Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  153
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Isak Knutsen last won the day on Juli 31 2016

Isak Knutsen had the most liked content!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

3 002 profilvisninger
 1. Videodiskusjon : Kjempeørret i bortgjemte fjellvann

  Takk for kommentaren, det er gøy å høre hva andre synes om videoene! Enig med deg at denne videoen ble litt mer hektisk, men det var litt av meningen, jeg ville få frem den actionfulle opplevelsen det var å hale opp den fine ørreten. Forrige video var litt roligere med mer musikk og filming av landskap og detaljer. Kommer til å lage litt forskjellige videoer, noen rolige med lavt tempo og noen med litt raskere tempo. Vanskelig å lage videoer som alle liker hver gang, men kommer til å variere så godt jeg kan med måten videoene blir laget på. Følg med videre på kanalen, det vil komme mye kult innhold fremover. Reiser til Afrika for å sove i telt og filme om kort tid!
 2. Navn: Kjempeørret i bortgjemte fjellvann Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-06-16 Innsendt av: Isak Knutsen Ny video ute på kanalen! Denne gangen er jeg i Telemarksheiene på jakt etter de store ruggene av noen ørreter i bortgjemte fjellvann. Denne gangen var flaksen på min side! Sjekk ut videoen over (Ps. abonner gjerne på Youtube-kanalen min Norwegian Adventures, det setter jeg stor pris på og det er helt gratis) Kjempeørret i bortgjemte fjellvann
 3. Ny video ute på kanalen! Denne gangen er jeg i Telemarksheiene på jakt etter de store ruggene av noen ørreter i bortgjemte fjellvann. Denne gangen var flaksen på min side! Sjekk ut videoen over (Ps. abonner gjerne på Youtube-kanalen min Norwegian Adventures, det setter jeg stor pris på og det er helt gratis)
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ny video ute på kanalen! Denne gangen er jeg i Telemarksheiene på jakt etter de store ruggene av noen ørreter i bortgjemte fjellvann. Denne gangen var flaksen på min side! Sjekk ut videoen under (Ps. abonner gjerne på Youtube-kanalen min Norwegian Adventures, det setter jeg stor pris på og det er helt gratis)
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ny video ute! Anbefaler å ta en titt! Jeg fikk filmet noen actionfulle fiskeopplevelser. Det ble en flott tur i Fyresdalsheiene:) Abonner gjerne på kanalen - det setter jeg stor pris på! Du ser videoen her:
 6. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har akkurat kommet hjem fra ny tur i Fyresdal, denne gangen var målet å gå opp til et lite bortgjemt vann med stor fisk for å prøve å lure en voksen ørret. Det ble en fin tur og jeg fanget en sværing i håven!
 7. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Da var innlegget fra femdagers turen i Fyresdal og Nissedal i Telemark ute! Dette var en av de sjeldent fine opplevelsene, jeg hadde bra vær (bortsett fra siste dagen da jeg våknet to timer tidligere enn normalt av lyn og torden i alle kanter) og flott fisk ble det også! Sjekk ut innlegget her!
 8. Nytt 3-sesongerstelt for to

  Du kan få kjøpt teltet her:http://www.outnorth.no/exped/orion-iii-ul#Green men er billigere på Fjellsport.no på grunn av Fjellforum rabatt. Det ligger ikke på nettsiden til Fjellsport, men de har akkurat fått det inn, så du må ringe hvis du er inntereset. Teltet vant nylig også en test i Outdor Magazin, sjekk ut her: http://www.exped.com/switzerland/en/blog/orion-ii-ul-best-tent-2017 Teltet har god høyde for tørking, eget tørkeloft kan kjøpes.
 9. Nytt 3-sesongerstelt for to

  Har selv akkurat kjøpt meg Exped Orion UL. Kan bekrefte at teltet er veldig brukervennlig og praktisk, du får mye telt for vekta. Takhøyden i teltet er bare helt genial, deilig med litt plass inni teltet når man for eksempel må ligge værfast. Jeg anbefaler deg å ta en titt på det teltet:)
 10. Navn: Telttur i Telemarksheiene Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-06-02 Innsendt av: Isak Knutsen Da er en ny video ute på kanalen (Norwegian Adventures)! Denne gangen går jeg i Birtedalen (i Telemark) og får en stor overraskelse underveis - MYE SNØ! "Kong vinter" har tydeligvis ikke sluppet taket, hvordan vil fiske bli tro? Sjekk ut videoen! Abonner også gjerne på kanalen som du finner HER! Telttur i Telemarksheiene
 11. Da er en ny video ute på kanalen (Norwegian Adventures)! Denne gangen går jeg i Birtedalen (i Telemark) og får en stor overraskelse underveis - MYE SNØ! "Kong vinter" har tydeligvis ikke sluppet taket, hvordan vil fiske bli tro? Sjekk ut videoen! Abonner også gjerne på kanalen som du finner HER!
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Da er en ny video ute på kanalen (Norwegian Adventures)! Denne gangen går jeg i Birtedalen (i Telemark) og får en stor overraskelse underveis - MYE SNØ! "Kong vinter" har tydeligvis ikke sluppet taket, hvordan vil fiske bli tro?Sjekk ut videoen nedenfor!Abonner også gjerne på kanalen:)
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har akkurat kommet hjem fra en uke på tur. Jeg var blant annet på klassetur til Gaustadtoppen i sjeldent fint vær. Fikk knipset noen fine bilder med kameraet! Visste du at man faktisk kan se 1/6 av Norge fra toppen!
 14. Navn: Kanopadling og ørretfiske Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-05-19 Innsendt av: Isak Knutsen Har akkurat lastet opp en ny video! Denne gangen er jeg på kanotur tidlig i sesongen, FIN fisk blir det også! Anbefaler å ta en titt, og abonner forresten gjerne på Youtube-kanalen min (Norwegian Adventures). Kanopadling og ørretfiske
 15. Har akkurat lastet opp en ny video! Denne gangen er jeg på kanotur tidlig i sesongen, FIN fisk blir det også! Anbefaler å ta en titt, og abonner forresten gjerne på Youtube-kanalen min (Norwegian Adventures).