Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  280
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

varmtvann vant dagen sist 30. mars 2019

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Når det står "personlengde" så skal det være det siste, ja. At den passer til en person på 185, og at selve posen er lengre.
 2. Dessverre er nok også Vettakollen ganske full også på det tidspunktet... jeg har kun overnattet der en gang (og gjør det aldri igjen) men da var det fem andre "kolonier" av hengekøyer i området, og jobberne begynte også ganske tidlig, fra seks-tida. Dette var riktignok litt nærmere sommeren enn vi er nå. Men det er ganske tett der hele året, tror jeg.
 3. Ja, Vettakollen er nok det verste stedet du kan velge deg hvis du vil være alene, også utenfor koronatider 😊 og dessverre tror jeg det nå er sånn at de fleste steder som ligger nærme en parkeringsplass er relativt fulle, siden alle som normalt er på fjellet/konsert/byn/etc trekker til skauen. Jeg ville oppfordret deg til å kjøpe et kart og utforske umerkede stier - da er det større sjanse for å komme deg litt vekk fra folk...
 4. Bruker også S2S og er godt fornøyd. Men har ikke noe sammenlikningsgrunnlag.
 5. Fikk hull i et liggeunderlag etter å ha lånt det bort. Så er generelt skeptisk men i praksis får jeg få spørsmål om utlån.
 6. Enig med @tklami helsport og fjällräven er også god kvalitet.
 7. Unna fungerer fint til det bruket, jeg bruker mitt på høyfjellet.
 8. Jeg hadde heller ikke brukt 8000 på et telt (for noe som helst bruk), jeg kjøper mine brukt eller til sterkt redusert pris (type 30-40% avslag). Men da tar det selvfølgelig litt lenger tid å handle.
 9. Dette er et kjempebra tips. Hadde denne i bakhodet da jeg svarte i går, men så den bare til over 4000.
 10. Fjällräven og Hilleberg har jo også mesh innertelt til en del av sine modeller som kan settes opp separat, det er deilig på sine dager.
 11. Ja, tenkte to. Men xtherm er jo varm, så bør holde med det lettere skumunderlaget. Da sparer du vekt. Og selv synes jeg det er veldig praktisk med trekkspillunderlag. Eneste er at det er litt kaldere hvis du vil bruke det alene, for eksempel rundt bålet. Men da kan du jo bare legge det dobbelt eller kanskje til og med trippelt.
 12. Synes dette ser ut som en bra pakke, men du bør gå for soveposen som ligger på outlet-siden - akkurat samme pose men en del billigere https://www.helsport.no/rago-superlight-winter-standard-demo Og hvis du vil ha et litt varmere skumunderlag, så kan du vurdere bamse - men therm-a-rest x2 bør uansett holde deg varm, synes jeg. https://www.fjellsport.no/mammut-bamse-extreme.html?q=bamse
 13. Hei og velkommen Hvis du vil ha en syntetpose som beskytter mer mot vått vær, så kan denne være verdt å kikke på. Den står på innkjøpslista mi når jeg etter hvert (til høsten antakelig) skal punge ut for en fiberpose. Den har en grei vekt til å være fiberpose: https://www.hektapatur.no/mountain-hardwear-hyper-lamina-torch Eventuelt denne: https://www.hektapatur.no/sove-ute/soveposer/dame-soveposer/mountain-hardwear-lamina-9-womens For tidlig vår til sen høst, så ville jeg gått for en komfort temp på minus 5-8, i hvert fall hvis du er redd for å fryse/er frysen. Det blir jo fort minus 5 om natta (der jeg bor, da). Denne pleier å ligge på outlet-en til Helsport med ujevne mellomrom, hvis du kan strekke deg til 3500: https://www.helsport.no/rago-superlight-winter-lady-demo Ordinær versjon her, litt lengre/bredere: https://www.helsport.no/rago-superlight-winter-standard-demo Eventuelt disse?: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-equipment-classic-750-wmns-long-neptune.html https://www.outnorth.no/marmot/women-s-angel-fire-long-67284#MalachiteDeepTeal https://www.outnorth.no/sea-to-summit/talus-ts1-women-s-long#OneColour
 14. Ja, enig i det. Jeg har både Unna og Niak, og synes Niak er helt kurant til den bruken trådstarter skisserer. Men her har jo folk ulike preferanser og terskler for hva man opplever som robust nok til ulikt type bruk. Men begge teltene har jo bare en inngang og relativt lite fortelt, og jeg ser nå at trådstarter kunne tenke seg to innganger og fortelt til matlaging. Kanskje vurdere Helsport Reinsfjell Pro? Da får man mer plass, to innganger, fortelt med plass til kokkelering, og mer robust telt enn SL. Kommer med jevne mellomrom til redusert pris på Helsport Outlet eller finn.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.