Jump to content

Krankman

+Sponsor
 • Posts

  1,085
 • Joined

 • Days Won

  25

Krankman last won the day on February 6

Krankman had the most liked content!

Reputation

1,455 Excellent

About Krankman

 • Birthday January 1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eller henge det på en kleshenger i skapet som man gjør med bukser. Ted hos Exped foreslår det i en instruksjonsfilm på Youtube.
 2. "Best resultat oppnås når voksen varmes inn i læret. Bruk gjerne en hårføner, vifteovn eller sett skoene ut en solfylt sommerdag. Når læret er mettet, fjernes den overskytende voksen." https://www.dntbutikken.no/atsko/368985/impregnering-for-sko-atsko-sno-seal-beeswax-tube Det er ikke snakk om å holde føneren nærme og lenge til det bobler. Jeg har brukt føner og Sno Seal i mange år på mine støvler og sko. Det samme har jaktkompisen min også gjort i mange år med hell. Det er snakk om å bruke føneren med fornuft, omtrent slik man gjør på eget hår.
 3. SnoSeal og hårføner. Ikke mye som trekker bedre inn. Men det mykner læret…
 4. Det finnes en kniv som kan duge til det meste, men ikke til alt. Feks Fällkniven S1 eller F1 kan duge til det meste. Men så er det "å duge"noe subjektivt betinget...
 5. Jeg ville gått for vindmåler fra Kestrel. Gjennomprøvd og solid og derfor mye brukt blant bla. jegere og langholdsskyttere. Hatt en Kestrel selv for noen år siden, men solgte dessverre pga lite bruk.
 6. Det Espen sier. Dumt å kjøpe dyr pose og forringe den ved ugunstig oppbevaring. Men er det snakk om billig syntet sommerpose er det jo ikke like nøye, synes jeg da.
 7. Bladet Villmarksliv er ikke dumt.
 8. https://www.northernplayground.no/nb/shop/t-skjorte?fit=men Hatt to stk i to år nå. Good shit. Mementomori er enig. https://www.tur1.net/2022/07/13/northern-playground-t-shirt-etter-ett-ar/
 9. Jeg har drukket vannet ved Spiterstulen, det var i 2005. Ble sjuk, måtte hentes ut fra Glitterheim som jeg da hadde kommet meg til. Var grisedårlig en uke og det tok en da en uke før jeg var helt tipp topp igjen.
 10. ME K7 er lang nok.
 11. Kortreist overnatting med 10-åringen. Kombinerer teltliv med lydbok og yoyo.
 12. Rab Neutrino 400 (comfort -1C) sommerposen Helsport Rago Winter Down Long (comfort -10C) skuldersesong Helsport Rago Down Xtreme Long (comfort -16C) vinter Helsport Svalbard Long (comfort -29C) kald vinter
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy