Gå til innhold

Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  298
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 5 2017

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

5 590 profilvisninger
 1. Vinter liggeunderlag?

  Enig, bruker også denne kombinasjonen. Sov ute i -25 i helgen, fungerte fint:)
 2. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Forrige helg hadde jeg en iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Gradestokken viste -20 på det kaldeste! Jeg fikk testet vintersoveposen Viking Warmpeace 1200 til sine ytterste grenser! Harejakt i eventyrlig vinterlandskap var en fin start på det kommende tur-året!
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det gikk faktisk veldig fint, Viking Warmpeace 1200 er en god pose! På mange soveposer opplever jeg at komfort temperaturen er noe lavere enn hva som står oppgitt, derimot på VW1200 posen synes jeg det er stikk motsatt. Jeg opplever at komfort tempen er enda lavere enn det som står oppgitt, veldig fornøyd med denne:) Kommer et innlegg fra turen på bloggen i løpet av helgen hvor jeg skriver mer om hvordan posen taklet kulden. 600 er en fin pose for resten av året, er faktisk selv på jakt etter en ny tresesongs pose for Norge på langs ekspedisjonen jeg legger ut på senere i år...
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Akkurat hjemme fra en herlig, men iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Fikk testet soveposen Viking Warmpeace til sine grenser... Da jeg våknet på morgenen viste gradestokken 25 negative!
 5. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Hatt en herlig, men iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Tidlig på morgenen viste gradestokken 25 negative!
 6. Et juleeventyr med pulk i Langsua fjellene

  En herlig turrapport @Tor-Erik-L-77! Mange flotte bilder i et vakkert turområde! Ser ut som et område jeg helt klart bør sjekke nærmere ut:) Er også med i Exped delamineringsklubben;) Godt det ikke skjedde første eller andre dagen!
 7. Nå har jeg også skrevet et lenger innlegg på bloggen fra årets tur-høydepunkter og planer for 2018! Det har vært et innholdsrikt turår, men når jeg tenker på alle planene for 2018 tror jeg dette året blir vel så bra:)
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Da var 2017 over, og vi siger inn i et nytt år! Jeg er veldig fornøyd med alle turene og opplevelsene 2017 har inneholdt og håper selvfølgelig på mange flere eventyr i 2018. På bloggen i dag tar jeg et tilbakeblikk på året som har vært og deler noen turplaner for 2018! Mye spennende i vente!
 9. @whistler Tusen takk:) Gøy du likte videoen! Drone kan gi vanvittig kule vinkler, du får skaffe deg en slik i 2018:) Men pass på hvor du flyr, er selv veldig nøye på det. Ser du har hatt mange flotte turer du også:)
 10. Er akkurat ferdig med en video hvor jeg har korte snutter fra de fleste turene jeg jeg har vært på i år. Brukte nærmere 50 timer på å redigere og finne de riktige klippene, håper den faller i smak:) Vet at noen allerede har sett den... Tenkte at det var en passene tråd å publisere den i: Det har blitt mye farting dette året, har blant annet fisket på Sørøya i Finnmark, teltet med løver hengende rundt leiren i Botswana i hjerte av Afrika. Også har det selvfølgelig blitt en rekke andre turer i Norge som kanoturer i Indre Agder og Telemark, gåtur over Hardangervidda og toppturer i Sunnmørsalpene. Vakker solnedgang i Botswana! Klatring i Sunnmørsalpene Håper 2018 også vil inneholde mange flotte turopplevelser! Må også ønske alle et riktig godt nytt år!
 11. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Herlig dag i sunnmørsalpene!
 12. Videodiskusjon : Høydepunkter fra 2017

  Gøy du så videoen! Det har blitt mye farting dette året ja, du kan se mer av noen av klippene i mine tidligere videoer på kanalen. De er dessverre litt dårligere klippet og redigert da jeg lærer nye ting innenfor redigeringen hele tiden:) Håper på mange turer i 2018 også!
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Vi er i de aller siste dagene i 2017, og for meg har dette året vært helt supert! Har på følelsen av at mange andre har i forumet også har fått mange turopplevelser dette året. Jeg har vært på turer både i Norge og i utlandet, og har nå laget en kort video med høydepunkter. Har aldri brukt så mye tid på å redigere en video før, håper dere liker den:) Se videoen her:
 14. Navn: Høydepunkter fra 2017 Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-12-28 Innsendt av: Isak Knutsen Tusen takk for et fantastisk år! Har på følelsen av at mange her i forumet sitter igjen med mange flotte turopplevelser etter dette året:) Jeg har opplevd mye spennende både i Norge og andre plasser i verden, og har laget en superkort video med høydepunkter. Følg godt med, for videoen har et høyt tempo! Høydepunkter fra 2017
 15. Tusen takk for et fantastisk år! Har på følelsen av at mange her i forumet sitter igjen med mange flotte turopplevelser etter dette året:) Jeg har opplevd mye spennende både i Norge og andre plasser i verden, og har laget en superkort video med høydepunkter. Følg godt med, for videoen har et høyt tempo!
×