Gå til innhold
 • Bli medlem

Kontorstol

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kontorstol vant dagen sist 2. juni 2014

Kontorstol hadde mest likt innhold!

Om Kontorstol

 • Bursdag 06. juni 1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer, terrengløping og fiske
 • Sted
  Sykkylven
 1. Hei. Jeg skal på fjell- og fisketur på Sunnmøre om et par uker, og jeg blir ikke veldig overrasket om det kommer mye regn. Nå er det en stund siden jeg har brukt turklærne i skikkelig regnvær, og ønsker derfor å impregnere de på nytt for sikkerhets skyld. Er det noen impregnering som dere vil anbefale?
 2. Hei! Planlegger en 2-3 dagers tur i Reinheimen i løpet av sommeren om været blir bra. Men jeg lurer på hvordan det er med mobildekningen til netcom der?
 3. Jeg tenkte at utstyret fra Kelty fortjener sin egen tråd, men jeg tror jeg vil ha det med på en tur til først. Men hittil er jeg veldig positiv!
 4. Takk for mange likes og kommentarer! Det gjør det vel verdt tiden det tok å skrive rapporten!
 5. Jeg setter pris på kommentarene! Den neste turen er ikke planlagt enda, men det skal i hvert fall bli en tur i Reinheimen nasjonalpark i løpet av sommeren.
 6. Turen ble en suksess, og her er en turrapport om noen av en eller annen grunn har lyst til å lese.
 7. Her er en liten rapport og noen bilder om min første tur alene på fjellet. Turen hadde vært "planlagt" i noen uker som en følge av nyinnkjøpt sekk, telt, sovepose, liggeunderlag, primus og alt annet som hører med til en slik tur. Planen var at dersom været var brukbart, skulle turen gå fra lørdag til mandag. Og snakk om flaks; været startet brukbart og endte helt fantastisk. Etter mye om og men fikk alt plass i sekken, og siden det var min første tur måtte jeg også ta med speilreflekskamera, men det blir nok ikke med neste gang. Etter en kjapp tur innom et familieselskap kjørte jeg mo
 8. Jeg har enda ikke pakket sekken, men et to-tre skiver til hver frokost/kvelds, Real Turmat til middag og forhåpentligvis ørret og poteter ellers bør holde. I verste fall spiser jeg potetene alene.
 9. Takk for svar sent på en fredagskveld. Jeg har fisket og spist fisk fra vennet flere ganger, så det var bare drikking jeg var usikker på. Hva som er med poteter kan du godt si, men det er greit tilbehør til stekt ørret. I dag var det rundt 15 grader i skyggen og skikkelig hett i sola, så det er kanskje best å holde det adskilt. Vannet er klart og fint etter det jeg har sett, men det er en del myr rundt vannet. Ja du sier noe, kanskje jeg bare tar med noen skiver og litt pålegg. Om jeg ikke får fisk har jeg uansett med 3 pakker med Real Turmat. I tillegg har jeg en 200g M
 10. Hei! I morgen kommer endelig dagen jeg har ventet på; Mine to første netter i fjellet/skogen. Jeg skal ligge i telt ved et vann der jeg bruker å fiske litt. Det er ikke mer enn 300 moh, så det er ikke akkurat noen ekstremtur, men spennende blir det. Jeg har dog noen spørsmål; Hvor mye vann bør jeg ta med? Der er et par bekker som går til og fra vannet der jeg skal fiske, men jeg tror ikke det er mye vann som renner der nå i når det er så fint vær. Vannet er ikke stort, og det er ca 1,7km rundt det. Kan det gå greit å bruke vann derfra dersom jeg koker det? Jeg har lyst å ha med litt st
 11. For å være på den sikre siden bestilte jeg Kelty TN2 Footprint. Prisen endte på 425kr inkludert frakt.
 12. Det var det jeg regnet med. Det hadde vært utrolig artig å sett ulv på dageg, men om natta klarer jeg meg uansett fint uten.
 13. Hei, i går ble det observert ulv ved fjellet der jeg har planer om en tur med fisking og overnatting i telt om en ukes tid. Jeg vil tro dette er en streifulv som vandrer videre/blir skutt før den tid. Men dersom den ikke gjør det, og faktisk oppholder seg på fjellet der jeg sover og lager mat, er det noen fare da?
 14. Med en vannsøyle på 1000mm vil det tåle litt regn, men med en del regn over lengre tid blir jeg ikke overrasket om det begynner å trekke inn vann i sømmene. Det skal mer til før det trekker gjennom selve duken, men det kan skje ved veldig kraftig regn over tid.
 15. Hva mener folket her om Eagle Products FM-102 Gassbrenner? Jeg har prøvd den et par ganger nå, og til den utrolig lave prisen er jeg ekstremt fornøyd.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.