Gå til innhold
 • Bli medlem

PTG

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

PTG vant dagen sist 23. januar 2017

PTG hadde mest likt innhold!

Om PTG

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lillehammer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. PTG

  Vindsekk

  Samme sekk her. Om vinteren er den alltid med på dagsturer og spesielt på toppskiturer hvor man ofte er svett så er den fin å sitte i ved kortvarig rast. Og er man 2 er varmeøkningen god.
 2. Takk for fin skildring av ett område som er dels ukjent for meg. 👍
 3. Ja, i løssnø fungerer kortfeller og pulk dårlig. I tillegg skader det ikke å trekke litt pulk først, så kroppen får tilpasset seg. Både muskler/sener og om skoa eventuelt gnager og steder må polstres.
 4. For sterk vind og elvebuldring så er silikon øreplugger som formes helt perfekt, de tar all lyd, Kan kjøpes på apotek.
 5. Da har jeg endelig fått testet. Input: bensin, utetemp 15 grader, lett vind 1-2sm. Springvann, 1L til fosskoking : 4:30 min. Tett lokk bare på kjelen (stekkepanne over) Springvann, 1L til fosskoking: 5:10 min. Stekepanne oppned og plassert på vindskjerm beina når de er oppe. Det kan se ut som du har plassert kokekjelen på vindskjerm beina, mens jeg alltid plasserer kokekjelen på primusbeina, da blir varmen mer direkte..
 6. Så bra du fant ut av det. 7:30 hørtes veldig lenge ut. Jeg skal sjekke min idag og se hvor lang tid den bruker. Var testen med eller uten vindskjerm og lokk?
 7. Jeg har eldre Garmin, men samme problematikk så jeg glatter sporet i etterkant. Det skyldes at GPS "slår seg dels av" og må da slå seg på igjen, fixere og vil da ikke bruke forrige punkter og korrigere på samme måte ift satellitt lock. Typisk er den for min del mer forvirret i trange daler hvor færre satelitter fixeres. Har du veldig store avvik må du sikre at du har seneste programvare, da dette var en feil som skal være korrigert i siste programvare.
 8. Har enkelt oppsett med Whisperlight Int'l og Trangia brukt i mange år, veldig enkel modifikasjon - kun 3 små hakk til beina. Fra toppen føres slange og bein (samlet) igjennom. Sett så beina ut i hakka. Ved bruk kan man benytte brenner beina eller de som er på Trangian.
 9. Ville valgt noe fra elve padler segmentet, de har bukser med tetning oppe og nede, samt to-delte kombinasjoner om du også vil ha overdel. f.eks [Hidden Content]
 10. Imponerende, og ingen kan si at du tynte vekta på sekken
 11. Her har dere noen nære bilder av eggen så dere kan vurdere om det er okei for dere å klyve ned der [Hidden Content] Jeg ville ha brukt tau der, da lengden på eksponert klatring er over det jeg ville vært komfortabel med og det at fall mest sannsynlig vil være fatalt. Men er dere klyvesterke og har litt høyere terskel for akseptabel risiko så er jo den tekniske graden rundt 3.
 12. Dette må være instruktørs egne meninger og ikke en del av kursmalen for Brattkort. For alt utstyr og produkter så er det produsentens anvisninger som gjelder. Kjennskap til bruk og håndtering av utstyr, i tillegg til visuell inspeksjon er vesentlig for å vurdere reell levetid. @Chad Stokes innlegg dekker noe mer, og i tillegg finner du mye ved å google litt.
 13. Tyder på lekkasje og at gassen kommer ut på feil sted så metallet over blir for varmt. Ellers er det normalt at metallet gløder litt rett under flammen.
 14. Er ikke helt sikkert, men mener at du på telenor.no Mine Sider kan sette opp hvordan SMS/MMS fra Tvilling SIM skal håndteres. Mine SMS fra Tvilling kommer ihvertfall angitt med hovednummer. MMS har jeg ikke aktivtert. Siden mange av oss har hoved telefon gjennom jobb kan det også være bedriftsløsninger som ligger på "toppen" og påvirker dette.
 15. Enig med de over, og skal du gå led på bolt er grigri helt ok, men fortsatt vil ATC være anbefalt om det er led på naturlig sikring du tenker deg. Det jeg merker mest er at ATC,ene har litt forskjellig gripeevne, men på tørt føre så skiller det lite, men du får sjekke litt rundt om du har tenkt å oppgradere til ny ATC så kan det være verdt å sjekke litt. F.eks jeg bruker en petzl reverso, og den sklir litt på isete tau enn andre jeg har prøvd, men med hansker så er det greit. I motsatt ende mener jeg at Edelrid har en Mega Jul som låser nesten som en assistert brems.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.