Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  115

Kjell Iver vant dagen sist November 14

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

9 667 profilvisninger
 1. Nok en "unødvendig" uttrykning

  Akkurat det med "trolig" som gjorde at de søkte etter dem. Jeg er enig i at de burde tatt høyde for værforholdene og varslene. Men det blir vel bare spekulasjon. Jeg håper at fler tar med seg satelittbasert utstyr slik at de kan melde fra uten at det løses ut redningsaksjoner..
 2. Skikkelig varm ulltrøye

  Er det ikke veldig stor forskjell på modellene? Der jeg jobber får vi nå Devold sin work-wear serie og jeg er absolutt ikke fornøyd med kvaliteten på den. De blir fort slaskete i armene, og slitt om man benytter dem på tur. Det blir fortere hull i dem rundt magen der man har pulkdrag eller om man stapper den ned i buksa. Janus sin Pro serie derimot, som vi fikk før, (http://www.metarek.no/januspro-undertoy-merinoull) er bedre enn det meste jeg har prøvd i hvert fall. Hvert eneste plagg jeg har fra denne serien har holdt uten noe slitasje i det hele tatt. Eneste grunnen til at jeg har måttet kastet noen av disse etter mange års bruk er om jeg søler maling e.l. på de. Bruker dem når jeg styrer rundt hytta allikevel. Så de ullunderskjortene som jeg fikk i 1997 er fortsatt i bruk. Fantastisk norsk kvalitet. Janus som man kjøper på Sparkjøp kan ikke sammenlignes med denne pro serien.. Jeg har 3 av de ulljakkene og de slites rundt armleddet og jeg har vurdert å sende den inn for reparasjon for å få ny strekk. Da snakker jeg om bruk ca 150 dager i året. For øvrig syns jeg at syntetisk undertøy lukter grevling etter kort tid når man er på tur, og Lanullva blir alt for varmt og tettsittende for meg..
 3. En fjellforumer? krysser en bekk

  Likte poenget ditt mhp bruk av stav @tronn
 4. Noen som kjenner seg igjen?
 5. Vi har et Winterlite og jeg gleder meg til å teste det til vinteren. Exped har jeg hatt litt ymse erfaringer med tidligere. Det som ikke har vært nevnt her er temperaturen på snøen, som jo kan variere veldig. Er det - 3° og sol på dagtid kan jo snøen være rundt null når man setter opp teltet. På natta kan det da bli minus 15-20°, uten at det betyr at snøen/underlaget inni teltet har samme temperatur. Det vil vel helst bli noe varmere enn dagstemperaturen..
 6. Friluftsentusiast som lever drømmen ut

  Ta 4 måneder da!
 7. Drømmejobb for fjellforumere

  Den lenken fikk ikke jeg åpnet jeg @Heriks - min jobb PC ønsker tydeligvis ikke at jeg skal se slike ledige stillinger Andre med trøbbel der? For de som bor i Oslo og trives i marka burde vel denne være aktuell? https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=106763343
 8. Friluftsentusiast som lever drømmen ut

  Fantastisk serie og flott filming - og @Jens Kvernmo er jo medlem her hos oss, så kanskje han gi oss noen signaler om videre planer?
 9. Stellar Equipment, erfaringer?

  Bruk den på vranga Er nok en jakke mest beregnet for skikjøring sånn sett. Når det er sagt, så har jeg hatt skalljakker med snøskjørt uten at det har vært til nevneverdig besvær på somrene
 10. Stellar Equipment, erfaringer?

  Jeg savner klaff på utsiden av glidelåsen på de fleste av dagens moderne jakker, men jeg ser (noen) av modellene til dette merket har en innvendig klaff. Hvordan fungerer dette? Er det borrelås på klaffen? Se bildet Dermizax har jeg egentlig veldig god erfaring med personlig og bra at fler merker benytter dette som membran
 11. Vikingane - kunnskap om bålfyring

  Too bad vi ikke kan embedde NRK her Herlig serie
 12. Presskannefilter til 85mm kopp?

  Jeg syns denne kaffen er bedre. Selve perkuleringen gjør jo at det ikke blir kaffekorn sammen med vannet. Vi bruker også elektrisk perkulator og det er vel særlig mye brukt i Sverige. Jeg kunne gjerne tenkt meg en mindre modell for bålbruk. Jeg tror det er denne vi har https://www.ebay.com/itm/9-Cup-Aluminum-Percolator-Camping-Rustproof-Cookware-Coffee-Tea-Pot-Outdoor-Camp/332283437537?hash=item4d5da2e1e1:g:U8cAAOSwVJhZUlIS og 9 kopper høres lite ut, men det er i hvert fall 2 liter kaffe, så i realiteten - når vi er på hytta har vi bål på ettermiddagen og da er 2 liter kaffe for en familie noe drøyt. Man kan selvsagt koke mindre, men presskanne er absolutt et alternativ. Det var en hendig sak - blir ikke lettere enn dette..
 13. Presskannefilter til 85mm kopp?

  Bare sånn for å komme med et alternativ. Perkulator. Jeg kjøpte en slik sak, men den var noe stor den jeg kjøpte. 2 liter, men veier lite da. Bedre kaffe får du ikke! Kokvarm.
 14. Innspill på ny GPS

  Jeg har en garmin 60 CSX som jeg liker godt. Det er jo ofte slik at man anbefaler det man selv er vant til, men her om dagen glemte jeg min GPS på hytta, og kjøpte meg en "ny" likedan til 500,- inkl frakt på Finn. Nevnte dette til en kollega, og han kjøpte en Garmin 62 S til 500,- på en fb gruppe.. Jeg setter pris på enkle ting - slik som at den bruker samme batteri som hodelykten, enorm batteritid, god i kulda og rimelig brukervennlig, så om du er usikker på om du skal ha GPS eller ikke, så mener jeg det er et godt marked der ute for å kjøpe seg en god GPS til en rimelig penge.
 15. Turkart på mobiltelefon

  Har dere prøvd Navida i det siste? Forhåndsnedlasting av kart med topo og nautiske kart. En fin sak er AIS overlay. Jeg er usikker på om andre apper har dette, men veldig OK om man padler kajakk. Man kan da se fartøyene som kommer i app'en, med navn fart etc..