Gå til innhold

Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  365
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 5 2017

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Profil

Nylige profilbesøk

7 529 profilvisninger
 1. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Norge på langs ekspedisjonen går mot en slutt for i sommer, det er kun litt over en uke igjen! Vi har gått ca. 1000 kilometer og har kommet oss helt til Alvdal i Hedmark! Sjekk ut blogginnlegg med mange bilder fra etappen mellom Ringebu og Alvdal her! Etter en hviledag her i Alvdal går ekspedisjonen videre mot Røros som blir aller siste etappe for i sommer!
 2. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter ni dager på farta fra Aurdal gjennom Langsua nasjonalpark har vi endelig ankommet Ringebu i Gudbrandsdalen! Dette har vært en krevende etappe i tøffe værforhold. Les og se bilder fra denne etappen på bloggen her:)
 3. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter åtte dager på farten fra Rødberg er endelig etappen gjennomført! Vi har ankommet Aurdal! Sjekk ut et blogginnlegg med bilder fra denne etappen her Norge på langs har nå vart i 46 dager, noe vi helt klart kjenner på kroppen! Det blir digg med en full hviledag her i Aurdal før vi starter ut en ny etappe i morgen mot Ringbu...
 4. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Vi har hatt en superfin etappe over Hardangervidda og nå er vi klare for en ny etappe etter en rolig hviledag i Rødberg. Sjekk ut et kort innlegg med bilder fra etappen mellom Rjukan og Rødberg i sterk vind over Hardangervidda på bloggen her
 5. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Norge på langs ekspedisjon: Endelig kommet til Rjukan og har en herlig hviledag med maksimalt kaloriinntak! Har skrevet et kort blogginnlegg med noen bilder fra etappen mellom Dalen og Rjukan i 30 grader gjennom Telemarks krevende terreng! Nå er vi klare for Hardangervidda med flatere om mer lett-gått landskap;)
 6. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I ekstremvarmen I innlandet har jeg skrevet en kort rapport fra etappen mellom Tordalsbu og Dalen med noen bilder som du kan lese på bloggen her:) Det kommer flere mer detaljerte rapporter i løpet av sommeren... PS. Bilde er tatt fra Dalen hotel med utsikt utover Bandak.
 7. Rett etter isen gikk i innlandet dro jeg avgårde på kanotur i Mykland i Sør-Norge. Denne gangen sov jeg ikke i telt, men i hengekøyer! Sjekk ut ny video fra denne turen over;) Abonner også gjerne på kanalen min her;)
 8. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Rett etter isen gikk i innlandet dro jeg avgårde på kanotur i Mykland i Sør-Norge. Denne gangen sov jeg ikke i telt, men i hengekøyer! Sjekk ut ny video fra denne turen her:
 9. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I påsken som var dro jeg inn i de mektige Sunnmørsalpene for å bestige topper på ski. Siste dagen ble helt klart en av de beste ski-dagene jeg noen gang har hatt, både vær og føre var helt perfekt! Sjekk ut video fra denne turen under: PS. Reiser hjemmefra om en uke og blir etter planen borte i 53 dager! Norge på langs braker straks løs for alvor! Skal prøve å oppdatere litt underveis;) Blir spennende!
 10. Siste video fra de mektige Sunnmørsalpene er nå ute på kanalen! Dette er en av de beste ski-dagene jeg noen gang har hatt, både vær og føre var helt perfekt! Abonner på kanalen for mer innhold som dette;)
 11. Isak Knutsen

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Ja, tror nok ikke at Orion 2 fikk økt liggelengde i overgangen mellom 2017 og 2018... Ble derfor usikker når du spurte;) Men lengden på teltet fungerer fortsatt fint selv om jeg er ca 190 cm.
 12. Isak Knutsen

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Enig i at lengden på teltet blir litt i korteste laget hvis man er over 190 cm... Jeg er selv 188 og bruker Exped Orion 2 UL på min Norge på langs ekspedisjon, det fungerer bra;) Et tips hvis man er borti duken med føttene er å legge sekken eller en pose mellom duken og soveposen for å unngå en våt sovepose i fotenden;)
 13. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Den siste måneden har jeg sovet et tosifret antall netter i telt! Norge på langs ekspedisjonen er endelig i gang! Jeg og kompisen min Simon har gått omtrent 300 kilometer fra Lindesnes til Dalen i Telemark hvor vi er nå. Det kommer flere oppdateringer fra ekspedisjonen på bloggen snart, men dere kan nå lese et innlegg jeg har skrevet i samarbeid med Addnature (som også har sponset ekspedisjonen med utstyr) da jeg var gjesteblogger på deres side. Jeg skriver blant annet om hvordan ideen om å gå Norge på langs oppsto og om første etappe fra Lindesnes til Evje. Dere finner innlegget her!
 14. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Forrige helg var jeg på kanotur i Mykland med hengekøyer på jakt etter årets første ørret. Det ble virkelig en fin tur og fiskekonkurransen var intens mellom pappa, Simon og meg! Les og se mange bilder fra denne turen på bloggen;)
 15. Isak Knutsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig har vannsystemene i indre Agder begynt å åpne seg! Det ble en flott kanotur og jaggu beit ørreten også;) Har testet hengekøyene fra Amok en del nå og er veldig fornøyd sålangt... (PS: Herlig morrasveis på bilde😂)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.