Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  114

Kjell Iver last won the day on Mars 4

Kjell Iver had the most liked content!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

8 745 profilvisninger
 1. MSR Hubba Hubba HP

  Takk for fin oppsummering. Når det gjelder oppsett av teltet i regn, så trodde jeg man måtte ha foot-print for å få spent opp stengene der først, før man legger ytterteltet over. Til sist henger man innerteltet i stengene på innsiden..
 2. Ødelagt Recon

  Synd vi ikke var i nærheten så hadde du lånt min. Det er en G - sport på amfi men usikker på utvalget. Lykke til og ha en fin tur!
 3. Jeg har erfaring med mye svette (arbeid i 35-40° med høy luftfuktighet), og det var kun en ting som gjaldt for å klare å holde ut. Salttabletter. Der sto det også store beholdere med salttabletter ved drikkepostene. Behovet for salt var høyest i starten av slike varmeperioder - etter som man ble bedre vant så gikk behovet ned. Jeg anbefaler ellers å benytte våt bomulls tskjorte som avkjøling, eller om man har mye hår, å dyppe håret i en bekk. Det avkjøler veldig.
 4. Apple Pay ser spennende ut, men er ikke tilgjengelig i Norge enda. Ellers et markedsføringsgimmick. Jeg setter pris på at PayPal får konkurranse. Det trenger de.
 5. Sen vår i Børgefjell i år

  Og Storelva ned mot Namsvatnet er fortsatt veldig stor
 6. ryggsmerter i kajakk

  Jeg har ikke fulgt med i utviklingen av nye kajakker i det siste, men jeg vil nevne at noen av Hasle sine kajakker har justering av korsryggen på setet, fra utsiden av kajakken. Rett og slett bare å dra i denne snoren, så vipper ryggplaten litt. Dette likte jeg svært godt på akkurat den kajakken.. Det var der også mulighet for å flytte setet litt frem, uten å flytte ryggstøtten. Min mer moderne kajakk har ikke slike justeringsmuligheter, noe jeg savner...
 7. Går det buss inn Reisadalen?

  Jeg drar frem denne gamle tråden for det kan se ut som at lenken ikke fungerer. Jeg klarer ikke å finne noen bussrute til Saraelv - stemmer det at den er lagt ned?
 8. Rohkunborri nasjonalpark

  Takk for fin video!. Fikk et snek av lengt til sommer og turer. Jeg gikk i gjennom den vestlige delen av denne nasjonalparken i sommer, og Lappjordhytta ligger nå der. Området mot Sørdalen så veldig villt ut, så det kan nok hende at T-ruta jeg gikk mellom hyttene er mer traffikert. Jeg syns for øvrig at området rundt Salvassskardet var litt for beskjemmet av hjulspor - dette er litt utenom NP, men allikevel... Selv om området er lite besøkt er det ikke fritt for spor etter mennesker. Ref dette spesielle kulturminnet: http://nye-troms.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=3582
 9. Bergans gaiter zipper dermizax - gamasjer

  Du drar jo også hempen frem og stremmer nede over skoreima nede, før du legger strikken over, så det burde ikke være et problem. Small er vel uansett det minste de har og burde passe med 38. Du må nesten bare studere mer på det, men jeg opplever at når jeg vader, selv om det er over skoen, så klemmes gamasjen mot skoen under vading. Jeg har i hvertfall erfart at disse gamasjene med 3 lags dermizax og forsterkning har fungert godt..
 10. Bergans gaiter zipper dermizax - gamasjer

  Dette er vanntette og gode gamasjer som jeg har benyttet mye. 3 lags Dermizax. Husk at du skal ha strikken helt rundt foten nede og over gamasjen oppe og klemme den ned. Det kan lønne seg å ha med reserve strikk/hemper..
 11. Jeg solgte en Spot 2

  Jau - den Spot'en var visst ikke helt i orden allikevel... Nå spørs det om også den nye eierens abonnement kan flyttes til en ny... denne videoen viser en slik situasjon som nevnt over
 12. Logistikk i Lomsdal-Visten

  Det tror jeg nok går bra. Det er mange alternativer. Det er ellers en åpen gamme i Sørvassdalen - og ved Krongelvatnet - om du går via Bønå... Om dere får trasig vær/tåke oppe i Vistenfjellene (kronglete terreng der) så kan det være et alternativ å gå ned til Bønå - og få skyss over fjorden og deretter gå Laksmarka over til Lomsdalen og videre ut, det er knallfin rute om været er ymse...
 13. Logistikk i Lomsdal-Visten

  Jeg tror jeg ville parkert bilen ved Tverråga (det er vel der du mener du vil starte). Følg skiltene til "Skytebane".. Der står den ganske greit tror jeg. Ville heller parkert der enn ved Tosenvegen. Når du kommer tilbake til Mosjøen tar du drosje eller går de kilometrene opp dit. Det er ingen stopp mellom Tosenkrysset og Brenna, men dette har egentlig aldri vært noe problem. De stopper på signal - eller det har de i hvertfall alltid gjort frem til nå! Mulig du burde ringe og spørre... http://www.rutebok.no/nriiisstatictables/tables/ruter/t/23-703.htm#2 (passerer der i 15 tiden og i 18 tiden tilbake til Mosjøen) Når det gjelder snøforhold så kan jeg ikke annet enn å si at det i år er mye snø.. Dette er på sørvestsiden av Breivasstinden tatt fra Lomsdalen den 18/6 - og det er mer snø på østsiden der dere skal gå.. Hvis jeg var deg så ville jeg svippet bortom gåsvatnet når du passerer og sjekket snøforholdene der (altså størrelse på elva som kommer ut ved Tosenveien), for denne elva må dere uansett vade,,, Tror jeg... Om det er mye snø så legg ruten via Lomsdalen og til Tosbotnet i stedet - det er i hvertfall et alternativ..
 14. Jeg solgte en Spot 2

  Jepp... jeg solgte en Spot 2... Kjøperen var innom og vi satt og drøste og satte opp Spot'en på Find-me spot siden. Jeg gikk ut med Spot'en for å teste - la den på biltaket for å ha god sikt i alle retninger... Ehh... Samboer sier: " E stikk på butikken - vi har ikke brød!"... "OK" sa jeg.. og fortsatt med kaffen... ehhh.... Spot'en som lå på biltaket uten trekk eller noe ting.... Kjøperen halset etter med sin bil og fant den i et kryss midt på veien....Like hel... Nå fikk jeg SMS at den fortsatt funket-- puhhh.... de tåler en støyt!
 15. Roadtrip til vega

  Hvis du først skal opp hit ville jeg benyttet tiden min her oppe. Det er nok å finne på. Torghatten med toppen og hullet er vel obligatorisk, men er unnagjort på en ettermiddag. Siden målet med turen er Vega, ville jeg forsøkt å kommet meg et stykke videre utover til Søla. Altså skaffe privat skyss av noe slag. Bestigning av denne toppen er noe for seg selv - der den ligger for seg selv utenfor Vega. Sti opp fra vest. Jeg ville ellers lagt hjemturen via sandnessjøen - kanskje ta en tur på en av de 7 søstre eller Dønnamannen. Jeg var en tur oppover der i dag faktisk, Brønnøysund - sandnessjøen (2 ferjer), og retur via Toventunnellen og E-6 Tosenvegen. Mye turister alderede - og den datoen du ankommer er vel aller verst sånn sett - med Rootsfestivalen.. http://www.rootsfestivalen.no/