Eivind T

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Behøver det være så fancy?

  Lysten til å komme meg nordover igjen - med kajakken på biltaket, ble ikke mindre av denne luka. Herlige bilder og godt budskap!
 2. Iglobygging ❄️ med Ice Box iglobygger☃️

  Bra jobba og kul prosess å følge!
 3. Herlig område dere har vært i. Har selv vært noen turer med fint fiske nord for veien i sommer. Takk for kjekk rapport.
 4. pannebandUnder åpen himmel ved Tussavatnet

  Glimrende, Anders! Flotte bilder og fin turrapport. Lite slår en utenatt under stjernene.
 5. Grøssæ, fisking i villmark

  Flott rapport! Så ut som et spennende område det der.
 6. Oppheng for skiboks i garasje?

  Ja, der er en variant av systemet jeg bruker. Flink med voks og vask er jeg dog ikke..
 7. Oppheng for skiboks i garasje?

  Bruker samme system som Barskekarsten. Det er rimelig, enkelt og tar kun den plassen som skiboksen tar. Trinser og tau og annet blir unødvendig Reodor Felgen-opplegg, men det er nå bare min mening .
 8. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Når fisket svikter, må man leke litt. Hardangervidda.
 9. Oi. Har også et visst kjennskap til denne familien. Kan sikkert være spennende lesing. Fås i bokhandlere i Stavangerområdet?
 10. pannebandAursjøen i Lesja

  Kjemperapport, Anders! Blir nok fort en skikkelig turkamerat han der. Er det jo egentlig allerede
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fine padleforhold i Lutsivassdraget i dag:
 12. Femundfeber

  Flott rapport, Andreas - og fine bilder. Kjekk lesing når vi går høsten i møte!
 13. Hei Isak!

  Fine ting du legger ut. Kjekt å se at ungdommen kommer seg ut :-)

  Kan, off the record, si at Litlavatn slett ikke er fisketomt. Vannet er derimot regnet som et av de aller, aller beste fiskevannene i området. Fisken er dog sær og vanskelig, så det er ikke alltid man lykkes. Fisk opp mot kiloen er vanlig her, hvis det først biter :-). Blyånå, i nordenden, er beste stedet.

  Lykke til videre!

  Mvh Eivind

   

   

  1. Isak Knutsen

   Isak Knutsen

   Kult! Det er gøy å vite! Jeg var bare veldig usikker på om vannet hadde fisk siden jeg ikke så et eneste vak, men da så, blir vel ny tur opp om ikke alt for lenge, kanskje det var for kaldt eller feil vind når jeg fisket der? Men i vanner hvor det er stor fisk får man jo ikke alltid fisk da, det kan gå flere ganger mellom hver gang, men det er ekstra gøy når man endelig får:)

 14. Ukestur til Dimmedalsområdet hardangervidda

  Tor Erik: Nja, er vel kanskje ikke en veldig markert sti, men rutevalget sier seg selv oppover - ingen problem i det hele tatt. Møtte ved en anledning tett tåke oppe i høyden, da var kompasset godt å ha. Når du kommer opp til 1382 går du over bekken og har dette tjørnet til høyre for deg. Samme med Store Meinsvatnet (1388), for øvrig et vann som i ny og ne kan gi meget stor fisk. Vi pleier å gå sørover og peile oss mot 1387 og gå på vestsiden av det vannet. Da får du etter hvert et flott utsyn mot Dimmedalsvatnet og enda lenger vestover er Hårteigen godt synlig. Kan også legge til at Haraslaet, litt lenger sørover i Lakadalen også er et glimrende rutevalg. Litt lenger å gå om Dimmedalsvannet er målet, men perfekt om du går for Reinavatn++.
 15. Ukestur til Dimmedalsområdet hardangervidda

  Flott rapport! Alltid spennende å høre om viddeturer. Har vært i området mange ganger og kan skrive under på Herrlarssons kommentar. Det som er spesialt artig her er jo det store antallet vann - og variasjonen på størrelsen. Fra småpytter (ikke gå forbi....) til større basseng. Et tips til neste gang du skal inn er å gå opp Finnbjørnslaet og over Dimmedalshøgdene. En mye kjekkere tur og du kommer raskere frem til godsakene. Turstien langs Nordmannslågen og mot Besso er ikke det mest spennende, verken natur - eller fiskemessig.