steingrd

Administrators
 • Innholdsteller

  963
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

steingrd last won the day on Desember 7 2015

steingrd had the most liked content!

Om steingrd

 • Bursdag 25. des. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lørenskog
 1. Monsen, Monsen og Mattis

  Jeg måtte le da Jan dro frem tran-flaska. Å dra på tur med en som gidder å bære med seg en glassflaske full av tran i to uker må jo være helt herlig, han ofrer tydeligvis ikke en god latter for å få lavere vekt i sekken
 2. Monsen, Monsen og Mattis

  Enig, og det er det vel flere som har påpekt her. 60 minutter fra 1 måned på tur blir fryktelig lite. Heldigvis legger NRK ut begge episodene for en tur samtidig på nett, altså episode 1+2 og 3+4 kom samtidig, men det betyr jo at det går 2 uker mellom hver gang jeg ser det
 3. Kartverkets utskriftstjeneste

  Samme her, testet nettopp, fungerte helt ypperlig
 4. Telt belysning

  Ser ut som noe tilsvarende er å finne på Aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/Outdoor-Camping-Lamp-Tent-Light-Hanging-3-LED-Light-3-Mode-Adjustable-Lantern-Bulb-Night-Fishing/32756871219.html Riktignok $1 mer, men det skal jeg vel klare.. Her har de 2000 på lager, så det bør holde for de fleste Fjellforumere
 5. Billig tørrmelk, Nido

  Ser poenget ditt, men hva tørrmelk angår så ser jeg det står Nestle på Vikingmelk-posene mine også. Hvilke alternativer har man?
 6. Ally med mangler

  Kan trøste deg med at førstegangsmontering av splitter ny Ally aldri er barnemat Men det blir bedre etterhvert!
 7. warmpeace - dunposer

  Tror kanskje @Sovjetunionen har et litt usunt forhold til turutstyret sitt - et sted midt i mellom garasjen og i senga er nok å anbefale Warmpeace leveres forøvrig med en egen oppbevaringspose, hvertfall fikk jeg det. Den tar ganske stor plass, men bør være fin til å oppbevare i tenker jeg, så den benytter jeg meg av.
 8. warmpeace - dunposer

  Jeg er 170 og har 170-pose fra Warmpeace. Jeg veksler mellom å synes den er 1-2cm for kort til å være fornøyd med lengden. Som andre sier, bestill 170 og send den i retur om du syns det blir for kort Alt i alt er jeg veldig fornøyd med posen da så helt gærnt kan det jo ikke være.
 9. Vanntette pakkposer

  Jeg bruker pakkposer til alt. Har de i alle størrelser og farger. En til mat, en til diverse utstyr, en eller flere til klær osv. Til klærne har jeg gjerne poser med ventil så jeg kan komprimere tøyet godt.
 10. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Veldig bra folkens. Skal legge dem opp. Kom gjerne med forslag til bakgrunnsbilder
 11. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Du må gjerne legge på litt skygge og sende meg en ny logo Logoen er her https://www.fjellforum.no/uploads/monthly_2015_10/logo.png.56d9d9716eab8c0c0bd4fa900135550a.png - last opp eller send meg en logo med litt skygger, så kan vi teste ut litt forskjellig.
 12. Transport av pulk på asfalt

  Det der hørtes akkurat passe Reodor Felgen aktig ut - ser frem til resultatet i Gjør det selv-delen av forumet
 13. Tove Kartanker

  Ser at det var noe krøll i lenkene, har fikset de nå @Gittiamo @Barskekarsten
 14. Inarijarvi

  Jeg har hatt med Ally-kano på fly til Kirkenes uten problem, leverte den inn som spesialbagasje. Den var pakket i Ally-pakksekk, gikk smertefritt på både Gardermoen og Høybuktmoen.
 15. Underquilt

  Drar på tur i helga, så rekker nok ikke det Men blir det for ille får jeg krype ned på bakken, er jo det jeg pleier gjøre om vinteren.