Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  9 090
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  144

Kjell Iver vant dagen sist August 20

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

 • Min blogg 📰: http://kjiver.no

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

14 296 profilvisninger
 1. Nasjonalparken er rimelig beskiltet i innfallsportene. Litt forundret om ikke droneforbudet (eller ferdselforbudene) er nevnt på infoskiltene man må passere på vei inn.
 2. Jeg vil tro dette med å tørke teltet godt er svært viktig også. Og her er det jo et dilemma på langturer når man svært ofte må pakke ned teltet vått, og kanskje tar en natt eller to i en hytte før man får satt det opp igjen. Vil tro at langvarig vått telt også sliter litt på duken, men det bli vel kanskje først om det blir mugg eller surt.
 3. Har holdt utkikk etter Crispi Beseggen 2.0 til min samboer. Kjøpte et par til henne i fjor, men de ble ørlite for små, men de er blitt brukt allikevel, men når de nå kom på salg på XXL igjen til 1499,-, samme salgspris som i fjor, så kjøpte jeg et par til henne. Normalprisen er 2499, så 1499 må vel sies å være en OK pris https://www.xxl.no/crispi-besseggen-2-0-dame-fjellsko-var-forpris-2499-fiolett/p/1163332_1_style Kjøpte også et par i herremodell til meg selv - gikk opp en størrelse. https://www.xxl.no/crispi-besseggen-2-0-fjellstovel-var-forpris-2499-svart/p/1132391_1_style
 4. Jeg bruker en https://www.erling-sande.no/nb-NO/Marine/Linder/Produkter/Linder-410F på hytta - Linder 410. Har en 6 Hk 4 T Honda på den samt en elektrisk påhengs. Fordelen med denne er at den er lett - veier så lite at den kan tas på taket på bilen. Helt grei båt, men man må være klar over begrensingene disse båtene har. Siden de er så lette er de også dårlige sjøbåter når det blir mye vind. Jeg kjenner ikke til Vinstrabåten. Generellt så ser jeg etter vekt/nytte forhold, og jeg kan ikke på første øyekast se tekniske data på båten. Ser at de har benyttet mye glassfiber innvendig i båten, noe som kanskje veier mye i forhold til det man får igjen. Glassfiber inni en båt bør fortrinnsvis være til flytetanker. Personlig fortrekker jeg treverk på detaljer inni båten - som tofte osv. Det er passe sterkt og kan lett byttes osv. Dette er mine personlige preferanser. Jeg liker de gamle rana Plast båtene til Prestæng. Enkelte av disse båtene hadde optimal design. hansvik sine båter er også stødige båter, men jeg syns personlig de er for brede og at de har for flat bunn. samtidig er de lette for motor.
 5. Hei - jeg ville først forsøkt med Aquasure. Det koster ikke all verden, og de reperasjonene vi har hatt har holdt veldig godt. Når du har fikset hullet så test med vann.
 6. Takk for en flott rapport med nydelige bilder!
 7. Jeg har nå slitt ut det "nye" paret med Anaconda. Det har blitt vasket en del ganger i maskin, og brukt til og fra mellom andre par. De siste dagene har jeg sett at det er blitt slitt store hull i skoen på siden. Dette er etter min mening også en svakhet med skoene. Det som er så rart er at skoene fortsatt er potte tette. Jeg tok vanntesten på skoene nå, og det kommer ikke en dråpe vann ut av skoen, selv om den er fyllt opp med vann. Dette er imponerende syns jeg, så Gore-tex i disse skoene er utrolig sterk - om ikke annet. Men kvaliteten er ikke god nok for prisnivået, men dilemmaet er at det ikke er så lett å finne andre skomodeller som passer.
 8. Sjekk kartet http://inonkart.miljodirektoratet.no/inon/kart Vil tro det ligger inni Skjækerfjella en plass. Noen dager kan du vel gå, men skal du gå i ukesvis må du bevege deg sakte!
 9. Finse er vel temmelig værutsatt? Enten mye vind eller kaldt..? Ustabilt er det uansett. Skulle jeg gjort noe slikt ville jeg gjort det i nærheten av et sted jeg kunne søkt ly. Nært en åpen bu eller åpen hytte eller lignende, slik at man ikke måtte ligge i telt. Nå er det vel gode muligheter til ly på Finse, hytte eller hotell (om det ikke er stengt), men det er høyt til fjells, og det er nok ikke uten grunn få folk ferdes der på den årstiden. Syns forøvrig det er en kjempegod ide, men det trengs en god plan
 10. Kjapp tur på Hornsveten 148 mens gutten i huset er på turnøving en times tid. Tråkket meg skikkelig våt i en myr. I går en litt mer drøy tur - opp på Ørtind 757 sammen med Kasper. De andre i familien stoppet ved 300 m og hadde bål i finværet. Flott tur - med staselig utsikt mot Lomsdal Visten og andre kjente fjell.
 11. Hva med Arcteryx Alpha SV? Jeg har min andre nå, og er veldig fornøyd, men de lever heller ikke evig selvsagt. Jeg er på telefon nå - men tidligere var det slik at Alpha var produsert i Canada mens de aller fleste andre modellene var laget i østen. Jeg tror det er en kvalitetsforskjell der.
 12. Flott rapport fra et spennende område og land! Var drikkevann et problem? Var det behov for å gi beskjed på forhånd hvor dere skulle telte eller var det OK å bare telte hvor som helst?
 13. Gitt for pengan det! - huff... Har ikke forsvaret en modell?
 14. Ser ut som at han fikk ide'en fra Willy Gautvik sitt oppsett. Beskrevet av Gjeldnes herr https://gjeldnes.com/2008/02/13/the-polar-kitchen/ Er nok for spesielt interresrte dette - altså sånne som oss Er forresten omskrevet før
 15. Enig - send han en melding å spør?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.