Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 038
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Miamaria vant dagen sist Desember 2 2017

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. Du er ikke ondskapsfull nok til å ha skjønt cluet, åpenbart. Sånne brukes på de kuleste turene, til å sende melding til de som gjerne skulle vært med men sitter på jobb eller andre kjedelige ting. Da sender man ei melding: "Er på tur, hurra!" og så får de posisjonen og blir grønne i trynet av misunnelse. Så kan du sende ei melding senere: "Er på tur, hurra, framme i god behold!" Så blir de enda mer misunnelige. Det er jo det viktigste. Så er det jo greit å kunne sende ei nødmelding også, ved behov.
 2. Flott, er veldig spent også på hvordan det går med tåa! Håper det går bra med dere begge og hundene etter hvert.
 3. Spot Gen3 eller Spot Trace?

  Det sto et sted i en avis at meldingen hadde kommet fra spotten hans. (Ikke nødvendigvis at det stemmer av den grunn, men.)
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  I går hadde jeg en flott tur. Skulle bare en rask tur for å se om jeg fant sola. Ho dukka såvidt opp, det samme gjorde alkekongen. Rulla fikk jeg også. (Begredelige greier, men kom nå opp til slutt. Bare en småherpa skulder i forsøket...) Flere bilder og filmsnutt i bloggen HER.
 5. 2 serier med nye 1:50000 "plastkart"

  Godt spørsmål. Jeg spurte dem om noen lignende, da jeg fikk greie på det. Da fikk jeg til svar blant annet dette: "Bakgrunnen for at Kartverket trekker seg ut av markedet, er sammenfallende med at styrende organer ville at våre kartdata skulle være gratis, lett tilgjengelig og ikke lenger være et kommersielt produkt. Det betyr i klartekst at markedet overlates å sørge for at våre kartdata blir tilgjengelige i en eller annen form. Videre betyr det at en forhandler selv kan bestemme om kartdataene skal presenteres på plast eller papir eller kanskje noe helt annet. Det gjelder også prisen."
 6. Hjelp til kjøp av kamera og linse for bilder i lite lys

  Hvorfor det? Nå har jeg begge, men jeg bruker Lightroom kun til bildearkiv og gjør resten i Photoshop. Hva er det slags funksjoner jeg bør ta i bruk her?
 7. Nå kjøpte jeg meg ski med halvfeller, for jeg kommer aldri til å gå på ski om jeg må smøre. Men her ser jeg et potensiale - jeg kan altså smøre med det som passer oftest, under fella??? Og ha feste når jeg er uten feller og også kan skli? Eller er det ingen vits når jeg har Skog-skiene? Feste noen ganger må jo være bedre enn aldri?
 8. Lytt alltid til værvarslene - osv

  Jeg har fått ett varsel for dag om fare for polart lavtrykk fra nyttår frem til helgen. Varierer jo litt hvor hen, men dog, det har vært en "polar" start på dette året.
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ikke lenge siden jeg var innom bloggen deres og sjekket etter nye innlegg, lurte på om dere var blitt uforlikt og ikke på tur sammen mer. Flott blogging igjen, godt å se liv i den bloggen ennå. Godt nytt år!
 10. Familieekspedisjonen

  Uansett passe teit å legge til lyder som ikke finnes i området på den tiden. Skal man jukse på det viset så bør man ha peiling så det blir riktig setting. Skulle man legge til lyd av isbjørn også, kanskje? (Ikke nevn det for NRK, kanskje de gjør det neste gang da.) For øvrig trodde jeg første gang med det samme at snorkingen var en ku som rautet… Det er vel ikke NRK sin skyld får vi tro. Anyhow, sjekket nå og det er altså lyden som starter på 18.43 jeg lurer på, den som kommer helt tett før snorkelyden, ikke den aller første for den hørte jeg ikke før nå på en datamaskin med høyere lyd på. Skal høre om noen jeg kjenner har peiling.
 11. Familieekspedisjonen

  Nei, det var en ganske tydelig lyd som gjentok seg et par-tre ganger, før og etter det sagbruket. Den er jeg ikke vant med å høre her, så jeg ble nysgjerrig på hva den var. (Eller så var det en særdeles merkelig variant av snorking som jeg ikke har hatt med på tur før.)
 12. Familieekspedisjonen

  Gjøken var så, men det var en annen lyd jeg la mer merke til, da den i hvert fall over tv var ukjent for meg. Det var også når de våknet. Kjente du igjen den også, hvilken det var?
 13. Familieekspedisjonen

  Sent i juli plukker jeg multer her i Vesterålen også, selv om mye av den modner senere. Men har aldri lagt merke til når gjøken holder fred.
 14. Kjempebomtur til Finse -Første gangen jeg har snudd

  Vet ikke om han har lagt noe her, men hvis du ser på Randulf Valle Naturformidling på Facebook, så la han ut en video om det der 10. november.
×