Gå til innhold

varmtvann

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om varmtvann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde ikke så mye tid i helgen men har fått til en liten overnattingstur til Tømmerholttjern i Østmarka. Akkurat nå nyter jeg morgenkaffen og sola titter frem.
 2. varmtvann

  Vinterpose

  Jeg har denne, som jeg er veldig fornøyd med så langt. Leste en del reviewer før jeg gikk for denne, men har ikke testet den skikkelig i kulda selv. https://www.fjellsport.no/marmot-wm-s-ouray-electric-purple-royal-grape.html?gclid=EAIaIQobChMI3M7n5d303QIVReWaCh1YpAQbEAMYAyAAEgIb-PD_BwE Er på salg nå og da, jeg fikk den til 3000 og ser at de har en versjon til 2799 på Outnorth nå hvis du klarer deg med 168cm i lengde: https://www.outnorth.no/marmot/women-s-ouray-67291 Men spec-messig ser kanskje Rago enda litt bedre ut.
 3. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tror vi har bytta plass. Jeg vokste opp i Drammen 😄
 4. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Startet dagen med en liten padletur på Kolbotnvannet. Sol og stille vann.
 5. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Bedre Halvdel og jeg er fremdeles halvfulle av basiller så det ble ikke noe ordentlig høsttur i dag men vi tok en liten tur rundt Østensjøvannet. Nå blir det snart å fyre opp bålpanna i hagen.
 6. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Reinsdyrskinn. Testet rundt bålpanna og det er varmt og deilig. 3. sortering til en grei pris på G sport. Oops denne skulle i hva har du kjøpt tråden. Håper noen kan flytte den, fikk ikke til å slette.
 7. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Jeg er full av snørr og har tilbrakt mye av helgen på sofaen, men fikk inn en liten tur langs kyststien mellom Nevlunghavn og Helgeroa.
 8. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Klymit liggeunderlag til hengekøya og Viking 600 vinterpose til Bedre Halvdel.
 9. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Overnattingstur til Mosjøen i Østmarka. Gikk opp fra Sandbakken i går. Akkurat ferdig med morgenkaffen i sola. La meg litt for nærme Vangen så litt mer lyd fra en leirskole der enn jeg satte pris på (stillheten er jo noe av poenget på tur). Men ellers deilig å være ute.
 10. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Det er linja jeg har lagt meg på foreløpig. Teltet godt pakket vekk i skapet og jeg er musestille 😁
 11. varmtvann

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Jeg har kun erfaring med Hennessy og er godt fornøyd med den. Solid og en praktisk pakke, som unirune sier. Det hender jeg ønsker at jeg kunne ta myggnettingen helt av. Men ikke sterkt/ofte nok til at jeg gidder å bytte den ut eller vurdere alternativer. Ellers er tarpen som følger med ganske liten, selv om den har blitt litt større i versjoner som har kommet etter min. Jeg har en 3x3 tarp som jeg pleier å ta med meg i stedet. Når det er sagt, så er det sikkert mye annet bra på markedet. Lykke til med valget.
 12. varmtvann

  Røverkjøp og gode tilbud

  For hengekøyebrukere: Fjellsport har drøyt 30% avslag på Klymit liggeunderlag for hengekøyer: https://www.fjellsport.no/klymit-insulated-hammock-v-red-char-black.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product1#tab-button-reviews
 13. varmtvann

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur opp Mont Saleve i Frankrike i går, fikk lagt inn en ekstra dag ifm jobbreise. Absolutt ingen villmarksfølelse, men fin natur og utsikt, og bra stigning oppover. En selskapssyk sau på toppen.
 14. varmtvann

  Hva har du kjøpt nå!

  Fjällräven Abisko Shape 3 på vei i posten, 40% hos G Sport. Har siklet på denne en stund etter å ha vurdert forskjellige helårstelt, og måtte jo bare slå til med den prisen. Men har foreløpig ikke turt å informere Bedre Halvdel...
 15. varmtvann

  Første gang i hengekøye (vg.no)

  Jeg har alltid med tarp og liggeunderlag. Nå leste jeg bare kjapt men så ut som det mangla.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.