Gå til innhold

Bsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

642 profilvisninger
 1. Jeg har recon, prøvde begge med 25, 30 og 35kg vekter oppi før kjøp. Begge er gode sekker, men reconpacken passet min rygg best. Anbefaler som andre å prøve begge, og da med reell vekt.
 2. Her ville du nok uansett kunne krevd å få hevet kjøpet da avhjelp ikke har skjedd innen rimelig tid. https://www.dinside.no/okonomi/hvor-lang-tid-kan-reparasjonen-ta/61260277
 3. Jeg hadde en liknende sak på en brenner som ikke fungerte som den skulle. Ba om låneprodukt da jeg skulle på ny tur en uke etter at jeg oppdaget feilen, fikk beskjed om at det var uaktelt, men at jeg kunne kjøpe en ny og få hevet kjøpet på den første dersom reklamasjon ble godkjent. Kjøpte ny, og fikk etter noen uker avslag på reklamasjon. Klaget på avslaget da den nye brenneren jeg kjøpte ikke hadde samme problem. Etter 3 purringer lot jeg tiden gå, før jeg krevde å få heve kjøpet da butikken ikke hadde ytt avhjelp innen rimelig tid. Dette gikk de etterhvert med på. Forstår ikke hvordan seriøse forhandler kan holde på slik, jeg er hvertfall ferdig med den aktuelle kjeden.
 4. Jeg har to sneller med på tur etter ørret. En shimano biomaster 1000 fb og en stradic ci4 1000 fb. Begge er knallgode sneller. Tror Biomasteren er utgått, men Stradicen anbefales på det varmeste.
 5. Ville brukt 3m montasje spray lim og en montasjeplate av papp. Lenge siden jeg har laget noe lignende, så er sikkert kommet masse fancy produkter.
 6. Bruker både allak og keron 3gt på hardangervidda. Allak er nok litt lettere å plassere enn et tunnelltelt, samtidig er det jo liggeflaten som er det viktigste, og den vil være tilnærmet identisk. Som Terka sier er behovet for fortelt det avgjørende. Hvis du lager 90% av maten utendørs hadde jeg gått for allak. Hvis du har behov for stort fortelt ville jeg sett på kaitum 2gt eller nallo 2/3gt. Personlig syntes jeg det er lite som slår å ligge å dra seg i allak mens man nyter utsikten..
 7. Du kan kjøpe en rull fluorokarbon fortom type 0,22 - 0,25. Personlig dropper jeg fortom de få gangene jeg bruker multi. Passer heller på å sjekke senen mot sluken jevnlig for slitasje og kutte av 30-40 cm i ny og ne. Dette da jeg opplevde mye brudd i skjøten mellom fireline og mono i stangringene ved kast.
 8. Har aldri hatt bunnduk og aldri følt behov for det. Har et Keron 3gt med ca. 180 døgn i bruk for 2+ hund og ikke et eneste hull i bunnen. Syntes også det virker bak mål å gnite på grammene for ukritisk hive på en bunnduk på 500gr, da hadde jeg heller kjøpt et mer solid telt. Men det hele kommer vel an på tiltenkt bruk.
 9. Jeg hadde slått til på reinsfjell 3 fra outlet.
 10. Hilleberg Nallo 3 eller Reinsfjell 3 superlight
 11. Høres ut som noe har røket innvendig, muligens bare en bremseskive. Er den nyere enn 5 år er det vel bare å reklamere, hvis ikke kan du jo åpne den for å ta en titt. Evt. kan du spørre facebookgruppen for sneller og reparasjon: https://www.facebook.com/groups/Fiskesnellervedlikeholdreparasjon/
 12. Hovedforskjellen vil nok merkes på kastelengde, om det resulterer i mer fisk er vel usikkert. Det ideelle hadde nok vært å kjøpe en ekstra spole med 0,18 eller 0,20 til innland, men folk har da fått fisk på langt tykkere sene enn 0,28 i innlandet.
 13. Enig med Bjarne. Skal den brukes til kystfiske blir den nederste for veik. Dersom du skulle hatt en ren ørretstang for innland hadde jeg gått for nr.2.
 14. Bruker for det meste 12gr sluker, men funker fint med 18gr også.
 15. Til fjellfiske er 0,18 perfekt. Kan evt. Gå opp til 0,20/,22 ved fiske i elv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.