Jump to content

tshansen

Aktiv medlem
 • Posts

  2,070
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

tshansen last won the day on July 19 2021

tshansen had the most liked content!

Reputation

3,109 Excellent

3 Followers

About tshansen

Profile Information

 • Interests
  Friluft, Motorsykkel og BJJ
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

8,964 profile views
 1. Der var du også våknet ja 😂 Du har et eget høysete der nede skal jeg fortelle deg 😇🤣 Jeg har akkurat handlet meg litt fjellreven knask, så jeg får vente til jeg blir nødt å finne egen julepresang tror jeg 🙈
 2. Du vet det finnes en spesiell plass i H.... for slike som deg. Du snakker om å deale doughnuts til en som er på hissig slankekur eller akkurat har fått diabetes diagnosen 🙈 Likte veldig godt den Trooper..... sukk
 3. Ja, jeg fikk endelig tid til å stikke innom fabrikken uten for dale her på vestlandet. Og få ta og kjenne på alle knivene de selger var helt fantastisk. Utrolig vidt spenn på både skaft, blad og vekt. Mange kniver jeg hadde lyst på der, men som rett og slett ikke passet i hånden min. Jeg ble også utrolig imponert over den nye Nord kniven deres. Skal jeg ha meg ny storkniv, blir det nok denne. Den satt som støpt i hånden min, uten at den føltes for stor. Like også at det er litt mer vekt i knivene (som man ofte får med full tang) Trapper har jeg ikke prøvd selv, heller ikke trooper, men den så utrolig flott ut. liker godt den type design. Hvor tykt er knivbladet på den?
 4. Jeg tror faktisk jeg har funnet meg en ny favoritt. Helle Bleja Virkelig en positiv overraskelse. Samme må sies om Helle Temagami, denne havner mellom Mora Wit og Casström no.10 Det jeg merker som mest utslagsgivende for kniver jeg personlig liker best, er tykkelsen på bladet. En for tykk kniv føler jeg begrenser mer enn det bidrar, hotspots er også en uting som gjør kniver vond å bruke i lengden. Selv om Casström har veldig godt ergonomisk håndtak, opplever jeg at Temagami fra Helle å være bedre for mine XL hender. Men Mora Wit er hakket bedre å treskjære med. Den nye Bleja kommer til å være med i lommen hver dag framover. Fy flate for en allsidig og god kniv.
 5. Personlig liker jeg at ryggen er rundet nærmest skaftet og heller skarp lengre ute, for jeg finner meg selv i å bruke tommelen til å kontrollere kniven hele tiden. Har ikke tall på hvor mange ganger mora knivene har kuttet meg i tommelen 😂
 6. Velkommen i klubben, denne sjuka blir du aldri kvitt. Før du vet ordet av det har du mer kniver enn du klarer å telle og livet har blitt langt mer lekent 😂
 7. Det finnes ikke en kniv som duger til det meste, dessverre. Selv om vi alle har prøvd å finne "the one" i mange år. Jeg vil absolutt anbefale (etter noen runder med alt fra samekniv til lommekniv) en liten øks og en mer passelig kniv. Dette kan du bruke til absolutt alt og har langt mer glede av i skogen. Øksen kan også brukes som stekespade når man lager mat på bål. Du bør også ta en titt over til våre naboer i øst. Morakniv og Casström har mye bedre kniver enn helle og Brusletto her på berget. (min personlige mening)
 8. Jeg er faktisk smått overrasket over svarene i denne tråden. Jeg vil si det er natt og dag i forskjell på bruk av bunnduk eller ikke når det kommer til Kondens i teltet. Jeg kjørte lenge uten selv, men jeg fikk meg tidenes aha opplevelse etter innkjøp av bunnduk eller footprint som det heter. Mulig det ikke spiller like stor rolle for de som setter opp telt og har tid til å lufte det godt ut hver morgen og kveld, men til mitt bruk, som setter det opp på ettermiddag/kveld og pakker det ned igjen rett etter morgenkaffen, er det helt håpløst uten. Lite som er så travelt som å pakke ned og opp vått telt hver dag.
 9. Selv er jeg mellom L og XL i bukse og L i shorts. Denne i 52 har litt å gå på rundt livet. (til sammenligning)
 10. 36 I Eu høres sinnsykt lite ut. Tror ikke guttungen på 9 hadde fått på seg det en gang. Det er ikke helt umulig at du bommer litt på tallene? 🤔 Her må du jo bare komme deg på butikken å prøve. Må si at jeg er litt imponert over Naturkompaniet butikken som ligger på Lagunen (du er fra bergen om jeg ikke husker feil?)
 11. Mulig du tenker på US size! Dette er EU målene på bildet? bruker du 36 i eu er du ikke rare figuren 🙈
 12. Man skal ikke ha veldig lange utdannelsen for å skjønne at både grunneiere og forvaltere driter syltynt i urskog, biologisk mangfold og skogen generelt. De siste årene har det vært alt for mange avsløringer når det kommer til å hente ut skog og tjene penger til at jeg har veldig god tro på at de få som lager seg bål i skogen gjør så voldsom skade. som @REs skriver, vær litt bevisst på hvordan du plukker ved og etterlat deg minst mulig spor.
 13. Det er ikke ofte jeg blir så begeistret for et klesplagg, men her må jeg faktisk nødt å smelle til meg 10 av 10 mulige. Jeg har vært gjennom et stort antall shortser de siste 5 årene uten å bli helt fornøyd. Det har alltid vært noe med passform, lommer, materiale brukt eller måten hempene rundt livet. Men den nye Lite serien til Fjellreven er eksepsjonell! Jeg er så utrolig fornøyd. Ja, den er I overkant stivt priset, men jeg er faktisk så fornøyd at jeg ikke bare kjøpte en, men to! Kan virkelig anbefales. Lett vann avvisende, god passform uten å klemme noe sted når man beveger seg aktivt på fjellet eller andre aktiviteter. Blir nok å handle en bukse i samme serie! 👏🏻 Virkelig en shorts folket burde prøve selv.
 14. En liten pinne som løfter opp fotenden (ytter teltet) der du ruller opp for å lage lufting hjelper veldig, det gir også mye bedre luft gjennomstrømning i teltet.
 15. Jeg har prøvd mye forskjellig av løsninger som jeg trodde var genial men tålte veldig lite belastning, vind eller andre påvirkninger. Ødelagt x antall "utrolige" Timelapse pga dårlig stativ. Så jeg er aldri på tur uten en skikkelig tripod. Det finnes naturligvis mange å velge i. Ulanzi sin nye travel tripod som har hentet inspirasjon (direkte stjålet designet) fra Peak Design får ekstremt mye skryt og tømmer ikke lommeboken helt. Selv har jeg Peak Design sitt carbon stativ.....det koster en halv nyre, men himmel og hav så fornøyd jeg er med dette stativet. Solid og stødig er det også, mer enn større tripods jeg eier.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy