Gå til innhold

Blaser

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  964
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Blaser vant dagen sist April 28

Blaser hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Blaser

 • Bursdag Januar 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

4 008 profilvisninger
 1. ja, det er en bardun fra hver stang( topp). Husker ikke om du kan lage flere fra toppen, men det går sikkert. Er på utenlandsreise nå så kan ikke undersøke.
 2. Jepp, teltet er perfekt dersom man skal bare sove med sine 85 cm høyde. Har virkelig lyst til å spørre helsport om de kan lage et med 100 cm høyde...
 3. Egen tråd om Helsport Mil 1 her: og bilde
 4. Har jo sett selv på dette teltet, men er skeptisk til ventilasjonen. Det har jo bare en ventil på siden og så må man vel løfte opp på den andre langsiden .. Mitt helsport MIL 1 er jo konstuert slik at man har dører på begge langsidene og der er det i alle fall kjekt med å ha begge åpne
 5. fy f... Tror jeg har sett på flere tusen telt, i alle fall så føles det slik ut. Virker jo det er vanskeligere å bestemme seg for telt enn bil jo! Har vel kommet til at det står mellom Lofoten og Zpacks duplex med freestanding kit.
 6. ..og har du rengjort spindelen og sjekket at o-ringene er på plass samt innsmurt ?
 7. Når det gjelder pulsering så har jeg oppdaget på min Optimus Polaris at ved å heve sprederplaten litt hjelper betraktelig.
 8. Tror vi får stenge denne tråden nå. Det blir jo så alt for mange nye telt man får så innmari lyst på. Trekkertents er spennende!
 9. Helt riktig, tror ikke det har mange som både har soulo og unna nei! Jeg valgte soulon før unna pga. fortelt med fotprint som jakttelt i høyfjellet. ...Kunne sikkert ha valgt unna alikevel og vært fornøyd! PS Kjøpte Souloen før Helsport Mil 1LT.... Med erfaringen i fra Mil1LT hadde det nok blitt Unna. Rett og slett for J... at Mil 1LT er bare 85 i høyden!!!!!!
 10. Liker selvfølgelig telt som har kryssende stenger, så Unna og Trolltind er hyperaktuel. Hadde vekten på black diamond Ahwahnne teltet vært på samme nivå, så hadde jeg kjøpt det. Det teltet føler jeg er storebroren til Helsport Mil-1. Liker virkelig designet med å kunne åpne begge langsidene. Men så er jeg også for å ha et fortelt så derfor kommer nok Hilleberg Anjan og Helsport Lofoten superlight med i evalueringen. Regner med at de takler en tur på vidda, eller ? Av alternativene Unna, Trolltind, Anjan og Lofoten sier magefølelsen at Lofoten har tatt en liten ledelse.
 11. Helt enig at Abisko er et godt telt. Jeg har teltet, eller rettere sagt modelen før som heter lightweight 1. Her er høyden 91 på det meste. Det går akkurat ikke. Ellers så er det et kjempetelt!
 12. okey, hva er det perfekte teltet på Hardangerrvidda i sommerhalvåret for en ukestur for en person? krav, minimums innvendig høyde på 95 cm. ( Liker godt helsport mil-1, men det er bare 85 cm i høyden. Hilleberg soulo blir for tungt... har begge)
 13. Jeg og @hesthov teltet 150 meter fra Eriksbu, ved den lille fossen som går ut i vannet. En fin plass! se tråden her:
 14. Blaser

  Rypejakt nok en gang

  ref. start innlegget til @REs så har jeg nå selv begynt å gjort meg opp min personlige mening. For min egen del startet rypejakta på 70 tallet og fikk min første rype bare 10 år gammel. På 70, 80 og delvis 90 tallet var det mye ryper der vi jaktet. Nå i år var det "svart hav". Noe har skjedd, og det er ikke jegenen sin skyld, i alle fall der vi jakter. Ettersom vi ikke såg noen ryper, så ble jakta avsluttet etter dag 1. PS vi har en jaktpremiert hund, og værmessig så var det idelle forhold. Så det var derfor enkelt å ta konklusjonen om at vi opplevde "svart hav". Nå er det jo slik at for meg er ikke antallet ryper viktig lengre, det er mer opplevelsen og det sosiale rundt. Vi kommer garantert ikke tilbake, men heller finne et område der vi vet det er nok rype til å ta ut noen. Synes virkelig at fjellstyrene kan takstere og så beslutte om man skal åpne for jakt. Så tilslutt noen biler; En fullstappet Powerframe sekk er bra for det sosiale ved leirbålet, Et bilde av gamlingen (77 år) som orker å delta-IMPONERENDE!!. ( Må dog innrømme at han ble sliten på vei ned de 750 høydemeterene.) Tilslutt takker gamlingen for seg. Nå er det desverre slutt med slike turer for hans del. ( Hytte og flatt terreng er ok, men ikke tomannstelt med engelsksetter og bratte fjell)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.