Gå til innhold

Eivind T

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Eivind T vant dagen sist August 7

Eivind T hadde mest likt innhold!

Om Eivind T

Profile Information

 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 541 profilvisninger
 1. En aldeles strålende skrevet rapport. Og bilder som virkelig får en til å drømme om nye turer. Tusen takk for at du bidrar!!
 2. Herlig område dette som flere bør få øynene opp for. Langt kjekkere enn for eksempel Bynuten etter min mening.
 3. Jeg har fisket i flere vann i Storhellerområdet. Fisk i alle vann, men er etter min erfaring langt mellom fisk over kiloet. Flere artige elvestubber å fiske i. Småkupert og flott terreng. Ikke merkede løyper her. Stedvis tungt å gå. Har overnattet i Storhellerhytta til Nikolai Selvik flere ganger. Fantastisk sted som kan leies rimelig. Han er grunneier og har en veldig positiv og fornuftig holdning til bruk av området. Du skal likevel være obs på at reinsdyrjakta er i gang nå - og akkurat i dette området jaktes det hardt og skytes en god del dyr. Det kan være flere jegere enn fiskere på denne tiden. …. ellers støtter jeg forslaget om å gå fra Ulevå. Herifra er ikke stigningen oppover mot Mannevann så mannevond...
 4. Har vært en sann fornøyelse å følge deg på turen. Tusen takk for at du tar deg tid til å dele opplevelser i tekst og bilder. Og ikke minst, glimrende gjennomført tur!
 5. Herlig tur og rapport. Alltid kjekt å se at andre farter i kjente trakter. Fisket var nok bedre for noen år siden i det området dere var i, men det går fremdeles an å få fin fisk her. Akkurat denne sommeren var jo værmessig kanskje for bra for fiske, men det er vel et luksusproblem :-). Takk for at du deler!
 6. Kjekt å lese, Isak. Du har rukket på mye i løpet av kort tid og du har virkelig jobbet godt med bilder, blogg og film. Det har nå betalt seg i fortjent oppmerksomhet - og det er garantert ikke det siste vi ser av deg i media. Lykke til videre, på alle turer og med alle prosjekt. Mygghatten av, for ungdommen!!
 7. Bilder og tekst fra vidda er alltid kjekt å få servert. Tusen takk for bidraget. Har vandret i traktene i 35 år og kjente meg godt igjen. Synd med fisket, for du har ligget ved og fisket i vann som huser fisk langt over den magiske 2 kilosgrensen.
 8. En aldeles glimrende bilderapport. Takk skal du ha!
 9. Fjellrev som lurer på om det er forsøket verdt å komme bortom meg for å få seg en matbit:
 10. Aaah, det var en sånn artikkel jeg trengte nå, i et høstvått Stavanger. Glimrende skrevet, flotte bilder og inspirerende lesing fra et område jeg aldri har vært i. Takk skal du ha, Anders!
 11. Herlig og tøff tur dere har hatt, Jøgga. Kan fort være aktuell med kajakk den der. Fisking underveis?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.