Jump to content

Martin HJ

Aktiv medlem
 • Posts

  1,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Martin HJ last won the day on January 3

Martin HJ had the most liked content!

Reputation

2,244 Excellent

2 Followers

About Martin HJ

 • Birthday 10/04/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, Fotografering, Fiske og Trening
 • Location
  Sandefjord

Recent Profile Visitors

9,450 profile views
 1. Ja ble et innkjøp av et lite 4K gimbalkamera og selvopplærings lynkurs i både utstyret og filmteknikk før turen, og så lynkurs i redigering og lyddesign etter turen 😄 Uvandt å ikke bruke speilrefleks til å fotografere, ble en annen måte å dokumentere tur på. Syns det var gøy å prøve noe nytt og håper du får en hyggelig stund med filmen Espen 😊👍
 2. I og med at jeg har tenkt å fortsette med turfilm fremfor foto i fremtiden så er jeg veldig åpen for konstruktiv kritikk, spesielt siden dette er første gang jeg gjør dette. Er vel subjektiv hva folk mener om hva som er bra å ha med i en film ang. innhold, dialog, hvor mye b-rull som skal være med osv - men vil gjerne høre fra dere. For mye prating med ansiktet i kamera, mer eller mindre prating med kamera lenger unna på stativ? Mindre skildringer, mer fakta eller omvendt? Så kom gjerne med noen kommentarer jeg kan bygge videre på til en annen gang
 3. Her er en film fra årets tur til Femundsmarka Nytes best i 4K oppløsning på full skjerm om mulig eller nødvendig.
 4. Høres ut som meg på tur det der mtp fiskelykke 😄
 5. 1. September til 15. November i elvene. Sitat: "Fredning og minstemål: Det er lov å fiske i Femundsmarka hele året. Unntaket er elvefisket, der det er fredning mellom 1. september og 15. november. Minstemålet på ørreten i Røavassdraget er 25 centimeter, og fisk som er mindre enn dette skal settes tilbake igjen. Det anbefales også at en viser måtehold dersom en treffer veldig bra på bettet."
 6. Kommer veldig an på temperatur og vær i oktober syns jeg, ang, hvor det er fint å dra på tur. Men er fint å dra inn i skogen på den tiden hvor det er ly og bålmuligheter, om man orker en Hjortelusflue eller ti da Men hvis du bor her på østlandet ennå så er Skrim helt nydelig i oktober,, spesielt vestsiden. Så mitt tips må bli en rundtur fra parkering ved Ravalsjø bort til Skrimsvannet gjennom Skrimsdalen, Så ned til Ramsvann og retur til Ravalsjø igjen en eller annen sti, er noen bortgjemte perler der inne.
 7. Takk for en fin tur fra Hardangervidda med Altra og opp ned bilder Savner vidda, gleder meg til neste tur dit - kanskje jeg skulle tatt en tur i høst.. God sensommer videre!
 8. Nei hvis de lekker tvers igjennom så ville jeg tatt dem med tilbake til der du kjøpte dem ja, hvis de er annonsert som vanntette.
 9. Vannet har ikke kommet oppi og inn i skoen ovenfra da, siden det regna så mye? Hender det at skoen blir klissvåt ved at vannet fra buksa eller fra bar legg renner ned i skoen.
 10. Jeg bruker disse fra Footlab i Crispi støvlene mine og andre støvler, er helt suveren dempjng og får en fornemmelse av joggesko med disse innleggsålene. Har prøvd noen andre også, men disse her syns jeg var absolutt best. https://tools.no/produkter/klar-og-sko/tilbehor-sko/saler/Sale-Hike-formsale-1399330-no?categoryId=1073819867#v=2180474
 11. Nå er det lenge siden jeg har vært i Femundsmarka kjente jeg... Det var før Covid ble en greie og de minste av barna mine kunne ikke gå engang, selv om det bare er noen år siden så føles det som veldig lenge siden... I år blir det en tur opp i disse grensetraktene igjen, i overgangen august og september. Skal bli særdeles hyggelig å kjenne på stemningen igjen Takk for fine turskriverier nok en gang, det settes pris på.
 12. @Kristian J. Vabø Det var et solid svar, og takk for det Da frister det å gå fra Grimås, har med sønnen på 13 år og vi tar en dag av gangen etter vi kommer opp
 13. Har en tur til Lifjell på planen i juni og har aldri vært der oppe, er veldig usikker på om å gå inn fra Jønnbu parkering på Bø siden eller Grimås parkering på Seljord siden? Noen som har noen tips og tanker om hvor det er flottest å vandre rundt en 4-5 dager. Har også med fiskestanga.
 14. Magisk, flott i Børgefjell både sommer og vinter.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy