Jump to content

Jaahan

Aktiv medlem
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jaahan last won the day on March 11 2020

Jaahan had the most liked content!

About Jaahan

Profile Information

 • Location
  Sunnmøre

Recent Profile Visitors

1,497 profile views

Jaahan's Achievements

 1. Jaahan

  Jaahan

 2. Hvis du skal ned Karasjohka så kan jeg kanskje gi deg noen tips, bare å sende en PM. Padla ned der i juli 2019 og undersøkte de aller fleste ruter inn til elva før vi gjorde valget vårt. Turrapporten for turen finner du ved å trykke på "Mine turrapporter" under navnet mitt på siden her.
 3. Re: Vindmøllene på Fosen - Too little too late... Reineiere vant i Høyesterett
 4. @Kjell IverKunne du plotta inn denne på kartet for meg slik at den havner under "Mine turrapporter"? Aner ikke hvordan jeg eventuelt gjør det selv så lenge etter den er skrevet. På forhånd takk!
 5. Hvis du snakker om når du driver avgårde på vannet under fisking så funker det bra å kjøpe et billig drivanker på Ebay og slenge det ut bak akterenden. Da holder den retninga ganske bra, helt til du får noe på kroken som vil en annen vei. Hvor bra den holder retninga er selvfølgelig avhengig av hvor raskt du driver.
 6. Ikke veeeldig langt under 5000, men vil du ha et lett og godt telt er sikkert ikke dette så dumt. Høyfjellstelt er det riktignok ikke, men sekken blir lett. Rimeligere alternativ som har ok kvalitet er Naturehike Cloud 2.
 7. Har inntrykk av at @REJOHN har stålkontroll på det området av landet, så kanskje han har noen tips på lur!
 8. Skjær ut en J-form i et PVC-rør som du stropper fast over sekken, så kan du låse fast stangen mens du dorger eller under transport. Lager du smale hull i endene som du trer reima gjennom sitter det godt uten sekk også. Med teleskopstang kan du kjapt slå den sammen når du kommer til smalere partier i elver og lignende og slå ut igjen når du skal fiske. Veier fint lite. Fikk dette tipset av en kar på instagram, og det er også hans bilde.
 9. Jaahan

  Snørekjøring

  Det kan lykkes godt likevel! Min huskytispe var 2 år når jeg fikk henne, med ingen annen dressur enn å løpe i spann. Hadde aldri vært inne annet enn med dyrlegen etter første valpetiden. Det tok lang tid å få henne til å gå noe som ligner på pent i bånd siden hun ville trekke for full kraft hele tiden, men ellers gikk alt bra. Husrein fra første sekund og elsker å late seg innendørs. Grunnen til at de ikke kunne ha henne i konkurransespann var at hun av og til ikke gidder å spise maten sin. Farten på skiturer er det fint lite å utsette på selv om hun er liten, 23 kg, og jeg er 85 kg. Er er gliden god trenger jeg ikke ta et eneste stavtak på flatene og suser likevel forbi alt og alle. Eneste er at hun er glad i å stoppe og snuse i oppoverbakkene når jeg er for treig for henne. Ikke avskriv det helt er mitt poeng. Dukker det opp en mulighet så er det verdt å sjekke det ut om ikke annet. Man kjenner det gjerne fort på kroppen hva man synes om både eier og hund, og kanskje kan man ha en prøveperiode også.
 10. Ser dårlig ut for winstreaken min med kinakjøp skjønner jeg..
 11. Egentlig enig i det. Har vært heldig med en del lignende kjøp, så håper på samme flaks her! Går an å få tak i ekstra batterier relativt rimelig, så hvis lysstyrken er god nok sier jeg meg godt fornøyd!
 12. Lite å gjøre på nattevakt, så tok likså godt å bestilte en jeg. En sånn man kan zoome inn lyskjeglen på. Betalte $16 alt inkludert, så kan svelge tapet hvis den er enda mer søppel enn forventet. Kan komme med en tilbakemelding når den dukker opp om noen måneder. Senest 5. mai stod det..
 13. For min del har PostNord fungert ypperlig så lenge man bestiller til et utleveringssted. Med en gang man vil ha pakken på døra eller i postkassen begynner de derimot å rote. De har vel så stramt tidsskjema og budsjett på leveringene at de kutter alle hjørner, og vel så det.. Men lagerleie når det er de som driter seg ut, den er drøy!
 14. Tar du kontakt med Kipara så er nok de behjelpelig med enten reklamasjon eller ny ventil om du heller vil bytte den selv.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy