Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  972
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Imp vant dagen sist 24. mai

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

7 463 profilvisninger
 1. Så mange fine tips du har fått! Vil bare ønske deg lykke til. Har selv datet en som er godt trent på andre måter, og tatt med på tur. Han fikk ansvaret for maten og det ble suksess (sushitaco!) ellers la jeg opp til ro og prat, blir bare stress hvis det skal skje så mye. Vi brant bål, badet og drakk vin og skravlet 😊 Lykke til 🥰🌸❤️
 2. Nøkkelordet er altså: mye raske karbohydrater 🤣
 3. Mine er ti og tolv og Bamse fungerer fremdeles fint. Ville heller brukt pengene på hodelykter, hengekøyer e.l.
 4. For noe sprøyt. Merker meg bare prisen på mat. 800 for mat i mnd? ok, men da kjøper du rådyrt tørrfôr. Til STOR hund. Ikke en liten pomeranian. Ulv får bare vom. Han har aldri bæsjet så lite og aldri fiser han lenger heller. Deilig! Og det koster 400 i mnd. Han er 40 kg.. Det meste av utstyret har jeg kjøpt brukt. Masse brukt og billig på Finn. Og vi har rimelig dyrlege.
 5. Liggeunderlag festes som regel på utsiden av sekken.
 6. Ring Fuglehjelpen!! 91 16 57 89 Det er sikkert noe du kan gi dem, mark kanskje? Det kan nok Fuglehjelpen svare på. Hvis de ikke svarer prøv Norsk Ornitologisk Forening. Lykke til ❤️
 7. Hehe, takk for innspill Heriks. Er ikke redd for folk men jeg trenger ikke kø bak meg med den høydeskrekken min 😝 Men telt og tidlig start høres ut som en god ide. 😄
 8. Jeg leser at 60 000 går Besseggen hver sommer. Fordelt på to mnd blir det 1000 mennesker hver dag. Og da er det visstnok køstemning oppi der... Kanskje lurere å satse på en sen høsttur? Men tenker jeg velger å se an sommeren, jeg har sen ferie og er fleksibel 🤗
 9. I alle fall for utenlandske turister.. Selv om det norske folk ser ut til å ville oppdage alle Norges perler på en gang, må det vel bety at det blir bedre plass på feks Prekestolen og Besseggen? Det er steder jeg har skydd pga folkemengden. Hvilket sted ville du anbefalt å oppleve i år for å nyte godt av de minskede folkemengdene?
 10. Det blir nok en spennende sommer ja...med alt fra kanskje store ulykker grunnet kampesteiner og idiotiske teltere til haugevis av frøsne mennesker i altfor kalde soveposer..
 11. Rakk en liten vårtur med overnatting og godt selskap. På samme sted som sist, bare at nå var myggen helt fraværende! Merkelig, og luksus 😄 Bading, god mat og drikke. Trodde vi hadde valgt et sted med ingen folk, men jammen kom et sprekt ungt par som hadde gått Hurummarka på langs i mange timer- kult! De teltet et stykke unna oss. I løpet av natten ble det action i skogen. Rovfugl som fikk seg et måltid, vi så innvoller og masse fjør spredd på en liten høyde i landskapet.
 12. Lei av 17.maimas, maling av hus og sååå kom solen! Da gikk husmorgenet mitt i dvale. Så i kveld tok vi middagen i skogen og fikk duppet oss litt!
 13. Vet det, men jeg ser ikke helt bruksområdene...hva har man pesto til?
 14. Dra på tur i dårlig/kaldt vær...da får dere være alene.
 15. Ramsløktur i Ramsvik med venninne i går. Ramsløk er nydelig men det er vanskelig å finne gode bruksområder. Prøvde å tørke men det er altfor tidkrevende. Så jeg ender med å hakke og fryse ned og da er det så lett å glemme bort samt at hele fryseren stinker ramsløk... Syns den er best fersk, her til egg.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.