Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. Tessatroll

  Tessatroll

  Moderator


  • Poeng

   9

  • Innholdsteller

   2 958


 2. Kjell Iver

  Kjell Iver

  Administrators


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   9 605


 3. Terka

  Terka

  Aktiv medlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   2 983


 4. Imp

  Imp

  Aktiv medlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   1 012


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. mars 2020 i alle områder

 1. Kjøpt meg ei fampete og overprisa badebalje. Dette for å lett kunne frakte rundt på andre meiningslaust dyre dippedutter som eg trur eg treng for å ha det fint på tur. Altså ein Acapulka scandic tour 150. Førebels brukt på ein helgetur med telt. Førebels ikkje overbevist om at det var verdt pengane ift parisbrett som eg har slitt ut nokre av.
  9 poeng
 2. En tur litt utenom det vanlige for meg i går. Gikk hjemmefra og hit som bildet er tatt og tilbake igjen, uten stopp og uten å ha med noe. Har prøvd to ganger før, der jeg måtte snu, men denne gangen gikk det bra. 26,3 km. Storhavregrynsgraut er beste drivstoff!
  6 poeng
 3. Her har det vært hjemmekontor litt over en uke nå, og da har den lokale skibakken vært fin å bruke på kveldstid. Med kveldens turer så er det blitt atten runder opp og ned på rando-ski siste syv dager. (Noe annet en bare Netflix må man jo finne på 😅 ) Sola tar såpass på dagtid at det begynner å bli bare områder, og dype spor i snøen etter folk på dagtid fryser til på kveldstid. Ræva føre på kveldstid altså, men god trim og trening for sastrugi i fjellet. Får håpe det holder en uke til, deretter må nok sykkelen frem. 🤔
  5 poeng
 4. En liten fotorapport fra min aller første tur til Hardangervidda i fjor i slutten av August. Med utgangspunkt fra parkeringsplassen ved Ulevå, noen kilometer vest for Haukeliseter fjellstue, og til sørlige delen av Nedre Hellevatnet der det renner ned mot Songavatnet. Dag 1: Fra parkeringsplassen, med utsikt i den retningen turen går. God stigning i starten, og som vanlig var jeg i dårligere form enn jeg trodde. Første flate området man kommer til, ca halveis opp. Var såpass fint her at jeg vurderte nesten å slå opp teltet her første natta. Trollnup i bakgrunnen.
  4 poeng
 5. Ny strandtur etter jobb. Skjøttelvik denne gangen.
  4 poeng
 6. Hei alle sammen, Siden dere har vært så viktige bidragsytere til appen min Topokart tenkte jeg at jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg har jobbet med den siste tiden. - Et nytt bakgrunnskart: Topografisk gråtone (Dette fungerer veldig bra når man skal visualisere data i kartet). - Et nytt overlagskart: Bratthetskart fra NVE - veldig nyttig for mange. - Støtter nå import av ruter fra Garmin Basecamp (Eksporter som GPX og importer i Topokart). - Første versjon av ruteplanleggeren er klar (veldig enkel førsteversjon som lar deg tegne opp en rute som eksporteres som en GPX-fi
  3 poeng
 7. Jeg bruker hovedsaklig å gå "korte" turer med lett (8-10 kilo) sekk. I mange år har jeg brukt ALFA Walk King, og har mye erfaring med disse. Walk King holder ikke spesielt lenge før de lekker, og de lekker før sålen er utslitt. Impact er jo ikke høye, men for meg har det gått greit selv med full opp-pakning. Det vi si 20 kilo. Impact skoen har samme lest som Walk King, og passer meg bra. (det er først og fremt grunnen til at jeg brukte Walk King og nå bruker Impact.). De "virker" noe "bløtere" i læret (overdelen). Det tror jeg henger sammen med at læret har høyere kvalitet. (det har noe m
  2 poeng
 8. Jeg har avlyst alt av dagsturer til andre kommuner og følger ellers myndighetenes råd. Sykkelturer skjer nå alene da jeg aldri vet om medsyklister er smittet eller ikke. Det blir fort snørring, hosting og harking på slike turer. Jeg unngår også typiske turstier hvor det ferdes mye folk. Jeg opplever en stor dugnadsånd blant folk
  2 poeng
 9. Er frisk igjen etter en runde med det som trolig var koronaviruset. Håper det etter hvert blir en gruppe som er immun og som kan dra sammen på tur igjen. Selvfølgelig innenfor trygge rammer ellers.
  2 poeng
 10. Isfisket meg fra vann til vann inn til foten av ett lite besøkt fjell. Teltet på toppen og våknet til sterk vind og snøfokk. Ikke ett menneske å se, ikke en lyd å høre. Deilig tur!
  2 poeng
 11. Ser ut som jeg kommer til å gå for et Nallo 2. Det er litt dyrt, men om jeg kjøper brukt kan jeg nok få det til. Dette ser allsidig ut og bra ut. Tusen takk for all hjelp!!
  1 poeng
 12. lars p

  Oslomarka - isforhold

  Er vel 40 cm is på Harestuvannet så Gjerdingen har nok ikke noe mindre. Gikk på skøyter der i helga. Lite snø i Marka på de høydene , men øker veldig oppover i terrenget. Ellers gjelder jo regel om at det egentlig ikke finnes trygg is, bare trygg måte å ferdes på den. Husk alltid pigger og nå på våren er det sykt forskjell om morgen og utpå dagen, bor ofte hull utover og finner du bare slush is så kom deg på land.
  1 poeng
 13. Måtte bare en tur ut å lufte Trangian i dag da. Har lært meg to kjekke ting som jeg ønsker å dele med dere: 1. Ved å fylle litt ekstra rødsprit i vintersatsen så tenner brenneren seg selv. 2. Bruker den oransje Trangia posen som underlag til settet. Fungerer fint.
  1 poeng
 14. Du har overbevist meg, røk på den til 900kr, så vil si det er innafor! Takker for svar!
  1 poeng
 15. Problemet med trangia sin gassbrenner og gassboks opp ned er at forvarmings røret ikke har noen begrensning. Det kan man fikse selv, sett inn en ståltråd eller fjær i røret slik at flyten av gass begrenses. Eller man kan kjøpe den Kina varianten som fungerer greit med boks på hodet. Da fungerer det bra med til -20. Anbefaler å kjøpe den til magasinet.
  1 poeng
 16. tubbs

  Hva har du kjøpt nå!

  Kapitalist !
  1 poeng
 17. Terka

  Hva har du kjøpt nå!

  Du er da en ganske løsningsorientert person? 😁 (Bilde som eksempel på konsept)
  1 poeng
 18. Startet med vond hals, så 2 dager med slaphet, litt feber og vondt i hodet. Etter hvert også vond/brennende følelse i brystet og litt hoste. Bra igjen etter 6-7 dager. Tok meg en løpetur på dag 8 uten å kjenne noe mer.
  1 poeng
 19. En annen ting som er rådigg på bålet: Beyondburger, sautert rødløk og frisk agurk, med rosmarinstekte potetbåter og vegansk aoili. Kjenner savnet etter sesongen kommer krypende nå
  1 poeng
 20. Bare vent. Tenk på hvor mye cred du får av å dra rundt på den 😎
  1 poeng
 21. ☝️ Husk riktig betegnelse for håndhygiene. Håndvask er vask med såpe og vann, og er langt mer effektivt mot corona enn håndsprit. Dessverre ser det ut til at folk flest ikke forstår det... med tanke på at det er nærmest tomt for sprit overalt. Der jeg jobber går vi nå tom før helgen. Det er skremmende at selv ikke helsepersonell forstår det.
  1 poeng
 22. Du må nok gi litt mer info enn det der...
  1 poeng
 23. Bsv

  Gode solbriller elvefiske

  Støttes 100%. Bruker også Smith optics med brune fotokromatiske linser, går ikke tilbake til billige briller.
  1 poeng
 24. Må du ha med hele settet da? Er vel bare å ta ut endel av innholdet, ta med seg det man absolutt trenger, og putte noe annet oppi for å utnytte plassen? Ellers funker biltema sine brennere helt ok de, har brukt en selv uten noe å klage på, men må jo fortsatt ha med kjeler, stekepanne etc. så om totalvekta blir så mye lavere ... da må man vel se på kjeler i andre materialer og slikt .. drar for opp prisen. Ellers er jeg enig med Bjørn, ville hatt en som lar deg snu gassboksen på hode.
  1 poeng
 25. Jeg ville vurdert Biltema [Hidden Content] Fordi det har forvarmingsrør, og dermed kan du bruke gassboksen opp-ned når det er kjølig i lufta, det gir betydelig bedre effekt. Det er en såkalt slangebrenner, altså at brenneren ikke står oppå gassboksen. Det gir bedre stabilitet (og sikkerhet), og du kan da som nevnt snu boksen. Men som andre nevner, en gassbrenner til ditt Trangia-kjøkken er en god løsning, Trangia-skjermen gir god vindbeskyttelse, og det er en bedre løsning til stekepanne enn å sette panna rett på gassbrenneren.
  1 poeng
 26. EDIT: Myndighetene fraråder fritidsreiser grunner Corona, derfor utsettes turen til etter Corona. Får heller ta sykkelturer i nærområdet.
  1 poeng
 27. Mandagstur med Bestyrerinnen, Sigbjørn og Anne Lise. Søndag var det som vanlig dårlig vær. Nå hadde det blitt mange turer i det siste. Med stengt treningssenter blir det tur i stedet. Søndag ble likevel en hviledag. Mandag var det bra vær. Det var snakk om sol. I hvert fall lite vind og ikke nedbør. Slikt må benyttes til tur. Spørsmålet blir som vanlig, hvor turen skal gå. Bestyrerinnen kom kjapt med forslag om en strandtur. Det betyr for det første at det ikke blir lange kjøreturen, siden vi bor bare noen kilometer fra Nordsjøen. For det andre, er turene langs sjøen temmelig flate, uten br
  1 poeng
 28. Hvis du er en fyr som tror du kan være fornøyd med et telt til 1900,- så kjøper du Lanshan. Blir du misfornøyd selger du det som festivaltelt på Finn når den aktiviteten igjen blir tillatt eller lar det bli utlånstelt eller leketelt for unger. Hvis du vet at du er en fyr som gjenkjenner kvalitet og følelsen det gir så kjøper du Hillebergteltet. Det er nok sånn at et nytt kvalitets-telt ikke kan koste 1900,- i år 2020, så prisen taler for seg selv.
  1 poeng
 29. Takk for en flott rapport med utrolig flotte bilder.
  1 poeng
 30. Veldig fin rapport og fine bilder. Fortsatt imponert over hvor ryddig du har det på tur
  1 poeng
 31. Jeg har visst oppdatert bloggen med en herlig tur sist søndag. Nærtur – fantastisk flott. Masse dyr og fugl underveis, stille hav og fin himmel, kort oppsummert. Lengre oppsummering ligger HER i bloggen nå.
  1 poeng
 32. Dette var en utrolig flott rapport, Kristian. Nydelig bilder og kjekt at du legger ved kart med inntegnet rute. Takk for at du deler!! Har vært en god del i området selv, men for det meste "på gjennomreise" til andre områder lenger østover. Massiv natur og til dels godt fiske her og der.
  1 poeng
 33. Virkelig fin rapport fra et kjent område jeg også gjerne vil besøke mer av. Min neste tur inn dit vil antakelig ta meg inn til Simletindvatnet og derfra følge Bora nedover mot Årmotvatni. Var ved Bora noen dager i 1999 tror jeg det var, finnes noen bilder på bloggen, og inn dit kan jeg godt altså tenke meg igjen, men altså prøve mer på liten, ukes rundtur. Igjen, en flott turrapport med gode bilder!
  1 poeng
 34. Super rapport! Og veldig fine bilder 👍fikk lyst til å prøve samme ruta.
  1 poeng
 35. Min blogg på norsk har fått noen oppdateringer i det siste og, men denne skituren ønsker jeg å fremheve litt. Det har ikke blitt mange av dem i år, gitt vinteren og problemer med albue. Så da gjelder det å gripe muligheten når en kan. Men dette var en særdeles nydelig tur i Oslomarka på ski. det finnes en lenke her ---> Det gjelder å ta muligheten når en kan, en skitur i Krokskogen og Nordmarka Spålen.
  1 poeng
 36. Lei av koronamas altså. Det koker på jobb! Digg med baconpølse og avkobling inne i skogen. Graveråsen på Hurum. Sjekk snapkart!
  1 poeng
 37. REJOHN

  Vår?

  En gang i året leverer jeg utstyr og varer til Inge Marton, som så transporterer "greiene" til Blåfjellenden. Varene må være på plass til påske.... Dette året blir det antakelig ikke noe påskeferie på STF hytta. Stengt på grunn av Koronavirus. Varene må på plass uansett. Det ble også tid til en liten runde opp mot "heia" for å se på forholdene. Nok snø - ikke et skispor, og ikke en bil hverken på parkeringsplassene eller på vei. Men det ble et bilde av Tveidebrekka. Hjemme ble det en kjapp tur i sjøkanten. Kontrasten er stor. Skiføre og vårpløying på en dag.
  1 poeng
 38. Testen gikk bra for min del så da er det bare å prøve å unngå å bli smittet
  1 poeng
 39. Det ble en dagstur til Mølen hvor målet var å komme seg ut, samt ta noen bilder. Planegger nye turer for å fange soloppgang og solnedgang. Tror ikke det er lov å fyre opp primus på rullesteinene, derfor må jeg sjekke det videre før jeg gjør det. Det finnes angitte plasser for grilling etc.
  1 poeng
 40. Tok lunsjen ute i dag, bare 10 minutters kjøretur hjemmefra Våren er på vei
  1 poeng
 41. Ser til at dere fikk en flott tur, Flott rapport fra kjente områder!
  1 poeng
 42. tubbs

  Vill i hjertet

  Nei, nei og atter nei !!! Ikke når det kommer til loven i de respektive land !! Er det ok at en 18 åring begår lovbrudd i Norge og så feier vi det under teppet med at "Det er lov å tabbe seg ut" ? Spesielt om man har det som yrke? Ta dere sammen!!!
  1 poeng
 43. Nye ALFA Impact A/P/S GTX Det er alt over to måneder siden jeg fikk de nye skoene. ALFA Impact A/P/S GTX – til den nette sum av 5 sterke laken. Det har liksom ikke helt vært forhold for nye sko. Av erfaring vet jeg at det kan gjøre ganske vondt å ta i bruk nye fjellsko. Jeg sliter med en storetå som brakk for ganske mange år siden. Det har gitt en litt bredere lest ved det innerste leddet av storetåa. Med ekstra trykk, gir det ubehag – og smerter. Nye sko er ofte litt «trange» i starten. Etter antakelig omtrent 20 par med ALFA Walk King var det altså tid for å prøve noe nytt. Walk King
  1 poeng
 44. På min iphone setter jeg den gjerne i flymodus, skrur av bluetooth og setter den i batterispare modus. GPS vil fortsatt virke - har Laaaaang batteritid da
  1 poeng
 45. PTG

  Oslomarka - isforhold

  Jeg kjenner ikke til isforholda i Nordmarka, men skøytgjengen i lillehammer har nå lagt ut at Mjøsa helt nord ikke lenger er trygg, og her har det generelt vært kaldere enn lenger sør. Isen har blitt betydelig svekket den siste uka. Kan også nevne at en "lett" ATV som de har gikk igjennom, men at sjåføren klarte seg. Så får vi se om de får ordnet med dykker til sommeren for å hente den opp 😯
  0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.