Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  365
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 201 profilvisninger
 1. Billig lettvekter i kvalitet?

  @Jaahan er du sikker på at stengene var helt inne før de hullene utvidet seg ? Mao er stramme strikken skikkelig stram ? Er tilbøyelig til å si at det er for lite gods , skulle ha vært 2mm tykkere
 2. Røverkjøp og gode tilbud

  Her er det alt for mye billig = 50% rabatt. https://www.skistar.com/no/Shop/ Har selv bestilt en Moa bukse.
 3. Forslag til nye lett sekk

  En oppfølger fra i tråden over. Tok samme turen i dag, men da var sekken på 15 KG. ( Brukte samme tid ) Turen går til Langevanstoppen i Kongsberg og bildene viser litt av byen og selve toppen. Har også fått med bilde av ryggsekken slik at dere kan se baksiden på den. Samme konkusjon som i går. Dette er en fantastisk komfortabel sekk !
 4. Forslag til nye lett sekk

  Okey, har/hadde en plan om å bruke LIM Strive sekken på Lettvekstreffet, men fikk en bra opplevelse i dag med (nok en ny ) sekk. GSport-Drammen hadde røvertilbud på en Bergans Glittertind 55 L til 699 !! og måtte bare kjøpe den. Denne ble med på en tur i dag ( 2,5 time, 8 km og 410 høydemeter, sekk på ca. 10 kg) og det var en særdeles behagelig opplevelse Ingen tvil om at Bergans SPINE systemet har noe for seg og den ekstra 1 kg er verdt det. Mitt største problem er at jeg har en svettefunksjon som går i turbomodus tvert jeg begynner å gå. Her er derfor lufting svært viktig. Bergans Glittertind er i allefall bedre en LIM strive. Så off topic, men som jeg synes er viktig å dele. Har i alle fall funnet nå riktig kombinasjon av sokker som reduseres faren for gnagsår pga. svetting. Fikk under turen nå prøvd ut sealskinz walking thin mid sokk og en asics lyte sokk som liner. Dette fungerer! ( dog så må jeg bytte liner sokk hver time) (Haglöfs Eclipse GTX ble brukt som fjellsko. Har bestilt et par Viking Ascent !! GTX, så gleder meg til å prøve sokke kombinasjonen i disse)
 5. Mygg tips

  Kjøpte en slik nå: Cactuz 50% DEET mot mygg/flått på denne link: https://www.komplettapotek.no/product/887136/reise-sport-og-fritid/sport-og-fritidsutstyr/cactuz-50-deet-mot-myggflaatt# Måtte bare kjøpe, da jeg ser ikke ut etter en ferietur samt noen gå turer i norsk natur !!! Skal også på en lengre reise til Asia i sept/okt så nå er det alvor ... Har hørt at hvitløk er et kjerringråd mot faenskapet.
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Ikke kjøpt, men fikk en splitter pine ny Topp Åsnes jakke
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Er fortiden på ferietur i Kroatia, og benytter selvfølgelig anledningen for å besøke sportsbutikker for å se om man finne noe av interesse. Det har ikke blitt noe av betydning, MEN til min store overraskelse så har jeg gått (mye ) ned i størrelse. Da jeg logget meg på Fjellforum for første gang benyttet jeg xxl. I går kjøpte jeg min første McKinley bestefar trøye i størrelse M !!! Dette måtte feires med en bedre Biff. (og så får jeg ta sorgene med klesbudsjettet senere....Forhåpentligvis så finnes det noe lurium av et kraftig krympemiddel i handelen.)
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpe meg en slik exped bivybag: https://www.vpg.no/exped/114759/exped-bivybag-event-pu og har også fått en slik exped hengekøye: https://brukas.no/turutstyr/liggeunderlag-hengekoyer/hengekoyer/exped-ergo-hammock-combi.html Så nå er det bare å få tid til å benytte herlighetene.....
 9. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Først må jeg bare innrømme at mitt kunnskapsnivå vedr. hengekøye er svært begrenset. Regner med at det å ligge på en hengekøye i fylla på Ios ikke teller... Uansett så har jeg nå fått en slik Exped ergo combi. Denne har et rom, der du kan legg inn underlaget, jerven duk, hot bed camp quilt fra mountain hardware. Så til poenget. Hvor mye av hengekøya bør quilten dekke ?
 10. Jeg har en slik Patagonia: https://www.fjellsport.no/merker/n-z/patagonia/patagonia-m-nano-air-hoody-nouveau-green.html Suveren !!
 11. Exped ergo hammock - lang person.

  Mottok en slik Ergo combi : https://brukas.no/turutstyr/liggeunderlag-hengekoyer/hengekoyer/exped-ergo-hammock-combi.html Virker til å være meget bra, og ja det er den oppdaterte versjonen. Vil kalle dette et røverkjøp. Min Downmat LW forsvinner i køya.. Så tror nok at de 2 meterene som Exped sier er reelle.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Har vært innom bestilingskappen på både Aliexpress, amfibi og Brukås i dag.... Fikk plutselig lyst til å prøve hengekøyelivet, så det ble en Exped Ergo Hammock Combi.
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig fikk man nytte av 8 manns lavoen. Det var skole avslutning for mellomste så da ble det overnattingstur i strålende vær. Hadde aldri trodd at man kunne overfylle en Bergans Powerframe, men det gikk
 14. Hvordan overleve telttur i regnvær?

  Kanskje et sidespor, men dog viktig-->Sko valg. Hadde jeg måtte vært ute i 1-2 uker med regn, så er det bare Lundhags som duger. Og en slik regnhatt: http://www.outnorth.no/marmot/precip-safari-hat-14706#Black
 15. Røverkjøp og gode tilbud

  Sportsnett har i alle fall fortsatt tilbud på nettbutikken. Bestilte akkurat nå: 1 x Brynje / Wool thermo light shirt / BLACK kr 384,30 2 x Brynje / T-shirt wool fine mesh / Sort kr 314,30