Gå til innhold

Bsv

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Nylige profilbesøk

462 profilvisninger
 1. Skeptisk til skrå fotende. Har selv Keron 3GT og godt fornøyd med det. Dersom vekten er viktig ville jeg nok foretrukket Kaitum 3gt fremfor Nammatj 3gt pga. 2 innganger og rett vegg i fotende.
 2. Bsv

  Nødhjelp, fiskestang og kjærlighet.

  Ville styrt unna den forcemaster stangen, ga en slik til brodern i fjor og mer uinspirerende stang skal du lete lenge etter. Beastmaster/speedmaster er helt Ok.
 3. Bsv

  Treblekrok for vanlig 12g sluk

  Str 6 er vel standard på 12gr sluker, jeg foretrekker str 8 (litt mindre) på mine ørretsluker.
 4. Bsv

  Hvilket actionkamera til min bruk?

  Jeg har ikke actionkamera, men ville hvertfall sjekket ut Sony fdr x3000 før du bestemmer deg. Er vel det kameraet med best bildekvalitet og bildestabilisering. Er ikke like vanntett som gopro, men følger med et nokså nett vanntett hus.
 5. Bsv

  Alternativer til sovepose

  Montbell har et patentert "spiral stretch" system som gjør posen elastisk slik at man kan bøye knær og bein. Om det vil være godt nok for deg skal jeg ikke si, men jeg med mine 195cm og 95kg er strålende fornøyd.
 6. Bsv

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Jeg bruker et sony rx100 mark1 som jeg er godt fornøyd med, liker veldig godt at det får plass i brystlommen.
 7. Bsv

  Ødelagt Recon

  Para Rangeren har jo samme ryggjusteringssystem som Reconpack. Den eneste forskjellen jeg oppdaget var at Para Rangeren har 5cm kortere maxlengde enn Reconpack. Nå skal det sies at jeg ikke sjekket minimumslengde, men jeg tipper den passer. Er ellers litt nysgjerrig på hvor tungt du har lastet sekken din. Virker utrolig at sveisingen ryker to ganger på to år.
 8. Bsv

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Sittehøyden er bra, 105cm midt i teltet oppleves romslig. Liggelengden er litt knapp, men går akkurat. Skulle gjerne hatt 5-10cm lengre liggelengde, men til solobruk med litt skrå liggestilling blir det riktig så komfortabelt.
 9. Bsv

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Jeg støtter tidligere forslag om Allak., som i mine øyne er et ideelt vindsterkt telt for 1 + hund. Lett og raskt å sette opp i vind. Fest de 6 hjørnepluggene, da ligger teltetduken i ro mens man fester stengene med clips systemet. 2 fortelt, bra for gjennomlufting/ventilasjon på varme dager, utgang i le på dårlige dager. Et fortelt for sekk/utstyr, et for matlaging. Trenger du mer plass til matlaging kan litt av innerteltet hektes av for å lage større yttertelt. 3,3kg
 10. Bsv

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Allak 3 er 5cm høyere og 5cm lengre enn allak 2. Bør være et bra telt for 2 personer. Allak 2p er jo et ypperlig solotelt for oss rundt 195.
 11. Jeg pleier bare å tre en penn/skrujern eller lignende gjennom hullet i spolen som jeg støtter med en fot på hver side, så trer jeg sena gjennom den nederste (største) stangringen og inn på snella. Sveiver så på med ikke alt for hard brems, og styrer motstand med hvor hardt spolen presses ned mot underlag av beina. Har tilgode å oppleve trøbbel med tvinn.
 12. Bsv

  Sluker til ørretfiske!

  Jeg har fått meg en ny favorittsluk til ørretfiske i sommer: Sølvkroken spesial exclusive hammer 12g CRD. Denne fisket så bra at jeg bestilte hele reservebeholdningen til Skittfiske etter forrige tur.
 13. Rimelig navlebeskuende holdning fra fjellstyret ja.
 14. Dette stemmer ikke. Fra Øvre Numedal Fjellstyre sine nettsider: Kan lese mer om saken her.
 15. Pst! Hvorfor gå for BX eller CX når du kan gå for DX!? https://www.skittfiske.no/shimano/148646/shimano-antares-dx-spin-240l-8-3-14g-2-delt
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.