Gå til innhold

ketilring

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ketilring vant dagen sist Februar 8

ketilring hadde mest likt innhold!

Om ketilring

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ketilring

  Ringstind med to innganger

  I tillegg er det, hvis man er høyrehendt som jeg, enklere å støtte seg på venstre hånd og kokkelere med høyre - enn motsatt.
 2. ketilring

  Ringstind med to innganger

  Og for å ta dette litt videre: Lag en versjon av Ringstind SL 1 som kan holdes oppe av to gåstaver. Og endre designet på hodeenden slik at det blir likt som fotenden - altså med en "knekk" helt i enden slik at den heves noen cm over bakken. Og jeg vet at designavdelingen på Melhus sitter og leser dette, så det er bare å sette i gang.
 3. ketilring

  Ringstind med to innganger

  Spennende. Jeg har alltid ment at inngangen på Ringstind har vært på feil side! Kjekt å kunne velge
 4. ketilring

  Trenger man egentlig multiverktøy?

  Selv så har jeg alltid med multiverktøy på tur (jeg har en relativt lett Leatherman-variant) Kniv: Jeg har ingen annen kniv enn denne, og den brukes til "alt" Saks: Brukes til fiskesnører, bandasjer/tape, matemballasje, og som neglesaks. Helt uunnværlig på lengre turer. Tang: Brukes til å lirke kroker ut av fiskekjefter, og fungerer bra som pinsett. Skrutrekker(e): Brukes til å justere/reparere gåstaver, skibindinger, fiskesneller og lignende. Boksåpner: Brukes ved hermetikk-bonanza på åpne hytter. Linjal: Brukes til å måle lengre avstander på kartet.
 5. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Jeg synes at det er helt vanvittig at dette som vi har stått og ropt om i snart ti år først nå begynner å dukke opp som "synsing" blant politikere, diverse offentlige talspersoner i turlag og -foreninger mv., og blant folk flest. (Men jeg er glad for at du tar det opp @Freebird ) Akkurat dette har jo vært et av hovedargumentene siden rundt 2012, som vi i naturvernforeningene og Naturvernforbundet og mange andre har påpekt i en lang rekke leser- og debattinnlegg gjennom TV, nettaviser og både landsdekkende og lokale aviser. For ikke å snakke om de tresifrede antall brev og klager sendt til NVE og OED oppgjennom årene. Vi i Fosen Naturvernforening har samlet en liten håndfull av disse på vår blog: https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2012/06/vindkraft-en-trussel-mot-natur-og.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2012/08/vindkraft-er-ikke-en-del-av-lsningen.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2012/09/fosen-naturvernforening-i-mte-med.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2012/09/referat-fra-mtet-med-ola-borten-moe.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2013/03/ingen-utbyttefest-for-trnderenergi.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2014/09/storheia-kystnasjonalpark-eller.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/05/kjenner-du-konsekvensene-av.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/05/undvedig-vindkraftutbygging-pa-fosen.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/05/nye-omstendigheter-for-vindkraft-pa.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/05/nye-omstendigheter-for-vindkraft-pa.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/06/skjebnetime-for-fosens-natur.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2015/11/vindkraft-i-trndelag-pa-utenlandske.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2016/02/tvilsom-vindkraftinvestering-pa-fosen.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2016/05/ny-420-kv-sentralnettlinje-en-mulig_8.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2016/08/protestmarsj-mot-vindkraftplanene-pa.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2017/06/undvendig-vindkraftutbygging-pa-fosen.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2017/08/vindkraft-pa-fosen-og-etiske.html https://fosennaturvernforening.blogspot.com/2018/10/nasjonal-ramme-for-vindkraft-pa-land.html
 6. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Begrepet "Grønn energi" i hermetegn var nok en av våre mest brukte innsigelser mot denne vindindustriutbyggingen. Siden beslutningene om disse naturinngrepene ble tatt for noen år tilbake har nok mantraet "grønt" mistet det meste av sin glans, og er ikke så mye brukt lenger merker jeg. Alle politikere (og de fleste miljøvernere) lever i den villrede at klimakampen handler om å bevare menneskeheten og den moderne sivilisasjonen, når det i virkeligheten handler om å bevare naturen og planeten Jorda - og disse vindindustriutbyggingene er det motsatte av det.
 7. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Det er to årsaker til det. - Eiendomskatt på verk og bruk 🤑 - Få sette sitt navnetrekk på grønne tiltak
 8. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Denne gjengen har utnyttet tvilsomme prosjekter helt uten hemninger i mange, mange år. https://www.google.com/search?q=credit+suisse+korrupsjon
 9. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Fosen Vind DA, eid av Credit Suisse, Statkraft og TrønderEnergi.
 10. ketilring

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  Jeg bor midt oppi vindkraftutbyggingen på Fosen og har deltatt aktivt i kampen mot denne nedbyggingen av urørt natur i mange år i form av avisinnlegg, protestmarsjer og som styremedlem i Fosen Naturvernforening - og det er sjokkerende hvor STYGG denne prosessen har vært. Hvor selskapet som står bak utbyggingene, eid av korrupsjonssiktede sveitsiske banker, har snurret naive lokalpolitikere rundt lillefingeren og drevet lobbyvirksomhet og trenering av klagesaker overfor NVE og OED i sin jagen etter profitt og personlig vinning.
 11. ketilring

  Folkeaksjonen for NRK P1s friluftsmagasinet.

  Friluftsmagasinet var også i lang tid tilgjengelig som podcast fra NRK, og var et bra program som tok for seg temaer rundt jakt, fiske og friluftsliv. Men de siste årene ble Friluftsmagasinet mer og mer en slags samproduksjon med programmet Naturens verden, som ikke alltid var like interessant. Når etterhvert omtrent annethvert program handlet om å vandre rundt i botanisk hage og snakke om blomster og planter, da ramlet jeg av.. 😄
 12. ketilring

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  ... og Garmin Fenix 3, som har blitt ganske rimelig nå. Har brukt den i flere år, og den fungerer veldig bra som GPS.
 13. ketilring

  Tur til Børgefjell juli 2018

  Ja, jeg fikk heldigvis ikke bruk for førstehjelpsutstyr og reparasjonsutstyr som stangledd, tape, etc. Av klær fikk jeg ikke bruk for hansker og de mellomtykke ullsokkene (Ulvang Spesial). Av annet utstyr var det myggnettingen og 22mm-objektivet som ble liggende ubrukt. I proviantposen lå det igjen to poser RiK fiskesuppe samt litt te og kaffe. Så hvis jeg ser bort i fra førstehjelp- og repkit er det vel rundt 320g med utstyr jeg kunne ha lagt igjen hjemme.
 14. ketilring

  Tur til Børgefjell juli 2018

  Her er pakklista fra turen.
 15. ketilring

  Enda en pakkeliste tråd!

  Tips: Ting blir ikke borte selv om du fjerner dem fra denne lista, du finner igjen alt under "Gear". Du kan også legge til flere lister.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.