Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  724
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Miamaria last won the day on Desember 3 2016

Miamaria had the most liked content!

Om Miamaria

 • Bursdag

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Her gikk planen skeis. En ting var at det snødde og var dårlig sikt, passet dårlig med markaturen jeg hadde planlagt. Når da turklærne har krympet i overkant mye mens tørrdrakten gikk akkurat å presse på seg, var det bare å ta kajakken fatt istedenfor. En fin tur ble det riktignok, men det var ikke helt det jeg skulle. Likevel, mye fugl å se blant annet, så greit nok. http://padlemia.blogspot.com/2017/02/pafyll-med-sn-og-vikya-i-boks.html
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Det er rart med det, hvordan ting baller på seg. Fiskestanga som jeg trodde skulle være perfekt for kajakk, var slett ikke det. Den var mye større enn jeg hadde sett for meg. Altså litt nedtur, faktisk. Jeg hadde også kikket litt på en ryggsekk som var satt ned til 1200 kroner ett eller annet sted. Og plutselig hadde Fjellsport 40% på noe Brynje-klær jeg har sett på en stund. Det var bare å slå til, så klart. Kikke litt rundt om de hadde noen andre gode tilbud med det samme - what? Sannelig! Sekken jeg vurderte til 1200 kroner hadde jammen Fjellsport også - til 800 kroner på tilbud, plutselig. Woho! Attpåtil hadde de ikke alt på lager, så jeg får det sendt i flere omganger. Og den første delte de i to pakker. Én bestilling, tre oppturer ved SMS fra posten. Fra Brynje var det bl.a. denne her: https://www.fjellsport.no/brynje-lady-wool-thermo-shirt-black-purple.html Utrolig behagelig å ha på, angrer på jeg ikke bestilte dobbelt opp - minst.
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ikke noe snøsmelting her, vi får tvert imot påfyll! Skulle egentlig i marka i dag, men når det er manko på sikt er det enklest å følge fjæra. Så det ble en tur til vanns isteden.
 4. Frysepinn i vinterland

  Jeg lurer også på dette med klær, men om cluet er om det er trangt i posen eller ikke så kjøper jeg den. For det snakkes i andre tråder om å bruke soveposer utenpå hverandre, istedenfor én tjukk. Så hvis man isteden har en dunjakke eller dunbukse? Så får det motsatt effekt fordi det er klær? Eller hvordan henger det sammen? Hvordan vet varmen om det er flere soveposer eller klær det er snakk om? Ett eller annet er det åpenbart jeg ikke skjønner, men jeg skjønner heller ikke hva det er.
 5. Test av vintersovepose i dun - Warmpeace Viking 1200

  Fikk en epost her nå fra hektapåtur, her er en del av den.
 6. Vintersovepose til fjellet

  Denali ser ut til å være på tilbud her, om noen vurderer den. https://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=216074
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Er ikke hundre prosent sikker, men tror 1799 er et godt tilbud på Exped Scout Hammock UL med tarp: https://www.fjellsport.no/kampanjer/salg/exped-scout-hammock-combi-ul.html I hvert fall det billigste jeg klarer å finne nå.
 8. http://www.ostmarkasvenner.no/bymiljoeetaten-kritiseres-for-ulovlige-tiltak-i-ostmarka.5960855-256978.html Snedig
 9. myggnett til caps

  Tror det er Sea to summit sitt jeg har. Det fungerer veldig bra, bortsett fra at knotten kravler gjennom. Men skulle den ikke klart det hadde jeg vel neppe sett noe, så det får gå. Jeg er typen som ikke fikser å bruke solbriller, fordi jeg føler jeg ikke helt får kontakt med verden. Ser alt utenfra, på en måte. Litt som å se på tv. Etter hvert har jeg gitt opp, fordi brillene havner oppå hodet etter kort tid uansett. Likevel fikser jeg fint å gå med den myggnettingen. Litt irriterende med det samme, men så vennes det. Alternativet er såpass mye verre.
 10. Når kommer de nye modellene

  Jeg har fått beskjed hos Fjellsport at de skifter varenummer når den nye modellen kommer, så tenkte å bestille der for å være helt sikker. Men om de venter for lenge så vurderer jeg andre, jeg utsetter ikke tur fordi de er treige. Men foreløpig er det ikke vær for det, så kan vente enda litt til.
 11. Når kommer de nye modellene

  Ah, ser på bildene og skjønner. Det er altså ikke bare jeg som har hatt problem med at innerteltet var lekk i hjørnene. Forhåpentligvis grei måte å løse det på. Da ble det antagelig verdt å vente på den nye modellen selv om det antagelig blir dyrere. Bare det ikke går alt for langt ut på året før det kommer.
 12. Når kommer de nye modellene

  Da er ny modell kommet på hjemmesidene til Hilleberg, men ikke hos Fjellsport. Ser ut som de har tenkt å øke prisen med nesten en tusenlapp? Da lurer jeg på om jeg heller vil ha den gamle, det er vel ikke SÅ betydningsfulle endringer? Det jeg lurer på nå, er om noen har peiling på hva dette betyr: "We have also built catenary patterning into the bottom of the outer tent walls." http://no.hilleberg.com/EN/tent/yellow-label-tents/rogen/
 13. Jervenduken - Oppskrytt eller uunværlig?

  Jeg anser det for sikkerhetsutstyr, som i tillegg er komfort. Original om sommeren, mini hunter vinter. Alltid med - ellers angrer jeg. Men så er jeg ikke så opptatt av vekt i kajakken.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  A propos bilde-Wirkola https://www.blv.no/lodingen/ski/nyheter/solnedgangen-fra-moysalen/s/5-9-182199
 15. Upresis Garmin Oregon

  ! Ja har du sett! Sånn er det hos meg også. Da må det jo være feil i din også, på en måte. Merkelig. Men jeg skal prøve det der Mapsource. Jeg bare installerte det samme som jeg hadde på forrige maskin, men om Mapsource er bra så kan jeg like gjerne ha det. Laster sjelden til gpsn i alle fall.