Gå til innhold

tshansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 658
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

tshansen vant dagen sist 27. november 2019

tshansen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om tshansen

Profile Information

 • Interests
  Friluft, Motorsykkel og BJJ
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

3 510 profilvisninger
 1. Jeg er spesielt glad i forteltet på Fjellheimen camp 3... men det skal blåse godt for å unngå kondens. Selv kikker jeg på Reinsfjell da jeg er 2 meter høy og trenger all den lengden jeg kan få. Jeg skjønner ikke hvordan folk ikke opplever kondens i det teltet, jeg sliter veldig med det. Er du så dum at du koker kaffe inni forteltet på morgenkvisten i tillegg er det sent på ettermiddag før det er tørt Nei, takke seg til et telt du enkelt kan åpne for gjennomlufting!
 2. Vel, jeg skal bytte mitt fjellheimen pro camp 3 i et selvstående bedre ventilert telt. Herregud å fader så lei jeg er å pakke ned og opp vått telt pga kondens.
 3. Hobo stoven Men ser at jeg kanskje burde kikke nærmere på de andre de har også.
 4. Jeg mottok nylig en kvistbrenner fra Petromx... Har ikke fått teste den enda (tørt i marka) så spent på hvordan den blir å ha med seg på tur. Snerten liten sak
 5. Se her ja... du har såpass kamera med deg på tur Jeg har kikket i den retningen selv, men det blir for stort å få med seg på sykkel og mine type turer. Men jeg holder en liten knapp på at Canon kan innfri en del av mine ønsker i det nye R5 eller R6 Hva har du av batterikapasitet på det kamera der? Selv har jeg en Røde videomicro som jeg har på kamera, men kan også bruke den på min zoom h1n... men sliter litt med å finne optimale innstillinger til mitt bruk. Har også kikket på H5, men da begynner ting å bli stort igjen Jeg har sett litt på oppsettet til Erik Normark, men jeg opplever det som utrolig mye styr å drasse med seg når man skal rundt om. Jeg er litt usikker på om det blir så stor merkbar forskjell for seerne. Lett å drukne i spec og tech Jeg har også kikket litt på mygg via røde wireless go til å ta opp litt mer lyder når man er i bevegelse, pusting når man gjør oppgaver eller sitter nær primus osv. Men har enda ikke tatt steget å investert da jeg er litt bekymret for at det blir mye klipping i lyd. Alltid kjekt å se de tekniske løsningene andre har funnet på egne problemer. Jeg ser jo også at lyd ofte er langt viktigere enn bildet i seg selv. Får man til god lyd har man vunnet mye. Takk for at du deler oppsettet ditt. Jeg setter veldig pris på det.
 6. Var innom å kikket på materialet ditt også. Hjelpe meg du har putta sinnsyke mengder tid inn i kamera vinkler og lyd Fantastisk! Kjenner jeg blir ekstremt motivert av å se andre naile det så til de grader som dette Skrev under ene filmen din, men kan sikkert spørre her også. Har du en recorder rigget med mic på tripod'en din til å ta opp all lyden eller er det mic rett i kamera?
 7. For å jobbe opp egne ferdigheter med drone vurerer jeg å legge ut en liten serie med showcasing av de noe mindre kjente plassene i Norge. Prøve å ha mer fokus på adventure i helhet, ikke bare motorsykkel som jeg har hatt som hovedfokus siste tiden. Er dette noe som kan være interessant for folket her inne eller bør det være mer hiking?
 8. Vel, jeg kan bekrefte at myggnettingen til Amok holder knotten ute. Her på Vestlandet får man testet det grundig fy faen for et unødvendig vesen
 9. Ta kontakt med amok å vis til bildere så løser nok dette seg veldig fint
 10. Trodde ikke folket handlet på XXL lengre jeg Så lenge varte det.... *plystre*
 11. Ser du, akkurat dette jeg mener.... roten til alt vondt hahaha! Nei, jeg avstår fra denne!
 12. Hahaha... som fryktet! Folk får nå si hva de vil, men jeg kjøpte en av disse selv. Du skal ikke ha holdt den lenge i hånden før du merker stor kvalitetsforskjell mot en del andre kniver. Men litt dårlig samvittighet for at jeg ga vekk min selv. Må ringe å gi beskjed at den kan være av lav kvalitet.
 13. Uten tvil noe av det bedre stop motion opplegget jeg har sett i nyere tid. Å dæven dette har tatt tid Holder på med dette selv, stop motion hvordan jeg pakker baggene mine... det tok ca 2 timer å knipse bilder nok til 20 sek med film haha
 14. Noe av det beste med denne krisen (ja for mange er det en krise) er at man får sett egoismen til mange i beste sendetid. Det gjelder alle andre, ikke meg... hva er det verste som kan skje lizzom, har vel aldri vært mer tydelig enn det er nå. Takk for forståelsen og evnen til å tenke på andre enn deg selv!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.