Gå til innhold

wakananka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wakananka

Nylige profilbesøk

242 profilvisninger
 1. Fra Finnmarksvidda til Polarsirkelen

  Fått slått i hjel en natt på jobb med flott skildring, fine bilder og kartlesing. Fikk også plotta inn noen nye åpne koier på koiekartet mitt.
 2. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Er det tregulv eller breie nok benker til å ligge på? Den på Røyslimoen ser ut som det går an å overnatte i. Men de andre?
 3. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Takk! Da er den lagt inn på kartet!
 4. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Øh, jeg vet ikke hva en gprx fil er. Men jeg har bare lagt de inn på google maps kartet så svaret er vel nei! Og lurer også på hvordan jeg får søkt andre veien; altså når jeg skal søke på google maps og bare har gpskoordinatorene og prøver å finne ut hvor det er på kartet.
 5. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  Det har blitt gjort flere forsøk ser jeg, men her har jeg også fått med alle på UT.no , alle på Godtur.no kartet, alle Statskog sine (fant en i går som hadde sniki seg unna), en masse fjellstyrer, turlag osv. DNT hadde jo også overraskende mange åpne hytter. I Trondheimstrøka er desverre de fleste hyttene `kuppa` av NTNU hvor man må være student for å leie hytte. Men ellers er det jo utrolig hvor mange som står åpne. Sikkert flere enn de jeg har fått med meg .Trenger også noen bilder. Så hvis noen har lyst til å bidra med bilder er det flott.
 6. Oversikt over gapahuker og åpne koier i Norge

  201 buer og burester i Folldalsfjella. Denne lille flotte boka bestilte jeg fra Alvdal bokhandel. 22 av buene står åpne og er lagt inn i oversiktskartet.
 7. Kart over gapahuker og åpne koier i Norge. Her har jeg laga en oversikt. Tror jeg har fått med meg ganske så mange både av åpne DNT-hytter, fjellstyrehytter, gammer, steinbuer osv. Har dere flere tips, kom gjerne med de.
 8. wakananka

×