Gå til innhold

Kjell Iver

Administrators
 • Innholdsteller

  7 738
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  122

Kjell Iver vant dagen sist Februar 20

Kjell Iver hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Kjell Iver

 • Rang
  Tja :)
 • Bursdag 14. okt. 1963

Profil

Nylige profilbesøk

10 705 profilvisninger
 1. Gjøvik og hjem til Sundvollen

  Takk for at du delte her fra den flotte turen! Det ligger også gps-spor der for de som ønsker sporet selv. Håper fler benytter muligheten og skriver slike rapporter
 2. Blue fox isfiskestang - ræl

  De siste årene har jeg klart meg med mitt gamle isfiskeutstyr. Noen enkle stenger av variabel kvalitet har egentlig dugd bra, men i forbifarten slengte jeg en Blue Fox isfiskestang i kurven på min lokale sportsbutikk. 169 NOK er vel grei pris for noe som er produsert hos vår nabo.. Denne fiskestangen er altså produsert i Finland. Stangen så ved første øyekast grei ut, men hvor er kroken! Er det et smykke sier min samboer? Kroken er bare 9 millimeter lang og det er bare såvidt jeg tar i "lenken" mellom "loddet" og kroken så faller det fra hverandre. For å vise hvor liten kroken er la jeg en liten Mustadkrok ved side av.. Noe for en Børgefjellrugg den der kroken.. Usikker på om jeg kunne fått på en mark på den en gang! Så.. søppel.. Made in Finland trenger ikke være kvalitet - er vel lærdommen.. Eller kanskje de har mindre fisk der enn hos oss..
 3. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Det er forskjellige tilganger så man ser ulikt fra hvilken brukergruppe man er i. Sidebaren er jo normalt tom og derfor borte for de som er støttemedlemmer akkurat på den siden.. Kommer til å se mer på. Det er utrolig mye bra stoff på forumet fra gamle dager. Stoff som ikke lages nå i disse instaface-tider..
 4. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Jeg tok å la den på forsiden nede til høyre for dere. (type kindereggløsning)..
 5. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Det er egentlig lett å gjøre og er innebygget funksjon i denne softwaren (som vi ikke bruker). Men hva som er spennende å lese om varierer veldig, og litt av en jobb å gå gjennom det som er postet her gjennom årene. Men kan se på det.. mulig en dugnad på "Anbefal" - og deretter random innhold fra det er en løsning.
 6. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Det hadde vært mer nyttig om vi kunne filtrert ut tilfeldige turrapporter e.l., men det er ikke mulig pr nå..
 7. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Da er den borte for dere. Må si vi var flinkere til å diskutere før i tiden - og tanken var i grunnen å skape litt blest om gamle tråder. Det er mye som er lesbart, men annonser fra 2006 burde ikke vært fder
 8. Da reker vi til fjells og vil ønske alle fjellforumere en riktig god påske!. Ha denne ferske videoen fra Senja som viser utløsning av skred i bakhodet om dere skulle ferdes i skredutsatt terreng!
 9. Godtur. Får ikke kontakt

  Jeg trodde nesten du var ironisk her Du må huske O'en. Om det ikke funker lenger kan det kanskje være en ide å oppdatere PC'en din med ny versjon eller laste ned siste v ersjon av chrome..
 10. Camp Villmark 2018

  @Heriks neste år får du stille på stand for forumet! Vet ikke hva vi skulle selge men
 11. En innstilling i appen vår på facebook har gitt en del feilmeldinger hos enkelte siden fredag. Jeg håper jeg fant ut av det nå - og takk til @Espen Ørud som rapporterte det.
 12. Minutter pr. kilometer

  Enig. Av disse er vel alder det vanskeligste å gjøre noe med
 13. Fuglekasser

  Kjempebra om du legger ut tegningene du bruker. Vi kjøpte en verktøykasse på Jula til vår pode, og der var det med masse verktøy selvsagt og også tegning hvordan en slik kasse kan bygges. Vi bygde en, men det ble bare en da. Manglende tålmod til faren er vel skylden
 14. Døpte om emnet fra Tanker om langtur i 2019 til Valg av sekk for langtur 2019, samt flyttet det til rette kategori. Forsøk å hold emne. Det var uklart var TS sitt emna handlet om, men storsekk er visst tema..Start nye emner ved nye tema..
 15. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  @Blaser @Humbug @2_o'Clock_Man dere postet dette i røverkjøpstråden og jeg flyttet det hit. Hver gang noen poster røverkjøp går det ut hundrevis av eposter fra forumet til folk som forventer å finne røverkjøp. Samtidig så får vi klager fra medlemmer som ikke finner røverkjøp der. Generelle diskusjoner om prissetting eller egne kjøp etc må man gjøre andre steder..
×