Gå til innhold
 • Bli medlem

Tom B

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  626
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Tom B vant dagen sist 29. februar 2020

Tom B hadde mest likt innhold!

Om Tom B

 • Rang
  Tom
 • Bursdag 20. nov. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Karlebotn

Nylige profilbesøk

4 006 profilvisninger
 1. Litt OT men når vi er på turer der vi trenger mye vann, Stort sett mye hunder med oss, så tar vi med en isbor uansett om ikke vi skal fiske eller ikke, betinger selvfølgelig at dere er nære vann eller innsjøer elver.
 2. Ville heller hatt en kort fell i resserve, en et sett med langfeller, langfeller er no herk å gå med på flatmark.
 3. Siste innkjøps runde har det blitt, Helsport Spitsbergen, etter en 10 dagers tur i Pasvik med overantting under åpen himmel minus 25 så var det på tide å bytte ut ME Glacier 1000, den har funket som fjell i 6 år, sovet godt i denne i 40 minus i telt og under åpen himmel i kalde netter. Exped tur campers var også med på denne turen for første gang, og de er jeg veldig happy med. Primus 3 liters kjele er også kjøpt inn og allerede godt testet, veldig fornøyd Fikk meg ME Helium 600 til bursdagen i Novebmer og Dunbukser fra Bergans til Jul så er blitt en del oppgrdering.. Nå
 4. Blir feil å samenligne pulk og et transportbrett, Jeg mener det er lettere å reparere en pariser en en pulk i felt, varme en spiss gjenstend for å lage hull og noen meter paracord så er du i mål.
 5. Har brukt pariser på mange og lange turer, og de er brukt hardt.. er nok et av produktene jeg er aller mest fornøyd med, ekstremt slitesterke.
 6. Gjorde det samme, flyttet til Finnmark for 4 år siden, Beste valget jeg har gjort!
 7. Chinstrap pingviner på et isfjell, like utenfor Elefantøya , Øya der Shakeltons men overvintret.
 8. Har også erfart at Dermizax holder deg tør betydelig lengre en goretex, har vært gjennom noen bukser og jakker i begge matrialer,
 9. Ja er ikke uvanlig med kalde netter på denne tiden. Mygg blir du nok ikke plaget med, om det ikke blir en varme periode, og med klimaforandringene så vet man jo aldri, men hadde ikke pakket med myggmidel. Du trenger fiske kort for å fiske ja, du kommer forbi noen vann der som huser ekstrem stor fisk.. Ingen steder å proviantere nei.
 10. Mulig dumt spørsmål men du har rett dyse i brennern?
 11. Bruker de 4 Liters kannene fra Felleskjøpet på lengre turer, har gjort det mange ganger og har enda tilgode at det har vært lekasje.
 12. Har tidligere ligget i gammer som har vært helt nedsnød, der var det luftekanal opp igjennom taket og dør, fyrte både i ovn og primus, dette fungerte utmerket.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.