Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 550
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Miamaria vant dagen sist Februar 5

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har den, men har nå gått over til nødpeilesender, PLB. Tar med Spotn også når det passer sånn for tracking og ok-meldinger, men PLBen er liten og kjekk, samtidig som den er pålitelig og uten mellomledd om noe skulle skje. Så den er alltid med både til lands og til vanns.
 2. Jeg har bestilt undervannshus til Sony RX100 min. Dritt lei de ræva bildene fra TG-4, det får så være at det med hus går i vestlommen. Da har jeg hvert fall noe jeg kan bruke i tillegg til drittkameraet, når det går å ha noe større med også. Speilrefleksen ligger alltid nedpakket, med undervannshus istedenfor bag man må åpne tror jeg det blir brukt mer. Like dyrt som selve kameraet, men det måtte jeg omsider bare drite i, etter nok en kjempetur med ræva bilder. 😤
 3. Nuvel, med fint vær kommer gjerne også mygg, knott og klegg, og da sitter jeg heller på innsiden av myggnetting og kikker ut av teltdørene. Så jeg rekker hånden i været på at sånne folk finnes.
 4. Jeg er spent på denne Land Roveren. Det sto om den at "Touchskjermen er spesialtilpasset for bruk selv når du har hansker på eller er i våte omgivelser, slik at du fint kan bruke telefonen på sykkeltur, på byggeplassen eller i kraftig regnvær.", men for et par dager siden reagerte den null når jeg tok på den med fuktige fingre. Så det blir spennende å se hvor grensen går. I dag gikk det nemlig bra men jeg var fuktig på fingrene i dag også.
 5. Litt rusk i maskineriet ennå, men jeg kommer meg i hvert fall ut på tur for tiden. Tok ferie fredag, så jeg dro av gårde om kvelden for første overnattingsferietur, det gikk ikke helt som planlagt. Kanskje fordi jeg glemte noe viktig i planleggingen – det er hekketid… Nuvel, tur ble det, selv om det ble latterlig mye kjøring sett opp mot kilometer tur… Ut er ut, tur er tur. Mer i bloggen HER.
 6. Jeg har kjøpt 6 nye Bergans armycaps. For det ser for meg ut som de er gått ut, så jeg har rett og slett skaffet meg et lager før de blir umulig å få tak i. Så har jeg kjøpt kjedelige ting som nye luker til kajakken, lim til tørrdrakt, vanntettposer og sånt forbruksstæsj.
 7. De der jyskposene er fine for de kan både henges og stables
 8. Sist søndag kom jeg meg omsider på tur igjen etter noen ukers idiotisk sykdom. Herlighet så deilig! Og så fantastisk dag! Turen gikk over Eidsfjorden og inn hele Olderfjorden. Den er virkelig flott, frodig og snirklete. Hadde ute snøret store deler av turen, fisk ble det også på kroken. Men som vanlig ingen sjøørret. (Dog en spenstig høvelig stor lyr, så det var artig likevel.) Mer i bloggen HER.
 9. GSM ja, herregud. Redningsselskapet lanserte nettopp en sånn "nødknapp", en kompis anskaffet seg den. Har vært på én tur med han etter det, hadde vel ikke snev av mobildekning på mer enn kanskje 1/3 av turen. Helt vanlig dagstur her. Men det tenker de vel ikke så mye på bak et skrivebord ett eller annet sted rundt Oslofjorden. 🙄 Sørg i hvert fall for at den går på Telenor sitt GSMnett, ikke Netcom - for det er enda verre. Men så snart man er avhengig av GSM-nett så blir dingser nokså uinteressant for meg, det er for store deler av mange turer det blir ubrukelig.
 10. Jeg har alltid en dårlig bismak når jeg handler der, men beklageligvis gjør jeg det til tider likevel. Alltid tilbud, men selv om tilbudene er gode tjener de dessverre sikkert penger på det likevel og dermed støtter jeg skiten likevel. Bu meg.
 11. Jeg har kjøpt Land Rover sin, men venter på SIMkort som passer i den for å få prøvd. Så jeg vet foreløpig ikke så mye mer enn før jeg kjøpte den. 😅 Jeg passet på når den nettopp var på tilbud hos Elkjøp til fire tusen, men ser også ut til at det nå er andre som selger den sånn at den går an å få tak i billigere enn vanlig pris hos Elkjøp.
 12. Olympus har app for fjernstyring via telefon, tg-4 har det så da er det rimelig sikkert at 5-ern også har det. (Også enkelt å overføre bildene som er tatt på kamera over til telefonen for å legge ut på insta osv.) Måtte jeg velge mellom GoPro og tg-5 så hadde det blitt sistnevnte av årsaker andre her har nevnt. (Men jeg har et Sony RX100 som jeg bruker på land, det vurderer jeg å kjøpe vanntett hus til for det tar betydelig bedre bilder.)
 13. Ser at jeg ikke har oppdatert med den siste onsdagspadlingen før jeg ble sjuk heller, den ligger nå HER i bloggen. Ikke så lang tur, men testing av dobling. Det er vel første gang jeg har padlet i en sånn, og jeg kan godt skjønne hvorfor de kaller det skilsmissekajakk. Jeg kunne fort blitt gal av å sitte fremst uten styring på det viset der. Men for en kort ettermiddagstur gikk det bra, og vi var heldige med været så alt var bare stas!
 14. Fortsatt sjuk, holder på å bli gal. For sjuk til å komme ajour på bloggfronten også, men med litt nå og da når jeg har vært på det kvikkeste, har jeg klart å blogge det andre grunnkurset i mai også. Blir jo fine små turer ut av disse kursene, også. Det må det jo være, så de får lyst til å padle mer. Det skal de jo helst få. Så det innlegget er kommet i bloggen HER nå.
 15. Nei, men det er egentlig et fint bilde på hva jeg mener. For jeg har ikke noe problem med at det brukes på den måten, som et grep unntaksvis i filmen. De gjør dethelst når det er nødvendig, fordi nå skjer det noe som er verdt å formidle, så da filmer de selv om de peser - og da er det greit. Men de går ikke lange strekninger pesende og babler i vei, som regel. Nå er jeg riktignok allerede lei han Kvernmo fordi han babler for mye til kamera om de samme tingene (klining med hunder, skal tro om der er noen damer - funker én gang, så er jeg lei.), men det er nå så. Funker nok bedre for de som tar en episode i slengen, ikke en som sitter sjuk og sur og ser alle på rad og husker forrige gang det ble sagt. 😂 Han er nå uansett ett av de bedre eksemplene, enig der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.