Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. april 2012 i Video Comments

 1. 2 poeng
  Isak Knutsen

  LANDET PÅ LANGS | TEASER

  Endelig nærmer det seg at første episode av "Landet på langs" vises på YouTube-kanalen. Premiere-dato ser du på slutten av traileren nedenfor. Videre vil det legges ut en episode samme dag hver uke til alle episodene er ute. Dette er litt av en ekspedisjon, så det er mye råkult i vente! Bare å glede seg! Husk å abonner samt ha på varsler for nye videoer slik at du får vite når episodene kommer ut!
 2. 2 poeng
  Takker for en flott og inspirerende video. Også takk for en reminder på fjellvettreglene-
 3. 1 poeng
  Bra fiske! artig å følge med på turen deres!
 4. 1 poeng
  Marius Engelsen

  LANDET PÅ LANGS | TEASER

  Knallbra! Gleder meg 👍 Omtrent hvor lang blir det endelige resultatet?
 5. 1 poeng
  Får et, ikke ulikt, på Biltema til 69,90...
 6. 1 poeng
  Det er faktisk bedre å grave ned slog enn å kaste det tilbake i vassdraget. Det har med spredningen av parasitter osv å gjøre. Det er så vidt jeg vet også anbefalingene f3a de som forsker på slik...
 7. 1 poeng
  Fin video, og flott nattfiske! Hva tok du den store på? Isopordupp og mark? Tipper den var 980 gram 😉 (I ferskvann skal ikke fiskeslo i vannet sies det 🤷‍♂️ Kan visstnok spre sykdommer, sopp, bakterier, og kan forringe drikkevannkvaliteten).
 8. 1 poeng
  Det er veldig hyggelig å høre Kommer til søndag!
 9. 1 poeng
  Artig filmsnutt og bra instagramkonto. 👍
 10. 1 poeng
  Takk for det! Er nok ikke hverdagskost med så flatt vann og så lite vind nei Men det som er så flott med dette området er at man padler over store områder og avstander, og kan holde seg til smale sund og skjermete områder det meste av tiden. Vindretninger fra sørvest og nordøst tar veldig lite, mens fra nordvest og til dels sørsøst tar en del.
 11. 1 poeng
  Ligger langflat med skadet nakke og lever litt turliv via dere om dagen. Titter på denne akkurat nå. Herlig å følge med dere på tur altså. Blir veldig glad av å titte på videoene deres - og litt tursjuk! God bedring til Kaja, håper hun kan få være med ut på tur igjen snart.
 12. 1 poeng
  Takk for det 😊 Har dere noe formening om hvor mye vind dere opplevde i helgen? Skal man tro det man leser i avisen, har dere hatt skikkelig heftige forhold! 😱 Vi var sikker på at været skulle bli mye bedre på lørdag og søndag, så vi tok fredags kveld som en slags «trening på uvær». Det går faktisk veldig fint om man er godt forberedt og ting klaffer, men det skal lite til før ting ikke klaffer og blir veldig vanskelig...
 13. 1 poeng
  Fin video, man må selvfølgelig oppleve fjellet selv i skikkelig vind før man virkelig kan kjenne på kroppen hvordan du hadde det, det fikk vi oppleve i helgen. og det er rått. så filmen din før vi dro, og kjente oss igjen.
 14. 1 poeng
  Det er en fin rute det! Om man er ekstra spenstig og forholdene ligger til rette for det er det også mulig å ta seg både opp og ned via Glamrehjelet som man ser inn i over Svartavatn. Har også sett bilder på instagram av folk som har klatret opp Pilatusgjelet (inne i Glamregjelet) Hvor langt opp måtte du bære skiene på ryggen fra Osavatn?
 15. 1 poeng
  Marius Engelsen

  Vintertur Hardangervidda Februar 2019

  Takk, det var det også!
 16. 1 poeng
  FrkSol

  Vintertur Hardangervidda Februar 2019

  Ser fantastisk ut!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00


Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.