Gå til innhold

Eivind T

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eivind T

Nylige profilbesøk

877 profilvisninger
 1. Eivind T

  pannebandFjellfiske i moskusens rike

  Aaah, det var en sånn artikkel jeg trengte nå, i et høstvått Stavanger. Glimrende skrevet, flotte bilder og inspirerende lesing fra et område jeg aldri har vært i. Takk skal du ha, Anders!
 2. Eivind T

  Kanotur Blåsjø-Ådneram

  Herlig og tøff tur dere har hatt, Jøgga. Kan fort være aktuell med kajakk den der. Fisking underveis?
 3. Eivind T

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Når fjellreven nesten glemmer meg og synes fiskelukta fra stang og snelle er fristende:
 4. Eivind T

  Norge på langs 2018 - 70 dager på tur!

  Herlig når ungdommen hiver seg ut i eventyret! Stå på videre gutter. Kjekt å følge dere på ferden!!
 5. Eivind T

  Fem dager i Skæhkere - Skjækerfjella

  Glimrende rapport. Takk for at du deler!
 6. Eivind T

  panneband Familietur i Skjækerfjella

  Glimrende rapport og flotte bilder, Anders!
 7. Eivind T

  Kanotur i Setesdals vesthei

  Nordre og Søndre Monsvatn har i alle fall levert fin fisk tidligere.
 8. Eivind T

  Kanotur i Setesdals vesthei

  Takk for fin rapport fra gammel tur. Et flott område å padle/traske i dette - og litt sørover der er jo fisket ganske spennende .
 9. Eivind T

  Hardangervidda sommer 2018

  Blir nok ingen PM, selv om du sikkert er en fin fyr 😃. Har ingen problem med å tipse om store og mellomstore vann, for de vannene må det som oftest fiskes mer i - og det er kjekt å bidra til at andre får fine fiskeopplevelser. Men; småpyttene er mer sårbare og utsatt. Og som det skrives over her - litt av sjarmen er å lete selv, prøve seg her og der. Gleden av å finne drømmetjernet er myyye større da. Har selv gått "den harde skolen" i dette området, med en god del bomkast før brikkene falt på plass - og det er en skole jeg vil anbefale. Det kan fort hende jeg deler mindre og "hemmelige" vann også, men det er i tilfelle jeg treffer fiskere på fjellet, drøsen blir god, pausen blir lang, kartene dras frem, historier fortelles +++. Da gir man litt - og får litt. Men god tur håper jeg du får uansett!!
 10. Eivind T

  Hardangervidda sommer 2018

  Alt er bedre i vest, Whistler 😁. Uansett; man gjør ikke mye feil ved å legge en ukestur i dette området. De store vannene som Bismar, Dimmedals, Reina, Valgard og Meins har alle fisk over kiloet å by på - og jamnt med fisk fra 500gram og oppover. Likevel er det mest spennende å prøve småpyttene. Denne kubben på 3,2 er tatt i et lite tjern, kjent for å være viddas "mest hemmelige vann" (som ikke er så veldig hemmelig lenger...)
 11. En turrapport til å bli glad av! Imponerende at du holder koken! Og takk for det fantastiske arbeidet du gjør for turistforeningen.
 12. Eivind T

  Exped Chair kit Krympet!?

  Tenkte også på den telefonen. Hvis det er den du har brukt i kontakt med produsenten, kan det ta tid før du svar.
 13. Eivind T

  Hardangervidda vinter 2018

  Takk for en aldeles strålende rapport, Gisle! Fantastiske hunder og nydelige bilder.
 14. Eivind T

  Mat på 14 dagers vandring

  Støtter denne! Fyrstekake er ALDRI feil .
 15. Eivind T

  Mat på 14 dagers vandring

  På en 14dagerstur MED VANDRING gjør jeg det enkelt: Frokost: Risengrøt/havregrøt m tørrmelk, kanel og sukker. Like godt hver morgen og ikke noe stress. Lunsj: Sjokolade/rosiner/nøtteblanding/REAL/fisk. Alt etter vær, om jeg har satt opp teltet og om jeg har fått fisk, om jeg har det travelt med å gå videre (noe man ikke bør ha) Middag: REAL eller fisk. Vanligvis har jeg med REAL for ca halvparten av dagene. Resten av dagene må jeg altså få fisk - og det er vanligvis null problem, i alle fall på Hardangervidda. Synes det gjør fiskingen mer meningsfull at jeg faktisk trenger fisken. Til fisk blir det vanligvis potetmos, det veier lite og smaker greit. Krydderblanding må være med. Litt løk og sopp også. JADA pulversaft kan være en fin variasjon til verdens beste vann, merkelig nok. Ekstra tilbehør kan være spekepølse, peanøtter og ei flaske akevitt. Ellers er det alltid godt med ei hyttenatt i løpet av en 14 dager - her fyller man opp med doble middagsporsjoner, digg og brus i alle former.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.