Tom42

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 513
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  52

Tom42 last won the day on Juni 14

Tom42 had the most liked content!

Om Tom42

 • Bursdag 18. nov. 1942

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nøtterøy
 • Interests
  Teologi, Friluftsliv, innovasjon

Nylige profilbesøk

4 137 profilvisninger
 1. Etter siste tur var det ikke noe problemer med overføringen fra Iphone til Pc, men jeg får ikke til den andre veien. Tips mottas med takk.
 2. Rense vann på tur - Afrika

  Jeg kjøpte en flaske hos Kirkens Nødhjelp som skulle ta det meste. Men om du skulle komme ut for en situasjon hvor du ikke har renseutstyr kan du gjøre som vi gjorde i Liberia: Kok vannet i 20 min. 20 min regelen var viktig å overholde. I tillegg renset vi vannet gjennom et filter. .
 3. SPOT abonnement igjen

  Yes, You can
 4. SPOT abonnement igjen

  Hei R Nei ditt ab går ikke ut selv om du ikke har betalt. Vanligvis fornyes ab automatisk. I et tilfelle gjorde det ikke det og da tok jeg kontakt, og de svarte at de ikke slettet et ab før det var gått en god tid. Så bare dra med god samvittighet. Heldiggrisen.
 5. Flaske til rødsprit til forvarming

  Denne erstatter trakt. Dersom tuten er trang, kjøp en sprøyte på apoteket og fyll i flere avdelinger. .
 6. Hvordan overleve telttur i regnvær?

  Vurderer å fjerne all polstring
 7. Hvordan overleve telttur i regnvær?

  Endelig hadde jeg fått verdens beste støvler. Men hva hjalp det når jeg på siste tur hadde jeg store problemer med å få tørket dem. Riktignok, gjorde ikke to vadinger ikke saken bedre, men siden jeg omtrent gikk bløt på beina i 10 dager kunne jeg, da jeg, da jeg kom hjem, ganske enkelt vri av to negler. Moralen. Styr unna all verdens polstring.
 8. Hvordan overleve telttur i regnvær?

  Akkurat en regnponcho savnet jeg på siste tur. Den er nå lagt til i pakkelisten. Men spørsmålet blir da: PÅ bekostning av hva som må vike plasse?
 9. I morgen!!

  Jeg har kundekort.
 10. I morgen!!

  Det skal vi få til. Om ikke annet - er vi kun ett skritt inne på vidda, ja, så er vi på vidda.
 11. I morgen!!

  Jeg visste det ville komme, men det passet så dårlig akkurat nå. men nå var altså erkjennelsens tid kommet. Neste tur, 30 juni går til Lovisenberg diakonale sykehus, og etter noen timer her inne blir jeg trillet ut med et nytt kne, plastic og jern. Et funn for en hver sikkerhetskontroll. Hva fremtiden vil bringe vet jeg lite om, men en kveld med Aktoen, Lizz, blikkboksovnen og ei markstang ved et stille skogstjern er ikke å forakte. Og siden jeg er så lite gangbar er dette heller ingen dårlig løsning Likevel, om jeg etter operasjonen kommer i kategorien, den lille prosenten: over gjennomsnitt vellykket , dvs at jeg vil tåle belastningen fra en tung sekk skal jeg ikke se bort i fra at jeg kanskje allerede i august 2018 skriver på FF: "Holken, here I come again"
 12. Hallux valgus på tur

  Enda en gang. Ortopediteknikk har løsningen. Ta kontakt med dem. De har sentraler flere steder i landet. De har kompetanse på sko til personer med brede bein. Hos ortopediteknikk kan alle gå for å få kjøpte skotøy. I tillegg har de også fast kontakt med ortoped. En konsultasjon til han/henne koster ca 500 kroner. Jeg gjorde det og var så "heldig" at jeg tilfredsstilte HELFOs krav til støtte til fottøy/hjelpemidler. Pr i dag får jeg tilsagn om 2 par sko/støvler og ett par fotsenger pr år. Og det beste av alt, jeg får kvalitetskotøy som AKU eller New Balance til kr 630 pr par. For ordens skyld; også jeg er operert for haldux valdux.
 13. Kommer til å kjøpe en litt rimeligere, slik at jeg får prøve.
 14. I morgen!!

  Foreløpig har jeg landet på denne. Synspunkter? Sevylor KK55 Caravelle Kit gummibåt VARENR: 116105821 ENHET: Stk Leverandørbeskrivelse: På lager Pakketilbud med årer og pumpe Antall: VEIL PRIS: 1199,- VÅR PRIS: 999,-
 15. Også jeg er blitt hekta. Trenger råd. Båten skal brukes i sjø og ferskvann. Primært vil jeg trenge en båt med plass sekk, kløv og hund, og ikke å forglemme hovedpersonen selv. I dette tilfelle - meg. Må være rimelig lett Røffest bruk blir når jeg skal gå i land, og båten subber bunnen. ----------- Er dette noe? (Klikk for større bilde) NRS PackRaft kr3 999