Gå til innhold
  • Bli medlem

Miamaria

Aktiv medlem
  • Innlegg

    2 168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    29

Miamaria vant dagen sist 20. oktober 2022

Miamaria hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 330 Excellent

Om Miamaria

Profil

  • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Turer til lands men mest til vanns
  • Sted
    Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ah, ja jeg har nylig kjøpt Crispi Besseggen, ettersom de var på tilbud. "Trengte" et hakk større (for vinterbruk), og det var siste nummeret de hadde igjen - jeg tok det som et tegn, og slo til.
  2. Jeg synes det er strålende at de holder på sånn, da er det mye lettere for meg å klare å la være å handle. Jeg har nok spart mer penger på det, enn på å benytte meg av gode tilbud, i stadig større grad nå den senere tid.
  3. Hva er kriteriene for at du ønsker tips og vil ha ting med der?
  4. Her har det blitt et par nye fjellsko, og tre kart. Crispi Besseggen, kan virke som de er utgående for det var bare en størrelse igjen. Jeg har disse fra før, kjøpte et par nå som er litt større enn tidligere, sånn at jeg kan utvide bruken siden det forhåpentligvis blir plass til ullsåler, tåvarmer eller ullsokker i dem. Så bestilte jeg et kart jeg har hatt bruk for, og et par kart som var billige, over områder jeg ikke har konkrete planer for ennå, men som manglet i samlingen.
  5. Har ikke tid til å lese gjennom tråden for å se om det er postet før, men i tilfelle ikke, så er HER link til ei nokså fersk sak fra Nina om dette og simuleringer. (Ville garantert glemt det hvis jeg skulle vente til jeg hadde tid, så beklager på forhånd hvis det står fra før.)
  6. https://www.addnature.no/hilleberg-helags-2-telt-M1074713.html?vgid=G1586780#cgid=236922 6049,- for et Hilleberg Helags 2 er vel ganske bra pris. De oppgir veiledende til 11299,- og det ser ut til å stemme. Sjelden det er så mye rabatt på Hilleberg.
  7. Jeg kjøpte ikke noe som helst i hele black week! Kan ikke skryte på meg standhaftighet, jernvilje, fornuft eller noe som helst - jeg rett og slett glemte å hente posten den uka, så jeg oppdaget ikke tilbudene før i går… Noen fordeler skal det være med dårlig hukommelse. Jeg så nemlig flere tilbud i de relameavisene som jeg kunne gått på, men som var ting jeg egentlig ike trenger. Bare har lyst på.
  8. Jeg har det Sony-kameraet, godt fornøyd med det. Ikke allverdens zooming, men kvaliteten på bildene synes jeg er god, uten at jeg på noe vis er ekspert. Så pass at jeg gadd å bruke penger på undervannshus til det også.
  9. Jeg har ikke kjøpt elsykkel i høst heller. Ser stadig noen jeg synes ser fjong ut, men med bakgrunn i hva folket her mener så har jeg klart å finne noe som ikke er i tråd med kravene, og latt være. Hvor lenge det varer vil vise seg.
  10. Jeg vet ikke med andre Iphoner enn den jeg har, men der er det i hvert fall sånn at når jeg bruker knappene dere nevner for å ringe nødnummer, så ringer den ikke. Jeg får opp en meny på skjermen med mulighet for å slå av, nødinfo, eller nødanrop - som jeg da velger med å sveipe... Da er man i grunnen like "langt", når skjermen ikke skjønner berøring.
  11. Kan bekrefte muffins, fikk servert det fra noen med Omnia på en tur i sommer og de var helt fortreffelige!
  12. Samme her, kommer i hvert fall aldri til å sette min lit til at Apple skal berge meg om det går galt en dag. De første to jeg hadde tålte ikke kulde, så hvis jeg trengte telefonen på tur om vinteren måtte jeg legge den i armhulen og løpe rundt med den for å få den i gang. Det var altså hvis ikke batteriet var flatt, noe det ofte var. Den jeg har nå har bedre batterikapasitet og det skal litt mer til før den slår seg av på grunn av kulde, men til gjengjeld har den en sånn idiotknapp som kun godtar at man trykker den i gang med en varm, tørr finger. Ellers skjønner den ikke at det er en finger, så da later den bare som ingenting og nekter å gjøre noe som helst. Det er ikke for turbruk jeg har Iphone, for å si det sånn. Det skader aldri med backup, men kommer nok ikke til å droppe plb-en for noen private løsninger mer.
  13. Det er i hvert fall ikke vanskelig å skjønne hva du mener. Det er en stund siden jeg har giddet å bla gjennom, men gjorde det med den siste utgaven jeg fant her nå. Ikke en gang et skikkelig bilde på forsiden. Det er for såvidt det samme med en utgave fra 2022 som også ligger her ulest, når jeg sjekker. Der har de i tillegg en sak inni på hele 15 sider, kune med tegninger til illustrasjon. I tillegg synes jeg formatet nå er noe drit å ta med seg noe sted, i motsetning til før i tiden da det var mer praktisk enn vanlige blader. Da jeg meldte meg inn var det først og fremst fordi jeg ville støtte det lokale turlaget som gjør en kjempejobb, men det som fikk meg til å endelig gjøre alvor av det var at jeg fikk se en del utgaver av Fjell og Vidde, og ville ha dem. Det ville jeg nok ikke gjort nå – men så er ikke verden like fokusert på papir, heller, så kan det hende det bare er ei mer eller mindre styrt avvikling av hele bladet?
  14. Takk, da hadde jeg i hvert fall fått med meg litt av det dere svarte sist, for det var omtrent som jeg så for meg. Men kunne jo fort ta feil, når man egentlig ikke har peiling. Det er nok litt sånn det er hvis man skal handle lokalt, så blir det fort litt dyrere, så må man bare se hvor grensen går for hvor mye dyrere, evt hvor mye dårligere sykkel. Litt usikker der, ennå.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.