Gå til innhold

virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  806
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

virrma vant dagen sist Desember 3 2017

virrma hadde mest likt innhold!

Om virrma

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. virrma

  Tarptent Scarp 2 i vind

  Takk for tips. Godt sommerens langtur ikke er før i august, så får jeg testet ut litt.
 2. virrma

  Tarptent Scarp 2 i vind

  Jeg har nylig kjøpt scarp2 og hadde i helgen min første erfaring med teltet en del vind uten ekstrastengene. Jeg klarte ikke å få det til å stå stramt, men ekstra bardunder på diverse punkter hjalp noe. Duken bulte veldig innover, og når vinden dreide litt så vi fikk den på skrå løsnet også hjørnet som kom mot vinden. Fikk festet en ekstra bardun der også, så vi berget fint. Uansett, dette var ikke mye vind og jeg hadde forventet at teltet taklet det bedre. Det er et litt annet oppsett en jeg er vant til, så jeg antar det er noen tips og triks jeg ikke har funnet ut av. Er det noen som kan hjelpe meg på vei? Ellers er det vel bare å eksperimentere videre.
 3. virrma

  Pannekaker!

  Tror jeg fant det på Amazon. Ellers er det jo en del som tørker selv. Jeg har prøvd uten den helt store suksessen og har innsett at noen snarveier må jeg ta.
 4. virrma

  Vårtur i Hurum 2018

  Jeg har mange gode minner fra det området. Ser ut som dere hadde en supertur!
 5. Alle har vel fått med seg at det er et stort behov for redusere mengden plast langs kysten (og andre steder i naturen), og jeg vet at mange her er bevisste på å ta med seg søppel når dere er på tur. Lørdag er den offisielle strandryddedagen, og jeg oppfordrer alle til å gjøre en eksra innsats i denn anledning. Passer det ikke denne helgen, er det garantert fortsatt mer å rydde neste helg også. https://holdnorgerent.no/om-strandryddedagen/
 6. virrma

  Pulk på buss

  Må oppdatere denne: Vi fikk med oss to pulker på bussen uten problem, og vi var slett ikke de eneste som hadde pulk heller. Bussen var stappfull palmelørdag morgen, men det var likevel ikke noe problem med plass i bagasjerommet.
 7. virrma

  Jubileum

  Jeg har talt utenetter siden min datters første teltnatt i 3-måneders alderen. Nå er hun elleve år, og i dag fikk jeg endelig lagt inn påskens tur på Hardangervidda i excel-arket. Jammen har vi ikke kommet til en real milepæl: 365 utenetter! Snuppa på har altså overnattet på tur i et helt år til sammen. Hittil. Av de nettene har 219 (60%) vært bare oss to. Snakker om kvalitetstid! ... og for ordens skyld: kun utendørs overnattinger på tur gjelder. Overnattinger på terrassen, i telt utenfor hytta, ved siden av bilen underveis til turstart og tilsvarende er ikke talt med.
 8. virrma

  Nervesmerter i høyre kne/legg

  Så godt! Ønsker deg mange gode stunder på tur utover sommeren!
 9. virrma

  Fottur med telt 9.-13. Mai. Mulig?

  Nærmest mulig kysten er et bra utgangspunkt for barmark på den tiden, og særlig i år med mye snø.
 10. virrma

  Sykkelvogn/multivogn på fjellet med barn

  Det kommer nok mest an på deg og hvor stor (total) vekt du tåler. I alle fall var det der begrensningen kom for meg. Alternativt når ungen blir så lang at det begrenser utsikten for deg, eller at ungen ikke lenger vil sitte sånn fordi utsikten blir dårlig.
 11. virrma

  Tips til tur Ringebufjellet/Venabygdsfjellet

  Som nevnt over er det fint å starte fra Måsåplassen. Firdavegen er brøytet rett forbi der, og det er fint å sette bilen der.
 12. virrma

  Sykkelvogn/multivogn på fjellet med barn

  Jeg hadde en joggevogn med store hjul, men brukte den i praksis veldig lite på tur. Fungerte jo på skogsbilveier og brede, gode stier, men ellers ble det tungvindt. Jeg endte som regel med andre løsninger, som regel baby i bæresjal på magen og storsekk på ryggen. Dagsetappene ble nokså begrenset, og jeg satset hovedsaklig på basecamp-løsninger. Tror det var denne modellen jeg hadde.
 13. Og risikere å ødelegge en utmerket diskusjon med kjedelig fakta?
 14. virrma

  Nervesmerter i høyre kne/legg

  Ai Tom, dette var kjipt å lese om. Jeg håper ortopeden i Drammen bringer ny innsikt med påfølgende rask forbedring! Og så, så blir det fisketurer på Hardangervidda!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.