Gå til innhold

Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  391
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 11

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Profil

Nylige profilbesøk

8 597 profilvisninger
 1. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  @Tor-Erik-L-77 @Dutton Serien kommer på både TV2 Sumo og vanlig TV2 lineær Tv-kanal. Blir spennende:)
 2. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har fått mange spørsmål når det kommer til hvorfor jeg ikke har delt noe videomateriale fra Norge på langs ekspedisjonen i år. Svaret er at alt kommer på TV! Endelig er dette offentlig og jeg kan derfor dele en kort trailer av hva serien med premiere den 15. Desember på TV vil inneholde fra ekspedisjon Simon og jeg la ut på gjennom Norges villmark! Gleder meg til å vise mange av de flotte (og mindre flotte) opplevelsene samt utfordringene vi møtte i løpet av nesten 100 dager på tur sammen hvor vi forflyttet oss over 1000 kilometer i Norges krevende terreng! Blir spennende med premiere på lørdag! Har postet videoen på bloggen, men den kan også vises nedenfor:
 3. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Skolen har tatt mye tid i det siste, noe som har ført til færre blogginnlegg enn normalt. Men nå... Endelig et nytt innlegg ute på boggen fra forrige tur i Fyresdal i Telemark hvor jeg og pappa jaktet på fugl og flotte bilder! Du finner innlegget på bloggen her!
 4. Isak Knutsen

  Isak*s luke

  Isak sitt bidrag 20 Desember
 5. Isak Knutsen

  Julekalender 2018!

  Herlig! Kan godt ta en luke;) Har mange tentamener på skolen og noen store prosjekter gående på fritiden frem til midt i desember, så fint om jeg kunne tatt en luke fra 18 desember og utover i måneden hvis det er mulig...
 6. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Vi er rimelig heldige som bor i Norge som har en så utrolig spektakulær og vakker natur! Sjekk ut den nyeste videoen jeg laget som viser noen klipp av Norges natur fra lufta;)
 7. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det tar litt tid å venne seg til et «vanlig liv» etter nesten 60 dager sammenhengende på tur. Jeg syntes jeg akkurat var i ferd med å komme inn i hverdagens rutiner, da vi på nytt pakket sekken. Allerede første dagen i høstferien satt Simon og jeg på en buss til Oslo får å reise videre med tog derfra. Norge på langs ekspedisjonen er i gang igjen! Etappe: Røros Tydal i full vinter!
 8. Nord-Norge har vanvittig flott natur! For et par uker siden var jeg midt i dette paradiset rett øst for Bodø hvor jeg dro på en utrolig flott topp-tur klokken 5 på morgenen! Akkurat publisert video fra denne turen som jeg anbefaler å ta en titt på her:
 9. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nord-Norge har vanvittig flott natur! For et par uker siden var jeg midt i dette paradiset rett øst for Bodø hvor jeg dro på en utrolig flott topp-tur klokken 5 på morgenen! Akkurat publisert video fra denne turen som jeg anbefaler å ta en titt på her:
 10. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter jeg kom hjem fra ekspedisjonen i sommer har jeg fått mange spørsmål rundt Norge på langs prosjektet. Hvilket telt brukte dere? Hvor mye veide sekken? Hvordan sko brukte dere osv... Jeg har nå akkurat oppdatert bloggen med et langt innlegg hvor jeg svarer på ofte stilte spørsmål.
 11. Isak Knutsen

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  Tusen takk @Kjetil E. Setter stor pris på at du likte rapporten;)
 12. Isak Knutsen

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  Tusen takk! Gøy du likte innlegget:)
 13. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Norge på langs ekspedisjonen har i år vært et utrolig eventyr som både Simon og jeg aldri kommer til å glemme! Det skal sies at denne reisen gjennom Norges villmark ikke hadde vært mulig uten hjelp. Her finner du et innlegg på bloggen med en takk til alle som har vært involvert i prosjektet For dere som ikke har lest det vanvittig lange blogginnlegget fra hele Norge på langs ekspedisjonen (70 dager på tur), så finner dere det her;)
 14. Isak Knutsen

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  @Martin HJ Tusen takk! Nemlig det at vi kanskje ikke har mulighet senere i livet er en stor motivasjon for å gjennomføre ekspedisjonen nå;)
 15. Isak Knutsen

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  @Bendik Kolding Bendiksen Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Slike tilbakemeldinger motiverer til å realisere enda flere eventyr;) Gøy du likte innlegget!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.