Jump to content

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Posts

  2,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Miamaria last won the day on May 5

Miamaria had the most liked content!

About Miamaria

Profile Fields

 • My blog: http://www.padlemia.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Location
  Vesterålen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miamaria's Achievements

 1. Sist fredag ble det omsider tur med Øyvind, vi har lenge skullet padle oss en tur, men i vinter har det bare blitt dritvær hver gang han skulle denne veien. Nå ble det imidlertid ganske fint, selv om det (naturligvis) skyet over før han kom. Men det ble flott lys, og skyene var av den varierte sorten, så vi fortvilte på ingen måte. Turen gikk etter hvert til Roksøya. I tillegg til Øyvind var det også sel med på det meste av turen. Det er visst blitt mange i det området der nå. Mer HER i bloggen.
 2. Sist onsdag tok vi turen inn fjorden som ligger i utsikten fra stuevinduet mitt, Hognfjorden. Den er finere enn man tror, om man holder seg på den siden som ikke har vei og hus langsetter. Skikkelig fin tur, det der, nå som jeg endelig har "oppdaget" den. Mer HER i bloggen.
 3. Ett par dager senere sleit jeg meg opp Myrtind. Den kan høres høy ut, men er bare 350 meter. Når man starter på 40 moh så blir det bare 310 høydemetere å gå, men det er visst nok med den formen jeg er i. Likevel, det var ikke tyngre enn i fjor, og da gikk jeg den et par måneder senere på året tror jeg, så formen er tross alt stigende. Så gjelder det bare å gjøre det ofte nok… Det vil vise seg. HER er den turen i bloggen.
 4. Noen flere turer i det siste. Onsdagspadlingen forrige uke gikk til "Kulturskjæret". Denne gangen ble vi flere, og jeg synes det var særlig stas med hele 69 års aldersforskjell mellom yngste og eldste deltaker. Da har vi vel klart å få med både store og små, lavterskel i praksis? Jeg velger å tro det i hvert fall. Flere bilder (og en video av nest yngste som surfer på hekkbølge) HER i bloggen.
 5. Jeg har ikke kjøpt meg ny bukse, Lundhags Makke. For jeg har mange nok fra før, klarte jeg å holde fast ved da en farge jeg ikke har kom på tilbud. Så oppdaget jeg den på kjempetilbud i går igjen, men puh – de hadde ikke min størrelse lenger. (Jeg har jo akkurat like mange som for noen uker siden.) Spent på hvor lenge det varer, siden jeg tydeligvis fremdeles sjekker. 😅
 6. Så var det onsdag i går, og endelig kom vi i gang med onsdagspadlinger i klubben. Da får jeg selskap på tur omtrent en gang i uka fremover, det er jo fine greier. Det ble veldig kort tur i går, men det er gjerne greit nå som det er sesongstart for mange. Mairulla kom også på plass, så er den unnagjort. Vannet er fremdeles kjølig, om noen lurer på det… Resten ligger HER i bloggen.
 7. Påsken ble ikke noe å skryte av i år, men jeg kom meg på den overnattingsturen med telt og kajakk som jeg hadde forbannet meg på at jeg skulle. En nærmere sjekk i ettertid viser at jeg var en måned tidligere ute enn i fjor, så det er jeg ganske fornøyd med. Jeg fikk en skikkelig flott kveld også, så det må man kunne si var en suksess. Men frysetørret mat sliter jeg virkelig med å like. Det prosjektet tror jeg snart jeg må gi opp. Resten ligger HER i bloggen.
 8. Lille Skjervøya padler jeg vel til stort sett hvert eneste år, det er et veldig flott område. Kanskje spesielt nå på våren, da er det en god del ulike fugler å se. Den aktuelle ettermiddagen hadde jeg dessverre dårlig tid, men desto bedre å få skviset inn en liten tur likevel. Flott dag var det også, HER i bloggen nå.
 9. Turen til Gisløyskaga gikk en flott soldag, men det var kjølig og vind. Jammen måtte den turen også endres litt fra den ideelle planen på grunn av forholdene. Jaja, da er den tenkte turen til gode, det gjør jo ikke noe. Hele turen HER i bloggen.
 10. Enn det skal være så vanskelig å huske på å legge det her når man har oppdatert… Jaja. Den første siden sist var en tur mens det ennå lå is der jeg hadde tenkt meg. Kaldt – men fint. Jeg fant en kul hengekøyeplass også, men det er i kjøligste laget for packrafttur ennå synes jeg, så den er ikke gjort alvor av. Men turtipset er kommet i lista mi. Ånnfjorden er HER i bloggen nå.
 11. Jaha, jeg må gjøre en grundig rydding i vennene mine skjønner jeg. Ikke interessert i sport men klarer ikke å unngå å få med meg disse tingene likevel. Kjenner tydeligvis for mange sportsidioter.
 12. Samtidig ble det invitert til klubbtur dagen etter, og sannelig var det mange som slo til! Selv med noe forfall ble vi seks stykker på tur midt i mars, det er jo ganske fantastisk her. Vi padlet på yttersiden av Hadseløya, på nesten stille hav bortsett fra dønninger som kom duvende inn mot det langgrunne området. Fantastisk tur, dette også. Ligger HER i bloggen nå.
 13. For et par helger siden ble det to padleturer på rappen. Det var kanonvær, og jeg inviterte til tur. Først ut var Merete, som slo til tvert da jeg skulle padle i hennes nabolag, hun var klar i løpet av tiden det tok meg å kjøre dit. Fantastisk med sånne sporty folk, som bare hiver seg rundt. Vi fikk en kjempetur, som ligger HER i bloggen.
 14. Dette er jo mer underholdnings- enn turprogram. Skal man se det så lønner det seg nok å ta de brillene på først, og se på det med litt humør. For meg var ett av høydepunktene da de kom her, Monsen utbryter Oi oi oi, vakkert! Gjert ikke riktig like imponert. 🤣 Jeg har valgt å tenke at det sa mer om hvor vondt han faktisk hadde, enn hvor kjip han er. Disse samtalene med kjendisene gir meg lite, det er oppbrukte folk som jeg har null interesse av. Monsen er så populær, at jeg skjønner ikke helt at det skal være nødvendig for å få folk til å se på. Og han er så pass flink til å prate med folk, at jeg tror programmene faktisk kunne blitt langt mer interessant om han fikk med seg mindre kjente folk med en historie. Det mener jeg jo NRK og Monsen dokumenterte godt med Ingen Grenser kan fungere aldeles utmerket. Det burde gå an med kortere konsept også, tror nå jeg. Men så lenge NRK og Monsen ikke gidder, så ser jeg nå på dette. Ikke så mange bedre alternativer heller, og direkte dårlig synes jeg ikke det er. Bare skuffende lettvint.
 15. Her er noen flere utdrag: "Ifølge moren til gutten som prøvde å hjelpe læreren med å fikse gassflaska, var det noe feil med gassflasken som gjorde at de ikke fikk. Imens spruter det gass. Samtidig sitter det rundt ti elever i en sofa i det ene oppholdsrommet. På bordet sto det et tent stearinlys. Så eksploderte det. " "På kjøkkenet på det andre rommet hadde det skjedd en gasslekkasje, og da kom det en høy pipelyd, forklarer hun. Sekunder senere, som Berg-Mjaaland beskriver som en evighet, skjedde eksplosjonen. – Plutselig var hele taket i flammer, sier VGS-eleven" Man får tro at de kommer til å undersøke dette grundig og finner ut hva man bør lære av det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy