Gå til innhold
  • Bli medlem

Martin HJ

Aktiv medlem
  • Innlegg

    1 088
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    39

Martin HJ vant dagen sist 13. august 2023

Martin HJ hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 339 Excellent

2 følgere

Om Martin HJ

  • Bursdag 04. okt. 1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Friluftsliv, Filming, Fiske og Trening
  • Sted
    Sandefjord

Nylige profilbesøk

11 149 profilvisninger
  1. Idag var det virkelig vår i lufta og en dagstur ble iverksatt, sola varmet skikkelig for første gang i år etter den lange kalde vinteren. Det ble en film av det 😊 https://m.youtube.com/watch?si=Cu_hP6wVxdVsIKsY&v=hiJ8K1GVpv0&feature=youtu.be
  2. Dette er første gang jeg har sett bjørn fanget på film fra Femundsmarka, det var kult å se
  3. Takk 😊 En Gopro 11 og en Pocket 2 👍
  4. Samme her 😄👍 Blir ikke savnet.
  5. Selger min DJI Pocket 2 kamera med diverse utstyr. Svært lett og god 4K videokvalitet med gimbal stabilisering, ypperlig turkamera mtp vekt og størrelse https://www.finn.no/325800166
  6. Det var ikke noe Crispi Norge nevnte når jeg pratet med dem ang forskjellen på disse to støvlene. Det kan godt være det, men det er ikke noe jeg vet om 😊
  7. Disse er nesten identiske, de har samme passform, såle og fôret med den samme Gore Texen. Her er det læret som utgjør den største forskjellen. Hunter har glatt fullnarv, Kongsvoll har matt nubuck lær. Begge støvlene er tiltenkt og er til samme bruk. Kongsvoll EVO kan fremstå som noe stivere da snittet, delingen i skaftet er litt annerledes. Vanntettheten på støvlene er den samme. Hunter med glatt lær, så lenge læret er glatt og ved førstgangsbruk vil vannet prelle av enklere på denne kontra Kongsvoll som har nubuck. Nubuck er en slipt overflate og vannet vil henge noe mer igjen. Men etter du har brukt støvlene og smurt de inn med skokrem blir også nubucken glatt. En støvel med glatt fullnarv vil kunne fortere få synlige rift i læret mens i på nubuck er det noe mer skjult med den matte overflaten. Disse to støvlene er ganske så like. Så her er det litt opptil brukeren hva de foretrekker. Noen vil kun ha glatt lær, mens andre vil ha den mer matte overflaten. Derfor har de to forskjellige varianter.
  8. Warmpeace Viking 600 støttes. Har størrelse regular og wide, er 178 cm og litt bredskuldra. Passer perfekt, men long er nok å fortrekke om man er over 180 cm ja. Har sovet i den i noen minusgrader og har ikke vært kald. God og fluffy og er skikkelig fornøyd med den posen 👍 Anbefales.
  9. Underlaget er like godt som fisken er stor oppi nord, og med din flaks i tillegg så er det ikke mange plugger som blir bøyd iløpet av et levd friluftsliv.
  10. Kanskje en YT video kan hjelpe deg 😊 https://youtu.be/LLJ01lWu89c?si=q_Y94GapZgE0xYVi
  11. Den viser vel høydemeter i sanntid hvis du scroller nedover på de forskjellige widgets til du kommer til Altimeter? Hvis du skal logge en tur som walk eller hike så kan du programmere hva den skal vise under aktiviteten som fks. da høydemeter både sanntid og totalt blant annet. Evt bare høydemeter som visning på startskjermen/hjemskjermen på klokka di slik at den vises til enhver tid.
  12. Åra på tvers og rompa nedi først, samme manøver ut igjen med beina først. Og easy does it, ikke slippe seg ned med fritt fall og avkoblet muskulatur.
  13. Ja dukket opp et par i begynnelsen av august inne i skogene i indre Vestfold, hårkam har blitt standard turutstyr i lomma her til lands de siste årene
  14. Ny tur igjen med regnværet Hans på den ene siden og sol på den andre siden 😊
  15. Nei håper for din del at du får ok vær og utsikt, har vært og skal tydligvis fortsette med mye ustabilt vær og nedbør. Skulle selv til Jotunheimen tidligere i sommer men droppa det pga. været.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.