Gå til innhold

wakananka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wakananka

Nylige profilbesøk

811 profilvisninger
 1. Er noe tull med den gamle linken så den funker ikke. Her er ny link til koiekartet: https://www.google.com/maps/d/viewer?fbclid=IwAR2fiFFgDlSVGEoBur8lLv2qwpybXR37Us7sdcWI305fxJEOF8mggAmKpFM&mid=13F2x9Kt5uCdffAJ4CTp3XkBkkVg&ll=65.33569880530138%2C17.780728350000004&z=4
 2. Sørengamma. Restaurert gamme i Stordalen på Senja. Driftes av Stønesbotn utmarkslag. 2 senger. Vedovn. Ved. Vann. Litt kokeutstyr. Ligger ca. 2-300 m etter at veien slutter. Lett tur inn fra parkering. Ca 3 km. Ta opp til høyre rett før man krysser bekken. Utsikt til Breitind, Senjas høyeste fjell. Åpen.
 3. Gravdalen steinbu går også under navnet Nøgla.
 4. I Kjæsvika på Skaland, Senja, har det blitt bygd en lekker gapahuk! Ser ut som det er plass til to for evt. overnatting. Bålpanne, ikke ferskvann.
 5. Stilig! Men ved og pipe og ingen vedovn? Kanskje det kommer en etterhvert? Jeg låner bildene til kartet. Regner med det er greit? Med kreditering. Men kanskje ikke tutogkjør? Har du koordinatene også?
 6. Dansk facebookside med tips om forskjellige åpne koier, gapahuker m.m. i Norge: https://www.facebook.com/groups/1592348717686973/
 7. Ha ha! Da må jeg ha det neste livet til hjelp. Men har vært ved noen flere tidligere. Kan godt legge de inn her. Men bidra gjerne!
 8. Gamma ved Åndervatn. Ånderdalen nasjonalpark på Senja. 2 sengeplasser og plass til 2 på gulvet. Vedovn, ved, utedass, bålplass, vann. 6 km til Statskoghytta og så ca. 1 km videre til gamma. De første 3 km er ganske lette ågå men så blir det litt mer ulendt terreng oppover i lia. Er også teltplasser rundt hytta og en fin teltplass ved brua over elva retning gamma.
 9. Ved Åndervann i Ånderdalen nasjonalpark på Senja er det en flott Statskoghytte. 3 sengeplasser, vedovn, ved, propan for koking, utedass og bålplass. Ligger også en gamme på andre siden av vannet.
 10. https://www.outsite.org/friluftsliv/overnat-i-shelter-i-danmark-og-sverige/kort-over-shelters-i-sverige
 11. Ser ut som det ligger en fin sandstrand ca. 1,5 km lenger nord. Åsand på kartet.
 12. Indre Syltevik. Helt nordøst i Norge og ikke så langt unna det nedlagte fiskeværet Hamningberg. Spennende historie! https://varangerhalvoya.dnt.no/hytta/
 13. Mørkerøde hytter er hytter med senger, madrasser, kokemuligheter/hytter som er utstyrt for overnatting sånn ca. Oransje hytter er litt enklere med trebrisker og ta med mer utstyr sjøl. Sennepsgule hytter er dagsturhytter/grillhytter osv. type hytter som ikke er ment for overnatting men som kan funke som nødly. Grå hytter er steinbuer av ymse kvalitet. Grønne hytter er jordgammer. Grønn dråpe er gapahuker. Brun dråpe er gapahuker/lavvoer av tre. Grå dråpe er steinhellere. Så har jeg vel en brun hytte som er en løe. Og ca. 4 lilla hytter som egentlig ikke er åpne. Den ene må man hente nøkkel, men kan brukes av alle, og hytta er så kul at den må med alikevel. Og få andre alternativer der . Og 3 av de andre lilla er statens ødestuer på Finnmarksvidda hvor det alltid er folk som tar imot/betjent, hvis ikke står det et rom åpent. Sånn omtrent skal det være. Men ingen garanti for at dette stemmer helt.
 14. På finn.no kartet finner du koordinatorene vet jeg. Så kan du legge de inn her. Da finner jeg de. Regner med det er gapahuker for overnatting?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.