Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 439
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  114

Kjell Iver vant dagen sist Mars 4

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

9 237 profilvisninger
 1. Ny test av tynne dunjakker, dyrest er dårligst

  Jeg leste på Din side at Norrøna forsvarte testen slik:
 2. Forskning: Stavgang avlaster ikke knærne.

  Traff en gang et jaktlag. Når jeg kom gjennom ura i god fart med stavene til hjelp, utbrøt han ene - "der kjem kjerringa med staven". Det var i grunnen ikke vondt ment, men at dette med bruk av staver i fjellet kan virke merkelig for de som ikke har prøvd det er nok en grunn til at mange ikke bruker det. Det er stor forskjell på stavgang langs en asfaltvei, kontra gåing med stor sekk i ulendt terreng med staver. Det er helt uvurderlig i stor ur.
 3. Røverkjøp og gode tilbud

  20% rabatt på Norge-serien, DNT Turkart og Topo 3000 kartseriene ved kjøp av 3 eller flere kart fra disse seriene med rabattkode : PATUR. Koden må registreres i handlekurven for å kunne benytte tilbudet! (Tilbudet gjelder t.o.m søndag 24 september 2017) https://www.kartbutikken.no/
 4. Forskning: Stavgang avlaster ikke knærne.

  Jeg husker i hvertfall at om noen gikk uten staver la man merke til det. Prøv også å google "aconcagua trekking" og velg bilder så har "alle" staver. Jeg mener å huske det var et krav, og det var det også på Kilimanjaro. Det er stor avlastning. Spesielt om man skal gå tusenvis av meter nedover på samme dagen... Et minus med staver er at man med tiden blir så vant med det at det blir et problem å gå uten...Det går rett og slett ut over balansen. Jeg går ikke med staver selv lenger, men gjorde det alltid før...
 5. Forskning: Stavgang avlaster ikke knærne.

  På høyefjell er staver, ikke uten grunn, obligatoriske. Men å gå med staver på flatmark har jeg aldri sett hensikten med.
 6. Rimelig tidlig snøfall i år! Symptomatisk nok står det en velskodd(?) trailer parkert på E6 Grønbakken Dovre. Når det snør såpass mye her, så kommer det nok veldig mye mer høyere opp. Noen av oss så vel for oss en lengre barmarksesong. Spesielt siden våren kom seint. Oppfordrer til å poste vinterbilder - og fra første skitur! Når nå det måtte bli.
 7. Ettermiddagskaffe på Sollidalsaksla

  Takk for en flott og morsom turrapport Flott i fjellet nå, og snart er det snøen som råder igjen.
 8. Lakenpose i soveposen for ekstra varme vinterstid

  Jeg sydde en slik pose og den har vært med på de kaldeste turene. Jeg liker fleksibilitet og spesielt på turer med forskjellige temperaturer er det genialt. F.eks. høye fjell eller der man er innom hytter i ny og ne... Definitivt mye bedre enn silkelaken..
 9. Jeg har brukt den mye. Ser denne veier 1.2 kg, men jeg trodde min veide 800 gram. Uansett et hendig produkt. Anvendelsesområdene for meg har vært som ekstra påbygningspose ved behov for hele familien. Altså om noen skulle fryse eller en pose bli våt så har jeg den med i tilfelle som ekstra sikring. Både sommer og vinter. Jeg har benyttet den på høye fjell (type Kilimanjaro og aconcagua), der jeg har valgt å benytte 3 lags sovesystem. (silke, dun og tynn fiber ytterst). Dette har fungert helt utmerket for meg. Veldig anvendelig uansett temperaturforhold..
 10. GPS Garmin 550, noen som har denne?

  Er det ikke sånn at de fleste GPS'er tracker spor automatisk? De GPS'ene jeg har vært borti er i hvertfall slik at det er nok å slå dem på så tracker de. Om minnet begynner å bli fullt så slettes de gamleste sporene.
 11. Favoritter

  Da har jeg installert en liten sak som gjør at dere kan lagre bokmerker. (tilgjengelig for støttemedlemmer foreløpig) Kan kun benyttes i forumet (foreløpig). Under hver post står det "Bookmark". Man kan der velge om bokmerket skal være offentlig eller usynlig.. Man finner sine bokmerker i sin profil. I tillegg finner man sine bokmerker her https://www.fjellforum.no/bookmarks
 12. Problemer med søking på forumet!

  Flott. Bra dere sier i fra ved bugs. Det er stadig noe nytt og det som lenker mot google err spesielt kritisk.. 50% av trafikken her er fra gjester som søker etter info..
 13. Problemer med søking på forumet!

  Det kom en securitypatch med et svært rødt banner som gjorde at vi måtte oppgradere. Desverre var det noe feil i softwaren (furl disablet) så jeg tror jeg fant ut av det nå og nå skal det være OK.
 14. Erfaring med allrando.no

  @Allrando.no annonserte her på forumet for noen år siden. Kan jo gjøre et forsøk på å sende han en melding her..
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  4 topper i den lokale fjelltrimmen for en nydelig dag