Gå til innhold

Tom B

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  616
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Tom B vant dagen sist 29. februar

Tom B hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Tom B

 • Rang
  Tom
 • Bursdag 20. nov. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Karlebotn

Nylige profilbesøk

3 631 profilvisninger
 1. Ja er ikke uvanlig med kalde netter på denne tiden. Mygg blir du nok ikke plaget med, om det ikke blir en varme periode, og med klimaforandringene så vet man jo aldri, men hadde ikke pakket med myggmidel. Du trenger fiske kort for å fiske ja, du kommer forbi noen vann der som huser ekstrem stor fisk.. Ingen steder å proviantere nei.
 2. Mulig dumt spørsmål men du har rett dyse i brennern?
 3. Bruker de 4 Liters kannene fra Felleskjøpet på lengre turer, har gjort det mange ganger og har enda tilgode at det har vært lekasje.
 4. Fjellrype. Ikke superskarpt men helt ok
 5. Har tidligere ligget i gammer som har vært helt nedsnød, der var det luftekanal opp igjennom taket og dør, fyrte både i ovn og primus, dette fungerte utmerket.
 6. Har lystå dele dette bilde med de flotte folka her inne på Fjellforum, Dette er desidert det beste bildet jeg har tatt i min korte foto "Kariere" Men er så utrolig fornøyd med dette at jeg vil dele det med dere! Bildet er tatt i Gerlache Strait, Ved den Antarkstiske halvøy for 1 måned siden, jeg var stasjonert på Broen for å Scoute etter Spekkhoggere, området vi var er kjent for huse denne fantastiske skapningen, men er langt fra sikkert å finne disse, etter ca en time ser jeg at det er mye opprørt vann og liv rett ved siden av et lite isfjell, ser så noen finner, er da 70 % sikker på at dette er en flokk med Spekkhoggere..ber en kollega om hjelp for å få en 100% bekreftelse på dette, det får jeg, Vi endrer kurs på skipet for å komme nærmere, da vi er på ca 1000 meter ser jeg at det er en sel midt i spekhugger flokken, og skjønner at dette kan bli en veldig flott og spennende opplevelse, på 500 meters avstand stopper vi skipet og får et opplevelse jeg aldri kommer til å glemme! Spekkhuggerne ser ut til leke med selen som viser seg å være en ung Elefant sel, men da jeg senere snakker med en kollega som er marinbiolog, så var det ikke lek men opplæring av unge Spekkhuggere, Etter ca 2 timer var det slutt på opplæringen og Elefantselen endte sine dager, Jeg hadde da tatt 1400 bilder..Har flere som ble virkelig gode. Bildet er Beskjært og justert såvidt i LR.
 7. Suvernet fin film, Denne var topp! Var så vidt innom JM i juli-
 8. http://www.exped.com/usa/en/product-category/tents/polaris
 9. Tom B

  Laksefiske

  Bra pakke det der,ville ikke gått ned på 2500 snelle.
 10. Funker nok bra om snøen er nok pakket der de skal stå.
 11. Er vell ikke så hakke gærne de der..hvor breie er de? om du pakker snøen nok så funker de nok,personlig bruker jeg ikke snøplugger som er kortere en 50cm.
 12. Joda har vært meget fornøyd med denne posen, sov uten problemer godt denne på 7 ukers tur på nordklaotten i Dec/Jan/Feb vi hadde en kuldeperiode i Januar da vi hadde mellom 30 og 40 Blå i 2 uker, jeg sov godt i posen min, kun ikled ullundertøy lue og votter, men kaldt å stå opp, jeg er mye ute på vintern på tur, ofte lange turer, jeg fryser ikke lett...og når du er på lengre turer og det er jamt under 25 blå så blir du mere og mere herda..jeg er helt sikker på at dette spiller in, da jeg oplever dette gang på gang.
 13. Tom B

  Tom B sitt bidrag

  Kommer.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.