Gå til innhold
  • Bli medlem

tshansen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    2 216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    47

tshansen vant dagen sist 3. februar

tshansen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 280 Excellent

3 følgere

Om tshansen

Profile Information

  • Interests
    Friluft, Motorsykkel og E-MTB
  • Sted
    Bergen

Nylige profilbesøk

10 563 profilvisninger
  1. Det er ikke noe å lure på! Du kommer til å fryse ræven av deg i den med comfort temp på 0. Jeg hadde heller siktet meg inn på en med rundt -10 som comfort temp. Det er bedre å ha en litt for varm pose du kan åpne opp, enn det motsatte.
  2. Neida, det er ikke verre enn å stikke inn en ledning, problemet er bare at du må ha den egne ledningen som ikke passer til noe annet. Hadde nå det vært usb-c eller noe som man bruker til stort sett alt av andre enheter. Jeg har ikke tall på hvor mange gange jeg klarte å glemme den ledningen hjemme. Å når det kom til batterisluk når jeg sporet turene mine. Nei, dessverre for meg, så skapte disse klokkene et jag mot tall og styr som jeg ikke trengte ekstra på turene mine. Jeg vet vi er veldig forskjellige og har alle unike behov. Men dette er et segment jeg føler er over hypet deluxe. Om man ikke vet at behovene er der, om man er i det minste tvil om man trenger en slik klokke, så vil jeg si at man ikke trenger det. Nå smyger jeg meg sakte over i nye kniv trender som går om dagen *plystre*
  3. Du vil sikkert få et hav av svar på hvor bra slike klokker er og hvordan de fungerer. Jeg vil anbefale deg å styre unna slike klokker. Jeg falt for fristelsen selv og gikk i alle bekreftelses fellene når jeg kjøpte min Fenix 5X. Men dårlige lade løsninger, og masse funksjoner som jeg strengt talt allerede har på telefonen som har enda bedre skjerm gjorde at klokken fort havnet i skuffen og fant aldri turen fram igjen. Nå har jeg en mindre og langt mer elegant analog klokke på hånden til å peile ut himmel retning og sjekke tiden. Den har også slikk opptrekk funksjon så den går "aldri" tom for batteri. Om du ikke har helt spesifikke behov hvor du vet at en slik klokke er eneste alternativet. bruk noe som er bedre til a navigere med (min mening)
  4. Når man ser hvilke astronomiske inntekter bilbasert handling og bilparken i Norge gir, sammenlignet med utgiftene gode kollektivløsninger gir, så skal man ikke være god i matte for å skjønne hva som er mest foretrukket. Dette ser vi i hele Norge.
  5. https://www.nrk.no/spesial/norge-i-rodt_-hvitt-og-gratt_-kristiansand-har-bygd-ned-mest-1.16762816 Noen som tørr å ta kampen. Det er syke summer det er snakk om.
  6. Jeg har ikke noen gode forslag til deg, jeg har en panne fra petromax som ikke er non stick. Hemmeligheten med stekepanner er å få den tilstrekkelig varm nok før man begynner å steke. (noe som ikke går med non stick) Den skal bli så varm at om du tar litt vann på panna så skal dråpene danse og sprette rundt i pannen. Da skal du ta på smør og steke, for det danner seg som et lite gass lag som produktet du steker ligger på, så da slipper du at ting brenner seg fast. (fikk jeg forklart av en kokk en gang) Og produktet du skal steke bør alltid være romtemperert. Så er jo spørmålet, har vi tid til dette, eller bare finner vi en billig non stick panne som man kaster og kjøper ny når den er slitt? 😄
  7. Kjøpte denne selv, men den kom aldri. Øksen deres derimot kom etter en uke? Så jeg forstår ikke helt logikken, og de svarer meg ikke på mail. Hvor kjøpte du din fra? Mulig jeg bare må bestille den fra en annen forhandler enn de direkte.
  8. Å hvem er det som står bak det grønne skiftet, havvind og andre luftslott som vi ikke nøler et sekund med å bygge ut? Hvem er det som eier, drifter og får overskuddet fra de allerede etablerte vindparkene vi har på land som har røvet x antall kvm av felles natur? Jeg vet ikke om du har noen form for utdannelse på kjernefysikk, men jeg vet at våre politikere ikke har særlig greie på det. Å klappe seg på skulderen for at et samlet storting er enige i denne saken gjør det ikke mer rett eller troverdig. Men hva vet jeg. Jeg er bare en enkel stril som klarer å legge sammen 2 + 2 og ser at det som foregår nå, gir liten eller ingen mening.
  9. tshansen

    Turkniv

    https://www.magasinet.no/helle-mandra-kniv Til å hange rundt halsen hadde jeg valgt Mandra fra helle. Men om du syntes denne blir dyr, er kanskje Morkaniv - Eldris det beste alternativet for min smak
  10. Ja, forklar meg hvordan de håndterer avfallet av den andre måten de produserer kraft er du grei?
  11. Dette henger nok ganske tett sammen med hvorfor vi ser artikkelen som trådstarter linker til. De har priset seg ut av markedet med "dårlig" mat som funker i få sammenhenger. Joda, det er folk som "elsker" dette, men det er fortsatt dyrt, smaker mye det samme og man risikerer å slite med magen etterpå. Det er en tid for alt, å når man alltid skal øke på omsetning, produksjon osv. Ja da vil man til slutt møte veggen. Jeg frykter nok at REAL turmat er på vei ut, og for mitt vedkommende er det helt greit.
  12. Hva med å kikke litt en annen verden når det kommer til sekk. Mc sekker å da spesielt Kriega Trail 18 er kanskje det beste som er på markedet i dag. https://kriega.com/riderpacks/trail18 De har en helt utrolig god sele som gjør at du får vekten på brystet mer enn du får det på skuldrene. Som gjør at den føles veldig lett å ha på og passer mye bedre enn tradisjonelle sekker.
  13. Jobber du I oprativ tjeneste kan jeg anbefale deg å sjekke ut opra.no også 🔥
  14. Ja det er helt åpenbart at noen ikke forstod effekten de så under covid. Når aktører uansett gren ser at de selger dobbelt, om ikke 3 ganger så mye under pandemien, så nytter det ikke å øke produksjon for å prøve å imøtekomme etterspørselen. Da skjer jo akkurat det som har skjedd nå. De sitter med overfylte lager med utstyr som ingen trenger. Risen bak speilet er jo at flere merker vil gå konkurs pga dette. Som igjen resulterer i at det blir en oppbremsing i nyutvinning som igjen ikke kommer oss forbrukere tilgode. Men det blir spennende å se hvem som består etter et par år til med feilslått økonomi styring og alt for ambisiøse fremtidsprognoser.
  15. Er det den nye Vidda Pro Lite jeg ser 🤩
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.