Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  280
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ved Numedalslågen

Nylige profilbesøk

766 profilvisninger
 1. Coleman primus

  litt off topick denne tråden: Har vurdert i evigheter om jeg skulle kjøpe en 533 eller en ny 442. Men vil heller prøve noe nytt. Har derfor bestilt en Optimus vega og et esbitt kokesett på outnorth. De har 20% i dag, så det er noen multifulere der man også har lyst på da...! Tanken med Vega +esbit er å få til en lav forvarming av gassboksen når det er behov. PS prøvde min jetboil sol her forleden i -11 grader og det fungerte for å lage to kopper med kaffe. Så vil prøve å følge gass sporet med meget lav forvarming PS, jeg er vel, heldigvis, en av de få som har sittet i en kappeduker med en antent full gassboks. Greide å kaste den ut av teltet før den gikk av. ( Dette var den gamle primustypen der man måtte stikke hull i boksen. Det var akkurat ikke noe sjakktrekk å gjøre det ved en 111 i søvne).
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Optimus Vega og Esbit kokesett PS Outnorth har 20% og fraktfritt i dag!
 3. Hva har du kjøpt nå!

  en Jetboil coffe press og en power bank på 20 000 mAh
 4. Stekepanne

  Da ble den en GSI gitt. Virker robust ja og noe helt annet enn Trangia frypan. I alle fall ikke noen bulker etter prøvekjøring på Coleman 442
 5. Stekepanne

  Kanskje dette ? http://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/kjokkenutstyr/WEB17508/weber-style-stekepanne-kjele-17508 Har meget lyst på teflon belegg....slik at det er bare å tørke av etter bruk.
 6. Stekepanne

  hmm, "tok livet" av Trangia pannen (type non-stick med fellbart håndtak). Disse tåler jo ikke varme før de slår seg!! Da blir den litt for ustabil oppe på en Coleman 442. Er det bare GSI som gjelder ?
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Her i Kongsberg var det nok med sol, så solbrillene på Snøsmelting JA! Ca 10+ Minstemann tok noen runder i skiløypa på stadion( Heistadmoen) før mat og drikke.
 8. Jeg ville i alle fall ha sendt en mail til Primus for å høre om de kan ha en forklaring.
 9. Optimus 111 (hvor mange eier denne?)

  Fikk tak i riktig o-ring på Biltema. Size 3/8" x 9/19" Etter silikon behandling gikk den greit inn og nå fungerer 111 T fint igjen Blir nok å ha med seg en eller to O-ringer som reserve ja!
 10. Coleman primus

  @can, slik som du beskriver formålet så hadde jeg nok valgt en stødig gassbrenner, f.eks. Optimus vega eller lignende. Men jeg regner med at gass er som å banne i kirka ?? I så fall hadde jeg sterkt vurdert Svea 123 ( les egen tråd på forumet om den) så da har du i alle fall messing behovet dekket. Og brukt rødsprit som forvarming samt en underplate av kork.
 11. Coleman primus

  @can, det blir litt vanskelig å forstå behovet ditt uten å informere oss andre mer. Kan du utdype hvordan du tenker å bruke primusen ? ( Inne i telt, 4 sesonger, bærbar eller er pulk ok, for 1 person eller flere etc.....) Av de brennerene jeg har, Tragia, Trangia multifuel, 111 T, Svea 123, Coleman 442, fire maple 3, jetboil, crux, origo heat pal etc så vurderer jeg coleman 442 til å være den beste allrounderen....
 12. Coleman primus

  Fant denne: Fikk plutselig lyst på en! Noen som kan legge inn noen erfaringer med 533 ?
 13. Svea 123

  fant denne; https://www.youtube.com/watch?v=NyzFO06ZLQI Noen som vet hvor langt nede på graderstokken svea'n fungerer ?
 14. Røverkjøp og gode tilbud

  skittfiske har restesalg på Fjellreven. Herlig å handle produkter til 179,-
 15. Coleman primus

  ja obs @can, det er for lett å la seg rive med her slik at det blir etterhvert mange typer. Har selv vurdert manaslu 96, men ettersom jeg har Optimus Svea så ser jeg ikke vitsen med manaslu 96...... og legger heller pengene i en ny 442