Jump to content

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Posts

  2,162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Miamaria last won the day on October 20 2022

Miamaria had the most liked content!

Reputation

3,325 Excellent

About Miamaria

Profile Fields

 • My blog: http://www.padlemia.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Location
  Vesterålen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.addnature.no/hilleberg-helags-2-telt-M1074713.html?vgid=G1586780#cgid=236922 6049,- for et Hilleberg Helags 2 er vel ganske bra pris. De oppgir veiledende til 11299,- og det ser ut til å stemme. Sjelden det er så mye rabatt på Hilleberg.
 2. Jeg kjøpte ikke noe som helst i hele black week! Kan ikke skryte på meg standhaftighet, jernvilje, fornuft eller noe som helst - jeg rett og slett glemte å hente posten den uka, så jeg oppdaget ikke tilbudene før i går… Noen fordeler skal det være med dårlig hukommelse. Jeg så nemlig flere tilbud i de relameavisene som jeg kunne gått på, men som var ting jeg egentlig ike trenger. Bare har lyst på.
 3. Jeg har det Sony-kameraet, godt fornøyd med det. Ikke allverdens zooming, men kvaliteten på bildene synes jeg er god, uten at jeg på noe vis er ekspert. Så pass at jeg gadd å bruke penger på undervannshus til det også.
 4. Jeg har ikke kjøpt elsykkel i høst heller. Ser stadig noen jeg synes ser fjong ut, men med bakgrunn i hva folket her mener så har jeg klart å finne noe som ikke er i tråd med kravene, og latt være. Hvor lenge det varer vil vise seg.
 5. Jeg vet ikke med andre Iphoner enn den jeg har, men der er det i hvert fall sånn at når jeg bruker knappene dere nevner for å ringe nødnummer, så ringer den ikke. Jeg får opp en meny på skjermen med mulighet for å slå av, nødinfo, eller nødanrop - som jeg da velger med å sveipe... Da er man i grunnen like "langt", når skjermen ikke skjønner berøring.
 6. Kan bekrefte muffins, fikk servert det fra noen med Omnia på en tur i sommer og de var helt fortreffelige!
 7. Samme her, kommer i hvert fall aldri til å sette min lit til at Apple skal berge meg om det går galt en dag. De første to jeg hadde tålte ikke kulde, så hvis jeg trengte telefonen på tur om vinteren måtte jeg legge den i armhulen og løpe rundt med den for å få den i gang. Det var altså hvis ikke batteriet var flatt, noe det ofte var. Den jeg har nå har bedre batterikapasitet og det skal litt mer til før den slår seg av på grunn av kulde, men til gjengjeld har den en sånn idiotknapp som kun godtar at man trykker den i gang med en varm, tørr finger. Ellers skjønner den ikke at det er en finger, så da later den bare som ingenting og nekter å gjøre noe som helst. Det er ikke for turbruk jeg har Iphone, for å si det sånn. Det skader aldri med backup, men kommer nok ikke til å droppe plb-en for noen private løsninger mer.
 8. Det er i hvert fall ikke vanskelig å skjønne hva du mener. Det er en stund siden jeg har giddet å bla gjennom, men gjorde det med den siste utgaven jeg fant her nå. Ikke en gang et skikkelig bilde på forsiden. Det er for såvidt det samme med en utgave fra 2022 som også ligger her ulest, når jeg sjekker. Der har de i tillegg en sak inni på hele 15 sider, kune med tegninger til illustrasjon. I tillegg synes jeg formatet nå er noe drit å ta med seg noe sted, i motsetning til før i tiden da det var mer praktisk enn vanlige blader. Da jeg meldte meg inn var det først og fremst fordi jeg ville støtte det lokale turlaget som gjør en kjempejobb, men det som fikk meg til å endelig gjøre alvor av det var at jeg fikk se en del utgaver av Fjell og Vidde, og ville ha dem. Det ville jeg nok ikke gjort nå – men så er ikke verden like fokusert på papir, heller, så kan det hende det bare er ei mer eller mindre styrt avvikling av hele bladet?
 9. Takk, da hadde jeg i hvert fall fått med meg litt av det dere svarte sist, for det var omtrent som jeg så for meg. Men kunne jo fort ta feil, når man egentlig ikke har peiling. Det er nok litt sånn det er hvis man skal handle lokalt, så blir det fort litt dyrere, så må man bare se hvor grensen går for hvor mye dyrere, evt hvor mye dårligere sykkel. Litt usikker der, ennå.
 10. Jeg festet meg litt ved den der med å kjøpe lokalt så man kan få hjelp. Det er jo høyst relevant for meg, og nå er det en på salg her. Noen som kan si hvordan denne virker på papiret? Er den puslete for prisen? (Synes ellers den så fin ut, men fargen har sikkert lite å si for hvordan den fungerer…😅) https://cornerblaabyen.no/produkt/dbs-elon-420-unisex/
 11. Det retter i hvert fall ikke opp mitt inntrykk av butikken, som er blitt sånn at jeg sjelden gidder å gå inn der.
 12. Hittil har jeg kun sett at DNB har fjernet ting fra Sbanken-kundene sine, ikke lagt til noe. Det ser ikke ut til at dette skal gjelde. (Men man kan jo prøve, når andre har fått betalt med andre kort.) https://www.dnb.no/portalfront/nedlast/no/privat/avtaler-vilkaar/Informasjon_og_betingelser_for_Supertilbud_og_Faste_rabatter.pdf
 13. Noen ganger kan man sannelig lure på hvordan ting går til. Jeg slapp heldigvis å se han som bare tørket av servicet han brukte før han satte det tilbake i skapet på DNT-hytta, bare fikk det fortalt av venninnen min etterpå. Jeg vet sannelig ikke om jeg hadde klart å tro det jeg så. Men jeg velger å tro at det i de fleste tilfeller er snakk om andre ting enn at folk gir f*. Som med den bøtta, står den med merket på baksiden er det kanskje logisk at det er en askebøtte siden den er av metall, eller for en utlending kanskje ordet bare ser ut som en logo. Eller folk holder på i mørket og ikke legger merke til det. Eller noe helt annet som heller ikke er vond vilje. Jeg vet jeg har holdt på å blingse selv i ei mørk hytte, i hvert fall, og berget meg i siste liten, fordi vannbøtta og askebøtta så veldig like ut og sto ved siden av hverandre. I sommer gikk jeg til ei DNT-hytte med ei venninne, og stakk innom en svensk hytte på veien. Vi oppfattet ting litt forskjellig. "Å, her har de søppelordning!", utbrøt hun litt sånn gledesstrålende da hun så sekken med søppel som sto der. Jeg så det samme, men tenkte mer "herregud, så mye søppel folk har lagt igjen her, er det mulig". Hun kunne nok ha funnet på å legge igjen søppel der, hun også, rett og slett fordi hun var sliten da vi kom dit og hun ikke tenkte klarere enn så, og oppriktig trodde det var noen som jevnlig kom og hentet søppel der. Det virker jo helt fjernt, men trenger altså ikke å være fordi folk gir f*. Men ja, det er nok også litt prisen å betale for at flere som før ikke dro til fjells nå gjør det. Hvorvidt den er verdt det blir jeg litt usikker på noen ganger.
 14. Det vil jeg jo mye heller tro, i hvert fall. Men jeg syntes disse oppførte seg annerledes, fuglelus har jeg sett på død fugl før, den har ikke vært interessert i meg, mens de jeg møtte nå nærmest angrep meg. Påtrengende, på en måte. Men kan sikkert være tilfeldig. Hvordan ser man forskjell, egentlig?
 15. Vesterålen, så det er ganske langt nord. Men jeg har lest to ganger i avisen at de er funnet i nabokommuner her, så det er nok ikke umulig.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy