Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  944
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Imp vant dagen sist 29. mars

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

6 901 profilvisninger
 1. Etter x antall uker uten barnefri og ekstra mye pga korona og kragebeinsbrudd på minsten måtte jeg bare ha litt space. Leverte barna til barnevakt og tok med hunden i Østfoldskogen. Der ventet fred og ro, bever og bål. Som alltid sov jeg mye bedre, ca ti timer. Viltgryte smakte sykt godt, med reinsdyrkjøtt fra en venn som jakter på Hardangervidda. Evig takknemlig 🤗 Det ble selvfølgelig en altfor kort tur.
 2. Imp

  Eldre mennesker på tur

  Et godt tiltak. Lykke til!
 3. Vi skulle på tur til Lillehammer men det utgår jo. I mellomtiden kan man le litt: Hitler får ikke dra på hytta
 4. Ikke akkurat fjelltur men tur er tur..? Siden minsten har falt på sykkel og brukket kragebeinet så utgår lange turer i skogen på en stund. Derfor tok vi bilen fatt i går og fant 8000 år gamle helleristninger midt i Drammen by!
 5. Ble tur til Rødbykollen også, med barna 👍 D5731B47-B8D7-4E69-BF08-4E55DFAF1C8F.MP4
 6. Trening på Svartvannskollen Må legge inn utendørs trening når treningsrommet på jobben er stengt👍
 7. ☝️ Husk riktig betegnelse for håndhygiene. Håndvask er vask med såpe og vann, og er langt mer effektivt mot corona enn håndsprit. Dessverre ser det ut til at folk flest ikke forstår det... med tanke på at det er nærmest tomt for sprit overalt. Der jeg jobber går vi nå tom før helgen. Det er skremmende at selv ikke helsepersonell forstår det.
 8. Ny strandtur etter jobb. Skjøttelvik denne gangen.
 9. Lei av koronamas altså. Det koker på jobb! Digg med baconpølse og avkobling inne i skogen. Graveråsen på Hurum. Sjekk snapkart!
 10. Strandtur i dag 😊 Ertsvika på Hurum.
 11. Ut på tur på Hurum med barna i kveldingen. Koselig å finne harespor i nysnøen. Sønnen var overrasket over at harespor kunne se slik ut. Så jeg måtte hoppe rundt og vise han hvordan en hare hopper når den ikke løper... 🤗🙃
 12. Får bare håpe melbillene ikke får vite om dette 😬🙊 Det er ikke så lenge siden det var mye skriverier i media om hva man burde ha i beredskap hjemme. Har noen lært? Nei....
 13. Det påvirker meg sånn at det blir ikke skihelg i Trysil om fjorten dager...men istedet blir det kanskje telttur 😄 Positivt det?
 14. Jeg tenker at de to kanalene er like forskjellige som personene, og fronter verdisyn på like ulikt vis.....
 15. I helgen har vi vært hyttevakt på den lokale vaffelhytta på Hurum sammen med en venninne. Vanvittig koselig! Ble et par skiturer. Fantastisk føre lørdag. I dag var det bare sørpe. E06A1F48-247F-4254-BF6F-38409A9315CE.MOV
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.