Gå til innhold
 • Bli medlem

Jaahan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Jaahan vant dagen sist 11. mars 2020

Jaahan hadde mest likt innhold!

Om Jaahan

Profile Information

 • Sted
  Trondheim/Sunnmøre

Nylige profilbesøk

1 150 profilvisninger
 1. Ser dårlig ut for winstreaken min med kinakjøp skjønner jeg..
 2. Egentlig enig i det. Har vært heldig med en del lignende kjøp, så håper på samme flaks her! Går an å få tak i ekstra batterier relativt rimelig, så hvis lysstyrken er god nok sier jeg meg godt fornøyd!
 3. Lite å gjøre på nattevakt, så tok likså godt å bestilte en jeg. En sånn man kan zoome inn lyskjeglen på. Betalte $16 alt inkludert, så kan svelge tapet hvis den er enda mer søppel enn forventet. Kan komme med en tilbakemelding når den dukker opp om noen måneder. Senest 5. mai stod det..
 4. For min del har PostNord fungert ypperlig så lenge man bestiller til et utleveringssted. Med en gang man vil ha pakken på døra eller i postkassen begynner de derimot å rote. De har vel så stramt tidsskjema og budsjett på leveringene at de kutter alle hjørner, og vel så det.. Men lagerleie når det er de som driter seg ut, den er drøy!
 5. Tar du kontakt med Kipara så er nok de behjelpelig med enten reklamasjon eller ny ventil om du heller vil bytte den selv.
 6. Strikken er ikke fast i beltet men tredd inni det, så det gir litt sideveis bevegelse men ikke mye. Ikke i nærheten av det man vil få med @elgensin løsning med andre ord, som høres veldig god ut. Hurtigutløseren har tungespenn ja, men ser ut til å holde godt over en del år den også. Ingen antydning til å gli enda, selv om den dagen sikkert kommer. Men, da kan også den delen byttes ut for en billig penge eller man kan lage en egen patent.
 7. Baggen Villmark X2 til huskytispa mi. Sjeleglad for strikken i festene for kobbelet i beltet, men har du strikk i selve kobbelet så er vel ikke det like viktig. Hurtigutløseren er også enkel å bruke, og har aldri åpnet seg uten at jeg har gjort det bevisst. Valgte villmark fordi den har avtakbare beinstropper og man kan få med en veske man fester på beltet. I tillegg kan man feste alt det man kan feste i et vanlig buksebelte i det, praktisk. Strikken i beltet er også mulig å bytte når den blir sliten, men mitt har holdt i en del år nå uten nevneverdig tegn på slitasje. Hunden min er
 8. Legger pekefingeren på tungen en stund før jeg stikker den så høyt opp i lufta som mulig Er nok en sånn værmeldingsapp som ble brukt, Windy, så 100% sikker på vindstyrken er jeg nok ikke 😄
 9. Min forståelse var at du kan få "henvisningspris" likevel, bare at det er lenger ventetid på den bolken med timer de har satt av som er delvis dekket av det offentlige. Og at den valgte fysioterapeut må ha en avtale med kommunen.
 10. Man trenger ikke henvisning for å gå til fysioterapeut lenger, så er ikke nødvendig å gå innom fastlegen først.
 11. Kom nettopp tilbake fra noen netter på høyfjellet i Fjellheimen Pro Camp 3, modell fra 2017. Der var det vind på 18 m/s og vindkast som gjorde at du trengte både ett og to støttesteg, samt snø, regn og hagl. Teltet stod støtt og var aldri i nærheten av å være ubehagelig å ligge i. Nye modellen har inntertelt som gir god takhøyde langt uti fotenden, anbefales absolutt.
 12. West System selger sorte strikk "for høye krav" til 15 kr per meter.
 13. Last opp bildet og sett | streken som viser hvor bokstavene dukker opp når du skriver der du vil ha bildet. Klikk på bildet i vinduet for "opplastede bilder" og så dukker det opp der du har |'en. Eks: Under et bilde fra Karasjohka *mer tekst*
 14. Bare ut i fra å se på kartet så er det vel større sjanse for at det er isfritt på Kulevatnet enn Slufsekoppen i alle fall. Siden fjella i sør og vest som dekker for sola ikke ligger like nærme. Er jo litt fjell rundt der også, så vanskelig å si. Snakka med noe som hadde vært på Puttegga for litt over en uke siden, og de fortalte at på Nørdre Botnvatn var det fremdeles is igjen på vannet, men det var en del åpent og mye isflak. Ikke helt ideelt noen steder altså..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.