Gå til innhold

wakananka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wakananka

Nylige profilbesøk

986 profilvisninger
 1. Joda! Helt tipp topp! Her er link til det splitter nye kartet som er under arbeid. Når det er ferdig kan det festet til toppen i stedet for det gamle. https://drive.google.com/open?id=1zqVpeAFh371N7jWLG8Gw9YMmAM-7vzPW&usp=sharing
 2. Er det her? https://kart.finn.no/?lng=10.64016&lat=61.39526&zoom=20&mapType=norortho&markers=10.64007,61.39531,r,Brukerdefinert
 3. Det nye kartet blir uansett mye bedre. Så ut å ta bilder folkens! La kartet inspirere til turer og send meg mange flotte bilder jeg kan legge inn.
 4. Ved Kjellingvatnet i Gildeskål ligger Thaihuset som er åpent for alle, og også en åpen gamme ca. 50 m lenger bort. Thaihuset inneholder en bred brisk og en liten vedovn. Gamma har ildsted både inne og ute. Idyllisk plass kun 300 m fra kystriksveien.
 5. Jeg har bytta passord for lengst. 2 faktor autentisering aner jeg ikke hva er. Hele poenget er jo at jeg har hatt på autopålågging. Lett å glemme når man logger seg inn og ikke klikke på Ikke lagre passord. Holder på med nytt kart og ny lenke blir det da selvfølgelig . Men synd at det gamle kartet blir liggende ute uten korrigeringer. Skulle gjerne ha fjerna den gamle linken. Men ikke noe å gjøre med det! Legger ut ny link etterhvert!
 6. Kartet er det mange som har tilgang til, men uten endringsmuligheter. Kartet er ikke hemmelig. Men at jeg ikke komner inn på det lenger for å endre/redigere er jo jævla teit! Aktivitetsloggen sier at han har vært inne på gmailen min 2 ganger. 19. Jan har han endra info om kartet. 24.jan har han overført eierskapet til seg. Kjekt med logg!
 7. Han har klart å overføre eierskapet siden han jo har vært 'meg'. Det står på aktivitetsloggen på gmailkontoen min at han har vært inne der 19.jan og endra hovedteksten/info om kartet. Også at han var inne der 24.jan. og da står han plutselig som eier. Det er vel for at jeg ikke skal endre teksten igjen. Der står det jo også at det er jeg som har laga kartet. Han ville vel ikke ha med det. Var ikke klar over at jeg kunne importere. Skal prøve når jeg kommer på en pc. Men nå er jeg godt i gang med nytt kart. Men da skulle jeg gjerne ha sletta det gamle.
 8. Men så lenge jeg ikke får oppdatert så får jo ikke du ny info. Jeg kan sende deg info om endel feil. Har klart å legge noen koier ved feil vann osv.
 9. Ivan Lé Hjelmeland Men hvordan påvirker det topokartet ditt og appen din? (Jeg regner med topokartutgaven er din?) Kan du gå manuelt inn å rette opp feilene eller er du avhengig av at det blir retta opp i originalkartet? (Jeg er altså ikke noen dataekspert og vet så vidt hva en gpx - fil er. )
 10. Jeg lager nytt kart som blir bedre og mer presist. Jeg har tatt kontakt med vedkommende og ikke fått noe respons. Så jeg tror ikke det har noen hensikt. Men det er jo misbruk av andres konto selvfølgelig. Så har meldt det til google. Det er et reklamebyrå som satser stort på turistsider på nettet. Men hvis det oppdages feil med kartet så må de jo nesten forvente at folk tar kontakt. Og det er jo generelt dårlig reklame siden jeg tviler på at de retter opp i feilene. De har denne siden også: https://www.turerinorge.no/
 11. Gamle Virvasshytta ligger flott til ved elva.
 12. Den andre er Gamle Virvasshytta ca. 700 m fra DNT sin Virvasshytte. Står som Lusspevarasj på en del kart og derfra kan man gå det gamle slepet/den gamle ferdselsveien som går mer sør enn blåmerka over til Bolna og heller ende opp nede ved Elvmøthei og E6. Også fint som alternativ til grusveien gjennom dalen. Nå gikk ikke jeg den siden det ble ganske tåkete. Men man kan se den oppe i lia fra veien.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.