Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 580
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Miamaria vant dagen sist Februar 5

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En tur fra i sommer er nå kommet i bloggen. Dro på et lite 10 på skjæret-raid og samlet tre poster, samtidig som jeg blant annet fikk testet det nye Gopro kameraet. Det ble en flott tur, selv om det var akkurat for tidlig til modne multer. De dro jeg senere og spiste. Mer i bloggen HER nå.
 2. Der kunne du jo konkret bidratt med info, istedenfor bare å skylde på at andre burde gjort, når du ikke gadd selv. Men det står vel på to do-lista?
 3. Sist onsdag ble det tur i et område jeg ikke har padlet i på årevis. Det viste seg å være finere enn jeg husket, så det blir kanskje kortere tid til neste reprise. Fire stykker fikk jeg attpåtil med meg, så det ble en trivelig gjeng på tur. Været stilte også med godsiden til, så vi fikk oss en flott sommerdag på havet midt i september. Eneste skjær i sjøen, foruten alle vi padlet imellom, var ryggen min som ikke synes vridninger er noe særlig etter at jeg ramlet på dusjkabinettet. Men det er helt klart bedre å være på tur med vondt i ryggen, enn å sitte hjemme med vondt i ryggen. Det ble heller ikke verre av å være på tur. Flere bilder i bloggen HER.
 4. Ja, i dette tilfellet kunne man jo også valgt å hjelpe til med det og hatt fokus på hvordan og hvor man faktisk burde sjekke, istedenfor en mange minutters lang, ny forsvarstale. 😂 Det kunne vært bedre opplyst både her og der. Ulempen med å gjøre det slik han her fyren vil, er at da trekkes det ut de få, viktigste tingene – og det fører gjerne til at enda færre faktisk sjekker forskriften. Det blir gjerne enda lettere gjort feil dersom noen har bruk for å vite noe av det som er utenom folk flest. Her i området var det lagt ut mange fine infoplakater for verneområder, men jeg oppdaget flere ganger ting jeg ville bomma på dersom jeg ikke hadde vært "paranoid" og sjekket forskriften i tillegg. Det tror jeg at de færreste gjør, når man finner sånn fin plakat. Ikke minst blir det flere steder det må rettes opp når det gjøres endringer i forskriften, og ting blir fort liggende feil i slike tilfeller. Det er altså flere gode grunner til å nøye seg med å sende folk til forskriften, der de finner alt. Det kunne helt sikkert gjøres bedre akkurat det, men om folk har bestemt seg for at "forskrifter leser jeg ikke" så spørs det om det er så mye annet som hjelper heller.
 5. Som om det er vanskelig å lese forskriften? Du sier jo sjøl at de har lagt link dit? Sju og et halvt minutt med (enda mer) bæs over at ingen har banket infoen i hodet ditt, bare lagt den lett tilgjengelig for deg? Hadde du lest forskriften, som er det ene stedet fullstendig info står, så hadde du jo visst det.
 6. Jeg håpet jo at det skulle være feil, så da mitt Exped var en del falmet sendte jeg mail til dem og spurte hvordan jeg kunne regne med at duken holdt. Så jeg antar ikke lenger, jeg har fått det bekreftet. Nå klarer jeg ikke å finne igjen mailen etter eksakt ordlyd, men det var i hvert fall sånn at når duken er bleket så er den solpåvirket og det må man gå ut fra har å si for resten også.
 7. Forrige ukes onsdagspadling ble faktisk en "damenes aften", det var jo koselig. Vi fikk også øvd på mye, og det var faktisk en flott tur selv om den var kort og med mest fokus på innholdet enn omgivelsene. Bildene viser flotte kontraster med bygeværet som gikk rundt oss. Mer i bloggen HER.
 8. Jeg har fortsatt ingen plagg fra Lanullva, menalle jeg kjenner som har det er helt frelst og kjøper ikke annet. Selv har jeg mest Brynje i ulike varianter, Devold synes jeg også holder bra. Aclima er jeg litt mindre fornøyd med, det synes jeg blir slaskete fortere. Kari Traa sine lette singlet og tskjorter er forresten ganske fine, men har ikke testet til lengre bruk. Det er vel det jeg bruker mest "blant folk".
 9. Del 2 av turen til Tannøy, Trinnøy og Tranøy er kommet HER i bloggen nå. (Hvis man ikke har lest del 1 så finner man den HER.) En flott tur med både hammockovernatting, kunst og hvalspotting. Stort bedre kan det ikke bli. Det eneste måtte være hvis multebærene hadde rukket å bli modne først.
 10. Jeg mener jeg har Downmat7 M. Tyngden gjør at jeg nok neppe kommer til å velge hengekøya når jeg skal gå turer med sekk på ryggen noe langt, men ellers er den verdt vekten. Padler jeg noe sted det ikke er flust med teltplasser men flust med trær så er den klart å foretrekke, og skal jeg overnatte nært bilen er den alltid med. Så har jeg bare ett stort nok tre i hagen, der har jeg ordnet meg et feste i husveggen så kan jeg henge der også. Perfekt når jeg vil sovne til nordlyshimmel men skal på jobb dagen etter. Men fullverdig erstatter for telt blir det ikke for min del.
 11. Hvor mye har du prøvd? Har et vagt minne om at dette kan ha skjedd meg de første gangene, men det er ikke noe problem lenger nå. Og jeg har samme underlag fremdeles, så jeg mistenker at det er så enkelt som å lære seg en liten teknikk. Jeg har ikke LW underlag. (Men er verken lang eller tung sjøl.)
 12. Siden jeg padler kajakk og de ikke har noen rette flater, så har jeg nærmest plastboksforbud. Det henger nok litt med også når jeg pakker sekk, så her er det vanntette pakkposer alle veier. I forskjellige farger, det gjør ting betydelig lettere når man skal lete. Ikke minst er det lettest å stappe imellom, og det er helt fantastisk hva man kan få med seg når man stapper imellom ting. System? Mnjæææ. Litt.
 13. Padletur med basar var artig, men neste gang blir det nok "åresalg", det passer vel bedre for padlere, he he. Herlige kveldsfarger på hjemturen, alle årstidene har sin sjarm. Høstfarger på himmelen kan ikke klages på. Bilder i bloggen HER.
 14. Jeg kom ikke så langt for jeg gidder ikke å sitte og stille lyden opp og ned hele tiden. Men nå får jeg jo omsider spurt noen som faktisk kan svare - hvorfor så høy lyd på musikken og så lav lyd på det som blir sagt? Når jeg stiller lyden passe på musikken så er det faktisk umulig å høre hva som sies. Blir bare mumling. (Jeg vet det er helt "etter boka" for masse tv-programmer gjør det samme, men da slår jeg av hvis ikke jeg sitter pal og glor så jeg kan lese teksten.) (Bildemessig bra så langt jeg har sett.)
 15. Siste onsdagspadling er kommet HER i bloggen. Det har slått om til gråvær så vi ble bare tre stykker, men vi fikk da en fin tur likevel. Gråvær har sin sjarm det også, og en tur til Skjervøyan blir alltid fin. Fire ørner på ett og samme sted traff vi blant annet på. En gammel og tre unge - kan ørna faktisk få frem tre unger på en og samme sesong?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.