Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 084
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7
 1. Ryddetips

  Jeg klarer altså aldri å få orden på utstyret mitt. Nå er to håpløse boder en del av årsaken, men likevel. Ryddetips mottas med takk. Prøver stadig med nye systemer, men klarer ikke å lande på noe som faktisk fungerer. Akkurat nå lurer jeg på, er det noen som har gode tips til hvordan lagre pakkposer sånn at det går an å finne frem i dem? (Alle stappet ned i en kasse sørger for at den jeg trenger alltid er på bånn.) Én ting har fungert bra så langt, det er å henge opp sekker, pulk og fiskestenger i kroker på veggen. Men da var liksom veggplassen brukt opp...
 2. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Dag 3 på Vinterpadletreffet, ulykkeshåndtering i praksis. Gøy og lærerikt, og padling innimellom for å holde varmen. En god øvelse også på det siste, for det blir fort kjølig på land når man er kledt for padling. På Offersøy er det jo også fint selv om man ikke padler langt, så det ble en fin tur i tillegg til alt vi lærte. Dag 3 på treffet finner du HER i bloggen.
 3. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Dag 2 på Vinterpadletreffet var det straumpadling på plakaten. Ikke så langt å padle, men flott vintervær og omgivelsene er fine i Hestfjorden. Det er også greit å få frisket opp straumpadling, for jeg treffer ikke ofte på det når jeg padler hjemme og dermed blir det desto eklere når jeg gjør det. Har jeg det friskt i minnet, så går det mye greiere. Nå var det ikke allverdens styrke på straumen denne dagen, men likevel. Ulykkeshåndtering teori var også interessant, inkludert oppfriskning av HLR. Det også er nok veldig greit å ha øvd på for ikke lenge siden, dersom man først får bruk for det en gang. Dag 2 finnes i bloggen HER.
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har blogget Vinterpadletreffet, da vi fikk skikkelig vintervær. Dag 1 var det iskaldt, skikkelig skikkelig iskaldt. Men det var sol og veldig fint å være ute hvis man bare hadde nok klær på. Fingrene mest utsatt, så det ble ikke tatt kjempemange bilder. Oppfrisking av kart, kompass og navigasjon var vedig kjekt å få, både med teori og praksis. Skal prøve å skjerpe meg på turer framover... (Tenkt det før ja.) Innlegget ligger i bloggen HER.
 5. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Supert! Ideen var ikke dum, men for meg tok den for mye plass et sted jeg hadde klikket meg inn for noe annet. Synes det var mer naturlig å finne der den ligger nå.
 6. Tilfeldige poster fra gamledager - God ide?

  Ah! Det ER en ny greie, takk for avklaring! Her har jeg sittet og irritert meg over den dustekolonna som har vært i veien og tatt av plassen, og ikke begrepet hva i all verden jeg har trykket feil på, som jeg kunne trykke på en gang til for å få driten vekk. Da kan jeg slutte å lete - men PLEASE gi beskjed om det faktisk ER noe jeg kan gjøre.
 7. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Det er til stadighet ting jeg ikke har kjøpt, fordi jeg venter på å komme over portogrensa. Så når jeg finner noe nytt og tenker at nå er jeg vel kommet over grensa, nei da har de gått tom for noe annet jeg skulle ha. Effektivt det der. Nå sist var det sånne kjekke vanter uten fingertupper, tomt for min størrelse. Jaja, jeg skulle bare ha et ekstra par, klarer meg vel en stund med de jeg har.
 8. Kart mangler meridianlinjer

  Hva er det slags kart du har kjøpt?
 9. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Er det ipaden min som er idiot? Når jeg trykker på linken til innlegge kommer jeg bare hit.
 10. Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?

  Kan vi ikke utvide tråden til å hete hva har du kjøpt _eller solgt_ nå, sånn at jeg også kan få poste innimellom? Nuvel, jeg kjøpte et par skisko brukt i vinter, om ikke annet. Så hver gang jeg ser de skoene på tilbud tenker jeg ha ha ha, jeg kjøpte mine myyye billigere.
 11. "Leave no trace" - Er vi alle hyklere?

  Jeg har en plan om å notere meg og regne sammen en måned (eller en annen tidsperiode eventuelt) hvor langt jeg padler, og hvor mye jeg kjører bil for nevnte padling. Men da tror jeg også jeg skal regne det sammen tidsmessig, det blir nok et mye mer behagelig regnskap å føre.
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det ble tur på søndag også, denne gangen i kajakken. Fantastisk flott vinterdag, helt herlig. Selv om det var kaldt, kom det ikke mindre enn to stykker til, på "vinterpadling intro" som klubben inviterte til. (Forrige gang kom ingen flere enn meg, så jeg er storfornøyd med to stykker, særlig på en kald dag.) Begge to med flunke ny kajakk og dermed breeede smil, like artig hver gang. Turen er nå i bloggen HER med flere bilder.
 13. Real

  Jeg klarte her for noen helger siden da jeg forsov meg til butikken, å spise en hel real turmat for første gang på antagelig fem-seks år. Jeg syntes de var så sjenniale at jeg stort sett spiste det på tur en hel sesong, siden har jeg overhodet ikke klart det i det hele tatt. Men har aldri blitt direkte dårlig av det, har bare ikke villet skli ned halsen. Men de er jo veldig praktiske, så jeg er glad jeg får til å spise det igjen. Men denne gangen skal jeg ikke overdrive - og tydeligvis teste de andre merkene også. (y) Flott med tips.
 14. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har visst også oppdatert bloggen i dag. Jeg kom meg omsider av gårde i går kveld, tror klokken var halv ett før jeg la meg, selv om det var kort å gå fra bilen. Fin plass, furuskog som jeg nok tror jeg drar tilbake til flere ganger. Furuheng i måneskinn - det ble faktisk i lyseste laget når øynene hadde vent seg mørket. Hele turen i bloggen HER.
 15. Godt tips å melde seg av. Jeg er så lei av disse liksom-tilbudene på epost at jeg har helt slutta å gå inn på dem, de slettes automatisk. "Gode tilbud" er dessverre ikke en interessekategori der.
×