Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

varmtvann vant dagen sist Mars 30

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enig med Humbug, godt liggeunderlag er viktig i hengekøye. Men man er jo også litt mer utsatt for vind enn i telt. En tarp kan bøte på det. Selv synes jeg det er fint med en jervenduk utenpå soveposen, den tar av for vind og eventuell dugg.
 2. Jeg har et sånt og er godt fornøyd.
 3. Ja, mer enn jeg forventet på vannene. Blåstiene var stort sett bare men litt snø igjen rundt skiløypene.
 4. Fikk skikkelig ryggsmerter i helga så jeg tok meg fri fra jobb i dag for å bare gå rolig i kupert terreng, i håp om å få løst opp i korsryggen. Var i Østmarka i seks timer, inkludert en liten ettermiddagslur i køya. Ryggen er ikke helt på plass, men en god del bedre. Strålende sol og vårstemning i marka.
 5. Da har jeg testet pannekaker i hot pan, med oppskrift delvis inspirert av tklami. De ble veldig bra. Takk for innspill alle sammen ☺️ og så har jeg funnet en brødoppskrift som skal testes på steikehella.
 6. Første test gikk litt dårlig 😕 den pannekakerøra rant over alt og satt seg fast. Må tydeligvis øve på teknikken.
 7. Tusen takk for tips! Jeg sto lenge på xxl i dag og vurderte hot pan vs steikehelle. Nå sitter jeg på toget hjem med steikehelle. Men jeg liker hot pan også. Mulig den også skal bli med hjem når feriepengene kommer...
 8. Hei, noen som kan anbefale en stekepanne for bruk på bål som ikke koster skjorta? Er til bålpanna i hagen, så vekt og pakkstørrelse er ikke viktig.
 9. Jeg hadde også et annet først (kjøpt på finn) som røyta så mye at det ikke var aktuelt å ta med på tur. Fikk solgt det til noen som bare skulle ha noe til hytteveggen og så ble det G sport i stedet. Greit om man kan sjekke hvor mye de røyter før man handler.
 10. Jeg har G sport-skinnene og er godt fornøyd. Røyter nesten ikke heller. Jeg har ikke erfaring med tørkede skinn, så jeg kan ikke kommentere på forskjellen.
 11. En Nalgene-flaske kom i posten til meg også for et par dager siden. Hadde helt ubevisst valgt en drikkefarge og ikke en pissefarge (blå) 😄 og så har jeg hamstret litt Real på 25% avslag på G-sport, og så kom det en "extender"-del til MSR-trugene.
 12. Jeg har også en pose (Marmot Ouray) som har en comfort temp på -16, men den holder ikke for meg på minus 10. Brukte den i minus 7 i januar og selv om jeg ikke frøys veldig så følte jeg meg ikke varm nok. Så som @Friluftsnoob sier så er jo ikke alltid disse temp-grensene helt realistiske. Men det Helsport-svaret var jo uansett ikke masse å skryte av. Litt rart, de er jo kjent for så god kundeservice.
 13. Var i Nordmarka fredag-lørdag. Har smelta langs kantene men isen ligger ennå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.