Gå til innhold

Isak Knutsen

Blogger
 • Innholdsteller

  455
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Isak Knutsen vant dagen sist 15. august 2019

Isak Knutsen hadde mest likt innhold!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag 9. mars

Profil

 • Min blogg 📰: https://isakfriluft.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  https://isakfriluft.com/

Nylige profilbesøk

10 961 profilvisninger
 1. 2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Dessverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem popcorn eller en kopp kaffe, for denne episoden er lang! Sjekk den gjerne ut og abonner på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp;)
 2. 2. Episode av serien “Landet På Langs” er nå ute på kanalen! I dagens episode starter vi det store eventyret mot Nordkapp. Desverre går ikke første etappe helt etter planen… Jeg kan anbefale å finne frem noe popcorn, for denne episoden er lang! Sjekk den ut her: Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 3. Endelig er første episode av serien "Landet på langs" ute på YouTube! I denne episoden får dere et innblikk i treningen vår til Norge på langs ekspedisjonen. I tillegg får dere se hvordan vi planlegger en slik lang tur med tanke på mat, ruta, osv. Episoden viser også pakkingen før avreise mot Lindesnes, Norges sørligste punkt. Ny episode hver fredag! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut;)
 4. Den aller første episoden av serien "Landet På Langs" er nå lastet opp på YouTube kanalen min som er linket nedenfor. Sjekk den gjerne ut! I dagens episode får dere et innblikk i treningen vår til Norge på langs ekspedisjonen, planleggingen og all pakkingen som går med. Ny episode hver fredag, så det er bare å følge med! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye episoder kommer;)
 5. Tenkte å informere om at jeg har premiere på første episode av serien "Landet på langs" på YouTube-kanalen min nå til fredag (07.02.2020). Traileren nedenfor gir noen smakebiter av hva som kommer. Det har også blitt laget TV-program fra serien (Villmark Uten Voksne) som har blitt sendt på TV 2 og ligger nå på Sumo. Likevel er disse episodene som gikk på TV veldig korte, så serien som nå kommer vil inneholde lenger episoder som gir et skikkelig innblikk i hverdagen på ekspedisjon. Alt fra vandring i alt mulig terreng i alt av vær, fisking i skogen og på vidda, pakking og trening, maten vi spiser på tur, hvordan vi orienterer osv. Gleder meg til å vise, så kan alle som vil se helt gratis;) Abonner gjerne på kanalen og skru på varsler så du ikke går glipp av episodene som kommer hver fredag fremover;)
 6. I løpet av de siste to årene har jeg testet skalljakken Arc'teryx Alpha i skikkelig tøffe forhold. Den har blant annet vært med meg på Norge på langs ekspedisjonen fra Lindesnes og helt opp til Mo i Rana over 130 dager! I løpet av alle disse dagene har jakka møtt alt av vær, i dette innlegget gir jeg mine erfaringer med jakken.
 7. Endelig nærmer det seg at første episode av "Landet på langs" vises på YouTube-kanalen. Premiere-dato ser du på slutten av traileren nedenfor. Videre vil det legges ut en episode samme dag hver uke til alle episodene er ute. Dette er litt av en ekspedisjon, så det er mye råkult i vente! Bare å glede seg! Husk å abonner samt ha på varsler for nye videoer slik at du får vite når episodene kommer ut!
 8. Endelig nærmer det seg at første episode av serien "Landet på langs" vises på YouTube-kanalen min. Premiere-dato ser du på slutten av traileren nedenfor. Videre vil det legges ut en episode samme dag hver uke til alle episodene er ute. Dette er litt av en ekspedisjon, så det er mye råkult i vente! Bare å glede seg! Husk å abonner samt ha på varsler for nye videoer slik at du får vite når episodene kommer ut!
 9. Randonee-utstyret brukes oftest når jeg er på hytta i Sunnmørsalpene omringet av fantastiske topper i alle kanter. Siden jeg bor på Sørlandet, langt unna disse fjella, er det ikke ofte jeg har muligheten til å gå på topptur. Derfor undersøkte jeg hvor langt jeg måtte reise opp i landet for å finne noen flotte topper som ligger litt nærmere. Denne turen er et godt forslag om du vil på en flott randonee-tur i Sør-Norge!
 10. Jobber for tiden masse med en serie fra Norge på langs ekspedisjonen til YouTube-kanalen min! Dette er teaseren som gir deg en sniktitt på hva som kommer! Denne første sesongen av serien “Landet På Langs” vil inneholde alle etappene fra 2018 som det også ble laget en serie av på TV 2, som nå ligger på TV 2 Sumo her om du ikke allerede har sett denne serien. Likevel vil serien som kommer på min YouTube-kanal til våren inneholde massevis av klipp som aldri ble vist på TV. Jeg og Simon filmet timesvis med video, som dere får se masse av i denne serien! Dette kommer til å bli skikkelig bra, bare å glede seg;) Abonner gjerne på YouTube kanalen for å holde deg oppdatert på når episodene kommer. Tror dette kan bli en bra serie som jeg håper flere her på forumet kan titte på, kanskje også hente litt inspirasjon, lærdom eller gode turforslag;)
 11. Så gøy å høre! Serien vil bli på 10-12 episoder, men til forskjell fra TV-serien jeg laget til TV 2 av turen ("Villmark Uten Voksne") så vil disse episodene ble en god del lenger, så jeg får vist mye av det som skjer på en slik ekspedisjon. Da får jeg tid til å vise alt fra planlegging, kaffe i teltet på morgenen, når noe går galt og hvordan vi løser dette osv... Tror dette blir en skikkelig bra serie, da særlig for friluftsinteresserte på grunn av lange episoder;) Gleder meg til å dele!
 12. Jobber for tiden masse med en serie fra Norge på langs ekspedisjonen til YouTube-kanalen min! Dette er teaseren som gir deg en sniktitt på hva som kommer! Denne første sesongen av serien “Landet På Langs” vil inneholde alle etappene fra 2018 som det også ble laget en serie av på TV 2, som nå ligger på TV 2 Sumo her om du ikke allerede har sett denne serien. Likevel vil serien som kommer på min YouTube-kanal til våren inneholde massevis av klipp som aldri ble vist på TV. Jeg og Simon filmet timesvis med video, som dere får se masse av i denne serien! Dette kommer til å bli skikkelig bra, bare å glede seg;) Abonner gjerne på YouTube kanalen for å holde deg oppdatert på når episodene kommer. Tror dette kan bli en bra serie som jeg håper flere her på forumet kan titte på, kanskje også hente litt inspirasjon, lærdom eller gode turforslag;)
 13. 2020 startes med en fantastisk randonee-tur på en flott topp i Sør-Norge! Om noen trenger tips til randonee-turer i denne delen av Norge, kan turen i dagens blogginnlegg absolutt anbefales;)
 14. Nå som 2019 går mot slutten er det på tide å se tilbake på alle de fine øyeblikkene dette året har gitt! Denne videoen viser noen høydepunkter fra turene jeg har vært på i 2019! Ses i 2020;)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.