Gå til innhold

Ivan Lé Hjelmeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ivan Lé Hjelmeland vant dagen sist Desember 15 2018

Ivan Lé Hjelmeland hadde mest likt innhold!

Om Ivan Lé Hjelmeland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg gjenskapte det nå og innser jo at det er utrolig irriterende når man må trykke tre ganger for å komme tilbake til samme modus. Nesten slik at jeg burde disable paning når den er i det navigeringsmoduset. Jeg tar en titt!
 2. Tusen takk for flotte ord @Tor-Erik-L-77, @tshansen og @Freebird! Det varmer virkelig en utviklers utviklerhjerte
 3. Topokart fyller i disse dager 5 år - det betyr at det er deilig å kunne slippe versjon 5.0 av appen også. Hva er nytt: Ved nedlasting av offline-kart vil det nå vises informasjon om de ulike områdene du har lastet ned. Støtte for å laste ned fotruter, sykkelstier og skiløyper for offline-bruk. Eksperimenterer med nye kartlag for premium-brukere (observasjoner av molter, tyttebær, kantarell og steinsopp). Fikset en feil som førte til at noen brukere opplevde at appen tok opp mye lagringsplass. Lagt til "undo" ved måling av distanse og tegning av linje i kartet. Nyt høsten!
 4. Utrolig kult prosjekt - her vil jeg veldig gjerne følge med da jeg lenge har hatt lyst til å vandre på samme ruten selv. Jeg har dessverre ingen erfaring, men kanskje UT.no har deler av en potensiell rute i form av GPX-spor. Kanskje du kan ta utgangspunkt i noen av disse?
 5. Jeg har kopi av data, så for min del gjelder det jo egentlig bare å oppdatere mine data hyppig. Jeg synes bare det er utrolig trist at du har mistet tilgangen til kartet
 6. Det er bare utrolig trist å høre - når du har lagt så mye arbeid bak det, så skal noen bare rappe eierskapet til det og det utilgjengeliggjøres for deg. Går det greit om jeg også forsøker å ta kontakt med han/henne?
 7. Jeg noterer bak øret at det hadde vært interessant å kunne lese av høydemeter for en sporing!
 8. Så utrolig kult å følge med! Ekstra stas og se at du bruker Topokart-appen så flittig også, det varmer en utviklers hjerte Fun fact, jeg har vært med å utvikle den nye versjonen av Posten sin sporings-app som ble nevnt på første post. Nyt det og gratulerer med overstått! Gleder meg til neste oppdatering!
 9. Hei Leif, Ja, prisen har gått opp til 199,- i året for premium. Hovedårsaken til prisøkningen var at jeg investerte i egne karttjenester som leverer blant annet skiløypene, fotrutene og sykkelstier. Prisen vil ikke ha noen innvirkning på dere/dem som allerede har betalt 99,-. - Ivan
 10. Beklager veldig sent svar! 😮 Det er selvfølgelig mulig Jeg skal bare få testet det ordentlig da det ligger litt tett knyttet til en del annen funskjonalitet!
 11. Jeg har tatt lange runder på akkurat dette og jeg tror jeg har kommet fram til hva som er årsaken. Nå jobber jeg med en løsning som skal gjøre det mer stabilt. Kort fortalt handler det om at store mengder kartfliser ned fra Kartverket kan føre til at noen av flisene ikke blir tatt med ned.
 12. Tusen takk for så fine turrapporter, men også for at du er en så utrolig god ambassadør for appen min ❤️
 13. For dere som er ekstra glade i kart og stolt kaller seg for en "kartnerd" kan jeg med glede meddele at neste versjon av Topokart vil inneholde et nytt kartlag! Toporaster, et kartlagt med svært flotte detaljer.
 14. Hei @Lurifax, her må jeg nok dessverre skuffe deg å si at den er noen måneder med arbeid unna. Mvh Ivan
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.