Gå til innhold

Anders Eriksen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  868
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  27

Anders Eriksen vant dagen sist November 24 2017

Anders Eriksen hadde mest likt innhold!

Om Anders Eriksen

 • Bursdag 10. des. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anders Eriksen

  Nødpeiler

  Om du skulle gå for en nødpeilesender kan du få låne min. Har en Spot gen 3. Funker som fy den👍 Gi en lyd om det skulle være av interesse.. må opprettes et abonement om det skulle bli aktuelt.
 2. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Tror jeg får for «ja takk begge deler» Blir litt artig å kunne forske på forskjellen👍 @Bjarne H.S. Stanga er god den, helt enig. Prøver vel å finne ei unnskylding for at nystanga var et godt kjøp😂 Men hvordan opplever du bremsen på Stradic c14 1000 snella? Jeg oplever det som noe vanskelig å «finstille» bremsen når fisken gjør utras. Mener faktisk at mi gamle Stradic snelle (ikke c14 versjon) hadde bedre brems. Eg anna spørsmål er: Hvordan har dere bremsen når der fisker? Står den stramt og så slakker dere når fosken har bitt på eller står bremsa ganske slakt hele tiden? Er vel litt størr sjans for at fisken rykker seg av når mothugget blir gjort om bremsen står stramt og du fisker med multi?
 3. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Hmmmm. Kan kanskje virke som e har gjort ei lita tabbe med å kjøpe den stanga. Får se ka e føle etter å ha prøvd den. Har ei lettspinnstang. Speedmaster 9 fot 3 til 14 g. For meg ble denne litt soft når fisken ble opp mot kiloen. Men er jo sikkert litt smak og behag dette.. Får se om e må rydde plass til håven i sekken..
 4. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Nice! Da går jeg bare for 1000 snella med 0,10 til tross for stanga er 10 fot. Takk Bjarne👍
 5. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Den er grei👍 Hvor tunge er de tyngste slukene du bruker på dette snøret?
 6. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Har allerede sendt deg en melding på messenger, du må følge med mann:)
 7. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Det er jo et godt alternativ, men litt kjedelig da:) Hvor tykt snære mener du jeg bør gå for?
 8. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Får prøve å følge litt med da, Har jo lyst å fiske med litt tyngre sluker når jeg først har kjøpt denne stangen. Surt å miste fisk pga slitasje på snøre. Hvilken tykkelse på snøret hadde du gått for med den stangen?
 9. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Fornøyd med stanga da? Og at jeg bare drar om pinner er et utsagn som IKKE blir satt pris på:) Men dessverre stemmer det:) Kan jo se ut som at det kan gå greit å bruke 1000 snella da. Multisnøret har ei bruddstyrke på 5,5 kg. Burde jo holde for meg:) Fisker med mono fortom.
 10. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Godt innspill, skal vurderes.
 11. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Snøret er av denne typen https://www.salarsport.no/produkt/sportsfiske-diverse/snorer-liner/fins-windtamer-270-meter
 12. Anders Eriksen

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Her er dagens dilemma folkens. Det advares mot høy nerdefaktor. Jeg drar trolig på en fire til femdagerstur i neste uke i Sunndalsfjella og fiske blir selvsagt hovedfokus. I et svakt øyeblikk gikk jeg for noen uker siden gikk jeg på en kjempesmell på rein impuls, og kjøpte ei fiskestang av typen Shimano Antares 10 fot 7-21 gram. Link https://www.skittfiske.no/shimano/148654/shimano-antares-dx-spin-300ml-10-7-21g-2-delt Siden dette gjorde et stort innhogg i ei allerede syltynn lommebok har det ikke vært aktuelt å kjøpe ny snelle, ønsker å vente på eventuelle gode tilbud før jeg kjøper. Dermed må jeg bruke ei jeg allerede har. Spørsmålet blir derfor hvilken jeg skal velge? Her er alternativene: Shimano Stradic 1000 c14 med 0,10 multisnøre Shimano Stradic 1000 Fk med 0,18 monosnøre Shimano Exgage 2500 uten snøre (må eventuelt handle inn snøre om jeg går for denne, men begrenset utvalg i butikkene her på Sunnmøre nå, har heller ikke så lyst å bruke mye penger på dyrt snøre nå som sesongen nærmer seg slutten). Min vurdering så langt: Shimano Stradic 1000 c14 med 0,10 multisnøre: God snelle med bra snøre, men er i letteste laget for en så lang stang. Shimano Stradic 1000 Fk med 0,18 monosnøre: God snelle med veldig god brems. Denne er litt tyngre enn c14 modellen og passer derfor bedre til stangen. Snøre er ok, men ikke like bra som multisnøret. Shimano Exgage 2500 uten snøre: Sikkert fin størrelse til stangen. Ikke like fornøyd med bremsen som de andre snellene, dessuten mangler den snøre og har ikke så lyst å bruke mye penger på et nytt multisnøre så sent på sesongen. Hva mener du?
 13. Anders Eriksen

  Hvilke bæresele er du mest fornøyd med?

  Først og fremst: Grattis🙌 🤘 Ingen grunn til å slutte med turlivet selvom man blir foreldre. Så her må du bare kjøre på, og det kommer til å gå fisefint👍 Vi brukte babybjørn og var fornøyd. Har ikke satt meg voldsomt inn i dette, så finnes sikkert både bedre og dårligere løsninger. Legger ved et par bilder..
 14. Anders Eriksen

  pannebandJulituren - Reinheimen nasjonalpark

  @Moderator noen forslag på hvorfor dette skjer?
 15. Anders Eriksen

  pannebandJulituren - Reinheimen nasjonalpark

  Vet ikke helt hva dette skyldes. Blir det samme hos meg når jeg holder telefonen vertikalt, snur jeg den til horisontalt blir det bra. På mac og chrome som nettleser funker det.. Andre som har problem?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.