Gå til innhold

Bsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bsv

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

796 profilvisninger
 1. Da drister jeg meg til å komme med litt konstruktiv kritikk til blonde bloggeres: Mye fint i den serien, men monologer med sutring og atter sutring fikk meg til å slå av.
 2. Jeg ville satt hodeenden mot vinden. Du får da le i begge inngangene, det vil vel i de aller fleste tilfeller være av større betydning enn 120 vs 130cm bredde/vindfang. Skulle dog gjerne sett at hilleberg hadde et bardunfeste/pluggfeste midt på hodeenden da denne presses noe inn i kraftig vind. Mener jeg så at de har dette på allak3.
 3. Jeg bruker Garmin fenix 6, inreach mini og papirkart/kompass. Bruker klokken til å logge tur/puls/waypoints og papirkart til generell navigasjon. Enig i at klokken kan være litt tungvint å bruke som eneste middel for navigasjon, men er lett å finne ut hvor man er om man også har papirkart. Også veldig greit å kunne legge inn jaktterreng o.l.
 4. Dersom man betaler 1000kr/år i forsikring har man allerede oppnådd co2avtrykket til trådstarter..
 5. 0,03? Hvordan lever du egentlig?
 6. Når på sommeren tenker du å reise? Vil tro at snøen ligger lenger rundt Hardangerjøkulen enn på den andre ruten. Når det gjelder fiske så er det som tidligere nevnt fint nedover Geitvassdalen. Rundt Rauhelleren er både Langesjøen og Flotatjønne privat, men når du kommer til Bakkatjønn og Kleivshovd-vannene kan det være verdt å stoppe for noen kast. Sør for Sandhaug er det muligheter for pen fisk, men området er nok best egnet for fluefiske. Mellom Lågaros og Mogen finnes det sikkert noen bra vann, men har personlig ikke gått i dette området.
 7. Tviler også på at det er røye i Langesjøen. Langesjøen er forøvrig et privat vann/sjø.
 8. Sliter litt med å forstå problemstillingen. Hvis du ikke kan bruke en dunpose på 600gr over 0 grader er du sannsynligvis ekstremt varmblodig.
 9. Jeg har to. Montbell Downhugger 900 #2 Long, (For folk opp til 198cm) t-comf: 1, t-lim -5. 756gr. Bruker denne vår/sommer/tidlig høst, blir litt kjølig ved 2-3 kuldegrader. Montbell Downhugger 800 #0 Long, modellen er ikke EN testet, men anslår t-comf til -15. 1432gr. Har lagt min elsk på Montbellposer da de er spiralsydd med stretch slik at man virkelig kan bevege på beina samtidig som posen holder seg tett på kroppen.
 10. Her er jeg enig med deg. Dette oppsettet kan naturligvis gå fint dersom vedkommende får en uke med strålende vær og lite vind, men i løpet av 2-4 uker er det overveiende fare for noen døgn med skikkelig ruskevær. Det kan bli langt mer utrivelig.. Ser enkelte bruker tarp på vidda, min erfaring er vel at når jeg virkelig trenger en tarp der oppe, så blåser det for mye.
 11. Bsv

  Hilleberg teltstenger

  Alle butikker som fører Hilleberg kan bestille stenger, er bare å bestemme seg for en og sende en henvendelse.
 12. Kom hjem i går kveld etter 8 dager på vidda. Inngang fra Tinnhølen. Kaldt vær og mye vind stort sett hele uken, men et fantastisk fiske. Stort sett all fisk vi fikk lå mellom 600-850gr, og gjerne da 4-5 stykker om dagen per pers. På turens siste kast ble også kilosgrensen brutt da dette prakteksemplaret av en ørret hugget til. 2kg og 58cm er ny pers med god margin.
 13. Jeg har recon, prøvde begge med 25, 30 og 35kg vekter oppi før kjøp. Begge er gode sekker, men reconpacken passet min rygg best. Anbefaler som andre å prøve begge, og da med reell vekt.
 14. Bsv

  Reklamasjon på Keb

  Her ville du nok uansett kunne krevd å få hevet kjøpet da avhjelp ikke har skjedd innen rimelig tid. https://www.dinside.no/okonomi/hvor-lang-tid-kan-reparasjonen-ta/61260277
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.