Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  899
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Miamaria vant dagen sist Juni 2

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Synes det ser lovende ut, selv om første episode av sånne programmer blir mye spredte fragmenter fordi de ennå er mange. Det vil jo komme litt an på de som er med, hva de velger og får til å filme osv., men så langt er jeg positivt innstilt.
 2. Organisering av utstyrsbod

  Takk, de der var jo kjempetips, mer praktisk fasong. Da kan jeg jo faktisk frigjøre hylle i skapet, ikke minst stable fornuftig! (Også her bare velter de ut når døra åpnes...) Ellers etterlyser jeg herved flere bilder fra bodene til folk. Også på en rotete bod kan man finne tips om ting som kan passe på egen bod. Skal fikse selv når jeg kommer heim.
 3. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Det hadde nok ikke gjort noe om de hadde opplyst det på tingene de selger, at disse tingene også tåler mindre. Det er ikke opplagt når det står ting i omtalen som "Den er i tillegg belagt på begge sider med silikon som gjør stoffet meget rive- og slitesterkt" - da er det ikke så rart at folk ikke skjønner at det er "prisen man betaler", at det ikke tåler så mye.
 4. Det høres ut som en annen måte å si det samme på som jeg fikk servert: "Kjøpt jo et sånn stormkjøkken m rødsprit, kjempegreier sa dem...muli dem såfall e fan a godt flambert mat, har pakka mainskittn godt vekk nu, og berre laga mat på bål. Idiotien m rødsprit brennarn va jo at du måtte dossere etter kor lenge du sku bruke den, vi hadde pannekake t frokost og måtte fylle den 3 gang.... og, flamme kunne reguleres m et lokk som du skyve delvis over, men, had du først fyrt opp, så mått du regne m svidde fengra i forsøke..." 🙂😃😂
 5. Fikk nettopp en henvendelse fra en her, som lurte på akkurat dette. Han var blitt anbefalt stormkjøkken med rødspritbrenner, det hadde ikke vært måte på hvor fantastisk det var ifølge selger. Han var tydeligvis ikke blitt gjort like oppmerksom på ulempene, som han hadde fått erfare...
 6. Hva gjør dere på telttur?

  Det var gitt den konkrete settingen gitt i tråden. Om folk synes det er uutholdelig å ligge svettende på ei stekeplate med masse cirka nakne folk rundt, så synes jeg det er helt naturlig og ikke noe man bør utsette verken andre eller seg selv for med mindre de har en glede av det selv.
 7. Hva gjør dere på telttur?

  Hvis man får problemer med å finne på noe da bør man møte den problemstillingen oftere. Jeg har hatt med meg bok på tur en del ganger og tror alltid at jeg skal få lest, men det er heller sjelden. Å være tilstede i naturen er som regel sysselsetting nok. Høre på lydene og slappe av, og alle disse tingene som er nevnt. Ligge pal på ei strand derimot, som mange synes er stas - da blir jeg rape gal.
 8. Såvidt jeg kan skjønne, så bør footprinten til Allak passe ganske bra til Rogen. For meg ser det ut for at innerteltet har samme mål for bunn, og at det bare er de siste cm i vestibylen det ikke vil nå ut. Det er ikke så farlig, om det dekker det meste. Da er jeg kanskje i mål. - Med mindre noen ser at jeg er helt på jordet?
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå er det virkelig mye flott her, det når ikke akkurat opp, men jeg har nå laget et lite innlegg om avslutningen på Steigen-turen min, og turen jeg dro nesten direkte på da jeg kom hjem til Vesterålen. Ingen langtur direkte, men så lenge man overnatter i telt så teller det som tur etter min definisjon. Flere bilder finner du i bloggen HER.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Joda, det går som det går. Søkte opp footprint til Exped Orion II, og hurra, favorittpadlebutikken min hadde det. Hadde ikke tenkt på det, men da kunne jeg handle der. Trålet butikken og bestilte med det samme en t-skjorte, neoprenlim, og vanntett boks til mobilen. Så det ble jo dobbelt så dyrt som det skulle, selvfølgelig. Bortsett fra at det ble det ikke. For de hadde likevel ikke den ene tingen jeg _egentlig_ skulle ha, footprinten. Den er visst utsolgt overalt, også fra leverandør, regner ikke med å få inn før neste sommer. Så om noen kommer over en er jeg interessert i et hint... Men jeg fikk pakke, i hvert fall.
 11. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Tredje episode av padlingen min i Steigen på slutten av ferien er kommet på plass i bloggen nå, HER. Det ble en lang, men flott dag. Sist torsdag var jeg på padling med klubb og turlag, den turen er kommet HER. Vi fikk litt annet vær enn jeg hadde i Steigen, men turen blir jo som regel fin uansett, man er jo kledd for det.
 12. Pakkeposer

  Jeg ville ikke lagt noe dyrt i en vanlig zip-pose (lenger). Jeg legger vel ikke dyre ting i poser generelt, for mye som har gått ad undas med det. Men de fleste insisterer på å erfare det selv før de velger andre løsninger, har jeg funnet ut.
 13. Det er jo en kjempeplan. Sørg for å venne ungen til å sovne på tur så fort som mulig, så må du gjøre det hver kveld ellers blir det hyl og skrik.
 14. Exped Orion Extreme - 2 vs 3

  Takk, da var det altså riktig å hive seg rundt og heller bruke angreretten hvis det ikke var smart. (Argumentet jeg fikk solgt inn til meg sjøl.)