Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde ikke tid til en skikkelig tur men måtte ut i den fine nysnøen, så da ble det ei natt i køya i skogen som ligger ganske nærme huset vårt. Nå nyter jeg morgenkaffen.
 2. varmtvann

  Hvilket reinskinn?

  Jeg har et Granberg-skinn som er impregnert for utebruk som jeg har kjøpt på G-sport. Veldig fornøyd så langt, røyter minimalt.
 3. varmtvann

  Hvilket varmeskjørt?

  Jeg klarte jo ikke å vente 🙄 så jeg bestile en Houdini fra Hekta på tur sammen med en bestilling på multibrenner som de hadde på tilbud. Plukket den opp på posten i dag. Romslig i størrelsen som flere av dere sa, men jeg tenker at jeg vil beholde L. Testet kjapt utenpå en hverdagsbukse med smal fit i dag og synes jeg fikk regulert godt med strikkene som er øverst og nederst. Da har jeg litt å gå på når jeg har på meg flere lag med romslig bukse, ull og fleece.
 4. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Kovea Booster +1 brenner til 1499 hos Hekta på tur. https://www.hektapatur.no/utstyr/turkjokken/multifuel-brennere/kovea-booster1-multifuel-brenner
 5. varmtvann

  Hvilket varmeskjørt?

  Lurer på om jeg skal bestille L og eventuelt bytte etterpå. De fleste av turbuksene mine er litt store rundt baken (altså, ikke noe slim-fit-design). Ser nå at Bergans har glidelås på begge sider, mens Houdini kun har på den ene siden. Men i praksis så tror jeg det primært vil brukes ved pauser/camp, så da må jo en side være mer en tilstrekkelig. Tror kanskje jeg skal vente litt og se om de får inn flere Houdini på Fjellsport, så jeg kan bruke FF-rabatten. Tusen takk for alle innspill
 6. varmtvann

  Hvilket varmeskjørt?

  Tusen takk alle sammen 😊 Toveis glidelås er fint. Lurer på om jeg skal prøve meg på en large eller om det blir for stort. Har 38-40 i buksestørrelse avhengig av modellen. Går noen av disse to an å justere litt i livet?
 7. varmtvann

  Hvilket varmeskjørt?

  Takk! Synes i utgangspunktet det så mer interessant ut en Bergans. Så vekta heller den veien
 8. varmtvann

  Dunsovepose og hengekøye - risikosport?

  Helt enig har en tarp som jeg brukes hvis det regner men noe av hyggen med køya er jo å faktisk se naturen!
 9. varmtvann

  Liggeunderlag vinter

  Synes du får mye for pengene med denne. Jeg har Synmat-utgaven som jeg er veldig fornøyd med. Det eneste er at den kunne vært litt bredere. https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-aerostat-down-7-0-regular-blue-graphite.html
 10. varmtvann

  Hvilket varmeskjørt?

  Jeg kikker på varmeskjørt og tror det står mellom Houdini Sleepwalker og Bergans Maribu. Dun-skjørtene ser også fine ut, men tenkte jeg skulle holde meg under tusenlappen. Noen som har erfaringer med disse, eventuelt har andre anbefalinger? Fant en gammel tråd her her på FF der noen var fornøyd med Houdini, men har ellers ikke funnet så mange gode reviewer på nett. https://www.hektapatur.no/houdini-sleepwalker-isolasjonsskjort#aw_source=ps-41ade330-c62b-40ec-b0d5-14f1fea4ca16 https://www.outnorth.no/bergans/maribu-insulated-skirt#Seaweed
 11. varmtvann

  Sovepose for vinteren

  Jeg kjøpte denne posen på salg i vår og er kjempefornøyd. Anbefales. Jeg har foreløpig ikke vært nede på mer enn -4, men følte da at jeg hadde mye å gå på. Og jeg er frysen.
 12. varmtvann

  Dunsovepose og hengekøye - risikosport?

  -12 og 800 gram hørtes jo veldig bra ut. Jeg har så langt brukt telt på vinterstid men har tenkt at når jeg skal teste ut hengekøya i vinter så skal jeg dekke til posen med fjellduken. Vurderer også en sånn her: https://www.xxl.no/helsport-coverzip-nylon-overtrekkspose/p/1024343_1_style Men har dessverre ikke praktiske erfaringer å bidra med ennå. Er interessert i hva andre har å komme med.
 13. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Den planlagte overnattingsturen kokte bort i jobb 🙁 så i stedet ble det en liten padletur på Kolbotnvannet med tepause på øya.
 14. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Benyttet meg av medlemsrabatten på G Sport denne uka og kjøpte en TTTM dobbel hengekøye med opphengstau og en Primus Litech stekepanne. I tillegg kjøpte jeg opp litt Real.
 15. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  To småturer i helgen. Skulleruddumpa - Rundvannet - Skulleruddumpa i går. Rakk litt bålkos før regnet kom. Pizza fra kvelden før i matpakka. I dag ble det en liten tur i Kantoråsen, med kort rast ved Gjersjøen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.