Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  432
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 493 profilvisninger
 1. Primussamletråd

  Da får jeg heller ikke mine 3 primuser fra Kina. Fikk også 3 av 3 refund etter bare en halvtime. Veldig synd, men får trøste meg mer med Polarisen m/stillebrenner da
 2. Hva har du kjøpt nå!

  En bålkasse: https://www.fjellsport.no/tentipi-hekla-7.html En øks: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/tursager-oks/granfors-outdoor-yxa.html
 3. Har lest artikkelen nå ja. Ser at bensin er det foretrukne valget. ( jeg hadde trodd parafin)
 4. Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Da er teltet på salg igjen: https://no.norsegear.com/helsport-mil1-lt-telt-gronn Har litt for mange telt til å kjøpe dette, men kanskje noen andre benytter muligheten? ( venter på noe LAVO greier fra ali...nå)
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Fikk min for Polarisen i dag og er allerede prøvekjørt. Meget fornøyd. Den fester seg ikke fast. Skal prøve den ut på Trangian i løpet av helgen også.
 6. Primussamletråd

  nåja @zimwalker det står akkurat det samme på min 0,6 L flaske også... I tillegg så skal man ikke fylle det med drikke. Så tenker vel at dette er mer for sikkerhet ( det er en lang avhandling om det på flasken)
 7. Primussamletråd

  Kjøpe en Optimus flaske(0,4L) og har en gangs skyld lest hva som står av instruksjoner på den; "Can be filled with diesel, kerosene, parafine oil, white gas.........do not fill with petrol" Noen som har en god forklaring på hvorfor man ikke skal fylle med bensin (ift. det andre som er nevnt) ???
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Tusen takk for tipset. Bestilt en for min Optimus Polaris ( som også skal fungere på Trangia X2)
 9. Tips til Optimus 111

  Jeg har en 111T med o-ring istedet for pumpelær. Idiot løsning.. Noen som vet om pumpelæret som er i reservepakningen til Nonvaen er i samme størrelse og om det går an å bytte til den ? PS etter å ha kjøpt Optimus Polaris så har jeg mer ro i sjelen. Det virker som en robust sak og tilkoblingen mellom slange og flaske er meget bra.
 10. Her er et bilde som viser hvor man dekobler regulatoren fra pumpen. Gassbeholderen skruves inn i bunn av regulerings ventilen.
 11. x2 er en robust brenner ( det er en primus variant) og man har ikke behov for noen adapter for å bruke gass. Man benytter samme kobling. For gass fungerer reguleringen bra, men vil si at den ikke er optimal for bensin ettersom reguleringen er ved flasken. Dersom fin regulering er viktig, velg Nova ( ikke Nova +) med trangia adapteren. Jeg har også Optimus Polaris og vil anta at Novaen regulerer like bra. NB. På Nova så kan man ikke bruke gass. Det kan man gjøre på x2 ( og Polaris)
 12. Multifuelbrenner og støy

  Dersom du er innom Kongsberg, så send meg en PM. Da kan du få prøve min
 13. Primussamletråd

  Ser det er to typer lyd dempere man kan velge mellom. Hvem bør man velge og hvorfor ? Tenkte jeg skulle kjøpe bare en til min Polaris...
 14. Ville ha begynt med å lære med fjellvettreglene: https://www.ut.no/fjellvettreglene/ Spesielt det med å lytte til erfarene fjellfolk ( slik som dette forumet) Så etter innkjøp av utstyr. Ligg ute i hagen og prøv utstyr og klær slik at man får erfaring før man drar på tur.
 15. Primussamletråd

  Mens man venter på de 3 brennerene fra kina, så har jeg benyttet anledningen i dag på selveste Singles day til å handle en Optimus Polaris på outnorth. pris 1224,- blir vel å bestille en PolarDawg 2. Ble jo litt imponert over simmer egenskapene + lyd: https://www.youtube.com/watch?v=th8G-FJxcMY https://www.youtube.com/watch?v=0_kCum49XnI