Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  209
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

varmtvann vant dagen sist Mars 30

varmtvann hadde mest likt innhold!

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk @Terka og @Jaahan! Her var det masse gode tips, og blir glad av å høre at trening sannsynligvis er den beste løsningen. Jeg skal teste de forebyggende øvelsene du lenka til, Terka. Jeg har også slurva med treningen siden i sommer, så denne knegreia er en god dytt for å komme i gang igjen. Jeg er blitt for gammel til at jeg kan slurve med sånt og komme unna med det... Har spurt litt rundt for å finne en "knefysioterapeut", kjenner noen fysioterapeuter så har spurt dem om råd. Bor rett utafor Oslo så bør være mulig å oppdrive.
 2. Tusen takk for gode tips! 😊 Jeg har egentlig ikke vært så veldig oppmerksom på når ubehaget oppstår, utover at det er greiere å gå oppover enn å gjøre andre ting, og at det noen ganger er litt ubehaglig når jeg står stille (e.g. på T-banen). Jeg skal prøve å holde litt mer øye med det. Og så bestille en legetime, det har snart gått fire uker...
 3. Takk 😊 da tror jeg at jeg kanskje bestiller en legetime. Og googler menisk...
 4. Ja, det tror jeg beskriver det ganske godt. Akkurat som det ikke henger like godt sammen inni der som i høyrekneet. Takk 😊 ja, tenker jeg kanskje bør sjekke med en lege om det ikke gir seg snart. Selv om det ikke er noen store smerter eller noe sånt, så kjennes det ikke normalt ut. Dæven, den muligheten hadde jeg ikke tenkt på 😁 nå begynte jeg å tenke litt mer seriøst på å gå til lege. Men "gå rimelig fort over" høres jo bra ut.
 5. Siden firedagers tur i Rondane for ca tre uker siden så har jeg vært litt "skranglete" i venstre kne. Veldig langt fra smertefullt men litt ubehagelig innimellom og så er det liksom anderledes/unormalt sammenliknet med det andre kneet. Det føles litt svakere/at det ikke er skrudd sammen like godt som det høyre kneet (hvis det gir noe mening, veit liksom ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette). Noen som har opplevd noe liknende? Jeg tenkte det kanskje ville gå over etter noen dager men det fremstår som ganske konstant. Jeg har også en gammel stålpinne i det beinet som går nesten opp til kneet, så jeg vet ikke om det har noen innvirkning...
 6. Fantastisk. Ha et riktig godt turår når du kommer så langt.
 7. Det er 30% avslag på mye forskjellig på G-Sport, så jeg har fylt på med en del Real. Og så ble det en Fällkniven S1, har ventet en stund på et tilbud.
 8. Jeg foretrekker både en jakke som er litt lang (dvs litt godt nedenfor rumpa) og som er romslig nok til å ha litt tykke klær under uten at den blir stram. Men jeg holder meg stort sett til large som jeg også bruker for flertallet av de andre jakkene mine (har noen M). For meg handler det mer om fasong og snitt enn størrelse.
 9. Dette gikk fint ☺️ har fått et flott, grønt Niak inn døra.
 10. Det er derfor noen telt må holdes litt skjult. Ikke teit, jeg lurte en god stund på dette selv 😁 men nå har de andre forklart det over her.
 11. Jeg kjøpte MSR-truger i fjor. Fint at de kan forlenges.
 12. Kjøpte en Bergans dunjakke på finn til vinterturer i dag, og så skal jeg plukke opp et brukt Niak på posten i morgen. Siden jeg har nådd grensen for n+1 så må Ringstind ut på finn 🙄
 13. Jeg har dameutgaven av Gregory Baltoro (85 liter) og er i all hovedsak godt fornøyd. Fant en brukt til en god pris, og gikk for den blant annet fordi den har blitt høyt rangert i en del tester. Jeg liker bæresystemet og synes den sitter godt på ryggen. Det eneste er at jeg har slitt med gnagsår fra hoftebeltet når jeg har vært på lengre tur over flere dager (har en egen tråd om dette), men jeg vet ikke i hvilket grad det handler om sekken eller andre ting. Jeg liker godt måten sekken er organisert på, med et unntak: sidelommene er litt ubrukelige fordi de "forsvinner" når sekken er full (rommet fylles ut av de tingene som ligger i hovedrommet). Men akkurat det er ikke noe dealbreaker for mitt bruk. Jeg kunne tenke meg å også teste ut en Osprey Xena (husker ikke helt hva herreversjonen heter men den finnes jo). Har et finn-søk gående og kommer til å slå til om jeg finner noe, og så sammenlikne de to sekkene over tid og så etter hvert selge den jeg liker minst av de to.
 14. Ullundertøy fra salget på Fjellsport. Første test av nettingundertøy (trøye) samt en merinogenser og to ullboksere.
 15. Jeg har en sommerpose (comfort-temp ca 2), en høst- og vårpose (rab-limit 22, regner effektiv comfort temp ca -8) og en halite overbag som er tenkt i kombinasjon med høstposen om vinteren. Dette siste har jeg ikke testet ut enda - jeg har en vinterpose på -18 men den skal jeg selge dersom kombinasjonen rab+halite fungerer godt på vinterstid. Og så har jeg en Jerven Hunter som jeg kan spe på med ved behov. Jeg pleier ikke å være ute lavere enn minus 10, men jeg er veldig frysen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.