Gå til innhold

virrma

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

virrma vant dagen sist 26. juli 2019

virrma hadde mest likt innhold!

Om virrma

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blir kanskje litt flere helgeturer framover, siden alle andre aktiviteter utgår. I ukene er det hjemmekontor som gjelder for meg (og det virker som skolen kommer til å ha et eller annet opplegg også), så da må vi holde oss et sted det er nett og strøm... Planen har vært å toge til Finse for å starte påsketuren der, men den må kanskje revurderes. Har ikke kommet så langt enda. Turisthytter og sånt bruker vi aldri uansett, og turer går stort sett godt utenfor allfarvei.
 2. Jeg har solgt Isbjørn sovepose, Meindl skistøvler og har en avtale om salg av kajakk. Har diverse liggende ute også, og noe som er sortert til loppis og leveres der neste uke. 2 stk Helsport Alta ble gitt bort forrige uke til noen som trengte dem langt mer enn meg. Og så har jeg kjøpt nye ski og støvler på Finn, ingen av delene brukt i noen grad, men det teller vel litt likevel.
 3. Jeg har scarp2 med både netting og vanlig innertelt. Netting er gull på varme turer, hadde det blant annet på Korsika i sommer. Med de to dørene åpne og netting innertelt er det behagelig selv på de varmeste morgener. Jeg har de to eksterne stengene, men har knapt brukt dem. Etter at jeg fikk satt på noen ekstra barduner og lærte meg å bruke teltet skikkelig, har det ikke vært noe behov. Det vil nok også si at jeg velger andre telt hvis jeg forventer alt for ruskete vær. Ellers er jeg litt enig med Freebird at det er litt knot å pakke med de integrerte stengene, men det går greit nok.
 4. Ja, helt fin vei. Ingen bom heller.
 5. Vi har gått fra Sigdals-siden de to gangene vi har vært der, begge ganger på vinter. VI har parkert omtrent ved Haslitjenn på 524m og har deretter fulgt (ubrøytet) skogsbilvei forbi Skodølstjønn.
 6. Kult prosjekt! God tur! Hadde vært veldig artig med noen oppdateringer underveis, dersom du har kapasitet til det.
 7. Takk!! Høres ut som det er bra sannmsynlighet for at Svalbard fungerer, så da gleder jeg meg til nye (brukte) skisko.
 8. Takk for kjappe svaret begge to!
 9. Er det noen som har peiling på om disse modellene har samme lest?
 10. Fint med rapport fra Forolhogna. Dette er et område som har fristet meg lenge, men fortsatt bare har kjørt forbi. Kanskje dette er inspirasjonen jeg trenger for å realisere turen?
 11. Og ære være deg for at du fortsetter å skrive turrapporter Rejohn! Jeg savner også turrapportene her inne, og tror liker-knappen har gjort at vi kommenterer mindre og det blir mindre diskusjoner rundt turene. Og så må jeg bare være ærlig å si at jeg blir motivert av å få tilbakemeldinger på det jeg skriver. Tror ikke jeg er alene om det.
 12. For å si det veldig enkelt: Den siste turrapporten jeg skrev har 376 visninger, noen likes og en kommentar. Det er mulig jeg ikke skriver godt nok, men det inspirerer i alle fall ikke til videre anstrengelser.
 13. For oss er det en natt utendørs, dvs i telt, snøhule, under tarp eller åpen himmel der hensikten kan kalles friluftsliv. Overnatting i hagen/på terrassen teller ikke. Telt utenfor familiehytta fordi vi var mange på tur og sofaen i stua ikke fristet teller ikke. En overnatting i en snøborg 20 meter fra samme hytte teller derimot, fordi det var et eventyr. Ikke helt lett å forklare, men det er aldri vanskelig å skille i praksis.
 14. Kan du forklare det med teskje? Hva er "Hvert forum"?
 15. Dette er det egentlig helt umulig å svare på, men jeg skal nå gjøre et forsøk likevel. Velger dog å tolke turmål litt rundt, sånn at jeg ikke trenger å prioritere mellom flere flotte turer i samme område. 5 flotteste turmål: * Kryssing av Grønland - fordi det var der alt startet * En drøy uke i Denali (Nasjonalparken, ikke fjellet) med D da hun var 6 år * Børgefjell - har hatt mange turer dit, fra jeg var nyforelsket og fersk på tur til nå ganske rutinert med ganske stor datter. * Lomsdal Visten - min første skikkelig krevende alenetur, og senere en stor utfordring sammen med D * Helgeland med kajakk - fantastisk opplevelse som fersk padler i flott vær, og senere minneverdige turer med barn ... Men da ble det ikke plass til Prins Karls Forland, og det kjenner jeg gjør vondt. Klarer likevel ikke å velge bort de over. Turer som gjenstår: * Finnmark - men her har jeg virkelig ikke klart å bestemme meg for hva som bør prioriteres * Norge på langs - avlyst på grunn av sykdom i familien for et par år siden. Det er fortsatt en drøm, men det spørs om ikke D i mellomtiden har blitt så stor at det ikke er aktuelt for henne å bli med, så da drøyer det nok en del år før det kan bli noe av * Tilbake til Grønland - utforske kysten/lavlandet i stedet for isen ... og masse annet stort og smått, men det er disse tre som stikker seg ut.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.