Gå til innhold
 • Bli medlem

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 983
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Miamaria vant dagen sist 26. februar

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nok en gang kveldstur, denne gangen til fots. Måtind er veldig insta-populær, så jeg hadde egentlig ikke trodd jeg noengang skulle gå hit. Men det er visst mulig å slippe å møte på særlig folk her bare man går tidlig nok på året, møtte bare to stykker på hele turen. 👍 Fin tur! Flere bilder HER i bloggen.
 2. Man skal vel helst ha trekk som sitter så pass at man må løse det ut, ellers vil det jo ikke holde når du får en bølge i fanget. Tror ikke trekket har løst seg ut hos meg mer enn den ene gangen jeg også ble spytta ut av kajakken. Men jeg har aldri hatt av dise løse nylontrekkene ferskinger gjerne padler rundt med, heller ikke sånn bøtteplast-kajakak. Det løsner nok lettere enn mitt utstyr.
 3. Jeg har ikke padlet så mange elvekajakker, men jeg synes alle de har vært lettere å komme seg ut av enn ocean cockpit. (Som jeg heller ikke har prøvd mange varianter av, men den jeg har er så stor at jeg knapt når opp i dekk med knærne, så regner med de fleste er tightere.) Man faller ikke nødvendigvis ut av keyhole uansett, det kommer også an på hvor tight man sitter og sånn. Men jeg har opplevd å bli "spytta ut" av en keyhole (én gang), det tviler jeg på ville skjedd med oceancockpiten min selv om jeg der har dårlig kontakt. Men da glemte jeg helt å bruke beina, og det har altså bare sk
 4. Min opplevelse er at jeg gikk sju-åtte år etter grunnkurs uten å øve, og kom meg likevel helt greit ut ved ufrivillig velt. For det er ikke noe problem med det, uansett hvor lite jeg øver. Ocean cockpiten derimot trener jeg på innimellom, for at det skal gå smoothest mulig. Men ingen av delene er direkte vanskelig heller. Ingen grunn til å se mørkt på å lære seg det. Som det sies over her, stabilitet er jo fint å øve på uansett. Sitte på bakdekk og putte føttene først i på keyhole vil vel bli mye av det samme.
 5. Hvis man skal ha sånn kajakk, ja. Synes man at folk med bare keyhole kajakker bør øve på ocean, så tenker jeg man har bikket litt over til religion… 😆
 6. Vanskelig og vanskelig. Jeg har også en kajakk med ocean cockpit, og lar den ligge om vinteren av sikkerhetsårsaker. Ikke fordi noen av tingene er direkte vanskelig, men det er heller ikke tvil om at den krever mer, både konsentrasjon og som du er inne på - øving. Det er selvsagt fullt mulig, ei heller vanskelig, å reentre den og rulle, men det er likevel lettere med større åpning. Akkurat som det er lettere med den kajakken jeg har fotbrett på enn pedaler som jeg må "sikte inn" føttene på. Jeg kan padle ocean cockpit i et år uten å ha problemer med keyholekajakkene når jeg da går over igjen,
 7. En kveldstur for en uke siden ble virkelig flott. Vi var egentlig invitert på en annen tur, men den var for lang så vi kom opp med et annet alternativ. Vel så bra, lød (heldigvis!) dommen fra vedkommende som heller ble med på vår tur til slutt. Mange fuglearter (trekktid), og ei ekstra sol på himmelen - innholdsrik tur, og fargene på himmelen ble bare flottere og flottere underveis. 😎 Bilder HER i bloggen nå.
 8. Bygevær er fortsatt fotovær, det ble en flott tur forrige søndag også, ikke så veldig langt fra fredagsturen. Da er det ikke krise at temperaturen er litt lavere enn ønskelig, det blir fin tur likevel. I hvert fall hvis man kler nok på seg. Flott tur med et par padlevenner, denne gangen også. HER i bloggen nå.
 9. Ettermiddagstur på en fredag! Det er så perfekt, for når man da kommer hjem så har man fortsatt hele helgen foran seg, på en måte. I tillegg var det favorittværet mitt, bygevær! Så dette ble definitivt en bra start på helgen. Turen med flere bilder ligger HER i bloggen.
 10. Jeg finner ikke bilde, men jeg varierer rullinga litt. Noen ganger (oftest, ifølge bildene altså) sånn som den kom, med to bretter på langs. Men når jeg bretter bare en gang så blir jo pølsa tynnere - og litt bredere. Funker helt greit. Å rulle uten å brette har jeg ikke prøvd, da blir den i bredeste laget for min del.
 11. Vi fikk noen herlige dager med alminnelig sommertemperatur, før det i dag falt ned til to lusne grader. Lusent! Det ble en flott padletur sist søndag mens det var varmt og rolige vindforhold, så lever nok en god stund på den. Ble litt lenger enn tenkt, men det blir det jo gjerne når det er knallvær - ikke vits å stresse hjem til klesvasken. Lenge siden jeg var på Ånnstadøya sist, så det var ekstra fint. Fant ikke selkolonien, men så en eneste sel om ikke annet. Flere bilder HER i bloggen.
 12. Nylig ble det en padletur rundt Åserøya. Vi var to stykker, og møtte faktisk tre andre padlere helt tilfeldig! Det skjer ikke alt for ofte til vanlig, men å gjøre det i midten av april er litt sånn oppsiktsvekkende, egentlig. Desto artigere når det skjer. Det var bygevær, så vi fikk mye flott lys underveis på denne turen. HER i bloggen nå.
 13. Jeg har heldigvis vært litt mer på tur enn det kan se ut til i denne tråden. Litt småturer, som en ørliten tur til Taneset med Wenche (HER), og en snartur til Losjehytta (HER). Skiene har jeg bokstavelig talt lagt på hylla for i år, etter at påsketuren gikk ad undas. Men det er altså blitt noen småturer til fots. Helt på slutten av påsken kom det også et par stykker og padlet til Kringelskjæret sammen med meg, det ble en fin tur. HER i bloggen.
 14. Jeg synes ikke Inuk er så ille å snu når jeg tar opp roret. Men nå er min bare 18 kg og jeg er ikke veldig tung sjøl heller, så det kan hende det er lettere for meg enn for deg. Men det er nok en treningssak, ja, uansett.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.