Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 525
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Miamaria vant dagen sist Februar 5

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fant bilde fra første prøvevelt med Inuken, der ser man høvelig bra skrogfasongen under kan man si
 2. 🤣🤣🤣 Det vil mange være veldig enig i. Vår mye brukte "handyman" ville nok glatt skrevet under på det. (Han har knatret og reparert nok Seabird til å ha sjekket det ganske grundig.) Liten cockpitåpning er jo fint med tanke på rulling, men jeg for min del ville hatt stor for det er et styr å sitte på bakdekk og snike føttene nedi i forhold til å bare slenge rumpa nedi og sitte stabilt når man slenger dem nedi etter man har kommet ut fra land. Samme hvis rulla ikke sitter og jeg må ta egenredning utpå havet - jeg bruker ikke min Inuk om vinteren, rett og slett, av den grunn. Ellers er jeg enig med Eksilbergenseren her, dog kan den usvingen kortes noe ned ved å vippe opp roret og snu på vanlig måte. Men kanting har begrenset effekt uansett når det er så lite bananvipp i endene (fikk hjernteppe på ordet 😂 ) på den.
 3. Hæ? Seabird sin Inuk er vel samme skrogfasongen som de andre inukene? Jeg har verken knekkspant eller særlig flat bunn på min i hvert fall. Den runde skrogfasongen på inuken gjør at den rulles smoothere enn de andre kajakkene jeg har. (Nordkapp og Avocet) Mener selve skrogfasongen er ganske lik på Kirton, Nelo og Seabird sine Inuker, bare detaljer, materialer og sånt som er forskjellig? Taran skal vel være høvelig like rask som Inuk, men er mer stabil og lettmanøvrert?
 4. Jeg har Nelo sin Inuk, den er fullt sjødyktig og lett å rulle.
 5. De "klokkene" ser ut som hvitveis som har lukket seg litt, de har du for øvrig hatt bilde av tidligere på turen også, tror jeg. (Da i åpen tilstand.)
 6. Så har jeg selvfølgelig også vært noen turer til vanns også, og den siste som er kommet i bloggen HER er en fantastisk tur med flere fra klubben. Ettermiddagstur i eksepsjonelt fint vær med flere ferskinger. Mairulling ble det også. Men vi kom oss ikke inn i Grunnfjorden denne gangen heller – det var for - grunt.
 7. Jeg har faktisk vært en tur til fots, for et par uker siden. Den er nå kommet HER i bloggen. Jeg må nok ta meg flere turer til fots, for jeg var i overkant glad da jeg kom opp til skiltet på Finnsætherkollen og skjønte at jeg var framme. Men jeg hadde nok ikke gått lenger uansett, siden jeg var fri for drikke. Fin tur er det i hvert fall bestandig opp der, fin tur å starte med når man har lite futt i beina. Så har man fin utsikt hele turen opp også, er bare buskas heeelt nederst, siden det ligger ut mot storhavet.
 8. Grunnkurs havpadling har jeg også nylig vært på, som kursleder for padleklubben lokalt. To ettermiddager og en dagstur, det blir jo tre turer i en blogg, det. For selv om det er mye øving på redninger, teknikk og sånt, så er det jo også padling og jeg la det opp sånn at det ble tre ulike steder – og to 10 på skjæret-poster. Det ble alt fra såvidt plussgrader, snø og vind til tosifra varmegrader, blå himmel og sol – det siste heldigvis på dagsturen, så det er den følelsen man blir sittende igjen med - forhåpentligvis. Bilder HER i bloggen nå.
 9. Gråværsturen jeg var for en uke eller to siden, da det var masse kuling i ugunstig vindretning, er også kommet i bloggen nå. Jeg har et sted jeg vet funker på de fleste vindretninger, det skjer liksom ingenting hvis jeg blåser overende. En eller annen holme vil fange meg opp. Det ble riktignok litt heftigere enn jeg så for meg, men likevel bare nyttig øving. Aprilrulla ble også gjennomført og dokumentert. Attpåtil padlet jeg i min bestemors utsikt, så nå fikk hun også se hvor jeg hadde vært før jeg kom på besøk den helgen. HER i bloggen ligger det nå.
 10. Bloggene kommer litt klumpvis selv om turene er høvelig jevnt fordelt. Nå har jeg først blogget en padlesamling sist høst, som var veldig hyggelig men jeg var litt blogglei så den har fått ligge en stund. Blant annet fikk vi en flott regnbue, så det ble noen litt kule bilder derfra, og kunne ikke bare helt droppes. Ligger i bloggen HER nå.
 11. Noen ganger er det herlig å bare komme seg ut, selv om været er grått og det ser trasig ut gjennom stuevinduet. Denne turen var en sånn tur - attpåtil i et litt kjedelig område (i hodet mitt), men det ble likevel mange fine opplevelser. Skulptur, ørn, oter, steinbit i fjæra, for eksempel? Og så et mysterium – hvor ble det egentlig av GPSN jeg vitterlig sto med i hendene før jeg dro hjemmefra? Svaret kommer til slutt HER i bloggen nå.
 12. Mange? Jeg vet Outnorth og etter hvert Fjellsport, men de har jo blitt samme greia.
 13. Del 2 av førpåsketur nr 2 er nå kommet i bloggen. Nedover Raftsunde og innom Ingelsfjord i aldeles stasvær, herlig tur og flotte folk kan det nok oppsummeres kort med. Resten av bildene HER i bloggen.
 14. Er det denne som er nevnt her? https://www.fjellsport.no/kampanjer/bursdag/partytilbud/ulvang-vegard-half-zip-charcoal-melange.html
 15. Padleklubben har nå kommet i gang med onsdagspadlingene – den første ble strandrydding på øya vi har adoptert. Været var fantastisk, det ble også solnedgangen vi fikk mens vi padlet tilbake til bilene. Sahara-sand er visst fine greier. Bilder i bloggen HER.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.