Gå til innhold
 • Bli medlem

Bsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

1 219 profilvisninger
 1. Lavt budsjett kan jo være så mangt. Jeg er nok i kategorien "snobb" når det gjelder fiskeutstyr så har vanskelig for å anbefale billige stenger, men noen generelle tips kan du få. Sluk/spinner: Til ørretfiske på fjellet bruker jeg stort sett kun 12grams skjesluker, eks. Spesial Exclusive Hammer 12g C/R/D og spinnere fra 7-12gr. Mange sverger til tyngre sluker for å kaste lengre, men min erfaring er at 12gr i de fleste situasjoner er mer enn nok. Da klarer du deg også med en stang med lavere kastevekt som gjør kjøring av fisk mye artigere. Stang/Snelle: Ville gått for en stang r
 2. Ville droppet tanken om kuppel og gått for et tunelltelt med rette endevegger, eks. Hilleberg Kaitum/Keron 4GT. Bør uansett ha 4-mannstelt for 2 voksne + tenåring.
 3. Hvis du parkerer utenfor Halne fjellstue må du nok betale døgnavgift. Frykter det blir vanskelig å finne parkeringsplass ved Tinnhylen i sommer grunnet stort trykk.
 4. Stemmer sikkert det Lompa sier. Jeg har en swarovski i 8x30 og angrer på at jeg ikke kjøpte 8x25, men det er jo optikk i en annen prisklasse.
 5. Hadde ikke kjøpt noe større enn 25mm til skissert bruk, da ender du bare opp med en tung kikkert som blir liggende igjen hjemme. 8x forstørrelse er fint, 10x er vanskeligere å holde stødig og gir mindre lysgjennomgang på samme objektivdiameter. Opticron gir generelt mye for pengene, ville tatt en titt på en av disse: [Hidden Content] [Hidden Content]
 6. Høres jo ut som du planlegger å bære endel annet utstyr også. Tipper det vil være uproblematisk.
 7. Bsv

  Best 0,18 sene?

  Jeg bruker også kun Stroft GTM. 0,18 til fjellvann og 0,20 til elvefiske.
 8. Hvis du stapper stengene langs ryggen og tar teltposen under topplokket får du plass til mye ekstra bagasje med en reconpack. Topplokket på reconpacken har remmer i alle fire hjørnene så det kan løftes ganske høyt. Sekken er også god å bruke ved 30kg+. Soveposen på bildet er 75x35x35
 9. Ja, muligens ikke med glede, men er utrolig hva man kan venne seg til.. Nå sa forøvrig ts at han tenkte å dra når det var meldt bra vær.
 10. Jeg hadde slått til på det Unna-teltet på finn til 4900. Tviler på at du får behov for å lage mat i forteltet i marka.
 11. Helt enig. Og jeg tror som tidligere nevnt at hytteforbudet hele tiden har handlet om å forberede folk på en påske borte fra hytten.
 12. Beklager det var upresist av meg. FHI har uttalt at det er av liten betydning for smittespredning, men også at det kan være andre argumenter for hytteforbudet enn smittevern. Jeg velger likevel å påstå at regjeringen har bedre oversikt enn deg.
 13. Du må gjerne sette spørsmålstegn, mitt svar blir da at FHI har betydelig større kompetanse og oversikt enn deg, og at du neppe ser hele bildet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.