Gå til innhold
 • Bli medlem

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Blaser vant dagen sist 9. november

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag 17. januar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

5 569 profilvisninger
 1. okey, Bushcraft Essentials Bushbox Ultralight er kommet i hus og måtte prøves. Det blir for trangt med Trangias vintersats inne i selve brenneren. Så da ble det en annen løsning. Klippet ned en aluform kake og la en forvarmings filt nedi. så var det bare å helle på rødsprit, tenne på og sette den under Bushbox. Forvarmingen gikk greit. På min kjele bruke jeg 6 min og 30 sek for å koke opp 0,6 L vann. Av det andre bilde ser dere vekten på 150 gram komplett sett. Helt ok!
 2. Jepp, det er mange muligheter. På min whithe box stove har jeg kjøpt en kakeform i alu og så har jeg peis tråd i rundt. Lett og effektivt. Vedr. forvarming så tar jeg det litt videre nå. Har bestill en Zippo handvarmer ( 12t). Dette skyldes noen tanker tilbake til kalde vinterøvelser og jeg hadde en slik hanvarmer som gikk på kull pinner. Det reddet meg mang en dag og natt. Spesielt behagelig å legge på magen eller nakken + i lomma. Tanken er at denne skal forvarme GASS bokser, men helt sikker på at denne kan brukes til trangia og på kroppen.
 3. Hei Lars, Ja jeg er også en av de som har forelsket meg i Winter satsen. Har bestilt denne nå: Bushcraft Essentials Bushbox Ultralight i håp om at det blir noe ala Triangle.... PS ikke legg dette inn på tråden om kvistbrennere - da blir jeg vel utstøtt
 4. Tja... Det har ikke blitt så mange innlegg på meg her inne nå. Årsaken er at den ene foten reagerer dessverre negativt på fotturer. Kjenner fort til Hamstring. Skjønner ikke helt hvorfor. Løping og tøff trening på romaskin er helt ok !!! Uansett en farsdagstur i går med kakao og sjokolade. På lørdag var det å ha med minsten på tomflaske jakt i skogen. Selvfølgelig da også med sjokolade og kakao. KOS DERE PÅ TUR!!!!
 5. Bestilte på torsdag. varene ble sendt fredag og hentet de i dag(Tirsdag).
 6. Bestilte også litt hardware i fra addnature i dag. Har bestilt mye i fra de før og også reklamert/returnert. Har opplevd i det siste at flere at disse nettselskapene er ivrige til å sende ut faktrura så lenge EDI er lagt inn hos posten/post nord. I det ene tilfelle måtte jeg gå inn på klarna og stoppe betalingen ettersom varen ikke var fremme på 14nde dag.
 7. @fiskekongen, dersom det viser seg at du har glemt noe i farten, så send meg en PM. Jeg bor jo i Kongsberg, så kan alltids være behjelpelig. Dog, fiskelykke det har jeg ikke på lager
 8. og les gjerne denne tråden, i alle fall side 3
 9. hmm, 4 dagers restitusjonstid høres jo enormt ut. En slik økt er jo total utmattelse. Det meste jeg har vært på er 39 timer og da er jeg sliten... Jeg er sikker på at du har gjort det riktig, men spør for sikkerhets skyld. Har du justert pulssonene ut i fra din egen max puls ? En fin formel for å beregne max puls er: 208-(0,7 *alder i år) Deretter, har du prøvd å flytte klokka over til den andre hånda for å se om det blir mer riktig med tanke på puls ? Jeg er rimelig fornøyd med pulsmålingen på klokka. Og prøver da å unngå å komme opp i sone 4 ( Terskel)
 10. Dattera får nå min fenix 3 hr, så da har jeg bestilt 6x pro solar. Bruker klokka mest til trening. På tur har det vært for å loggføre turene samt å se på antall timer restitusjon. Selvfølgelig legger jeg inn basecamp for å eventuelt finne tilbake dersom dårlig vær. Tempe brukes i leiren.
 11. Endelig fikk vi tid til årets rypejakt helt nord i Trøndelag Et fantastisk fint område med mye ryper. Fikk også høstet noen kantareller som ble brukt til kveldens biff. Værgudene var ikke helt med på laget, så det ble MANGE timer i regn.
 12. Dersom du gidder å komme til Kongsberg, så kan du få prøve mitt.
 13. Nei, skjønner ikke hvorfor man tar med seg en CO måler. Jeg skal nå på en lengre jakt tur. Der vil jeg ha med meg en lavo som sosialt samlingspunkt dersom det regner. Det første jeg har på pakklisten er CO måler!
 14. Tja, etter å ha slitt med hamstring som helt sikkert kommer i fra alt for mye for tøffe topp turer, så har jeg gått over til løping på asfalt ... Da forsvant hamstringen. Nå er jo løping ikke akkurat guds gave til menneskeheten, så krydrer tilværelsen derfor med å bestille en skikkelig seriøs romaskin. Dette for å bygge opp styrken slik at jeg igjen kan dra til på toppturene.
 15. jeg har begge. Dersom brenneren skal inn i forteltet så velg 123. 442 kan gi/gir høye flammer ved opptenning. Tror denne også gir mer CO. Min 442 fungerer vel heller ikke under -5.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.