Gå til innhold

Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  1 084
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Heriks vant dagen sist April 28

Heriks hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Nylige profilbesøk

6 154 profilvisninger
 1. Heriks

  Hva har du kjøpt nå!

  Burde kjøpt med meg noen og fått litt fortjeneste her skjønner jeg jaja ..
 2. Heriks

  Hva har du kjøpt nå!

  Til kategorien "kan jo være kjekt å ha" kjøpte jeg meg Fjellpulken selesekk 25 liter sånn veldig på impuls ... Tror det var et greit kjøp, mistenker kanskje prisen ikke er den samme om jeg reiser tilbake på mandag.
 3. Heriks

  Marias jul

  @hesthov opprette som hendelse i kalenderen på den dagen du vil, tagge med julekalender 2018.
 4. Heriks

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg har kjøpt Bergans expedition down light parka så da begynner det vel å bli en samling vinterutstyr her i huset. Men med tanke på hvor mye penger jeg har lagt i vinterutstyr det siste året da (ski, pulk, vintertelt, vintersovepose, jakker, fotposer ++) så er det vel gode muligheter for at det ikke blir ei snøfille å se i overskuelig fremtid tenker jeg.
 5. Heriks

  10 ting man må ha på tur

  Syntes dette var en interessant tråd, og oppfatter slik som @Tessatroll at dette er TS sin "må ha liste " ikke noe andre nødvendigvis "må ha" Bushcraft og tenne bål med tennstål og lærhansker (om man ønsker det) er vel friluftsliv godt som noe. Folk kan jo bidra med sine egne lister over hva de ikke går på tur uten. Har vel ikke noe fast "survival kit" selv men er sekken på ryggen er kniv, førstehjelpsett, kopp/vannflaske og fjellduk fast inventar, samt kart og kompass hvis jeg beveger meg i områder jeg ikke er godt kjent.
 6. Heriks

  Ønskes kjøpt Clas Ohlson skrin

  Kan sikkert hjelpe deg med logistikken da, har da noen biltemabutikker rundt her og vekta på dissa er vel ikke så avskrekkende at portoen skulle bli helt hinsides. Kan gå innom og sjekke om innmaten kan fjernes i første omgang.
 7. Jeg har skjult en post, etter retningslinjene § 12: Det er ikke tillatt å påpeke annen pris for like eller lignende produkter. Forhandlinger er derimot tillatt.
 8. Heriks

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Vi har snakket litt om denne tråden og ser at det har utviklet seg til å bli en diskusjon som i stor grad fokuserer på person, og ikke den saken det opprinnelig var ment å diskutere. Vi stenger derfor denne tråden for flere kommentarer.
 9. Heriks

  Jerven fjellduk med eller uten for?

  Jeg er langt over middels glad i jervenduken min, det er en hunter m. fôr men den veier 1,5 kg og er på størrelse med en liten sovepose (muligens litt overdrevet). Har også en jervenduk orginal den veier litt over 600 gram vel (uten ermer og flagg) og er riktignok mindre men også langt mindre praktisk er min mening (og ikke minst blir det vått pga. kondens). Jeg bruker min hunter masse på tur, både til å sitte i på kvelden og som ekstra over soveposen, og da er den jo forsåvidt verdt å dra på (synes jeg). Hvis du skal bruke den hovedsaklig som nødly finnes det vel alternativer som er lettere å bære på og har bedre plass enn en (orginal) jervenduk. Hva med et lite jervehiet til bikkja og en dedikert vindsekk til deg, om det kun er til nødly altså.
 10. Heriks

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Tror jeg konkluderer med at @Gittiamo formulerte sånn omtrent det jeg hadde tenkt å svare.
 11. Heriks

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Man vet ingenting om hvordan avtaler som ble gjort i forbindelse med denne turen, og hvordan tips, råd og veiledning de har fått etc. jeg er usikker på om man skal dra bastante konklusjoner ut i fra et generelt tipshefte om tur i Yukons villmark. Jeg er forsåvidt enig i at slik denne saken (og da mener jeg denne ekspedisjonen som faktisk ikke er det tråden handler om) har kommet frem ser det ikke så bra ut, men det er det ganske mye annet som ikke gjør heller når man bare får en side av saken servert gjennom media. Jeg foreslår at man sporer tilbake inn på hva tråden handlet om.
 12. Heriks

  Skifte navn?

  ja, send en melding til admin eller moderator så hjelper vi deg hvis ikke du får byttet under kontoinnstillinger --> visningsnavn --> endre
 13. Heriks

  Skifte navn?

  Sendt deg pm
 14. Heriks

  Droneflyving for enhver pris?

  Det er jo ikke snakk om droneflyvning generelt, eller droneflyvning i alle verneområder for den del. Det er snakk om droneflyvning i verneområder hvor det står i verneforskriften at unødig støy ikke er tillatt (spesifikt nevnt som at modellfly er forbudt og myndighetene definerer hobbydroner som modellfly). Og det er jo ikke slik at man ikke kan søke om dispensasjon her heller, på lik linje med at man må søke om dispensasjon for å bruke snøscooter, dispensasjon for å vedlikeholde bygninger etc.
 15. Heriks

  Droneflyving for enhver pris?

  Det gjør jo ikke det, det trenger ikke stå spesifikt drone står det "modellfly er forbudt" så gjelder det like fullt for droner. https://www.fylkesmannen.no/Troms/Miljo-og-klima/Verneomrader/regler-for-droner-i-verneomrader/
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.