Gå til innhold

Eivind T

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eivind T

Profile Information

 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

492 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Beste og kjekkeste treningen som finnes!
 2. Fem fluer på Hardangerviidda

  Skal du binde lue har jeg ingen tips :-)) Er ikke engang halvblods fluefisker, men var det Nansen som greit skulle klare seg med to March Brown? Hvis du i tillegg slenger med to Streaking Caddis har du fire stk. Og siden jeg fikk min første "store" ørret på vidda på en lurvete Telemarkskongen foreslår jeg den også. God tur til Spania!!
 3. Vestviddå 2018

  Fiskekort på vestvidda er enkelt og greit og gir deg tilgang til alt. Ingenting privat. Slukvalget er også enkelt - Sølvkrokens Lillauren 12 g. Har også med Bjarnes forslag i slukboksen, men blir som regel Lillauren. Gammel vane og gode fangster. Ellers vil jeg også nevne Hallingkongen. Bildet under viser sluken i aksjon i Skålsløkene. Legger også ved noen bilder av området. Her er karrig og værhardt, men i de dypeste hølene finnes en og annen fin fisk.
 4. Hva slags reptil er dette?

  Såpass lengde. Ligna veldig på stålorm på bildet ditt, men den kjenner du jo. Buorm er den lengste slangen i Norge, så kanskje den da.
 5. Vestviddå 2018

  Nye kart er vel ikke all verden utgift, så tror nok ikke jeg ville latt det styre hele ferieturen... Når det er sagt er Grøndalen og områdene både like sør og nord sikre kort. Flott natur og spennende fiske. Er vannstanden høy er det ei bro en drøy kilometer nedstrøms det nederste Grøndalsvatnet. Skålsløkene litt nordvest er artige å fiske i, men kan fort bli en tålmodighetsprøve.. Har, som Bjarne, hatt med fluestanga noen ganger - men bruken blei minimal, så nå er den droppet.
 6. Hva slags reptil er dette?

  Stålorm.
 7. Johnsens turloggSkitur

  Du gjorde nok lurt i å ta turen lørdag. Aftenbladet melder om 3 kilometer bilkø for å komme til Brekko i dag...
 8. Monsen minutt for minutt

  Monsen inspirerer tusenvis av barn og ungdommer til å komme seg ut og bruke naturen. Folk som bruker naturen, blir glad i naturen. Folk som blir glad i naturen, tar vare på naturen. Heia Monsen! At det disse ukene blir et større trøkk enn vanlig på Hardangervidda ++ tåler jeg glatt. Jeg drar bare inn noen uker senere .
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Herlig, Memento. Du leverer så det holder! Ikke noe dilldall, bare enkelt og greit komme seg ut på tur. Nyt dagene til bensin og mat tar slutt.
 10. Eivind T

 11. Ikke meg, men denne jenta: https://www.aftenbladet.no/magasin/i/WLOQzK/Er-du-en-eventyrer Bør vel være mulighet her inne til å finne den rette til å bli med på skitur?
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Så gøy ut det der ja
 13. Et juleeventyr med pulk i Langsua fjellene

  Rett og slett en glimrende turrapport, Tor-Erik! Takk for at du deler.
 14. Hardangervidda

  Tom gir gode råd her. Området rundt Reksjåen er fint å rusle i. Flatt og lettgått. Fisket er kanskje ikke all verden (basert kun på èn tur der inne....), men man får fisk - og det er viktig med barn på tur. Veldig fint å gå opp til Slettiedvatni (1302moh). I østre enden er det fantastiske teltplasser 100 meter opp fra vannet.
 15. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Vårt vinterparadis på Hardangervidda. Tatt med enkelt lommekamera, men dagen var fin i alle fall.
×