Gå til innhold

Anders Eriksen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  977
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Anders Eriksen vant dagen sist 14. februar

Anders Eriksen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Anders Eriksen

 • Bursdag 10. des. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du har muligens et poeng her:) Men mener å huske at han bruker et anna liggeunderlag. En kort variant.
 2. Her var det mange gode innspill. Kan se ut som det blir et trekker chair 25, må bare tygge litt til på det. Men har kjent de siste åra at savnet er stort etter å kunne sitte skikkelig, med god støtte for ryggen. Må vel bare innse at jeg begynner å bli en gammel mann. Fyttigrisen så trist:)
 3. Flott rapport som virkelig satt i gang turdrømmene. Det trengs i disse pandemi-tider... Kjenner også at jeg fikk skikkelig lyst på et Hilleberg Unna, ser så digg ut det teltet!:)
 4. Jeg har et Thermarest Neoair xthreme large underlag. Vurderer chairkit. Noen som har mer erfaring med Termarest sitt trekker chair 25? Ser også på Sea to summit sin versjon Air Chair. Men usikker på om denne vil passe med Thermaresten. Kjenner jeg også er bekymret for om liggeunderlaget vil tåle denne belastningen på sikt?
 5. Greit å vite. Er jo veldig greit om man bare kan bruke padleåra til dette formålet.
 6. Det var nok mer en dårlig formulering av meg, ja ønsker mest vekt på magebeltet/hoftene.
 7. God ide! Skal absolutt vurderes, må bare finne noen einerbusker først:)
 8. Takk for innspill. Skal se nærmere på de åregaflene på biltema. Den typen her kan passe bra tror jeg https://www.biltema.no/batutstyr/battilbehor/arer-og-gafler/aregaffel/aregafler-2-stk-2000042052 Ser ut til at de skal passe bra innvendig i rammerøret. Kostet ikke rare greiene heller, så dette må prøves.
 9. Da har jeg kjøpt denne. Så nå må jeg finne ut hva jeg kan bruke som årepinner i toppstengene på rammesekken. Skal ta meg en tur innom biltema etterhvert for å se om jeg finne noe som kan brukes.
 10. Da ser jeg inspirasjonskilden min har lagt ut et nytt innlegg med mer forklaring av kano-meisen. Må få laget meg en sånn. https://bergheimwild.blogspot.com/2020/03/canada-meis.html Det jeg funderer på nå er hva jeg kan bruke som «åregafler» i meisen.. Tar gjerne i mot forslag om det er noen kreative sjeler der ute? Må være sterkt nok til at jeg ikke risikerer brudd. Må også finne noe solid å bruke som stang mellom åregaflene, som kanoen skal støtte seg på.. For en som ikke er praktisk anlagt litt engang, kan det bli en stor utfordring😬
 11. Ser en smule mer behagelig ut den her, men som sagt, nesten 2000 kronasja er drøyt!
 12. Ser det ligger flere varianter til salgs for en billig penge på finn. En del av disse er ganske gamle, så spørsmålet blir om jeg kanskje må bytte magebelte og skulderreimer. Sikkert mulig det, men kan ikke huse å ha sett dette ligge til salgs uten at det fastmontert på en sekk:) Går jo kanskje an å sende en mail til Norrøna eller Bergans å høre om de kan skifte ut dette for meg. Har blant annet sett på denne https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161531860 Ser lovende ut. Men kanskje ikke det mest behagelige magebeltet eller skulderrerimer?:)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.