Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  954
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Miamaria vant dagen sist Oktober 21

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jobbhelg, men jeg kom meg ut en tur på lørdag, da all jobbingen ble plassert på søndag. Et herlig vær og flott solnedgang, men nå begynner det virkelig å nærme seg vinter. Fjelltoppene er hvite, og marka er full av rim om morgenen også i lavlandet. *Hutre* Her var det bare å ta fram et ekstra lag ull, det blir nok det nå framover. Samtidig fikk jeg testet den nye fiskesnella, som heldigvis fungerte aldeles utmerket. Resten finner du i bloggen HER.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Det har jeg fått streng beskjed om i butikken. Når den koster såpass opprinnelig, så er det ikke umulig at jeg faktisk gjør det - har i hvert fall gjort det på den ene turen jeg har brukt den til nå. 100% så langt, altså.
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg kjøpte for en tid siden en fiskestang av typen kort (til kajakkbruk, opprinnelig til isfiske tror jeg). Der fulgte det med ei snelle. Den kjentes billig ut, men det var nå dumt å kjøpe ei ny når jeg fikk ei med, så jeg tok den i bruk. Den varte ikke lenge, rett og slett ramlet fra hverandre. Så da jeg fikk et kvarters tid til overs i sentrum før en avtale, slang jeg innom en lokal jakt- og fiskeutstyrbutikk, for å se om de hadde ei rimelig snelle liggende. - Kan vi hjelpe deg med noe? Har dere ei rimelig snelle som ikke ramler fra hverandre? *blikk utveksles mellom betjeningen* - Hvor rimelig tenker du da? Jeg betaler det jeg må for at den ikke skal bare ramle fra hverandre, men jeg fisker ikke så ofte akkurat, så jeg vil helst ikke betale allverdens heller. Det tenkes litt og kikkes litt rundt. Om jeg kan klare ei snelle til seks hundre? Jo, det går nok bra. Så kaller de det høstsalg og 40%, for den koster visst egentlig 1000 kroner. Hjelpe meg, jeg har kjøpt en snelle som er verdt tusen kroner. Nå må jeg fiske i vei her, ei så fancy snelle kan man jo ikke bare ha liggende... Snelle med inkludert motivasjon er ikke verst, for seks hundre kroner. Tøff var den også. Tilføytelse: Man skal selvsagt ikke sjekke sånt på nett etterpå. Om noen vil ha kul snelle, så har Skitt Fiske nå samme på salg. Førpris 999, nå 399... https://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/sneller/haspelsneller/okuma-frontbrems/ceymar/okuma-ceymar-xt-cxt-35-haspelsnelle-med-ekstra-spole-183024-p0000241826
 4. Gjemsel med fjellduk

  Skal du gjemme deg, husk å også ta psykorosa hjelm og drakt i påskefarge inni duken...
 5. Ikke oppdater yr appen!

  Det er slett ikke sikkert, om man setter pris på tekstvarslet så kan det være lurt å sende dem en melding om at man savner det. En ting er at tekstvarslene ikke er det de var dessverre (tar for seg større områder og kun det viktigte ref. dem selv), men de har gjemt dem mer og mer bort på nettsiden også. Det virker nesten som at de prøver å venne folk av med det. En tid var det helt borte fra hovedsiden, da sendte jeg inn klage. Det dukket opp igjen, men bare som en enkel linje man må klikke på for å få se det når man er inne på sted. Muligens det var en bug en stund bare, det fikk jeg aldri svar på. Men etter mailutvekslingen med dem har jeg sittet med en følelse av at noen der vil ha tekstvarslet bort på sikt, og at det tones ned med vilje - isteden for å gjøre flere oppmerksomme på hvordan det brukes så færre slipper å hyle for at værvarslet ikke stemmer. (Når tekstvarslet gjør det.) TILFØYELSE: Jeg hadde helt rett. De skriver selv allerede på Facebook: Tekstvarslet vil nå bli faset ut og erstattet med andre elementer som vil fortelle deg om været i ditt område og også om det utrygt for lokale byger. Dette kommer med i senere oppdateringer av appen. Skulle ønske du hadde rett, men som du ser dessverre ikke. Spørs hva "andre elementer" er, men.
 6. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nydelig tur forrige helg, med tre karer på tur. En flott høstpadling i Efjord, et terreng litt uvant det jeg er vant med. Annen type fjell, og en del furuskog. Supert med litt variasjon. I tillegg var det trivelig selskap, søndag fikk vi til og med se den flunke nye - i hvert fall nyfunnet - helleristningen. Men det blir ikke før i neste innlegg. Dette første fra lørdagen, finner du HER i bloggen.
 7. warmpeace - dunposer

  Det minner meg på at jeg gikk inn der for en tid siden for å se hvordan innlegget til Terka lød. Det klarte jeg ikke å finne. Hvis de sletter slik berettiget kritikk istedenfor å svare seriøst, så er det ytterligere et minus notert hos meg.
 8. Redningsaksjon Fidjadalen

  Men er ikke det forskjell på redningsaksjoner og henteoppdrag allerede i dag? Er det kun redningsskøyta som skiller på det? (Og hvor går skillet, tro?)
 9. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Jeg har ikke kjøpt Olympus Though TG-5, selv om jeg har veldig lyst på. Jeg har jo allerede TG-4. Det kommer en dag, men det er ikke så lett å herpe et vanntett og støtsikkert kamera såpass at jeg får reelt behov for nytt.
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har visst glemt å poste del 2 av surfesamlingen, men den er altså blogget HER. Det ble mer turpadling enn surf og bølger på søndag, egentlig helt greit når det er knallvær. Bare å nyte dagen. Så har jeg nå blogget padletur i solnedgang forrige fredag, den var kjempefin. Så fint var det at jeg ikke kjørte hjem etterpå, men overnattet i hammocken i området, fordi det var så flott kvel. Det angret jeg ikke på. Det innlegget ligger HER i bloggen.
 11. Redningsaksjon Fidjadalen

  Tja, er ikke det en ganske presis beskrivelse av virkeligheten?
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sist helg var det surfehelg (for kajakker) i Lofoten, det ble ei natt i hengekøya faktisk. Riktignok med litt plunder, men. Dag 1 er nå i bloggen, formen viste seg å være elendig men det ble en fin tur likevel. Den kan du se HER i bloggen.
 13. Forskning: Stavgang avlaster ikke knærne.

  Jeg har berget meg fra å tråkke over ved at jeg hadde staver å kunne henge all vekten på. Hadde jeg ikke hatt staver da så hadde jeg tråkket kraftig over og fått skadd fot. Så får undersøkelser bare si hva de vil, jeg er i hvert fall sjeleglad for at jeg har skaffet meg staver. Så er det bare å huske på å bruke dem...
 14. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Da har jeg fått en skikkelig flott tur i bloggen. Det var en ettermiddagstur som ble litt lengre enn tenkt, så jeg fikk hele solnedgangen og alle fargene med meg. Fantastisk fint, du finner bildene HER.
 15. På tide med tarp!

  Det blir nok løsningen om ikke jeg finner slike enkle plastdingser, ja. De bare tar mindre plass og funker veldig greit (og jeg har prøvd selv så jeg vet det), så det hadde vært greiere. Snorene er sikkert bra, men for meg blir det noe overkill. Trenger jeg 3 mm barduner så sitter jeg ikke under tarp.