virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  708
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

virrma last won the day on Mai 1 2016

virrma had the most liked content!

Om virrma

 • Bursdag 20. des. 1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://utejenter.blogspot.no

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo
 1. Logistikk i Lomsdal-Visten

  Takk! Fantastisk med oppdatert og veldig konkret informasjon. Jeg får satse på massiv snøsmelting de neste to ukene og lite vann i elvene når vi kommer, og så får vi se etter alternativene hvis vi må. Gleder oss veldig!
 2. Vi skal på to-ukerstur i Lomsdal Visten i sommer. Planen er å gå fra Mosjøen til Gåsvatnet. Jeg kjører bil og parkerer enten i Mosjøen og tar buss tilbake dit etter at turen er slutt eller parkerer ved Gåsvatnet og tar buss til starten. De praktiske spørsmålene er: Hva heter bussholdeplassen som er nærmest Gåsvatnet? Hvordan er parkeringsmulighetene ved den bussholdeplassen nærmest Gåsvatnet og ved Tverådal (som jeg tror er beste startstedet)? Jeg har kajakker på taket, så vil gjerne ikke stå litt skjermet. Og til slutt: er det noen som vet noe om snø-situasjonen der oppe nå? Er bare noen uker til vi drar...
 3. Heftig tung sekk!

  En utrent person er neppe i stand til å slenge en slik sekk på ryggen eller noe som helst annet sted.... Sekken min var veldig nærme 50kg da vi skulle på toukerstur i fjor sommer, og det var særdeles utfordrende å få den opp på skuldrene. Tok helst pauser ved store steiner, for å si det sånn. Og så var jeg veldig glad for at jeg hadde kjøpt meg vandrestaver.
 4. Roadtrip til vega

  Jeg har bare vært på Snøhetta på vinteren. Tror vel standardløsningen er buss inn til Snøheim og så ta turen derfra. Se her: https://www.ut.no/tur/2.2635/ Støtter for øvrig også ideen om å bruke en vesentlig del av tiden i Helgeland. Det er sånn jeg prioriterer selv.
 5. Roadtrip til vega

  Jeg kjører mye av den veien hver sommer, men pleier å ta den som transportetappe. Her er likevel noen muligheter * Hvis du kjører E6: hva med en tur opp snøhetta eller en annen dagstur/overnattingstur på Dovre? Da får dere dessuten mulighet til å se moskus (men hold avstand) Kanskje det kan friste med en dag med rafting ved Sjoa? * Hvis du kjører Østerdalen: Forolhogna har lenge stått på min liste. Evt er det en litt lengre omvei til Sølen, men det er også en fin fjelltur * Og så kjører du kanskje forbi min favoritt-nasjonalpark: Børgefjell. Litt usikker på hva du får ut av en dagstur, men jeg må jo nevne det i alle fall. En mulighet er å kjøre inn til Susendalen og ta en tur opp til Kvigtind. Da må du nok regne 2 dager/en overnatting. * Kjører du forbi Tosbotn er du rett ved et annet fantastisk område: Lomsdal Visten. Ta for eksempel turen opp til Bjørnstokk-vatnan * Torghatten er obligatorisk
 6. Roadtrip til vega

  Hvor starter turen? Litt lettere å gi tips da!
 7. Type snelle til seksåring

  Her begir jeg meg inn på et område jeg har svært lite kunnskap, men jeg prøver meg basert på feil jeg selv har klart å gjøre: Det er ikke rett og slett at du mangler virvel på haspelstanga?
 8. Jeg har en sånn liggende et eller annet sted. Den er ikke i bruk. Har nok brukbar festblære og synes ikke den er verdt å drasse på.
 9. Gratulerer med særdeles imponerende liste!
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  En serie Helsport Reinsfjell SL 2 ligger nå til 5499 i outleten til Helsport. Billigste pris i Prisjakt er 6699. Helsport skriver: NB! Grunnen til at teltene selges til redusert pris er at en serie av telt hadde skjønnhetsfeil i i deler av sømmene. Dette er ikke av praktisk betydning, og samtlige telt er slått opp og sjekket. Normale garantier gjelder.
 11. Spesielle tur-mål Oslo omegn

  kjøstetudjuvet i Drammen er kult!
 12. Plass til to i Scarp 1?

  Det hadde vært supert! Hvorfor valgte du 2 forresten? Plass? Og er du fornøyd?
 13. Plass til to i Scarp 1?

  Etter at mitt eldgamle Bibler-telt tok kvelden i høst, har jeg lyst på et nytt alternativ til hovedteltet vårt som er Hilleberg Nammatj 3GT. Ønskelisten er selvstående, lett og med relativt liten footprint - altså alt det Nammatj ikke er. Jeg ser at Tarptent skriver at det er plass til 2 i Scarp 1. Er det noen som har prøvd dette og vet om det er reelt? Ellers ser det jo ut som et telt som matcher ønskene mine veldig bra, og det har også muligheten til et innertelt som ikke bare er netting, og det tror jeg er nødvendig for norske forhold. Hvis noen har en helt annen anbefaling, så setter jeg stor pris på det også.
 14. Orrfuglleik under stjernehimmel

  Ja, høneuke i Oslo-området i alle fall. Bra trøkk i helga.
 15. På tide med tarp!

  Har også en magasinet-duk som jeg har vært godt fornøyd med. Brukte den til gapahuk på orrleik nå i helga, og innså at det har blitt MYE hull i den. Tror jeg må finlese denne tråden og handle litt.