Memento mori

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  732
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Memento mori vant dagen sist September 13

Memento mori hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Memento mori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Sundvollen ved Hønefoss
 • Interests
  Friluftsliv, løypekjøring for lokalmiljøet. Mc turer med ⛺️og 🦈.

Nylige profilbesøk

1 824 profilvisninger
 1. DIY Packraft!

  Har sett gjennom filmene på YouTube. Er det to måter å utføre skjøtene på @KjetilO? Slik du har skjøt skjønner jeg ikke helt hvordan dette blir gjort. Har du noen bilder av dette? Får litt lyste til å prøve dette selv.
 2. S: Kaffekjele polaris

  Liten passe til turkjele om du "brenner" bort håndtaket. 100kr i porto om den må sendes. Pris 140kr.
 3. Solcellepanel på langtur

  Er du bare på tur i solskinn? Test under vanlig godt norskt gråvær. Når det er solskinn virker det meste, men utfordringen er hvis du er på tur i mange dager og bare for gråvær.
 4. vannflaska - en bakteriebombe!

  Jeg vasker aldri vannflaska mi, liker ikke å ta vekk den gode smaken. Er lettpakker, så liker ikke å bære unødvendig vann. Bruker derfor rein hjembrent på den av og til😂, mulig det er årsaken til at jeg har overlevd denne bakteriebomba.
 5. Repkit telt

  Det ser tøft ut å kaste ut stengene, til å med Helsport Velg teltplass med omhu bruker dette!! Fra siden til Helsport: Vi er ekstremt stolte av å ha Weggebrødrene som ambassadører. Gjennom sin lekne levestil og holdning til miljø og friluftsliv, er de store forbilder!
 6. Vintersovepose som tåler mange minus og er billig!

  Engelsk orginal tekst: This increases the insulating performance by 8 °C. Automatisk oversettelse: Dette øker isolasjonsytelsen ved 8 ° C. Hva skjer når det er mere eller mindre enn 8 grader, ikke så ofte det bare er konstant 8 grader!
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Fra min gode venn finn. 10 Hilleberg tri-pegs tror jeg de heter. Utgått modell, solid trekantet form. 23kr i porto. Usikker på hvor solide de er, men for 9 gram er det ofte begrenset. Syns at tynne plugger ofte er lettere å få ned når det er mye steiner. Noen som har testet disse? Bestillt også Repsett til Omnilite og pumpa. Det ble fra e-bay, sjekket ikke engang hva primus i Norge skulle ha 😪, synd at det ikke går å få kjøpt rett fra primus i Sverige.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Det holder ikke at gjengene går omhverandre, pumpa må også passe. Dette gjør at primus pumper går på Msr flasker men ikke motsatt. Trangia plastflasker passer også på en del pumper, men tåler ikke trykket. Var en stygg ulykke i Forsvaret på denne løsingen. Så det beste er å bruke fabrikantens flaske, med mindre du er minst 110% sikker på at det passer. Konsekvensene blir fort store for å spare 50-100kr.......
 9. Liten gul flamme fra dysa på XGK

  Jeg har opplevd det samme, byttet dyse, rengjort, dratt hard til osv. Den sotet også noe mere en den skulle. Hadde en fin samtale med importøren, og fikk en ny av importøren. Den hadde også sektorsot. Har to stk nå, da jeg vil være helt sikker på at jeg ikke står uten fungerende brenner midt på vidda. Legger ved bilder av hvordan dysa ser ut på disse to. Har ikke opplevd noe som helst driftsproblemer med disse, bortsett fra den som jeg fikk ny. Beste brenneren som finnes til snøsmelting, forutsatt at du liker jetflylyd. Forvarmer med rødsprit og bruker miljøbensin fra Felleskjøpet og Biltema. Finner du ikke ut av det, så send meg en Pm. Har telefonnr til hun som hjalp meg, men ønsker ikke å legge det ut her. Her er bilde av den som hadde sektorsot. Fint om du legger ut på forumet hva som blir løsingen, slik at vi alle kan lære litt. Kjøper ofte brukt, og da virker de sånn passe. Pleier å rengjøre nye også, kommer forbausende ofte ut dritt og møkk under rengjøring.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte et brukt Helsport Fjellheimen 2 Camp fra 2005 på finn for 700kr. Teltet var som på bildene. Barduner kappet og knytt. Sendte en epost til Helsport, di ringte opp igjen, samt tilbud på mail. Nytt komplett bardunsett av pro typen er på vei, til en meget fin pris. Der er vel nevnt en gang eller to, at Helsport sin kundeservice er topp. Da får et bra telt nytt liv, noen pluggene må rettes som vanlig, men er fort gjort. Holder også på å teste ut Omnilite TI i Trangia 27 serien, prøver med forskjellige dyser, drivstoff og stillebrenner. Bestilte en Berniedwg til under tollgrensa, for å finne det optimale oppsettet. Det fine med Omnilite er at toppen kan skrues av, slik at det ikke gjør noe om stillebrenneren krymper seg fast. Kommer med en rapport ang dette senere.
 11. Helårs 1-2 mannstelt

  Hvordan får du plass til to LW underlag i dette? Legger de oppå hverandre😂 Tips - les hele tråden før du svarer😱
 12. Vintersovepose som tåler mange minus og er billig!

  Den er på Xxl 1499kr Spesifikasjoner:- Mål lengde: 221 cm- Mål skulder omkrets: 162 cm- Mål midje omkrets: 133 cm- Mål fotenden omkrets: 108 cm- Personlengde: 205 cm- Temperatur T-comf: - 11°C (Dame)- Temperatur T-lim: - 18°C (Herre)- Temperatur T-ext: - 39°C Vekt 3000 gram 3 Kg med sovepose holder nok til -18. Har Denali selv som @Espen Ørud har, og er veldig fornøyd med komforten på den, men pakkevolum er stort.
 13. Helårs 1-2 mannstelt

  @Terka i forhold til målskissen skal det bli trangt, LW har en oppgitt bredde på 65 cm. Men om du "presser" det inn, går det vel. Men er grildelåser like lette å bruke? Ofte er det lagt inn litt ekstra slik at når teltet ikke blir slått opp på noe som er like flatt som et stuegulv, skal fortsatt glidelåser ikke komme i strekk. Tror at skal dette fungere over tid bør det være 130 cm bredde.
 14. Lag på lag på lag eller tykk dunjakke til vinterbruk?

  Dun + bål = mye tapelapper (som igjen gir kred i del kretser😂)
 15. Helårs 1-2 mannstelt

  Siden pris ikke er oppgitt, regner jeg med at den spiller midre rolle. Helsport fjellheimen Pro 3 manns, Hilleberg Nallo 3 GT eller Reinsfjell 3 pro er vel alle gode valg. Men skal du telte mye på vinteren ville jeg nok tatt en extrem variant av Helsport, og et Black label Hilleberg telt. Men da øker vekta. Alt det du spør om går ikke å få til. Så du må velge hva som er viktigst for deg. Tror jeg ville valgt Helsport Fjellheimen 3 extreme og kjøpt et ekstra stangsett for vinterbruk.