Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Imp vant dagen sist Oktober 21 2019

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

6 454 profilvisninger
 1. De ler nok ikke av deg, de er jo stolte av faget sitt som alle andre. Eller du kan prøve en seilmaker. De er jo vant med grovere stoffer.
 2. De som syr bunader har som regel bred sømerfaring. Kontakt husfliden og hør, de har antakelig sydd mer forskjellig enn dere tror. Eller spør på Facebook.
 3. Det er nydelig på Frønningen og naturen rundt. Flust av turmål med båt og kajakk. For min del mye historisk sus i disse områder. Lykke til med hussalget.
 4. Jeg har lyst til å ta med meg barna og sove ute på nyttårsaften. Da er det et ønske at vi kan ligge i le for vinden og ha utsikt til fyrverkeri, samtidig som det er såpass stille at hunden ikke blir brydd. (Han har vært gjennom nyttårsaften før og er rolig, men det er ikke mange som skyter her vi bor og det er ikke så lytt. Har et par alternativer her på Hurum. Men dersom det blåser fra sør/vest trenger jeg noen alternativer. Helst i Asker/Drammen/Osloregionen da jeg jobber nyttårsaften og jeg vil at vi kommer oss kjapt ut. Er det noen som har en plass de vil dele? Jeg forstår at det ikke blir særlig sikt dersom det blir tåkete. Vi var i Oslo for to år siden, midt i tjukkeste byen, og så ingenting pga tykk tåke.
 5. Er det ikke bedre med gjennomsiktige kasser? Søk på Pinterest, der ligger det mengder med inspirasjon til lagring.
 6. En diett er ikke en livsstilsendring, altså. En diett er noe man gjør for en kort periode, typ suppedietten feks. Tror de fleste i dag er enige om at dietter har lite for seg. Lavkarbo er en livsstilsendring, og selv om det kan virke fornuftig å leve høykarbo på tur, kan det også ødelegge dersom kroppen er vant til lavkarbo. Dårlig form, vond mage, diaré, hodepine osv. Er kroppen vant til lavkarbo, er det heller ikke nødvendig med høykarbo for å få nok energi. Hilsen pirkeImp.
 7. Det er helt vanlig at tekstiler kan avgi farge.
 8. Jeg blir alltid fryktelig dårlig i magen av pasta. Pass på at du har noen timer til rådighet etter måltidet. Du er herved advart 😬
 9. Å leve på lavkarbo gir jo kroppen en jevn tilgang på næring, så du ikke får disse blodsukkerboostene. Hvorfor det skulle være lurt å gå over til høykarbo ser jeg ikke helt. Jeg lever ikke striks lavkarbo, men striks i ukedagene, skeier ut i helgene. Feks med wraps til tacoen og potet til søndagsmiddagen. Og kanskje jeg stjeler litt av barnas lørdagsgodt. Men skeier også ut på tur. Orker ikke planlegge lavkarbo oppi alt det andre på tur. Likevel er det lett å få til, med egg/bacon til frokost, knekkebrød (briks feks) m makrell i tomat, leverpostei etc), grillmiddager, div supper etc. Det ligger et par gamle tråder her om emnet, søk så finner du. 😊👍
 10. Ski lengde 150, hvis hun vil trikse kan du se etter twintip. Ellers søk etter alpinski. Sko etter str, men de må prøves og pass på at de sitter godt. Vi kjøper bare brukt, tips er disse skimarkedene som er rundt omkring, men det er nok litt sent nå. Vår kommune har et utstyrslager hvor man kan låne skiutstyr, kanskje Oslo også har noe slikt?
 11. Hurra! 😊🤗🤗 Satte meg opp 23.12, jeg trenger litt tid, men kom igjen folkens 🤞👍 @svingen @Sig Man (syns du skal hoppe i det) @Kjell Iver
 12. Betal for det da? Det er vel rimeligere enn Hurtigruta/-båten.
 13. Har en fra Jotunheimen, tilbud på Sport1 til 600. Fornøyd. Glidelåsen er slik du sier.
 14. For verden sin del er det fint om vi mennesker blir færre. Men Norge vil nok slite med å ha nok mennesker til alle arbeidsoppgaver hvis vi skal slutte å reprodusere oss selv. Da...må vi åpne våre hjerter og ønske alle som vil inn i landet, velkommen 😬🤪 Så til dette med at hver og en av oss må ta ansvar. Javisst må vi det. Dere kan jo starte med å la dette bildet bli en inspirasjon? Her er det «bare» en skigåer, men jeg tror dere tar poenget mitt. Men til syvende og sist er det ikke valgene du og jeg tar når det gjelder plastjakker, som avhenger av om menneskene vil overleve (for det er jo det store spørsmålet her). Det er de høye herrer som bestemmer, de som avgjør om disse materialene som uansett hva vi gjør, havner i naturens kretsløp og aldri blir borte, om disse materialene i det hele tatt skal produseres. Så det er bare å stemme MDG, hele gjengen (og -det- var ironi...)
 15. For å bli god og komfortabel på ski må du gå mye på ski. To-tre ganger i uken, Finn en løype i nærheten av der du bor. Du blir ikke god på det om du står en gang i mnd. Se litt på teknikker på YouTube, og lær deg enkel smøring. Enkel skøyting, staking, fraspark, klassisk, så kommer du langt. Lykke til!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.