Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 451
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Miamaria vant dagen sist Desember 14 2018

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Miamaria

  Hva har du kjøpt nå!

  Der kom den ja. 🤔
 2. Miamaria

  Ryddetips

  Plassmessig sikkert lurt, men det høres ut til å dra penger som jeg heller kan bruke på enda et telt (ser tydelig plass til et lite et i hyllen der) eller annet kult turutstyr? Man tager hva man haver (eller får) er jo gratis. 🤣
 3. Miamaria

  Ryddetips

  Jeg sliter fortsatt med dette. Men nå var det blitt så fullt og rotete på boden at det var såvidt jeg klarte å få tak i klatreutstyret sist jeg skulle bruke det, selv om det egentlig hang lett tilgjengelig fremst på knaggene - det var bare fullt på gulvet i hele rommet… Så i dag har jeg tatt en skikkelig sjau. Bar ut alle plastkassene, gikk gjennom noen hyller og skap og sorterte ut ting som kunne kastes, leveres til loppis og Fretex. Glemte selvsagt å ta bilde før jeg begynte med det hele, men her er rommet etter at kassene er bært ut: Her er det som altså har befunnet seg her inne i tillegg, men bært ut før bildet ovenfor: Sånn er det foreløpig blitt: På bildet her er også alt av telt og sånt kommet inn, det var tidligere på en annen bod. Men nå prøver jeg hyllesystemet her, vi får se hvordan det går. Da skal jeg i hvert fall ha det meste av turutstyr på samme rom, istedenfor å fordele det på to boder. Det har jeg liksom aldri helt funnet ut av. Vi får se hvordan dette funker. Det ble i hvert fall litt mindre av ting som aldri er i bruk.
 4. Miamaria

  Hva kalles disse posene?

  Tips til tilsvarende solgt i Norge mottas gjerne også.
 5. Miamaria

  Hva kalles disse posene?

  Jeg synes pluggposen til Ringstind superlight var fin, sånne skulle jeg gjerne hatt flere av. Men det ser ikke ut for at de selges løst, sånn som Hilleberg sine poser? Kunne tenkt meg å få laget noen sånne, var ikke det noen på forumet som la ut oppskrift på å sy sånt? Jeg klarte ikke å finne det, noen som er bedre på leting?
 6. Jeg har nå kjøpt meg et Ringstind 1-2. Skulle gjerne fått testet det først for å se om det er nødvendig med modifikasjoner, men nå er det en tid på året som det er greit å få sånt gjort, sånn at jeg ikke trenger å sende det inn midt i sesongen. Så jeg tenker vel at når andre har erfart et behov, så kan det være like greit å bare få det gjort nå. Samtidig har jeg jo kjøpt det fordi det er lett, så jeg vil jo ikke ha vekten for mye opp heller. - Hva vil dere anbefale konkret at jeg ber dem om å fikse? Hva er liksom "musts"?
 7. Miamaria

  Lokale aktivitetstreff

  Jo mer tydelig du er på at dette ikke er et organisert arrangement på noe vis, jo mer innafor ansvaret på hver enkelt er du nok. Vi er nok mange som er der Gittamo er, jeg er helt enig. Det er mye sånn det har funka for eksempel med pinsetreff i Lofoten, der folk har møttes for i hovedsak klatring men også padling og sånt. Folk vet at her møtes folk på den tiden, og så kommer de som vil og ordner seg helt sjøl. Tror ingen forventer at det er organisert, bortsett fra at noen klubben kan sette opp felles tur. Da begynner man å bli mer organisert. (Men akkurat hvor grensen går er det vel ingen som vet?)
 8. Miamaria

  Lokale aktivitetstreff

  Cluet når det kommer til ansvar er vel om det er organsiert, ikke hvem som arrangerer. Men en del organisasjoner har forsikring for det som er i deres regi, som gjør at hvis noen kompiser drar sammen så må man ha egen, mens hvis det er klubben som arrangerer så er man dekket av dens forsikring. Her i området, uten noen tilknytning til Fjellforum, var det noen år en vanlig kombinasjon med samlinger for padlere og klatrere sammen. Men da var det sånn at man ordnet seg selv, man kunne ikke forvente å komme på en buffet og prøve litt av hvert og så sto folk til tjeneste. Men drar man på noe sånt, så er det vel fort sjanser for å få prøvd det andre, om man driver med det ene.
 9. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Wohoi, godt nytt padleår og gode greier. Årets første tur er i havn og det nye året er padlet inn. Årets første ruller (og de funka), og årets nye 10 på skjæret-post er på plass. Været var ikke allverdens, men helt greit. Fredag var første dagen på lenge det ikke var bek mørkt da jeg kjørte fra jobb, så nå merker jeg at det går den riktige veien. Ikke så lenge før det blir lengre turer i helgene. Flere bilder fra dagens tur, med kart over tracking fins HER i bloggen.
 10. Miamaria

  Hva har du kjøpt nå!

  Da kan jeg dementere halve innlegget om "ikke kjøpt nå". For nå har jeg nemlig kjøpt Helsport Ringstind superlight 1-2, siden jeg etter kontakt med butikken fikk kjøpt det for tilbudsprisen likevel. Det endte til slutt med god kundeservice hos XXL, og nytt telt for lettere sekk når ting må bæres. God jul.
 11. Miamaria

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Turklokke ble det etter hvert, men jeg har ennå ikke kjøpt Klättermüsen Freke eller Ringstind superlight 1-2 som jeg nå hadde fått lyst på. Ble for sein med å bestemme meg på begge tilbudene - men da har jeg jo spart betydelig mer penger enn jeg ville gjort på å benytte meg av dem! Det får være dagens trøst. Så obs, om du hadde tenkt å handle på tilbudene på XXLnå så holder de på å endre på dem.
 12. Miamaria

  Vintertur med hengekøye - nybegynner

  Jeg har til og med hatt tre poser, det har gått greit. Da har jeg gjort posene klare på forhånd, sånn at jeg må oppi bare én gang, på en måte. Da har jeg brukt sommersovepose til lakenpose, for å få mer varme, og så jervenduken utenpå hovedsoveposen.
 13. Miamaria

  Vintertur med hengekøye - nybegynner

  Jeg har brukt downmat7, og vintersovepose med Jerven mini hunter utenpå soveposen. Det blir litt kjølig nedenfra, men når jeg har lagt ullklærne jeg har kledd av meg på de punktene kroppen ligger hardest på, så har det gått akkurat. Men jeg ville nok helst hatt et reinskinn eller et skumunderlag i tillegg. Synes foreslått kombinasjon her høres grei ut, hvis du vet at soveposeoppsettet funker. 👍
 14. Miamaria

  Røverkjøp og gode tilbud

  Såvidt jeg kan se er et Ringstind Superlight 1-2 til 3300 kroner en god pris, ifølge Prisjakt i hvert fall. (Brukt til 4000 på Finn.no om noen heller vil betale dyrere) https://www.xxl.no/helsport-ringstind-superlight-1-2-tomannstelt-bla/p/1083860_1_style Samme telt i 2-utgave til 3500 samme sted, for øvrig.
 15. Miamaria

  Hva har du kjøpt nå!

  Sånn bare til orientering så er det ikke sikkert det er så enkelt. Jeg anbefaler å gjemme dem godt i boden, for å få det til. Jeg har nemlig gjort den varianten der, bortsett fra at det var en annen Crispi-modell. De jeg har mangler noen hekter og sånt, men er gode å gå i og vanntette ennå. Så jeg skulle slite dem ut, men kjøpte nye for å ha den dagen de ikke er tette lenger. I to størrelser, altså både for sommer og vinter. Dette ble gjort i sommer/tidlighøst. Jeg har nå tre par i bruk. 😳
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.