Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 850
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  124

Kjell Iver vant dagen sist April 12

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

Nylige profilbesøk

11 146 profilvisninger
 1. Jeg syns personlig at det har vært en "litt merkelig" vår oppe hos oss. Det har vært mye snø, og mye tele, men allikevel har snøen forsvunnet utrolig fort (ved Børgefjell). Dette kan skyldes at snøen har vært som et skum, på grunn av manglende mildværsperioder i vinter (?). Så i Børgefjell kan du nok nå oppleve store bekker, en del snøpartier, og også is på høyereliggende vann (Isen gikk på Fiplingvatnet for et par dager siden). Elvene er store. Ville tatt en telefon til skyssmannen på Namsvatnet for å høre status på isen - evt transport og forhold i fjellet der (om du planlegger ruten Majavatn, Thomasvatn, Jengelen Namsvatnet e.l.. Det betinger vel et par elvekrysninger uten bro vil jeg tro, som kan være krevende.
 2. Kjell Iver

  Kart over Island

  Har du sjekket ut Nomaden? De har et bra utvalg som oftest https://nomaden.no/#qr=kart island&hPP=18&idx=live-nomaden&p=0&is_v=1 Trenger du planleggingskart online så finner du noe her http://www.lmi.is/kort/ Når det gjelder Garmin så har det vært diskutert før angående Island, men kommer ikke på konklusjonen. Du kan prøve å sjekke http://www.frikart.no/garmin/velgkart.html - men usikker på kvaliteten på islandkartet der
 3. Kjell Iver

  Laste opp video

  Det er best ja.
 4. Kjell Iver

  Facebook login

  Innloggingsapplikasjonen som vi benytter er nå oppdatert med ny app på facebook. Gi beskjed om noe ikke funker.
 5. Kjell Iver

  Støttemedlem - fornye medlemskapet?

  Takk - ser ut som at Gjest har hatt Engelsk som språk. Har resatt for alle nå til Norsk.
 6. Kjell Iver

  Støttemedlem - fornye medlemskapet?

  Menyen er oppbygd sånn. Så om du klikker på det øverste valget "Støttemedlem?", så kommer man til "Store". Samme med "Forum".. osv..Det er kanskje ikke helt åpenbart. Når man er støttemedlem får man et varsel om å betale, så det er egentlig automatisk.
 7. Kjell Iver

  Om GDPR og andre utfordringer

  De fleste har fått med seg at det i disse dager foregår en endring i regelverket for personvern som er initiert av EU. Mye diskusjoner og mange problemstillinger på ymse nettsteder om dette, og endringene vil også få konsekvenser for oss her på fjellforum. Heldigvis har programvaren vår nå veldig god støtte for dette. Så fort jeg gjør endringer i personverninnstillingene, så vil dere brukerne informeres om dette. Jeg har ikke begynt å jobbe med det enda. På administratornivå er det på samme måte en masse andre tjenester, som jeg som eier må gå inn og endre. På facebook, på google, på amazon, hos leverandøren og til slutt i vår egen software, så jeg må starte der, så det er en del jobb med det. Jeg kjenner litt på at internett slik vi kjente det på mange måter gjennomreguleres. Det er synd, men nødvendig desverre. Google og facebook har i tillegg fått alt for stor makt. Jeg gjør min lille skjerv ved å slutte å vise annonser fra google. (For å benytte en skarve karttjeneste som betinger bruk av google map api, må vi nå legge inn kredittkort for belastning om antall kall blir for stort. Det var det som fikk begeret mitt til å renne over). Jeg vil oppdatere denne tråden etterhvert som jeg gjør endringer.
 8. Kjell Iver

  USPS, hjelpe meg

  Du kunne kanskje handlet lokalt? Trenger vel ikke ramse opp fordelene med det. Når du velger å bestille en dings fra det stedet som er aller lengst unna der du er, så bør du forvente både lang leveringstid og høy toll. Det mener jeg er er helt OK. Om du ikke får høy toll eller lang leveringstid er noe feil.
 9. Kjell Iver

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Orion er et pent telt ja:) trivelig at du er i nærområde mitt. Har tilgode det vattafjellet. sitt nå på Dalaunfjellet 800 meter opp fra sjøen. Usedvanlig flott. Skal merke meg nedover med rødmaling. Mange som venter på merking her. Tar meg god tid på toppene nå. Arti å studere utsikt og se på steder man har vært før.
 10. Sjekk for Lomsdal Visten stavassdalen.no eller Bønå gård (må i båt fra forvik). Sjekk også booking.visithelgeland.com/no/mobile/innlosjering/list
 11. Kjell Iver

  Forhold - Mylla (utskilt)

  Jepp... skilt ut som eget innlegg. Barmarksesongen begynner å nærme seg. Like uventet hvert år..
 12. Kjell Iver

  Maksgrense på "reaksjoner" ?

  50 - men har satt den ubegrenset for støttemedlemmer.
 13. Kjell Iver

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Rimelig travle dager med fjelltrasking for min del. Har byttet bøker, reparert varder og merket ruter til den store gullmedalje. I år har jeg 47 bestigninger på fjelltrimtopper lokalt (14300 meter opp), og jeg hadde et lite håp om å komme inn på topp 10 listen lokalt, men det klarer jeg nok ikke. I går fikk vi merket opp et fjell på 759 meter, der stien starter i fjæresteinene. Mye spreke folk, og han som var med meg er 75. De gamle rødmerkene er nedslitt og for det meste borte. Varden sto ikke på Trigpunktet, så vi benyttet NGO sitt trigpunkt på toppen og de gamle wirene til å feste vårt eget skilt. Skal gå opp med ny wire for innfesting senere. Det er godt å få opp skiltene nede når alt er gjort og offisielt åpne ruten.
 14. Kjell Iver

  Sykkeltilhenger - trenger hjelp til valg

  Vi har brukt en Aretti sykkelvogn og den har dugd godt. Den kostet bare en tusenlapp ny. Ikke så komfortabel for ungene kanskje, men vi brukte den ikke så ofte med de. Det er en dobbelvogn. Den er lett, den har store hjul, blir flat når den slås i sammen, man kan transportere ting med den uten å slå opp sidene (dette er og om man skal ha med veldig stor sekk. http://www.klikk.no/foreldre/aretti-sykkelvogn-3654579 Vi betalte ikke mye for denne, og jeg har sett de ned i under tusenlappen tidligere i hvertfall. For deg som er hendig kan du enkelt bygge den om til ren varehenger..
 15. Kjell Iver

  Om tilbud fra fjellsport - utskilt fra røverkjøp

  Den gregoreryggsekken som de reklamerer med på forsiden på 50% er 51% Når den kampanjen kom med 60, så var det produkter med betydelig høyere rabatter. Jeg syns det er fint at de fjerner det som er utsolgt. Bruker de ikke komme med nye kampaner på mandagene?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.