ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 038
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

ost last won the day on August 4 2016

ost had the most liked content!

Om ost

 • Bursdag

Contact Methods

 • Website URL
  http://thygeson.blogspot.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 390 profilvisninger
 1. TV-program

  Har sett alle episodene til nå, 7 så langt. Serien er en god studie i menneskers reaksjonsmønstre når det er dårlig med mat. Husk at filmingen er det deltagerne selv som står for. Produksjonen har bare klippet materialet etterpå. Jeg misliker at de ikke har vist mer av hvordan hver enkelt har innrettet seg, det er for mye fokus på prat i kameralinsen. Samtidig fremkommer det at lokasjonen kom overraskende på alle, de fleste hadde sett for seg storskog, ikke glissen nordnorsk vidde. Persongalleriet er også satt sammen av vidt forskjellige typer der flere er oppfordret til å bli med. Så flere av de som er med tenker nok langt mindre rasjonelt enn hardbarka norske jegere med overlevelsesinstinkt gjennom morsmelka.
 2. Tommetrix. Hva er dette?

  @Tom42 er makalaus! Grillrist dukket opp i posten. Nå er det bare om å gjøre å komme seg ut, det kan han nok ikke hjelpe til med!
 3. Vintertelt

  Like langt unna som leveggen er høy er det jeg lærte.
 4. Nye telt fra Helsport for 2017.

  De har også lagt ut tre andre alternativer på tarp. Pro, trek og X-trem. Pro har samme pris, men 260 gram tyngre enn Superlight. Trek er billigere (895,-) og to størrelser, men ingen vekt. X-trem er på 435 x 435 og 1,35 kg til 2500,-.
 5. Nye telt fra Helsport for 2017.

  @Nimrad tarpen ligger under "fjellutstyr" http://www.helsport.no/bitihorn-tarp-superlight. Fått pris, men ellers lite informasjon, og "ikke på lager"-status. Vekten, hvis den stemmer, er det ingenting å si på. Ikke prisen heller, men ut fra bildene er det vanskelig å si hvor mange opphengspunkter det er og hvor de er plassert. Dette har jo litt å si for bruksmulighetene. Personlig ser jeg at muligheten for å feste en bivvy under mønet litt inn fra kanten er vesentlig for mitt bruk, men dette er det ikke så mange produsenter som tenker på.
 6. Tommetrix. Hva er dette?

  Ja hva var det i pakken? Tusen takk! Det tar visst litt tid før jeg får fulgt opp og prøvd, men fyringsrapport vil komme etterhvert. Må bare bl.a. en tur til Sognsvann først på jakt etter en brukt engangsgrill for å berge risten. Her skal nemlig pølsegrilling til i tillegg til kaffen.
 7. Pil opp ↑↑

  Kjempefin løsning, men jeg skulle gjerne hatt en pil ned også, når jeg først har gått opp og vil ned igjen....
 8. @radiosugge - Send en epost til NSB det du beskriver reisen, hva og hvor og hvordan du opplevde det. Ta med litt ros og ris, og still samtidig spørsmål om hvordan de har tenkt seg at slik transport skal foregå samt hva som irriterte deg på denne turen. Du er garantert ikke den eneste med pulk til Finse, og eneste måten dette kan bli bedre på er at NSB får innspill fra passasjerene.
 9. En gang midt på 90-tallet fikk jeg kjøpt en slik bråkebøtte. Den fungerte utmerket frem til tidlig 2000-tall da pumpa knakk. Kombinert med en radikal endring av utelivet endte primusen i et evig flyttelass. Først i 2015 fikk jeg karret meg til å kjøpe en ny pumpe, som ble satt på nå i 2017... Når jeg nå ENDELIG skal prøve å få liv i den gamle rakkeren, ser jeg at den helt mangler primer pad (veken som lå på bunnen). I tillegg slår det meg at jeg jo bør ta en sjekk på det meste andre som sjekkes kan. Så: hva bør jeg se på og sjekke? Vet noen hvor jeg finner primer pad? Og kan bensin som har stått på flaske i 15 år fortsatt brukes? Ny pumpe til venstre, gammel til høyre. Ble litt satt ut av den hvite plastdingsen på enden av plastrøret som erstatter det jeg antar er ett kobberfilter på den gamle. Skal dette tas av?
 10. @Radiosugge søk opp John Zahorian på YouTube. Virkelig gode filmer fra CDT og PCT, samt egen filming av fartsrekord på Colorado trail, 484 miles på ni dager og tolv timer. Uten support/støtte. Det er et snitt på åtte mil dagen! Noen er bare helt sjuke.
 11. Hvilken størrelse på tarp?

  @Nimrad kann jo også minne om Denne. Har ikke oppdatert siden mars 2016...
 12. Hvilken størrelse på tarp?

  Her er en link til et oppsett jeg har stor lyst til å få prøvd ut selv. Her er en rimelig og grei tarp som duger i massevis.
 13. @Sovjetunionen fu får legge meg til på Instagram da (ole_thy) så får du passe dårlige bilder av hverdagsturliv og litt annet (det også passe dårlig).
 14. Hvilken størrelse på tarp?

  Sier seg selv. En snor mellom to trær og tarpen hengende med like mye på hver side. Omvendt V-form. Søk på A-frame og tarp.