Gå til innhold

ost

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 479
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

ost vant dagen sist 28. april

ost hadde mest likt innhold!

Om ost

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 225 profilvisninger
 1. @elgen i Femundsmarka nasjonalpark er det forbudt å felle trær, også døde. Det er også forbudt å ta seg til rette på døde falne trær.
 2. 1x11 er helt ok, men med henger bak? Ifølge speksa er det 44 tenner foran og 11/42 bak. Dvs 11 tenner på det minste tannhjulet bak og 42 på det største. Da vil utvekslingen på letteste gir være 44/42=1,04. Skal du ha henger bak trenger du lette gir. Til daglig pendlebruk er 1x11 helt ok.
 3. Helt greit. Spenn den opp mellom to trær som du ville gjort med køya, eller la en ende være festet i et tre og resten plugges direkte i bakken. Fantasien blir din begrensning.
 4. Som tommelfingerregel er en 11 fots køye ca 330 cm fra ende av tøystykke til tøystykke. Med 360 cm lengde på tarpen er du da godt dekket. 150 cm til hver side bør være rikelig da.
 5. Se finn-annonse: https://www.finn.no/183252947 Kan gi litt forumrabatt
 6. @KristianP fantastisk film! Aner jeg litt inspirasjon fra Erik Normark? Uansett - fortsett slik, så har du en trofast YouTube- abonnent her!
 7. Er ikke stoffet i Hilleberg slik at fotavtrykksduk ikke er nødvendig?
 8. Jeg har et tilsvarende telt, bare litt eldre. Fortsatt i bruk. For 8 år siden sendte jeg det inn til Helsport og de byttet bunnduk i innerteltet og gikk ellers over. Var jeg deg ville jeg sendt teltet inn til dem og bedt om en vurdering/reparasjon av det nødvendige.
 9. Aha. Kan du ikke bare kjøpe en tarp på ca 3 x 4 meter og bruke den? Ellers finnes nettsider som extremetextil.de og ripstopbytheroll. Kanskje finnes det noe der?
 10. Morsomt prosjekt. Ingen erfaring å dele, men et spm. Veier ikke sånn paviljongduk mye?
 11. Tror du blander med Helt Alene. "Alene" var/er et Discovery-konsept fra USA der 10 deltagere må klare seg i ødemarken alene. Den som holder ut lengst vinner. Gikk en sesong på TV2 med norske deltagere som Jens Kvernmo vant der deltagerne oppholdt seg rundt Altevann i Bardu.
 12. Egentlig så tar du litt feil. Ved bruk av oppblåsbart rektangulært (altså ikke Klymit sitt spesialkøyeunderlag) liggeunderlag i køya lønner deg seg å ikke blåse opp mer enn til ca 70%. Da former underlaget seg bedre etter køya. Jo stivere underlaget er (mer luft), jo mer vil du øke sjansen for å skli av underlaget om natten. Dette gjelder altså for banankøyer, eller "gathered-end" køyer for å bruke et godt norsk ord. Amok Draumr bruker jo underlaget for å gi stivhet og form til køya. Bro-køyer (bridge-hammocks) dvs køyer der du ligger på langs, men som er spredt ut med en tversoverstang i hver ende, kan nok også tåle stivere underlag.
 13. Enkel vil bare gjøre vondt verre. Jo lengre du er, jo mer lengde og bredde på køya trenger du.
 14. 2014 mod Ridley x-bow 10 105 cx.
 15. Så lenge det er rennende så ja.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.