Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  929
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Blaser vant dagen sist April 28

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

3 814 profilvisninger
 1. Ut på en tur i pøsregn og skodde. Måtte lufte litt i ermene for å drenere ut svetten regelmessig! Uansett kaffe måte kokes.
 2. Bestilte en soto windmaster på ( mass) drop nå. https://drop.com/buy/soto-windmaster-stove?utm_source=linkshare&referer=S72KRW
 3. Gav bort en seriøst dyr Lundhagsbukse som var så og si ubrukt. Håper jeg ser den igjen på turer i høst
 4. Hei, Ja, disse skoa er lunefulle..... så her må man prøve seg frem. se link: Føler du at helen sitter passe tight ? Ville ha prøvd med en ekstra såle for å bygge i høyden. Må ha 2 sokker i skoa. Liner og en tykkere.
 5. jepp, helt korret @SnorreL bruker peisbrensel. Fungerer på alt untatt whisperliten. Dette skyldes nok at det kommer en god del bensin ned i forvarmerskåla. Kanskje jeg skal tømme det ut og så fylle på med peisbrensel ? Må prøves i dag
 6. noen som har løst koden for å eliminere sotingen under brennerhodet pga. forvarming ?
 7. Det er nattåpent i Bø i dag/Kveld. Mange gode tilbud hos Brukaas sport Fikk kjøpt meg Inov-8 x claw 275 til 499,- Veiledende er 1795 En fjellreven High cost bukse til 499,-. Veiledende er 1499 Mye Norrøna/ Bergans til 30-40% rabatt.
 8. Prøvde både exsos og Levity før jeg kjøpte. Valgte exsos og har nå både 38 og 58 literen. Superfornøyd. Uansett, velg den størrelsen du normalt bruker. M er M.
 9. Har mange forskjellige fjellsko. Dersom jeg skulle gå i mye myr så er det en type sko som egner seg meget bra og det er lundhags. Jeg har varianten proffessional nå og den bli med på årets høst jakt i vått terreng
 10. Har ikke noen innspill, men kan forklare hva jeg gjør. Ved bruk av Garmin fenix så lastes jo turen opp i garmin connect. Deretter er det bare å gå på innstillinger og der kan man velg om man vil overføre turen til Gogle earth, gpx. Enkelt som bare det. Har også appen GeoViewer. Brukte denne i helgen for å finne min nåværende posisjon. det virker som om den fungerer uten ( eller bare med 1 liten stolpe) mobildekning. Synes denne er super. Bruker også appen Eartmate ved bruk av Garmin inreach mini for å legge inn veipunkter . disse overføres så til mini som da kan brukes til navigering.
 11. En dagstur på Blefjell med innlagt fiske. Ble ei napp eller fisk. Men du verden for en fin natur! Heldigvis var det godt at egg & bacon samt kaffe& sjokolade var med.
 12. Primært synt. Synes ull klør litt. Brukte ull i dag. se bilde. var 16 grader og litt vind. gikk bare i nettingen. ( og med exos 58l sekken) For meg puster ikke vantett skalljakke godt nok, så da er det bare å ha med seg ekstra klær for skifte! Svetter en del , så ryggen blir blaut uansett klær med tettsittende sekk Synes at de trekker like mye svette og tørker ca. .på samme tid.
 13. Har brukt konsekvent kombinasjonen nettig og vindjakke på turene i år. Erfaringen er at man; 1. Må ha en vindjakke som er meget pustende for å unngå mest mulig svetteansamling. Fungerer fint ned til 3 grader. ( har ikke prøvd i lavere temp.) 2. Sekken må ha pustende seler og netting i ryggen. Har i dag en Dauter og Lundhags med pustende netting som dagstursekk, men ikke pustende seler. Så nå er en exos 38 på vei. ( har exos 58, men blir overkill som dagstursekk).
 14. Dro på en helgetur til Oslo. Fant en super butikk for de som har behov for rabatt på tur klær. Butikken heter Sportshuset outlet og ligger i storgata 20. dvs like ved Oslo S. Det ble sagt at de selger ut det Gsport/Intersport ikke greier å selge ut. Eksempler på hva jeg kjøpte; Fjellreven abisko hybrid breeze jakke til 800, rabatt på 1200,- Mammut runbold trail so bukse til 600, rabatt på 1000,-
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.