Heriks

Moderator
 • Innholdsteller

  569
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Heriks last won the day on Desember 30 2016

Heriks had the most liked content!

Om Heriks

 • Bursdag 10. juni 1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Nes, Akershus
 • Interests
  Friluftsliv, Foto

Nylige profilbesøk

3 212 profilvisninger
 1. Allround dags-sekk

  Jeg har en Lowe Alpine Eclipse 35 til den bruken du skisserer, veldig fornøyd med den
 2. Ticket to the moon

  Har også en dobbelt hengekøye fra TTTM, liker den til å henge i hagen og slikt. Til overnatting var det et styr med liggeunderlag oppi, det ble veldig bananform og uten noe særlig liggeunderlag under (til trass for mine forsøk på å ligge diagonalt), men det er nok bare noe som krever øvelse (jeg har ikke tålmodighet til slikt så jeg kjøpte Amok Draumr hvor liggeunderlaget ikke kommer noen vei ) Jeg kan ikke forestille meg at 2 personer kan ligge komfortabelt i samme hengekøye over lengre tid, men jeg har ikke prøvd så det kan vel være lurt å høre på noen med mer erfaring enn meg på det området. Hadde som whistler over her sett på løsninger med myggnett og tarp, nå får man riktignok kjøpt begge deler som tilleggsutstyr også til TTTM hengekøyer, men hvilken pris man kommer opp i totalt da har jeg ikke regnet på. Har ikke hatt noen problemer med hundeklør som lager hull, men veldig stabilt syntes jeg ikke det er med (stor) hund i hengekøya
 3. Plastkart fra Kartverket eller Nordeca?

  Kartverket har vel slik "print on demand" for sine kart, med noen forhandlere som står for dette. liste her
 4. Redigering av .gpx filer

  Vet ikke hva du mener med redigering av .gpx filer men hvis du tenker på å tegne egne turer inn på kart og eksportere til .gpx pleier jeg å bruke www.lommekjent.no til dette, har holdt til mitt bruk i alle fall.
 5. Nore & Uvdal har laget en ny webside nå som heter Visit Hardangervidda, der står det litt om fiskemuligheter. Verdt en kikk.
 6. Holdbarhet Exped Synmat UL Winterlite?

  De selger vel dette hos Hekta på tur, og har gjort det en stund.
 7. Turforslag Oppdal

  takker Bør nok ikke være altfor luftig, bikkja drar som et lokomotiv så greit om det ikke er alt for langt ned når han drar meg overende ..
 8. Turforslag Oppdal

  Blir visst en tur til Oppdal og det må jo kombineres med en tur tror jeg, noen som har noen fine turtips i nærheten av Oppdal? Må være ok å gå med hund. Tenker i grunnen litt på å reise inn til Gjevilvasshytta og ha base der for noen dagsturer i området. Noen forslag?
 9. telt på Fondsbu

  Har ingen bilder til deg, men DNTs hytter har vel vanligvis tilrettelagte teltplasser i nærheten av hytta hvor man betaler en liten sum og får benytte fellesarealene på hytta. Det gjelder vel det samme for Spiterstulen, de tilbyr vel også egne tilrettelagte teltplasser ser det ut som på hjemmesiden.
 10. Hardangervidda eller Filefjell. Telttur

  Hva med Halne på Hardangervidda f.eks. Da kan man jo parkere ved fjellstua ved veien og ta båten over hvis man ønsker seg lenger vekk, helt overkommelig tur både fra Bergen og Oslo. http://www.halnekongen.no/2_1_halnekongen.shtml
 11. Exped Winterlite erfaringer?

  Jeg har ikke hatt problemer med mitt, jeg er dog ikke glad i kuldegrader så det er ikke utesesong for meg. Men det er jo smalt i benenden, så greit å ligge relativt rolig.
 12. Sjekkliste/plukk liste i Excel

  Jeg har forkastet excel og gått over til Lighterpack.com
 13. Sekk til kvinne på ca 160 cm

  Det er mange forskjellige utgaver, mulig jeg hadde tatt 2 hakk større også. Alle literene som står i +(+ 10, + 20) er ikke i veien om man ikke bruker dem Mange lure løsninger, veldig justerbart bæresystem.
 14. Sekk til kvinne på ca 160 cm

  Mye av det som skrives her inne har en stygg tendens til å ende opp som første treff på Google når man søker, bare sånn til skrekk og advarsel ... Jeg er veldig godt fornøyd med min Lowe alpine sekk, den er 55 + 10 liter, men skulle jeg kjøpt ny i dag hadde jeg nok gått for modellen som er ett hakk større.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ble en tur til Løytetjørnhovda, Dagalifjell. Finfin liten tur.