Gå til innhold

ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

ost vant dagen sist Desember 14 2017

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Nylige profilbesøk

2 333 profilvisninger
 1. Primussamletråd

  På loppis i dag fant jeg denne boksen: Den inneholdt et stk Optimus 00 som ser ut som om den er i fin stand, men hele greia stinket parafin. Jeg får ikke tatt den i skikkelig øyesyn enda, men er det noe jeg bør tenke på/passe på?
 2. Navn på blogg/hjemmeside

  Litt på siden - jeg prøvde meg for en stund tilbake på å legge ut beskrivelse av turer på nett, og valgte den gang blogspot. Litt tilsvarende som Wordpress, gratis og helt greit til mitt bruk. Jeg valgte å bruke deler av navnet mitt i linken - thygeson.blogspot.com - og tenker i dag at dette kanskje ikke var gjennomtenkt godt nok i forhold til det som nå har skjedd - siden ligger der, men jeg bruker den lite. Jeg tenker at det også er noe du skal ha med i tankene - at om du legger ned siden, eller velger å la den ligge urørt en stund, så bør siden kunne stå på egne ben.
 3. Hvilke telt har du i samlingen din?

  Siden tråden jeg linket til var gammel: Helsport Børgefjell T3 brukes fortsatt på turer med mer enn to personer. Six moon designs Lunar Solo for turer alene. DD SL tarp 2,9x3,0 sammen med myggnetting på en del andre turer der vi er en eller to og litt avhengig av når på sesongen det er.
 4. Hvilke telt har du i samlingen din?

  Og her finner dere mange andre svar....
 5. Veien til det perfekte teltet⛺️

  For å vri hodet til TS i en helt annen retning: (alle gode skandinaver kommer til å dømme dette teltet nord og ned da det ikke er tunneltelt) Jeg har ikke dette selv, og kommer nok aldri til å kjøpe det (men det er av økonomiske årsaker), men ideen og tanken liker jeg. Kjører du på med bivvy eller lite myggnetttelt inni, så har du myggfri soveplass i tillegg.
 6. Fottur med telt 9.-13. Mai. Mulig?

  Kunne Grensesømmen med start fra Sør/Halden vært en mulighet? Jeg er ikke kjent, men det burde være en smal sak å finne ut snønivå.
 7. DIY Packraft!

  @esw nydelig båt! Har du gjort deg noen tanker om 1000D i gulv kontra 420D?
 8. Lars monsens pakkliste

  @SL Du har svart i en tråd fra 2007. Får du svar blir jeg imponert...
 9. Jeg har Osprey Jet 18 på jentene, handlet inn når de passerte 5. De er nå 7 og 9, og sekken takler egen sovepose, varm genser og en bamse når vi er på tur. For min del holder dette, guttungen på 11 som er adskillig større i vekst har Deuter 40.
 10. Eller så er vel ikke denne fra Tyskland så aller verst i pris (sett bort fra toll o.l.). Anfibio Alpha XC
 11. @Epletre hvis du hår av på Sørkedalen skole er det mer naturlig å orientere seg i retning av Finnerud/nordøstover opp fra Elvelund mot Råkollen. Den siste veien er ikke så mye brukt av de store masser om sommeren da den «stopper i intet». Skal du først mot Heggelivann/Oppkuven så er Skansebakken rette busstopp. Som innledende turer ville jeg anbefale stien over Ospeskog eller mot Lysedammene og Otertjern for å slippe å traske på skogsbilveiene.
 12. Morsom tur @Memento mori. Min barndoms lekeplass var den bittelille holmen rett nordøst tvers over vannet du ligger på i natt.
 13. Jeg er litt uenig med resten av gjengen her. Vel og merke, jeg vet bare det du har skrevet selv. Du har hatt skia i straks tre år, og tydeligvis hatt stor glede av de. Når da du tilbys 50 % avslag på nye (i dag) ski selv om garantitiden har gått ut med nesten ett år når Oslo sportslager også bare kunne beklaget og ikke tilbudt noe, så mener jeg butikken gir deg ett godt tilbud.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Inn til Øyungen i Maridalen. Topp i utforkjøringene tilbake for små ben som ikke likte oppoverbakkene på vei inn.
 15. Appalachian Trail 2018

  Morsomt. Da har jeg noe å se frem til når kontorveggene trykker og sommervarmen lokker fra de dype skoger. God tur. Måtte beina holde seg friske og opplevelsen svare til forventningene.
×