Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  832
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Miamaria last won the day on Juni 2

Miamaria had the most liked content!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. Lofoten i juni

  Da står den plassert feil hos meg i så fall. (Kom ikke inn så mye vann på stuegulvet da, men. Ville gjort, selv om den dekker noe.) - Men fint at du hadde en flott tur til Lofoten, selv om teltet var litt til skräms.
 2. Lofoten i juni

  Takk, jeg har omsider skjønt hvorfor jeg synes Hilleberg sitt Staika og forsåvidt også Rogen kommer så til kort i forhold. Det har irritert meg grønn (enda jeg knapt har teltet i regn) at det er sånt helvete (=praktisk umulig for meg) å holde vannet unna innertelt og meg når jeg går inn og ut. Rett og slett en liten markise! Takk! Det gikk ikke opp for meg før jeg leste det her. Tror det er nokså bestemt at jeg skal ha Orion igjen, men da sikkert i lightversjon. Hvis de kan hute seg å lage den i en annen farge enn grønn i hvert fall.
 3. Dårlig service

  Jeg gjorde det en gang, en fyr sto og prøvde jeg tror det var en jakke. Jeg syntes han fikk noen rare råd og ytret støtte til hans egne synspunkter. Selgeren ble ikke sur, mer rar - det viste seg å riktig nok være selger i butikken, men det var også fruen i huset. 😂😂😂
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Nå er også episode 3 kommet i bloggen. Om vi ikke padlet så langt, så var det likevel i fantastisk flotte omgivelser. Dessverre ingen moskus, bare på skilt. Resten ser du HER i bloggen. (PS. Dama på bildet er padlekjendis Justine Curgenven som lager de flotte padlefilmene. Er ikke det sånn som får folk til å klikke?)
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Episode 2 av damepadletreffet på Sommarøya er kommet i bloggen nå. Herlig vær og god stemning, i kjempeflotte omgivelser. Her er det herlig å padle. Du finner flere bilder HER i bloggen.
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg har kjøpt verktøy. Utrolig kjedelig å bruke penger på, men jeg hadde fått en skade på kajakken og da funket ikke drillen til å fikse. Jeg måtte ha en Dremel. Så nå har jeg kjøpt rare dingser og et Dremelaktig verktøy, for å kunne komme meg på tur med kajakken igjen. BORING! Så nå er det bare å finne noe turutstyr å trøstekjøpe for å få opp stemninga.
 7. Dævling på fisk

  Det der synliggjør omtrent det egoet jeg forestiller meg at disse spjælingene som legger ut dævlevideoer har. Men sånn som det ser ut på mange av videoene, stemmer nok ikke helt overens med det disse karene har inni hodet. Og uansett så lurer jeg fortsatt på hensikten. Fisken skal jo uansett bløgges. Det tar jo lengre tid å dævle løs på den enn et kjapt snitt med kniven? Så jeg lurer fremdeles på, er bløgging sett på som en dårlig metode? Eller hva er poenget? Bortsett fra å føle seg som en kar med elektrikernever i hanskestørrelse 11 som gir fisken et solid kakk i hodet - så solid at man gjerne dævler fire-fem slag til siden man ikke var sikker...? Jeg skjønner det når man er ute på havet og får masse fisk i en fei og ikke rekker å bløgge etter hvert, at man vil slå dem i svime før de blir liggende å vente. Men når man har tatt én fisk, og har kniven i beltet - why? Jeg er også vant med at man da bruker et verktøy, ikke en knok. (Men noen menn er jo av stål, selvfølgelig.) - Om det bare er fordi man føler seg som den tøffeste i verden ved å gjøre det så er jo det også et ærlig svar. Man kan jo svare dét, også, om det faktisk er svaret. Jeg var bare åpen for at det faktisk var en god grunn.
 8. Dævling på fisk

  Hvis det er det du klarer å lese av innlegget hennes, så foreslår jeg at du leser det en gang til, eller hvor mange som trengs.
 9. Dævling på fisk

  Nå har nysgjerrigheten tatt overhånd. Denne dævlingen på fisk som flere og flere bedriver, med Lars Monsen i spissen. Hva er det den skal være god for? Ses bløgging på som en seigpining av fisken, så man må heller slå den i svime først? Ikke at jeg synes det ser ut som denne dævlinga slår fisken i svime, det ser mer ut som folk gjør seg til for kamera, for de absolutt færreste jeg har sett dævler både treffsikkert og hardt, men sånn i teorien hvis nå folk faktisk klarte å slå fisken i svime. Så jeg lurer, hva er poenget?
 10. Camping stol

  Chair kit foretrekkes her også, når jeg uansett har med og blåser opp liggeunderlag. Men helinoxkopien er utmerket å ha med seg på dagsturer, i bilen til evt. ting som dukker opp, på jobb når jeg må dekke uteting over tid, osv. Kjekt å slippe å ha med seg og blåse opp underlag når jeg kun trenger stol.
 11. Camping stol

  Jeg har kjøpt en kopi av den enkleste stolen. Eneste forskjell fra Helinox sin sånn ved første blikk, er at min har en ekstra lomme som er ganske praktisk. Men spesifikasjonene er litt forskjellig. Helinox sin skal tåle mer. Min har tålt meg og min bruk helt fint, men en kompis som er noget tyngre erfarte at en av stengene bøyde seg ved første gangs bruk. Jeg skal ikke gjette på hvor tung han er, men tviler på at det er over det som stolen egentlig skulle tåle.
 12. Lofoten i juni

  På en enkel dagstur? Pussig.
 13. Lofoten i juni

  https://lofoten.dnt.no/artikler/nyheter/2513-pa-tur-i-lofoten/ "Den populære turguiden vår, På tur i Lofoten, er produsert i nytt opplag og er igjen i salg. Den kan bestilles ved å sende en e-post til salg@lofoten-turlag.no og koster kr. 275,- fritt tilsendt." ?
 14. Hvordan pakker dere på tur?

  Jeg synes jeg har blitt steike flink til å pakke etter hvert, jeg har stadig plass til overs når jeg har pakket. Men jeg pakker jo i kajakk. Tror bare på skøy jeg skal veie tingene neste gang, og se hvor mye dette utgjør i kilo. Jeg skjønner ikke helt hvordan dere kan klare dere med så lite som disse pakklistene byr på. Kan bli et interessant prosjekt å komme seg på tur til fots en dag.
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Nåja, når du først har et sånt liggeunderlag, så blir terskelen mindre for da kommer jo ikke det i tillegg... Spent på hvor lang tid det tar før neste oppdatering, om en køye også.