Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 747
 • Ble med

 • Dager vunnet

  14

Miamaria vant dagen sist 17. februar

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg låner ut gamle ting jeg ikke bruker sjøl lenger, hvis det står om. Muligens kanskje hvis jeg er med sjøl, at jeg kunne låne ut annet. Men jeg er mer i motsatt ende, at jeg faktisk tenker over hva jeg tar med, når jeg er på tur med andre folk. Har både fått lutet et flunke nytt (første natt i det, ja) UL-telt av andre som syntes det var så artig med bålglør opp i lufta. Heller ikke så morsomt med folk som ikke holder styr på hunden sin. (Nuvel, det ble brått mer kontroll på den da jeg sa hva teltet kostet og det måtte erstattes hvis det ble ødelagt, men det ble jo ikke så trivelig stemning av det, akkurat.)
 2. Denne var mest interessant for meg, den er slappere enn jeg har hørt til nå. Så den er nå skjermdumpet, og så skal jeg ikke sjekke mer, for da kan jeg faktisk holde meg til de opprinnelige påskeplanene jeg hadde – med litt andre vurderinger mtp. vær og risiko. (y)
 3. Jeg hadde egentlig tenkt å padle i går, men så kunne det se ut for å kanskje bli den siste dagen med skikkelig skiføre i nærområdet. Så jeg pakket pulken og dro på overnattingstur istedenfor. Den er nå kommet i bloggen HER. Månelyst ble det, og alt. Fin tur selv om det ikke var langt av gårde.
 4. Jeg har min mindre med når nyhetens interesse har avtatt. Jeg kjøpte min for bruk på dagsturer når jeg ikke har med liggeunderlag og stoltrekk, men det er i grunnen sjelden at jeg gidder å slå den opp faktisk, selv om den er kjekk når jeg først har gjort det.
 5. Supert tiltak, bållukt-hateren har sendt PM og penger til Strømmestiftelsen.
 6. Da er siste søndagstur i bloggen, det ble en fin tur langs hjemmefjæra igjen. Flatt hav, men lys- og bygemessig var det dramatisk, så det ble variert. Ligger HER i bloggen nå. På bildet er det fruktsuppe-pause.
 7. https://www.redningsselskapet.no/korona/?ee=fDusqRZZZbp%2FKYcKt7ENSmq7vuQ%2F&utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3 Da har Redningsselskapet sjøl også gått ut og endret låten litt. De påstår sågar at det de gjorde var å oppfordre til å bruke sunn fornuft, de har aldri snakket om noe forbud mot å dra på sjøen. Jeg skjønner at de har behov for å presisere det. Det var nok av dem som ikke syntes sunn fornuft var nok innafor, ut fra oppfordringen deres. Men nå har de altså funnet på her å oppfordre folk til å heller ikke være på egen hytte, i egen kommune. Det skal kunne kjøres helt fram til der du er. Forbud er det ikke, men. Jeg lurer på hvor lenge folk kommer til å respektere alle disse rådene alle mulige veier, som er forskjellige, og også endres på hele tiden. Hvor lenge orker man i det hele tatt å følge med? Håper det blir et vennlig påskevær i hvert fall, så vi ikke får det på toppen.
 8. Nå sitter jeg akkurat og leser i avisen, at i min bostedskommune anbefaler de folk å ikke være på hyttene i disse dager - heller ikke de som har hytte her, i egen kommune. Spesielt om man ikke har brøytet bilvei til døren. Dette er den mest sentrale kommunen i vår region. (Dog er sykehuset i nabokommunen.)
 9. For å komme tilbake til tema, hvordan påvirkes. En kompis av meg sa et hjertens ord i dag, han hører på hva regjeringa sier, ikke andre synsere, inkludert Redningsselskapet. Så nå kom jeg til å tenke på, hva er det de sier egentlig, denne regjeringen? Jeg fant en side med forskrifter, men det var altså alt annet enn det som har med meg å gjøre, så det ut for. Det var noen her som hadde sjekka den og vet, var det ikke?
 10. Ingen av de tingene du nevner der alene ville gjort at jeg ikke kom meg til land for egen maskin i går, men jeg ble nysgjerrig. Har du et scenarie på problemer med kajakk der man ikke har kommet seg til land når man var like ved? Jeg klarer ikke å forestille meg hva det skulle være, selv med skulder ut av ledd, om det mirakuløst skulle skjedd under kosepadling på flatt vann, skulle jeg kommet meg, om smertefullt, så dog, i land. Men det kan sikkert skje, det skjer jo at folk blir truffet av lyn flere ganger også. En redningsmann jeg kjenner mener for øvrig at det sjelden er én feil det skyldes når det går skikkelig feil, da er det oftest en rekke med feil/dårlige vurderinger. Men da er det neppe henteoppdragene han snakker om, men skikkelige aksjoner. Dere vil vel unngå begge deler nå, regner jeg med.
 11. Takk for info, jeg har ikke sett noe info om slike ting noe sted. Hadde i grunnen håpet at det var andre årsaker.
 12. Det er et godt poeng. Men det går jo en grense for det også, med tanke på hva man skal sikre seg mot. Reduserer vi alle risikoen en god del i forhold til hvordan vi vanligvis ter oss, så er vel hensikten oppnådd - færre skader og hendelser. Men av nettopp nevnte årsak er det umulig å unngå helt, også om man sitter hjemme. Så må man finne krysningspunktet for egen del. Jeg dropper kryssinger og å padle langt fra land sjøl. Jeg dropper det i det hele tatt hvis det er noe vær, fralandsvind er helt utelukket. Lista for å bli hjemme og hvor jeg drar hen legges helt annerledes enn før. Jeg sikrer meg enda mer med tanke på sikkerhetsutstyr osv. Det er kjipe begrensninger, men med situasjonen vi har nå så må det være greit. Men det får være måte på hysteri. Før man mener noe om andres valg får man vel sørge for at egne valg er minimum tilsvarende kanskje. Det tror jeg skorter hos en del.
 13. Falt det bort et poeng her? Hos meg kommer det bare opp en intetsigende link.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.