Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Isak Knutsen last won the day on Juli 31 2016

Isak Knutsen had the most liked content!

Om Isak Knutsen

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 422 profilvisninger
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå for tiden finnes det mange typer tursko og jaktstøvler på markedet. Jeg kjøpte meg nye for et halvt år siden, og for meg var valget nokså enkelt. Crispi Hunter var de eneste skoene som hadde størrelsen min (49)! Les innlegget hvor jeg skriver om jaktstøvlene (Crispi Hunter) her! Her tester jeg Jaktstøvlene til fjells!
 2. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tusen takk! Gleder meg allerede til å lage en ny video:)
 3. Videodiskusjon : Isbading

  Navn: Isbading Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-03-17 Innsendt av: Isak Knutsen Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Sjekk ut videoen fra turen under: Isbading
 4. Isbading

  Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Sjekk ut videoen fra turen under:
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg er klar over at det finnes mange friskuser der ute som bader hele året, jeg er derimot ikke en av dem, men nå var tiden kommet for å teste ut isbading. Les og se bilder på hjemmesiden min her! Ta gjerne en titt på videoen fra turen under:
 6. Videodiskusjon : Hundekjøring på Hardangervidda

  Har sendt deg en melding hvor jeg forklarer hva problemet er litt nøyere....
 7. Videodiskusjon : Hundekjøring på Hardangervidda

  Har akkurat startet med å lage videoer, så dette var den første jeg ha ut her på forumet. Når jeg trykket på at jeg skulle opprette et nytt emne valgte jeg video, så stusset jeg over at det kun fantes en kategori, og det var den som het instruksjons videoer for forumet. Hvis du vet en annen måte å gjøre det på slik at man får kategorisert riktig så hadde det vært fint om du kunne forklare meg det:) Det er jo mulig å droppe å lage en videodiskusjon, og isteden for lage et vanlig emne som kan kategoriseres riktig og deretter legge videoen inn der. Takk for at du tok deg tid til å se videoen min! Isak
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tusen takk! Veldig gøy å få slike tilbakemeldinger, det gir meg masse motivasjon til å lage mer!
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har akkurat oppdatert blogg og Youtube-kanal med ny video, denne gangen tester jeg ut et telt fra Exped! Sjekk den ut her:
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut den nye Youtube-kanalen jeg har startet her! Første video på kanalen er fra hundekjøreturen på Hardangervidda jeg var på for en liten stund siden. Sjekk ut videoen her:
 11. Navn: Hundekjøring på Hardangervidda Kategori: Instruksjonsvideoer - forumet Dato lagt til: 2017-02-25 Innsendt av: Isak Knutsen Sjekk ut min nye video på på min nye Youtube kanal (Norwegian Adventures). På denne kanalen vil det komme mye variert innhold, alt fra toppturer til fisking, følg med! Hundekjøring på Hardangervidda
 12. Sjekk ut min nye video på på min nye Youtube kanal (Norwegian Adventures). På denne kanalen vil det komme mye variert innhold, alt fra toppturer til fisking, følg med!
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut det nye innlegget på bloggen hvor jeg reiser inn i den svenske villmarka for å fiske på isen og sove i telt her!
 14. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut det nye innlegget på bloggen hvor jeg suser i full fart innover Hardangervidda bak en hundeslede her!
 15. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Planlegger tur til Finnmark til sommeren. Skriver kort på bloggen hvor jeg har tenkt til å gå. Har noen erfaringer med området eller vil sjekke ut hvor på Finnmarksvidda jeg har tenkt til å være så klikk her!