Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 126
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  111

Kjell Iver last won the day on January 11

Kjell Iver had the most liked content!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

7 414 profilvisninger
 1. "Blir du ikke redd...?"

  Takk for en herlig turrapport! Det enkle er ofte det beste
 2. Huff - ny avstemming - og ingen Rullegress
 3. Syk pris!!!!!

  Jeg så akkurat denne videoen. Det passer vel litt inn i at det ikke alltid er prisen og utstyret det står på. Det er jo mange som mener det er sykt å betale 12000 for en rekondress også. Folk får vel bruke de pengene de selv vil. Markedet bestemmer.
 4. Leaderboard - Hvordan vinne en dag - Not😂

  I hvert medlems profil står det når man har vunnet - du var nok bedre enn det Det er i grunnen en mulighet for dette sånn noenlunde. Oppe til høyre kan man velge hvilken tidsperiode man ønsker og hvilken del av forumet man ønsker. Leaderboard er en del av kjernen til denne softwaren og det kom med nå i vinter - siste versjonen. Jeg har vært litt skeptisk til den, men om det lager mer aktivitet er det bra. Jeg har bedt de lage en funksjon slik at vi som driver forumet kan unntas fra selve statistikken. Jeg har vært her daglig siden 2004, og jeg har sendt ut alle gode nyheter om rabattkoder, konkurranser og artikler siden Likes ble innført i 2012, og det skulle bare mangle at ikke jeg da har mange Likes. Men skulle gjerne vært foruten å stå på det leaderboardet. Statistikk: Den aller første Likes som ble gitt var den 18 April 2012 av meg selv - til brukeren @Springvill for sitatet Spør du meg er det farligere i Oslo sentrum på kvelden enn i villmarken!!!
 5. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  OK ja i min nettleser ser dette kurant ut. Nå reduserte jeg ikke på bredden - den er 1600pixel - så mulig de som er på småskjermer får det komprimert. Jepp.. Så oppdaterer vi tråden når det våres. Takker ellers for bildet - det er en god representant for det vi ser frem til nå om dagen!
 6. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Jeg kan prøve kjapt med dette Dette? Hva tror du om sistnevnte @Tor-Erik-L-77?
 7. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Supert - kan prøve og se hvordan det blir.
 8. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Noen som har et bilde som kunne passe til erstatning for dette ? Det bør være over 1400 pixel bredt og være 290 pixel høyt. Jeg kan evt endre størrelse selv. Det må ha en viss farge siden vi benytter lyse ikon på toppen samtidig som det avspeiler den årstiden vi er inne i. Bildet vi bli komprimert en god del.
 9. To triks til de som har følelsen av å ikke trenge mer turutstyr: Kjøp hytte. Få barn.
 10. Gjennom årene har vi fått mange henvendelser og ikke minst poster/tråder fra medlemmer som ønsker å få klikk/promotere sine egne plasseringer i ymse avstemminger på nettet. Innleggene kan være litt kontroversielle siden de som har avstemmingene ønsker stor trafikk og lenker inn til sine sider. Samtidig burde vi ha et system slik at de av oss som ønsker å samle klikk kan gi beskjed om sin deltagelse til andre medlemmer. Så for å unngå at hvert medlem oppretter egen post for å reklamere for sin avstemming, så lager jeg denne samletråden. Nye emner om dette vil vi også flytte inn i denne tråden. Så deltar du i en avstemming legg inn lenke i denne tråden - og kanskje noen ord om hvorfor vi skal stemme på deg. Forsøk å hold tråden fri for andre diskusjoner.
 11. Hvis du finner en video så kan du bare lime inn adressen i posten så kommer det inn i posten. Flyttet den over til Gjør det selv..
 12. Tur fra Rauberflaket til Styggemann 16-18 Oktober

  Jeg fikset det - og la bildene her på forumet i den størrelsen du har i selve bloggen din. Større versjoner av bildene og flere flotte bilder på bloggen: http://friluftslivet.net/tur-fra-rauberflaket-til-styggemann/
 13. Min erfaring med Norrøna-service på sekk

  Ja - du beskriver førstereaksjonen min. Han på sportsbutikken sa han kunne ringe Norrøna og høre om de kunne returnere sekken, men det er jo klart; det ville vært dumskap av meg å ta i mot en gammel og ureparerbar sekk når jeg fikk tilbud om å velge en annen. Men jeg jo har sidelommer til den gamle sekken som jeg ikke får benyttet nå og topplokket ligger hos meg. Så løsningen min blir heller å følge med på Finn og jeg har laget meg autosøk i tilfelle det dukker opp et eksemplar. Jeg er i utgangspunktet nå på utkikk etter 80 literen i samme serie. Norrøna har ingen mellomsekk lenger - noe som i grunnen er litt merkelig.
 14. TV-program

  Jeg ble sittende å se på klatring i Venezuela i går. Ser fram til del 2! https://tv.nrk.no/serie/ekstrem-klatring-i-venezuela Jeg sier JA TAKK til norsk skogsflått - etter å ha sett episoden med en av de farligste edderkoppene i verden. Noe spesiell sideeffekt etter stikk - kan man trygt si!
 15. Dette bilde inspirerer meg

  En klisje fra meg. Bildet er tatt der jeg liker meg mest på den mørkeste årstiden. Får bare lysst til å skli avgårde på isen..