Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 401
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Miamaria vant dagen sist Juli 11

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ble tur sist søndag her også, selv om været strengt tatt ikke fristet så veldig. Men det ble en flott høsttur, frisk og fin – selv om jeg ga passelig stryk til meg selv på sikkerhetsfronten. Begynner tydeligvis å bli i overkant nonsjalant. (Ja, det er visst lov å skrive det sånn faktisk. Dagens lærdom.) Anyhow, da er jeg i mål med antall poster samlet i 10 på skjæret i år, endelig. Har jo trodd det før men måtte slette et par som jeg hadde samlet dobbelt. Får bare telle dem med én gang. Novemberrulla ble også unnagjort. Hele turen HER i bloggen.
 2. Miamaria

  Julekalender 2018!

  Regner med jeg tar en luke når jeg har kommet på en idé og funnet en dag som passer. Får prøve å utfordre @Elisabethsk tenker jeg, og kanskje @Isak Knutsen?
 3. Miamaria

  Hva har du kjøpt nå!

  Her ble det ny taueline etter år med fundering, et par svamper og kortline. Så venter jeg på et par nye turbukser i en størrelse som passer nå, et par fiskestangsett som skal gis bort til et par kjekke unger som noen ganger er med på tur, sikringsbriller så jeg kan klatre mer igjen. Bare velbegrunnede kjøp altså... Som nesten vanlig.
 4. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nei, det blir lite blogging når jeg bor i en garasje viser det seg. Men jeg har i hvert fall blogget surfehelga, da jeg mistet kompaktkameraet (sony, ikke vanntett) i vann men berget det, og glemte åra så den ble borte vekk. Ellers var det ei artig helg! Mer i bloggen HER.
 5. Miamaria

  Hva er det viktigste - du har glemt?

  Jeg må visst oppdatere her, for siden sist har jeg også klart å glemme flytevest. Viktig når man padler. Glemte også både mat og drikke en gang, når man ikke får tilgang til ferskvann på turen en gang så er det nokså kritisk. Ble en noe kortere tur, det.
 6. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Når jeg først var i gang kom det raskt en tur til på plass. Sannsynligvis var denne siste torsdagspadling i år. En flott høsttur sammen med tre andre medlemmer i klubben, i litt kjølige omgivelser. Mer klær må på nå framover, ja. Oktoberrulla kom også på plass, det var kjølige saker det også. Men flott tur, som sagt, bortsett fra litt frysing. Flere bilder i bloggen HER. Legger ved bilde med fjell på siden det er Fjellforum – Staven, heter det.
 7. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg bor i en garasje for tiden, så det blir så som så med blogging. Men gråværspadlingen for noen uker siden er nå kommet på plass. Det verste været ventet til vi var kommet på land, faktisk. Ikke helt etter meldinga. Ligger HER i bloggen nå.
 8. Miamaria

  Gamalt skrot er ikkje retro!

  😂 Flere som tenker det ja. Men jeg fikk nå omsider bestemt meg for å kjøpe telt i høst, da det ble lagt ut brukt. Til 650 kroner mer enn det tilbudet som kom nesten umiddelbart etterpå. Uflaks (nuvel, kanskje ikke) for han som solgte brukt, flaks for meg som da kunne si til meg selv "ah, nytt er billigere enn brukt! slå til!". 😂
 9. Miamaria

  Hva har du kjøpt nå!

  Ja altså, det blei klokke. Bestilte før tilbudet gikk ut, men med rabattkoden nå ble det billigere... Jeg tok det som et tegn. Turklokka: https://www.milrab.no/casio-protrek-prw-2500-klokke/cat-p/c/p10502271
 10. Miamaria

  Nydelige teltplasser?

  En av mine favorittplasser er Gaukværøy, Bø i Vesterålen. Populært sted både med kajakk og båt, men ikke mer enn at man som oftest får være alene. Dessverre ligger det nå an til at det kommer et oppdrettsanlegg på den ene siden av øya, men heldigvis får den aller fineste utsikten være i fred. Aller kuleste teltplassen på øya Utsikt fra teltplassen, ned mot den mer brukte teltplassen, gressletta ved stranda.
 11. Miamaria

  Perfekte turbil ?

  Jeg bestemte meg sist jeg byttet bil, for at jeg ikke ville betale ekstra for seter jeg ytterst sjelden brukte – og da var det strengt tatt andre som hadde behov for å sitte på, ikke jeg som hadde behov for å ha noen med, på en måte. Så jeg begynte å se på varebiler. Det ble en VW Touran varebil, det har jeg ikke angret på, men mange ganger har jeg vært sjeleglad for at jeg gjorde det. Den er mindre skranglete enn mange varebiler, er som å kjøre en "vanlig" bil. Men jeg har plass bak (akkurat, så passer nok dårlig for lengre folk) til å sove, og det er helt slutt på å kjøre rundt med baksetet liggende ned og masse bagasje som vil ende i bakhodet om jeg kræsjer. Eneste aber er at den ikke var å få med firehjulstrekk, men det har jeg egentlig klart meg greit uten. Skjønner egentlig ikke helt hvordan jeg klarte meg med bil uten varerom. 😂
 12. Miamaria

  Jerven fjellduk med eller uten for?

  Jeg bruker min Jerven mini Hunter mye, og det er den som er med om vinter. Men da padler jeg jo enten kajakk, eller bruker pulk. Jeg har etter hvert også kjøpt meg vindsekk, for å ha når jeg må bære på ryggen. Det aller viktigste spørsmålet du må stille deg, er om du realistisk sett vil ha den med. Som en redningsmann sa på et nylig kurs i risikovurdering og førstehjelp - når fjellduken tar halve sekken så er det veldig fort for at man tar den ut og legger den igjen hjemme. Der gjør den veldig liten nytte for seg. Så prøv å svar ærlig på eget spørsmål om det, i hvert fall.
 13. Miamaria

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Jeg synes også det. Såvidt jeg kan skjønne er det den redningsfunksjonen det er snakk om, som man uansett ikke skal ha bruk for i Norge. Men at nødmeldinger tas imot og meldes til det land det gjelder. Det var vel sånn jeg tolket det da jeg kjøpte dingsen også - men jeg kan jo ha tolket feil, jeg er ikke videre god i engelsk.
 14. Miamaria

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Jeg hørte nylig noe jeg ikke har fått med meg, at man må ha et ekstra-abonnement på Spot for at den røde sos-knappen skal virke? Stemmer det? Hvilket abonnement må man ha? Det er jo litt krise om jeg tror at jeg har en dings med sos-knapp og jeg ikke har det. Eller, jeg satser nå uansett på å slippe å bruke den og jeg kan jo uansett være utenfor dekning, men dog. Noen som har peiling på om det stemmer og hva det må stå på abonnementet mitt for at jeg skal ha den funksjonen? Synes det var litt pussig at de har abonnementer uten den funksjonen, men.
 15. Miamaria

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ajour og ajour... Jeg er jo ikke ajour her en gang. Bursdagspadlingen i september er også kommet i bloggen. Jeg fikk akkurat det været jeg ønsket meg, og padlet tur på yttersia med huler og fine greier. Endte opp med gravøl på den beste teltplassen, på Gaukværøy, der det snart kommer til å ligge et oppdrettsanlegg som helt sikkert bråker. Attpåtil kom det trivelig selskap utover, i akkurat passelig antall. Fenomenal kveld med nordlys og nytt Allak på den kuleste teltplassen. Bildene finner du HER i bloggen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.