Jump to content

Eivind T

Aktiv medlem
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eivind T last won the day on August 7 2019

Eivind T had the most liked content!

About Eivind T

Profile Information

 • Location
  Stavanger

Recent Profile Visitors

3,130 profile views

Eivind T's Achievements

 1. Du nevner to klassikere der. Kan også spille inn Veraland og Imsområdet. Begge i Sandnes kommune. Ikke typiske fjellturer kanskje, men greit innen rekkevidde og uten snø nå.
 2. Dette var en utrolig flott rapport, Kristian. Nydelig bilder og kjekt at du legger ved kart med inntegnet rute. Takk for at du deler!! Har vært en god del i området selv, men for det meste "på gjennomreise" til andre områder lenger østover. Massiv natur og til dels godt fiske her og der.
 3. Herlig rapport. Alltid kjekt å se fine bilder fra Hardangervidda. Både fra kjente vann og leirplasser - til steder jeg ikke har vært. Takk for at du tok deg tid til å dele!
 4. En aldeles strålende skrevet rapport. Og bilder som virkelig får en til å drømme om nye turer. Tusen takk for at du bidrar!!
 5. Herlig område dette som flere bør få øynene opp for. Langt kjekkere enn for eksempel Bynuten etter min mening.
 6. Jeg har fisket i flere vann i Storhellerområdet. Fisk i alle vann, men er etter min erfaring langt mellom fisk over kiloet. Flere artige elvestubber å fiske i. Småkupert og flott terreng. Ikke merkede løyper her. Stedvis tungt å gå. Har overnattet i Storhellerhytta til Nikolai Selvik flere ganger. Fantastisk sted som kan leies rimelig. Han er grunneier og har en veldig positiv og fornuftig holdning til bruk av området. Du skal likevel være obs på at reinsdyrjakta er i gang nå - og akkurat i dette området jaktes det hardt og skytes en god del dyr. Det kan være flere jegere enn fiskere på denne tiden. …. ellers støtter jeg forslaget om å gå fra Ulevå. Herifra er ikke stigningen oppover mot Mannevann så mannevond...
 7. Har vært en sann fornøyelse å følge deg på turen. Tusen takk for at du tar deg tid til å dele opplevelser i tekst og bilder. Og ikke minst, glimrende gjennomført tur!
 8. Herlig tur og rapport. Alltid kjekt å se at andre farter i kjente trakter. Fisket var nok bedre for noen år siden i det området dere var i, men det går fremdeles an å få fin fisk her. Akkurat denne sommeren var jo værmessig kanskje for bra for fiske, men det er vel et luksusproblem :-). Takk for at du deler!
 9. Kjekt å lese, Isak. Du har rukket på mye i løpet av kort tid og du har virkelig jobbet godt med bilder, blogg og film. Det har nå betalt seg i fortjent oppmerksomhet - og det er garantert ikke det siste vi ser av deg i media. Lykke til videre, på alle turer og med alle prosjekt. Mygghatten av, for ungdommen!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy