Gå til innhold

Tom42

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 625
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  54

Tom42 vant dagen sist Februar 1

Tom42 hadde mest likt innhold!

Om Tom42

 • Bursdag 18. nov. 1942

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nøtterøy
 • Interests
  Teologi, Friluftsliv, innovasjon

Nylige profilbesøk

5 140 profilvisninger
 1. Skru-teltplugger

  takk
 2. Skru-teltplugger

  Da lar jeg teltplugger for frossen mark være og drar til Spania, hvor det garantert ikke er bruk for slike.
 3. Skru-teltplugger

  Men som jeg har skrevet lenger oppe tviler jeg på at det blir vanskelig å skru ned så grove skruer i frossen mark
 4. Skru-teltplugger

  Ut i fra bildet ser de ut for meg ikke å være designet for vår, sommer og høst. Tviler på at de lar seg skru ned i frossen mark.
 5. Skru-teltplugger

  Du slo meg på målstreken @tubbs! Mens jeg lette etter min trå fra 2017, i Gjør det selv: "Tommetrix - Teltplugger for frossen barmark" kom du med et genialt forslag. Mens jeg baserte meg på en skrue for betong som krevde skrutrekker og bits nr 30 måtte jeg benytte skrutrekker med flatt hode hadde dine skruer Skrutrekker" intrigert. . Likevel, om det kan være problematisk å få takt i skruene for karpefiske legger jeg likevel ved bilde av den skruen jeg har valgt, og som du får i en jernvare/byggevareforretning. I Tråden Tommetrix osv, har jeg også avbildet en skrue på ca 9 cm. Den blir litt kort, for ofte skal pluggen gjennom litt gras eller lyng før den treffer frossen mark, mens den andre som måler 15 cm holder. Om du skroller litt nedover i nevnte tråd har jeg skrevet og avbildet litt mer
 6. 126 cm bred foldbar paraply (sort)

  Huff nei, men egentlig var det dumt. På den tiden hadde jeg en Labrador, og hver gang, hjemme, gikk vi tur når hun skulle gjøre fra seg. Og når hun var trengende på vidda, hjalp det ikke å slippe henne ut, nei da, hun stod utenfor teltet og mjauet. Og da hadde det vært kjekt med en paraply på regnet dager. På den andre siden, hadde det heller ikke holdt med en paraply, for når vi først var kommet oss ut synes hun at vi skulle gå en lang tur - i regnværet. Omsider presset hun ut de nødvendige dråper, før da bar "hjem" igjen, med en klissvåt bikkje. Men kanskje nå, hvor jeg ikke lenger har min egen hund men låner, og hun er vant til å tisse alene. Men heller ikke jeg trenger å bevege luksuslegemet på utsiden av teltet, takket være min Nagleneflaske, som det ser ut til at de fleste har et religiøst forhold til, mens jeg på min side slår lens i den. Og selv om regnet fosser den, lever jeg trygt og tørt under baldakinen, hvor jeg alltid hadde nok tørr ved Så konklusjonen må nok bli: Jeg trengte ikke paraplyen. Men fremdeles synes jeg den var en god ide. Og så er jeg mektig imponert over meg selv for redegjørelsen, som kunne ha blitt besvart med et NEI.
 7. 126 cm bred foldbar paraply (sort)

  Ikke noe annet enn en anekdote Morsomt. Jeg skrev et innlegg om paraply på tur for mange år siden, minst 20. Het det friluftsnet? I tillegg til meg var spesielt 2 meget aktive. "Lars Petter Jevnaker og ikke ukjente Randulf. Jeg hevdet at paraply kunne være et utmerket hjelpemiddel, f eks om man måtte ut på natten, mens andre, der i blant en som var meget aktiv her på Forumet, og stort sett "snakket" med store bokstaver var sterkt i mot.
 8. Adkomst Hardangervidda østfra.

  Her trenger jeg en PM
 9. Nytt regntøy

  Jeg har aldri opplevdd at et såkalt pustende antrekk er pustende i det hele tatt. Jeg har Norrøna Finnskogen og det er ikke lenge for jeg er svett, og det er bukse og jakke også. Drar innom Ops i morgen og i det minste tar en titt Likevel, tar jeg imot forslag:
 10. Nytt regntøy

  Ikke vet jeg, annet enn at det ble best i test. Og jeg tviler på at et testpanel ville kåre dette til det beste om det føles som om det var som å gå med plastikk mot huden. På den andre siden bestrider jeg ikke din påstand, ikke minst på bakgrunn at @tshansenskriver at det selges til halv pris på Ops. Men det jeg er på utkikk etter er et regnsett som ikke koster skjorta
 11. Nytt regntøy

  I ett nummer av Villmarksliv hadde de en test av regntøy. Den som ble best i test var HELLY HANSEN "LOKE" ikke det så dyrt heller, i motsetning til svært mange andre. Synspunkter?
 12. Vekt på telt og fotturer

  Ennå klarer jeg 21 kg, men det holder. Har lenge tenkt (ca 10 år) på en slik stol, men det blir 800 gram til å bære. Men kommer jeg opp til Holken, trenger jeg ingen stol.
 13. Vekt på telt og fotturer

  Ingen sure miner herfra Per Fredrik!! Kneet ja. Hva vet jeg? ifølge kirurgen er operasjonen vellykket, men siste nytt er at det kanskje er en nerve i beknip. Pr i dag kan jeg gå brukbart, men jeg betaler en vond pris de neste to dagene. Så nå bare venter jeg på å komme til nok en ortoped som forhåpentligvis kan fikse styggedommen. For det begynner å haste. Alt er klart for Hardangervidda
 14. Vekt på telt og fotturer

  Dette var ikke bra Tom? Jeg hater ikke Helsport. Har handlet der helt siden det het Helliksen sport. var for øvrig på omvisning i fabrikken i 1976. Mulig at da het byen ennå Trondhjem?
 15. Vekt på telt og fotturer

  Vedr vekt på telt. En ting er vekt, noe annet er når kvalitet ofres på vektens alter. Husker ikke hvilket telt det gjadt, men har lest her på Forumet at bare en kongle eller enda mindre, barnåler var nok til at det gikk hull på gulvet i innerteltet. Men den som har bedre husk enn meg kan sikkert si hvilket telt det var.
×