Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  456
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Heriks last won the day on December 30 2016

Heriks had the most liked content!

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Contact Methods

 • Website URL
  https://hannespace.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Nes, Akershus
 • Interests
  Friluftsliv, Foto

Nylige profilbesøk

2 542 profilvisninger
 1. Lavterskel jentetur

  Foreløpig ser det lovende ut for 9. - 11. juni, men jeg tør ikke love så tidlig på året at det ordner seg med alt som må klaffe. Har satt det opp i kalenderen og skal prøve å ta hensyn til det i videre planlegging om det ender opp med denne helga.
 2. Gå inn jaktstøvler

  Jeg har alltid kjøpt fjellstøvlene mine i samme størrelse som jeg bruker i andre sko, og det har gått helt fint men ser det er mange som sverger til et nummer eller to større. Så lenge man får plass til sokker Det hender jeg stopper og snører dem om før jeg starter på nedoverbakkene, de blir litt løsere utover dagen.
 3. Gå inn jaktstøvler

  Er jo fryktelig kjedelig når skoen passer utmerket bortsett fra i nedoverbakker .. Regner med at du allerede har prøvd å stramme lissene godt over vristen?
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dørstokkmila har rett og slett vært uhorvelig lang i det siste, så også i dag. Hadde tenkt meg på ordentlig tur, men det ble visst bare "en tur ut" i dag også .. det kan vel knappest kalles tur når man ikke er mer enn 500 meter fra ytterdøra, i luftlinje riktignok .. (kan jo selvfølgelig også si "turområde rett utenfor døra"). Men men, voffsene fikk løpt og lekt halvannen time og jeg fikk både grilla pølser og drukket kakao.
 5. Denne burde vi vel skille ut om vi skal snakke mer om dette før det avsporer tråden ..
 6. Så da er det i bunn og grunn bare en kosmetisk (opp)gradering slik at den blir seende ut som de andre noen av GPS'ene til Garmin, er det ikke?
 7. Posten - en vits!

  Og av og til så er de riktig effektive, pakka mi som ble levert dem i går kl. 16.30 kunne hentes i butikk i dag kl. 08.50. Så gjenstår det jo faktisk og se da, om den er der når jeg stopper der på vei hjem fra jobb .. men enn så lenge har jeg trua
 8. Exped sitt "nye" pumpesystem

  Jeg bruker en pump pillow på mitt exped winterlite underlag, syntes i grunn det fungerer greit når man får inn teknikken. Lettere når man har underlaget liggende på bakken enn når man har det i køya. Har ikke hatt noen problemer med å feste pumpa til underlaget, men er av og til litt frustrerende fordi man føler at det er lite luft "pr. trykk" som går inn i underlaget. Men det funker som sagt helt fint. Har ikke prøvd den minipumpa da, men kan vel tenke meg at det er omtrent samme opplegget. Men er ikke ventilen lik så du kan bruke en pumpepose istedet for minipumpe?
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg gav etter for presset fra meg selv og bestilte en Amok Draumr 3.0 🙈 Får kjøpe den nå før skytesesongen starter og penga forsvinner til patroner .. Jeg har altså ikke noe mål om kjøpestopp i år ...
 10. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal fiske mer, ellers står Femundsmarka på ønskelista. Burde vært en tur på Helgelandskysten og noen turer til Vegglifjell blir det alltid, kanskje prøve å få med Blefjell også i år. Ellers får man gripe de sjanser som byr seg
 11. Utstyrshysteri

  Dette bør være grei skuring for en salmaker
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Brutus og jeg måtte en rask tur ut og lufte oss litt på årets første turdag, Nes Akershus. Hadde tenkt meg opp på denne toppen (som er like bak huset) og se på rakettene i natt, men like greit at det bare ble med tanken fant jeg ut i dag når jeg så issvullene oppover, hadde vært en utfordring i mørket. Men er jeg hjemme neste nyttårsaften og været klaffer så har jeg planen klar! Årets nyttårsforsett er forøvrig: Fiske mer! (Mer enn en gang i år altså :P)
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Har vært på min aller første noensinne ever tur med hengekøye ... og holder det ikke for helt umulig at det kan skje igjen. Må bare øve litt hjemme i hagen først, for hvordan man skal buksere liggeunderlag, sovepose og seg selv til noe som ligner liggende stilling på skrå i den hengekøya, uten å dette ut .. det er for meg et mysterium, også hjalp det jo ikke at bikkja kom og ville være med i køya sånn i 4 tida. Vel, det gikk jo på et vis, for jeg frøs ikke selv om jeg tror bena var høyere enn hodet hele natta og vi hadde valgt den mest vindfulle leierplassen ved hele vannet Prøve med litt lengre avstand på trærne, i første omgang. Og får jeg ikke dreisen på det så får jeg kjøpe køye med lomme til liggeunderlag Stedet er Røkebergtjenna i Vestfossen.
 14. Valg av sovepose vinter

  Står oppgitt komprimert størrelse på siden, og hvis jeg skulle velge hadde jeg tatt den varmeste (forutsatt at du er villig til å bære vekten). Det er mye enklere å lufte vekk overskuddsvarme enn å bli varm i en for kald pose
 15. Hva fikk du til jul? :)

  Har ikke vært flink til å skrive ønskeliste i år, så jeg fikk akkurat som etterspurt gavekort i alle former og fasonger .. så da blir det vel å finne noe å bruke dem på. Også fikk jeg kniv fra han som er prinsipielt mot gavekort