Gå til innhold

Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  359
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 5 2017

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Profil

Nylige profilbesøk

7 192 profilvisninger
 1. Rett etter isen gikk i innlandet dro jeg avgårde på kanotur i Mykland i Sør-Norge. Denne gangen sov jeg ikke i telt, men i hengekøyer! Sjekk ut ny video fra denne turen over;) Abonner også gjerne på kanalen min her;)
 2. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Rett etter isen gikk i innlandet dro jeg avgårde på kanotur i Mykland i Sør-Norge. Denne gangen sov jeg ikke i telt, men i hengekøyer! Sjekk ut ny video fra denne turen her:
 3. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I påsken som var dro jeg inn i de mektige Sunnmørsalpene for å bestige topper på ski. Siste dagen ble helt klart en av de beste ski-dagene jeg noen gang har hatt, både vær og føre var helt perfekt! Sjekk ut video fra denne turen under: PS. Reiser hjemmefra om en uke og blir etter planen borte i 53 dager! Norge på langs braker straks løs for alvor! Skal prøve å oppdatere litt underveis;) Blir spennende!
 4. Siste video fra de mektige Sunnmørsalpene er nå ute på kanalen! Dette er en av de beste ski-dagene jeg noen gang har hatt, både vær og føre var helt perfekt! Abonner på kanalen for mer innhold som dette;)
 5. Isak Knutsen

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Ja, tror nok ikke at Orion 2 fikk økt liggelengde i overgangen mellom 2017 og 2018... Ble derfor usikker når du spurte;) Men lengden på teltet fungerer fortsatt fint selv om jeg er ca 190 cm.
 6. Isak Knutsen

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Enig i at lengden på teltet blir litt i korteste laget hvis man er over 190 cm... Jeg er selv 188 og bruker Exped Orion 2 UL på min Norge på langs ekspedisjon, det fungerer bra;) Et tips hvis man er borti duken med føttene er å legge sekken eller en pose mellom duken og soveposen for å unngå en våt sovepose i fotenden;)
 7. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Den siste måneden har jeg sovet et tosifret antall netter i telt! Norge på langs ekspedisjonen er endelig i gang! Jeg og kompisen min Simon har gått omtrent 300 kilometer fra Lindesnes til Dalen i Telemark hvor vi er nå. Det kommer flere oppdateringer fra ekspedisjonen på bloggen snart, men dere kan nå lese et innlegg jeg har skrevet i samarbeid med Addnature (som også har sponset ekspedisjonen med utstyr) da jeg var gjesteblogger på deres side. Jeg skriver blant annet om hvordan ideen om å gå Norge på langs oppsto og om første etappe fra Lindesnes til Evje. Dere finner innlegget her!
 8. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Forrige helg var jeg på kanotur i Mykland med hengekøyer på jakt etter årets første ørret. Det ble virkelig en fin tur og fiskekonkurransen var intens mellom pappa, Simon og meg! Les og se mange bilder fra denne turen på bloggen;)
 9. Isak Knutsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig har vannsystemene i indre Agder begynt å åpne seg! Det ble en flott kanotur og jaggu beit ørreten også;) Har testet hengekøyene fra Amok en del nå og er veldig fornøyd sålangt... (PS: Herlig morrasveis på bilde😂)
 10. Isak Knutsen

  Videodiskusjon : Tar en titt på Marmot Limestone 4P

  Ja, Limestone kommer i mange ulike størrelser. Sikkert fint som familietelt på kanoturer;) Liker høyden i teltet godt...
 11. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Orrfugl-spill kan gå skikkelig vilt for seg! Forrige helg var jeg med friluftsgruppa på Tromøya på Orrugl-spill i nærheten av Mykland. Har akkurat postet et nytt innlegg på bloggen fra denne turen som du kan sjekke ut her!
 12. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I løpet av 2017 har jeg var på veldig mange turer, både i Norge og i utlandet. På de fleste turene har fiskestanga vært med som en viktig del av oppakninga. Har nå laget en video med alle de beste fiske-øyeblikka fra i fjord;) Sjekk ut videoen over, håper den faller i smak:)
 13. I løpet av 2017 har jeg var på veldig mange turer, både i Norge og i utlandet. På de fleste turene har fiskestanga vært med som en viktig del av oppakninga. Har nå laget en video med alle de beste fiske-øyeblikka fra i fjord;) Sjekk ut videoen over, håper den faller i smak:) For flere slike videoer, sjekk ut Youtube-kanalen min her! Abonner gjerne
 14. Isak Knutsen

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter altfor mange timer med redigering er endelig første video fra Sunnmøre ute på blogg og Youtube! Denne gangen går jeg blant annet opp på Aksla utkikkspunkt i Ålesund og tester mine nye truger fra Tubbs. Håper dere vil ta en titt, det setter jeg stor pris på;) Dere finner videoen her:
 15. Isak Knutsen

  Videodiskusjon : Tar en titt på Marmot Limestone 4P

  Ja enig, det er supert som Basecamptelt da høyden og plassen i teltet er så god. Men jeg ville heller ikke tatt med dette teltet på fjellet i vind.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.