Gå til innhold
 • Bli medlem

Ignifer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ignifer

Profile Information

 • Interests
  Skog og fjell, sommer som vinter. 
  Fiske, telt, bål, hund, kajakk og fridykking. Blant annet.

Nylige profilbesøk

772 profilvisninger
 1. Snø er ikke noe stort problem nå, det meste er borte. Det har vert mye nedbør i det siste, så vær forberedt på store bekker og klissvåte myrer. Myr har vi nok av. God tur. Kom gjerne med rapport på fiske.
 2. Joda, kan godt finne matfisk der. (Hvor stor er en matfisk forresten?) Det er jeg fine vann over alt da, ta en runde på kartet, og finn noe som er i passe avstand fra bilvei? Fisk er det i de fleste vann.
 3. Har vert i området du snakker om, men kun om vinteren, fikk noen småfisk på isen. Vil tro det står fisk i de fleste vannene der, men om den er bitevillig og stor er en annen sak. Når du først er i Rindalsområdet har du jo hele Trollheimen til rådighet da, kan være verd en sjekk.
 4. Fra ei nydelig sommernatt under åpen himmel.
 5. Alt kokte vel litt bort for både meg og han som skulle printe tror jeg. De gangene jeg har hatt behov har jeg bare snudd flaska opp ned i snøen. ellers bruker jeg stort sett bensin på vinterturer, så da er problemet borte. Det var mange gode forslag i tråden her, så jeg kommer nok ikke til å jobbe videre med å få noe printet.
 6. Dette er innover Todalsfjorden og inn til Kårvatn på Nordøre. Surnadal kommune. På fjellgården Kårvatn ligger forøvrig Norges mest avsidesliggende sportsbutikk. Anbefales.
 7. Må bare dele noen bilder fra dagens sykkeltur. Ble nesten 8 mil i fantastisk sommervær og nydelig landskap idag. Noe av det beste landskapet kommunen har å by på. (Bortsett fra fjellene såklart)
 8. Det kan du, om jeg kan spamme med bilder av Togo.
 9. Ser ikke helt behovet? Har aldri hatt vansker med å finne vann uansett hvilken tur jeg er på. Hva er du redd for da? Om du er usikker så kan du jo gi vannet ett godt oppkok så skal jo det meste være greit. Vi bor i Norge, og her er vannet veldig fint, og det er vann over alt.
 10. Sevje finner du i lavtrær. Spesielt bjørk. Bli MASSE sevje i bjørka utover våren nå. Kan drikkes som den er, eller kokes for å lage sevjesirup Kvae finner du i bartrær. Tykk, seig gulaktiv veske som ofte tyter ut om barken har fått sår. Kvae kan ikke brukes til stort, men jeg tygget mye kvae i min barndom.
 11. Vil tro det er kvae og ikke sevje du mener? Om du pakker trebeskytteren i plast kan denne tas av og skiftes. Pakk på en plastpose.
 12. Spennende. Dette er noe jeg har ligget i teltet og fundert en del på. På vinterturer liker jeg jo å fyre primus for varmen sin del. I det teltet jeg bruker når jeg er på tur alene er det ganske lite, og lavt, fortelt som betyr att teltduken over primusen blir veldig varm. Noe som sprer varmen bedre hadde vert topp. Kjør noen tester og kom med erfaringer.
 13. En nyvokset brukt Keb jakke selges til den første som henter den. Skjønner meg ikke på denne jakken. Klarer ikke å forstå hva Fjellreven tenkte på når denne ble lagd. Hetta er god, kjempestor og passer bra til dager med vind og snøfokk. MEN det latterlige stretchstoffet på HELE ryggen gjør jo jakken ubrukelig til dager med kald vind, og/eller regn! Så da skjønner jeg ikke poenget?? Hetta, passform og lommer gjør att denne jakken hadde stort potensial, helt til en tulling fant på å gjøre den ubrukelig ved å sy inn dette drittstoffet i ryggen! Sånn, det var dagens utblåsning herrifr
 14. Jeg er selv aktiv i det lokale hjelpekorpset, og kan si att om noen har behov for hjelp så kommer vi. Det KAN ta litt lenger tid en vanlig, grunnet påkledning av smittevern.
 15. Har ett dedikert rom til turutstyr. To kleskap med klær, flere store knagger til ryggsekker, holder på veggen til ski og 5 reoler for utstyr. Blant annet. Her er alt lagret i egne avdelinger, som fiskeutstyr, skiutstyr, fridykkerutstyr o.l. Fungerer veldig bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.