Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 936
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  125

Kjell Iver vant dagen sist Juni 16

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Kjell Iver

Profil

Nylige profilbesøk

11 564 profilvisninger
 1. Kjell Iver

  Tips om gode solbriller?

  Jeg har ikke bestemt meg helt enda. Endel vel med en panikkhandel av jallabriller på en bensinstasjon. Det firmaet som er nevnt over (https://www.habervision.com/Sunglasses_c_9.html ) er startet av han samme fyren som solgte Bolle i sin tid. takk for tipset der @Mareng - skal sjekke dette opp når jeg rek forbi en xxl.
 2. Kjell Iver

  Tips om gode solbriller?

  De så veldig spennende ut. Bestiller du der fra den butikken? Blir litt skeptisk når de sånn uten videre har sånne priser.. Altså - om det er seriøst..
 3. Kjell Iver

  Ny GPS eller bruke GPS på mobilen

  Og forøvrig. Markedet oversvømmes av svært gode GPS'er som knapt har vært brukt. En kjenning av meg kjøpte seg en Garmin med eske der plastikken ikke var tatt av, for 500,-
 4. Kjell Iver

  Tips om gode solbriller?

  Noen gode tips eller erfaringer med solbriller for bruk i sommerfjellet? Bør tåle at det er veldig lyst - altså snøfelt. Har et par fra Oakley som i grunnen har vært bra, men som begynner å bli en del stripete etter lang tids bruk. Har mest sansen for all-round type briller, og ikke briller med skinnlapper på siden.
 5. Kjell Iver

  Ny GPS eller bruke GPS på mobilen

  Hvis du er fornøyd med den du har er det vel ingen god grunn til å bytte? Jeg bruker en gammel Garmin men lang batterlilevetid og som bruker samme batteri som hodelykt osv. Syns det funker greit enda, med skivotter, i kulde osv..
 6. Kjell Iver

  Sus og dus på Haukelifjell

  Flotte bilder!
 7. Kjell Iver

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  Tror et godt tips må være å spørre etter produktet i butikkene de mangler det. De mister jo åpenbart kunder når de ikke har slike turprodukt. Men det er tydeligvis noe som har skjedd når det gjelder disse produktene. Synd. Et annet tips er jo at om man allikevel skal via Sverige så er den svenske tørrmelka av en helt annen kvalitet enn den norske. Den klumper seg ikke sånn og er mye lettere å røre ut (syns vi).
 8. Det er egentlig utrolig lite man trenger for å koke en liter vann. Jeg har en knusktørr bjørkekubb som er bare 10 cm lang, som er knusktørr, som jeg bruker å ta pinner i fra når vi drar på turer og det er utrolig få sånne pinner man egentlig trenger for å koke opp en liter vann. Mulig det ikke kan måle seg med gass, men det er mer kos!
 9. Bra @Tom42 - Vi har to kvistbrennere, en Toms Wood stove MK II og så har vi benyttet en nyinnkjøpt BarbiQ grill som er utrolig bra for matlaging. Vi er på samme lag som deg og benytter primært kvistbrennere. Det er noe med kosen med levende flammer også som vi i nord i hvertfall kan trøste oss mye med for tiden! Det er veldig lettvindt å drasse på og setter lite spor etter seg.
 10. Kjell Iver

  Serverklokke - bilder - fikset

  Jeg er oppmerksom på at serverens klokke går feil. Dette medfører problemer med opplasting av bilder. Har support på det. Fikset nå..
 11. Jeg ble tydeligvis fjellmenneske av kongelig kaliber! 10 av 11... https://www.nrk.no/kultur/quiz_-kor-mykje-kan-du-om-norske-fjell_-1.14058501
 12. Kjell Iver

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Det store høydepunktet blir vel å se hvilket telt han har og hvordan han lager mat uten ild..Ser rimelig tørt ut der... Noen som vet om de skal sende 24/7? Eller på jobb.. (En grunn til at jeg ikke er så overstrømmende begeistret er kanskje at jeg er veldig misunnelig.😁 )
 13. Kjell Iver

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Absolutt - tenkte det sammme jeg også. Det er en merkelig forestilling. Det er vel det motsatte av det vi søker? Mye folk i flokk.
 14. Kjell Iver

  Røverkjøp og gode tilbud

  https://www.brukas.no/ 20% på alle Hilleberg telt. Ikke så vanlig å finne dem på salg kanskje..
 15. Kjell Iver

  Nok en "unødvendig" uttrykning

  Ja, historien blir bare enda mer utrolig. Voksent gjort av han å stille opp i media, men i dagens mediebilde er jeg i tvil om jeg ville gjort det samme, for sett utenfra virker det som han selv sier veldig idiotisk. Men det er vel så. Enkelte prøver seg på Mt Everest år etter år også, uten at de klarer det, med redningsaksjoner osv som resultat, så det kan jo hende at han ble så opphengt i å komme til toppen. Fjellet er ikke mer enn 6-700 meter høyt, men sikkert bratt..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.