ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

ost vant dagen sist September 17

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Contact Methods

 • Website URL
  http://thygeson.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 049 profilvisninger
 1. Hvis du lager det som Google docs tabell så kan du lime/linje den inn i posten og så forandre etter behov. Er på høstferie nå, kan sjekke XTherm large når jeg kommer hjem.
 2. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Zaloblanding? Vann og zalo?
 3. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Blåser opp med munnen. Brukte den medfølgende pumpeposen først, men den var heller tragisk. Har tenkt på varme fra pusten, men nå har liggeunderlaget ligget i stua siden søndag, og jeg har fylt opp (toppet tapt luft) på kvelden. Forskjellen uten vekt på underlaget er slik (samme vekt/trykk med hånden på begge bildene) Om kvelden, toppet med luft: Etter ca 24 timer i stua: Hvordan sjekker dere for hull? Dyppe i vann? Tror egentlig det er en ventilfeil, men har ikke peiling. Med et splitter nytt underlag av denne typen forventer jeg ikke så mye lufttap.
 4. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Er det meningen at den skal miste litt luft over natten? Ikke mye altså, men litt? Jeg har nå prøvd underlaget på en tur. Dvs, dattera mi på 6 tok underlaget, jeg måtte ta ett annet. Fylte det helt opp på kvelden, morgenen etter var det ikke tomt for luft, men overraskende lite fast i fisken. Hjemme har jeg lagt det i stua to netter på rad. Fyller opp så mye at det er tungt å presse to fingre sammen. Morgenen etter, uten vekt på, er det lettere å presse fingrene sammen. Det er altså ikke mye luft som går ut, men litt. Noen som har vært borti slikt? Reklamasjon? Annet?
 5. Romeriksåsen - Kirkebygjermenningen

  Takk! Som du kan se av denne tråden, ble det tur. Takket være Facebook fikk jeg informasjon fredag og fikk kjørt inn til nordenden av Smalgjermenningen. 50 kr i bompenger betaler jeg gjerne for å kunne komme så nærme turmålet.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Etter en miserabel tursommer, med barn i hus og annet ansvar går ikke ting alltid som man håper på, ble det en lenge ventet telttur for jentene. Midt inne på Romeriksåsen ligger tre vann på rekke, Smal-, Kirkeby- og Gjerdrumsgjermenningen. Det går kjørevei inn fra Eltonåsen i øst, 50 Kr i bomavgift er en liten pris for å komme så nær turmålet. Ble en rolig natt med bare oss. Møtte en familie med bærplukkere med 40 liter bær i spannet lørdag kveld og en enslig jogger søndag morgen, ellers var det helt stille.
 7. Hei Er det noen her som er kjent på Romeriksåsen? Etter en lang sommer der den ene uforutsette hendelsen etter den andre har ødelagt for absolutt alle turplaner som innebærer utesoving prøver jeg desperat å få til en natt ute før frosten kommer. Jeg har tenkt å ta med jentene mine ut fra lørdag (i morgen) til søndag, og ser på Kirkebygjermenningen på Romeriksåsen. Noen som vet om nærmeste parkeringsmulighet til dette? er det ved Glitreklinikken i Nittedal? Noen som kjenner til andre gode teltplasser i dette området ikke alt for langt fra vei. Går med to jenter på 6 og 8.
 8. DIY Packraft!

  En kunne nesten forveksle gulfargen med en badeand. Mangler bare pipelyden når du presser på den. Hadde vært morsomt å se bilder fra hele tilblivelsesprosessen.
 9. DIY Packraft!

  @KjetilO Kjempemorsomt å se. PS. jeg tror du har bomma litt på størrelsen hvis du hadde tenkt å bruke den i badekaret.
 10. Radius 21, min nye bestevenn!

  Nydelig! Trenger man vindskjerm på en slik sak?
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fin tur med minstejenta inn til gruven på østsiden av Sognsvann. Dessverre er det ikke søppelfritt i marka så vi tok med litt vi fant på vei hjem.
 12. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Da har varen endelig kommet i hus. Gleder meg til å teste.
 13. pannebandEinunndalen

  Takk for nok en flott turrapport fra deg/dere! Tipper den gule pakkposen hadde en god søtlig eim da den ble åpnet etterpå. Kudos for å rydde skikkelig etter dere.
 14. Den evige utfordringen: starter du i april/mai får du skiføre første måneden i fjellet. Uansett om du går fra nord eller sør. Selvfølgelig er det årlige variasjoner, det vet man nesten ikke før man er der. Jeg ville tenkt start i midten av juni for å få mest mulig snøfritt. Og så gå mot der du er mest kjent, slik at slutten i september ikke er der du vil se mest. Alternativet med tidligere start medfører mye veitrasking.
 15. På tide med tarp!

  Apropos tarp: er det noen som har gode forslag til hvor man skaffer seg gode barduner til en grei penge? Gjerne med bardunstrammere som virker uten å veie/koste skjorta? Jeg ser for meg noe ikke større enn 2mm, gjerne farge eller reflekterende tråd også.