Gå til innhold

steingrd

Administrators
 • Innholdsteller

  1 041
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

steingrd vant dagen sist September 10 2017

steingrd hadde mest likt innhold!

1 følger

Om steingrd

 • Bursdag 25. des. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lørenskog
 1. Julekalender 2017!

  Eller feks dele året inn i fire, beste turrapport for hvert kvartal? Jeg setter også veldig stor pris på turrapportene!
 2. Julekalender 2017!

  Gøyalt å vinne! Julekalenderen var helt knall i år, bare flotte innlegg
 3. steingrds julekalenderinnlegg

  Oj oj så kult! Tusen takk og fortsatt god jul
 4. Et friluftsmenneske blir til

  Veldig, veldig fin historie, toppers kalenderinnlegg @Imp Takk!
 5. steingrds julekalenderinnlegg

 6. Turdagboka

  For meg er den lille stunden med turdagboka og kulepennen, om det er om morgenen sammen med den første kaffekoppen eller det er om kvelden i det siste lyset fra hodelykta før jeg sovner, noe av det hyggeligste jeg vet om på tur. Jeg skriver aldri dagbok ellers, men på tur er det en viktig del av hyggen. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg liker turdagboka; jeg blir ofte sliten av skrivestillinger og trøtt av skrivingen og irritert over hvor lite jeg får skrevet. I turdagboka skriver jeg gjerne om dagens tur og hvor den gikk, hvilke beslutninger som måtte taes og om planene for videre vandring, men også betraktninger om formen (den er som regel dårlig og blir bedre), eller kanskje helt private tanker om det vi snakket om rundt bålet sist. Og selvsagt noen ord om de enorme fiskene jeg mistet og noen få ord om de jeg fikk. Noen faste ting er alltid med; Klokkeslettet for når jeg skriver og hvor jeg er og hva som skjer rundt meg akkurat da. Og jeg forsøker så godt jeg kan å beskrive stemningen med noen få og klisjefulle ord. Til tider kan det ta så lang tid å skrive om kveldene at jeg etter noen dager ligger på etterskudd, og da må jeg hoppe over detaljer for å ta igjen meg selv. Og som regel fylles disse manglende detaljene inn i margen litt senere, slik at resultatet er relativt kaotisk. De første dagene er det alltid godt med detaljer og anekdoter, den siste dagen mangler som regel alltid, for jeg skriver jo aldri når jeg kommer hjem Skriver du dagbok på tur? Og hva skriver du om? Del det gjerne i kommentarene
 7. 100L + sekk

  Har hatt para ranger ca fem år og er generelt veldig fornøyd med den. Sitter som støpt og har gode muligheter for å stille inn lengde på rygg etc. Syns også det er kjekt med sidelommene som kan taes av, er ikke alltid jeg trenger sååå stor sekk og da går jeg gjerne uten sidelommene. Servicen til Norrøna er også god, har hatt den inne to ganger uten å betale en krone. Glidelåsen i lokket røyk en gang og nå i sommer sa hoftebeltet takk for seg, en skrue løsnet. Alt ble fikset uten spørsmål. Slik service er greit å ha med i vurderingen. Fikk også grei beskjed om at hvis slarken i høyderegulatoren fremdeles var der etter at hoftebeltet var fikset skulle jeg få ny sekk. Xxl har para ranger til langt lavere priser enn de fleste andre forøvrig.
 8. Det høres tryggere ut hvertfall Her er min turrapport fra noen år tilbake fra en ukes tur med kano i nasjonalparken:
 9. Støtter @Mareng hvis erfaringen med vintertur ikke er allverdens - ta drømmeturen til Pasvik med kano i sommerhalvåret like fantastisk natur og mye enklere og lavere risiko.
 10. Spennende ide som med litt planlegging kanskje kan la seg gjennomføre! Jeg har selv gjennomført en ukes kanotur i Pasvik med to barn, der var tidenes drømmetur og en helt fantastisk opplevelse for store og små. Det ligger en turrapport et sted på forumet Det var riktignok om sommeren, og som det nevnes, det kan bli fryktelig kaldt i Pasvik i februar. Og kulda vil nok bli den største utfordringen tipper jeg. Har dere erfaring med tur vinterstid med barn, over lengre tid? Koiene i Pasvik er flotte og jeg tror det kjøres ut ved der om vinteren, det var hvertfall rikelig med vedsekker der i juni. Med litt erfaring og planlegging kan det la seg gjøre. Ta kontakt med Øvre Pasvik Camping. De er behjelpelige med det meste!
 11. Ok, det så jeg i så fall ikke Det ligger ikke i bildene hvertfall. Edit: Fant det nå ja, på selve siden var det en link "Vis bildets EXIF informasjon", men det lå altså ikke i bildet.
 12. Tok noen raske stikkprøver på diverse bilder i Galleriet, og det ser ut som Exif blir strippet. Husk at bilder som lastes opp i Galleriet også resizes, så Exif forsvinner nok som en del av denne prosessen. Det er relativt vanlig å strippe Exif på sosiale medier av personvernhensyn ettersom de fleste bilder tatt med mobiltelefon i dag inneholder GPS-koordinater. Jeg fant ingen valg i Admin for å skru dette av eller på heller.
 13. warmpeace - dunposer

  Jeg kjøpte 600 for 2199,- for et år siden, men husker ikke om det stod noe om rabatt da. Uansett tror jeg den har kostet det hele tiden det siste året, får jevnt og trutt reklame for den på VG.no.
 14. kalenderbug

  Klarer å gjenskape dette jeg og, klikke på en dato og da er formatet på "01. sep. 2017" - må velge datoen på nytt i kalender-dropdownen som kommer når man oppretter hendelse for å få rett format. Skal se litt videre på det i kveld.
 15. Julekalender 2017!

  Det var jo så gøy sist, får vel bli med denne gangen og! Tar 5. desember
×