Tom42

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 275
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  38

Tom42 last won the day on December 28 2016

Tom42 had the most liked content!

Om Tom42

 • Bursdag 18. nov. 1942

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nøtterøy
 • Interests
  Teologi, Friluftsliv, innovasjon

Nylige profilbesøk

3 437 profilvisninger
 1. Fjellforumstøtte 2017

  Også jeg sier som Kjell Iver: Takk for det Bjarne - at du tok opp dette med støttemedlemsskap. Og at et medlem tar opp viktigheten av å støtte forumet slik at "alt går rundt" - at løpende utgifter blir betalt osv må være helt unik. Jeg har aldri vært med i noe uten at det er ledelsen som minner oss om å betale. Men vår ledelse har så langt jeg kan se en annen filosofi: "Synes du at innholdet er verd noen kroner - så setter vi pris på ditt bidrag". Altså støttemedlemsskap skaper forutsigbarhet - og forutsigbarhet skaper utvikling. ------------------- Og når først et støttemedlemsskap bringes på banen skriver Kjell Iver: Takk for det Bjarne! Kjøp gjerne her https://www.fjellforum.no/store/category/7-støttemedlem/ Fjellforumkontoen er 9722 52 33032 og det er også mulig å betale via Vipps til 918 50 333. Om man benytter de to sistnevnte så skriv inn hvilket brukernavn det er. Aller enklest for meg er om man benytter den lenken over.
 2. Før toalettpapiret kom

  Nei, reinmose prøver man bare en gang.
 3. Takk for de vakre ord, men mitt utseende har nok forandret seg en smule. Kanskje jeg skal begynne å legge ut røntgenbilder? Også de viser forandringer. En artrose der og manglende brusk der..
 4. Hva skulle jeg ha gjort uten deg!🙂
 5. Syprosjekt: Enmannstelt

  Her er to ting man må bøye seg i hatten for: Det endelige resultatet. Her ligger det mange søvnløse netters grubling. Lufteluken i taket. Vil tro at teltet fungerer fint også uten innertelt med hensyn til kondens. Om du skal utstyre teltet med baldakin husk å bruke litt brede barduner av teltstoff i motsetning til en vanlig tynn bardun på den delen som ligger over teltet. (Klønete forklaring).
 6. Syprosjekt: Enmannstelt

  Utrolig spennende prosjekt, Kommer det snart en ny rapport?
 7. Norsk turmat

  Personlig trekker jeg både uttrykket "franske kokker" , og at franske kokker legger hodene i bløt for å skape et optimalt måltid for sultne fjellrever som for temmelig usannsynlig . I tillegg er jeg temmelig sikker på at de hverken hørt om eller kan uttale Hardangervidda. Franske kokker? Det var nok det siste de tenke på - slitene tømmerhuggere, mens de ventet på at "sluringen" skulle bli ferdig. Havregryn, vann, en ostebit og ditto flesk. Ikke mye fransk der i gården, men gode og mette ble de - lenge. .
 8. Fant denne på Youtube. How to fix a broken zipper or separating zipper. Ved å søke på denne adressen popper det opp mange lignende løsninger
 9. Hvis min kone hadde sett dette innslaget hadde hun sagt: "Han snakker om deg Tom"!
 10. Teltplugger for frossen barmark

  Tilbudet gjelder full pakke
 11. Teltplugger for frossen barmark

  Krokbits. Jeg gir meg
 12. Teltplugger for frossen barmark

  Ikke et øyeblikk tenkte jeg i negative baner. Takker og bukker for ditt første svar. Må innrømme at det varmet skikkelig. Når det gjelder min produksjon av ovner, stekespader og rørepinnerer dette noe jeg virkelig koser meg med, og som jeg definerer som en viktig del av mitt friluftsliv. Drømmen om bålet, og matlagingen. Derfor: Tilbudet står selvfølgelig ved lag. Trenger bare en adresse.
 13. Teltplugger for frossen barmark

  Jeg har også vurdert de skruene med øyekrok som du nevner, med en annen skrue som tverrstang. Jeg synes det ikke var så lett å skru fordi hodet er mye større enn skruens diameter. Skruingen blir lett vinglete og det er vanskelig å holde rett press. I tillegg, men det har jeg ikke prøvd, når du skal benytte slike skruer i teltes 4 hjørner, hvor plassen er begrenset, kan spissen på tverrstangens skrue lett rispe opp teltet? Det som er avgjørende for mitt skruevalg: - lett tilgjengelig (enten i roteskuffen eller i nærmeste jernvare) - lav vekt - skruingen krever liten plass. Men du velger det som passer deg best. Lykke til
 14. Teltplugger for frossen barmark

  Tenk om alle hadde vært som deg @Rayun!