Gå til innhold
 • Bli medlem

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 866
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Miamaria vant dagen sist 20. august

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den siste turen før langtidsparkering av kajakken er kommet i bloggen HER nå. Har noen turer liggende halvferdigblogget, så det kan komme noen flere selv om jeg er ute av drift en tid nå, så lenge jeg ikke blir slått helt ut. Siste tur ble en fantastisk dag med nesten sommertemperatur, flatt hav og høstfarger – fisk fikk jeg til og med også. Dog ikke sjøørret denne gangen heller da, men. En dag… Kanskje.
 2. Jeg har ikke hatt rev på besøk, men røyskatt i forteltet. Tenker meg litt mer om hvor hen jeg legger mat med sterk lukt etter den episoden.
 3. Fjellduk, uforet sommer, med for øvrige deler av året (i nord). Da sitter jeg med dunjakken inni, tykkelse etter årstid på den også. Jeg anser den en del av sikkerhetsutstyret, så er det ikke så mye spørsmål om den skal prioriteres med eller ikke.
 4. Jeg lurte på t-zip, men lot det være siden jeg var usikker på behovet og jeg følte det var dyrt nok. Jeg har angret på det, men jeg har også notert meg at de gangene jeg har angret så har det vært når jeg har sett andres i bruk - ikke med grunnlag i et reelt behov. Jeg har ikke faktisk savnet det.
 5. En liten tur på Pallheia ble prioritert før jeg kommer ut av drift. Det ble en skikkelig flott høstdag, og så fikk jeg sett fuglekonge på nært hold for første gang. Det var en høydare, imponerende liten sak. HER i bloggen nå.
 6. Såvidt jeg har klart å finne så er hele innslaget sitert først i tråden her. Det var en notis. (Politiet står ellers høyt på min liste over upålitelige kilder, etter at jeg har hatt anledning til å sjekke hvor feilkilden var i en del saker.)
 7. Det funker neppe, jeg markerte noen soppforekomster en gang og skulle finne dem noen få dager etter, det gikk ikke. Skjønte ikke bæret av å gå etter gps-markering. 🤣 Blir nok teltlykt for min del ja. Bare å håpe den har nok batteri.
 8. Flaks han tok med seg telefonen da, i hvert fall. Det tror jeg er sjelden jeg gjør når jeg stikker på dotur fra teltet. (Kanskje jeg også bør ha meg et sånt kurs, ta med telefonen blir kanskje lært bort der?)
 9. Årets nye padlesko for min del er disse canyoneeringskoene fra 5.10. De har nokså lik såle som anmarsj-skoene mine som har et helt fantastisk grep. Disse sitter også godt på ganske sleipe steiner. Så har jeg nettopp sett akkurat sånn i bruk på en episode av "Ekstreme ekspedisjoner", så da kan jeg føle meg litt proff også, som har sånne. 🤣
 10. Ikke sikker på om det er pro eller trail jeg har, men jeg har i hvert fall ett par liggende fast i bilen om vinteren til bruk på turer i marka, og så har jeg også et par liggende i padleutstyret. Det har flere ganger vært særdeles kjærkomment når man skal i land om vinteren.
 11. Det blir ikke så mye turer for tiden, men jeg har fortsatt en del etterslep på bloggen så det kommer litt der likevel. Nylig blogget jeg første dagen av sommerturen med Wenche, etappen fra Digermulen til Haversand på Store Molla i Lofoten. Fantastisk flott dag på havet, med overskyet vær var det også passelig temperatur. HER i bloggen nå.
 12. Det står at DNT fraråder det, men samtidig så er det en fyr i DNT Finnskogen og omegn som siteres på det. Jeg ser ingenting på DNT sine sider om det. Virker som et soloutspill lokalt det der?
 13. Veldig vanskelig spørsmål, tørrdrakter er blitt så dyrt at jeg synes egentlig ikke det fins lenger. Alt er svindyrt. Av de jeg kjenner som har to drakter, så er det flest som har Ursuit sin vanlige, enten til hoveddrakt eller nummer to. Med tanke på mansjetter er det kanskje ikke så dumt, siden den normalt har neopren som kanskje forringes mindre når den brukes lite, og er mer behagelig for de som låner som ikke er så vant med latexmansjetter. Men den koster jo nå like mye som de første Kokatat-draktene mine gjorde for ikke så mange år siden. 😵 Ellers er det nevnt de typhoondraktene før,
 14. Det er jo en del fritidspadlere som bare har utstyret liggende ubrukt i garasjen, det kan jo være denne drakten er ment for dem. 😆 Jeg har ikke erfaring med denne drakten selv, men fikk den anbefalt da klubben skulle handle inn drakter. Neoprensokkene var ett av argumentene, ettersom det er et sted som slites spesielt på utlånsdrakter. Anbefalingen kom fra en gruppe som hadde draktene en god del i bruk og mye til "herjing". Hadde imidlertid bortsett fra den anbefalingen kun hørt dårlig om de draktene, så vi endte opp med Ursuit sine istedenfor.
 15. Er det han samme som det sto i går kveld hadde gått fra turkompisene sine? Edit - ja, det er det visst. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.