Gå til innhold
 • Bli medlem

wakananka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wakananka

Nylige profilbesøk

1 511 profilvisninger
 1. Apropos Romeriksåsene, gapahuker og fiske; lenger nord i åsen ligger Helletjern med fin gapahuk og fisk i vannet. Letteste veien uten bil er vel buss til Åsgreina i Nannestad. Med bil kan man kjøre helt inn til Erpestadvangen (elektronisk bom) og gå Vardåsvegen og sti inn. Også en veldig flott plass med nydelig utsikt over vannet. Der melder Rfa om ørret i vannet. Sånn så det ut for 3 år siden. Koordinatene er 60. 16926 N 10.92365 Ø
 2. [Hidden Content] Her er link til Romeriksåsenes fiskeadm. Rundetjern er ikke markert med noe fisk. Kanskje det er hemmelig! 🤔 Men Skutetjerna har de, og det er jo nabovanna. Uansett er jo Gapahuken et bra utgangspunkt i et fint terreng.
 3. Det har du helt rett i! Rundetjern heter det! Sto en kar og fiska da jeg var der. Men han dro da syklistene kom. Kom over 30 stk. av dem på ettermiddagen og frem til det ble mørkt. Men stille og fredelig på formiddagen. Midt i uka ihvertfall. Veldig fint terreng rundt der også.
 4. Gapahuk ved Rundetjern i Romeriksåsen. 60. 04391 N 10. 96593 Ø. Fint sted med plass til ca. 4 stk i gapahuken og etablert bålplass. Ikke utedass. Men veldig mange syklister der mellom jobbslutt og til det blir mørkt. Virker som om det er lagt opp en terrengsykkelsti der. Fin umerka sti opp til Busterudvangen i flott terreng.
 5. Sorry! Den gikk litt under radaren. Men nå er den lagt inn. Sent, men godt!
 6. Ok. Vet ikke hvem som har konvertert kartet til topokart appen. Men var en del feil der. Jeg får bare retta opp i selve kartet. Bl.a. koordinatene. Du kan jo sjekke for de hyttene du evt skal ha i bakhånd. Jeg har retta opp alle i Femundsmarka.
 7. Hvis du trenger noen åpne buer i bakhånd så finner du de her: [Hidden Content]
 8. Spennende! Jeg samler på åpne koier. Hvordan er fasilitetene på hytta på Rafjellet? Er det senger der eller er det bare en rastebu?
 9. Fin turrapport og flotte bilder! Jeg har lagt den inn som link på de nevnte buene i koiekartet mitt. Håper det er greit? https://drive.google.com/open?id=1zqVpeAFh371N7jWLG8Gw9YMmAM-7vzPW&usp=sharing
 10. wakananka

  Fisketur Lifjell

  Supert! Kan jeg låne et av bildene til koie kartet mitt også?
 11. wakananka

  Fisketur Lifjell

  Har du koordinatene til den steinbua? Eller hvor sånn ca. ved vannet ligger den?
 12. Sel fjellstyre er knepne på informasjonen. Ikke lett å finne ut noe om hvor de ligger. Dassbua ser også veldig stengt ut på bilder, med kjetting og bolt! Nå meldte en i tråden her at også Krokåtbekkbua var stengt med kjetting og hengelås. Så da ble det Garvaghbue så langt! Ljosåbue er åpen. Har en venninne som var der ifjor.
 13. Om adm. kan feste den nye linken til toppen og slette det gamle innlegget?
 14. Ny link til koiekartet. Nytt og oppdatert kart. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.