Gå til innhold

Eivind T

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eivind T

Profile Information

 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 161 profilvisninger
 1. Herlig tur og rapport. Alltid kjekt å se at andre farter i kjente trakter. Fisket var nok bedre for noen år siden i det området dere var i, men det går fremdeles an å få fin fisk her. Akkurat denne sommeren var jo værmessig kanskje for bra for fiske, men det er vel et luksusproblem :-). Takk for at du deler!
 2. Kjekt å lese, Isak. Du har rukket på mye i løpet av kort tid og du har virkelig jobbet godt med bilder, blogg og film. Det har nå betalt seg i fortjent oppmerksomhet - og det er garantert ikke det siste vi ser av deg i media. Lykke til videre, på alle turer og med alle prosjekt. Mygghatten av, for ungdommen!!
 3. Bilder og tekst fra vidda er alltid kjekt å få servert. Tusen takk for bidraget. Har vandret i traktene i 35 år og kjente meg godt igjen. Synd med fisket, for du har ligget ved og fisket i vann som huser fisk langt over den magiske 2 kilosgrensen.
 4. En aldeles glimrende bilderapport. Takk skal du ha!
 5. Fjellrev som lurer på om det er forsøket verdt å komme bortom meg for å få seg en matbit:
 6. Aaah, det var en sånn artikkel jeg trengte nå, i et høstvått Stavanger. Glimrende skrevet, flotte bilder og inspirerende lesing fra et område jeg aldri har vært i. Takk skal du ha, Anders!
 7. Herlig og tøff tur dere har hatt, Jøgga. Kan fort være aktuell med kajakk den der. Fisking underveis?
 8. Når fjellreven nesten glemmer meg og synes fiskelukta fra stang og snelle er fristende:
 9. Herlig når ungdommen hiver seg ut i eventyret! Stå på videre gutter. Kjekt å følge dere på ferden!!
 10. Glimrende rapport og flotte bilder, Anders!
 11. Nordre og Søndre Monsvatn har i alle fall levert fin fisk tidligere.
 12. Takk for fin rapport fra gammel tur. Et flott område å padle/traske i dette - og litt sørover der er jo fisket ganske spennende .
 13. Blir nok ingen PM, selv om du sikkert er en fin fyr 😃. Har ingen problem med å tipse om store og mellomstore vann, for de vannene må det som oftest fiskes mer i - og det er kjekt å bidra til at andre får fine fiskeopplevelser. Men; småpyttene er mer sårbare og utsatt. Og som det skrives over her - litt av sjarmen er å lete selv, prøve seg her og der. Gleden av å finne drømmetjernet er myyye større da. Har selv gått "den harde skolen" i dette området, med en god del bomkast før brikkene falt på plass - og det er en skole jeg vil anbefale. Det kan fort hende jeg deler mindre og "hemmelige" vann også, men det er i tilfelle jeg treffer fiskere på fjellet, drøsen blir god, pausen blir lang, kartene dras frem, historier fortelles +++. Da gir man litt - og får litt. Men god tur håper jeg du får uansett!!
 14. Alt er bedre i vest, Whistler 😁. Uansett; man gjør ikke mye feil ved å legge en ukestur i dette området. De store vannene som Bismar, Dimmedals, Reina, Valgard og Meins har alle fisk over kiloet å by på - og jamnt med fisk fra 500gram og oppover. Likevel er det mest spennende å prøve småpyttene. Denne kubben på 3,2 er tatt i et lite tjern, kjent for å være viddas "mest hemmelige vann" (som ikke er så veldig hemmelig lenger...)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.