Memento mori

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  885
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Memento mori vant dagen sist November 6

Memento mori hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Memento mori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Sundvollen ved Hønefoss
 • Interests
  Friluftsliv, løypekjøring for lokalmiljøet. Mc turer med ⛺️og 🦈.

Nylige profilbesøk

2 259 profilvisninger
 1. Løsning for barduner

  Den enkleste løsningen som jeg ser mye av på insta, er å kjøpe er nytt selvstående telt. Da er alt av barduner ferdig surret opp. Ser på Helsport sin hjemmeside (bilde fra siden) at også Helsport bruker denne løsingen. Alternativt ta de av, hvis du er en godværstelter, da sparer du vekt også!
 2. Pusse opp Fjellpulker

  @tberg4 Send en epost/telefon til Fjellpulken, de er fine å snakke med. Da får du gode råd på hva du bør gjøre. De selger også alt av deler, inkl nye trekk om du vil at de skal se helt nye ut.
 3. Følger litt med på insta, mye flotte bilder, er temmelig fersk der. Ser nesten ut som turmål velges etter hvordan bildene blir. Noen ting ser ut til å må være med, og er stadig gjenganger på bilder. Ser at jeg må nok legg om fra et praktisk tenkesett til, hvem/hva/hva som gjør seg best på bilder. Noen tips om hva som slår best an? Apper som bør installeres?
 4. Multifuel fra Overskuddsmateriell.no?

  Strengt tatt står det ikke at de selger overskuddsmateriell fra Forsvaret..... Den konklusjon trekker du selv, samme som vi tror at produkter med winter i er egnet for vinterbruk. Light = lett
 5. The Hilleberg Academy -Høsttur. Ikke rart at noen av Hilleberg sine selgere er over snitt, med slik fin opplæring.
 6. Multifuelbrenner og støy

  Ser ikke billig ut, var ikke klar over at du var en ekte primus nerd! Setter en slik på ønskelista til jul.
 7. Har jeg fått med meg alt da?

  Det mangler litt om barduner, og ikke minst plugger sand/snø/tele/svaberg. Her er det vel også en del å skrive om. Avsnitt om telt er bra, men fargen skal vel være rødt om vinteren, og grønt om sommeren.
 8. Multifuelbrenner og støy

  Har du prøvd å se på flammebilde når det er helt mørkt? Veldig vanskelig å se forskjell i dagslys, men de mørke kveldene nå er fine til testing. Først bare brenner -Normalt veldig fin blå flamme Brenner med Sillencer -Vanligvis enda mere blå flamme og større spredning Sette på flat panne/gryte Sette på varmevekslerkjele. Du kan teste med både Gass og bensin. Har du kamera hadde bilder vært artig! Har ønsket meg en CO måler, slik at jeg kunne tatt målinger.
 9. Telt versus snøhule når vinden blir som verst.

  Snøhule er fint, spesielt om den er laget riktig i forhold til vind/snøføyke. Et bra telt som er gravd ned 20-30 cm tåler mye. Personlig skal jeg teste iglo i vinter.
 10. Multifuelbrenner og støy

  Når du forvarmer med bensin skjer dette, med litt rødsprit er det problemet borte. Med 2,5 ml pr oppfyring, er det ikke store ekstra flaska som trengs selv på lange turer. Har normalt ikke flammer over 5-10 cm når jeg forvarmer, eller tenner bensinprimuser.
 11. Multifuelbrenner og støy

  Jeg gjør dette veldig enkelt, fyller 2,5 ml med rødsprit fra en liten sprøyte ned i bunn av brenneren, tenner på og venter til det brenner helt ut, bruker en stormlighter som brenner hele tiden når jeg åpner bensinkrana, da er det nesten som å bruke gass Ingen snuing, eller avtaking av stillebrenneren. Funker fint på de 3 stillebrennerne jeg har. Tipset er å se på noen av Berniedawg sine filmer. https://youtu.be/yfHqhqZa6mA
 12. Vinterdrømmen - Sikre telt intro

  Har hatt dette, men angrer litt på at jeg solgte det. Byttet til Patagonia. Har en lav fin profil. Her er en eldre produktbeskrivelse: Stortinden 2 er et X-Trem telt som er utviklet for de som ønsker et meget lett telt som kan brukes under ekstreme værforhold. Teltet har to innganger i front, har god plass innvendig og stor takhøyde. På grunn av tunnelkonstruksjonen er teltet meget raskt å sette opp. Airflow®II ventilasjonssystem reduserer kondens. Bagasjerommet har plass til oppbevaring av utstyr og matlaging. Teltet har en robust konstruksjon, stormmatter og ekstra barduneringspunkter tilpasset de tøffeste forhold. • Vårt mest vindstabile telt for bruk under krevende forhold • Bagasjerom med to innganger • Innertelt med 360° glidelås åpning og god ventilasjon • Yttertelt har kraftig Delerinlås m/glidelåsklaff • Nettinghylle i innertelt Type telt: Tunneltelt Personer: 2 Mål pakket: 18x50cm Vekt telt (+/-10%): 2,9kg Vekt plugger: 0,30kg Antall innganger: 2 Antall bagasjerom: 1 Stanglengde: 1x200+2x270 Tilbehør: Rep Kit (+0,15kg)
 13. Multifuelbrenner og støy

  Hvordan gjør jeg dette? 😇. Noen skrivefeil er mer artig enn andre😂
 14. Primussamletråd

  Det er en type til BernieDawg til 36.72 usd.
 15. Viktigst er litt redsel/angst, den holder deg unna mye trøbbel. Det er når du trur du kan at "ulykkene" skjer.