Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

varmtvann vant dagen sist Mars 30

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har kjøpt et enkelt trekkspill-underlag fra Urberg som jeg skal klippe i to og dele med en turkamerat, til bruk som sitteunderlag: https://www.fjellsport.no/merker/n-z/urberg/urberg-folded-thermo-mat-grey.html Og så har jeg bestilt en sammenleggbar kaffekanne og suppebolle: https://www.fjellsport.no/sea-to-summit-xkettle-1-3-l.html?q=sea to summit kettle https://www.fjellsport.no/merker/n-z/sea-to-summit/sts-x-bowl-foldbar-turskal.html Litt usikker på kaffekanna, men gir den et forsøk...
 2. Jeg har denne og etter å først ha vært litt skeptisk så begynner vi å bli venner. God og varm, lett, praktisk i blant å kunne stikke ut bein og armer. Men den treffer jo ikke helt kriteriene til trådstarter.
 3. Håper du blir fornøyd jeg synes generelt det er en deilig pose og jeg liker at den ikke har så høy vekt sett opp mot temp-grensen. Jeg brukte en del tid på å google reviewer og diverse poser før jeg kjøpte, men synes ikke jeg fant noe i liknende kategori/pris som var bedre. Men bruksområdet mitt blir nok ikke noe under -10 til -13. Ellers har jeg blitt overbevist av @Gittiamo at toposesystem er veien å gå, så jeg tenker uansett at jeg heller går for to poser enn en med lavere comfort-temp om jeg skal ut i temperaturer der denne posen ikke er nok alene.
 4. Jeg er ikke noen god målestokk for jeg er super-frysen. Jeg har kun testet den ned til minus 7, da lå jeg i et hilleberg unna med døra helt åpen, i litt rå luft med litt vind. Da synes jeg at jeg ikke var helt varm nok, selv om jeg ikke direkte frøs. Så jeg tenker at skal jeg under det så skal jeg ha en tynn sommerpose inni. Men som sagt fryser jeg ca ti grader før andre folk...
 5. En Bergans 110 liters sekk på finn som så ut til å passe fint til min rygg. Nå skal jeg ikke fryse på vintertur 😊
 6. OK, skal prøve å komme med noe bedre neste gang 😜 tok en del bilder for noen år tilbake, men i det siste har jeg egentlig følt at fotografering kommer i veien for naturfølelsen (før var det omvendt). Så nå knipser jeg mest noe kjapt for å rapportere hjem. Og litt her, da.
 7. Herlig 😂 dessverre ingen folie på linsa hos meg. Imidlertid fant jeg en tynn folie på forsida 🤔😆
 8. 😂 Tar bilder med et dårlig mobilkamera på en herpa mobil. Har liksom gitt det opp. Men tror jeg snart skal plukke frem et ordentlig kamera og ta med på tur, nå som totalvekta går ned på vårparten. Gikk en naturfotograf rundt vannet her etter at jeg posta i stad, så fikk litt inspirasjon til å dra fram fullformat.
 9. Liten overnattingstur til Paddetjern i Østmarka. Stille og rolig, bare meg og paddene 😁 våknet til stor måne i løpet av natta. Glemte bestikk så måtte spikke meg en skje og gaffel.
 10. Enig med Humbug, godt liggeunderlag er viktig i hengekøye. Men man er jo også litt mer utsatt for vind enn i telt. En tarp kan bøte på det. Selv synes jeg det er fint med en jervenduk utenpå soveposen, den tar av for vind og eventuell dugg.
 11. Jeg har et sånt og er godt fornøyd.
 12. Ja, mer enn jeg forventet på vannene. Blåstiene var stort sett bare men litt snø igjen rundt skiløypene.
 13. Fikk skikkelig ryggsmerter i helga så jeg tok meg fri fra jobb i dag for å bare gå rolig i kupert terreng, i håp om å få løst opp i korsryggen. Var i Østmarka i seks timer, inkludert en liten ettermiddagslur i køya. Ryggen er ikke helt på plass, men en god del bedre. Strålende sol og vårstemning i marka.
 14. Da har jeg testet pannekaker i hot pan, med oppskrift delvis inspirert av tklami. De ble veldig bra. Takk for innspill alle sammen ☺️ og så har jeg funnet en brødoppskrift som skal testes på steikehella.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.