Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  114

Kjell Iver last won the day on Mars 4

Kjell Iver had the most liked content!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

8 341 profilvisninger
 1. Hvor kan man gå til fots i starten av juni?

  Et pittelite tips som kan funke om man er i tvil om snøforholdene er å sjekke hashtag på Instagram. Instagram har den (idiotiske) sorteringen men litt nede på siden deres ligger de nyeste innleggene med de spesifikke innleggene, og noen ganger kan man være riktig heldig,..
 2. Gratulerer med dagen

  Gratulerer med dagen! - la inn URL til videoen som lenket til over..
 3. Telte over de Sju Søstre? Trenger råd

  Tja.. Husker du den episoden med 71° N, der de startet på 7 søstre på langs? Da teltet de ved Helknavatnet - og dette tror jeg ville vært optimalt for dere også. Jeg ville da vurdert å bære teltet opp til Helknavatnet på merket sti, for deretter å bestige Breitinden derfra. Deretter Kvasstinden fra samme stedet. dette er egentlig ikke noen omvei. Så pakke i hop og gå resten. Vurdere å telte ved Grytfotvatnet på returen f.eks., men det er en del stein under veis. Noenlunde skissert her...Det er jo andre alternativer for vann å telte ved også...
 4. En litt episk skitur til Glacier Circle og Mt. Dawson

  Takk for en fantastisk flott rapport med flotte bilder! Bra du har kontroll på risikoen...
 5. "Å - det smakte bra"

  Når du nå har tørket all denne maten og pakket den i plastposer for tur senere. Stoler du på at den er så tørr at den ikke blir sur/muggen/råtten, eller legger du posene i fryseren i påvente av tur?
 6. "Å - det smakte bra"

  Takk for en veldig informativ og godt beskrivende post om et emne som er mye diskutert og testet mye hos oss også i det siste. Vi må gjøre en storjobb med tørking før sommerens turer. Vi har samme tørker og tørket en masse, med veldig god suksess. Må teste ut tørking av egg vi også ser jeg. Du stekte kjøttdeigen, og det var 400 gram stekt kjøttdeig som du reduserte til 80 gram? eller var det 400 g kjøttdeig..?
 7. Stekenjokkvegen i Sverige er nå brøytet - åpnet?

  Veien er nå brøytet og klar til åpning den 2 juni. Men er det lov å ferdes på utsiden av veien? I fjor var det ferdselsforbud helt til 10 juli, men er det lov i år?
 8. Lurer litt på dette bildet...

  Man ser til venstre i bildekanten at det har løsnet snø - uten at man kanskje kan kalle det snøskred. Det ligger et bilde til av samme situasjonen - det er umulig å tolke skredfare ut fra slike bilder, men jeg må si jeg ville vært glad om jeg var turleder og alle hadde passert uansett! http://www.panoramio.com/photo/69469502#
 9. Forumet oppgradert 4.1.19 den 14 mars

  Oppgraderte nå til 4.1.19.4-- Sikkerhetsoppgradering..
 10. Første overnatting med treåringen

  Takk for flott turrapport. Lysstbetont friluftsliv er nøkkelen til suksess. Blir det pes er det slutt.. Det er lettere om du har med to ja. Vi har alltid med noen leker av noe slag. Et klart mål av ett eller annet slag kan også være en nøkkel til å få de til å gå selv, og turer i områder som er noe krevende er aldri feil. Finnes ikke noe verre enn å gå tur langs en vai, men blir det mer krevende kommer også energien
 11. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Ref tilbudet som er på Outnorth nå - så laget jeg en post om evt mulig samkjøp her - må nok være kjapp..
 12. Er det noen av dere som kunne tenke dere å samkjøpe Garmin Inreach SE med meg i dag? Normal pris på denne er 4800 og de er egentlig "sjelden eller aldri" på salg. Outnorth har 4 igjen - og selger 3 for 2, så da blir prisen 3200/stk. Noe frakt vil tilkomme for de vil sendes til meg for deretter å videresendes...Svar evt kjapt.. Jeg ønsker ikke explorer selv, men om noen ønsker denne i stedet blir det litt dyrere sluttsum for alle (3400,-)
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi benyttet muligheten barnevakt ga oss - og gikk en tur på en lokal fjelltopp i går kveld. Den har tidligere vært med i den lokale fjelltrimmen. Skogmofjellet -451. Jeg tracker opp GPS spor også. Stien opp er fantastisk flott, med skikkelige klyvepartier og man kommer kjapt opp. Dette er en gammel vandringssti som ble benyttet fra gammelt av, og spesielt mye under bygging av vanndammen for vannforsyningen til kommunen. Som vanlig kom vi litt tidlig opp - burde vært der et par timer senere for det lå an til å bli en flott solnedgang.. Det ligger litt is igjen på dammen. Nordavinden er kald, men vi går opp i le og det er varmt nok - med + 5°. Toppvarden - med overraskende mye besøk innskrevet i boka.
 14. Støtte for lighterpack

  Fungerte dette OK i går? Har just oppgradert..
 15. Forumet oppgradert 4.1.19 den 14 mars

  Oppgraderte nå til 4.1.19.3-- Sikkerhetsoppgradering..