Gå til innhold

Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  830
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Heriks vant dagen sist April 28

Heriks hadde mest likt innhold!

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Nylige profilbesøk

4 603 profilvisninger
 1. Heriks

  Få inn skispor på et kart

  aha .. nei, må ikke drive å dra deg utafor steder med mobildekning Ser problemet, men så lenge de ikke er villige til å dele ei datafil med informasjon om rutene er det kanskje ikke så mye å få gjort. Eller, det kan jo hende men ikke som jeg kommer på i farta.
 2. Heriks

  Få inn skispor på et kart

  Bruker du feil telefon da? edit: måtte sjekke, den finnes for iphone også ...
 3. Heriks

  Få inn skispor på et kart

  Har du da allerede satt bakgrunnskartet på skisporet.no til "norge, detaljert" ? Er det ikke kartverkets kart de bruker da?
 4. Skal rette overskriften jeg, det er da altså totalforbud mot bål som er innført ganske mange plasser i disse dager det er snakk om.
 5. Da har de tydeligvis ombestemt seg eller situasjonen er ekstra prekær denne gangen , for innlegget på bildet er 17 timer gammelt
 6. Mulig de bruker andre definisjoner andre steder enn i Oslo, men like greit å ikke ta sjansen tenker jeg.
 7. Hvis brannvesenet har innført totalt bålforbud er vel alle former for åpen ild omfattet av dette, også stormkjøkken og andre brennere?
 8. Heriks

  Støttemedlem - fornye medlemskapet?

  Står språk angitt til engelsk, du kan velge selv? Helt nederst i venstre hjørne er en nedtrekksmeny hvor det står språk, står denne på norsk eller engelsk? Hos meg står den på norsk (standard), og jeg har alle menyer på norsk.
 9. Heriks

  Valg av 3-sesongers telt

  Jeg har MSR Elixir 2 som solotelt, funker utmerket det. Eneste er at innerteltet må settes opp først, litt upraktisk om det regner som verst, men kan man leve med det absolutt ikke noe dumt valg.
 10. Heriks

  Valg av 3-sesongers telt

  Du får lese deg gjennom denne Salewatelt-tråden du også , litrek pro 3 er fortsatt tilgjengelig og tikker vel kravene dine tror jeg. https://www.vpg.no/salewa/204271/salewa-litetrek-pro-iii-kompakt-fjelltelt-for-sommer-og-høst
 11. Heriks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur er det jo forsåvidt ikke, kjøretur da .. men jeg har farta over noen fjell i helga og sånn ser det ut der om dagen: Ikke helt båtsesong på Halnefjorden enda Ikke helt sommer på Haukelifjell heller Også igjen noen snøflekker på Gaustadtoppen. Ellers er det blomstring, dårlige veier og fine fosser i Hardanger og snøfritt over fjellveien i Telemark og på Vegglifjell.
 12. Heriks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Leker turist og kjører repetisjon på diverse turistattraksjoner i helga .. her representert ved Vøringsfossen fra toppen, tusla inn til bunnen også .. det får telle som dagens tur.
 13. Heriks

  Nedlastning av kart

  ok, det lages forskjellige temakart så f.eks DNTs turkartserie, vil ha endel andre opplysninger enn utskrifter fra norgeskart som tilsvarer norge-serien du får kjøpt på papir. Du kan se noen ulike kartserier hos f.eks https://www.kartbutikken.no/
 14. Heriks

  Nedlastning av kart

  Sånn i teorien skal vel kartet fra norgeskart.no egentlig være bedre enn de gamle papirkartene man kan kjøpe som har ligget på lager i diverse butikker siden tidenes morgen da det oppdateres jevnlig med informasjon fra kartverket sine databaser (all kartinformasjon kommunene endrer, bygninger, veier osv.) Men hva mener du med at det virker mangelfullt i forhold til andre topografiske kart?
 15. Heriks

  Nedlastning av kart

  Du tar feil, kartdata fra kartverket er gratis og tilgjengelig for alle. Norgeskart.no
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.