Jump to content

tshansen

+Sponsor
 • Posts

  2,343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

tshansen last won the day on June 20

tshansen had the most liked content!

Reputation

3,405 Excellent

3 Followers

About tshansen

Profile Information

 • Interests
  Friluft, Motorsykkel og E-MTB
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

11,678 profile views
 1. Der vil nok alltid være noen som starter salget med en gang de får knivene i butikken. Slik er det jo rundt de fleste produkt, bortsett fra de virkelig store hvor det straffer seg å bryte embargo eller hva det heter. Jeg tror faktisk det har sirkulert prototyper og messe kniver av modellen Nordlys i nesten et år. Uten at den har hatt navnet Nordlys. Jeg har sett masse bilder og de var tidlig ute å snakke om at de hadde startet arbeidet med en ny litt mindre modell. Man ser jo i markedet at Gerberg, Mora Wit, Helle Temagami, Castrøm no.10 etc er kniver av størrelse som er veldig populær og riktig for de fleste. Nord blir nok litt for stor for mange for å være en skikkelig allrounder. Personlig har jeg sjeldent hatt det så mye kos med en kniv som Nord (det høres ikke bra ut, jeg vet) 😅
 2. Dette må bare bli bra. Veldig glad de har valgt å gjøre bladet litt tynnere også .
 3. 2 dager til lansering. Jeg må si jeg er veldig spent på hvordan denne blir i bruk.
 4. dette kan jeg bekrefte. Jeg jobber opp mot både sar queen og luftambulansen. Dette er de råskinn på.
 5. Skal gjøre en oppdatert research på akkurat dette. Var et "ukjent" triks for mange en stund, men mulig det har blitt bedre i dag. Dette må vi finne ut av kjenner jeg.
 6. Kjør den i flymodus til det er nødvendig å bruke eller sjekke for dekning. Når det kommer til SOS funksjonen i telefonen, er det beste å ta ut sim kortet om man er i et område uten dekning, da "låser" du ikke telefon opp mot et nettverk, eller en type nettverk. Som f.eks Telenor. Da fisher den alle nettverk i området og det fungerer bedre. Dette er et triks få vet om tror jeg. Edit: Noen med bedre kunnskap på nettverk, frekvenser og annen type bølgelengde kan sikker utdype dette bedre. For jeg vet ikke hvorfor det fungerer.
 7. Jeg har lagt i telt og laget meg mat for så å høre andre komme til. Snakke seg imellom og vært generelle lyder av smått og stort. For å ende opp med å gå ut av teltet på do for å finne meg selv mutten alene og ikke forstå en drit. Jeg kjenner også veldig på en indre uro om jeg kommer til plasser der jeg ikke skal være. Det er ingen plass jeg har kjent dette så sterkt som når jeg var på besøk på Lepra museet her i Bergen. Jeg skulle ikke inn i de små rommene som folk bodde på i gamle dager. Hva er det som gjør dette? Ikke den fjerneste anelse. Men lar jeg meg styre av det, helt klart. Jeg trenger ikke finne svar på disse tingene, jeg bare aksepterer at verden er større enn lille meg.
 8. Jeg har selv Rago Down Winter (vet ikke om den selges lengre) Denne er -10 og jeg bruker jeg som 3 sesong sovepose. Det blir fort ned mot 0 grader på vår og høst. Da er ikke en 0 pose god nok. Du blir kald, eller må kle mye på deg eller bruke varmeflaske
 9. Vel, vi hadde snø, type 10cm over dovre i Juni. Så en sovepose med komfort temp -10 eller rundt det tallet er absolutt å anbefale. På varmere dager kan du åpne den å bruke den som dyne. (Dun) Liggeunderlag finnes det i bøtter av spann. Exped, AMOK, Thermarest, Mammut, finn et som er billig og tåler noen minusgrader.
 10. Ja, jeg er veldig fornøyd. Men jeg må toppe underlaget litt med posen for å få det så stivt som jeg ønsker (min preferanse) Der er pumper som blåser kraftigere enn denne. Men de er større og pakker mer
 11. Vel, jeg har Reinfjell Pro selv, og det er helt håpløst med kondens noen ganger. Er det ikke godt med vind er "luftingen" i disse teltene mest for syns skyld. Den største fordelen er at man kan åpne begge dørene på Reinfjell å få mer trekk gjennom, dette er veldig deilig på morgenen når solen titter fram også. Du blir ikke like kokt i Reinsfjell, som med mange andre telt. Men eneste måten å unngå kondens er å booke en hytte 😂 Du må bare lære å leve med det, eller så må du kikke på en av de amerikanske telt produsentene som har ytterduk som stopper halvveis ned på innerteltet.
 12. https://www.nrk.no/klima/xl/finn-gregersen-bruker-fritiden-til-a-kartlegge-truede-arter-i-norges-mest-omstridte-skoger-1.16882378 Ganske greit signal om hva "noen" tenker om de som driver å stikker kjepper i hjulene for skogs hoggsten.... 🤔
 13. Nå så jeg bare siste filmen din, som virker AI generert VoiceOver og masse stock footage? Må se mer av det gamle innholdet. jeg har en del erfaring med det du spør, både fra egne turer men også fra eget produksjon selskap. du ønsker å få noen til å redigere innholdet ditt for deg? Hvilket budsjett har du for noe slikt?
 14. Grattis med nytt kamera 🤩👏🏻
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy