Martin HJ

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  655
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

Martin HJ last won the day on Mars 28

Martin HJ had the most liked content!

1 følger

Om Martin HJ

 • Bursdag 04. okt. 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandefjord
 • Interests
  Friluftsliv, Fotografering, Fiske og Trening

Nylige profilbesøk

2 523 profilvisninger
 1. Mills Potetmos med melk

  Alltid med Pleier å stappe pølsesnabben til Bjarne oppi. (For dem som husker den tråden).
 2. Crispi Briksdal, ny fjellstøvel:)

  Er nok ikke dum den der altså, hadde jeg ikke akkurat handla Skarven så hadde jeg sjekka ut Briksdal.
 3. Lofoten i juni

  Må bare skyte inn at vi gikk Kvalvika og Ryten ifjord midt i fellesferien, vi parkerte bilen i ni tiden på morran ved en parkeringsplass som begynte å fylle seg opp. Vi møtte ikke en eneste person på stien inn og på stranda var det et titalls telt som var spredt litt rundt. Møtte ingen på vei opp til Ryten, men på toppen var det 4-5 personer som slappet av. Så dette at det er 200000 der inne i sommermånedene får ikke jeg helt til å stemme, kanskje de kommer litt senere utpå dagen da vi var der litt tidlig på døgnet. Hvertfall ikke 200000 folk på bildet under, de fem som er på bildet er oss Vi tråkka ikke på en eneste bæsj heller. Og jeg spratt opp på Reinebringen også, syns ikke den stien var ille i det hele tatt. Bortsett fra de siste 50 meterne eller noe som var veldig bratt, men er greie plasser å sette inn føttene mens man klatrer opp. Jeg så skiltene i bunnen som fraråder å ta turen opp, men skjønte ikke helt hva som var greia med det når jeg gikk oppover. Er det vått så ser jeg at det kan være litt risikabelt. Men de skal lage en ny vei opp i år så vet ikke om de har stengt av den gamle eller hvordan de gjør det.
 4. Alfa Bukk a/p/s

  Alle kan få "mandagssko" uansett merke, men er jo såklart reklamasjonsrett på sånt slik som du har fått. Ja dyre sko og klær skal holde lenge, hvertfall i mine øyne.
 5. Hvordan overleve telttur i regnvær?

  Det var en breial påstand på mest sannsynlig et svakt grunnlag, med mindre du har testet alle merkene innen fjellstøveler i 2 uker med regn og kun Lundhags holdt tett Men Lundhags funker sikkert de, som mange andre støvler med riktig vedlikehold, impregnering og behandling.
 6. Fang & Slipp, skrytebilder og slikt

  Menneh... Hva gjør jeg når jeg fisker etter noen deilig flatfisk som jeg kan slenge på grillen og får fks. sånne fløyfisk raringer og annet som ikke egner seg for mat da? Er det rett ned på biljardklubben eller er jeg pent nødt til å finne frem skalpellen å spikke ut et par mikroskopiske fileter for å ikke havne på hipsterlista over C&R syndere? MÅ disse stakkars søtingene bøte med livet kun for at jeg ikke skal føle på synden ved fang og slipp.
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Det stemmer
 8. Hvor bør turen gå?

  Ei uke i Jotunheimen er vel ikke feil kanskje, både høyfjell og fiskemuligheter der oppe
 9. Verdt å prøve lettere fjellstøvler?

  Det er jo mer behagelig å gå med en lett fjellsko i lengden istedenfor en tyngre fjellstøvel. Men er så kjipt, og potensialt en ødelagt tur, når det går galt pga. at man valgte en lav sko uten støtte eller beskyttelse av ankel. Som fks. ved overtråkk eller kjøre foten ned mellom to steiner slik at man får skrapet opp kuleleddene i ankelen. Går nok bra hvis man tenker over hvor man plasserer føttene, har sterke ankeler og har lett sekk. Men plutselig en dag er det vått og glatt eller en løs stein som gjør at du må gjøre et uforventet støttesteg, så plutselig smeller det. Blir en vurderingssak på egen sikkerhet i fjellet. Jeg føler meg hvertfall mye tryggere i en støvel med støtte og beskyttelse av ankel når jeg er på tur. Også er det jo deilig å ikke bli våt på beina når man må vasse gjennom myr og vått terreng
 10. Fang & Slipp, skrytebilder og slikt

  En "finne frem popcornet" tråd, det var lenge siden
 11. Softshellbukse i tørketrommelen

  Hender jeg har sånn wash-in impregnering innimellom for å få tilbake de vannavvisende egenskapene, samt stryke press på softshellbuksene mine. Tror villmarksgudene setter pris på det og gir meg bedre vær hvis jeg fiffer meg opp litt i felten.
 12. Softshellbukse i tørketrommelen

  Nei jeg TROR ikke det er noen fare for softshellbuksa hvis den havner i sentrifuga en gang, bare hold skyllemiddel unna vasking av slike klær for det tetter igjen porene som gjør at den puster.
 13. I morgen!!

  Er så kjipt når turen går i dass etter mye planlegging og forventninger God bedring med kneet.
 14. Allværsjakke - DIY

  Dette er bare kult Hatten av!
 15. Imponert! Gratulerer med å komme i mål