Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  8 274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  139

Kjell Iver vant dagen sist Desember 25 2018

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

Nylige profilbesøk

12 923 profilvisninger
 1. Kjell Iver

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  Har de det der nå? En grunn til å oppheve selvpålagt boikott?
 2. Kjell Iver

  Droneflyving for enhver pris?

  Flott video og en ærlig og grei forklaring. Det hadde vel vært lett å bare redigert bort de scenene så hadde det vært innafor uten noe mer pes... Men saken gjør jo at det får økt oppmerksomhet, så det er kanskje verd det i seg selv..
 3. Kjell Iver

  Hva nå, eller sutre, sutre?

  Veldig bra Tom! Når årene går begynner man plutselig å innse dette med at det var en sannhet det som "de voksne" snakket om, at helsa er det viktigste man har. Håper du holder motet oppe og at det bedrer seg såpass at du kommer deg avgårde igjen.
 4. Kjell Iver

  Klinete feller. Bytte lim?

  Tydelig at man bør holde seg unna å skifte lim på feller. Jeg har ikke prøvd enda, men fellelim har jeg liggende. Merkelig nok så virker det som at fellene klistrer seg godt til skiene selv om limet er dårlig. Ut i fra prislisten er du forøvrig fryktelig billig på det. En nyre går fort for halvannen million
 5. Kjell Iver

  Slettnes fyr til Lakselv

  Fantastisk flott turrapport fra et fantastisk område! Det frister absolutt med et besøk her. Takk for at du deler. Når du legger til maten du hadde med, hvor tung var sekken din ved avmarsj? (Jeg ser mat mangler i lighterpakklisten din). Jeg plottet turen inn på kartet sånn noenlunde.
 6. Kjell Iver

  Kanotur i øvre Sira og Taumevassdraget

  Takk for god turrapport! Hyggelig lesing i julen - så ut som en flott tur fra et flott område. Jeg plottet turen på turkartet.
 7. Jeg leste denne på varsom sine nettsider i går. Det er tankevekkende! Så lite snø, og allikevel snøskred. Les artikkelen her: http://www.varsom.no/nytt/nyheter-snoskred/nestenulykke-snoskred-16-des-mannsfjellet-meraker/ Jeg har nå satt opp en feed slik at artikler fra varsom kommer som feed som egne innlegg.
 8. I 2018 hadde jeg som mål 100 topper i den lokale fjelltrimmen, og dette klarte jeg uten veldig stor anstrengelse. I 2019 har jeg som mål å klare 200 topper. Ut av disse er målet å besøke alle de 51 toppene som har vært med i den lokale fjelltrimmen siden oppstarten i1994. Det er å legge listen veldig høyt, så jeg er spent på om jeg vil klare det mellom alle andre turer.
 9. Kjell Iver

  Julekalender 2018!

  Da kan vi gratulere @Heriks som vinner av gavekort fra Fjellsport på 1500,- ! Med innlegget under - gratulerer så mye! God jul til alle!
 10. Kjell Iver

  Kalenderluke 23: Desemberpadling langs Hjeltefjorden

  Takk for flott video - så ut som en flott tur!
 11. Kjell Iver

  Hvem inspirerer deg?

  Veldig bra tema @Gittiamo ! Lokalt i RL: I de to siste årene har jeg latt meg inspirere av lokale fjelltrimmere. Det gir meg mye energi å yte bidrag lokalt, og det inspirerer at folk er så positive til den innsatsen vi gjør. Jeg styrer altså mye med fysisk dugnadsvirksomhet på fritiden, og det er flott å gå på tur med aktive folk som kan sette seg ned og ta en blås på en tue. Det er noe uhøytidelig over det, som jeg setter veldig stor pris på. Så jordnært og enkelt, og det er jo det som virkelig teller. Her på fjellforum er jeg mest inspirert av de som deler fra sine turer og gir av seg selv her på forumet. Det betyr mye for mange! Uten aktive bidragsytere er vi ikke liv-laga. Det er også til inspirasjon at folk treffes via forumet, og at de reiser på treff, og at det får "sosiale følger" for folk. Det har en veldig stor verdi, og gir mening i det vi holder på med her.
 12. Kjell Iver

  Bernts luke

  Flott - ellers ville den forsvunnet. Jeg tagget den også - slik at når man søker på alle kalenderen så kommer den frem i https://www.fjellforum.no/tags/julekalender 2018/
 13. Kjell Iver

  Late dager i Rago - en ukes tur rundt en foss

  Fantastisk flott innlegg! Rago frister med et besøk ja!
 14. Kjell Iver

  Bernts luke

  Flott innlegg. Kan du kopiere innlegget som et nytt innlegg i egnet kategori - kanskje https://www.fjellforum.no/forums/forum/79-turtips/ Det skal egentlig bare ligge en lenke i kalenderen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.