Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Miamaria vant dagen sist Juli 11

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Miamaria

  Sekk rundt 25-30 liter

  Så jeg ikke skremmer andre unødig fra denne sekken - den jeg har er kommet i ny utgave, som har løsning på i hvert fall en av tingene som har irritert meg.
 2. Miamaria

  Sekk rundt 25-30 liter

  Ja det er vanskelig å handle på nett, men det er enda verre i lokale butikker. Sist jeg skulle ha sekk hadde de nøyaktig null som passet kriteriene størrelse og drikkesystem. Kom aldri så langt til å se på resten av detaljene eller prøve, alle var allerede utelukket. 😂
 3. Miamaria

  Sekk rundt 25-30 liter

  Den ser jo i hvert fall ut til å ha lett tilgang til alt man skal ha tak i, og kan til og med finnes i en butikk her så man får sett på den. 👍 Takk for tipset.
 4. Miamaria

  Sekk rundt 25-30 liter

  Men er det så merkebasert, de har jo massevis ulike modeller alle? Det er vel kanskje det, når de mener denne skulle ha mye lommer så sier det kanskje mye om hvor få de andre her... Nå er det ikke alt jeg liker med den ene Gregorysekken heller, men det er bare enkeltdetaljer. Det meste er ok. Den føltes grei å ha på ryggen denne Ospreysekken nemlig, bare så upraktisk så snart jeg skal ha noe opp eller ned i sekken. Og det er stadig vekk. Så om det fantes en med lignende bæresystem men mer praktiske detaljer så kunne det funke.
 5. Jeg har en Osprey Sirrus på 26 liter. Det var et totalt bomkjøp, jeg hater den. Så nå er jeg på utkikk etter en ny, men vil helst ikke gjøre et bomkjøp på nytt da denne vel var den dyreste sekken jeg har kjøpt til nå. Jeg er godt fornøyd med begge Gregory-sekkene jeg har, så mulig jeg må satse på en av det merket igjen. Osprey blir det neppe igjen, ettersom det var velgeren deres jeg brukte for å finne en som passet - det gjorde den altså overhodet ikke. Sekken jeg skal ha må være lagt opp for drikkesystem. Den må også ha en del lommer man når enkelt utenfra, ikke bare i teorien. På denne er blant annet sidelommene nederst så stramme at de er umulig å bruke uten å ta sekken av seg, og om sekken er full så er det nesten ingenting som går nedi der for da blir de veldig stramme. Gjerne frontåpning sånn at jeg slipper å ta ALT ut av sekken for å nå det som er i nedre halvdel. (Jeg kjenner jeg blir irritert bare av å skrive om det. Drittsekk.) Denne Sirrusen er også stiv - greit nok for da stikker ikke ting inn i ryggen, men den er samtidig smal og bøyd sånn at alt stivt man skal ha nedi lager krøll. Noen som har vett på sekker som kommer på hva det er slags jeg bør skaffe meg? Andre merker jeg bør se på?
 6. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I år kom jeg meg på turen med jekta Brødrene til Austpollen, for så å gå opp til Trollfjordhytta og ned til Trollfjorden, der følget ble hentet av samme jekta som i mellomtiden har seilt rundt. En flott tur, til tross for gråvær og regn. Dermed fikk vi en sniktitt på den nye hytta som snart ferdigstilles. Blir neppe siste gangen jeg går opp den veien, synes det var finere enn å gå opp fra Trollfjorden egentlig. Lenger strekk, men finere terreng. Turen er i bloggen HER nå.
 7. Miamaria

  Ny GPS eller bruke GPS på mobilen

  Ikke kjøp ny for å kjøpe ny i hvert fall. Jeg savner ennå min første Oregon (kjøpte ny utgave men den funker ikke optimalt), dessverre gikk den heden da jeg prøvde å få lukket bagasjerommet med den imellom... La være å gjøre det samme, og bruk den du er fornøyd med. (Men smart å sjekke rundt før du er nødt!)
 8. Stanken av tingene i etterkant er ikke så ulikt en branntomt, det sitter lenge i. 😂 Trivelig lukt på tur, men den stanken i etterkant synes jeg sjelden er verdt det.
 9. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg fikk med meg en venninne, hennes to gutter og en til på tur til en av de flotteste strendene i området denne uken. Vi trosset gråværet og dro av gårde, det lønte seg grovt for vi fikk et flott døgn og knallvær etter hvert. Jeg padlet dit, de gikk kyststi. Alle lå i telt, og hadde bålpizza på menyen. Ungdommen fikk selvsagt ansvaret for bålet, og løste oppgaven med glans. Like artig å kunne gi et klapp på skuldra for bra jobb som å brife med egne bålferdigheter - eller egentlig, kjekkere. Selv om bål er artig. Turrapport i bloggen HER.
 10. Miamaria

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Ah, de lager Supertur - barn på tur med Monsen. Den var gøy, eneste kjendisfaktor her var et klipp med Monsen selv, det måtte de vel ha med. Og så en lemen-begravelse, og hodeklipping av seigmen. 😂
 11. Enkelt svar på spørsmålet - bålstank. Er det mye mindre stank enn bål om man bruker sånn brenner? Siden man trenger mindre brensel blir det kanskje det? Eller veies dette uansett opp av det som settes av å ha den pakket sammen med alle tingene man har med seg?
 12. Miamaria

  kjøpe Dehydrator

  Nei det gjør du kanskje ikke, men den er definitivt der. (I noen sorter mer enn annet, dog.) Prøv en pose som har gått realt ut på dato, så blir mye av den forsterket også. 😂
 13. Miamaria

  Diverse spørsmål om packraft

  Det ser ut til å fungere hvis jeg får lagt det der før jeg går oppi. Men hvis jeg må nå reimene for å stikke inn/ut, så når jeg ikke mens jeg sitter oppi.
 14. Miamaria

  Diverse spørsmål om packraft

  Tenkte for såvidt begge deler, den ble litt i veien uansett. Kanskje minst ved å få den fast på sekken på et vis, men jeg nådde ikke så bra noe annet enn topplokket egentlig. Får gro lengre armer, kanskje.
 15. Miamaria

  kjøpe Dehydrator

  Får det samme bismak som Real Turmat når det tørkes på denne måten?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.