Gå til innhold

virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  985
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

virrma vant dagen sist 26. juli 2019

virrma hadde mest likt innhold!

Om virrma

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fine bilder. Jeg har bare vært i området på vinteren, men ser at det absolutt fortjener en sommertur også.
 2. Takk Kjell Iver. Det er helt riktig kajakkene som gjør meg usikker, jeg hadde ellers ikke hatt noen motforestillinger mot å la min bilen min fra 2007 stå parkert hvor som helst i et par uker. Ser at autokorrekt gjorde det litt ekstra vanskelig å forstå reiseruta mi enn det skulle være: Holdeplassen heter Charlotta, og i følge det jeg har googlet var det en naturlig bussholdeplass å starte fra når man kommer fra Fauske. Godt mulig at det er er andre stopp som er bedre, i så fall tar jeg gjerne imot tips om det. Ulempen med å kjøre inn til fjellstua eller Charlotta før start, er først og fremst at bussene fra Bodø korresponderer ganske dårlig, så det fort blir noen timer venting eller evt en taxitur for å hente bilen. Godt mulig det er verdt det. Vi har jo noen timer i bil før vi kommer hjem, så vi er neppe så veldig motiverte for å henge rundt i Fauske i timesvis.
 3. Vi skal på kajakk og fjelltur denne sommeren også. Padlingen blir sannsynligvis nord på Helgeland, og deretter har vi tenkt å gå fra Sulis til Rago og videre ned til Sørfjord. Da blir logistikken enkel, buss fra Fauske til Charlotte og buss fra Sørfjord og tilbake til Fauske. Utfordringen er hvor jeg kan la bilen stå i to uker med kajakkene på taket, uten å bekymre meg for mye for at kajakkene er borte når jeg kommer tilbake. Er det noen som er kjent og har forslag?
 4. Jeg har gått Knutshøe med storsekk med alt utstyr til telt for meg og to unger. GIkk fint, det.
 5. Både jeg og datteren klarer oss fint med to soveposer, en 3-sesongs i dun og en sommerpose i syntet. Bruker begge på vinteren.
 6. Tja, det er vel litt avhengig av årstid og hva som er tilgjengelig. Vasker hendene før og etter etter beste evne (kaldt vann hvis tilgjengelig/gnir hendene i snø/våtservietter/ingenting), heller ut innholdet på samme type steder som jeg går på do, skyller i kaldt vann eller gnir av med papir hvis tilgjengelig, men kan sette inn uten å vaske/tørke hvis det ikke er mulighet for det akkurat der og da.
 7. Jeg pleier å dra på årlige turer på ca 2 uker uten mulighet til etterforsyninger med min datter. Utstyret/klær tar ikke særlig mer plass enn for kortere turer, men det blir mye mat og det blir tungt.Ungen bærer litt, jeg bærer mye, og sekken er veid et stykke over 40kg før avreise. Resten av året trenger jeg som regel ikke den ekstra plassen, men jeg har brukt den sekken en del pga komfort sammenlignet med andre sekker jeg har. Må også tillegge at jeg har ødelagt to Norrøna Recon pack. Begge røyk i sveisen i ryggen.
 8. Blir kanskje litt flere helgeturer framover, siden alle andre aktiviteter utgår. I ukene er det hjemmekontor som gjelder for meg (og det virker som skolen kommer til å ha et eller annet opplegg også), så da må vi holde oss et sted det er nett og strøm... Planen har vært å toge til Finse for å starte påsketuren der, men den må kanskje revurderes. Har ikke kommet så langt enda. Turisthytter og sånt bruker vi aldri uansett, og turer går stort sett godt utenfor allfarvei.
 9. Jeg har solgt Isbjørn sovepose, Meindl skistøvler og har en avtale om salg av kajakk. Har diverse liggende ute også, og noe som er sortert til loppis og leveres der neste uke. 2 stk Helsport Alta ble gitt bort forrige uke til noen som trengte dem langt mer enn meg. Og så har jeg kjøpt nye ski og støvler på Finn, ingen av delene brukt i noen grad, men det teller vel litt likevel.
 10. Jeg har scarp2 med både netting og vanlig innertelt. Netting er gull på varme turer, hadde det blant annet på Korsika i sommer. Med de to dørene åpne og netting innertelt er det behagelig selv på de varmeste morgener. Jeg har de to eksterne stengene, men har knapt brukt dem. Etter at jeg fikk satt på noen ekstra barduner og lærte meg å bruke teltet skikkelig, har det ikke vært noe behov. Det vil nok også si at jeg velger andre telt hvis jeg forventer alt for ruskete vær. Ellers er jeg litt enig med Freebird at det er litt knot å pakke med de integrerte stengene, men det går greit nok.
 11. Ja, helt fin vei. Ingen bom heller.
 12. Vi har gått fra Sigdals-siden de to gangene vi har vært der, begge ganger på vinter. VI har parkert omtrent ved Haslitjenn på 524m og har deretter fulgt (ubrøytet) skogsbilvei forbi Skodølstjønn.
 13. Kult prosjekt! God tur! Hadde vært veldig artig med noen oppdateringer underveis, dersom du har kapasitet til det.
 14. Takk!! Høres ut som det er bra sannmsynlighet for at Svalbard fungerer, så da gleder jeg meg til nye (brukte) skisko.
 15. Takk for kjappe svaret begge to!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.