Gå til innhold
 • Bli medlem

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  441
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

varmtvann vant dagen sist 11. oktober 2020

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Supernyttig! Hjertelig takk. Nettopp. Burde kanskje ta en runde på alternativer, bør være tilbake på jobb på onsdag... Takk, har sjekket yr men ville gjerne ha litt mer kjøtt på beina vedr. forholdene. Generelt: har vurdert Femundsmarka sør som et alternativ, så tror jeg skal bruke lenken til KristianP og sjekke snøforhold der.
 2. Jeg har langhelg-fri til helgen og hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre til Dyranut og gå litt innover derfra, men ble litt usikker på forholdene nå som det er blitt så mildt. Noen som har vært der i det siste? Synes værmedling og skredvarsel ser greie ut på nett, men fint å få førstehåndsinfo fra noen om den finnes her inne.
 3. Når dette er formålet synes jeg telt som Unna og Niak fungerer bra. Åpne hele langsida og så får man litt utefølelse, men slipper å tenke på (eller høre på) tarp som blafrer...
 4. Har sett på pulk lenge nå og i går slo jeg til på vintersalget til Fjellsport. Har lurt veldig på størrelse men landet på en fjellpulken 130. I de tilfellene hvor jeg eventuelt skulle trenge noe større kan jeg leie, for det blir begrenset til en gang i året. Håper å få sjøsatt den til helga, da er det langfri.
 5. Hvis du kikker på tråden, så er det dette den i praksis handler om.
 6. Jeg måtte over på toposeløsning for å være sikker på å ikke fryse. Det funker veldig bra for meg.
 7. 😁 Jeg fester vanligvis så lite som mulig utenpå sekken, blir stort sett med liggeunderlaget og noen ganger jervenduk eller gåstav. Det fungerer helt greit.
 8. Jeg har Gregory Deva og har vært ganske fornøyd med den. Har også kort rygg. Men dette er jo veldig individuelt så det er egentlig viktig å prøve. Kanskje bestille hos noen som har fri retur, så du i hvert fall kan prøve et par forskjellige?
 9. Kindle Campsko eller slippers Helinox stol Tegnesaker Teltlykt i tillegg til hodelykt
 10. Jeg bruker den utapå en Rab Neutrino 800. Det er ikke en spesielt bred modell, men posen er "fluffy". Helt fint med plass inni Halite.
 11. Jeg er veldig frysen. I minus to hadde jeg tatt. - bamse + oppblåsbart underlige med R-verdi 4 eller høyere - vintersovepose med en eller annen form for "forsterkning". Hva "forsterkning" betyr kommer an på hvor frysen du er, det kan være en lakenpose for eksempel. Siden jeg er frysen har jeg ofte en jervenduk utapå dunposen, eller en tynn dunpose inni vinterposen. - Sover i fleecebukse, ullsokker, ullleggvarmere, pluss to lag ull ovenpå, et tynt og et tykt. Pluss lue og skjerf. Dettte er overkill for mange folk, men kroppen min er altså i den frysne enden av skalaen.
 12. Jeg ble anbefalt denne av noen her på forumet og har vært godt fornøyd [Hidden Content] Edit: Nå fant jeg den gamle tråden, og det var tips fra @Tor-Erik-L-77
 13. Støtter forslagene on Fjällräven Vidda Pro og Keb.
 14. Tror jeg allerede har svart i den andre tråden, men jeg er godt fornøyd med min. Godt og varmt og beskytter dunposen.
 15. Dette er jo veldig individuelt. Hvis bruksområdet inkluderer vintertelting ville jeg gått for 85 liter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.