Gå til innhold
 • Bli medlem

PTG

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 071
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

PTG vant dagen sist 23. januar 2017

PTG hadde mest likt innhold!

Om PTG

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lillehammer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tenker 5 cm under kroppshøyde. Det vil matche litt bedre ut ifra vekt, da skia bærer litt mer og er litt mer stabil nedover på variert ført. Så feil på bindinga du foreslo, marker Alpinist er helt topp.
 2. Jeg ville da gått for "allround" som gir de en veldig bra plattform for variert bruk, både oppover og nedover under de felste førefohold. Midtbredde 88 eller 96 er begge da innafor. Ikke velg for lange ski, og velg noen som er litt myke da er de lettere å starte med. K2 wayback er helt sikkert fint. Når det gjelder vekt er jeg usikker på om Marker er kanskje litt i den tyngre enden.
 3. Her er hva jeg skrev om saken i 2006 og jeg bruker fortsatt samme konsept . Det eneste jeg kan legge til er at tåladdene på tilpasses skoene da læret er stivt, da unngår man snø mellom sko og tåladd. I tillegg har Berghaus kommet med isolert Yeti (til helt annen pris), som jeg vil tro er topp. til skigåing : - vanlig, men romslige telemarkskisko med tykk ullsåle nedi. - tåladder (kjøpes på forsvarsbrukt.no til kr 30) -østerdalssokk (forsvarbrukt.no til kr 50) eller sivil sokk i vadmel (anbefales da den går lengre opp og er tykkere). Hælbindingen må kunne
 4. Jeg sier som @Terka: "er du usikker, så er du ikke usikker". I dette ligger veldig mye, da det også inkluderer din risiko vilje, hvilke planer du har for backup etc. I klatring gjør vi alltid en risikovurdering av enkeltpunkter i en sikkerhetskjede, sjansen for at de kan oppstå og hvor kritisk det er, for svikter ett vitalt ledd så svikter hele sikringskjeden som igjen kan være fatalt. Og så er målet å legge inn tiltak for å redusere/eliminere disse, eller rett og slett konkludere med at "oppsettet" man har valgt har for høy risiko og dermed legge ny plan. For dette er det etablert generelt m
 5. Du nevner ikke styrketrening. Om du ikke har prøvd det ville jeg ha sjekket litt rundt mulige øvelser. Personlig har jeg best erfaring med aktiv opptrening og spesielt eksentriske øvelser til å gjenskape funksjonell struktur og styrke for sener, samt desensivere smerterespons. Såler tror jeg er mer midlertidig tiltak eller for å korrigere feilfunksjon.
 6. PTG

  Vindsekk

  Samme sekk her. Om vinteren er den alltid med på dagsturer og spesielt på toppskiturer hvor man ofte er svett så er den fin å sitte i ved kortvarig rast. Og er man 2 er varmeøkningen god.
 7. Takk for fin skildring av ett område som er dels ukjent for meg. 👍
 8. Ja, i løssnø fungerer kortfeller og pulk dårlig. I tillegg skader det ikke å trekke litt pulk først, så kroppen får tilpasset seg. Både muskler/sener og om skoa eventuelt gnager og steder må polstres.
 9. For sterk vind og elvebuldring så er silikon øreplugger som formes helt perfekt, de tar all lyd, Kan kjøpes på apotek.
 10. Da har jeg endelig fått testet. Input: bensin, utetemp 15 grader, lett vind 1-2sm. Springvann, 1L til fosskoking : 4:30 min. Tett lokk bare på kjelen (stekkepanne over) Springvann, 1L til fosskoking: 5:10 min. Stekepanne oppned og plassert på vindskjerm beina når de er oppe. Det kan se ut som du har plassert kokekjelen på vindskjerm beina, mens jeg alltid plasserer kokekjelen på primusbeina, da blir varmen mer direkte..
 11. Så bra du fant ut av det. 7:30 hørtes veldig lenge ut. Jeg skal sjekke min idag og se hvor lang tid den bruker. Var testen med eller uten vindskjerm og lokk?
 12. Jeg har eldre Garmin, men samme problematikk så jeg glatter sporet i etterkant. Det skyldes at GPS "slår seg dels av" og må da slå seg på igjen, fixere og vil da ikke bruke forrige punkter og korrigere på samme måte ift satellitt lock. Typisk er den for min del mer forvirret i trange daler hvor færre satelitter fixeres. Har du veldig store avvik må du sikre at du har seneste programvare, da dette var en feil som skal være korrigert i siste programvare.
 13. Har enkelt oppsett med Whisperlight Int'l og Trangia brukt i mange år, veldig enkel modifikasjon - kun 3 små hakk til beina. Fra toppen føres slange og bein (samlet) igjennom. Sett så beina ut i hakka. Ved bruk kan man benytte brenner beina eller de som er på Trangian.
 14. Ville valgt noe fra elve padler segmentet, de har bukser med tetning oppe og nede, samt to-delte kombinasjoner om du også vil ha overdel. f.eks [Hidden Content]
 15. Imponerende, og ingen kan si at du tynte vekta på sekken
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.