Gå til innhold

Jan Erik Hansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  762
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Jan Erik Hansen vant dagen sist Desember 15 2017

Jan Erik Hansen hadde mest likt innhold!

Om Jan Erik Hansen

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Indre Troms/Nord-Vestlandet
 1. pannebandFebruartur på feil side av fjorden

  Det er nok ikke bildet som er redigert nei. Teltet til Anders bære preg av imponerende mange dager på tur
 2. pannebandFebruartur på feil side av fjorden

  Takk for turen Anders! Forslag til April/Mai tur: Som vi snakket om på tur. Ca 2500,- reise. Noen netter i høyfjellet + 1 dag med stor sjøørret på hemmeligplassen som bonus. Enten sist i april eller tidlig mai. Du veit hvor denne hører til Jeg vet hvor han bor, og det er på tide du får prøve en slik på kroken
 3. Tåler titanium kjeler/panner sterk varme?

  Krever litt tilvenning ja, og passer dårlig til stekepanner. Ser det godt på sporken at varmen konsentreres og ikke spres videre ned i skaftet.
 4. Tåler titanium kjeler/panner sterk varme?

  Beste måten å lære på er å prøve. Fyr opp brenneren på trappa og kok i vei Titan og aluminium takler en runde på bålet. Titan tåler mye varme. Og titan avkjøles raskt.
 5. Tåler titanium kjeler/panner sterk varme?

  Hvorfor ikke holde ting enkelt: Fyll en kjele med vann (alu, stål eller titan), fyr opp brenneren, sett kjelen på brenneren, vent til vannet bobler, ha i kaffe. Så lenge det ikke tørrkoker er det ikke så nøye hva slags kjele eller brenner som brukes.
 6. MSR Hubba Tour 1

  Vurderte teltet i fjor på grunn av pris, høyde i forteltet og lysten på å prøve noe nytt. Endte opp med et litt lettere Niak fra Hilleberg i stedet (mer plass i teltet, og mindre fortelt). Har teltet hos Outnorth for i underkant av 6000, som blir ca. 4500 med et av de regelmessige tilbudene. Har tilbud hos Addnature til 4700 nå. Eller 7000 hos Hekta på tur for den som vil handle der.
 7. Tåler titanium kjeler/panner sterk varme?

  Ble mest nysgjerrig på hvilke nettbutikk som selger kjeler som ikke kan brukes på kokeapparat...
 8. Villmarksliv i nord - julekalender

  Brukte ikke Brimi den varianten på et av Gutta på tur programmene for mange år siden tro? Mener å huske noe lignende derfra. Ble en enkel variant med stekte rypehjerter i år. Smakte akkurat som tradisjonen tilsier det Men kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til neste sesong allerede. Blir å prøve litt mer nye ting med fisk og fugl fra fjellet da.
 9. Villmarksliv i nord - julekalender

  Inspirerende!
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  På fredagen stod @Anders Eriksen og jeg klar med hver vår overlessede pulk på slep. Det ble en skikkelig lavterskel vintertur med telt, isfiske og bålfyring.
 11. Nytt regntøy

  Er som mange andre tilsvarende tynne regnklær. Holder regnet ute og tar liten plass i sekken. Buksa har ikke vanntett glidelås for stikklommene, og er sydd slik at klaffen samler vann når du sitter. Det vil si at vannet kommer inn gjennom glidelåsen om du setter deg ned eller det blåser forfra. Er tilsvarende problem på mange lignede regnbukser også. Greie regnklær for å ha liggende i sekken i tilfelle regn på grunn av vekt og pris.
 12. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Nå ble jeg nysgjerrig, og kanskje jeg lærer litt mer. Hva er elektronisk kurs?
 13. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Etrex 10 er en robust GPS for begynneropplæring. Fin til å lage spor, merke punkt og finne tilbake til punkt. Grei som ekstra sammen med kart. Ikke noe jeg ville anbefalt for å navigere etter.
 14. Villmarksliv i nord - julekalender

  Fikk invitert familie på årets rypemiddag i helga selv, og rype som restemiddag i dag Ser digg ut det der til helga!
 15. Hvor mange skipar er for mange?

  Hadde et ryddesjau for noen år siden, og kasserte noen gamle Tua og andre ski, men ikke Montent og treskia jeg gikk min første topptur på. Det er kulturhistorie. Ellers er vel jeg blant de som har mindre ski enn jeg har bruk for. For lite jobbing og for mye tid til å bruke utstyret
×