Jump to content

wakananka

Aktiv medlem
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

About wakananka

Recent Profile Visitors

2,106 profile views

wakananka's Achievements

 1. Husk at markørene på mitt kart ikke nødvendigvis er plassert helt riktig mht. til koordinater siden googlekartet er ganske dårlig! Det er koordinatene jeg har skrevet inni markørene som er riktige!
 2. Saltdal kommune vil forøvrig kvitte seg med Tjelmagammen. Avhende eller selge til noen som er interessert i å holde den vedlike og remdeles la den stå åpen! [Hidden Content]
 3. Beinsteinbua. Bjarkøy. Ørnheia. Fin grillbu med plass til 3 for å overnatte. Koordinater 69.006501 N 16.507911 Ø
 4. Har begynt å legge inn eget kartlag med DNT sine nøkkelhytter. Greit å ha de med. De kan man klikke bort hvis man ikke ønsker å se de.
 5. Får ikke kopiert. Får du lagt inn bildet direkte her?
 6. Takk! Så ut som den innerste benken akkurat holdt til å sove på? Kan jeg bruke bildene mot kreditering?
 7. Supert! Har du koordinater evt kan plotte inn på kartet og ta skjermdump? Skal jeg legge det inn på kartet må jeg ha nøyaktig beliggenhet.
 8. Rundetjern ja! Gikk litt fort i svingene her.
 9. Koiekartet nå også på Facebook! [Hidden Content]
 10. Apropos Romeriksåsene, gapahuker og fiske; lenger nord i åsen ligger Helletjern med fin gapahuk og fisk i vannet. Letteste veien uten bil er vel buss til Åsgreina i Nannestad. Med bil kan man kjøre helt inn til Erpestadvangen (elektronisk bom) og gå Vardåsvegen og sti inn. Også en veldig flott plass med nydelig utsikt over vannet. Der melder Rfa om ørret i vannet. Sånn så det ut for 3 år siden. Koordinatene er 60. 16926 N 10.92365 Ø
 11. [Hidden Content] Her er link til Romeriksåsenes fiskeadm. Rundetjern er ikke markert med noe fisk. Kanskje det er hemmelig! 🤔 Men Skutetjerna har de, og det er jo nabovanna. Uansett er jo Gapahuken et bra utgangspunkt i et fint terreng.
 12. Det har du helt rett i! Rundetjern heter det! Sto en kar og fiska da jeg var der. Men han dro da syklistene kom. Kom over 30 stk. av dem på ettermiddagen og frem til det ble mørkt. Men stille og fredelig på formiddagen. Midt i uka ihvertfall. Veldig fint terreng rundt der også.
 13. Gapahuk ved Rundetjern i Romeriksåsen. 60. 04391 N 10. 96593 Ø. Fint sted med plass til ca. 4 stk i gapahuken og etablert bålplass. Ikke utedass. Men veldig mange syklister der mellom jobbslutt og til det blir mørkt. Virker som om det er lagt opp en terrengsykkelsti der. Fin umerka sti opp til Busterudvangen i flott terreng.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy