Gå til innhold
 • Bli medlem

Jaahan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Jaahan vant dagen sist 11. mars

Jaahan hadde mest likt innhold!

Om Jaahan

Profile Information

 • Sted
  Trondheim/Sunnmøre

Nylige profilbesøk

1 108 profilvisninger
 1. Tar du kontakt med Kipara så er nok de behjelpelig med enten reklamasjon eller ny ventil om du heller vil bytte den selv.
 2. Strikken er ikke fast i beltet men tredd inni det, så det gir litt sideveis bevegelse men ikke mye. Ikke i nærheten av det man vil få med @elgensin løsning med andre ord, som høres veldig god ut. Hurtigutløseren har tungespenn ja, men ser ut til å holde godt over en del år den også. Ingen antydning til å gli enda, selv om den dagen sikkert kommer. Men, da kan også den delen byttes ut for en billig penge eller man kan lage en egen patent.
 3. Baggen Villmark X2 til huskytispa mi. Sjeleglad for strikken i festene for kobbelet i beltet, men har du strikk i selve kobbelet så er vel ikke det like viktig. Hurtigutløseren er også enkel å bruke, og har aldri åpnet seg uten at jeg har gjort det bevisst. Valgte villmark fordi den har avtakbare beinstropper og man kan få med en veske man fester på beltet. I tillegg kan man feste alt det man kan feste i et vanlig buksebelte i det, praktisk. Strikken i beltet er også mulig å bytte når den blir sliten, men mitt har holdt i en del år nå uten nevneverdig tegn på slitasje. Hunden min er
 4. Legger pekefingeren på tungen en stund før jeg stikker den så høyt opp i lufta som mulig Er nok en sånn værmeldingsapp som ble brukt, Windy, så 100% sikker på vindstyrken er jeg nok ikke 😄
 5. Min forståelse var at du kan få "henvisningspris" likevel, bare at det er lenger ventetid på den bolken med timer de har satt av som er delvis dekket av det offentlige. Og at den valgte fysioterapeut må ha en avtale med kommunen.
 6. Man trenger ikke henvisning for å gå til fysioterapeut lenger, så er ikke nødvendig å gå innom fastlegen først.
 7. Kom nettopp tilbake fra noen netter på høyfjellet i Fjellheimen Pro Camp 3, modell fra 2017. Der var det vind på 18 m/s og vindkast som gjorde at du trengte både ett og to støttesteg, samt snø, regn og hagl. Teltet stod støtt og var aldri i nærheten av å være ubehagelig å ligge i. Nye modellen har inntertelt som gir god takhøyde langt uti fotenden, anbefales absolutt.
 8. West System selger sorte strikk "for høye krav" til 15 kr per meter.
 9. Last opp bildet og sett | streken som viser hvor bokstavene dukker opp når du skriver der du vil ha bildet. Klikk på bildet i vinduet for "opplastede bilder" og så dukker det opp der du har |'en. Eks: Under et bilde fra Karasjohka *mer tekst*
 10. Bare ut i fra å se på kartet så er det vel større sjanse for at det er isfritt på Kulevatnet enn Slufsekoppen i alle fall. Siden fjella i sør og vest som dekker for sola ikke ligger like nærme. Er jo litt fjell rundt der også, så vanskelig å si. Snakka med noe som hadde vært på Puttegga for litt over en uke siden, og de fortalte at på Nørdre Botnvatn var det fremdeles is igjen på vannet, men det var en del åpent og mye isflak. Ikke helt ideelt noen steder altså..
 11. Du må nok parkere på Tunga. Følger grusvei noen hundre meter et stykke derfra før det tar av en sti mot Pyttbua på venstre side. Går man sakte så bruker man i underkant av 4 timer derfra opp til Pyttbua, stort sett flatt eller svak stigning. Veldig fint langs elva oppover dalen. I følge føremeldingen til DNT Sunnmøre så er det fint og bart langs stiene oppover der. Det er ikke like trange daler, så sola får bedre tak. Tar du kontakt med de på Facebookchatten deres så har de helt sikkert rykende ferske oppdateringer på isforholdene på diverse vann også, de pleier å være flinke å svare.
 12. Prøvde meg på Litlelangdalen i slutten av JUNI et år, det var en heller dårlig idé, som ble enda dårligere når tåka kom 😅 Kanskje ikke veldig avsidesliggende, men er mulig å få fin og stor fisk i Nørdre Botnvatn. Ca 45 min å gå forbi Pyttbua til vestenden av vannet, men du er kanskje kjent i området fra før. Stien som går i den retningen fra hytta er vel ikke den mest brukte, og det er mulig å slå opp teltet et stykke fra stien også. Stort vann, så det kan være frustrerende å se den skikkelige storfisken vake utenfor rekkevidde, men går fin fisk inntil land og elv- og bekkeosene på kveld
 13. Kan være lurt at noen laster ned den videoen før den fjernes fra youtube. Den kommer garantert til å bli sletta hvis de får snusen i at politiet er involvert.
 14. Hornindalsrokken, ligger ganske nærme Slogen. Parkerer på en sæter og går et stykke innover på eldgammel kjerrevei før det går rett til himmels. Ruta går opp langs den røde streken før du går rundt på baksiden og opp på toppen fra motsatt side.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.