Gå til innhold

Isak Knutsen

Blogger
 • Innholdsteller

  419
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 20 2018

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Profil

 • Min blogg 📰: https://isakfriluft.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  https://isakfriluft.com/

Nylige profilbesøk

9 524 profilvisninger
 1. I februar mens jeg var i De forente arabiske emirater, fikk jeg og pappa muligheten til å bli med en god kompis på en skikkelig spennende topp-tur! Dette er virkelig et annet fjell-landskap enn i Norge!
 2. Da er jeg tilbake igjen fra noen utrolig flotte dager i Lofoten på Risvær Brygger! Akkurat lastet opp et innlegg på bloggen med bilder fra disse dagen i dette flotte området som du kan lese her;)
 3. Vi hadde avtalt dette med grunneier som skulle hugge ned treet uansett. Men enig i at man ikke bør gjøre dette på friske trær uten god grunn.
 4. Serien vår «Villmark Uten Voksne» på TV 2 var nominert til Gullruten i kategorien Årets nyskapning. Selv om vi ikke vant prisen er det en seier for oss bare det å bli nominert;) Dette synes vi er utrolig gøy og må bare takke alle som har vært involvert i prosjektet, men også ALLE dere som har sett på serien! Tusen takk! Uten dere hadde vi ikke kommet så langt;) Har skrevet et kort blogginnlegg med masse bilder fra Gullrute-helgen hvor jeg også takker alle som har støttet det lille villmarks-programmet vårt;) Ta en titt her!
 5. Siste Randonee-turen i påska var utrolig flott! Vi tok gondol opp nesten til topps av Roaldshorn fra Stranda og fulgte fjellryggen over flere topper mot Nysætervannet i helt strålende påskevær! Sjekk ut nytt blogginnlegg fra denne turen her!
 6. Påska er over for denne gang og Sunnmøre skuffet ikke i år heller! Vi har vært utrolig heldige med været og fått herlig opplevelser på tur i fjellet. Takk for denne gang! Har oppdatert bloggen med et innlegg fra første dag hvor jeg rekk to 1000 meters topper på samme dag!
 7. I Januar fikk jeg testet ut randonee-utstyret i et nytt området, nemlig rundt Gaustadtoppen! Her er videoen fra topp-turen:
 8. I januar dro jeg inn i Sunnmørsalpene for å bestige topper på randoneeski! Været var på min side og dette var min favoritt-dag hvor jeg og pappa kom oss opp på Ausekaret på 1202 moh!
 9. Et par timer kjøring østover fra Dubai ligger Fujairah som er en delstat i de Arabiske Emiratene og grenser til Omangulfen i øst. Etter flere skiturer i kalde Norge var det tid for litt variasjon i friluftslivet. Denne gangen var planen å bestige et av de høyeste fjellene i delstaten Fujairah. Sjekk ut det nyeste blogginnlegget med masse bilder fra en av de tøffeste toppturene jeg noen gang her vært på her;)
 10. Heisann folkens! Ville bare ut med en kort oppdatering fra fjellheimen rundt Gaustatoppen hvor jeg har vært de siste dagene. Jeg og familien min reiste opp hit til Gaustablikk høyfjellshotell lørdags morgen og har kost oss i vinterlandskapet de siste dagene. Sjekk ut en kort oppdatering med et par bilder på bloggen her!
 11. Sunnmørsalpene er en magisk plass for Randonee-turer, og etter mange år på fjellski, var Rando-utstyr ENDELIG kjøpt inn. Nå skulle vi teste det i skikkelig toppturforhold, nemlig i Sunnmørsalpene innenfor Ålesund! Sjekk forrige helgs toppturer i dagens blogginnlegg;) Har også satt sammen en video fra første turen som kan ses her:
 12. Jeg har alltid likt toppturer, både om sommeren og om vinteren. Den følelsen av å stå på toppen av et fjell med flott utsikt etter å ha strevet i timevis, er bare helt «topp»! I løpet av julen har jeg delvis fått i julegave og delvis kjøpt meg nytt utstyr som skal hjelpe å nå fjelltoppene enklere vinterstid, nemlig randonee-utstyr!
 13. 2018 går mot slutten! Det har vært et topp år med mange turopplevelser! Jeg satt ny personlig rekord med nærmere 90 netter i telt! Har skrevet et blogginnlegg med MASSE bilder fra turene dette året! Godt nyttår folkens!
 14. Tusen takk @martin.m! Gøy du likte innholdet i dagens luke;) Veldig kult at du følger med Simon og meg på bloggen, det setter jeg stor pris på!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.