Jump to content

Imp

Aktiv medlem
 • Posts

  1,014
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Imp last won the day on May 24 2020

Imp had the most liked content!

About Imp

 • Birthday 06/08/1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

8,973 profile views

Imp's Achievements

 1. Tenker at det sys sammen i front og en glidelås rundt resten. Bare og bare du!
 2. Jeg har en tørrtopp og en tørrbukse jeg liker veldig godt. Men det er ikke tett nok ved elvepadling. Så tenker jeg at det må være mulig å sy sammen disse to. Er det noen her som har erfaring med å sy i den type stoff? Noen som har gjort lignende og påtar seg oppdrag? Er skeptisk til å overlate til sydame etc…
 3. Da er det jo bare påstand mot påstand, så da kan vi begge kalle oss synsere Ha en riktig fin helg 😊😊😊
 4. Hurum er bart 😊😊😊
 5. Har du noe som underbygger dine påstander?
 6. Jeg syns det er viktig å se for seg egenskapene man ønsker hunden skal ha, og så velge rase deretter. Men det rådet jeg aldri fikk, som jeg skulle ønske jeg hadde fått, er å prøve å bo med hunden før du kjøper. De fleste oppdrettere bør være hjelpsomme slik sett. Selv om dere har hatt hund før (svær også!) kan en ny hund/rase ha andre egenskaper dere ikke hadde tenkt over. Blandingsraser er ikke seriøs avl. Oftest er blandinger resultat av uhell, "jeg må ha et minne etter den gamle hunden min som snart dør", labradoodler og lignende som er avlet frem fordi de er så søte etc etc. Nettopp av denne grunn syns jeg det er uansvarlig å forfekte blandingsavl. Noen blandingshunder er helt supre, men man kan aldri vite det. Valpene kan bli ulike selv om man velger samme foreldrepar til flere kull. Blandinger gjør det også enklere/billigere å skaffe seg hund. Og da ender mange hunder opp hos folk som aldri skulle hatt hund, og etterspørselen etter blandingshunder blir større, derav mer useriøs avl. Labradoodler er et godt eksempel på dette.
 7. Vanskelig med folketomme steder nå når det blir fint vær og alle tenker det samme. Men bikkjene kan jo løpe løse tidlig om morgenen eller sent om kvelden feks. Hurum har noen strender som er lett tilgjengelig. Sandbukta (må gå ca 1 time), Knatvoldstranda (camping), Ertsvika (2 km på grusvei), ca 30 min. Ville nok helst anbefalt den siste, Ertsvika, mtp graviditet. Helt til venstre ved siden av stranden er det en flat fin plass med gressplen. Er også et toalett i skogen bak stranden. Og nydelig strand! Kjør inn ved Tronstad gård. P-plass i skogen bak gården.
 8. Ulv og jeg på tur over tåkehavet i går kveld
 9. Huffameg så mye kritikk og surmagede kommentarer her! Vær nå venner og ikke kjekle sånn. Ja, episodene var litt for korte og få. Deal with it! Det hjelper ikke en døyt å klage her, send heller mail til NRK, kan jo hende de tar det til etterretning hvis 10 sure fjellforumere klager Sånn, da har jeg kritisert kritikken! Ungene mine har kost seg med fem nye Monsen-episoder, til og med MAST om å se det ferdig. Og jeg også
 10. Det er sånn at alle kommuner i landet skal ha retningslinjer for når det skal brøytes, hvor det skal brøytes, og kontaktinfo. Dette skal finnes på hjemmesiden til alle kommunene. Det er vel en grei plass å starte? Slik ser det ut i min kommune: [Hidden Content] Hvis man vil påvirke utover å skrive innlegg i avisa osv må man vel nesten gå inn i politikken...?
 11. Instruktøøøør! Jeg hadde aldri stått før, leide instruktør i en time, da var jeg trygg 😊 Jeg lærte i bakkene i Drammen. Hva med å ta en kveld der før guttetur til Trysil? Trysil er absolutt helmax! Bekledning: ull, skibukse, tykk ullgenser, vindtett skijakke/anorakk e.l. Buff er et must!
 12. Jeg ville nå bare kjøpt brukte felleski, evt felleski på tilbud i butikk. Felleski fordi du ikke er så kjent med smøring. Merke spiller liten rolle, du skal ikke gå proft nå likevel. Hun vokser veldig fort fra størrelsene nå. Jeg har kjøpt brukt i alle år og ungene har stor skiglede. Først for to år siden fikk vesla på 13 ski som hun ikke har byttet ut, minsten på 10 får arve hennes eller jeg kjøper brukt. Lokale Facebookgrupper for kjøp og salg er en fin greie nå når ikke skimarkedene finnes.
 13. Jeg tenkte nok jeg fikk reaksjoner på den 😉 jeg har selv vokst opp med en mamma som hadde støv på hjernen, og der er ikke jeg. Jeg har venner som støvsuger og vasker hver dag, der er heller ikke jeg. Og jeg er helt enig med deg - skitten stikker ingen steder og barna, nei de bryr seg ikke! Men du vil ikke tro hvor skittent det blir når to aktive uteunger, hund og katt bor i samme hus. Så en gang i uken må det rett og slett gjøres, og da er det bøss og hår overalt. Dessuten må ungene oppdras til folk det skal gå an å bo sammen med i fremtiden, så de må være med og hjelpe til og lære hvordan man gjør saker og ting. Ja dette var nå bare forsvarstalen min. Takk for meg 🤗
 14. Det er ikke alle som har et valg mitt beste tips må vel være: ikke få barn og i hvert fall -ikke- med en som ikke er delaktig når skilsmisse er et faktum! Spontane helgeturer er ikke så lett lenger hvis jeg ikke vil komme hjem til et rotete og møkkete hus søndag kveld. Og å halvere jobbtid er ikke et alternativ når to barn skal forsørges På tross av det får jeg ofte høre- så flink du er til å komme deg ut! Skulle ønske jeg var mer som deg! Det sier meg bare gudbedre så lite folk kommer seg ut.... Så - legg dere på kne og hyl ut deres takksigelser til den/de/det dere tror på, for at dere får lov til å tilbringe så mye tid ute som dere gjør 😊 Det gjør jeg og forresten. Tross alt så bor jeg ikke i USA eller Gjerdrum, har mat på bordet, god trygg jobb og tak over hodet. Mer enn mange i verden kan si 💕
 15. Det går an å lage sunnere kakao. Drikke sukkerfri, eller lage sin egen av pulverblanding av kakao, tørrmelk og stevia.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy