Gå til innhold

virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  961
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

virrma vant dagen sist Juli 26 2019

virrma hadde mest likt innhold!

Om virrma

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det kommer vel an på underlaget. Jeg teltet i forrige uke rett utenfor Oslo, og da gikk det greit å slå inn vanlige sommerplugger med stein. Pluggene tåler ganske mye, og som regel har dette vært den løsningen jeg har gått for i sånne situasjoner. Hvis ikke det går, så er det fort stein som er den enkleste løsningen, men da er ofte hempene ved teltet for små. Kan være greit å forlenge litt med tau.
 2. Noen år siden nå, men jeg tror det. Møtte dem igjen på Oddvatnet litt senere, så de tok den ruta på retur.
 3. Tja, vi møtte en gjeng med ally på Gaukarvatnet et år, og de påsto det hadde gått greit å bære inn.
 4. Datteren har vokst ut av sin Wilderness Tsunami SP, som vi i sin tid kjøpte etter varme anbefalinger herfra. Vi håper den kan få flere gode turår med noen andre. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167462630
 5. Du har et imponerende pågangsmot, det skal være sikkert! Håper skulderen gror godt og at opptreningen går etter planen!
 6. Det er vel ikke det at jeg er så hemmelighetsfull av meg, men det er litt vanskelig å komme med konkrete tips. Jeg har ei jente som snart er 13, og vi har vært på tur siden hun var veldig liten. Vi liker oss best i telt, og da er jo mulighetene uendelige. Etappene kan bli akkurat så lange eller korte som man vil, og man kan legge opp dagene helt etter egen rytme. Jeg synes hytter ofte er litt slitsom, for mye folk, vanskelig å få barnet til å sove tidsnok, osv. Men igjen, det er mine preferanser. Jeg liker meg best på steder der det verken er merket sti eller hytter, og Sommerstid har vi oftest tatt de lengste turene lenger nord enn Trondheim, men vi da noen turer både på Hardangervidda og i skogene nærmere Oslo. Da D var 6 år gikk vi fra Haugastøl over Hallingskarvet ved Lordehytta og deretter Raggsteindalen forbi Geiterygghytta og ned Aurlandsdalen. Det var en fin tur for oss, men etappene var såpass lange at jeg ikke helt uten videre anbefaler den til andre i samme alder. Går selvfølgelig an å bruke mer tid enn vi gjorde og bruke hyttene til overnatting, mulig det vil fungere da. Et annet fint område er jo Rondane, litt mer spennende topper der enn på Hardangervidda, og bra med hytter for den som ønsker det. Jotunheimen har selvsagt enda mer topper og kan være veldig spektakulær. Men dette blir bare genrelle områder er jeg redd, og ikke akkurat det du spør etter. Ønsker deg lykke til med å finne sommerens drømmetur!
 7. God jul! Digger innstillingen og pågangsmotet, og gleder meg til nye turrapporten fra deg!
 8. Nei, dessverre. Vi har ikke vært på barmarkstur i Børgefjell siden høstferien i -18, og da droppet vi denne turen pga værmelding. Det viste seg å være flaks, for vi hadde mye utstyrsutfordringer også den turen. Turen står fortsatt på lista over interessante muligheter. Kanskje til sommeren?
 9. Jeg og ei venninne har avtalt å dra på tur med våre respektive barn denne helgen. Målet er å ligge ute, brenne bål og nyte livet, ikke først og fremst å gå langt. Vi er godt utstyrt med pulker og alt nødvendig utstyr, men klarer ikke helt å finne ut hvor det er lurt å dra. Det blir fort seint og mørkt med avreise etter jobb fredag, så derfor vil vi helst ikke gå så langt denne kvelden. De starter fra Hamar, vi starter fra Oslo, og vi sliter litt med å finne ut hvor vi kan dra på strekningen mellom oss. Noen gode tips?
 10. Jeg vet at dette ikke akkurat er friluftsliv, men det er så nære at jeg tar sjansen. D på nesten 13 trenger nye alpinski/støvler, og jeg ønsker primært å kjøpe brukt. Hun står ikke så mye i bakke, det blir vel normalt et par helger i året. I tillegg har hun gått noen kurs, så teknikken er brukbar. Hva skal jeg søke etter på Finn? Noen tips? Hun er 160cm og 48kg.
 11. Angående klasseturer: Jeg har arrangert flere teltturer med klassen til datteren min med veldig godt oppmøte. Men vi har ikke dratt til Hardangervidda, vi har dratt i nærskogen. Da blir terskelen mye mindre.
 12. Vi har jobbeturer og koseturer, og det har vi hatt siden datteren min var veldig liten. Jeg synes ikke det ene er generelt bedre eller dårligere enn det andre, en god mix er best. Vi kan presse dagsetappene, spise tørket mat og gjøre det enklest mulig, eller vi kan sløve rundt i leir og bruke mesteparten av dagen på å bygge snømann. Det hender selvsagt også at en tur endrer karakter underveis. Vi var i Børgefjell sist påske og hadde planer om å gå langt, som vi pleier i påsken. Det ble fort klart at datteren min var sliten og umotivert, så da la vi om ruta til en veldig snill liten runde, nøyt sola sola og finværet og bare koste oss. Det motsatte har også skjedd, hvis vi brått har fått lyst til en topp eller en rute.
 13. Ingenting er bedre enn enkle løsninger. Krysser fingrene for at det fungerer!
 14. Hvor mye må du gi for taxi fra stasjonen til Langen? Må blevel bli en del for 30km?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.