Gå til innhold

Isak Knutsen

Blogger
 • Innholdsteller

  468
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Isak Knutsen vant dagen sist 15. august 2019

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag 9. mars

Profil

 • Min blogg 📰: https://isakfriluft.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  https://isakfriluft.com/

Nylige profilbesøk

11 222 profilvisninger
 1. Episode 7 av serien "Landet På langs" er nå ute på YouTube-kanalen! I dagens episode hopper Simon og jeg i strikk i Rjukan, et av Norges helt klart tøffeste strikkhopp! Et supert avbrekk fra ekspedisjons-hverdagen mot Nordkapp! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 2. Tidligere i år dro jeg, pappa og et par venner til hytta vår i Sunnmørsalpene for å gå på toppturer med randoneeski! Dette ble en utrolig flott helg med masse herlige opplevelser! Husk å abonnere på kanelen!
 3. Denne uka blir det en pause fra serien "Landet På Langs" som går på kanalen for tiden. Har du ikke sett alle episodene fra den serien, har du nå sjansen til å ta igjen episodene du ikke har sett;) Dagens video er fra tidligere i vinter da jeg, pappa og et par venner dro til hytta vår i Sunnmørsalpene for å gå på toppturer med randoneeski! Dette ble en utrolig flott helg med masse herlige opplevelser! Husk å abonnere på kanelen!
 4. Ny episode er ute av serien "Landet På Langs"! I denne episoden får Simon og jeg en skikkelig krevende utfordring! Vi skal gå med en Lama i to dager på tur gjennom krevende terreng i Telemark! Om vi klarer dette, er premien å hoppe i strikk i Rjukan! Dette er en skikkelig morsom og spennende episode, kan anbefale å ta en titt! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lastet opp, det er helt gratis;) Sjekk ut episoden over!
 5. Ny episode er ute av serien "Landet På Langs"! I dagens episode får Simon og jeg en skikkelig krevende utfordring! Vi skal gå med en Lama i to dager på tur gjennom krevende terreng i Telemark! Om vi klarer dette, er premien å hoppe i strikk i Rjukan! Dette er en skikkelig morsom og spennende episode, kan anbefale å ta en titt! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lastet opp;) Sjekk ut episoden her:
 6. I den den femte episoden av serien "Landet På Langs" som du kan se her over, treffer Simon og jeg på en skikkelig hetebølge som visstnok skal vise seg å vare lenge! Dette fører til at det er skikkelig vanskelig for oss å finne vann og ikke minst forflytte oss i krevende terreng med tunge sekker! Finn godstolen, for dette er en lang episode;) Om du ikke allerede abonnerer på YouTube-kanalen hvor serien vises, setter jeg stor pris på om du gjør det for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut! Det er helt gratis;)
 7. I femte episode av serien opplever Simon og jeg store kontraster, fra enkelt teltliv til en natt på et av Norges flotteste hoteller! For å komme ned til dette hotellet går vi ekstra hardt, noe som gjør at de blir utrolig slitne! Jeg sliter også litt med skaden jeg fikk i forrige episode... Dette er litt av en episode! Bare å finne godstolen og noe snacks;) Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lagt ut!
 8. I løpet av de siste årene har jeg blitt skikkelig gira på randonee-turer! Jeg har hytte på Sunnmøre som er et perfekt område for toppturer, og i dagens innlegg på bloggen deler jeg mine erfaringer med skiene jeg bruker, nemlig K2 Wayback 96.
 9. Fjerde episode av serien "Landet På Langs" er nå ute! Sjekk den ut over! I fjerde episode feirer vi 17. Mai på fjellet og fortsetter ferden nordover i landet. I løpet av noen få fridager i Mai skal vi forflytte oss over store avstander. I denne episoden passerer vi Rjukan-fossen som er et heftig syn! Vi treffer også på pappa ved en turistforenings-hytte. I tillegg ender jeg opp med å få en skade i foten som muligens vil bli problematisk for fortsettelsen av turen… Ikke glem å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 10. Fjerde episode av serien "Landet På Langs" er nå ute! Sjekk den ut nedenfor! I fjerde episode feirer vi 17. Mai på fjellet og fortsetter ferden nordover i landet. I løpet av noen få fridager i Mai skal vi forflytte oss over store avstander. I denne episoden passerer vi Rjukan-fossen som er et heftig syn! Vi treffer også på pappa ved en turistforenings-hytte. I tillegg ender jeg opp med å få en skade i foten som muligens vil bli problematisk for fortsettelsen av turen… Ikke glem å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 11. I tredje episode av serien treffer Simon og jeg på de største elvene på turen hittil. For å komme over må de se nøye hvor de går! I tillegg møter de på flere hoggormer, heldigvis har guttene høye sko på seg! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 12. I tredje episode av serien "Landet På Langs" treffer Simon og jeg på de største elvene så langt på ekspedisjonen. For å komme over må de se nøye hvor de går! I tillegg møter de på flere hoggormer, heldigvis har vi høye sko på oss! Sjekk ut episoden her:
 13. Bloggen er oppdatert med et langt innlegg med masse bilder fra en fantastisk langhelg i Sunnmørsalpene med ranodee-turer! Utrolig flott område for toppturer når været er på sitt beste!
 14. 2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Dessverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem popcorn eller en kopp kaffe, for denne episoden er lang! Sjekk den gjerne ut og abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 15. 2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Desverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem noe popcorn, for denne episoden er lang! Sjekk den ut her: Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.