Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  290
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ved Numedalslågen

Nylige profilbesøk

819 profilvisninger
 1. Røverkjøp og gode tilbud

  Her er det 50% på Hilleberg Jannu og Tarra: https://www.pyramidensport.com/specials
 2. Anbefaling av klokke

  Nå har jeg hatt Fenix 3 siden desember og er stort sett fornøyd. Bildet viser treningsoversikten for uken . KJÆKT! Blir litt sår under pulsmåleren, så tar av meg klokken på kvelden.
 3. Hva har du lest nå ?

  Holder på med "knuteboka" av Johan J. Petersen. Meget matnyttig for meg i alle fall, da jeg aldri har lest overhode noe om knuter før.
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Det vare bare den ene. På Gulskogen. Jeg har sett før at de har hatt på Mjøndalen/krogstadsenteret.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Var en tur innom xxl i dag. Ble en Ulvang rav bukse til 300,- og en sea to summit poncho til 350,-
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Norsegear kjører som alle andre tilbud. https://no.norsegear.com/outlet?size=48 Ble fingervanter og T.IB bukse ++
 7. Ovn til Helsport Finnmark 6-8

  Ser at Frisport kommer med en ny ovn: https://www.frisport.no/lavvo-ovn-mini Les løsningen. Virker fornuftig med å feste pipa både til lavostanga og varmerøret til beskyttelse.
 8. Hvem har hund og hvilken rase?

  Leo vokser til og har blitt 8 mnd allerede og 28 kg. Har allerede tatt stand på rype og tiur
 9. Rifleskudd som klikker.

  @sherpa, Gratulerer med rifle ! Når det gjelder mulige årsaker til klikket, så er det bedre å spørre på kammeret.no Selvfølgelig også på en fin kombo vedr. trenings og jakt ammo. Hva skal du jakte da ? NB! Ikke kjøp inn mengder av skudd før du har funnet en type som passer din rifle. Jeg måtte prøve mange forskjellige typer før jeg fant ferdigrullet type(r)
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Er fortiden i India og har benyttet muligheten til å besøke en nasjonalpark. Her er det en herlig varme gitt --> 38 grader og sol Det fine med Tadoba nasjonal park er at man kommer nært til ville dyr, deriblandt tiger ! I det bilde med noen foran meg ligger en tiger ca. 60 meter i fra bilen. ( dessverre vises ikke tigeren klart på bildet) På turen fikk jeg se påfugel, bøffel, krokodille, hjort, store dådyr, aper, tiger +++
 11. Coleman primus

  litt off topick denne tråden: Har vurdert i evigheter om jeg skulle kjøpe en 533 eller en ny 442. Men vil heller prøve noe nytt. Har derfor bestilt en Optimus vega og et esbitt kokesett på outnorth. De har 20% i dag, så det er noen multifulere der man også har lyst på da...! Tanken med Vega +esbit er å få til en lav forvarming av gassboksen når det er behov. PS prøvde min jetboil sol her forleden i -11 grader og det fungerte for å lage to kopper med kaffe. Så vil prøve å følge gass sporet med meget lav forvarming PS, jeg er vel, heldigvis, en av de få som har sittet i en kappeduker med en antent full gassboks. Greide å kaste den ut av teltet før den gikk av. ( Dette var den gamle primustypen der man måtte stikke hull i boksen. Det var akkurat ikke noe sjakktrekk å gjøre det ved en 111 i søvne).
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Optimus Vega og Esbit kokesett PS Outnorth har 20% og fraktfritt i dag!
 13. Hva har du kjøpt nå!

  en Jetboil coffe press og en power bank på 20 000 mAh
 14. Stekepanne

  Da ble den en GSI gitt. Virker robust ja og noe helt annet enn Trangia frypan. I alle fall ikke noen bulker etter prøvekjøring på Coleman 442
 15. Stekepanne

  Kanskje dette ? http://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/kjokkenutstyr/WEB17508/weber-style-stekepanne-kjele-17508 Har meget lyst på teflon belegg....slik at det er bare å tørke av etter bruk.