Gå til innhold
 • Bli medlem

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  9 582
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  172

Kjell Iver vant dagen sist 19. februar

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

 • Min blogg 📰: http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

17 536 profilvisninger
 1. Skal avgi rapport når spist - en stor bakdel er jo at det fryser til steinhard konsistens i kulde, og da vil jeg tro det går med mer energi å tine - enn å varme frysetørret mat.
 2. Jeg bestilte noe småtteri fra en nettbutikk og trengte å legge med et produkt for å få gratis frakt... Så jeg la med en pakke med det jeg trodde var frysetørket mat - a la Real Turmat. Reklamen sier " 24 Hour Meals spesialiserer seg på måltidsløsninger for militær, forsvar, redningsstyrker, friluftsmennesker og bedrifter. Sammen med Fazer og Blå Band har man utviklet turmat som er mykhermetisert og varmes opp og spises direkte fra posen." Så dette er ferdig mat - tungt som fy...Holdbarhet til 2024 - lettere enn hermetikk da! Det ble litt latter her, men kanskje
 3. Det er ganske vanlig å finne tørrfisk i vanlige butikker som snacks, men det koster jo en del. Om man ikke tørker selv, så kan man kjøpe mange steder.. [Hidden Content] Det er mye protein, men man trenger hammer for å ete det tørt, om man ikke bløtlegger osv.. Upraktisk på tur, ok snacks.
 4. Dette emnet med at Gilde utfordrer Real er spennende, men prøv å hold dere til dette emnet her. Det er mange gode og spennende avsporinger, men disse vil bli utskilt til nye emner slik at disse kan diskuteres for seg selv.
 5. Tror du må ha med strøm til tørking, bygging av fabrikk, lønn til ansatte og andre ymse utgifter. Det er ikke annet å vente. Det er heller ikke gratis å tørke selv, men resultatet er bedre ja. I tidligere tider (2006 ish) var det sagt at real kostet 25,- å produsere en pakke real. Det overskytende var da avanse til fabrikk, butikk, kjede osv...Den gangen kjøpte vi Real på salg til 18,- pr pakke. Den praksisen med disse priskrigene ble det stopp på den gangen desverre. At det kommer en ny aktør er vel og bra.
 6. Jeg tok et søk her på denne siden etter ordet Grunneier, uten hell. Det er jo grunneieren som bestemmer om man skal ha parkering eller ikke. Hvis ikke grunneieren brøyter, eller kommunen brøyter, da er det ingen parkeringsplass etablert på vinteren. Som tilrettelegger i den lokale fjelltrimmen er jeg ekstremt nøye med avtaler på samtlige parkeringsplasser vi benytter. Hvem skal brøyte, kan vi brøyte, kan vi skilte, skal vi skaffe grus, skal det lagres tømmer der vinters tid. Hvem skal ha regning for brøyting - skilting.. Slike ting er viktig å ha på plass. Om det er et offentlig områ
 7. Skitur til Kletten - 1099 - på grensen mellom Trøndelag og Innlandet _ sammen med @graham Skiføret var så som så men vi fortjente en pils etter turen - som nytes nå.
 8. Sportsnett 20% på hele butikken i helgen.
 9. Den ser skikkelig digg ut den der, men ikke for å gå på tur med vil jeg tro. Noen vil kanskje mene den er noe dyr, men om man sammenligner med en Gore-tex dress til samme prisen ser det jo ut som at man får mye for pengene der. Bare å slå til
 10. Det vil jeg tro. Jeg syns det er ryddig at han ikke bruker det i egne produksjoner. Flesteparten av produktene er vel egentlig ikke nyutviklet men heller remerking. Aklima eller Kipara er et par eksempler. Personlig har jeg ikke helt sansen for "reklamen" for Monsen på jakkene.Den er alt for lite diskret. Tidligere sto det nettadressen over hele ryggtavlen på de fine boblejakkene, og dette var en turn-off for meg i hvertfall. Det samme er egentlig med noe av turtøyet.
 11. Det er vel ikke fargelegging eller bildekvalitet man ser etter når denne serien er på skjermen. Det er en "feelgood" stemning mellom disse turkompisene som gjør hver eneste scene se-verdig. De fleste av oss ville blitt noe "grumpy" når maten er våt og alt annet er vått, men her er stemningen på topp hele tiden, noe jeg syns er helt fantastisk bra. Lars Monsen trenger ikke bevise noe som helst, og nettopp denne avslappede holdningen til slike prosjekt gjør at innholdet blir til mens man går, og det blir bra uansett hva som skjer. Droneflyvning, undervannsfoto, soloppganger, nordlys,
 12. Huff... det er Bula som er aller dårligst.. Nesten så du kom med et nytt emne der
 13. Jeg tenkte på trøye. Boxer har de også i 3XL [Hidden Content] 269 146 A&c=950A Jeg syns den workwear serien til Devold er veldig bra.
 14. Jeg la merke til at det lå en del 3XL av Devold ull undertøy på lageret på jobb - det er skikkelig kvalitet.
 15. Litt kjapp med den nettsideløsningen syns jeg... Ikke er det https heller.. Men de er jo i oppstarten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.