Gå til innhold

Bsv

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Nylige profilbesøk

301 profilvisninger
 1. Bsv

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Allak 3 er 5cm høyere og 5cm lengre enn allak 2. Bør være et bra telt for 2 personer. Allak 2p er jo et ypperlig solotelt for oss rundt 195.
 2. Jeg pleier bare å tre en penn/skrujern eller lignende gjennom hullet i spolen som jeg støtter med en fot på hver side, så trer jeg sena gjennom den nederste (største) stangringen og inn på snella. Sveiver så på med ikke alt for hard brems, og styrer motstand med hvor hardt spolen presses ned mot underlag av beina. Har tilgode å oppleve trøbbel med tvinn.
 3. Bsv

  Sluker til ørretfiske!

  Jeg har fått meg en ny favorittsluk til ørretfiske i sommer: Sølvkroken spesial exclusive hammer 12g CRD. Denne fisket så bra at jeg bestilte hele reservebeholdningen til Skittfiske etter forrige tur.
 4. Rimelig navlebeskuende holdning fra fjellstyret ja.
 5. Dette stemmer ikke. Fra Øvre Numedal Fjellstyre sine nettsider: Kan lese mer om saken her.
 6. Pst! Hvorfor gå for BX eller CX når du kan gå for DX!? https://www.skittfiske.no/shimano/148646/shimano-antares-dx-spin-240l-8-3-14g-2-delt
 7. Bsv

  Ny fiskestang Haspel

  Jeg testet ut Fireline Ultra 8 tidligere i sommer. Likte det ikke i det hele tatt. Kastet knapt lengre enn mono og mye støy. Jeg sverger til Nanofil eller mono av type Stroft GTM.
 8. Bsv

  Ny fiskestang Haspel

  Kommer med samme anbefaling som alltid, Shimano Antares DX Spin 240L 8' 3-14g. Følsom stang, og en virkelig kastekanon.
 9. Har det på ryggen når jeg tyvfisker i private vann!
 10. Bsv

  Anbefaling romslig 3 sesongs sovepose

  Tror ikke det. Deres spiral stretch system er helt suverent hvis du liker å strekke på beina. Tror også du kommer billigere fra det ved å bestille fra den amerikanske enn den europeiske nettsiden. Det gjorde hvertfall jeg. Har en downhugger 900 #2 long som jeg er svært fornøyd med. downhugger 800 #1 er billigere og varmere, men litt tyngre.
 11. Bsv

  Hilleberg Allak 3

  Liggelengden økes fra 225 til 230. Bredden økes fra 130/120 (hode/fot) til 170/160. Høyde økes fra 105 til 110. Yttertelt beholder samme bredde. (REF)
 12. Jeg er definitivt ikke i denne kategorien. Endte på 35kg og perfekt FIT i bagasjerommet på golfen på forrige 8-dagerstur..
 13. Bsv

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Jeg testet inreach mini en uke på Hardangervidda i et område uten mobildekning. Fungerte bra til mitt bruk, som er kommunikasjon. Det eneste problemet jeg oppdaget var at om man sender en melding til flere mottakere samtidig , så vil kun en av dem kunne svare på SMS. Mulig dette er opplyst om i manualen, men kan være greit å vite. Testet også ut værmeldingstjenesten (standard) som fungerte fint, men det vises mye mer detaljert info i earthmate appen. Fikk ikke testet batteriet skikkelig da jeg hadde den avslått det meste av tiden.
 14. Mener Platou på Fjøsanger hadde både Hilleberg Allak og Reinsfjell Superlight utstilt for noen uker siden. Allak er også et telt du kan titte på. Supert allroundtelt med god takhøyde som tåler det meste, men 3,3kg er jo litt mer enn du ønsker.
 15. Bsv

  Hund med på hardangervidda?

  Støtter absolutt potesokker og salve. Tørr reinlav kan tære på potene.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.