Gå til innhold

Isak Knutsen

Blogger
 • Innholdsteller

  413
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Isak Knutsen vant dagen sist Desember 20 2018

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Profil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  https://isakfriluft.com/

Nylige profilbesøk

9 220 profilvisninger
 1. I Januar fikk jeg testet ut randonee-utstyret i et nytt området, nemlig rundt Gaustadtoppen! Her er videoen fra topp-turen:
 2. I januar dro jeg inn i Sunnmørsalpene for å bestige topper på randoneeski! Været var på min side og dette var min favoritt-dag hvor jeg og pappa kom oss opp på Ausekaret på 1202 moh!
 3. Et par timer kjøring østover fra Dubai ligger Fujairah som er en delstat i de Arabiske Emiratene og grenser til Omangulfen i øst. Etter flere skiturer i kalde Norge var det tid for litt variasjon i friluftslivet. Denne gangen var planen å bestige et av de høyeste fjellene i delstaten Fujairah. Sjekk ut det nyeste blogginnlegget med masse bilder fra en av de tøffeste toppturene jeg noen gang her vært på her;)
 4. Heisann folkens! Ville bare ut med en kort oppdatering fra fjellheimen rundt Gaustatoppen hvor jeg har vært de siste dagene. Jeg og familien min reiste opp hit til Gaustablikk høyfjellshotell lørdags morgen og har kost oss i vinterlandskapet de siste dagene. Sjekk ut en kort oppdatering med et par bilder på bloggen her!
 5. Sunnmørsalpene er en magisk plass for Randonee-turer, og etter mange år på fjellski, var Rando-utstyr ENDELIG kjøpt inn. Nå skulle vi teste det i skikkelig toppturforhold, nemlig i Sunnmørsalpene innenfor Ålesund! Sjekk forrige helgs toppturer i dagens blogginnlegg;) Har også satt sammen en video fra første turen som kan ses her:
 6. Jeg har alltid likt toppturer, både om sommeren og om vinteren. Den følelsen av å stå på toppen av et fjell med flott utsikt etter å ha strevet i timevis, er bare helt «topp»! I løpet av julen har jeg delvis fått i julegave og delvis kjøpt meg nytt utstyr som skal hjelpe å nå fjelltoppene enklere vinterstid, nemlig randonee-utstyr!
 7. 2018 går mot slutten! Det har vært et topp år med mange turopplevelser! Jeg satt ny personlig rekord med nærmere 90 netter i telt! Har skrevet et blogginnlegg med MASSE bilder fra turene dette året! Godt nyttår folkens!
 8. Tusen takk @martin.m! Gøy du likte innholdet i dagens luke;) Veldig kult at du følger med Simon og meg på bloggen, det setter jeg stor pris på!
 9. Tusen takk;) Gøy du likte innlegget i dagens luke! Hehe, enig i at morgenstarten i teltet ala Monsen er vittig, gøy å se hver gang, blir sikkert enda vittigere å se tilbake til om 20+ år;)
 10. Tusen takk:) Serien ligger på TV2 Sumo, men går også på den vanlige TV2 kanalen på lørdag og søndag:)
 11. Kult! Det er veldig gøy å høre;) Må bare advare om at Norge er ganske langt, jeg begynner å skjønne det nå, hehe;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.