Gå til innhold

ost

Blogger
 • Innholdsteller

  1 315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

ost vant dagen sist Januar 4

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

4 083 profilvisninger
 1. Ut fra Inreach ser det ut som om du kom deg i mål. Gratulerer med vel gjennomført tur! Har vært spennende og inspirerende å følge turen. Håper du kan komme med en oppsummering etter hvert. Men først: nyt en god dusj, konas mat, rene klær og litt skikkelig kvalitetstid i heimen!
 2. Har du link til UQ en du kjøpte? Bruker du den fortsatt, og har du gjort deg noen andre erfaringer?
 3. Og radiostasjonen er omtalt her: https://www.kjentmannsmerket.org/Corona.htm. Ett under at man fortsatt finner flyvraket (eller deler av det). Er nok av folk som bare skal ta med seg en liten suvenir...
 4. Hadde jeg valgt vill jeg gått via Solemskogen, Barlindåsen, flyvraket ved Movatn, Maridalsalpene, og så stier mot Kikuttoppem og vestover. Tidligere har @Memento mori sagt han skal over Tryvannsåsen, da høres det ut som om han tenker Brekke, Sognsvann, Frønsvoldstråkka, og så nordvestover. Blir spennende å se hva han velger...
 5. Du er jo rett under hytta til Harald uteligger https://nab.no/lokalhistorie/her-bodde-harald-uteligger-na-er-hytta-restaurert/19.17475 Skulle lagt deg der i natt
 6. En Sidewinder ti-tri må du ha: https://www.traildesigns.com/products/sidewinder-ti-tri Har det ikke selv, men har sett flere som mener dette er Trangia på lettvektssteroider og som bare funker og funker.
 7. Fenix 5s har diameter på skjerm på 30 mm, FR 235 er på 31 mm.
 8. Jeg har smale håndledd. Da jeg startet opp trening mtp løpsglede, prøvde jeg ut diverse klokker. De fleste var alt for store. Landet på Garmin FR 235. Denne bruker jeg døgnet rundt. Nedlastbar App gir mulighet for urskive, jeg kan tracke hvor jeg har vært, måle puls på håndleddet, osv. Ikke den beste, men helt klart akkurat passe grei for en mosjonist.
 9. God tur - håper legebesøket ikke ødelegger turen, men bare er en formalitet. Ser ut som en spennende tur. Tre uker sammenhengende på tur er ikke alle forunt. Morsomt at du velger skogtrakter og ikke rømmer til fjells eller vidder, slik så mange andre ville gjort. En ting - hvorfor begrenser du deg til 1 mil om dagen? På tidligere turer har du holdt deg til korte dagsmarsjer. Helsemessige årsaker unntatt, er det noen spesiell grunn til dette? Gitt en snittfart på 3 km/t på sti, gir jo dette bare 3,5 timers effektiv gåing hver dag. Da tenker jeg at det blir mye dødtid. Gleder meg til å følge prosjektet.
 10. Fartsbot for å ha kjørt for fort både før og etter ett visst punkt? Jeg hadde klaget på botens størrelse, men ikke boten i seg selv. Damen i artikkelen er hytteeier i området, og har vært det i 40 år (i følge artikkelen). Da burde hun kjenne til bestemmelsene. Hvis hun kan vise at kommunen bare har skiltet ved typiske turistutfartssteder og ikke der hytteeierne holder til - ja da kan hun kanskje klage på boten også.
 11. Hva er akseptabel vekt på en UQ?
 12. Jeg ser at Isbjørn har lagt ut underquilt på hjemmesiden sin. En tre-sesongs og en vinterversjon, 1500 og 1800,-. Tre-sesongs veier 1,2 kg, og pakkes i en 30-liters sekk. https://isbjorn.no/produkt/underquilt-til-hengekoye-var-sommer-host/ Hvis noen her skaffer seg slik hadde det vært strålende med en bruksrapport!
 13. Exos har 11 liter i lokket og resten i hovedrommet. Nettinglommene på utsiden er ikke medregnet.
 14. Hei alle sammen. Jeg er på jakt etter den perfekte jakken til helårsbruk. Altså lett nok til bruk om sommeren, kraftig nok til å tåle en høststorm, og grei nok til å ta bruke i stedet for bomullsanorakk i vinterfjellet. Og billig nok til at jeg kan forsvare å ta av et presset familiebudsjett. Ja - jeg vet, den jakke finnes ikke. Men jeg prøver likevel På 90-tallet fikk jeg meg en Norrøna Storen Gore-tex jakke. Denne ble brukt i stykker frem til tidlig 2000-tallet, da den ble byttet ut med en Norrøna Arc Wall jakke. GoreTex, tung, ikke for lang, men samtidig godt dekke over rumpa. Arc Wall-jakke har siden havnet i kjelleren da den er utslitt, men finnes stadig frem igjen fordi jeg ikke husker hvorfor jeg har lagt den bort. Nå er den altså helt utslitt, borrelåser er borte, glidelåsene gir seg og stoffet tar ikke til seg hjelp fra impregnering - den blir altså kliss bløt ved det minste tegn til regn. Men altså - jeg bruker "denne" jakka året rundt. Til jobb, til tur, i skibakken, ved bålet, på fylla, til selskap - er det vind/vann/uffent vær - da bruker jeg "jakka". Og nå skal Arch-wall jakka ikke bare pakkes ned i kjelleren, men den skal UT. Og erstattes med en ny jakke. Problemet blir: jeg er blitt en anstendig familiefar, og skal jeg blåse 3500 på en ny jakke (f.eks. Arc'teryx Beta SL), ja da skal det være bra! Så: kan dere hjelpe meg med å finne jakken jeg kan bruke de neste 15 årene uten at jeg må sprenge familiebudsjettene/lure kona/kjøpe dårligere gaver til ungene (skjer ikke!) av den grunn?
 15. Er ikke klatrer, men følger likevel med på vlogen til Magnus Midtbø. God produksjon uten å være heseblesende. https://www.youtube.com/user/magmidt88
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.