Gå til innhold
  • Bli medlem

Isak Knutsen

Blogger
  • Innlegg

    482
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    14

Isak Knutsen vant dagen sist 15. august 2019

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 575 Excellent

Om Isak Knutsen

  • Bursdag 9. mars

Profil

  • Min blogg 📰: https://isakfriluft.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    https://isakfriluft.com/

Nylige profilbesøk

16 231 profilvisninger
  1. Ja sant det. Område er fint for en helg, men for 3-4 dager er det som du sier litt lite. Med mindre man ikke har som mål å forflytte seg så mye.
  2. Har selv brukt tarpen som Amok selger og er fornøyd med den. Men det skal sies at jeg ikke har testet den til andre hengekøyer enn Draumr fra Amok...
  3. I denne episoden av serien bestemmer Simon og jeg oss for å bade i en innsjø mens det lyner og tordner! Dette er ikke en veldig god idé, men det går heldigvis bra! I tillegg merker vi at vi er trettere enn vanlig. De kommer på at dette kan ha noe med allergi-tablettene de tar mot insektstikk… Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut, det er helt gratis;) Sjekk ut episoden her:
  4. I denne episoden av serien får Simon og jeg skikkelig drittvær på vidda! Og når det lyner og tordner er ikke vidda den plassen man helst vil være! Simon er ikke glad i lyn og torden og rømmer ned i en dalen under et tre! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
  5. Da er det fredag og nye episode av serien "Landet På Langs". I denne episoden av serien tar Simon og jeg oss litt ekstra god tid til å fiske. Dette har vi gledet seg til lenge og endelig biter ørreten! Det blir et skikkelig herremåltid i teltet!
  6. Ny episode av serien "Landet På Langs" hvor Simon og jeg fortsetter ekspedisjonen etter et heftig strikkhopp i Rjukan i forrige episode! Ferden videre går over Hardangervidda hvor vi får oppleve skikkelig kraftig vind! Da gjelder det å feste teltet god! Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer lastes opp;)
  7. Episode 7 av serien "Landet På langs" er nå ute på YouTube-kanalen! I dagens episode hopper Simon og jeg i strikk i Rjukan, et av Norges helt klart tøffeste strikkhopp! Et supert avbrekk fra ekspedisjons-hverdagen mot Nordkapp! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
  8. Denne uka blir det en pause fra serien "Landet På Langs" som går på kanalen for tiden. Har du ikke sett alle episodene fra den serien, har du nå sjansen til å ta igjen episodene du ikke har sett;) Dagens video er fra tidligere i vinter da jeg, pappa og et par venner dro til hytta vår i Sunnmørsalpene for å gå på toppturer med randoneeski! Dette ble en utrolig flott helg med masse herlige opplevelser! Husk å abonnere på kanelen!
  9. Ny episode er ute av serien "Landet På Langs"! I dagens episode får Simon og jeg en skikkelig krevende utfordring! Vi skal gå med en Lama i to dager på tur gjennom krevende terreng i Telemark! Om vi klarer dette, er premien å hoppe i strikk i Rjukan! Dette er en skikkelig morsom og spennende episode, kan anbefale å ta en titt! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lastet opp;) Sjekk ut episoden her:
  10. I femte episode av serien opplever Simon og jeg store kontraster, fra enkelt teltliv til en natt på et av Norges flotteste hoteller! For å komme ned til dette hotellet går vi ekstra hardt, noe som gjør at de blir utrolig slitne! Jeg sliter også litt med skaden jeg fikk i forrige episode... Dette er litt av en episode! Bare å finne godstolen og noe snacks;) Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lagt ut!
  11. I løpet av de siste årene har jeg blitt skikkelig gira på randonee-turer! Jeg har hytte på Sunnmøre som er et perfekt område for toppturer, og i dagens innlegg på bloggen deler jeg mine erfaringer med skiene jeg bruker, nemlig K2 Wayback 96.
  12. Fjerde episode av serien "Landet På Langs" er nå ute! Sjekk den ut nedenfor! I fjerde episode feirer vi 17. Mai på fjellet og fortsetter ferden nordover i landet. I løpet av noen få fridager i Mai skal vi forflytte oss over store avstander. I denne episoden passerer vi Rjukan-fossen som er et heftig syn! Vi treffer også på pappa ved en turistforenings-hytte. I tillegg ender jeg opp med å få en skade i foten som muligens vil bli problematisk for fortsettelsen av turen… Ikke glem å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
  13. I tredje episode av serien "Landet På Langs" treffer Simon og jeg på de største elvene så langt på ekspedisjonen. For å komme over må de se nøye hvor de går! I tillegg møter de på flere hoggormer, heldigvis har vi høye sko på oss! Sjekk ut episoden her:
  14. Bloggen er oppdatert med et langt innlegg med masse bilder fra en fantastisk langhelg i Sunnmørsalpene med ranodee-turer! Utrolig flott område for toppturer når været er på sitt beste!
  15. 2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Desverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem noe popcorn, for denne episoden er lang! Sjekk den ut her: Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.