Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Miamaria vant dagen sist Desember 2 2017

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Miamaria

  Amok Draumr 3.0

  Men nå er det vel kommet en utgave for de som er litt lengre, også?
 2. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det ble lite padling denne pinsen, grunnet ekte drittvær. Yrs datavarsel har igjen vist sin store svakhet, da den meldte lite vind for pinsen, med maks sikkerhet på varsel. Den slo grundig feil kan man si, møkkavarsel. Nuvel, det blir det været det blir uansett, men det var lite som fristet til telttur i hvert fall. Men lørdag var det fine forhold for bølgepadling på Fjærvoll, så jeg tok en tur dit. Dessverre var det nøyaktig ingen som ble med, så jeg fikk ikke akkurat utfordret meg så veldig. Men jeg fikk rulletrenet, og det ble i grunnen ganske så fint. Bilder og en filmsnutt i bloggen HER.
 3. Miamaria

  Tursnacks

  Tørrfisk! I hvert fall om du lager den sjøl er det grei pris.
 4. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Kristi Himmelfartsdag var jeg på tur med fugleforeninga, den lot jeg visst foreløpig være å blogge. Men etter titteturen så møtte jeg et par andre for å padle i fjorden ved siden av, nemlig Djupfjorden. Det var over 20 grader, håper det skjer flere ganger i år... Fjorden var også finere enn jeg husket, har vært der før men det er noen år siden. Selskapet var også trivelig, så totalt sett ble dette en kjempefin dag! En drømmedag, rett og slett. Hele turen i bloggen HER.
 5. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sist onsdag var det onsdagspadling, selv om det egentlig er torsdagspadlinger vi pleier å ha. Ingen av de som har ivret for onsdager kom, det gjorde derimot ei ny dame som ikke hadde padlet på en stund. Flott at hun fikk frisket opp, og lyst til å padle mer igjen. Noen hadde også meldt avbud fordi det regnet en del timer før - hah, det kan de angre. Fantastisk flott lys som fikk fram "lagene" i fjellene (er det sånn fuktighet i lufta gjør?), og ikke en dråpe regn i løpet av turen. Knall. Turen er nå i bloggen HER.
 6. Miamaria

  Tips om Exped pumpesekk - minste motstands vei

  Dette rådet sparte meg masse arbeid sist jeg var på tur. Jeg hadde nemlig glemt schnoezzelen min. En annen hadde med pumpebag, men den passet ikke i det store pumpehullet! Kom på å sette den i dette lille hullet, men det skjedde omtrent ingenting når jeg glemte, ettersom den er laget kun for utluft. Så kom jeg på at jeg hadde lest dette, fjernet flippflappen i åpningen og vips så var liggeunderlaget fullt av luft på få pump. Takk!
 7. Miamaria

  Bukse som tåler mye

  Akkurat hva jeg trengte nå, sitter og holder på kortet når Freke er på tilbud hos Fjellsport. Takk!!!
 8. Miamaria

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Oppdatering. Da de etter et par dager svarte meg, svarte de kun dette med kortet, uten at det egentlig var svar på det jeg spurte om. Det jeg lurte på var hvor mye de har tenkt å trekke meg - og hvorfor. Jeg visste jo at kortet var utgått, men legger ikke inn nytt før jeg vet hjemmel for å trekke meg for penger. Det fikk jeg altså ikke noe svar på i første omgang. Min profil sier nemlig at dato for billing invoice var 5. januar 2017, mens betalingen var registrert først i november. Jeg trodde derfor at jeg hadde betalt for en god stund til. Det viser seg å være feil. Jeg kom nemlig på å sjekke i nettbanken, og det var i april jeg betalte forrige gang. Hvorfor ingenting stemmer inne på profilen aner jeg ikke, men det er altså rett å trekke meg nå slik de har tenkt. (Hvorfor de ikke svarte med det aner jeg heller ikke.) Så om noen ikke forstår disse merkelige registreringene deres, sjekk heller i nettbanken. Der stemmer det nok bedre med når du faktisk betalte sist.
 9. Miamaria

  Monsen minutt for minutt

  I så fall skal det nøye planlegges. Vi stilte opp under det der Arcic Race of Norway da det var her, men da hadde vi plassert oss ganske nært før innspurten og feltet var samlet, så det var ingen som brydde seg om oss. 😂 Siden vi vet at vi var der så klarte vi å se oss, men jeg tror ikke så mange andre fikk det med seg. 😂
 10. Miamaria

  Exped orion footprint

  Hei Jeg kjøpte et Exped Orion II ul i fjor høst, men fikk ikke tak i footprint. Det var utsolgt overalt. Nylig spurte jeg importøren om når det var å forvente at man skulle kunne få kjøpt det - da hadde de fått inn, og svaret var at jeg måtte gi min butikk beskjed om å bestille snarest. Det gjorde jeg, og fikk i dag melding fra min fabelaktige butikk, om at den har kommet. (Fjellsport har for øvrig ikke denne footprinten i sitt sortiment, har de tidligere opplyst.) Så om flere har vært på jakt etter dette, så er det altså blitt muligheter nå.
 11. Miamaria

  Monsen minutt for minutt

  Jeg eier heller ikke tv, men ser alt for mye på tv likevel for jeg kjøpte meg stor skjerm til dataen... Jeg er veldig delt på disse Monsen-greiene. Da jeg hørte han skulle hit så tenkte jeg umiddelbart at det blir kjekt, da kan jeg endelig gå de turmålene som er befengt av alt for mye folk til vanlig. Men så blir det jo en stor happening, i kommunen der jeg jobber (i lokalavis), og kommunen jeg er oppvokst... Vi får se. Kanskje setter jeg meg i skauen på ett av stedene som får være i fred, og ser Monsen på tv.
 12. Miamaria

  Monsen minutt for minutt

  Såvidt det høres ut for her i området, så kommer det til å bli sykt mye folk med, i hvert fall om været slår til. "Alle" vurderer å bli med. Bare med de frivillige som trengs for å bære utstyr for NRK (mener det var 350 kilo jeg hørte det var) osv. blir det en del, så med vanlige turfolk i tillegg... Jeg vil bli overrasket om ikke dette blir skikkelig folksomt her i hvert fall.
 13. Miamaria

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Hm, jeg er litt i bedarring her nå. Jeg skulle egentlig kjøpe meg nødpeilesender når Spot'n min tok kvelden, men med god rabatt på Fjellsport og PLBer som var dyrere i forhold enn jeg forestilge meg og jeg hadde betalt Spotabonnement for en tid fremover, så ble det heller ny Spot. Fikk overført den nye og fjernet den gamle på det abonnementet, og i eposten jeg fikk sto det 0 0 0 0 i pris, men beskjed om at jeg måtte være oppmerksom på at prisen ville gå opp når jeg betaler neste gang. Så kom det en epost om at de nå vil kutte abonnementet mitt fordi de ikke kan trekke betaling. (Kortet er gått ut.) Jeg lurer jo da på hvilken betaling det er snakk om. Det kan jo være at denne gen3 er dyrere og at det er noe mellomvære som skal betales - men det finner jeg ikke helt ut av - og det er jo samme knapper på den nye? Ser ingen nye funksjoner på den, så skjønner ikke hvorfor det skal være forskjell. Uansett skjønner jeg ikke hvorfor de truer med å kutte abonnementet uten å informere om hva som skal betales, for det ligger ingenting inne på min profil før i 2019, av betaling. En liten advarsel der, om noen tenker som meg. Det ser altså ikke ut til at man bare kan bytte enhet på samme abonnement selv om det ser slik ut på epostene man får fra dem. Akkurat nå sitter jeg og lurer på om jeg skal bruke angrefristen på hele greia. Blir det veldig dyrt så legger jeg heller de samme pengene i en skikkelig nødpeilesender.
 14. Nå annonserer de altså med opptil 50% på klær, men oioioioioi det er 57% mest rabattert nå!!! Og to produkter er 54%.
 15. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Mye tur og blogging her for tiden, supert. Jeg har også blogget del 2 av havhenget, som nå er på plass i bloggen HER. Ble en flott retur på søndag, i knallvær, mens fjellene enda er ganske hvite rundt oss. Fabelaktig. Det kan fort bli flere ganger i dette området.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.