Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  789
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Imp vant dagen sist Februar 27

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Nylige profilbesøk

4 056 profilvisninger
 1. Imp

  Tips til helgetur i Osloområdet.

  Da flagger jeg litt for Huuuurum igjen!! Ta bilen til Røskestadvann, parkèr og gå til Langvann ved flott teltplass. Utsikt over vannet, bålplass og fiske. Dagen etter pakker du og går til Cellene , huler der milorg gjemte soldater under krigen. Sove der! Så kan du avslutte med en topptur til Stikkvannskollen, Hurums høyeste punkt med utsikt til mange fylker på en klar dag (branntårn der), og derfra er det en halvtime ned til Semsporten parkeringsplass. Ring meg og så kan jeg kjøre deg til Røskestadvannet til bilen din Kan vise på kart osv om du ønsker å ta denne turen. Her går du ikke i timesvis, men halvannen-to timer mellom hver plass.
 2. Imp

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Hun var vel med i en av de aller første Robinson-sendingene
 3. Imp

  vannflaska - en bakteriebombe!

  Mye rare råd her! Jeg tror man kommer langt med vanlig sunn fornuft både angående flaskehygiene, håndvask og ikke være så fryktelig redd for bakterier...man trenger ikke pøse på med kjemikalier her og der for å holde det rent og luktfritt.
 4. Imp

  Første telttur 3åring.

  Rørende. Dette er den perfekte start på friluftsliv med ditt barn. Veldig bra jobbet! Veldig enig i at det må være kos på tur. Jeg kjøper Namdalsgomme og tar med til vafler på tur - det får de aldri ellers Lykke til videre
 5. Syns det høres ut som dere har hatt en flott start på friluftslivet Jeg tenker at når du er alene bør du unngå å gjøre deg avhengig av å måtte bære barna. Tilpass heller avstanden etter barnas evne, og velg korte turmål nå når de er så små. Du skal se at det raskt avanserer, dersom dette er noe du gjør ofte. De kan også få hver sin sekk hvor de kan bære litt, feks sitt eget skiftetøy og lørdagsgodtet, etc. Ikke tunge ting som soveposer, vent til de er litt større og har mer egnet sekk. Om sommeren er det fint å kunne leie kano, da får du med deg mye utstyr. Velg turmål hvor det er drikkevann, så du slipper å bære vannet. Ellers er et fint tips å lage en pakkliste på lighterpacksiden og be folk her ta en titt og komme med tips. Da vil du gjerne få luket ut en del unødvendig, og kanskje ser du også hvor vekten er tyngst.
 6. Fordi jeg har ikke tid til å lage en. Men har veldig lyst på en! Kanskje du @Tom42 vil lage en mot betaling? Kan jeg spørre om det?
 7. Sant det med å kose seg første dagen også, men jeg tenkte real pga dette med tidsaspektet og det blir tidlig mørkt osv....Burger da gitt....ja vi får se da, blir jo fristet her! Hvordan kan jeg sjekke hva slags mat den aktuelle DNT-hytten har?
 8. Ja, jeg hadde egentlig satt opp polarbrød noen dager, men tenkte på volumet.... Holder tak i den tanken!
 9. Imp

  Middag ute - ny favoritt

  Det så veldig godt ut, skal definitivt testes ut med ungene ved første anledning
 10. For et kjempekoselig tips! Jeg pleier å gjøre det på våre korte bålturer nå når det mørkner, særlig til den lokale gapahuken og slikt. Der har jeg hengt opp små lykter til telysene, hehe...vi får se om jeg syns det er bryet verdt, og hvor tung sekken blir til slutt. Vet at den blir ca 15 kg tung når jeg er på tur med barna, men da er det bare en eller to netter.
 11. Takk for enda flere flotte tips, dere supre folk! Da dropper jeg myggmiddel og solkrem og går for varmere klær. Jeg tar ikke med meg radio - jeg er hørselshemmet, det er vanskelig å skille stemmer og lyder fra hverandre, og trives kun med musikk jeg har lært meg tekstene på eller klassisk..pleier uansett ikke å savne lyd på tur, så satser på at det går fint. Håper noen fugler kan synge litt for meg istedet Hvit pakkpose til lys var et kjempetips, det tar jeg med meg! Og jeg får nok ta med dunjakken, hadde håpet å slippe det volumet, menmen. Tisseflasken er med mest fordi jeg vil ha muligheten til å slippe å gå ut av teltet hvis det skulle bli skikkelig drittvær...men må jo ut med hunden uansett da....vi får se. Jeg reiser til lørdag, bare jeg blir frisk, ligger hjemme med ørebetennelse på begge sider nå. Så veldig spennende dette. Men får i alle fall pakket uten stress og mas da...
 12. Noen som kunne tatt en titt? Kan det være noe jeg har glemt her dere? Usikker på: Hvordan er det med bålbrenning i Femundsmarka, gjør dere dette der det ikke er tett med skog? Mer tøy nødvendig? Dunjakke nødvendig? Solkrem nødvendig?
 13. Rett i koppen Nei, ikke rugbrød. Har tenkt å ha med fiberrik knekkebrød, e.l. Har ikke kjøkken for tiden, så har ikke mulighet til å bake. Ok, da blir pålegget som jeg tenkte, blir jo litt søppel, men det er vel ikke til å unngå. Takk ❤️
 14. Imp

  Førstehjelpspakke til hunder

  Takk for gode tips! Da blir det litt bandasjer, saltvann, sutursett og potesokker tenker jeg.
 15. Hei! Noen av dere som kunne tenke dere å ta en titt på min ukesmeny? Jeg har kladdet meny til en ukes tur i Femundsmarka. Bare håper jeg er frisk til dess, ligger syk med øreverk nå.... Jeg drister meg til litt vekt de første dagene, vil gjerne kose meg med god mat. Skulle gjerne hatt med mer, men begrenset hvor lenge ting holder seg. Håper på fisk, men siden jeg er novise på fiskingen tør jeg ikke satse på det. Men jeg tenker å ikke ha med middag/mat for de siste fire dagene og heller fylle på fra dnthytten. Tror dere det er holdbart? Det er ikke snakk om å gå mange timer hver dag. Jeg skal bare kose meg, hadde jeg tenkt. Ellers noen tips? Redd for at det blir litt ensformig, men tror det skal gå bra. Og skal nok ha med litt kos i tillegg Meny 8 dager Femundsmarka Lørdag (kommer frem, planlegger ikke å gå så langt første dagen.) - Middag: Real - Kvelds: RIK Søndag - Frokost: Egg, bacon, brokkoli - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: Jegergryte - Kvelds: RIK Mandag - Frokost: Egg, bacon, brokkoli - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: Jegergryte - Kvelds: RIK Tirsdag - Frokost: Egg, bacon, brokkoli - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: - Kvelds Onsdag - Frokost: Havregrøt? - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: Real evt fra DNThytta - Kvelds: Torsdag - Frokost: Havregrøt? - Lunsj Knekkebrød med ? - Middag: DNThytta - Kvelds: RIK Fredag - Frokost: Havregrøt? - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: Middag fra DNThyta - Kvelds: RIK Lørdag - Frokost: Havregrøt? - Lunsj: Knekkebrød med ? - Middag: DNThytta - Kvelds: RIK Søndag - Frokost: Havregrøt - Lunsj: Knekkebrød med ? Reiser hjem
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.