Gå til innhold
 • Bli medlem

wakananka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wakananka

Nylige profilbesøk

1 635 profilvisninger
 1. Får ikke kopiert. Får du lagt inn bildet direkte her?
 2. Takk! Så ut som den innerste benken akkurat holdt til å sove på? Kan jeg bruke bildene mot kreditering?
 3. Supert! Har du koordinater evt kan plotte inn på kartet og ta skjermdump? Skal jeg legge det inn på kartet må jeg ha nøyaktig beliggenhet.
 4. Rundetjern ja! Gikk litt fort i svingene her.
 5. Koiekartet nå også på Facebook! [Hidden Content]
 6. Apropos Romeriksåsene, gapahuker og fiske; lenger nord i åsen ligger Helletjern med fin gapahuk og fisk i vannet. Letteste veien uten bil er vel buss til Åsgreina i Nannestad. Med bil kan man kjøre helt inn til Erpestadvangen (elektronisk bom) og gå Vardåsvegen og sti inn. Også en veldig flott plass med nydelig utsikt over vannet. Der melder Rfa om ørret i vannet. Sånn så det ut for 3 år siden. Koordinatene er 60. 16926 N 10.92365 Ø
 7. [Hidden Content] Her er link til Romeriksåsenes fiskeadm. Rundetjern er ikke markert med noe fisk. Kanskje det er hemmelig! 🤔 Men Skutetjerna har de, og det er jo nabovanna. Uansett er jo Gapahuken et bra utgangspunkt i et fint terreng.
 8. Det har du helt rett i! Rundetjern heter det! Sto en kar og fiska da jeg var der. Men han dro da syklistene kom. Kom over 30 stk. av dem på ettermiddagen og frem til det ble mørkt. Men stille og fredelig på formiddagen. Midt i uka ihvertfall. Veldig fint terreng rundt der også.
 9. Gapahuk ved Rundetjern i Romeriksåsen. 60. 04391 N 10. 96593 Ø. Fint sted med plass til ca. 4 stk i gapahuken og etablert bålplass. Ikke utedass. Men veldig mange syklister der mellom jobbslutt og til det blir mørkt. Virker som om det er lagt opp en terrengsykkelsti der. Fin umerka sti opp til Busterudvangen i flott terreng.
 10. Sorry! Den gikk litt under radaren. Men nå er den lagt inn. Sent, men godt!
 11. Ok. Vet ikke hvem som har konvertert kartet til topokart appen. Men var en del feil der. Jeg får bare retta opp i selve kartet. Bl.a. koordinatene. Du kan jo sjekke for de hyttene du evt skal ha i bakhånd. Jeg har retta opp alle i Femundsmarka.
 12. Hvis du trenger noen åpne buer i bakhånd så finner du de her: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.