Gå til innhold

Fotogubbe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Fotogubbe vant dagen sist Oktober 14

Fotogubbe hadde mest likt innhold!

Om Fotogubbe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Foto, fjellturer og turer i lavlandet senhøst (liker rim og frostrøyk i skogsområder)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du sparket beina under hele problemstillingen med dette svaret. Bra. Tråden kan lukkes
 2. Jo, helt klart det mest fornuftige.
 3. Jeg tenker at de fleste som kjøper 2-manns tenker å være to, derfor denne tråden. Luksus med 2-manns alene, men ikke uvanlig det. Jeg har et par netter i telt og jeg kunne aldri tenkt meg å stable tre voksne i et 3-manns, derfor er ikke denne problemstillingen relevant for meg, heller ikke fire voksne i et 4-manns. Godt innspill!
 4. Legg det ut på finn.no - flott telt som burde gå i løpet av høsten med rett pris
 5. Og om høsten og vinteren er det generelt vanskeligere å selge, mulig det våker til liv rett før påskeferien. Tipper bare de spesielt intresserte kjøper dyre telt nå, mens gud og hvermann mot sommeren. @Terka skulle vel ha 2017-modellen
 6. Ville ventet til våren hvis du kan, samt lagt det ut på Finn. Du kan sikkert få 5-6000,- for det hvis det fortsatt er uåpnet.
 7. Ja, dessverre har noen "frekkhetens nådegave"
 8. @RobinsonHvilket telt er det i bakgrunnen?
 9. Fjellreven Abisko Dome 3 tror jeg er et meget bra telt det også, duken slutter godt ned mot bakken. Virker unektelig spennende.
 10. Hvis de flest turer er i Nordmarka og Østmarka, og en og annen telttur til Lofoten om sommeren, ser jeg ikke helt behovet for det mest bombesikre teltet, heller et telt som er funksjonelt og som takler endel dårlig vær. Skal ikke måtte uroe seg i teltet på grunn av dårlig vær, spesielt ikke når man har med barn. Til det bruket du beskriver hadde jeg selv kjøpt Orion Extreme, til mye bruk på høyfjellet hadde jeg valgt Allak eller Staika. Staika blir tungt, men nevner det.
 11. Ut fra tegningen ser det ut til å gå. Telt til 752kr
 12. Får man presset inn et Therm A Rest Xtherm LW inn i dette teltet? Ser at det er litt smalere i fotenden, noen Xtherm også er https://www.robens.de/en-gb/shop-1/outdoor-tents/arrow-head Billig biltelt til 752kr, brukes med og uten tarp for mer tak over hodet, sommer som vinter. 1.8 kg er ok vekt og det virker solid. Robens er tysk kvalitet.
 13. Trening helt fra jeg var ung har ført til at jeg har hatt færre og kortere skadeavbrekk, samt kommet meg mye raskere tilbake etter operasjoner. Har som flere her operert begge knærne. Siste skade vandret deler av menisken i kneet, med tilhørende låsninger. Jeg er så bra jeg kan være, noe smerter nå og da, men at jeg var godt trent har hjulpet mye. Kiropraktorer kan også mye om muskler og slikt, i tillegg til skjelett. De kan også henvise videre til ultralyd og MR. Jeg gikk til kiropraktor.
 14. Jeg var ute etter en erstatning for en godt brukt Hagløfs Gore-Tex Packlite da den ikke var tett. Bergans-jakka virker bedre da den har lufting under armene. Noe tykkere stoff naturligvis, men fortsatt smidig nok til bybruk og passe lett. Har ingen erfaring med Dermizax, men gleder meg til å ta jakka i bruk, til tur og hverdagsbruk. Jeg valgt sort farge.
 15. Jeg handler heller IKKE på Power. Åpenbart samme problemet der som på XXL!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.