Gå til innhold
 • Bli medlem

Lindap

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Lindap vant dagen sist 20. august 2014

Lindap hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Lindap

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Østlandet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lindap

  Panne til turen

  Jeg har kjøpt en billig stekepanne på Ikea som brukes til bål. Ja, den er sotet til og brukes ikke hjemme.
 2. Se gjerne på pakkerammesekker. Med mye vekt er det de som fungerer veldig bra.
 3. Vi har nå endelig mottatt et Helsport Gimle family 4+, som jeg bestilte på black friday for en lav pris. Den er veldig romslig og ikke så tung. Og du kan kjøpe et extra innertelt til det, som er praktisk når du har barn. Den ser ut til å være bra kvalitet. Vi har tenkt å bruke det til bilferier, det vi ikke trenger å passe vekten.
 4. Pleier du å lufte teltet ditt etter hvert bruk? Vi tar den alltid fra hverandre (inner- og ytterduk) og henger den ut når den er bar3 lutt fuktig. Eller ned innertelt festet når det ikke er fuktig. Sp henger den en dag etter to over trappa. Telt skal også helst oppbevares litt luftig, ikke i den trange teltposen, men heller i en stor eske eller lignende.
 5. Vi har vært på to korte overnattingsturer med kano og telt til en øy i Oslofjorden. Ikke helt i samme kommune, men i samme sykehuskrets og ca en times kjøring hjemmefra.
 6. Jeg har lånt bort en passende ryggsekk til en kollega på en felles hytte-til-hytte tur i en helg. Har også lånt bort ski, sko og staver til min bror og kona hans da de var på besøk hos oss. Brukt på felles turer. Men generelt har jeg ikke lyst til å låne bort (dyrt) utstyr som krever litt omtenksom håndtering, og spesielt om jeg ikke selv er med på turen. Det hadde kanskje vært greit å låne bort til litt forsiktige personer med mye turerfaring, men de har som regel det de trenger.
 7. Vi skulle egentlig ha tilbragt mesteparten av siden vår på hytta, der det er det beste skiføret på mange år. Men dessverre. Eller en lengre fjelltur på ski. Men dessverre det også. Nå går jeg bare turer i nærområdet. Litt kjipt med at det er mellomsesong. Det begynner å bli en del barmark, men fortsatt mye snø igjen. Vi har fått en større kommune siden nyttår (Asker) og vi skal snart se om vi kan komme ut på en telttur i kommunen. Jeg har lagt merke til at det er skogbrannfare mange steder på østlandet, så det er ikke bare bare å fyre opp bål heller.
 8. Takk for tipset om Tærud. Det var lett å finne, lett å parkere og en god merket sti oppover. Stien var en smule vanskelig med tung sekk, 5 liter ekstra vann og lite dagslys igjen. Men jeg kom fram til vannene. Noen gutter hadde slått leir mellom de to vannene. Jeg prøvde meg litt rundt på nordre ende, men fant ingen god hengeplass. Guttene viste seg å være veldig høylytte, som en flokk unge bavianer med stadige høye skrik. Så jeg gikk tilbake på stien og så nesten umiddelbart noen solide furutrær et par meter fra stien, ved en gammel bålplass. På en høyde. Der har jeg hengt. Det blåste hardt,
 9. OK, da er det kanskje best med en ordentlig teltplass i skogen, enten ved Tæreuddalen eller Ramstadsjøen. Turen min blir ikke akkurat enda, så jeg tror at myggen er borte på den siden. Men å kunne stå uforstyrret er uansett en stor fordel. Nær en bykjerne er litt småskummel om natten.
 10. Nå har jeg sjekket det litt ut. Takk for alle gode forslag. Den i Lillestrøm sentrum frister litt når det gjelder avstand, selv om det ligger rett ved en liten flyplass. Jeg tror jeg kommer opp tidlig den første dagen, slik at jeg kan velge en god plass. Og når det ikke blir så bra allikevel, kan jeg jo velge en av de andre plassene neste dag.
 11. Det hadde vært en liten fordel å slippe å kjøre gjennom bomringen flere ganger. Dette ligger vel innenfor bomringen?
 12. Jeg hadde også tenkt at jeg måtte pakke inn teltet hver dag. Er litt skeptisk mot å la den stå, ja, siden det er så bynært. Skal sjekke ut de forslagene dere har postet.
 13. Den fungerte veldig bra i sommer. Og jeg elsker fargen.
 14. Hei. Jeg skal på et flere dagers arrangement på Skjetten (like ved E6/Lillestrøm) og ønsker å kunne overnatte i naturen: helst i telt eller hengekøye og eventuelt i bilen. Er det noen som har et forslag? Jeg ønsker å ikke være for nær støyen fra E6, og i et litt rolig naturområde (uten å møte på mye folk på kvelden). Tilgang til rent vann hadde vært en fordel, men er ikke påkrevd, fordi jeg kan ta med drikkevann. Jeg kan kjøre litt for å komme dit, men ikke så store avstander. Bilen bør kunne parkeres i nærheten, men jeg kan godt gå et lite stykke i skogen. Jeg er ikke kjent m
 15. @[email protected] Ruten er tegnet inn sånn cirka, ut fra hukommelsen. Du må lese på kartet hvor det er best å gå presis.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.