Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  611
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Heriks vant dagen sist Desember 30 2016

Heriks hadde mest likt innhold!

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Nes, Akershus
 • Interests
  Friluftsliv, Foto

Nylige profilbesøk

3 445 profilvisninger
 1. Røverkjøp og gode tilbud

  Villmarksbutikken på Jessheim kjører vip-kveld på torsdag fra 16 - 20, - 25 % på alt av jakt- og turbekledning ( 50% på utgående modeller)
 2. ja, men da skal det stort sett finnes et vedtak på det også 😂
 3. Ok, da er det bare å grave videre for å se om du finner et vedtak på saken. På riktig sted Finn riktig gårds- og bruksnummer og be kommunen om innsyn i saker som kan være relevante og gjelder dette gårds- og bruksnummeret i perioden inntil 3 år før før teltet dukket opp (mange tiltak har gjennomføringsfrist på 3 år).
 4. Ser ut som Askøy kommune sitt e-innsyn bare omfatter de siste månedene, så du må nok kontakte kommunen for innsyn i eldre saker. Askøy Vikinglag viser på sine hjemmesider til at de disponerer et større område ved Herdla fort (hvis dette er samme område?) "som vi utvikler i samråd med kommunen, og her vil det skje mye spennende i tiden fremover.". Dette indikerer vel at det er flere enn byggesaksavdelingen som kjenner til dette prosjektet. Prøv å få kontakt med kulturkonsulent e.l. Hvis ikke må du sende en formell henvendelse om innsyn slik at saken får et saksnummer, en uformell e-post forsvinner fort i systemet. Er det der som her jeg sitter har byggesak flere hundre saker på restanselista, det er noe begrenset prioritering på uformell e-post.
 5. Svanen som rystet Norge

  NOAH/Dyrenes Røst ++ div. andre .. same shit, different wrapping. Ser ut som klager på vedtak og anmeldelser er fulltidssyssel for den gjengen, de hadde nok funnet en grunn til å anmelde samme hvordan de hadde avlivet tenker jeg. Det neste er vel at de skal klage inn veterinærinstituttet for at de ikke får tilbake fuglen for å gi den en verdig begravelse. Jeg har full tiltro til at ettersøksringen/viltnemnda klarer å vurdere hvordan de skal avlive en svane uten unødig lidelse. Men men, politiet (som jo var tilstede etter hva jeg klarer å lese) tar sikkert en god vurdering på om de mener dette er noe man burde bruke ressurser på.
 6. Status quo på hjortelusflue

  Du må lenger nord enn Brårud i alle fall, kan knapt nok gå ut på gårdsplassen før jeg må plukke hjortelusfluer :/ De biter heldigvis ikke meg (enda i alle fall), men ekle kryp *grøss*
 7. Soveposehjelp (for de som ikke er lei av slikt)

  Jeg kjøpte meg sommerpose med slik halv glidelås, var skeptisk i begynnelsen men det var det ingen grunn til. Ikke det minste klaustofobisk, så lenge man ikke har behov for å ligge å vifte med tærne utenfor soveposen.
 8. Sovepose høst/vinter

  Ingen stor sak @Sovjetunionen, men du tagger feil person .. har sett det flere ganger, er en n mindre i navnet mitt
 9. Forminsking av ett bilde

  Jeg brukte bare bildevisningsprogrammet, men du har flere valgmuligheter med paint så det er nok bedre
 10. Forminsking av ett bilde

  Hvis du tenker på forminske i lengde/bredde i innlegg så dobbeltklikker du på bildet der du setter det inn i innlegget og bestemmer høyde og bredde. Hvis du tenker på forminske størrelse altså redusere antall mb/kb så må vel dette gjøres i et bildebehandlingsprogram. Begge disse bildene har fortsatt samme filstørrelse 1,9 mb (det er redigert i lightroom ned fra raw fil på 20+ mb) Dette er redigert og lagret på nytt med bildebehandlingsprogrammet som medfølger windows og har bare halve filstørrelsen (795 kb)
 11. Sovepose høst/vinter

  Hvis jeg som dame skulle velge meg en pose til høst og vinterbruk hadde jeg sett på mye varmere poser enn dette. Du må se på t-comfort verdien, og -4 grader er ikke mye for høst og vinterbruk. Sommerposen min har 0 grader som t-comfort, vår- og høst sover jeg i pose med -11 som t-comfort (og på vinteren nekter jeg å sove i telt ). @Sovjetunionen har mange gode råd å komme med ang. soveposer for damer
 12. Mishandling av bjørketrær?

  Det skader ikke bjørka, som Tiur3 skriver over, om man ikke kutter i bastlaget og helt inn til veden. Neverflekking er jo et gammelt håndtverk som mer eller mindre er gått i glemmeboka. Det holdes noen kurs i flekking og tekking med bjørkenever fortsatt f.eks. hos Valdres folkemuseum. Fra gammelt av var det jo never som var det viktigste bestanddelen av et torvtak Men selv om det ikke skader treet så syntes jeg vel ikke akkurat å bruke kniven for å flekke bjørketrærne for never til bålet er helt nødvendig, bør være mulig å finne nedfall til dette, og det ser jo ikke særlig pent ut.
 13. Femundsmarka med packraft og hammock

  Nydelig!
 14. InReach + Garmin = dyrt

  Har ikke fått noen e-post enda om endring i prisene, men regner med at det kommer. Tenkte jeg skulle vente med å foreta meg noe til det skjer. Da spørs det nok om ikke det blir en sum å spare i måneden gitt. 200 kr/mnd for at inreachen skal ligge klar på hylla hvis om at jeg har lyst til å reise på tur utenfor mobildekning, næ .. det er i overkant, bruker den ikke nok til det.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  3 uker ferie uten en eneste fornuftig turplan lagt ... men labbe rundt i Nore er selvfølgelig alltid et alternativ, blir ikke lei det