Jump to content

Isak Knutsen

Blogger
 • Posts

  482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Isak Knutsen last won the day on August 15 2019

Isak Knutsen had the most liked content!

About Isak Knutsen

 • Birthday March 9

Profile Fields

 • My blog: https://isakfriluft.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  https://isakfriluft.com/

Recent Profile Visitors

14,549 profile views

Isak Knutsen's Achievements

 1. Ja sant det. Område er fint for en helg, men for 3-4 dager er det som du sier litt lite. Med mindre man ikke har som mål å forflytte seg så mye.
 2. Det er fredag som betyr at en ny episode av serien "Landet På Langs" er ute! Dette er en gøyal episode! Vi blir blant annet invadert av en flokk kuer som er veldig innpåslitne;) I tillegg mister Simon pannebåndet sitt mens han bader i en innsjø. Om du har sett på tidligere episoder vet du hvor viktige pannebåndene er. Derfor bestemmer Simon seg for å prøve å dykke ned til bunnen for å finne det igjen. Alt dette og mye mer i dagens episode:)
 3. Har selv brukt tarpen som Amok selger og er fornøyd med den. Men det skal sies at jeg ikke har testet den til andre hengekøyer enn Draumr fra Amok...
 4. I denne episoden av serien bestemmer vi oss for å bade i en innsjø mens det lyner og tordner! Dette er ikke en veldig god idé, men det går heldigvis bra! I tillegg merker vi at vi er trettere enn vanlig og kommer på at dette kan ha noe med allergi-tablettene de tar mot insektstikk... Verdensrekorden i smøring av største matpakker er det en god sjanse for at vi slår i denne episoden;) Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut:)
 5. I denne episoden av serien bestemmer Simon og jeg oss for å bade i en innsjø mens det lyner og tordner! Dette er ikke en veldig god idé, men det går heldigvis bra! I tillegg merker vi at vi er trettere enn vanlig. De kommer på at dette kan ha noe med allergi-tablettene de tar mot insektstikk… Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut, det er helt gratis;) Sjekk ut episoden her:
 6. I denne episoden av serien får Simon og jeg skikkelig drittvær på vidda! Og når det lyner og tordner er ikke vidda den plassen man helst vil være! Simon er ikke glad i lyn og torden og rømmer ned i den nærmeste dalen under et tre! Sjekk ut episoden over! Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp, det er helt gratis;)
 7. I denne episoden av serien får Simon og jeg skikkelig drittvær på vidda! Og når det lyner og tordner er ikke vidda den plassen man helst vil være! Simon er ikke glad i lyn og torden og rømmer ned i en dalen under et tre! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 8. I denne episoden av serien tar Simon og jeg oss litt ekstra god tid til å fiske. Dette har vi gledet oss til lenge og endelig biter ørreten! Det blir et skikkelig herremåltid i teltet! Sjekk ut episoden over;) Om du ikke har sett de tidligere episodene, så ligger disse ute på YouTube-kanalen.
 9. Da er det fredag og nye episode av serien "Landet På Langs". I denne episoden av serien tar Simon og jeg oss litt ekstra god tid til å fiske. Dette har vi gledet seg til lenge og endelig biter ørreten! Det blir et skikkelig herremåltid i teltet!
 10. I denne episoden av serien fortsetter vi ekspedisjonen etter et heftig strikkhopp i Rjukan! Ferden videre går over Hardangervidda hvor Simon og jeg får oppleve skikkelig kraftig vind! Da gjelder det å feste teltet god! Sjekk ut episoden over og husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 11. Ny episode av serien "Landet På Langs" hvor Simon og jeg fortsetter ekspedisjonen etter et heftig strikkhopp i Rjukan i forrige episode! Ferden videre går over Hardangervidda hvor vi får oppleve skikkelig kraftig vind! Da gjelder det å feste teltet god! Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer lastes opp;)
 12. Episode 7 av serien "Landet På langs" er nå ute på YouTube-kanalen! I dagens episode hopper Simon og jeg i strikk i Rjukan, et av Norges helt klart tøffeste strikkhopp! Et supert avbrekk fra ekspedisjons-hverdagen mot Nordkapp! Husk å abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 13. Tidligere i år dro jeg, pappa og et par venner til hytta vår i Sunnmørsalpene for å gå på toppturer med randoneeski! Dette ble en utrolig flott helg med masse herlige opplevelser! Husk å abonnere på kanelen!
 14. Denne uka blir det en pause fra serien "Landet På Langs" som går på kanalen for tiden. Har du ikke sett alle episodene fra den serien, har du nå sjansen til å ta igjen episodene du ikke har sett;) Dagens video er fra tidligere i vinter da jeg, pappa og et par venner dro til hytta vår i Sunnmørsalpene for å gå på toppturer med randoneeski! Dette ble en utrolig flott helg med masse herlige opplevelser! Husk å abonnere på kanelen!
 15. Ny episode er ute av serien "Landet På Langs"! I denne episoden får Simon og jeg en skikkelig krevende utfordring! Vi skal gå med en Lama i to dager på tur gjennom krevende terreng i Telemark! Om vi klarer dette, er premien å hoppe i strikk i Rjukan! Dette er en skikkelig morsom og spennende episode, kan anbefale å ta en titt! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lastet opp, det er helt gratis;) Sjekk ut episoden over!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy