Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  745
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Miamaria last won the day on Desember 3 2016

Miamaria had the most liked content!

Om Miamaria

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.padlemia.blogspot.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vesterålen
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 1. Monsen, Monsen og Mattis

  Jeg gikk rett inn på Finn.no og så om det var noen til salgs. Ikke. Derimot tre stk ønskes kjøpt...
 2. Monsen, Monsen og Mattis

  Packraft? Kult, nå var jeg rimelig lei de kanoene!
 3. Monsen, Monsen og Mattis

  Så pass kjedelig at jeg ser episodene mens jeg gjør andre ting samtidig. Det har fordelen at når jeg da ser episodene en gang til i påvente av nye, så er det mye jeg ikke har sett før.
 4. Når kommer de nye modellene

  Nå begynner jeg å bli litt stresset for påsketuren. Fjellsport har opplyst at de har bestilling på den nye versjonen, og håper å få inn i løpet av mars. Ennå ikke kommet på nettsiden i hvert fall. Har nå fått en kompis til å sjekke sitt noe eldre utgave, også det var lekk i hjørnene på innerteltet. Så jeg skal ha ny utgave der ytterteltet dekker hjørnene, det er helt sikkert. Det er nok verdt å betale ekstra for, selv om det skulle være unødvendig. Håper bare det kommer så jeg rekker det før påske!
 5. Nok en unødvendig leteaksjon

  Ut fra meldinger på Facebook så har han ikke gitt lyd fra seg verken på nødpeilesender eller noe. Det spørres også om Spot-dekningen i området. Så det er vel ikke usannsynlig at dette kommer av at han ikke har sendt meldinger på Spoten sin. Redigert - i samme øyeblikk omtrent melder politiet på twitter at personen er funnet i god behold. Dårlig dekning i området.
 6. ukjent fugl - for meg

  Herlig lyd, bærer bud om snart vår. 😶
 7. ukjent fugl - for meg

  Nesten rett. Ærfugl dekker vel både ea (hunnfuglen) og ekallen. (Det er altså ikke ea du har på det siste bildet.)
 8. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Sist helg ble det både padling og kurs i sunn og lettvint mat på bål. Gode tips der, bokstavelig talt. bilder og rapport i bloggen HER.
 9. Turleder i DNT

  Det er ikke alle turledere som har tatt disse turlederkursene. Selv skal jeg på turlederkurs over to dager (det som er etter/inkludert den ambassadørgreia) nå snart, og det får jeg dekket av min lokalforening. Det kommer sikkert an på hva lokalforeningen velger og hva de har råd til - kanskje dekker man for eksempel for de som stiller som turledere men ikke for de som gjør det for egen del. Jeg ville i hvert fall ikke betalt selv noe dyrt kurs for å bli dugnadsarbeider. (Sånn rent bortsett fra at jeg har gjort det i padlesammenheng. Men det har vært nettopp for å kunne ha veldig god samvittighet når jeg velger å si nei til å stille opp.)
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Men i all verden, jeg la da et innlegg her i går? Hvor ble det av tro? Jaja, da får vi prøve igjen. Jeg var på trugetur til Fuglehytta på lørdag, den ligger i bloggen HER. Søndag kjørte jeg til Lofoten og ble med til Skrovafjellet – som ikke er så veldig høyt, men akkurat passe for meg i den (begredelige) formen jeg er i for å gå i marka per tiden. Et aldeles nydelig vintervær hadde vi, og trivelig turfølge var det også. Den turen ligger HER.
 11. Hva har du med deg av mat på helgetur?

  Hvor godt holder disse vakumposene? Tørrfisk vakumert i biter var kjempelurt, da kan man ha det med uten at resten stinker. Men synes det var i overkant mange som slipper inn luft etter hvert.
 12. Bål på kjøkkenet

  Påbudet gjelder også hvis man legger ny kurs til kjøkkenet ja. https://www.dsb.no/globalassets/dokumenter/brann-og-redning-bre/alt-vi-kan-mot-brann/komfyrvaktkampanje-2017/faktaark_korrigert_1.pdf
 13. Hvordan fiske sjøørret

  Snakker du om det samme bladet som nevnt i de to foregående innleggene omtaler, eller hvilket er det du mener? Må jeg kjøpe et blad til?
 14. Hvordan fiske sjøørret

  Takk for tips, da er det handlet inn. Da kan jeg ikke skylde på annet enn svart hav hvis ikke det blir fangst i år heller.
 15. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Fy pine så fint det er å padle om vinteren, når været slår til. Gårdagens tur rett ut fra støa finner du HER i bloggen.