Gå til innhold

Bsv

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

559 profilvisninger
 1. Spennende, hvor lang tid brukte du inn? Har tilgode å få med meg vårbeite, men det frister!
 2. Gratulerer! Legg gjerne ut noen bilder og erfaringer når du får det. Jeg er godt fornøyd med Allak2, men spent på hvor mye større Allak3 blir da vektøkningen ikke er all verden.
 3. Har planlagt en 9-dagers fisketur med utgangspunkt fra Tinnhølen samt en langhelg sent i august. Satser også på å få til en liten spontan helgetur tidlig på sommeren.
 4. Er målet ditt å gå langt eller fiske mye? Fisket kan være lunefullt. Det er ikke særlig kjekt å ha fortært 80% av den medbrakte maten når du er halvveis på turen. Jeg hadde tatt med havregryn og kokt grøt til frokost. Gassbrenner er greit. Vet ikke hvilket telt du har, men 2,3kg er da ikke noe problem. Jeg hadde nok også byttet ut zalo og antibac med en liten bit av et såpestykke. Vent med sekken til du har alt utstyret på plass, så ser du hvor mye du trenger.
 5. Enig med siste taler. Jeg hadde kjøpt en 4/5-delt stang og en liten snelle i størrelse 500 eller 1000. Hvis man har en liten sekk er jo størrelsen på snelle/etui av minst like stor betydning som stangens transportlengde. Etuiene til teleskopstenger er alt annet enn kompakte slik jeg ser det.
 6. Her kommer noen tips: - Kort intro (maks 30 sek), er ytterst få som gidder å se en film som bruker 6 minutter før det skjer noe. - Google earth studio ser bra ut, men gjør det kort og konsist. - Spar info om musikk, redigeringsprogram etc. til slutt. - Innhold, vær tydelig på hva det er du ønsker å formidle. - Mic med vindhette. Kort oppsummert: Less is more
 7. Personlig syntes jeg folk her er alt for opptatt av vekt. Man må gjerne lete etter lette produkter, men skal du bruke teltet i værutsatte områder hadde jeg prioritert soliditet over 1kg hver eneste gang. Tryggheten av at teltet holder når det virkelig blåser opp er uvurderlig for meg. Reconsekken din har jo så bra bærekomfort at 28kg kjennes ut som 18kg i en ultralight sekk . Vi har alle ulike prioriteringer, men ikke la deg lede til å tro at 3-mannstelt som veier mer enn 3kg er ubrukelig.
 8. Er det et krav at snellen skal være fastmontert?
 9. Jeg er 195cm og syntes ikke dette er et oppkonstruert problem. I tillegg til fukt kan det også bli en slags kuldebro om fotenden ligger trykket oppi teltduken. Jeg har to telt, Keron 3GT og Allak. I Keron teltet er dette ikke noe problem. I Allak ligger jeg litt på skrå når jeg er alene, og da har man et eget palass. Er man to på tur, har jeg brettet sitteunderlaget mitt, et kappet thermarest z-lite under fotenden av liggeunderlaget og litt oppover fotenden. Dette fungerte utmerket. Har tidligere brukt pakksekk og jakke etc som også fungerer fint.
 10. Skeptisk til skrå fotende. Har selv Keron 3GT og godt fornøyd med det. Dersom vekten er viktig ville jeg nok foretrukket Kaitum 3gt fremfor Nammatj 3gt pga. 2 innganger og rett vegg i fotende.
 11. Ville styrt unna den forcemaster stangen, ga en slik til brodern i fjor og mer uinspirerende stang skal du lete lenge etter. Beastmaster/speedmaster er helt Ok.
 12. Str 6 er vel standard på 12gr sluker, jeg foretrekker str 8 (litt mindre) på mine ørretsluker.
 13. Jeg har ikke actionkamera, men ville hvertfall sjekket ut Sony fdr x3000 før du bestemmer deg. Er vel det kameraet med best bildekvalitet og bildestabilisering. Er ikke like vanntett som gopro, men følger med et nokså nett vanntett hus.
 14. Montbell har et patentert "spiral stretch" system som gjør posen elastisk slik at man kan bøye knær og bein. Om det vil være godt nok for deg skal jeg ikke si, men jeg med mine 195cm og 95kg er strålende fornøyd.
 15. Jeg bruker et sony rx100 mark1 som jeg er godt fornøyd med, liker veldig godt at det får plass i brystlommen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.