Isak Knutsen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Isak Knutsen last won the day on Juli 31 2016

Isak Knutsen had the most liked content!

Om Isak Knutsen

 • Rang
  Turblogger
 • Bursdag Mars 9

Contact Methods

 • Website URL
  https://isakfriluft.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 263 profilvisninger
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut den nye Youtube-kanalen jeg har startet her! Første video på kanalen er fra hundekjøreturen på Hardangervidda jeg var på for en liten stund siden. Sjekk ut videoen her:
 2. Navn: Hundekjøring på Hardangervidda Kategori: Instruksjonsvideoer - forumet Dato lagt til: 2017-02-25 Innsendt av: Isak Knutsen Sjekk ut min nye video på på min nye Youtube kanal (Norwegian Adventures). På denne kanalen vil det komme mye variert innhold, alt fra toppturer til fisking, følg med! Hundekjøring på Hardangervidda
 3. Sjekk ut min nye video på på min nye Youtube kanal (Norwegian Adventures). På denne kanalen vil det komme mye variert innhold, alt fra toppturer til fisking, følg med!
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut det nye innlegget på bloggen hvor jeg reiser inn i den svenske villmarka for å fiske på isen og sove i telt her!
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sjekk ut det nye innlegget på bloggen hvor jeg suser i full fart innover Hardangervidda bak en hundeslede her!
 6. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Planlegger tur til Finnmark til sommeren. Skriver kort på bloggen hvor jeg har tenkt til å gå. Har noen erfaringer med området eller vil sjekke ut hvor på Finnmarksvidda jeg har tenkt til å være så klikk her!
 7. Trenger tips til Finnmarkstur

  Planlegging av Finnmarkstur sommeren 2017 Mørke vinterdager og grått vær på Sørlandet er fine å bruke til å planlegge turer for året som kommer. En av de lengre turene som planlegges for sommeren, er en uke på Finnmarksvidda. Finnmarksvidda er stor, og tiden er begrenset, så området jeg tenker å traske rundt i er Øst for Alta, nærmere bestemt mellom Stilladalen og Stabbursdalen. Har hørt og lest at disse områdene skal være fine å tilbringe noen dager i. Grovplanen er å gå fra øvre Stilla og østover mot Falkvannet, deretter videre mot Langvannet og videre nordover mot Veivannet. Så er planen å gå mer vestover og ned Tverrdalen og ned til veien igjen. Høres det ut som en grei rute? Her er den midlertidige grovruta Er det noen som har erfaring med området eller har andre ruteforslag så er det bare å si ifra. Lurer litt på hvordan terrenget er å gå i (det er vel flatt og lettgått som ellers på Finnmarksvidda), og hvordan fisket er. Temperatur og værforhold kan helt sikkert variere veldig. Tenker å reise opp i første uka i August, er det en fin tid? Flybillettene til Alta er allerede bestilt… Hvis noen kan svare på noen av spørsmålene jeg har stilt i innlegget så er det bare å skrive en kommentar eller ta kontakt, du finner mailardesse og telefonnummer her.
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I dag ble det en tur til Gjerstadvannet som mål å få Røye, les og se bilder her!
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tester og sammenligner vintersoveposene Viking Warmpeace 1200 og Helsport Isfjorden på bloggen i dag. Les innlegget og konklusjonen jeg kom frem til her!
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært å fisket på isen i indre Agder. Det er for min del årets første telttur. Les og se bilder her!
 11. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært på vinterens første isfisketur i indre Agder. Sjekk ut fangsten og se bilder fra turen her!
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Etter travle uker på skolen med mye prøver har jeg endelig leksefri og juleferien er like rundt hjørnet. Dagene er korte nå, men jeg gledet meg til å gå med sekk på fjellet og få en lang kveld foran bålet. Har enda ikke kjøpt meg truger, og var derfor usikker på om det var greit å gå på fjellet med fjellsko i 5-600 moh (har noen tips til truger, så er det bare å si ifra). Denne gangen var planen å gå fra Gautefall turisthotell og opp i heiene innover mot Kyrkjebygdheia. Les rapport fra turen her
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har vært på en flott topptur i dag til Høgknatten som ligger like ved Dølemo i Åmli. Turen er estimert som en seks timers tur og er 18 kilometer. Les rapport og se bilder fra den flotte opplevelsen i det fine været på bloggen min her!
 14. Hvilket videokamera bør jeg kjøpe?

  Jeg holder for tiden på å undersøke mulige videokameraer for å ta med på teltturer gjennom året. Planen er å lage små filmer til nettsida mi fra turer. Det er mye å sette seg inn i, men jeg begynner å få en viss oversikt over mulighetene til de ulike. Jeg har fullformat Nikonutstur...har og et bra nytt kompaktkamera...har Goopro4. På tur er det mest aktuelt med et lite lett kompaktkamera, Gopro (mangler zoom og god lyd), og et videokamera. Speilrefleksen kan ligge hjemme (bortsett fra kanoturer) Derfor: ønsker et bra videokamera med god linse, (og bra zoom), topp lyd og stor CCD-brikke. Det er ok bra om kameraet kan ta ekstern mikrofon (og gjerne ikke via minijack, som kan støye noe). Har sett på dette: https://www.scandinavianphoto.no/produkt/1007941402/sony/hdr-cx900-mikrofon-og-adaptersett-xlr-k2m Har dere gode forslag til bra videokamera og tilleggsutstyr/beskyttelse for vær)?
 15. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå er vinteren kommet og det er på tide å pakke ned Ally-kanoen. Ja du leste riktig, det er en sammenleggbar kano. Denne kanoen har jeg vært på mange turer med i år, og jeg elsker den! Les og lær om den her!