Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  467
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Heriks last won the day on Desember 30 2016

Heriks had the most liked content!

Om Heriks

Contact Methods

 • Website URL
  https://hannespace.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Nes, Akershus
 • Interests
  Friluftsliv, Foto

Nylige profilbesøk

2 680 profilvisninger
 1. Finnskogen

  Med forbehold om at denne ikke er helt oppdatert står det litt om arter i de ulike vannene her: http://www.kongsvinger.kommune.no/Emneord/Fritidsfiske/
 2. Finnskogen

  Vel, det er jo bålforbud da .. med mindre det "åpenbart ikke kan medføre brann" Nytt om bålreglene
 3. Finnskogen

  Nei, det kan jeg ikke tenke meg (men forbehold om at året i år selvfølgelig kan være helt ulikt andre år). Jeg bruker å være der på orrhaneleik i slutten av april og da har det ikke vært snø.
 4. Finnskogen

  Varaldskogen, Finnskogrunden kanskje om du vil følge merket sti eller bare gå fra vann til vann om du går på egenhånd. Finnskogrunden Fiskekort Varaldskogen Vet ikke om det er så mange plasser inne på skogen jeg hadde satsa på bålfyring i Mai, men det får du jo vurdere selv ut i fra forholdene.
 5. Like greit jeg ikke har så mye gjester, for jeg har konvertert gjesterommene til henholdvis oppholdsrom for katten og oppbevaringsrom for friluftsutstyr Tørking gjøres i skjulet, låven eller i ett av de nevnte rommene. Hvilket minner meg på at jeg har stuet vekk popupteltet mitt i oppslått tilstand i vedskjulet, får vel se om jeg får plassert det ut igjen eller pakket det vekk.
 6. Tips billig god satelittelefon?

  Såvidt jeg kan se er det en rimelig avskrekkende pris på kontantkort til satelittelefon (har bare sjekka mycom.no, mulig det ser bedre ut andre steder) men ellers tror jeg du slipper bedre ut av det med en inreach og et abonnement du deaktiverer når du ikke bruker det. Såfremt du ikke trenger den tale funksjonen altså ...
 7. Bo i det, eller oppsøke det?

  barna? uten at jeg er mer sikker enn deg ...
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dønna er kjempeflott, morfar er derifra men lenge siden jeg har vært der nå .. er vel på tide å ta seg en tur igjen. Men har Dønnamann blitt butt i nesa, eller er det bare kameravinkel som gjør det?
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  I dag måtte turstøvlene luftes så det ble tur til en ny topp ... Røsåsen. Finfin tur, greit med brodder kan man vel si. En av bygdas bedre utsikter påstås det, litt mange trær i veien om man spør meg, men sånn er det nå engang på disse kanter. Nes Turlag gjør en kjempejobb med skilting og tilrettelegging av bålplasser.
 10. Lavterskel jentetur

  Foreløpig ser det lovende ut for 9. - 11. juni, men jeg tør ikke love så tidlig på året at det ordner seg med alt som må klaffe. Har satt det opp i kalenderen og skal prøve å ta hensyn til det i videre planlegging om det ender opp med denne helga.
 11. Gå inn jaktstøvler

  Jeg har alltid kjøpt fjellstøvlene mine i samme størrelse som jeg bruker i andre sko, og det har gått helt fint men ser det er mange som sverger til et nummer eller to større. Så lenge man får plass til sokker Det hender jeg stopper og snører dem om før jeg starter på nedoverbakkene, de blir litt løsere utover dagen.
 12. Gå inn jaktstøvler

  Er jo fryktelig kjedelig når skoen passer utmerket bortsett fra i nedoverbakker .. Regner med at du allerede har prøvd å stramme lissene godt over vristen?
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dørstokkmila har rett og slett vært uhorvelig lang i det siste, så også i dag. Hadde tenkt meg på ordentlig tur, men det ble visst bare "en tur ut" i dag også .. det kan vel knappest kalles tur når man ikke er mer enn 500 meter fra ytterdøra, i luftlinje riktignok .. (kan jo selvfølgelig også si "turområde rett utenfor døra"). Men men, voffsene fikk løpt og lekt halvannen time og jeg fikk både grilla pølser og drukket kakao.
 14. Denne burde vi vel skille ut om vi skal snakke mer om dette før det avsporer tråden ..
 15. Så da er det i bunn og grunn bare en kosmetisk (opp)gradering slik at den blir seende ut som de andre noen av GPS'ene til Garmin, er det ikke?