Gå til innhold

Ivan Lé Hjelmeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ivan Lé Hjelmeland vant dagen sist 15. desember 2018

Ivan Lé Hjelmeland hadde mest likt innhold!

Om Ivan Lé Hjelmeland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Haha, det er godt notert mange steder! Web er ikke heeelt min greie, men ingenting er umulig
 2. For en utrolig fin melding å få! Tusen takk for fine ord! Bare si ifra om du har ønsker til ny funksjonalitet eller tanker om forbedring av eksisterende!
 3. Du er den tredje som har varslet om det - tydelig at folk er glad i darkmode! En fiks kommer
 4. @SnorreL Det er nå en fersk versjon av Topokart tilgjengelig i AppStore, med denne skal du nå kunne laste ned og se offline kart også for iOS 13 👍👌
 5. Jeg kan dessverre ikke love noe der, jeg mangler fortsatt en god del nøkkelfunskjonalitet før jeg vil slippe den på Android, men jeg jobber med saken!
 6. Hei Tomas, Hvis du er logget på med samme iTunes-konto på begge enhetene skal du bare kunne trykke på «gjenopprett kjøp» på den enheten som ikke har premium. Premium er nemlig koblet mot iTunes-kontoen din Jeg skal straks fly til «Junaiten», så blir utilgjengelig noen gode timer! mvh Ivan
 7. Hei Snorre - hvis disse kartflisene er lastet ned på din telefon skal de "automagisk" dukke opp i kartet ditt på akkurat lik linje som du bruker kartet når du er online. Eneste forskjellen er at appen henter kartflisene lokalt MEN, om du har oppgradert til iOS 13 er det en liten bug der som har gjort at ikke alle får opp disse kartflisene etter oppdatering, dette blir fikset i neste versjon som akkurat nå har vært i kø hos Apple i 4 dager. Mvh Ivan
 8. @Tor-Erik-L-77 Da er feature-requesten din over implementert - det tar dessverre litt tid før den er tilgjengelig da jeg allerede har et bygg i kø hos Apple. Er ganske mange som publiserer nye versjoner av appene sine etter at iOS 13 ble lansert Tusen takk for at du sa ifra, vil jo absolutt ikke at appen skal oppleves irriterende i bruk når man er ute for å nyte naturen PS: Jeg har dessverre ikke noe budsjett for markedsføring, så all hjelp jeg kan få med å spre ordet om Topokart settes utrolig stor pris på ❤️ Topokart har også en egen Facebook-side!
 9. Tusen takk for anbefalinger @Freebird og @whistler ❤️ Det er noen få som også har spurt om muligheten for en høyere pris som kan betales én gang. Hovedårsaken til at jeg ønsket å tilby abonnement er rett og slett fordi jeg blir utrolig trist av å se norske apper blir forlatt til å dø eller ikke bli videreutviklet. Et godt eksempel på en slik tjeneste eller app er gjerne Lommekjent. Det er kostbart å utvikle apper og med mindre man har en fornuftig forretningsmodell som gjenspeiler kosten vil apper for det norske markedet slite fordi markedet er så lite som det er. For min del har jeg få utgifter da jeg utvikler, designer og vedlikeholder appen min selv, majoriteten av det jeg går inn med er jo fritiden min. I tillegg til dette har jeg blant annet investert i egne tjenester som viser fotruter, skiløyper, observasjoner av molter og kantarell - de koster mer enn det jeg synes er komfortabelt Oppsummert tror jeg at tjenester og apper som har en fast måneds- eller årspris har lettere for å lykkes i det lange løp. For min del er det gleden av å skape verktøy og hjelpemidler folk faktisk liker å bruke som gir meg motivasjon. Det at folk da både bruker, kommer med tilbakemeldinger og ønsker varmer mitt utviklerhjerte! Utenom min app vet jeg at både Navida og Fjellsti er blitt nevnt!
 10. Jeg gjenskapte det nå og innser jo at det er utrolig irriterende når man må trykke tre ganger for å komme tilbake til samme modus. Nesten slik at jeg burde disable paning når den er i det navigeringsmoduset. Jeg tar en titt!
 11. Tusen takk for flotte ord @Tor-Erik-L-77, @tshansen og @Freebird! Det varmer virkelig en utviklers utviklerhjerte
 12. Topokart fyller i disse dager 5 år - det betyr at det er deilig å kunne slippe versjon 5.0 av appen også. Hva er nytt: Ved nedlasting av offline-kart vil det nå vises informasjon om de ulike områdene du har lastet ned. Støtte for å laste ned fotruter, sykkelstier og skiløyper for offline-bruk. Eksperimenterer med nye kartlag for premium-brukere (observasjoner av molter, tyttebær, kantarell og steinsopp). Fikset en feil som førte til at noen brukere opplevde at appen tok opp mye lagringsplass. Lagt til "undo" ved måling av distanse og tegning av linje i kartet. Nyt høsten!
 13. Utrolig kult prosjekt - her vil jeg veldig gjerne følge med da jeg lenge har hatt lyst til å vandre på samme ruten selv. Jeg har dessverre ingen erfaring, men kanskje UT.no har deler av en potensiell rute i form av GPX-spor. Kanskje du kan ta utgangspunkt i noen av disse?
 14. Jeg har kopi av data, så for min del gjelder det jo egentlig bare å oppdatere mine data hyppig. Jeg synes bare det er utrolig trist at du har mistet tilgangen til kartet
 15. Det er bare utrolig trist å høre - når du har lagt så mye arbeid bak det, så skal noen bare rappe eierskapet til det og det utilgjengeliggjøres for deg. Går det greit om jeg også forsøker å ta kontakt med han/henne?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.