Gå til innhold

Bsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

603 profilvisninger
 1. Bruker både allak og keron 3gt på hardangervidda. Allak er nok litt lettere å plassere enn et tunnelltelt, samtidig er det jo liggeflaten som er det viktigste, og den vil være tilnærmet identisk. Som Terka sier er behovet for fortelt det avgjørende. Hvis du lager 90% av maten utendørs hadde jeg gått for allak. Hvis du har behov for stort fortelt ville jeg sett på kaitum 2gt eller nallo 2/3gt. Personlig syntes jeg det er lite som slår å ligge å dra seg i allak mens man nyter utsikten..
 2. Du kan kjøpe en rull fluorokarbon fortom type 0,22 - 0,25. Personlig dropper jeg fortom de få gangene jeg bruker multi. Passer heller på å sjekke senen mot sluken jevnlig for slitasje og kutte av 30-40 cm i ny og ne. Dette da jeg opplevde mye brudd i skjøten mellom fireline og mono i stangringene ved kast.
 3. Har aldri hatt bunnduk og aldri følt behov for det. Har et Keron 3gt med ca. 180 døgn i bruk for 2+ hund og ikke et eneste hull i bunnen. Syntes også det virker bak mål å gnite på grammene for ukritisk hive på en bunnduk på 500gr, da hadde jeg heller kjøpt et mer solid telt. Men det hele kommer vel an på tiltenkt bruk.
 4. Jeg hadde slått til på reinsfjell 3 fra outlet.
 5. Hilleberg Nallo 3 eller Reinsfjell 3 superlight
 6. Høres ut som noe har røket innvendig, muligens bare en bremseskive. Er den nyere enn 5 år er det vel bare å reklamere, hvis ikke kan du jo åpne den for å ta en titt. Evt. kan du spørre facebookgruppen for sneller og reparasjon: https://www.facebook.com/groups/Fiskesnellervedlikeholdreparasjon/
 7. Hovedforskjellen vil nok merkes på kastelengde, om det resulterer i mer fisk er vel usikkert. Det ideelle hadde nok vært å kjøpe en ekstra spole med 0,18 eller 0,20 til innland, men folk har da fått fisk på langt tykkere sene enn 0,28 i innlandet.
 8. Enig med Bjarne. Skal den brukes til kystfiske blir den nederste for veik. Dersom du skulle hatt en ren ørretstang for innland hadde jeg gått for nr.2.
 9. Bruker for det meste 12gr sluker, men funker fint med 18gr også.
 10. Til fjellfiske er 0,18 perfekt. Kan evt. Gå opp til 0,20/,22 ved fiske i elv.
 11. Syntes også det er noe herk å skjøte multi og mono. Etter x antall slitasjebrudd i skjøteknuten gikk jeg over til multi uten fortom (Nanofil 0,13mm) og ren mono (Stroft gtm 0,18mm) til ørretfiske. Multi har klart noen fordeler med kontaktfølelse og lengde på kast, men etter endel testing frem og tilbake bruker jeg nå nesten utelukkende mono etter ørret.
 12. Bsv

  Nye fjellsko- tips?

  Jeg ville sjekket ut Scarpa Kinesis Gtx.
 13. Muligens litt off topic, men krem-topp var en genial luksusgjenstand på fjorårets siste fisketur på vidda.
 14. Min 4-delte ørretstang på 8fot er 65cm i stangtrekket.
 15. Som nevnt tidligere i tråden finner du Nido tørrmelk i innvandrerbutikker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.