Gå til innhold
 • Bli medlem

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 893
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Miamaria vant dagen sist 20. august 2020

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis du skal sjekke for et område du vurderer å dra til, så kan du bruke nettsiden Miljostatus.no, gå inn på kartet der, og fanen vern. Klikker du på de områdene som er markert, så får du opp rute med videre info. Lurt å sjekke selve forskriften på Lovdata, der står alt som gjelder.
 2. Jeg kan fortsatt ikke legge ut på hva som helst, men det går fint an å ligge i telt i hagen. Sist testet i romjula, det ble en bra natt det. Nordlys før jeg la meg, til og med. I hagen er det jo til og med god wifi-dekning. 😆 Nåja, den ble ikke brukt noe særlig, man har da lesestoff i bokform, når det nettopp har vært julaften. Flere bilder er altså HER i bloggen, sammen med vurdering av førsteinntrykk på telt som kom i hus like før jul.
 3. Litt off season så har jeg endelig blitt helt ferdig med blogginnlegget fra en fantastisk tur i juli! Flatt hav på yttersida, ferie og en dag "til overs" - det betyr padle til Nyksund, det. Denne gangen ble det fra Stø, med selskap av ei padlevenninne. Det ble en hel dag på tur, både til lands og til vanns, per padleåre og motor. En høydare, helt klart. Ligger nå HER i bloggen.
 4. Det blir lite turer for tiden, de fleste er bare bortetter gangveien her hjemme og det gidder jeg ikke blogge. Men for ikke så lenge siden tok jeg meg bryet med å kle på meg padleutstyret, så da ble det en tur langs heimfjæra om ikke annet. Har lagt kajakken i naustet, sånn at det er lavterskel for å komme seg ut med den. (I den grad det kan bli lavterskel når det er vinter og kaldt.) En flott fullmånetur ble det faktisk, midt på dagen. HER i bloggen nå.
 5. Særlig kult det kveldsstemningbildet! Flott innlegg.
 6. Joda, kvistbrenner var nyttig greie det. 2020 er nå brent til helsike, der det hører hjemme.
 7. Samme skjer hos meg, jeg klikket for å lese innleggene siden sist, fikk det, og så plutselig kommer det innlegg som var før dem og lest før… Mystisk.
 8. Hvor ofte gjør du det? Er det noe man faktisk benytter seg av, eller er det mer en sånn "kjekt å ha" som man i praksis sjelden benytter og neppe ville ha savnet noe særlig, synes du?
 9. Jeg er spent på hvor lenge de kommer til å være egen greie. Synes de blir mer og mer lik Outnorth, får mindre og mindre lyst til å handle der.
 10. Endelig! En tur nå i disse dager, som var verdt å blogge! Etter jeg kom hjem fra sykehuset har det bare blitt rusleturer i fjæra, av den ganske helt korte sorten, eller asfaltvei att og fram nesten like kort. Nå ble det prøvetur i kajakken for å se hvordan kroppen taklet det, har jo fått hard medfart. Hadde med selskap som kunne steppe inn med tauehjelp hvis nødvendig, men det gikk aldeles bra. Det er lettere å komme seg et stykke i kajakk (i hvert fall i vindstille) enn til fots, hurra! Så en liten blogg med lussepadling 13. desember er nå på plass, du finner den HER. (Foto: Padlek
 11. Han var i hvert fall med og gikk I Nansens fotspor, som ligger tilgjengelig hos NRK ennå. Jeg måtte se den etter disse tre episodene, som var over på et øyeblikk.
 12. Siste episode av førpåskesommerturen er nå kommet i bloggen. Nærmere bestemt gikk den etappen fra Haversand sør på Stormolla, opp Øyhellsundet, innom Trollfjorden og Grunnfjorden, før vi dreiet sørover ned til Digermulen der bilene sto parkert. Vi hadde fortsatt flaks med været, og turen ble kjempefin. Innlegget ligger HER i bloggen.
 13. Det kan være at man ikke har ventet lenge nok? Jeg venta ganske mange år, og når jeg da prøvde igjen holder jeg meg til sorter uten potet (som jeg mistenkte ga den heslige bismaken) så går det faktisk til nød. Mulig den er på alle rettene - bare verre på noen, men jeg klarer i hvert fall nå å spise Real hvis det bare er en sjelden gang og jeg hver gang er veldig sulten.
 14. Endelig har jeg klart å bli ferdig med posten fra andre del av sommerturen jeg hadde med ei padlevenninne. Vi startet i Digermulen og padlet nedover til sørspissen av Stormolla, der vi campet på Haversand. I dagens post våkner vi der, og padler rundt Litlmolla. En fantastisk dag, rett og slett. Lofoten er ikke så verst, hvis man bare holder seg unna de mest belastede plassene. Episoden ligger HER i bloggen nå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.