Gå til innhold

steingrd

Administrators
 • Innholdsteller

  1 047
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

steingrd vant dagen sist September 10 2017

steingrd hadde mest likt innhold!

1 følger

Om steingrd

 • Bursdag 25. des. 1980

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enable?
 1. steingrd

  Navn på blogg/hjemmeside

  Jepp og denne forskjellen er viktig! Wordpress.org er der du laster ned det du vil installere, drifte og vedlikeholde selv - wordpress.com er der du får et ferdig oppsett av Wordpress som du kan peke domenet ditt til!
 2. steingrd

  Navn på blogg/hjemmeside

  Min anbefaling vil være å ikke bruke tid på webhotell, oppsett, installasjon etc, med mindre det er det man har lyst til å drive med. Hvis det er blogginnholdet som står i fokus ville jeg heller opprettet en konto på wordpress.com eller lignende, og pekt domenenavnet dit. Da kan noen andre ta seg av drift, vedlikehold og man kan fokusere på innhold selv Og ikke minst: det tar bare ti minutter og man er i gang Edit: https://en.support.wordpress.com/domains/
 3. steingrd

  Pulk i skispor

  Har gått masse med pulk i trikkeskinner og aldri fått en eneste kommentar av negativ sort - stort sett bare kommentarer av typen "Det så deilig ut å ligge der" eller "Han sov godt" Syns forøvrig ikke en pulk ødelegger noe særlig, er knapt merkbart at man har dratt den over trikkeskinnene i de rette forholdene.
 4. steingrd

  Fra Gjøvik og hjem til Sundvollen - Dag for dag

  Takk for at vi fikk følge deg på turen, dette har vært skikkelig fint å følge med på for oss som har sittet på jobb hver dag
 5. steingrd

  Julekalender 2017!

  Eller feks dele året inn i fire, beste turrapport for hvert kvartal? Jeg setter også veldig stor pris på turrapportene!
 6. steingrd

  Julekalender 2017!

  Gøyalt å vinne! Julekalenderen var helt knall i år, bare flotte innlegg
 7. steingrd

  steingrds julekalenderinnlegg

  Oj oj så kult! Tusen takk og fortsatt god jul
 8. steingrd

  Et friluftsmenneske blir til

  Veldig, veldig fin historie, toppers kalenderinnlegg @Imp Takk!
 9. steingrd

  steingrds julekalenderinnlegg

 10. steingrd

  Turdagboka

  For meg er den lille stunden med turdagboka og kulepennen, om det er om morgenen sammen med den første kaffekoppen eller det er om kvelden i det siste lyset fra hodelykta før jeg sovner, noe av det hyggeligste jeg vet om på tur. Jeg skriver aldri dagbok ellers, men på tur er det en viktig del av hyggen. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker turdagboka; jeg blir ofte sliten av skrivestillinger og trøtt av skrivingen og irritert over hvor lite jeg får skrevet. I turdagboka skriver jeg gjerne om dagens tur og hvor den gikk, hvilke beslutninger som måtte taes og om planene for videre vandring, men også betraktninger om formen (den er som regel dårlig og blir bedre), eller kanskje helt private tanker om det vi snakket om rundt bålet sist. Og selvsagt noen ord om de enorme fiskene jeg mistet og noen få ord om de jeg fikk. Noen faste ting er alltid med; Klokkeslettet for når jeg skriver og hvor jeg er og hva som skjer rundt meg akkurat da. Og jeg forsøker så godt jeg kan å beskrive stemningen med noen få og klisjefulle ord. Til tider kan det ta så lang tid å skrive om kveldene at jeg etter noen dager ligger på etterskudd, og da må jeg hoppe over detaljer for å ta igjen meg selv. Og som regel fylles disse manglende detaljene inn i margen litt senere, slik at resultatet er relativt kaotisk. De første dagene er det alltid godt med detaljer og anekdoter, den siste dagen mangler som regel alltid, for jeg skriver jo aldri når jeg kommer hjem Skriver du dagbok på tur? Og hva skriver du om? Del det gjerne i kommentarene
 11. steingrd

  100L + sekk

  Har hatt para ranger ca fem år og er generelt veldig fornøyd med den. Sitter som støpt og har gode muligheter for å stille inn lengde på rygg etc. Syns også det er kjekt med sidelommene som kan taes av, er ikke alltid jeg trenger sååå stor sekk og da går jeg gjerne uten sidelommene. Servicen til Norrøna er også god, har hatt den inne to ganger uten å betale en krone. Glidelåsen i lokket røyk en gang og nå i sommer sa hoftebeltet takk for seg, en skrue løsnet. Alt ble fikset uten spørsmål. Slik service er greit å ha med i vurderingen. Fikk også grei beskjed om at hvis slarken i høyderegulatoren fremdeles var der etter at hoftebeltet var fikset skulle jeg få ny sekk. Xxl har para ranger til langt lavere priser enn de fleste andre forøvrig.
 12. Det høres tryggere ut hvertfall Her er min turrapport fra noen år tilbake fra en ukes tur med kano i nasjonalparken:
 13. Støtter @Mareng hvis erfaringen med vintertur ikke er allverdens - ta drømmeturen til Pasvik med kano i sommerhalvåret like fantastisk natur og mye enklere og lavere risiko.
 14. Spennende ide som med litt planlegging kanskje kan la seg gjennomføre! Jeg har selv gjennomført en ukes kanotur i Pasvik med to barn, der var tidenes drømmetur og en helt fantastisk opplevelse for store og små. Det ligger en turrapport et sted på forumet Det var riktignok om sommeren, og som det nevnes, det kan bli fryktelig kaldt i Pasvik i februar. Og kulda vil nok bli den største utfordringen tipper jeg. Har dere erfaring med tur vinterstid med barn, over lengre tid? Koiene i Pasvik er flotte og jeg tror det kjøres ut ved der om vinteren, det var hvertfall rikelig med vedsekker der i juni. Med litt erfaring og planlegging kan det la seg gjøre. Ta kontakt med Øvre Pasvik Camping. De er behjelpelige med det meste!
 15. Ok, det så jeg i så fall ikke Det ligger ikke i bildene hvertfall. Edit: Fant det nå ja, på selve siden var det en link "Vis bildets EXIF informasjon", men det lå altså ikke i bildet.
×