Gå til innhold

ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 248
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

ost vant dagen sist Desember 14 2017

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Nylige profilbesøk

2 782 profilvisninger
 1. ost

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Brukte helgen i packraft og kano gjennom Nordmarka. Mylla-Ølja-Tverrsjøen på fredag, Skarvann-Buvann-Pershusvann-Finntjern-Aklangen-Katnosa-Sandungen på lørdag og Hakloa-Bjørnsjøen-Rottungen-Gåslungen og Øyungen Søndag. Opplevde alt fra hvite skumtopper, rotvelt og striregn til blikkstille og skyfri himmel.
 2. Kongerapport. Gleder meg til fortsettelsen. Godt å lese om andre som også kjenner på ubehag der turfølge fyker av gårde.
 3. Vet ikke om jeg er helt enig med deg. Ser man på hvordan f.eks XXL ekspanderer, og mengden sportsutstyr benyttet i daglig fritidsbruk har nok den gjengse Ola Nordmann nok penger til å betale hva kjedene ønsker. Fjellforum representerer en forholdsvis marginal del av denne kjøpekraften. Når det er sagt - merkevarene må henge med i tiden. Personlig mener jeg for mange av de norske merkene er fanget i - metaforisk sett - Rosenborgfellen. Dette fotballaget har en styredefinert spillestil, uavhengig av hva som gagner dem mest. Stilen har sine tilhengere som aldri forlater den, men om den virker i det lange løp? Se på Helsport, Norrøna, Bergans osv. Hvor mange av disse merkene er villig til å utforske strømningene i markedet og hvilke nye ideer som dukker opp rundt omkring? Begreper omfavnes, men ikke handling. Nye kolleksjoner kalles superlett - men de skal fortsatt tilfredsstille «spillestilen». Nye farger bare for å komme med ny kolleksjon, men hva er nytt? Butikken på hjørnet har sin funksjon både som samlingssted og småskalahandel. Skal butikken overleve i verden må tiltakene på bakrommet ligge i forkant, og ikke satse på at naboene trofast støtter opp i all fremtid. Det er butikkens oppgave å gjøre seg interessant, ikke naboenes plikt å holde liv i butikken.
 4. ost

  Kompakt kamera for turbruk

  Vil dette også gjelde om man tenker seg noe brukt, si tre-fire år gammelt? Jeg vet ikke hvordan prisnedgangen er på greie kamera.
 5. ost

  Kompakt kamera for turbruk

  Hvor finner du en iPhone 7/8/X til 2-3 laken?
 6. ost

  Kompakt kamera for turbruk

  Harru titta over skuldern min og sett på hva jeg ønsker meg eller @Terka? Er på utkikk etter akkurat det samme. Gjerne brukt, da penger er penger osv... Som det ble påpekt i en annen tråd her er Olympus TG5 rimelig midt i blinken til det du beskriver, men jeg syns den koster litt mye.
 7. Dette må vel være århundrets kjøp? bare 2 kr 49,9 øre på fjellsport!
 8. Han fyren her er er på en bitteliten langtur. Nordkapp til Cape Agulhas, eller fra nord i Europa til syd i Afrika. Bare innom vestligste punkt i Europa også for moro skyld. 30.000 km vandring. https://www.facebook.com/profile.php?id=100008365867112&lst=812170034%3A100008365867112%3A1530606753
 9. ost

  Rute Ny Sulis til Rago

  Ikke egen, men her er fra Sorjus til Ragoo: https://www.ut.no/pdf/2.9460/
 10. http://www.restlesskiwiadventures.com/2018/06/26/day-6-25-jun-end-of-ruossajavrrit-lake-to-olderfjjord-day-7-26-jun-olderfjord/
 11. Og om de så gjør det - hva så? TDF er en konkurranse, eneste man konkurrerer med i NPL er en selv. Har man f.eks 120 dager til rådighet og tempo er langsommere enn antatt. Hva om man da tar bussen der hvor det ellers er kjedelig?
 12. ost

  Nytt underlag fra ME

  Det er verdt å merke seg at ME ikke sier noe om hva slags R-verdi de egentlig har, bare at de misliker R-verdi som utgangspunkt og jobber med å finne en ny standard. Det siste har jeg hørt før. Amerikanske soveposeprodusenter har jo i lengre kjempet mot EN-standarden, men de har til gode å komme med en forbedring. Enn så lenge mener jeg at det da er bedre å oppgi tall ut fra de standardene som finnes, fremfor å tåkelegge slik ME gjør her.
 13. ost

  Gaukhei, josephsbu, bortelid 🐟

  338 dager i strekk på den runden? Nesten 113 runder sammenhengende! Mulig for mye fisk da 🤪 (Sorry- kunne ikke dy meg)
 14. ost

  Nytt zpacks telt ⛺️Plexamid👍

  Høna -egget - høna osv... Morsom ide med stenger i toppen. Kunne vært interessant å sett hvordan de er utformet. Kan det være fare for slitasje når duken strammes over stengene (hvis DU skjønner hva jeg mener)? Ser ellers at det ikke er glidelås eller borrelås på døra, kun hempe halvveis ned og nederst. Bitte litt ømfintlig for vær?
 15. ost

  Nytt zpacks telt ⛺️Plexamid👍

  Tro kopi av Six Moons design Lunar Solo bare i DCF og minst dobbel pris. https://www.sixmoondesigns.com/collections/shelters-1/products/lunar-solo
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.