Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  9 171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  146

Kjell Iver vant dagen sist November 20 2019

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

 • Min blogg 📰: http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

15 052 profilvisninger
 1. Legg gjerne til Finn.no på sjekkelisten. Det er en del butikker som ikke er med på prisjakt som heller annonserer på Finn - og det er ofte rimelig.
 2. Bra dere følger med! Jeg var ikke oppmerksom på at medlemskapet dit var forfalt - men faktura er godkjent nå!
 3. Nå kjenner jeg ikke denne saken spesielt, men det er en del av oss som har PayPal konto som ikke tar i mot penger. Dette er det mange som ikke er klar over, men jeg har refundert en del penger på PayPal og fått pengene i retur med beskjed om at mottaker ikke har aktivert denne funksjonen.
 4. Kjell Iver

  Utsikt ved tindene

  Ved Heilhornet 25 desember 2019
 5. Kjell Iver

  Fra Holmshatten Bindal

  Solen titter frem bak Heilhornet 24 desember 2019
 6. Kjell Iver

  Solnedgang på Helgelandskysten

  Fra Vikerheia - 21 desember 2019
 7. Alt dette er vel synsing? Hva vet vel vi om helsetilstanden til vedkommende før avgang? Om man er i disse strøkene eller ellers i villmarka kan ting skje med helsen uansett hvor godt man er forberedt. De hadde selkjøtt og kunne sikkert levd på sel i månedsvis. De er selfangere de karene der og de hadde masse selkjøtt ombord også, så jeg tviler på at de ville sultet ihjel. Når de benyttet juledagen til skytekonkurranse med pistol hadde de nok ammunisjon også. Så jeg klarer ikke helt å se problemet.
 8. De hadde med seg brennstoff til helikopteret i tilfelle noe skulle skje, og de brukte også disse fatene til å refuele helikopteret. Hva vet vel vi om hvor kritisk dette var? Det kan jo godt hende at de (helimannskapet) tok dette som et treningsoppdrag og en nyttig erfaring? Man har krav på medisinsk evakuering når noe uforutsett skjer - det skulle bare mangle. Akkurat det er innafor. Jeg vet ikke hvor kjent det er, men mannskapet på Lance er selv frivillig mannskap. Så det blir mye turnering med foredrag og lysbilder for Osuland og co for å dekke utgiftene etter denne turen, men det er vel også i ånden til Nansen og Amundsen.
 9. Takk for nydelig turrapport med flotte bilder! Knallfin slutt på året og fin start på vintersesongen vil jeg tro!
 10. Ja - men tror det var et sjakktrekk å ha fastpris på å bli hentet ut! Ousland sier selv at Lance på en måte også sponser ekspedisjonen, så det var nok en stor risiko av de private eierne. Nå er de endelig i mål - jeg er utrolig spent på om siste ord er sagt om denne aksjonen eller om den får et etterspill. Tiden får vise.
 11. Noen fine dager i Bindal. Ikke langt unna @a_aa - og finværet er blitt brukt til turer i nærområdet. besøkte Holmshatten på Julaften og fikk en magisk solnedgang der. På første juledag gikk turen opp mellom tindene på Heilhorney osv. I går ble det en lengre vandring innover på en lokal tursti med godt selskap. Alt i alt en fin jul så langt. Nå blir det væromslag dessverre ..
 12. God jul Tom! Det er bra du ikke mister håpet! Det er bare å trene seg opp igjen og se frem til nye turer
 13. Takk for flotte bilder og rapport. Frister til besøk!
 14. Enig i det, men jeg ser helt klart dilemmaet til kapteinen her. I VG står det "Fredag for en uke siden anslo kapteinen at skipet har proviant til en «ti til tolv dager til», at det er mer en enkelte matvarer enn andre. Blant annet er det mye selkjøtt om bord.". Det betyr med andre ord at de har begynt å rasjonere på maten. Når alternativet er å fly inn mat med helikopter, eller fly ut unødvendig personell er vel det ganske enkelt. Spesielt når de allikevel skal evakuere en person med helikopter. I sånne situasjoner er kapteinens valg helt udiskutabel, men det er vel ikke kommet dit enda, og blir vel bare ren spekulasjon..
 15. Eneste maten de har mye av er selkjøtt. Så det kan jo bli selsom julemat på karene. Men de kan i hvertfall kalle det godt selskap. I grunnen litt merkelig historie, men jeg skjønner tanken. Men siden det plutselig nå er lite mat igjen på båten og de skal ha helikopter bør de nok benytte sjansen og få tatt med mest mulig personell som ikke gjør nytte for seg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.