Gå til innhold

ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

ost vant dagen sist August 22

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

4 382 profilvisninger
 1. Alltid morsomt å lese turrapporter fra deg @snilen, det er noe litt annet enn en stille natt i nærturen (Det har sin sjarm det og). Er det samling på høyeste topp i alle land?
 2. Jeg sendte epost til dem selv, der jeg skrev: "dere annonserte varen som introduksjonstilbud med pris nedsatt med 30%. Jeg kjøpte altså en vare til 1399,- med oppført ordinær pris på 1999. Nå rett etter at salget er avsluttet er ordinær pris satt til 1199,-. Andre ville kanskje kalt det lureri, jeg velger å tro at det må være en feil her? Jeg fikk følgende svar: Det ble lagt inn en feil pris på Underquilten for 2 dager siden (vi oppdaget det først til morgen i dag). De første Underquiltene vi fikk inn kom med kostbar flyfrakt, nå har vi fått hovedsendingen med båtfrakt og vi har re kalkulert produktet, og ser at vi kan klare å selge det til kr 1399.- fast – da må vi fjerne tilbudet. Vedkommende som skulle endre prisen gjorde en feil og punchet inn 1199.- Dette ble rettet opp straks vi ble klar over det. At dette ser uprofesjonelt ut for forbrukeren har vi stor forståelse for, og vi kan ikke gjøre annet enn å beklage – samt lære av våre feil.
 3. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette. Gi gjerne en tilbakemelding på hva Hektapåtur svarer.
 4. Det neste nå er å bytte ut sekken med en rammeløs versjon. Da kutter du fort 250 til 500 gram i en sjau. Men brukererfaring har jeg ikke...
 5. Nå har det vært lite fjell på meg i det siste, det meste foregår under tregrensen. Der sverger jeg nå til Altra King MT 1,5. Her med plastposer i som brukes i camp på beina for å holde tørre sokker tørre.
 6. Hennessy hammock har flere modeller med integrert myggnett, oppheng og tarp. F.eks. denne: https://www.fjellsport.no/hennessy-hammock-expedition-asym-zip.html. MERK: er du over 180 cm bør du kjøpe Deluxe-utgaven. Følg med på salg, ligger ofte rundt 1500. Disse er sydd for at du skal ligge diagonalt. Det går greit med liggeunderlag, så lenge du husker å ikke blåse mer enn ca 70% med luft inn i underlaget, da former det seg bedre. Alternativet til liggeunderlag er såkalt "Underquilt", underdyne på godt norsk. Dette er en dyne som henges under hengekøya. Isolerer som bare det, og man slipper å baske med et underlag som ikke vil ligge på plass. Finnes flere alternativer på det norske markedet, alle såkalte innstegsmodeller. Skal du ha noe skikkelig på denne fronten må du utenlands. Har selv denne: https://www.hektapatur.no/sove-ute/hengekoyer/underquilt-og-liggeunderlag/falkeberg-underquilt-dun, jeg var god og varm fra lørdag til søndag, hvor det var ca 5 grader uten om natten. Den var på salg nettopp, da til 1400,-.
 7. Alenenatt i Maridalsalpene. Ut lørdag, parkerte på Skar og gikk opp via Mellomkollen til Midtkollen. Null sikt, vind og regn. Fant en plass til hengekøya syd på Midtkollen. Våknet til strålende sol og varm høsttemperatur. Retur via Gaupekollen og Vaggestein. Nyinnkjøpt hengekøye og presenning fra Warbonnet, hhv Eldorado og Minifly leverte varene.
 8. ost

  Symesterskapet

  Marius var her av og til før: @Manepe. Måtte se symesterskapet da jentene mine ser det, og ingressen viste Marius og dunjakker i fri flyt. Mange morsomme kreasjoner. Skjønner at han som tapte, tapte, han var jo ikke ferdig på den tilmålte tiden.
 9. Kan godt være. Jeg måtte løse ut en strikk da køya var for lang i forhold til dobbel strikk. Skal se om jeg kan modde en annen løsning.
 10. @fjellrypa hvis du ikke får treff/hjelp her finnes det en Facebook-gruupe som heter "Vi som trives i hengekøye". Det kan du sikkert også få hjelp. Jeg bor i Oslo og har jeg tid kan jeg sikkert møte deg, men jeg har ikke AMOK fra før, så min hensikt ville vært å endelig få klå (på en AMOK altså). Men det var vel ikke det du var på jakt etter.
 11. En 11" køye ja, eller egentlig to. Warbonnet Blackbird XLC og WB Eldorado.
 12. Da må jeg ut og prøve mer. Nå er køya mi lang, så jeg måtte gjøre strikken enkel og ikke dobbel for å nå fram. Kanskje det har litt å si?
 13. ost

  Karma

  Oppdatering: Tarp 2 er sendt bort. Tarp en er fortsatt tilgjengelig.
 14. Hvor finner du denne kategori-inndelingen? Har aldri hørt om sorte løyper annet enn i alpinbakken, og det er det heldigvis lite av inne i Trollheimen. Ruten fra Gjevilvasshytta til Trollhetta er lang, du bruker fort dagen, men ikke spesielt krevende ellers. Ca 20 km, beskrevet som 8 timers tur av DNT.
 15. Bredden på 112 tilsvarer ca 44 inches hvilket ofte er standardbredde på underquilter i unaiten. Lengden på 193 er nesten 6 fot og 4 inches, det er rundt det jeg har sett av lange modeller på nettsider ellers også. Så størrelsen er vel mer i retning av at jeg kanskje skulle hatt en XL, men HPT tilbyr ikke størrelsesvarianter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.