Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Isak Knutsen last won the day on Juli 31 2016

Isak Knutsen had the most liked content!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 629 profilvisninger
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter en herlig påskeuke i fjellheimen var jeg råklar for årets første tur med Allyen. Jaggu ble det fiskefangst også! Les og se bilder her!
 2. Navn: Topptur med ski i Sunnmørsalpene Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-04-20 Innsendt av: Isak Knutsen Da er en ny video akkurat ute på den nylige opprettede Youtube-kanalen min (Norwegian Adventures). Denne gangen er jeg på topptur midt i Sunnmørsalpene. Jeg anbefaler å ta en titt på videoen over. Topptur med ski i Sunnmørsalpene
 3. Da er en ny video akkurat ute på den nylige opprettede Youtube-kanalen min (Norwegian Adventures). Denne gangen er jeg på topptur midt i Sunnmørsalpene. Jeg anbefaler å ta en titt på videoen over og abonner gjerne på kanalen.
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Da er jeg etter mange timer med redigering endelig ferdig med videoen fra første del av påsketuren i Sunnmørsalpene. Det vil komme et par videoer til fra uken i Sunnmørsalpene. Jeg anbefaler å ta en titt på videoen under og abonner gjerne på den nylige opprettede kanalen min (det setter jeg stor pris på:) Sunnmørsalpene Part 1:
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter en slapp hyttedag med en god bok, kriblet kroppen etter å bevege seg, jeg var råklar til ny topptur. Denne toppen hadde utsikt både innover Sunnmørsalpene og utover havet mot Ålesund. Sjekk ut bilder av flott utsikt og les innlegget her!
 6. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I dag våknet jeg god og døsig etter en herlig natt i fjellheimen men fikk fort tempo i kroppen da jeg så fjella badet i morrasol. Ikke lett å finne en sky på himmelen i dag – Denne dagen måtte bare utnyttes max! Les innlegget fra turen/andre dagen her!
 7. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Planen for påsken i år blir å bestige topper i de mektige Sunnmørsalpene. Les rapport fra første dag/tur her! Ps. Det vil komme video fra turen om noen dager, så sjekk ut Youtubek-kanalen min (Norwegian Adventures).
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Kanosesongen er endelig i gang! Dagene oppi landet begynner å bli varme og isen smelter for hver dag som går. Det er ikke lenge før jeg drar ut på årets først kanotur. I dag skriver jeg litt om hvilke planer jeg har i året som kommer når det gjelder kanoturer. Jeg nevner også hvor turen går i påsken, god påske forresten!
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå for tiden finnes det mange typer tursko og jaktstøvler på markedet. Jeg kjøpte meg nye for et halvt år siden, og for meg var valget nokså enkelt. Crispi Hunter var de eneste skoene som hadde størrelsen min (49)! Les innlegget hvor jeg skriver om jaktstøvlene (Crispi Hunter) her! Her tester jeg Jaktstøvlene til fjells!
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tusen takk! Gleder meg allerede til å lage en ny video:)
 11. Videodiskusjon : Isbading

  Navn: Isbading Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-03-17 Innsendt av: Isak Knutsen Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Sjekk ut videoen fra turen under: Isbading
 12. Isbading

  Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Sjekk ut videoen fra turen under:
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Les og se bilder på hjemmesiden min her! Ta gjerne en titt på videoen fra turen under:
 14. Videodiskusjon : Hundekjøring på Hardangervidda

  Har sendt deg en melding hvor jeg forklarer hva problemet er litt nøyere....
 15. Videodiskusjon : Hundekjøring på Hardangervidda

  Har akkurat startet med å lage videoer, så dette var den første jeg ha ut her på forumet. Når jeg trykket på at jeg skulle opprette et nytt emne valgte jeg video, så stusset jeg over at det kun fantes en kategori, og det var den som het instruksjons videoer for forumet. Hvis du vet en annen måte å gjøre det på slik at man får kategorisert riktig så hadde det vært fint om du kunne forklare meg det:) Det er jo mulig å droppe å lage en videodiskusjon, og isteden for lage et vanlig emne som kan kategoriseres riktig og deretter legge videoen inn der. Takk for at du tok deg tid til å se videoen min! Isak