Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  393
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 333 profilvisninger
 1. Ultralight?

  Denne tråden gir litt informasjon. Start i alle fall med å sette deg et mål på hvor mye alt kan veie ( inkl. klær på kroppen, sko etc). Kommer du under 10 Kg totalt så er det bra nok synes jeg.
 2. Prisbelønnet utekniv

  Har mottatt kniven og inntrykket er bra. Slipper vel å ta med min fallkniven f1 heretter..
 3. Treski hvordan?

  Dersom du er på Netflix kan du se denne filmen; Happy People: a year on the taiga Mange tips her !
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Dro innom forsvarsutsalget i Drammen og det ble: 1. Forsvarets ull genser:150,- 2. Feltflaske:95,- 3. Fotposer: 300,-
 5. Prisbelønnet utekniv

  Falt for denne reklamen her: http://bestitest.kundebilag.no/best-i-test/prisbelønnet-utekniv ...OK4 kniven har 3 mm kraftige blad i japansk karbonstål med skandinavisk sliping. Bladet har sort EPD-belegg som beskytter effektivt mot rust. Det at den slipte ryggen er utformet for bruk av tennstål, er veldig praktisk! – Friluftsfans kommer også til å være veldig fornøyde med at hver kniv har en tang på hele 82 mm for å tåle tøff bruk, sier Nikita Golovlev. Billig er den jo også ( ca. 200,-), så da må den jo prøves..
 6. Hva har du kjøpt nå!

  dro til med Bergans Trollhetta fjellsko på vennesalg hos xxl. Førsteinntrykket et at dette er solide sko.
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fryktelig fint vær i Trøndelag da !! Men dog svært vindfult. Så derfor ble det en kombinasjon av bare tur og jakt på rype..... Fikk med meg gamlingen på 75 år i dette ulendte terrenget. Vi konkluderte med at dette var hans siste tur her ja-Dessverre. ( Det ble litt over 400 høydemeter) Forøvrig så har jeg en ny opplevelse på turen. Jeg tok med spring vann for å være sikker på at vi kunne lage oss kaffe/te !! ( Det har jeg aldri opplevd før i Trøndelag)
 8. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Her selv fått mail om koden ja. De spesifiserer også: Kampanjen varer t.o.m. 27.09. Gjelder ikke allerede nedsatte varer og elektronikk.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Dessverre så står det på siden: This product is no longer available. Try using Search to find similar products.
 10. Imprægnerer fuld læder... HowTo?

  Jeg har også sammen problem med mine Alfa Walking Advance ( Nubuck istedet for vanlig lær) og akkurat på samme sted. Jeg har brukt Nike wax nubuck og bivoks ( som anbefalt av Alfa). https://alfa.no/kundesenter/vedlikehold/vedlikehold-av-nubuck Så foreløpig er dette heretter bare godværssko!!
 11. Erfaringer rundt Hilleberg Unna/Soulo

  For de av oss som trenger speil for å sette på linser, så kan jeg tipse om følgende: Bare legg speilet oppå tankrenna, så går alt så mye bedre ..Og er det bløtt på bakken så hjelper footprintet -for man må jo stå på kne.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Da er første uken av rypejakta 2017 over- Dessverre ! På lørdag ble det til å gå opp til basecamp og kose seg utover kvelden. Fikk prøvd ut mitt Hilleberg Soulo med footprint for første gang. Dette var en udelt positiv overraskelse. ( Vi hadde mye regn og sikkert storm i kastene på natta, og jeg sov bekymringsløst) Søndagen regnet det hele dagen, og det var i alle fall det ikke YR hadde prediktert. Så jeg fikk svi litt pga. softshell bekledningen. På mandag var været så mye mye bedre. Rype ble det også på oss. Til slutt et farvel bilde fra jaktterrenget vi har brukt i mange mange år. Nå har gamlingen fylt 75 år og slike hardhaus turer er nok over for han.
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Har blitt litt smittet av N+1 viruset på telt... Fikk kjøpt Fjällräven Abisko Lightweight 1 for 999,- hos Gsport. Veiledende er 2499,-
 14. Niak mot Unna

  Har ikke problem med å få LW inn i soulo. Skal bruke soulo med footprint, LW med chair kit og kanskje Helsport LY gapahuk som oppsett i dagene som kommer.