Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Isak Knutsen vant dagen sist August 12

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

3 714 profilvisninger
 1. Takk for det, ja det var litt av en opplevelse! Jeg kan muligens prøve å lage neste film litt lenger:)
 2. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det er en god stund siden jeg kom hjem fra telttur i Botswana i Afrika, men har fortsatt ikke skrevet om alt sammen. På bloggen i dag skriver jeg om andre delen av turen, hvor jeg ser på flere tusen år gamle helleristninger, bestiger en av få topper i landet og ser turens første Leopard! På dette bildet har disse Impalane sett noe som lurer i buskene, kanskje Leopard?
 3. Fjellforum-folk på Instagram?

  Ja, har var det mange bra Instagramprofiler som jeg må sjekke ut! Jeg har ganske nylig laget en side selv: https://www.instagram.com/isakknutsen1/ Legger for det meste ut bilder fra turene mine i Norge, men også noen fra utlandet.
 4. Ja, det kan nok være smart å velge ut en eller to opplevelser som man vil fortelle hver video isteden for å prøve å fortelle alt, kan prøve å eksperimentere litt med ulike fortellerteknikker i de neste videoene. Er fortsatt ny med videoredigering og Youtube. Gøy du leser blogg innleggene:)
 5. Jeg kan godt lage en lang video av turen, men grunnen til at jeg ikke gjør det, er at folk flest liker korte videoer, det er vanlig på Youtube at folk ikke gidder å se en video som varer i 15 - 20 minutter. Derfor er det lurt å dele lange historier opp i flere deler. Fra denne turen hadde jeg totalt 15 timer med rawklipp, noe som er veldig mye, og hvis jeg skal korte alt det ned til ca fem minutter vil det være ekstremt vanskelig å lager en sammenhengene historie. Stativ er jeg enig i at jeg kan bli flinkere til å bruke, men på denne turen var bilene stappet fulle og jeg måtte legge igjen det store stativet, jeg hadde kun med en liten gorillapod. Men hvis bagasjeplass ikke er noe problem, skal jeg prøve å bruke stativ oftere. Hvis du vil få med det litt mer detaljer rundt turen, har jeg skrevet et blogginnlegg fra halve turen her (frem til slutten av denne videoen). Bra du skriver hva jeg kan forbedre, mange ganger det er vanskelig å se selv, fortsett med det hvis det er noe du legger merke til fremover:)
 6. Navn: Telting blant ville dyr i Afrika - Del 2 Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-08-20 Innsendt av: Isak Knutsen Over kan du se andre episode fra turen min i Botswana, et land sør i Afrika. I denne videoen er Telting, båt og offroadkjøring gode stikkord! Telting blant ville dyr i Afrika - Del 2
 7. Over kan du se andre episode fra turen min i Botswana, et land sør i Afrika. I denne videoen er Telting, båt og offroadkjøring gode stikkord!
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå har jeg satt sammen og redigert andre delen fra turen min i Botswana! I denne videoen er båt, offroadkjøring og telting gode stikkord:
 9. Navn: Brevandring på Jostedalsbreen Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-08-16 Innsendt av: Isak Knutsen Ny video på kanalen! Denne gangen fra turen min på Jostedalsbreen! Sjekk videoen ut over:) Brevandring på Jostedalsbreen
 10. Ny video på kanalen! Denne gangen fra turen min på Jostedalsbreen! Sjekk videoen ut over:)
 11. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ny video på kanalen! Denne gangen fra turen min på Jostedalsbreen! Sjekk den ut under:
 12. Det nye Exped Orion 3 UL

  Ja, det er viktig å komme kjapt inn på poenget, ikke begynne å sakke om været og meg selv i flere minutter først. Tusen takk!
 13. Navn: Kort trailer fra turen min til Sørøya i Finnmark Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-08-14 Innsendt av: Isak Knutsen Her er en veldig kort trailer fra turen min til vakre Sørøya i Finnmark. Lengre video kommer snart:) Kort trailer fra turen min til Sørøya i Finnmark
 14. Her er en veldig kort trailer fra turen min til vakre Sørøya i Finnmark. Lengre video kommer snart:)
 15. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har satt sammen en veldig kort liten trailer fra turen på vakre Sørøya i Finnmark: