Gå til innhold

virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  824
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

virrma vant dagen sist Desember 3 2017

virrma hadde mest likt innhold!

Om virrma

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. virrma

  Vikingmelk som fløtesubstitutt

  På sånne turer pleier jeg å ta med en liten kartong med matfløte i stedet. Lettere å porsjonere, mindre avfall. Den har god holdbarhet også.
 2. virrma

  DNTs rutetider

  Nå er det veldig sjelden jeg følger en DNT-rute fra start til slutt, men når jeg har gjort det har jeg generelt gått fortere. Med lett sekk mye fortere.
 3. virrma

  Vikingmelk som fløtesubstitutt

  Viking tørrmelk du tenker på? Det blir jo som å bruke melk i stedet for fløte på kjøkkenet hjemme. Det fungerer, men er ikke like godt. Jeg ville nok hatt i litt ekstra melkepulver for en fyldigere smak.
 4. virrma

  Med liten hund på tur

  Jeg har hatt med meg en dansk-svensk gårdshund på en del turer. Urolig hv7rfan den lille bikkja kommer seg opp gufne steinurer.
 5. virrma

  Exped tømmer seg for luft

  Ja, stemmer det.
 6. virrma

  Exped tømmer seg for luft

  Dette stemmer ikke på min Downmat.
 7. virrma

  Fjelltur med ettåring - trenger tips

  God tur!
 8. virrma

  Fjelltur med ettåring - trenger tips

  Det er lov å håpe! Han sover vel fortsatt om dagen? Jeg pleide å legge de lengste transportetappene rundt den tiden.
 9. virrma

  Fjelltur med ettåring - trenger tips

  Den sommeren min unge var 1,5 satset jeg hardt på basecamp-konseptet. Vi teltet, men hytte fungerer sikkert også bra. Vi hadde noen dagsturer med litt lengde, og til dels gikk vi et stykke for å komme til basecampene. Da bar jeg henne i sjal. Aller mest var vi likevel bare ute og nøt friluftslivet. Det var en varm sommer, og vi/hun brukte mye tid i bekker og i vannkanten. Også ellers var det masse som skulle utforskes, steiner, pinner og alt mulig annet. Siden dere er flere voksne og barn kan det sikkert også være lurt å dele seg opp innimellom, sånn at turer og aktiviteter kan tilpasses litt. En av våre basecamper den sommeren var i nærheten av Gjendebu, og det var veldig fint. Gausdal Vestfjell med utgangspunkt fra Liomseter er et fint område og det samme gjelder Rondane. Jeg bor sjelden på hytter, så de kan jeg ikke uttale meg om.
 10. virrma

  En fortvilet situasjon

  Jeg er imponert over pågangsmotet ditt! Godt å lese at sykkel fungerer bra og at du har fått deg en utenatt.
 11. Jeg har nylig kjøpt et tarptent med mesh og standard innertelt og holder på med å gjøre meg kjent med dette. På korte turer med den varmen vi har hatt nå, har det ikke vært noe som helst tvil, og nettingteltet har vært helt supert. Det er virkelig mye luftigere, og selv med en del vind har det fungert bra. Derimot spekulerer jeg på hva som er beste løsning på langtur sommerstid på fjellet. Det er helt uaktuelt å dra med begge to, og så er spørsmålet om nettingteltet er godt nok/lunt nok i uvær.
 12. virrma

  Mat på tur og bålforbud

  Jepp. så denne i praksis på helgens klassetur. Har ikke brukt det selv, og dingsen tok lite volum av gangen. Kokende vann ble det i alle fall.
 13. virrma

  Adventure food vs. real turmat/ mountain house

  Jeg lager stort sett min egen turmat, noen ganger ved å lage ferdige retter og deretter tørke den og noen ganger ved å kombinere råvarer som jeg har tørket hver for seg. Det blir ikke helt det samme om frysetørket, men fungerer veldig bra for oss. Fin link, her var det jo for eksempel laktosefri tørrmelk til en bedre pris enn jeg har sett fra før.
 14. virrma

  Frokost: Alternativer til havregryn?

  Morsmelkserstatning fungerer utmerket som erstatning for tørrmelk.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.