Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 070
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Blaser vant dagen sist 6. desember 2019

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag 17. januar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

4 811 profilvisninger
 1. Hjemmecamp Monsen som går på NRK er jammen fin underholdning, så anbefales. Det er alltid noen gulltips underveis i sendingen
 2. Kan alltids selge mitt 3P 4 sessong som desverre er bare satt opp 2 ganger i hagen. Har jo kjøpt Pategonia..
 3. Gratulerer! Dette er som du sier-Allround. Bare vent til du begynner å jakte, da kommer flere ønsker. Har selv Aimpoint, Swarowski og Zeiss. Alle disse på Blaser montasje. Vedr. rifle så kan en systemrifle anbefales. Det er vel ingen overraskelse at jeg har Blaser NB! Dette er og blir en dyr hobby!!!!! For min egen del har jeg i dag ranet fjellsport. Det ble MYE ExOfficio klær. Håper virkelig dette hjelper mot knottjævlene.
 4. Måtte bare en tur ut å lufte Trangian i dag da. Har lært meg to kjekke ting som jeg ønsker å dele med dere: 1. Ved å fylle litt ekstra rødsprit i vintersatsen så tenner brenneren seg selv. 2. Bruker den oransje Trangia posen som underlag til settet. Fungerer fint.
 5. Nei, desverre. Blir nok mer utover nå, ettersom man må finne på ting å gjøre ifbm korona.
 6. yes, her er det bare å reklamere på bensinlekasjen. Trolig må du levere hele brenneren inn.
 7. yes, det er en "mutter" under som kan strammes. Bruk det medfølgende verktøyet og stram godt. Sørg for at den armen som du regulerer med er ned i hakket/sporet. Det er helt naturlig at denne løsner etter bruk..
 8. For oss som her blitt for godt vandt til den fine og rene naturen like i rundt oss, så er det alltid bra med litt refleksjon. Tidlig på 2000 tallet bodde jeg flere år i asia og ble alltid svært glad å komme hjem til norsk natur og frisk luft. Prøver alltid å minne med på hvor bra vi egetlig har det her på berget! I løpet av helgen fikk jeg en skikkelig påminnelse på dette. Fikk med meg to fra Asia opp til Blefjell. Dere skulle ha sett den gleden de to fremviste! Bare det å gå litt i snøen, få servert kakao og sjokolade var for dem helt himmelsk. Ikke minst roen og at det var helt stillle gjorde sitt til at de ble stumme. NYT NATUREN OG SETT PRIS PÅ DEN !!!
 9. 100,- spenn for denne er helt ok.: https://www.xxl.no/gerber-vertebrae-fixed-blade-kniv/p/1164925_1_style
 10. Ettersom det oppfordres til å skrive flere turrapporter, så føler jeg på min litt dårlige samvittighet. Planla en lengre tur på lørdag i den tro at barmarkssessongen hadde startet. Det ble skivebom!! Brodder og truger hadde virkelig gjort seg. Turen ble derfor kortere enn planlagt, men uansett så er det vindunderlig å komme seg ut for å høre fuglene synger og lukten fra skogen!!!! Selvfølgelig er det for meg obligatorisk å ta med kokeutstyr for å lage varm drikke og mat. Jaggu er den lille spritbrenneren effektiv
 11. En ting er jo at man danderer ulla med plast. Det kan jo ikke være mange grammene. Det jeg synes er verre, er jo emballeringen. Mottok noe ull nå og boxeren ligger jo i en plastbeholder.....
 12. ok, da vedlegger jeg noen bilder i fra Hårskallen....som mager trøst
 13. uffa meg så missunnelig jeg er nå!! Dersom du passerer skallstugu: https://www.skallstuggu.no/ og det er åpent, så kan jeg sponse deg med middag/lunsj. Du bare peker på dette bildet som henger inne og sier at han bakerste skal betale. Bestyreren vet hvem dette er, ettersom det var han som tok bildet ( Dersom jeg tuller med rekkefølgen på de 3 i bildet, så kan du si at fornavnet begynner på H)
 14. Hvor blir neste stoppested ? Vera, kråksjøen, kverndalen eller skjækerdalen ?
 15. nja, ikke brukt så mye enda. Dette er en genser med stiv pels, så man må ha noe innenfor.. Bare netting fungerer ikke, så må ha en trøye til. ... Prøvde en løpetur ( inkl. 200 høydemeter) i netting innerst, så en swix trøye og deretter feral genseren. temp = o grader. Det fungerte fint og har vel aldri vært så tørr på kroppen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.