Gå til innhold

ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 280
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

ost vant dagen sist Desember 14 2017

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Nylige profilbesøk

3 182 profilvisninger
 1. ost

  Lett ryggsekk ca 50 l

  Nydelig!
 2. ost

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  @aleks charge 2/3 så må du ha med mobilen i tillegg for å få GPS- spor.
 3. ost

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  Jeg bruker Garmin Forerunner 235. Har den primært som løpeklokke, men den kan også brukes på tur. Får skritt, sporing av hvor jeg har vært, km, osv. Tror ikke jeg kan bruke den for å få en fix, da må dyrere modell inn, men registrering av enkelttur er ikke noe problem.
 4. ost

  How to shit 😂

  Det lokket til @Terka minner meg om BC-en vi hadde i militæret (Bæsj&Carry). Greie nok, bortsett fra han stakkars sanitetssoldaten som var ansvarlig for å bære rundt på saken. Den vi hadde var nemlig av papp...
 5. ost

  How to shit 😂

  Godt å få bekreftet at vi er skapt for å bæsje og tisse fra de nedre deler. Hadde vært litt vanskelig ellers. Sånn ellers - hvis du er som meg - stokk stiv lårmuskulatur så er asian squat nesten umulig og det må bistand til fra trær/stein ol for å holde balansen.
 6. I anledning av at Byggforskserien fyller 60 år (for uinnvidde er Byggforskserien en serie publikasjoner som sier noe om hvordan man kan bygge bl.a. hus) har SINTEF utgitt en jubileumsanvisning for gapahuk: Midlertidig bolig uten bruksareal Til ettertanke.
 7. ost

  Lett sekk 70-80 L

  Av og til når man starter en ny tråd, kan det hende at svaret ligger nokså synelig. Denne tråden er ikke gammel.
 8. ost

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Hva har dette med tema i tråden å gjøre? Angrep på skribenten det linkes til i stedet for saken er unødvendig.
 9. ost

  Prosjekt Optimus Nr. 00

  Har endelig fått prøvefyrt (dessverre ingen bilder, mobilen lå inne...). Flammen var forholdsvis blå, mindre lyd enn hva jeg hadde ventet. MEN: pumpestanga blir ikke stående inne når jeg slipper den, men spretter ut. Skal det være slik? Jeg trodde pumpestanga skulle bli værende inntil boksen. Selv med til boks og åpen ventil spretter stanga ut. Noen som vet om det skal være slik?
 10. I farten finner jeg bare denne: https://www.hyperlitemountaingear.com/4400-southwest.html#product_tabs_specs Da må du ut med 380 dollar før import til Norge. Ellers har Osprey Kestrel vekt på ca 1,8 kg og 68 liter, Gregory Paragon har også de (ca) målene.
 11. ost

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Har bare sett episode 1 For en herlig og god serie! Utrolig morsomt å se hvordan "mannen i gata" ter seg på tur alene. Og gjennkjennelsesfaktoren er høy. Jeg tror de fleste av oss som ikke ofte er på månedslange aleneturer, om vi vil innrømme det eller ikke, fort kan sette oss inn i samme sinnsstemning som han som filmer, og også ville ha gjort mye likt. Det vil si - vi oppfører oss ulikt, noen er analytiske i alt de gjør, andre handler først. For min del er jeg nok en blanding, uansett er jeg klar over at erfaring er en god læremester. Liker innledningen godt - han analyserer faremomenter, "jeg må huske å tenke på det og det", for så i nest øyeblikk vise en baktung kano med tuppen høyt til værs. Nå har ikke jeg vært i Passvik, men jeg lurer nå likevel på om ikke den kanoen hadde gått under brua om vekten hadde vært bedre fordelt. Og så den klagingen over kjedsomhet. Den er så lik meg selv! Er det noe jeg har lært meg er det at jeg må prøve å holde fokus på å gjøre noe. Om så det høljer ned ute og man ikke kommer av flekken - å bare ligge stille kan gå rett på nervene og ødelegge ett hvert idyllisk turformål (i hvert fall på papiret før turen startet). Sånt vet man bare når man har prøvd og bommet litt. Eller at man er av typen som aldri kjeder seg. Slik er nå ikke jeg. Jeg hadde endt opp akkurat som ham dersom jeg ikke hadde evnet å holde fokus og ta en ting om gangen. Savnet litt mer prat med Jens. Situasjonen bar preg av "nå må jeg holde meg til manus og snakke så lite med Jens på kamera som mulig. Jeg skal jo være her helt alene, tenk hvor kritisert jeg blir i etterkant hvis de ser at jeg har et lengre kaffeslabberas nå". Sånn er ikke vi mennesker. Er vi alene og møter andre - særlig hvis de har med godteri til oss, da tar vi en skikkelig prat og en kaffekopp. Og til dere som kritiserer: Skal man dokumentere det man har gjort, og samtidig bli trodd for ettertiden må man inngå kompromisser med "alene" og "snakke med andre" og "bistand". I hvert fall hvis det skal bli god underholdning av det.
 12. Snakker du egentlig om Helsporr Svalbard High med tre i stedet for fire stenger?
 13. ost

  Hva har du kjøpt nå!

  Da ble det hengekøye. Salg på fjellsport ble for stor en fristelse. Hennessy explorer Deluxe azym zip skal være lang nok for min 189 cm. Har lenge gått og vurdert hengekøyekjøp. Har en enkel TTTM hjemme, denne er behagelig for hageavslapping, men for trang for soving. Hadde egentlig tenkt å slenge ut en eller her ikke for å finne noen som kunne latt meg prøve en køye med liggeunderlag inni, men fristelsen ble for stor når Fjellsport satte ned prisen. Har også vurdert kjøp fra utlandet, men pris pris og pris har blitt utslagsgivende. Nå må jeg bare finne ut av isolasjon mot bakken, CBS ønskes unngått.
 14. ost

  Røverkjøp og gode tilbud

  Hennessy Hammock Explorer Deluxe azym zip til 1649,- hos Fjellsport. Satt ned fra 2499.
 15. ost

  Skoleturer og rødsprit brennere

  Off-topic: utrolig morsomt å se en faglig begrunnet diskusjon mellom personer med rett kompetanse. On-topic: Jeg tror dere glemmer en vesentlig faktor - brukeren. Barn er barn og de (noen, ikke alle) vil prøve å gjøre det man ikke skal. Noen sover i timen, andre har sviktende evne til konsentrasjon, noen skal tøffe seg og andre er litt motorisk klosette. Ungdom er ikke noe bedre. Situasjoner vil oppstå, uansett hvilken metode man velger. Jeg tror ikke løsningen er alltid å velge minste motstands vei ved å minimere alle farer, men derimot fokus på å kunne bruke det man har. Som alt annet må man øve. Jeg kjøper ikke en ny primus og tar den med meg på tur uten å ha sjekket at den virker som den skal hjemme. Sendes barna ut på tur uten praktisk opplæring inne, altså prøve selv, ikke bare se en teoretisk demonstrasjon, legger vi opp til at de skal ta større risiko enn hva vi er villig til å ta selv.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.