Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

varmtvann vant dagen sist 13. juni

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har denne og synes den fungerer bra. Nå driver ikke jeg med noe gormet kokkelering. Men funker fint for grøt, taco lefser med fyll, etc. Bruker en lett vindskjerm fra biltema.
 2. Ble en kvistbrenner på meg også, fra Revir (etter inspirasjon fra noen andre her som hadde kjøpt samme, men nå husker jeg ikke hvem det var).
 3. 😂 Ja, man må vokte perlene. Paddetjern.
 4. Jeg har nylig kjøpt en sånn til turbruk, fant en til en grei pris på finn. Har ikke fått drevet utstrakt testing ennå men førsteinntrykket er at den gjør en ganske bra jobb gitt vekt og størrelse.
 5. Turen fra Spranget til Rondvassbu er lettgått. Og jeg tror turen inn til Peer Gynt-hytta heller ikke tar deg over de mest dramatiske toppene.
 6. Jeg bare kjører lue og så ferdig 😊
 7. Dette er konklusjonen min foreløpig 😂 jeg kommer til å beholde denne. Har testet den nå på et par turer og tenker at for mitt innstegsbruk så er dette en grei kombo av pris, kvalitet og vekt. Den har allerede utvida horisonten for hva jeg får med meg av dyreliv. Har fått stilt inn bra (nok) fokus, synes jeg får OK farger i dagslys og motlys var heller ikke så gærent. Jeg har jo ikke erfaring med kikkerter, men har en del fotoutstyr så jeg har en god forståelse av hva som skiller et lyssterkt objektiv på en fullformat fra et lommekamera. Så jeg tenker trikset nå bare er å fortsette å bruke denne kikkerten og ikke prøve noe bedre før jeg vet at jeg har nok penger til å oppgradere og viljen til å bære på noe tyngre 😁
 8. Da har jeg fått Bergans i retur da Magasinet avslo reklamasjon. Hadde en overnattingstur nå og glidelåsene oppførte seg normalt. Den sitter godt så kanskje jeg bare satser på å beholde den inntil videre. Var ellers innom en G sport-butikk og prøvde Fjällräven Kajka 100. Hadde ikke så mye tid så fikk ikke testa skikkelig, men førsteinntrykket er at den satt rimelig godt når jeg stilte den inn på S og at rygglengden var innafor. Mens jeg prøvde kom det en butikkansatt og informerte meg at den sekken ikke var for meg fordi det var en herremodell, og at jeg bare trengte 75 liter... 🙄 minnet meg litt om da Fjellsport sa jeg ikke burde kjøpe Åsnes Gamme fordi jeg ikke var mann.
 9. Liten overnattingstur i Østmarka.
 10. Gratulerer med fin køye. Har heller ikke opplevd min som klam.
 11. Skulle også til å foreslå denne.
 12. Har ikke hatt mitt så veldig lenge men så langt er jeg godt fornøyd med Niak. Lett, god utsikt, god plass.
 13. Takk for alle innspill! @Diger Jotne kan jeg spørre hvor mange cm det er mellom bærereimene på Recon (helt øverst for eksempel)? Fikk melding i dag fra Magasinet og at de ikke klarer å "fremkalle feilen" med glidelåsen. Har også fått melding om at sekken er på vei tilbake i posten. Så da får jeg teste den litt videre, og så tror jeg at skal prøve Fjällräven og Klattermusen også. Mulig en bekjent av meg er interessert i Bergans-sekken, selv med litt spinkle glidelåser på sidelommene. Jeg har vurdert å polstre den litt, så det absolutt er en mulighet. Men ser etter en litt annen langtidsløsning...
 14. Jeg har en veldig tynn og luftig syntet-topp som jeg bruker når jeg ikke vil ha ull. Det er en type "treningssinglet" men den dekker ordentlig over skuldrene (sånn at jeg får noe mellom huden og skulderremmene).
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.