Gå til innhold

Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  1 050
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Heriks vant dagen sist April 28

Heriks hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Nylige profilbesøk

5 752 profilvisninger
 1. Jeg tenker litt som så at det kanskje ikke er nødvendig å ha postene både i "hvor har du vært på tur" tråden og i egen "klubbtråd" funderer litt på hvordan dette skal virke uten å bli "smør på flesk" og som jeg nå har demonstrert funker det ganske dårlig å flytte gamle poster slik at man bør i alle fall begynne på "ny frisk" Jeg kan godt prøve å slå sammen, splitte tilbake osv. men faren er vel overhengende for at jeg bare gjør vondt verre Progressbar høres ut som en god idè
 2. Det var lettere sagt enn gjort det gitt, for flytt alternativene ble borte av en eller annen grunn. Dette må jeg forske litt på ... @Kjell Iver noen tips om hvordan få denne posten tilbake til "Hvor har du vært på tur i dag" ? Mistenker at det er fordi den ligger som første post i tråden ...
 3. Jeg kan prøve å flytte over ett og se hvordan det blir, men da forsvinner det jo fra "hvor har du vært på tur i dag" Kan eventuelt flytte tilbake etterpå Hvis jeg kopierer så blir det jo jeg som oppretter posten, så kopiering må du gjøre selv. Tror jeg ... Som du ser så blir det sortert etter dato opprettet da, så "hvor har du vært på tur i dag innlegget" ligger øverst, siden det ble skrevet først Men innleggene i gruppa funker som en vanlig post ser det ut til, så vil vel i praksis bli slik som "mine hvor har du vært på tur i dag" innlegg med kommentarer osv. innimellom ..
 4. MSR lager slike telt, Elixir versjonen om du tåler litt vekt Hubba, om du vil ha lett telt. Kuppeltelt, selvstående. Her kan man bruke innertelt og yttertelt hver for seg, det er 2 dører så lett å lage gjennomtrekk. Begge teltene finnes i 2,3 og 4mannsutgave. Jeg har Elixir 2, eneste dumme med det er i grunnen at innerteltet må settes opp først, upraktisk i regn ellers ingen betydning.
 5. Heriks

  DNT

  Nei, og da er vi vel egentlig over på ren hytteutleie? Og det vet jeg nå ikke helt om jeg syntes DNT skal drive så mye med. En ting får nå være at de skal drifte hytter som skal være tilgjengelig for et stort antall mennesker, sikkerhet i fjellet og slikt. Men snakker man ren hytteutleie bør DNTs hytter være helt sidestilt med andre hytter i forhold til hva man får og ikke får lov til å gjøre med dem vedrørende transport, bygging etc.
 6. Heriks

  DNT

  Lurer på om ikke DNT er på vei bort i fra det selv, med stadig flere muligheter for å "booke" seng på hytter (også selvbetjente). Se f.eks nye Skåpet. https://www.ut.no/hytte/3.2488/ Er riktignok plasser der som ikke kan bookes også, men å komme i en av de selvstendige hyttene der som nr. 6 - 7 (som det er madrasser til) vil jo i praksis være ganske uaktuelt vil jeg tro ...
 7. Men spørs om man kommer innenfor kravet om max 5000,- kroner? lager WM i det hele tatt soveposer i den prisklassen
 8. Heriks

  Tips til helgetur i Osloområdet.

  Tja, hvor stort er Osloområdet for deg da? På Blefjell f.eks kan du jo fint få til en natt ved vann og en natt på topp med avreise etter jobb fredag og være hjemme søndag kveld.
 9. Heriks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  FF- Familietreff i helga, opprinnelig planlagt til Venabygdsfjellet men etter noen vurderinger frem og tilbake flyttet til det sørligste stedet vi fant nedafor Trondheim uten varseltrekant på værmeldinga. Det ble Raudøra ved Gjevillvatnet. Trivelig gjeng, 10 voksne og 9 unger ble vi totalt. Heldig med været, 2 kvelder med fantastisk stjernehimmel, sandstrand (og sand over alt!) en liten utflukt lørdag, villmarkstv og marshmallows. Unga så ut til å storkose seg, og vi hadde det vel slett ikke ille vi voksne heller.
 10. Heriks

  Valg av 3 ses. sovepose til fotturer

  Er det som står .. kan vel si det slik at det ikke er verdens beste oversettelser på den nettsiden, vet ikke helt hvor tillitvekkende det er.
 11. Heriks

  Valg av 3 ses. sovepose til fotturer

  Er det ikke det fri retur er for? Sikkert greit å prøve å få tak i RZ om man er venstrehendt. Kan ikke huske at jeg har sett dem i noen fysiske butikker (har ikke akkurat leita da), og alle butikkene prisjakt oppgir som forhandlere er nettbutikker.
 12. Heriks

  Valg av 3 ses. sovepose til fotturer

  Er vel i hovedsak forskjellen på glidelåsen (kort, sentrert glidelås på hyperlaminamodellene). Både Hekta på tur og Fjellsport er helt uproblematiske å handle hos.
 13. Var der i sommer, fin spasertur inn, 4 km, god sti, stort sett flatt. Åpen bu (Sandbakkbue) inne ved Øvre Heimdalsvatnet.
 14. Heriks

  Valg av 3 ses. sovepose til fotturer

  Skriver under på denne, jeg har forøvrig bare mountain hardwear poser og er godt fornøyd med de. Det med glidelåsen er verdt å tenke på, sommerposen min har slik glidelås som den du linker til, den er ikke klaustofobisk å sove i eller noe slikt men .... Jeg er i utgangspunktet ikke akkurat den som ligger og vifter med tærne utenfor soveposen, men i sommer har jeg savna den muligheten altså (varmt å ikke kunne lufte!). Sommerpose med hel glidelås står nok på lista over ting som skal kjøpes inn på et passende tidspunkt. https://www.hektapatur.no/sove-ute/soveposer/3-sesongsposer/mountain-hardwear-lamina-z-flame
 15. Heriks

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Varierer tydeligvis, jeg sendte reklamasjon på en mandag midt i juli og fikk nytt i posten på torsdag samme uke. (Riktignok en slik hvor Fjellsport var sikre på at importør ville godta reklamasjon)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.