Jump to content

varmtvann

Aktiv medlem
 • Posts

  599
 • Joined

 • Days Won

  11

varmtvann last won the day on July 29 2023

varmtvann had the most liked content!

Reputation

738 Excellent

About varmtvann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det som skulle vært fire netter i Femundsmarka ble til to netter i Trillemarka... men det var bedre enn ingenting.
 2. Er på tur med posen nå. Synes selv at jeg har god plass inni der men som sagt har jeg spinkel beinbygning.
 3. Gratulerer med et flott telt! Jeg er veldig fornøyd med mitt Unna og kommer nok aldri til å selge det. Tåler mye vær, enkelt å sette opp og tar liten plass når det er vanskelig å finne teltplass. Når jeg er på tur har jeg ofte med meg en liten fjellduk og da bruker jeg den til å legge sekken og litt andre ting under. Da blir det plass til mer i "forteltet". Jeg har alltid vært en fan av kuppeltelt men i det siste har jeg også blitt glad i tunnel når det er skikkelig ruskevær. Kjøpte nylig et Nallo GT2 som er for tungt for dine spec men har også hatt Abisko Shape som noen anbefalte ovenfor. Velger mellom Unna og Nallo basert på værmeldinga og om det er skau eller fjell. Akkurat nå er jeg med Unna i Trillemarka:
 4. Røyk på et Jannu på finn.no og nå gleder jeg meg til det kommer i posten 😊 har siklet på det teltet lenge og denne lå ute til en hyggelig pris. Var riktignok rødt som jeg ikke er så glad i men synes ikke grønn eller sandfargen er verdt 2000 kroner og mer.
 5. Begynte å gå på ski igjen for noen år sida etter et avbrekk på ca 20 år og tenkte først at jeg bare skulle klare meg med fjellski. Opplevde ganske fort at fjellski ikke er spesielt inspirerende i Oslomarka. Skaffet meg et par rimelige felleski for løypa og det er ti ganger bedre. Så er jeg veldig fornøyd med fjellski når jeg skal på fjellet med pulk. Kort sagt: støtter alle innspillene om to par. Jeg tenkte først det var unødvendig men nå er jeg overbevist.
 6. Tre dager i Langsua. Kom om rett før midnatt søndag kveld og sov i bilen ved Liomseter. Startet kl 9 neste morgen, det var grått og litt regn. Inn i bjørkeskogen på vei mot Revsjøen. Litt før Revsjøen klarte jeg å plumpe i en elv så venstre støvel ble badekar 😬😅 Fra Revsjøen gikk jeg opp mot Nonstjønna. Været veksla mellom regn og opphold. Første camp ved Vesltjønn. Var greit å gi seg der for det bøtta ned ganske bra etter at jeg slo opp teltet. Blåste og regna bra gjennom natta, men så våknet jeg til strålende sol 😊første tur med Nallo GT og den ga mersmak. Masse plass og høyt under taket, deilig med stort fortelt i ruskevær. Liker de ulike løsningene for åpning av forteltet. Litt stor pakkstørrelse men kunne sikkert komprimert det mer. Kosa meg her ganske lenge i sola med kaffe, og da fikk støvelen også litt tid til å tørke. Gikk videre over Nonstjønnkampen. Nydelig vær. Ved Nonstjønnbua rasta jeg litt i døråpningen i ly for vinden. Flott liten bu. Camp nummer to. En kjølig natt i sommerposen, kokte vann til en vannflaske da jeg våkna på natta. Fikk se en flott stjernehimmel. Våkna til rim på teltet og is i vannposen. Bra med vind om morgenen. Klarte å helle vann over begge ullsålene som endelig hadde tørket 😂 Begynte litt motvillig turen ned mot Liomseter. Skulle egentlig hatt en litt lengre tur men jobb spiste av fridagene. Postkasse på Vakkerlifjell. Satt der en stund og koste meg i sola før det bar ned i bjørkeskogen igjen. Så ikke et eneste menneske på hele turen, men relativt tett med sauer Liumseterbekken - og så var det å kjøre hjem. Synes veien ut fra Liomseter gikk gjennom skikkelig fint landskap. Har bare vært i Langsua på vinteren før så det var første gang jeg så naturen langs den veien (da jeg kjørte opp var det bekmørkt).
 7. Eier ikke og har aldri brukt det. Ser at det har noen fordeler, men opplever ikke at det er verdt vekta for mitt bruk.
 8. Flotte bilder. Dæven du har orden i teltet. Sånn ser mitt fortelt ut akkurat nå 😅
 9. Tror jeg ville sagt medium ca. Ikke tomleplass, sånn relativt tight. Er på vei på tur nå men kan dobbeltskjekke når jeg er tilbake (begynner å bli et år siden forrige bruk). Jeg er relativt spinkel 172 og ca 60 kilo med smal benbygning).
 10. Frysepinn her. Bruker Rab Neutrino 800 i kombinasjon med toposesystem når jeg trenger det. Enten en tynn dunpose inni eller med Halite overbag. På pulktur kan jeg ta med alle tre. Den innerste posen veier 500 gram eller deromkring.
 11. Tusen takk begge to! Har gått til innkjøp av silokonspray og skal se om jeg får justert litt på reimene.
 12. Er 172 høy og rygglengde på ca 44 cm.
 13. Gikk og prøvde igjen i dag. Tror kanskje ikke det er noe lurt. Da de produserte meg så trøkte de sammen overkroppen.
 14. Herlig, takk for innspill. Merker at jeg gjerne vil at dette skal funke, for hadde ellers et veldig godt førsteinntrykk av sekken (kan vel ikke akkurat skryte av den beste kjernemuskulatoren, men jeg driver og bygger den opp så det er litt work in progress).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy