Gå til innhold
 • Bli medlem

Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  3 110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

Heriks vant dagen sist 4. mars

Heriks hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, Foto
 • Sted
  Longyearbyen

Nylige profilbesøk

12 833 profilvisninger
 1. Man skulle jo tro at man ble lei av å fotografere de samme fjellsidene dag ut og dag inn .. men nei, alltid noe nytt å finne selv i ting man har sett tusen ganger før. Nytter ikke å utsette til i morgen, da ser det helt annerledes ut. Og skulle man bli lei fjellsider så kan man jo alltids variere med et reinsdyr ... eller for en kort periode en solnedgang i ny og ne, midnattssol om ei uke nå så da er det slutt på den morroa....
 2. "Brødrene Øyo slet i motbakke. Omstilling, effektivisering og automatisering måtte til. Samtidig ble deler av produksjonen lagt til utlandet. Siste rest av norsk produksjon ble faset ut i 2013. I dag produserer Øyo i Sverige og Danmark, og Europa forøvrig. Enkelte kampanjeprodukter lages i Østen.– Vi har funnet gode samarbeidspartnere i land med lange håndverkstradisjoner, som kan levere den kvaliteten vi krever. Det har fungert bra i over 20 år nå, sier Knut Olav Øyo" Kilde: [Hidden Content] Nettsiden til Øyo sier forøvrig (dog godt gjemt): Øyo designer, utvikler og
 3. Ja, hvis du er naturforvalter kan du bli kollegaen min. Ellers er det stadig utlysinger av jobber på Svalbard innen ganske mye forskjellig. Anbefales.
 4. Veldig pent, men bør nytes på avstand om dagen i følge varsom.no
 5. Nei, det hjelp ikke noe særlig. Det som fungerer best er kombinasjon av plastposer, doble sokker, compeed og taping etter alle kunstens regler. Problemet er at det ritualet med å få på seg skiskoa tar en evighet og det tærer på min (heller dårlige) tålmodighet. Jeg vil ha sko jeg bare kan sette på meg og gå med, ikke noe som krever 45 minutter med mekking for å få det brukende.
 6. Det tror jeg kanskje er det eneste tipset her jeg ikke har prøvd enda, ta ut de sålene som medfulgte skoen, ellers har jeg vært gjennom plastposer, ulike sokker, oppbygging av hælen, taping og det meste .. men kan jo prøve å bytte såler også. Kanskje man snubler over en løsning
 7. Kan det være at du må kansellere det gamle abonnementet for så å velge på nytt slik som beskrevet i de øverste postene i tråden her?
 8. Nei, utvalget av stive skisko er jo ikke superstort. Jeg skal som sagt prøve alfa guard advance, den finnes jo i dameutgave og dameskoene til alfa er jo noe smalere enn herresko er min erfaring. Ellers er det vel alpina alaska, jeg syntes den var liten i størrelsen når jeg prøvde den i butikken så kanskje det er en mulighet.
 9. Er tydeligvis enten eller med den skoen, "alle" jeg kjenner som bruker den er superfornøyd. Mine blir ikke bra, de blir bedre, men ikke gode. Nå går det relativt greit hvis jeg skal gå bortover, men med en gang jeg skal gå oppover eller dra på pulk så er det er mareritt med gnagsår. Alfa er neste på lista jeg skal prøve.
 10. Solheimstulen er greit utgangspunkt når man kjører fra Vestfold [Hidden Content]
 11. Teller vel ikke som turbilde når det er utsikten fra kontoret .. men er jo fjell da om ikke annet Ellers er det mye fint lys om dagen, får nyte solnedgangene mens man har dem.
 12. Wide utgaven av Warmpeace soveposene hos hekta på tur har 90 cm skulderbredde.
 13. Veldig bra, og for en gangs skyld positiv medvirkning fra DNT på naturvern. Har dessverre oftest inntrykket av at de er mest opptatt av naturvern når det tjener deres egne interesser. Men er jo nok av andre utfordringer å ta tak i der også, var jo ikke mange dagene siden man kunne leser om hytter og turgåere var et problem for reinen i området .. (uten at det er noe nytt), så får vi se da .. om de får tatt tak i noen flere av utfordringene etterhvert .. men jeg frykter vel for at det blir business as usual .. vi må vel ha noen flere høystandardhytter med vinterbrøyta veg og utelysa på hele åre
 14. Lys! Svalbard er ordentlig fint om dagen!
 15. Det går i blått om dagen ... månen over Hiortfjellet ...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.