Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  637
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blaser vant dagen sist Mai 7

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Nylige profilbesøk

2 303 profilvisninger
 1. Jeg har noe i denne duren da. Men valgte bort Unna og kjøpte Helsport Mil LT 1. Årsaken er at man kan åpne begge langsidene. Skjønner ikke hvorfor man kan gjøre denne oppgraderingen på Unna!
 2. Blaser

  Fjellstøvler

  Bergans trollhetta er gode sko. ( Har de og veier 1620 gram samlet i min størrelse) Har ikke erfaring med disse Lundhags Bjerg, men de skal jeg absolutt vurdere neste gang: https://www.outnorth.no/lundhags/lundhags-stovler Skinn og uten GTX. Har også et par Lundhags Proffesional -Mid. Dette er også skallsko som er egnet under bløte forhold og ikke for å traske på en meget oppgått sti.
 3. Da har jeg gjennomført en vellykket tur/test. Oppskriften/løsningen for å unngå gangsår oppe på stortåa: Se bilde og forklaring: 1. La inn en filtsåle i bunn ( den til venstre). Denne var en størrelse mindre enn skoa 2. La så inn en såle ( tynn og som har alu på undersiden) . Denne var en størrelse mindre enn skoa 3. Orginal såle tilslutt 4. Prøvde compeed gnagsår stift for første gang. Usikker på om det ga noe. 5. Litt tykkere liner sokk.. Brukte de sorte i fra Härkila 6. Yttersokk er HH warm Skoa er Lundhags Proffesional -mid. En rå sko når man ferdes ( i alle fall ) utenfor stier.
 4. Har samme problem som deg nå @Phoney Får gnagsår oppe på stortåa. Har du løsningen ?
 5. Blaser

  Lettpakktur over vidda

  ehm @Thomas E Går du uten underbukse og sokker ? Belte og buff ?
 6. Blaser

  Ny forskning - estimering av kalorier på tur

  Men for oss som har garmin fenix, så kan man jo avlese Kal etter økten. Noen formening om Garmin er "innafor" ? Holder på med å gå inn mine Lundhags proffesional og tok nå en tur. 45 min, treningscore 3,3. gj. fart 4,5, 180 høydemeter og 380 Kal. Som skal bli 507 Kal på en time. ( Brukte fotvandring som innstilling ettersom det er typisk fjellterreng)
 7. Blaser

  Ny forskning - estimering av kalorier på tur

  brukte n=1,2 i eksemplet. med 1 så kommer jeg til 622,4
 8. Blaser

  Ny forskning - estimering av kalorier på tur

  Formelen M = 1.5 W + 2.0 (W + L)(L/W)2 + n(W + L)(1.5V2 + 0.35VG) er i mitt excel slik: 1,5*C22+2*(C22+C23)*(C23/C22)*(C23/C22)+C26*(C22+C23)*(1,5*C19*C19+0,35*C19*C25) med ditt eksempel 1: Eksempel 1: Personvekt 68kg, sekk på 20kg, snitt hastighet på 4 km/t, grus underlag og 10% stigning = 628 kalorier pr time. så kommer jeg til 723,4. hvor er feilen ?
 9. Blaser

  Lett enmannstelt

  For de som kan nøye seg med en mindre høyde er Helsport MIL tingen det veier fra 1,6 til 2,2 kg.
 10. Blaser

  Helsport Alta ryggsekk

  Har nå mottatt Alta sekken. Må bare innrømme at førsteintrykket er meget bra. Som nevnt ovenfor, er det mange praktiske løsninger. Sitter bra på meg i alle fall.
 11. Blaser

  Blefjelltur

  ..og er det noe dere finner ut som dere har glemt av utstyr når dere er i Kongsberg, så send meg en PM. Jeg kan låne ut.
 12. Blaser

  Blefjelltur

  ref. "Bruker å være myrete og gjørmete fra parkeringen og frem til der stigningen starter, så best med fjellstøvler" Det er helt tørt. Jeg gikk med trailsko til toppen. ( ruta ser du på tråden-Forumtreff Blefjell. Vi var også innom Sigridsbu)
 13. Blaser

  Mat på tur og bålforbud

  ikke noe vits i å ringe Kongsberg. Her er det Notodden og Tinn som gjelder. Gjerne spør om man har lov å fyre primus på snøflekker.
 14. Blaser

  Mat på tur og bålforbud

  hmm, På Blefjell ( fra Sigridsbu til Eriksbu) finnes det partier med snø. det må jo være lov å fyre opp en primus på snø, eller ??
 15. Blaser

  Blefjelltur

  Først vil jeg si at dette er en ambisiøs tur. Sikker på at Dachsen holder ? ( Her blir det mange høydemeter akkumulert, både opp og ned) Jeg har ikke noe forslag til alternativ løype tilbake på søndag. Jeg og @hesthov camperte like før man kommer til "fossen" ved Eriksbu. Se bilde. Dette er en fin tarp plass. Det ryktes at det er fin stor ørret i vannet. Fiskekort fås kjøpt på Eriksbu. Syntes ikke at det var noe mygg å snakke om heller. Uansett, så kan jeg tilby meg å være en back up. Dvs dersom dere er fornøyd med turen til Eriksbu, kan du sende meg en SMS/PM så kan jeg møte dere og så kjøre dere tilbake til Nordstul. Eventuelt kan vi ta en tur over Åklinuten før vi returnerer. PS: Kommende helg er umulig. Jeg dro jo på forumtreff-Blefjell, så nå er hevnen søt. Fruen drar til Spania...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.