sleeping-pad/neoair-xlite.html
 4. Jeg bala også litt med oppsettet i starten, men har funnet ut at den greieste fremgangsmåten for meg er som beskrevet nedenfor. Jeg bryr meg ikke om å ta av topphatten, og det er også vilkårlig om nedre eller øvre stang settes inn først. Men jeg setter som regel inn pluggene i enden der stanglommene er hvis det er litt vind. - tre inn stang 1 til litt forbi midten/krysset - tre inn stang 2 helt ned i stanglommen, men uten å spenne opp duken - tre stang 1 helt inn i stanglommen, spenne opp duken, og sette stanga i stangkoppen - spenne opp stang 2, sette den i stangkoppen og stramme til - stramme til stang 1 Det blir noe løping frem-og-tilbake mellom stengende, men dette kan gjøres på automatikk i dårlig lys og i blåst.
 5. Nå i løpet av de siste timene har det dukket opp et par filmer fra ekspedisjonen på Mike Horns YouTube-kanal. The Pick Up: The Arrival:
 6. Takk for tips! Denne feilen hadde jeg nok gjort selv også. Kanskje det kan være lurt å teipe mens stanga står i stram bue?
 7. Jeg tenkte jeg skulle prøve å pakke teltet (Keron 3) i en pulkpose (Hilleberg Sled Pack) og få dette ned i en XCountry 130. Jeg ser for meg at jeg bør teipe sammen teltstenger slik at de blir 3 deler? Hvilken teip bør jeg bruke? Det må vel være noe som tåler fuktighet og kulde, men som kan tas av uten å etterlate limrester som vil gjøre det tungvint å bruke teltet på vanlig måte senere. Er det noe annet jeg burde ha spurt om når jeg først er i gang?
 8. Jeg har et par Madshus fjellski med stålkant som jeg tenkte å bytte binding på. Det sitter på en Rottefella BC auto nå, men jeg tenkte å flytte over et par Rottefella BC manuell-bindinger fra et annet par jeg har liggende. Kan jeg bare flytte disse over og igjenbruke de eksisterende skruehullene? Har disse forresten lik plassering av alle skruene?
 9. Tips: Sjekk ut damemodellen av Warmpeace Solitaire 1000. Kjempekvalitet til fornuftig pris. 😊
 10. Ny vintersovepose! Siden jeg er MEGET fornøyd med kvalitet og løsninger på min Cumulus Lite Line 300 sommerpose falt valget på Cumulus Alaska 1100 (http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/alaska-1100?gid=57&vid=6) som ny vinterpose. Tror dette er en fin balanse mellom varme, vekt og pris. 1100 gram 700 cuin gåsedun. T-comf -15°C, T-lim -25°C. Vekt på min pose er 1710 gram i størrelse medium (170-188cm). Har regnet ut at totalpris inkl. frakt, moms og toll blir rundt 3700,- Posen ble bestilt på onsdag, sent fra Polen på torsdag og levert på døra på mandag. Det syns jeg er imponerende!
 11. Jeg tenkte ikke på annet enn det jeg vet fra egen erfaring. Både håndleddvarmere, hals og spesielt lue har god effekt på den generelle kroppsvarmen. Dessuten er det ikke sjelden jeg på denne årstida ser folk stå å hutre og fryse med verden tjukkeste dunjakke - og bart hode!
 12. Du skriver ikke noe om hva du bruker å ha på hodet? En ekstra ullue og/eller balaclava kan ofte gjøre samme nytte som ei tjukk jakke.
 13. Jeg fikk en hyggelig e-post fra XXL i dag om at de har bedt Klarna kreditere 800,- av beløpet. Dette er sånt vi liker.
 14. Det er en nydelig høstdag her i Trøndelag i dag, så jeg gikk like godt ut for å sette opp teltet for å sjekke løsningene og se at alt fungerer. 😊 Kan bekrefte at denne modellen har to fester for sidebardunene, samt glidelås på både duk og myggnetting på alle ventilene i ytterteltet. 😃
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.