Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 490
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Miamaria vant dagen sist Februar 5

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vet ikke hvor lenge dette kommer til å funke, men per nå så har Fjellsport i hvert fall satt ned prisen på den nyeste Klättermüsen Freke, og rabattkoden fjell25 fungerer oppå. Pris 3636 er det laveste jeg kan huske å ha vært borti på den på veldig lenge.
 2. Siden jeg sitter sjuk inne denne helgen også (herregud så lei jeg begynner å bli! Kjørte bil i Freke-buksa for å se etter tjelden nettopp, i ren desperasjon) så har jeg fått blogget ferdig Vinterpadletreffet om ikke annet. Så del 3 er også kommet i bloggen, og ligger nå HER. Jeg skulle egentlig nyte en lang rolig morgen og så kjøre hjem, men været var alt for fint til å sette seg i bilen. Det måtte padles først, rett og slett, så jeg endte opp med straumpadling i Sundstraumen faktisk. Det var på ingen måte planen, men noen ganger skjer det kule ting uten at det er planlagt.
 3. Del 2 kom i bloggen for noen dager siden, men jeg har visst glemt å poste her ser jeg. Dag 2 var flott, da fikk jeg være med i følgebåt og se på straumpadlerne i den heftigste straumen, og senere var jeg turleder på en av turene. Da ble jeg også obs på en DNT-hytte som kan være aktuell for senere turer i området, nyttig info det også. Blogg fra dag 2 ligger altså HER nå.
 4. 🤣🤣🤣 Gjett hva jeg akkurat søkte om tillatelse til og bestilte, før jeg gikk inn på Fjellforum og så meldinga di. 🤣 Opphevet kjøpestoppen, for jeg kom på at hvis jeg venter til neste lønning som planen var, så ville det kunne bli for seint til påskeferien. Og da kunne man jo være bra sikker på at om jeg noengang får bruk for den så ville det blitt da. Ikke noe å vente på når man har bestemt seg. Men takk for råd, det er jo greit å få bekrefta etter bestilling at man har bestilt rett. 🤗
 5. Nå har jeg sett hele begge sesongene. Synes denne siste var minst ett hakk over den forrige - denne likte jeg, og så alle fire episodene høvelig på rappen. Variert og fint, flinke disse ungdommene.
 6. Jeg har egentlig kjøpestopp. Skal kjøpe meg nødpeilesender, men var (er) fast bestemt på at det ikke skal skje før på neste lønning. Men så fikk jeg et kvarter til overs i dag og så var det tilfeldigvis "lagersalg" på butikken jeg stakk innom for å bruke det kvarteret. Vips, ny jakke. Men den er vanntett og med primaloftfor, og det trengte jeg. Sist jeg kjøpte en sånn jakke så trakk den vann istedenfor å stenge det ute, så nå håper jeg på mer flaks. 75% på en jakke jeg har bruk for, det får være greit for en sprekk i kjøpestoppen. Fin? (Ja) https://www.hellyhansen.com/no_no/w-donegal-jacket-53135
 7. Jeg må si jeg synes i hvert fall at denne serien som vier hver person ett program, var et konsept jeg liker mye bedre enn disse seriene med noen damer, som de driver og hopper mellom hele tiden, og mye går bort i å minne om hvem og hvor for hver gang. Her fikk man liksom følge en i fred, og det var i grunnen passe langt - og ulike konsepter. Dessuten blir jeg aldri lei av padlere som er så ferske at de ikke har lært opp/ned på ei åre ennå, det er like morsomt hver gang så siste episode av forrige sesong slo godt an her.
 8. Etter diverse sykdom fikk jeg plutselig og uventet frihelg, og det ble tur til Vinterpadletreffet i år også. Så fulgte det på med ny sykdom etterpå, da er det jo greit å ha noe å blogge… Så da er del 1 av Vinterpadletreffet i bloggen HER nå. Fin padling ved (men ikke i) Saltstraumen. Traff på folk som hadde kule tips for turer til sommeren, også i packraften, så der har jeg noe å planlegge videre. Nytt kart ble det også kjøpt med det samme, kart er jo alltid gøy.
 9. Hvis du liker den infernalske plastsmaken i min Osprey, så må du ha feil med smaksløkene. 🤣 Nei mulig det har vært feil med min, men i hvert fall så har det vært en liten bismak å merke med Camelback, mens det i Osprey har smakt helt pyton og ikke vann i det hele tatt. Mulig jeg har vært uheldig, eller at det er verst i starten - det var så grønnjævlig at jeg har aldri brukt den mer så det vet jeg ingenting om.
 10. Snodig. Etter å ha prøvd en Osprey, synes jeg nemlig ikke lenger Camelbacken gir usmak på vannet. Når man vet hvor grønnjævlig det går an å bli, så blir den ørlille usmaken i forhold tilsvarende null niks. Hadde aldri trodd vann kunne smake så stygt som i en Ospreypose.
 11. Hvis det er en nødpeilesender du skal ha, så heter den PLB. Jeg har funnet tre ulike - du må søke om tillatelse for å ha sånn men det er ikke allverdens styr. Ellers finnes det diverse dingsedangser som liker å selges som nødpeilesendere, som ikke er akkurat det men gjerne har meldingssystem man også kan bruke når man havner i trøbbel. Som ikke nødvendigvis er like pålitelige, men som noen foretrekker fordi de også gir mulighet til kommunikasjon utover "rødknappen".
 12. Supert med disse live-turene dine. Veldig artig å få «være med».
 13. Takk for påminnelsen. Denne "Helt alene" fenget meg tydeligvis ikke så fryktelig, for jeg har rett og slett glemte å se de siste episodene. Men om vinteren fenger det kanskje mer, så de skal jeg jammen se nå.
 14. Jeg har en faktor til vettu, det er til lands og til vanns. Ikke det samme om det skal bæres/pulk eller padles. Men gode innspill!
 15. Altså, nå synes jeg du er på grensen til utidig her, dra frem den tråden der, så jeg blir oppmerksom på at jeg nå faktisk har kommet ut av tellinga. 🤣 Jeg har i god tro oppgitt feil tall til turkompisen som var opptatt av at jeg ikke får flere telt enn han. (Jeg har så klart det allerede, og rykket nå ytterligere en ifra.) Nuvel. Jeg har som nevnt på planen å selge minst ett, forhåpentligvis to. Må bare finne ut hvilke. Jeg synes jo alle er kule.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.