Martin HJ

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  601
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  19

Martin HJ last won the day on Februar 28

Martin HJ had the most liked content!

1 følger

Om Martin HJ

 • Bursdag 04. okt. 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandefjord
 • Interests
  Friluftsliv, Fotografering, Fiske og Trening

Nylige profilbesøk

2 186 profilvisninger
 1. Objektiver på tur

  Så ille er det ikke med min siden jeg har F/4 og ikke F/2.8 versjonen, så den veier vel drøye 700 grammær
 2. Hva med å gå sørover fra Haukeliseter, rundt Kjelavatn med fine elver og bekker som små barn syns er stas. Kanskje en tur inn Lisledalen eller Vassdalen til vannene som ligger i enden. Prøve dere på en av toppene som ligger rundt i umiddelbar nærhet. Trenger ikke gå langt for at småbarn syns det er helt magisk
 3. Objektiver på tur

  Jeg har med meg en 10-22mm vidvinkel for landskapsbilder og andre bilder hvor jeg vil ha med mest mulig i bildet En 70-200mm for landskap med et trangere snitt, samt bilder av folk og dyr på avstand. En 50mm for alt annet - detaljbilder av ting, personer, action etc. Hvis jeg skulle valgt bort en, så hadde jeg droppet 70-200mm pga av vekta og at den blir brukt minst av de tre. Men du kan banne på at når den blir liggende hjemme dukker en bjørn opp og poserer villig foran meg.
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Hennessy Hammock Expedition Asym Zip
 5. ukjent fugl - for meg

  De samles på denne tiden og fremover for å sjekke opp damene, blir litt halvsprø når man står å fisker etter sjøørreten og hører på de raringene der en hel dag
 6. Impregnering av Softshell

  Har brukt jakker og bukser med Goretex tidligere og de gjør jobben med å holde vannet ute, men syns de kan bli litt vel klamt og svett om sommeren under aktivitet på fjellet eller i skogen. Så har gått over til Softshell pga pusteegenskapene og er mye diggere å bevege seg i. De er jo vannavstøtende med DWR, men man blir jo våt i lengden i regnvær. Er det noen måte å få dem enda mer vanntette på? Softshell Impregnering fra Nikwax fks gjennoppretter vel bare den opprinnelig DWR overflaten? Finnes det noen andre produkter som er no tess?
 7. Småturer på Hardangervidda

  Fra Halne Fjellstove kan dere også gå nordover noen kilometer opp turisthytta Krækkja og utforske område rundt.
 8. Røverkjøp og gode tilbud

  Masse snadder på tilbud hos Fjellsport.no frem til 19. Mars - meg selv røyk på ei Norrøna jakke som jeg har sikla på. https://www.fjellsport.no/kampanjer/eventyrdager.html
 9. Kjøp av tur/fjellsko

  I concur.
 10. Tre gode kamerater

  Det har jeg jaggu ikke tenkt på Espen, det skal jeg gjøre! Ellers så gøy at denne rapporten kom frem i dagens lys igjen og kan være til glede for andre Takk for hyggelige kommentarer!
 11. Tre gode kamerater

  Takk for det Ser frem til nye turer med guttungen i år
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Under en langhelg i Lofoten sammen med gutta som besto av Skreifiske, sightseeing og sosiale begivenheter både dag og natt så fikk vi klemt inn en grei topptur opp Tjelbergtinden mellom Svolvær og Kabelvåg. Skikkelig vintervær på vei opp med vind og snøfokk, men det roet seg kjapt når vi kom opp og sola glimtet gjennom skylaget.
 13. Rimelig alternativ til REAL?

  Den pølsesnabben til Bjarne kan man stappe inn i hva som helst - nuddler, potetmos, pasta, supper - og den hever maten betraktelig både på næring og smak. Chorizopølse altså... Jeg tilsetter også pølsesnabb i frysetørket mat for å få et skikkelig herremåltid ute i villmarka Den er alltid med i sekken på langtur.
 14. Hva har du lest nå ?

  The Legend of Drizzt Do`Urden. En ung mørk herremann som drar på eventyr hit og dit.
 15. Vondt i kneet

  Ringe fastlegen, sjekke menisken.