Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  104
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Isak Knutsen last won the day on July 31 2016

Isak Knutsen had the most liked content!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag March 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 066 profilvisninger
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tester og sammenligner vintersoveposene Viking Warmpeace 1200 og Helsport Isfjorden på bloggen i dag. Les innlegget og konklusjonen jeg kom frem til her!
 2. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært å fisket på isen i indre Agder. Det er for min del årets første telttur. Les og se bilder her!
 3. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært på vinterens første isfisketur i indre Agder. Sjekk ut fangsten og se bilder fra turen her!
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter travle uker på skolen med mye prøver har jeg endelig leksefri og juleferien er like rundt hjørnet. Dagene er korte nå, men jeg gledet meg til å gå med sekk på fjellet og få en lang kveld foran bålet. Har enda ikke kjøpt meg truger, og var derfor usikker på om det var greit å gå på fjellet med fjellsko i 5-600 moh (har noen tips til truger, så er det bare å si ifra). Denne gangen var planen å gå fra Gautefall turisthotell og opp i heiene innover mot Kyrkjebygdheia. Les rapport fra turen her
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært på en flott topptur i dag til Høgknatten som ligger like ved Dølemo i Åmli. Turen er estimert som en seks timers tur og er 18 kilometer. Les rapport og se bilder fra den flotte opplevelsen i det fine været på bloggen min her!
 6. Hvilket videokamera bør jeg kjøpe?

  Jeg holder for tiden på å undersøke mulige videokameraer for å ta med på teltturer gjennom året. Planen er å lage små filmer til nettsida mi fra turer. Det er mye å sette seg inn i, men jeg begynner å få en viss oversikt over mulighetene til de ulike. Jeg har fullformat Nikonutstur...har og et bra nytt kompaktkamera...har Goopro4. På tur er det mest aktuelt med et lite lett kompaktkamera, Gopro (mangler zoom og god lyd), og et videokamera. Speilrefleksen kan ligge hjemme (bortsett fra kanoturer) Derfor: ønsker et bra videokamera med god linse, (og bra zoom), topp lyd og stor CCD-brikke. Det er ok bra om kameraet kan ta ekstern mikrofon (og gjerne ikke via minijack, som kan støye noe). Har sett på dette: https://www.scandinavianphoto.no/produkt/1007941402/sony/hdr-cx900-mikrofon-og-adaptersett-xlr-k2m Har dere gode forslag til bra videokamera og tilleggsutstyr/beskyttelse for vær)?
 7. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå er vinteren kommet og det er på tide å pakke ned Ally-kanoen. Ja du leste riktig, det er en sammenleggbar kano. Denne kanoen har jeg vært på mange turer med i år, og jeg elsker den! Les og lær om den her!
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Var en liten tur å fisket i sjøen i kveld med stang. Fangsten ble veldig bra, fem forskjellige arter og nærmere fem kilo fisk totalt! Les om den actionfylte kvelden min her!
 9. Navn: Birdedalen 2016 Kategori: Instruksjonsvideoer - forumet Dato lagt til: 2016-10-22 Innsendt av: Isak Knutsen Her er en video fra en av sommerens turer i Birtedalen. Levde av ørret i tre dager, og du kan lese mer om turen her! Her kan du laste ned videoen: Isak_Birtedalen2016.mp4 Birdedalen 2016
 10. Birdedalen 2016

  Her er en video fra en av sommerens turer i Birtedalen. Levde av ørret i tre dager, og du kan lese mer om turen her! Isak_Birtedalen2016.mp4
 11. Fjellforum-folk på Facebook

  Jeg har også nylig opprettet en Facebookside til bloggen hvor alle kan gå inn å få oppdateringer når innlegg kommer ut og informasjon om bloggen. Slik kan du lett følge med og holde deg oppdatert:) Du finner siden her!
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Her nylig opprettet en Facebookside til bloggen hvor alle kan gå inn å få oppdateringer når innlegg kommer ut og informasjon om bloggen. Slik kan du lett følge med og holde deg oppdatert:) Du finner Facebooksiden her!
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter noen strålende dager på Ustaoset var jeg nå etter noen timer i bil i Alvdal. Fjellene her er høye, men slake åser dekket av mose og lav. Reinlav og Kvitkrull finnes det mye av her som gjør at selv på sommerhalvåret kan man tro at toppene er dekket av et lite snølag. Om nettene her i Alvdal var det minusgrader nå, dermed er de fleste mindre og grunne vann frosset. Første tur ble denne gangen til en topp som er nærmere 1500 moh, Snøfonnhøa. Les rapporten her!
 14. Turer på lav og mosedekte topper i Alvdal Etter noen strålende dager på Ustaoset var jeg nå etter noen timer i bil i Alvdal. Fjellene her er høye, men slake åser dekket av mose og lav. Reinlav og Kvitkrull finnes det mye av her som gjør at selv på sommerhalvåret kan man tro at toppene er dekket av et lite snølag. Mye Kvitkrull og Reinlav Om nettene her i Alvdal var det minusgrader nå, dermed er de fleste mindre og grunne vann frosset. Første tur ble denne gangen til en topp som er nærmere 1500 moh, Snøfonnhøa. På vei oppover mot Snøfonnhøa Etter å ha kjørt opp til Strålbergsætra gikk jeg to kilometer opp til Vesle Masjøen. Her så jeg båter på land, som er et tegn på at det er fisk her. På denne turen hadde jeg ikke med fiskestangen, og det tror jeg var like greit, for det var is på store deler av vannet og fisken er nok ikke like bitevillig. Etter en kort pause her gikk jeg videre oppover i fjellet, hvor stigningen begynte. Jeg gikk opp til ryggen som går mellom Marsjøfjellet og Rundhøa, dette kalles «Bandet» og ligger omtrent 1300 moh. På veien opp fant jeg noen nydelige, reine og kalde fjellbekker hvor jeg forsynte meg rikelig. Nydelig og herlig fjellvann smaker herlig Mot Rundhøa fant jeg et restene av et reinsdyrhode med bra gevir. Endelig oppe på Rundhøa som faktisk ligger en meter høyere over havet enn toppen jeg hadde som mål å bestige (Snøfonnhøa). Etter et kvarter var jeg oppe på platået som førte meg opp til toppen. På 1420 meter over havet føler du deg som en konge! På toppen av Snøfonnhøa Jeg hadde utsikt i alle retninger, blant annet så jeg Rondane mot vest, og Sølnkletten (1827 moh) mot sør. Utsikt mot Rondane Sølnkletten Etter flere timer med gåing kjente jeg nedstigningen mot Triklokkhøa godt i beina. Flatt og enkelt å gå på toppen! Jeg gikk opp på denne toppen som ligger på ca. 1300 moh og videre ned på andre siden hvor jeg traff stien som skulle føre meg ned til Strålbergsætra igjen. På vei opp til Triklokkhøa På veien nedover langs Gruvkletten gikk jeg forbi en gammel malmgruve. Det er nesten hundre år siden den var aktiv, så den var litt gjengrodd og forlatt. Da jeg hadde kommet meg ned måtte jeg krysse Marsjøåa som renner ut i den større elva Folla. Over her var det greit med høye jaktstøvler, vanne rakk akkurat opp på leggene, ikke noe problem. Etter nesten to mil, var det ekstremt godt å sette seg i bilen og hvile litt! Jeg kan love at utsikten på toppene, spesielt Snøfonnhøa var verdt litt svette og slit. Til våren har jeg lyst til å prøve fiskelykken i noen av vannene som frister i området. Jeg var på mange flere litt kortere turer her i Alvdal, så jeg viser nok noen bilder fra andre turer og topper innimellom i innlegget. Jeg er på Veslevola og skriver meg inn i toppboka Veslevola Trompetlav Har hatt fine dager med fint vær i Alvdal. PS. Takk til supre hytteverter som foreslo flotte turer i området:) Les tidligere turer her:)
 15. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det er høstferie, og fremdeles ganske lange dager. Denne årstiden er fantastisk å være på tur i, spesielt syntes jeg de høstfargede trærne er fine. På Sørlandet hvor jeg bor er akkurat høsten startet, men på Ustaoset nær Geilo er den godt i gang. Trærne er gule, røde og oransje og det er minusgrader om nettene. Snøen har bare kommet på de høye toppene i området, men det er ikke lenge til alt er helt hvitt. Planen denne gangen var ikke å gå over hele den 35 kilometer lange ryggen, men å gå fra Prestholtseter og opp Prestholtskaret og deretter videre på nedsiden langs Hallingskaret. Les rapporten fra turen her!