Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  879
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Imp vant dagen sist Desember 24 2018

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

5 722 profilvisninger
 1. Mitt syn på menneskers innblanding 😢 Men samtidig syns jeg ikke det er ok å blande raser med vitende og vilje. Mye idioti der ute både når det gjelder rene raser og blandinger. Mitt beste råd er: bo med hunden før dere bestemmer dere. Det er himmelvid forskjell på å gå tur med og besøke en hund, samt å bo med en. Det sagt! Har en venninne med to kongepudler som hun drar med på skiturer, toppturer, joggeturer. Små hunder kan også gå langt forresten...og de er langt mer praktiske når det kommer til mat og transport, plassen de tar...innser jeg selv etter en stund med en 40 kg hund. 🤓
 2. Blir veldig sjelden turer alene siden barna er hos meg fulltid. Men de gangene jeg har mulighet, er det tur som prioriteres. En gang alene, en gang med en venninne. Begge deler er fint, det kommer jo litt an på humør og dagsform.😊 Men skal jeg på lengre turer med overnatting er jo ungene med. Da er det kos å dra med andre familier, gjerne andre mødre som er alene (fordi det er lite kos med par som krangler), og barna får flere lekekamerater. Samt andre ganger igjen har vi det best bare oss tre. Og ungene etterlyser slike turer. Noen skriver at man får de beste naturopplevelsene alene. Mon det? Ja, roen og tilstedeværelsen blir en helt annen når man er alene. Men denne nysgjerrigheten og iveren hos barn som vil forstå og lære om naturen, er skjerpende og ekstremt givende og gøy for oss voksne. Masse spørsmål man må svare på. Hvorfor ditt hvorfor datt. Og så kommer en tiur og så blir alle veldig opprømt. Man møter en fersk bjørnebæsj og da blir tur med barn snudd helt på hodet. Barns turglede er veldig flott å være vitne til.
 3. Jeg kjøper bare brukte Crispisko på Finn. Knallgode. Har sprukket opp litt pg jeg har ikke vært flink til å smøre, men de er likefullt tette som bare det. Det siste paret kostet meg 400 kr, så ikke brukt ut i det hele tatt...
 4. Så synd du ikke fikk svar her. Hvaler er flott. Vi hadde det fint der i sommer. Campet på Storesand men tok også ferja ut fra Skjærhalden og hadde en nydelig dag på Søndre Sandøy, mye mindre folk og sjarmerende øy. Anbefaler øyhopping! Jeg tenker padleferie på Hvaler til neste sommer. 😊
 5. Imp

  En tragisk beskjed

  Så utrolig trist, det er så vondt å miste en trofast venn. Fint å høre om hvorfor du likevel vil gå turen på Hardangervidda. ❤️
 6. Lite og sure blåbær og bringebær her på Hurum. Multer - bittesmå kart rundt Røros, men på Rendalen var de store og rett før de modnet.
 7. Imp

  Første tur med hund

  Lurt å prøveligge litt i hagen. Min Ulv var helt bananas i den alderen. Teeeeelt juhuuu! Roet seg, men aldri i livet om jeg hadde fått roet ham i ytterteltet da. Tilvenn ham heller det senere. Men mulig din er roligere da.
 8. Marius Engelsen er inne på noe viktig. Dessverre er leger heller ingen kostholdseksperter. Derfor bør du gå til en ernæringsrådgiver som har kompetanse på din medisinske tilstand. Jeg går selv på en kostplan individuelt tilpasset mine utfordringer, og er veldig fornøyd med det. Og så er kroppen vår slik at den holder lenger på mat som gir langvarig, stabilt blodsukker....noe jeg går ut fra inngår i ditt nye kosthold (liker ikke ordet diett- det er jo noe man kun går på en kort tid).
 9. Jeg vil tro det er bedre å trene for å omdanne fettet til muskelvev, slik at en faktisk blir sterkere...og muskler veier som kjent mer enn fett 👍
 10. Hehe, F16-versjon!! Jeg måtte google. Den kleggen har vi en del av på Hurum, men oppe i Hedmark så jeg bare en, ved parkeringsplassen da vi skulle dra. Her nede har jeg blitt stukket av den et par ganger, og ja, det blir blemme og sår av den også. Den typen som bet så fælt minner meg mer om Tunefluen i utseende. Ca 3-4 mm lang, stripet kropp. Så ut som en forstørrelse av knotten, og svermet veldig. Brukte litt tid på å sette seg ned og bite, og stikkene merket jeg ikke noe særlig. Derfor var jeg ikke så nøye med å vifte de vekk heller, og først i bilen på vei hjem begynte det å klø. Syns bare det er så rart at det væsker sånn. Jaja, luksusproblem i vårt lille land Har fått fatt i Eurax og smurt, takk for påminnelsen elgen! Det hjalp.
 11. Etter noen dager først i Dalsbygda har vi vært i Korssjøen naturreservat og der var det mengder mygg og knotten var på størrelse med små fly. Dette er ikke så langt unna Femundsmarka. Stikkene sveller opp som blemmer, går lett hull på og væsker, aldri opplevd det før med stikk her på Hurum. Erfaringer? Brukte myggmidler men var vanskelig å unngå stikk likevel.
 12. Imp

  Smør i varmen?

  Ja, bruk for Guds skyld meierismør. Masse erfaring med det i varmt vær siden sen tråden her ble startet 😉
 13. Jeg har en smart hund, så han har skjønt at han kan bite over båndet dersom jeg ønsker å binde ham fast, feks på tur. Er det noen av båndene dere nevner som er bitesikre? Evt noen som har tips til noe?
 14. Jeg ville heller gått for et skikkelig vanntett deksel heller enn vanntett mobil. Jeg padler en del og har det med å miste mobilen. Investerte i et skikkelig vanntett og støtsikkert deksel. Med «redningsvest» jeg kan bruke under padling så mobilen ikke synker om jeg skulle være så uheldig å miste den i vannet. Har hatt både mobil og deksel i to år nå, mistet den mange ganger på hardt underlag og det går fint hver gang! Knallfornøyd.
 15. Man trenger ikke være usikker på det... det forekommer hele tiden. Prøver å være flink her, vi bruker mye langline for tiden og han dro nesten armen min ut av ledd da en flott rådyrbukk hoppet ut i åkeren rett foran oss på tur her om dagen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.