Gå til innhold

Jaahan

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Jaahan vant dagen sist Juli 14 2017

Jaahan hadde mest likt innhold!

Om Jaahan

Nylige profilbesøk

497 profilvisninger
 1. Jaahan

  Vindmøller og rasering av urørt natur

  De har begynt utredning for prosjekter i blant annet Møre og Romsdal også. https://www.smp.no/nyheter/2019/01/30/Nei-til-rasering-av-naturen-i-Møre-og-Romsdal-18349554.ece Turistforeningen har satt i gang underskriftskampanje for å få mer oppmerksomhet rundt saken https://www.opprop.net/bevar_kyst_og_fjell?a=2
 2. Hvis ikke Norrøna kan være behjelpelig så vil jeg tro at Aquasure og/eller Seam Grip Seam Sealer fungerer bra til jobben.
 3. Jaahan

  Grådighet er aldri vakkert

  Når man snakker om uberørt natur og vindmøller: "37 prosent av urørt natur vurderes for vindturbiner"
 4. Jaahan

  omplasseringshund

  Kan forøvrig legge til en ting til, som bare er relevant hvis din hund også sov i eget hundehus der den kommer fra. Fikk tips fra tidligere eier om å la henne sove i et bur (åpent) hvor alt unntatt døra var tildekket. Da hadde hun et litt mørkt og trygt sted hvor hun kunne sove og trekke seg tilbake innimellom, slik hun var vant til fra før.
 5. Jaahan

  omplasseringshund

  Min alaska husky var også 2 år når jeg fikk henne. Hun hadde vokst opp utendørs sammen med 35 andre huskyer og bare vært innendørs hos veterinær og lignende. Tenkte at her kom jeg til å ha mye arbeid foran meg (og det fikk jeg riktignok med dressur, for det hadde hun ingenting av fra før), men hun var husrein fra første dag, ligger gjerne stille i senga si en halv dag om hun føler for det og ingen problemer med å være alene hjemme etter hun skjønte at dette var det nye hjemmet hennes (ble gradvis bedre i løpet av 1-2 uker). Utendørs er det full fart over alt! På tur i Femundsmarka fikk jeg høre om en kar som hadde festa hunden i en bardun på teltet. Det gikk strålende helt til reinflokken kom inn i synsfeltet 😆 Så uansett hvor sliten du er, ta deg tid til å feste hunden godt Ellers sier jeg meg enig med alt over her! Håper du har like flaks som meg med anskaffelsen!
 6. Er fryktelig nærme å trykke kjøp på en Warmpeace 300 nå. Vil ha en pose som pakker veldig lite og holder meg varm (nok) sommerstid. Er ikke så frossen av meg, så satser på den er varm nok med litt ull på kroppen selv om jeg befinner meg langt over tregrensa. Men finnes det noen bedre alternativer i ca samme prisklasse som bør vurderes?!
 7. Jaahan

  Ny trekksele til husky

  Da var sele bestilt, og rimelig ble det også! Takk for godt tips!
 8. Jaahan

  Ny trekksele til husky

  Har en slank huskytispe med lange ben, lang rygg og spisst brystbein som jeg skal ha ny trekksele til. Har på mystisk vis klart å miste den gamle, og husker ikke hvilket merke denne var.. Har ikke klart å google meg frem til den heller, så da prøver vi noe nytt! Bortsett fra spesialsydde greier fra seleverkstedet og lignende, hva vil folk anbefale til en hund som passer beskrivelsen over? Skal hovedsaklig brukes til å trekke meg opp fjellsider på sommeren og på ski i god fart om vinteren.
 9. Jaahan

  Podcast fra Fjellforum?

  Finne et medlem her inne med gode fortellerevner og begynne med høytlesning av gode turrapporter? (Med godkjennelse fra forfatter). Kan være en måte å starte prosessen i alle fall, så baller det forhåpentligvis på seg etterhvert.
 10. Jaahan

  Fjellforum-folk på Instagram?

  😮😮🏆
 11. Jaahan

  Fjellforum-folk på Instagram?

  Prøver meg på litt skamløs selvpromotering jeg også https://www.instagram.com/johanrfp/
 12. Jaahan

  Tafjordfjella

  Lovlig seint ute her, men. Kilosfisk er vel ikke det vanligste der oppe akkurat, men det det finnes noen her og der. Mest sjelden er de nok i de regulerte vanna. Der det er flest (som jeg vet om) er i Nørdre Botnvatn ved Pyttbua. Der kan man se finnene på veldig stor fisk som svømmer rundt godt utenfor kastevidde når vinden løyer på kveldene... De fleste man finner nærmere land ligger fra 0,5-1 kg, men du kan være heldig å rote deg borti en sværing også 😉 Jeg har bare fått fisk der det renner elver og bekker inn i vannet der oppe.
 13. Jeg har en åre som tåler en støyt, så leg pleier å plante årebladet i bunnen på yttersiden av raften når jeg skal gå i i land. Da har jeg både noe å støtte meg på og noe som hindrer den i å prøve å stikke av fra meg 😁
 14. Jaahan

  Femundsmarka?

  Er vel ikke akkurat daglig oppdatering på sånt der inne, men prøv Facebookgruppa Femundsmarkas venner. Der pleier folk å ha stålkontroll på det meste hvis man spør 😉
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.