Gå til innhold

Ignifer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ignifer

Profile Information

 • Interests
  Skog og fjell, sommer som vinter. 
  Fiske, telt, bål, hund, kajakk og fridykking. Blant annet.
 • Sted
  Nordmøre

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har klart meg i årevis med kun en svartkjele og ei god stekepanne. Aldri savnet noe annet. I svartkjelen er det plass til gassbrenneren og en pose med kaffe. Svartkjelen brukes både til kaffe, koke vann og lage mat. Kjelen har nå desverre fått en lekasje i tuten. Triste å måtte pensjonere den.
 2. Jeg har en Tahe Marine Fit. Den har blitt en del brukt, men nå har innfestinga til roret takket for seg. Sliter litt med å få fikset det på fornuftig måte da det er støpt fast i plasten. Etter min mening en dårlig patent. En annen ting jeg ikke liker med denne er pedalene til roret. Dem er små, og utforminga på selve pedalen gjør att den git etter for trykk. Funker best når jeg padler uten sko. Noe jeg synes er upraktisk de gangene jeg må en del inn og ut av kajakken. Ellers er jeg fornøyd , stor nok lasteplass til lengre teltturer. Men hadde nok ikke kjøpt samme kajakken en gang til.
 3. Togo, en meget turglad blandingshund.
 4. Jeg vet ikke eksakt pris enda, og har ikke avtalt noe med han som printer. Om det blir over 300,- pr stk så er ikke jeg interessert hvertfall. Designet er ikke ferdig enda, det tegnes fortsatt. Foreløbig er kontroksjonen for stor. Jeg må innrømme jeg heller mer og mer mot å lage en slags fot av eksempelvis cyrofoam som nevnt lenger opp her. Avventer og ser hva som blir resultatet fra printeren først.
 5. Dette er for å kunne bruke stor propanflaske på primus?
 6. Ja, som sakt, mye kom i forbindelse med issmelting, resten ble båret.
 7. Nå har jeg en fyr som muligens skal 3Dprinte en løsning for dette «problemet». om noen er interessert så er det mulighet å få printet flere som jeg sender videre. jo flere som blir produsert, jo lavere vil prisen pr stk bli. Så, er det noen som vil ha en custom 3Dprintet holder for å snu prinusgassflaske opp ned?
 8. Den trenger ikke være satt ut om det mangler bekk, men sjansene er nok større. «Ørret» er ei fantastisk bok. Masse god historie og masse god informasjon. Anbefales!
 9. Veldig spesielt telt. Hva vil du si fordelene med denne typen er? Det ser ikke spesielt stødig ut i forhold til vind? Minner meg mest om ett hoppeslott.
 10. Så lenge det er vann, som huser fisk kan det jo såklart fiskes. Om det er fisk eller ikke i hvert enkelt vann er ikke så enkelt å vite sånn uten videre, men jeg har ofte blitt overrasket over hvor det kan være fisk. Mye av ørreten i norske vann er fisk som kom i forbindelse med issmeltingen etter siste istid. Resten er båret dit fra andre vann for matauke. Folk har flyttet fisk i alle tider. Sjekk nettet, snakk med lokale, og ikke minst prøv å fisk, så skal du se det kommer opp en og annen pannefisk.
 11. Spennende. Jeg har nettopp kjøpt Voilt 3-pin traverse. Godt fornøyd med dem, men alltid spennende med noe nytt.
 12. Jeg trenger egentlig ikke tilgang til ventilen. Når flaska er opp ned vil ikke ventilen kunne justere flammen spesielt bra, siden det er veske som strømmer i slangen. Jeg likte egentlig den syrofoam-ideen veldig godt og har fundert litt på den. Har kommet i kontakt med en fyr som vil 3D-printe en holder for flaska. Venter og ser hvilket design og pris han kommer med. Så da blir det nok enten syrofoam eller noe 3D printet.
 13. Det jobbes med en litt mer elegant løsning nå. Kommer tilbake med mer info.
 14. Kanskje ikke så dumt. Må se hva jeg finner og forske litt på det.
 15. Ja har sett den du viser Truant, og har laget noe som ligner denne, og det funker ok, men ikke optimalt. Enda. Har sett MSR sin patent, og den er fin. Ventilen til MSR er vinklet 90grader i forhold til Primus sin, så flaska kommer ikke like høyt. Utforminga på ventilen gjør det og enklere å feste føttene. Dette er egentlig ikke ett veldig stort problem, men jeg synes det er litt rart att Primus har valgt denne løsninga på ventilen. Alle, inkludert Prinus, vet att det er lurt å snu boksen når det er kaldt, men Primus sine ventiler er slett ikke optimale til dette.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.