Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  789
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Miamaria last won the day on Desember 3 2016

Miamaria had the most liked content!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. Turtips til Lofoten?

  Om dere har mulighet, er en tur til Trollfjorden og opp på Trollfjordhytta en flott tur. Men man må da komme seg inn Trollfjorden med båt, vet ikke hvem som evt. gjør det.
 2. Syklister fritt vilt?

  Det er forsåvidt greit at syklister bruker veien, synes jeg, om de vil det. Men skal de leke bilist, så får de gjøre som bilistene bør når de kjører under fartsgrensen også - slippe forbi. Ellers er de ikke hakket bedre enn de satans bobilturistjævlene som holder helvete om sommeren, og man blir akkurat like forbannet rasende på egoistene i sin egen verden, uansett om de kjører en papirkasse på fire hjul, eller tråkker rundt på to. %&/$%/%&//$% Lov til å angripe eller drepe dem er det vel ikke uansett, men min erfaring her i området i hvert fall, er at det er en betydelig lavere andel syklister enn sneglekjørere som slipper forbi. Pussig, om man vil sitt eget beste.
 3. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg måtte droppe overnattingsturen jeg hadde planlagt denne helgen siden jeg var litt småsjuk, men tok sjansen på en nærtur med hammocken. Det ene festet fast i husveggen, definitivt nært altså. Men like fullt en naturopplevelse, mye fuglelyder samt utsikt til hav og fjell. Man behøver ikke slite seg ut for å få en fin tur. Kort rapport med bilder i bloggen HER.
 4. "Å - det smakte bra"

  Hvor er det de selger den tørkeren der? Den er kanskje å anbefale foran å bruke tusenvis av kroner på den der supersaken til proffene?
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har visst oppdatert litt uten å nevne der her, ser jeg. Del 3 av påsketuren til Værøy og Røst, det ble ikke så mye padling den dagen, men litt. Mye spasering rundt på øya (Røst), det er jo også tur. Den ligger i bloggen HER. Så har jeg blogget førsteinntrykket av den nye Hilleberg Rogen-versjonen, jeg fikk den omsider. Den bloggen ligger HER. Så er det innlegget jeg har blogget nå nettopp, som er torsdagens padletur, med turlag og padleklubb. Siden jeg skulle være turleder for begge, så slo vi det sammen. Lifjorden er en trivelig fjord å padle i, med fjell som omkranser, og en god del lys bunn. Særlig flott i sol, selvfølgelig. Den turen finner man HER.
 6. Ang bålforbudet...

  Interessant utheving, den har jeg ikke lagt merke til før. Hvis jeg ikke finner det på kommunens hjemmeside en gang så er kommunen neppe innafor. (Har sågar opplevd å ringe en kommune og spørre, men de visste ikke selv. Da er det i hvert fall ikke alminnelig kjent, og det burde holde.) Praktisk, takk.
 7. Kajakk kjøp

  Det er en bra kajakk til ulikt bruk. Hvilken kajakk var det du kjapt følte deg trygg i? Det er stor forskjell på hvordan de ulike kjennes ut. Men om du generelt er vant med havet og tar ting fort, så kan Baffin absolutt være et godt alternativ for deg. Men om du skal padle på finnmarkskysten, langturer og større innsjøer, så bør du uansett ha deg et kurs og skaffe deg erfaring først. På kurs og padling f.eks. sammen med en klubb kan du jo få prøvet ulike kajakker, så kjenner du gjerne hvilken retning du vil gå i type kajakk.
 8. På tide med tarp!

  Oi, kanskje den var interessant.
 9. På tide med tarp!

  Takk, den så fin ut men er det ingen jeg kan bestille innlands? Eller er det noen som har her også kanskje? Toll og kurs og moms og alt det der, litt "allergisk". 😂 😂 😂
 10. Voldsom prisøkning på SPOT-abbonnement

  Åja sånn, det var tilfeldigvis lignende tall med forskjellige kommaplasseringer på basisabonnementet og den månedlige tilleggsgreia, da misforsto jeg nok heldigvis.
 11. Voldsom prisøkning på SPOT-abbonnement

  Er ikke 14,99 for hele perioden, ikke hver måned? Er det per måned så har jeg gjort en blunder.
 12. Voldsom prisøkning på SPOT-abbonnement

  Jeg husker at sist jeg skulle fornye, syntes jeg det var blitt så dyrt at jeg droppet hele greia. Nå var jeg usikker på mobil- og VHF-dekning i øyene utenfor Røst, så da aktiverte jeg igjen da jeg skulle dit i påsken. Da betalte jeg den prisen du oppgir her. Dyrt nok, og jeg tror vel dette er siste året jeg bruker den. Vurderer sterkt å heller skaffe meg en skikkelig nødpeilesender, men så synes jo folk det er kjekt å kunne følge trackingen... Det ser ut som jeg har betalt før: 2010 - 138 2011 - 138 2012 - 138 2013 - 137,99 2015 - 112,19 2016 - 120,3 Så antagelig har du hatt et godt tilbud - eller er det noe funksjon du ikke har brukt kanskje? Ikke betalt ekstra for tracking, for eksempel? Innbiller meg at det var oppdelt i ett eller annet tidligere, på en annen måte enn det er nå.
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg har nå oppdatert bloggen med forrige helgs padling. Var observatør på et teknikkurs, det ble ikke bare teknikkpadling men også mye forskjellig vær og en flott tur. Resten ser du i bloggen selvfølgelig, HER.
 14. Hellemobotn og landet på tvers

  Har sett litt bilder, hvis været er ok og det ellers passer med andre ting så legger jeg opp til en sånn tur i løpet av juli. Så flere tips mottas gjerne frem til den tid - for eksempel om noen skulle vite hvor hen den gamma er.