Jump to content

Blaser

+Sponsor
 • Posts

  1,173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Blaser last won the day on September 21

Blaser had the most liked content!

1 Follower

About Blaser

 • Birthday January 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kongsberg

Recent Profile Visitors

6,667 profile views
 1. Dette kan jo være et alternativ: https://www.elektroimportoren.no/suprabeam-multilykt-m6-xr-2000-lumen/8803900/Product.html?Referer=prisguide&utm_campaign=prisguide&utm_medium=cpc&utm_source=Prisguide Prisen er i alle fall helt ok.
 2. Til opplysning så har storebroren på 100L en avstand på 49 cm. Jeg hadde nok kjøpt en 100L uansett.
 3. Først et bilde av mine favoritt sko, Bergans Trollhetta. Deretter et bilde av mine basecamp sko- Viking Ascent sammen med en passende bålbukse.
 4. https://www.aliexpress.com/item/4000306686922.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.44da4c4dMsHJQu
 5. Brynje har jakke i Ventile nå: https://www.brynje.no/explore-ventile-jacket-men Jakken holder deg tørr og komfortabel gjennom lette regnskurer og stoffet tørker raskt. I timesvis med tungt regn vil det etter hvert begynne å lekke gjennom, men til gjengjeld har du ei jakke som puster veldig mye bedre enn en ren skalljakke. Materiale 1: Tettvevd, 1-lags Ventile-stoff i 100% organisk rå-bomull. Stoffet sveller ut i vått vær og holder deg tørr i lange tider (vannsøyle 750 mm).
 6. tja, se bilde. Stokken kommer jo i kontakt med hoftelomma. Den kan tas av. Dersom du tar av den, så kan du legge et tøystykke / tre en flecee/ull buff på beltet slik at den kommer imellom.
 7. Yes, jeger ja. Har Blaser R8 med syntstokk ( så jeg slipper å være redd ). 2 løp og 3 kikkerter ( Zeiss, Swarovski og aimpoint). Aimpoint har jeg med meg i reserve evt. brukes på trange poster. Er primært rypejeger, se link; Og da skyter jeg med begge øyne åpne, så da er aimpointen god På min Langevann så kan man evt. ta av hoftelommen, så det skal allefall ikke være noe problem.
 8. Okey, Som du ser av bildene så er det mye plass i en slik sekk ( Bergans Langevann 11 L -tipper det er forrige versjon) Har lagt i 2 ullfrotte - en genser ( 200 g XL) og en vest ( 400 g og XL). Begge fra Woolpower Sidelommene/hofte er ikke brukt. Som du ser av siste bilde er det fortsatt mulig å ha mer ned i hovedrommet. viltsekken/rypesekken er tatt av. ( 8 brødskiver, 0,5 L thermos, 0,4 L vannflaske, kniv, lykt, tau/drag, 2 par engangshansker, våtservietter OG sitteunderlag)
 9. okey, er dette pakklisten i sekken? tau, ekstra kniv, hodelykt, engangshansker, våtservietter/papir osv, samt nistepakke og eit klesskift ( = ullfrotte genser ?). +Thermos ( 0,35L ? ) +Drikkeflaske(0,5 L?)
 10. Er meget fornøyd med min lille basecamp lykt fra Nitecore, så bestilte en til for å ha i reserve. ( Ser ut som om den ikke produseres lengre)
 11. Jeg ville ha kjøp en slik: https://prisguiden.no/produkt/bergans-budor-hip-pack-11l-480826 Da er problemet løst.
 12. https://www.fjellforum.no/topic/42341-lundhags-som-bøyer-feil-noen-tips-om-hvordan-man-kan-endre/
 13. Da er dessverre årets høydepunkt over, en jakttur i nordre Trøndelag! Denne gangen var vi heldige med været, dvs. overhode ikke noe regn på de 3 dagene turen varte. Ettersom det er en jakttur med mye sosialt /kos rundt bålet så blir det noen ekstra kilo i sekken.... Greide som vanlig å fylle opp min Powerframe( 130L+) Nå har jeg jaktet rype i over 40 år ( = jepp startet tidlig) og det er viktig å lære opp neste generasjon i jakt og det med å overnatte ute i vår fine natur. Selv tok jeg inn på CASE DEL HILLEBERG SOULO--> Fantastisk, men det er jo dårlig med tørkemuligheter, så måtte ta naturen til hjelp. Optimus Vega og Primus panne er en ypperlig kombinasjon når man skal tilberede indrefilet +++ i basecamp. På selve turen ble MSR windburner brukt for te, kaffe, Kakao og real turmat. Bombesikker. Øks og sag er helt nødvendig, og til neste år blir det nok med en større sag.
 14. Her mitt UL oppsett; Veier 210 gram. vindskjerm 30 gram, brenner 30 gram og kjele 150 gram. samt en Vrago flaske med innhold. https://whiteboxalcoholstoves.com/
 15. se min post i fra 26 april 2019 vedr CO måling:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy