Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Blaser vant dagen sist 19. april

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag 17. januar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

5 172 profilvisninger
 1. Har bestilt meg en slik en; VARGO TITANIUM BIFOLD GRILL https://drop.com/buy/vargo-titanium-bifold-grill?mode=guest_open&utm_campaign=Transactional%3A Captured Permanent Drop&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Transactional%3A Captured Permanent Drop&utm_content=1593280703758.216802012005865225947038&referer=S72KRW
 2. Yes, har fått satt opp teltet nå. Positivt overrasket !! helt klart et 1 manns telt, men da godt med plass. veier 2,0 kg
 3. Bestilte noe som er likt dine ønsker nå: https://www.bikester.no/1083101.html HÅPER dette er et ok telt, i så fall vil det være i klassen "BEST BUY EVER"
 4. hmm, jeg har jo bare ett Hilleberg telt -Soulo. Hva anbefaler dere som neste telt 1 manns telt ( som er lettere og kun for 3 sesongs bruk) Holder selv en knapp på Niak
 5. Akkurat det samme tenkte jeg @Terka, mitt Salewa Sierra Leone Pro II gir nok til å ikke bli byttet ut med Helags
 6. jepp, dette peisbrenselet i fra Biltema virker fint: https://www.biltema.no/hjem/innredning/drivstoff/peisbrensel-2000034955?gclid=Cj0KCQjww_f2BRC-ARIsAP3zarHcSz24IBQfuhgxixYVfA7pkiASjAmih2fMDJknwvtoLRl1gS6NmYAaAk3NEALw_wcB
 7. Det finnes jo lave Lundhags, så anbefaler derfor det. Selv hadde jeg før Lundhags luffar og når ha jeg Proffesional Mid. Slipper i alle fall gore tex dritten.
 8. Jøss, det er jo nesten 2 år siden det har vært liv i denne tråden... Vurderer å kjøpe en Hilleberg tarp 5 til teltet. Noen som har prøvd denne komboen evt. andre tarp forslag ?
 9. Yes, det er vel litt av ulempen med et Helsport SL telt at man ikke har strammere for stengene ( jeg har Reinsfjell 2 SL). Kanskje du kan be Helsport sette på det isteden for stangkoppen?. Jeg har jo også Helsport Mil-LT1 og der er det strammere ( = pro serien). Så disse kan jeg løsne helt ut og da blir det en lav profil på teltet og derifra er det ( sikkert) mulig å bardunere før man strammer.
 10. @Per Fredrik Se på denne : Her setter han bardunene delvis på plass underveis i oppsettet. Er det mulig på Trolltind ? Dersom det er mye mye vind som er viktig å sikre seg for så kan man jo berolige oss som har soulo med denne snutten:
 11. har fenix 3 og brukes som nevnt ovenfor her i tråden. Har kuttet ut sol opp!!! Som regel er det et slit å gå opp til base camp og da benytter jeg turgåing treningsmodusen for å sjekke at puls ikke kommer inn i terskel sonen. Prøver til stadig å finne en unnskyldning til å kjøpe fenix 6x, men har ikke funnet riktig argument enda.
 12. hmmm, tror også på gassboks teorien. Hører du et "puff" når du skrur på boksen ? Her er noen bilder i fra min med primus gassboks. Simmering og full guffe. Går helt fint det.
 13. Sportamore kjører 30% kampanje bla. på SOTO. Måtte bare handle dette: https://www.sportamore.no/produkt/217790-soto-amicus-cook-set-combo-gra 499,- er billig i utgangspunktet, så når man får 30% --> No-brainer
 14. Legg gjerne ut bilder. Mitt 2P er i alle fall stramt. NB! husk at når du fester innerduken så skal det røde feste inn i det røde tilhørende feste på ytterduken.
 15. Dersom du kjører til Kongsberg, så har jeg to enkle alternativ. Langevann(første bilde). Her kan du parkere bilen hos meg og så gå innover på sti. Er vel en 4 km og 350-400 høydemeter. evt. gå inn til brennesetera. Helgevann. Da må du kjøre til Meheia og følge veien innover. Så stopper du når du føler du er i passe gåavstand. Mer mot sommeren kan jeg anbefale Blefjell. Kjør til Nordstul parkering. Sjekk denne tråden:
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.