Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  891
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Blaser vant dagen sist April 28

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

3 577 profilvisninger
 1. hmm, er på https://eur.inreach.garmin.com/Map og ser at høydekurvene er i fot isteden for meter. Noen ide på hvordan man får de i meter igjen ?
 2. Litt trolsk stemning når jeg gikk til Brennesetera. Turen ble på 12 km og 600 høydemeter. På selve seteren måtte jeg bare nyte litt snurring og filter kaffe. Pakket Exsos sekken slik at den ble 10 kg. Meget fornøyd med denne
 3. Brukte Skarven under høstjakta i fjor. De holder 2 dager i vått terreng. Da er det tørking som gjelder for man har på voks. Jeg bruker bivoks. I år ser jeg an været. Blir det like vått som i fjor, går jeg for Lundhags sko heller.
 4. Konspetet fungerer helt greit. I prinippet så er det samme som om du bestiller fra andre internasjonale nettbutikker.
 5. ja, men på nyhetsbrevet er den rabaterte prisen oppgitt. så dersom man logger seg inn så skal man få tilbudsprisen.. En fin konfirmasjonsgave ?
 6. hmmm, tilbud på xxl: https://www.xxl.no/fallkniven-forest-knife-kniv-svart/p/1094430_1_style kan nå kjøpes for 1299,- ok deal det da ?
 7. En lengre gåtur i dag på 12,4 KM og 602 høydemeter. Målet var Brenneseteren. Et meget fint turtereng og også noen tjern og vann man passerer før man kommer til seteren. Det var jo ikke riktig sommervarme. Tildels noen snøtjon i lufta. I snitt lå vel temp på 10 grader og vind. Det som overrasket meg meget positivt var at jeg kun greide meg med Brynje netting og en luftig vindjakke Det holdt varmen uten at man ble svett.
 8. Kanskje en god kullbrenner bør i samlingen ? Fornøyd med min TOAKS Hva med lavo ovn ?? og en Pelle....
 9. Blir fint ja. Hadde selv en Tissot i titan. Meget behagelig når det er varmt og klamt.
 10. Hvordan er den i størrelsen, dvs Normal, trang, romslig. .. Krymper den ?
 11. Ut på tur med mine nye sko, Millet Trident. Fantastisk!
 12. Ut på tur i dag med Svean. Glemte forvarmingsvæska så da ble det til å bruke lokket på påfyllignen 2 ganger. Da var det veldig greit å ha peistauet runt brenneren
 13. og da har (mass-) drop ute en ny bestilling på teltet: https://drop.com/buy/massdrop-x-dan-durston-x-mid-1p-tent
 14. >Så noen fine bilder fra i dag/kveld som viser har det går faktisk å sitte i en chair kit LW med downmat 7 Det regnet jo noe innmari i natt og teltet var like tørt innvending. Har gjort noen små modifiseringen med å legge inn strikk ved festene til alle endene for innerteltet samt barduner på kortveggen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.