Gå til innhold

Imp

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Imp vant dagen sist Desember 24 2018

Imp hadde mest likt innhold!

Om Imp

 • Bursdag 08. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Foruten natur, trening, familie, hest, hage, håndarbeid, jobb.
 • Sted
  Hurum

Nylige profilbesøk

5 477 profilvisninger
 1. Man trenger ikke være usikker på det... det forekommer hele tiden. Prøver å være flink her, vi bruker mye langline for tiden og han dro nesten armen min ut av ledd da en flott rådyrbukk hoppet ut i åkeren rett foran oss på tur her om dagen.
 2. Jeg bor ikke der, men broren min gjør. Han bor på Kampen, og kan visst sykle til marka, rundtur som han ofte tar. Busser til Nittedal for å gå Nordmarka på langs om vinteren. Men akkurat hvor i marka vet jeg ikke 😆
 3. Du kan feks spørre i lokale grupper på face.
 4. Jeg også syns alle årstider har din sjarme. Vinteren er den vakreste, sommer står for nytelse og høsten betyr vemod. Men når vinter blir til vår... Jeg sto i dag og betraktet luften mot solen som var på vei ned bak en ås. Luften anget av liv! Det var utallige, jeg mener, -utallige- insekter og frø som suste gjennom luften. Høyt, høyt der oppe. Selve livet! Det er jorden som våkner til liv, alt som lever er til for gjenfødelse, og derfor blir denne tiden spesiell for meg.
 5. Huskyer er jo ganske aktive hunder, og huggormen skyr aktivitet og bråk. Bare det vil nok gjøre at den holder seg unna mye av tiden. Fant dette på nett: Gode tiltak for å holde hoggormen på avstand er å fjerne busker, kratt, høyt gress og steingjerder. Smågnagere trives nemlig godt i kratt og buskas og tiltrekker seg hoggorm. Å redusere bestanden av smågnagere vil gjøre hagen eller området rundt hytta di mindre attraktivt for hoggormen, fordi det reduserer slangens tilgang til mat. Hvis du oppdager en hoggorm i hagen, skal du IKKE ta livet av den fordi den er fredet. Du skal heller fange prøve å fange den og slippe den ut et annet sted eller bare la den være i fred. Du kan fange hoggorm ved å legge plast- eller papprør på bakken. Slangen er nysgjerrig og vil ofte krype inn og utforske slike rør. Rørene bør sjekkes om morgenen og kvelden mens det er kjølig og hoggormen er lite aktiv. Når ormen er fanget skal den slippes ut igjen, helst i et område hvor den ikke vil være til plage for andre mennesker. Et annet alternativ er å kjøpe en ormefelle som har et svært klebelig klister som ormen setter seg fast i. Ormen frigjøres fra fellen ved å helle på vanlig matolje som gjør at ormen løsner fra klisteret av seg selv.
 6. Ulv og meg på en herlig kveldstur på Hurum i dag. Mormor på besøk gav meg en ypperlig sjanse til litt alenetid. Og det jeg helst vil da, er tuuuur! Gikk til Svartvannskollen, kun 45 min hjemmefra. Kort vei til paradis. Bajsen tror jeg er orrfugl. Tiur er vel noe større. Noen må fortelle den svanen at det der er risky business...mye polske fiskere og vannstanden er ikke til å stole på!
 7. Ikke laget, men et lurt lite triks, syns nå jeg i all beskjedenhet. Tarpen setter man ofte opp på forskjellige måter, og denne metoden går raskt og uten masse knot med knuter.
 8. Jo, men når øya er så liten at man har fullstendig oversikt er det vel ok? Men min hund elsker å svømme..så her er det bånd åkke som 🙄
 9. Ser du skal gå gjennom min hjemkommune, Eidsberg. Så gøy! Ved Eidsberg kirke er jeg døpt og konfirmert og har flere slektninger liggende der. Det er forresten en fin plass ved Glomma ikke så langt derfra. Du må da gå grusveien fra kirken mot Glomma, rett frem og ned til elva, ser på kartet at det går vei opp fra andre siden. Gammelt ferjested. Pappa pleide å ta oss med hit for å fiske. Mellom ferjestedet og Vamma, ligger det en øy midt i elva, Valdisholm. Her er det funnet ruiner etter en borg som lå her i middelalderen. https://lokalhistoriewiki.no/wiki/Valdisholm Men blir vel mye gåing på asfalt på vei gjennom Eidsberg til Askim?
 10. Sjekk om du kjenner noen som kjenner noen som jobber som yrkessjåfør. De har alltids plass til en.
 11. Nestle....den er det gode grunner til å boikotte. Finnes det andre aktører?
 12. Bruker ingenting selv, sjekker meg grundig heller.
 13. Bravecto! Tablett. Ikke en flått på hunden! Vanligvis kommer det masse..
 14. Ja, men det er i klasse som å forveksle kantarell og giftslørsopp...man er ikke rakettforsker da. Det er enkelt å skille de to plantene fra hverandre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.