Gå til innhold

Fotogubbe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Fotogubbe vant dagen sist August 24

Fotogubbe hadde mest likt innhold!

Om Fotogubbe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Foto, fjellturer og turer i lavlandet senhøst (liker rim og frostrøyk i skogsområder)

Nylige profilbesøk

945 profilvisninger
 1. Ser vakkert ut, men du skal vite hva du driver med. Ser på hjemmesiden til visitnorway at de markedsfører telting på den store plattingen under masta. Flott i pent vær, men hva hvis været snur om. Link: https://www.visitnorway.no/overnatting/sju-overnattinger-du-forteller-om-nr-du-kommer-hjem/ Skal man først gjøre det er selvstående telt med lite vindfang best, som i artikkelen. Ser ut som Fjellreven Akka/Abisko View 2.
 2. @varmtvannHva betyr FF-posen? Til halv pris må det være løp og kjøp. Rab er jo et kjent og godt merke
 3. Mountain Equipment Helium 800 tåler endel mindre ser jeg, men litt dårligere fillpower. Fyllmateriale: 90/10 sporbart andedun Fyllvekt: 766g (reg) 804g (XL) Comfort: -4°C (EN13537) Comfort Limit: -11°C (EN13537)
 4. Har letet rundt etter mulig sammenlikning på fjellsport med Rab-posen du vurderer https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/mountain-equipment-kryos-crimson.html Her er noen tall Fyllvekt: 743g (reg) 770g (XL) Comfort: -10ºC (EN13537) Comfort limit: -18ºC (EN13537) Mulig Rab Neutrino 800 ligger i samme område +/-
 5. Vivassvatnet er en kort tur fra Valldal. Mange fine teltplasser og fiskemuligheter. Menneskene på bilde er små i det storslagne landskapet.
 6. Må legge til at den ble kjøpt sommeren 2017, men oppbevart tørt i skapet på soverommet siden da.
 7. Hvor mye kan må forlange for denne? Se om det er verdt å selge eller håpe på at den blir brukt i fremtiden. Den er slått opp, besiktiget og pakket ned. Det var det bruket
 8. Da vil naboen på andre siden, i det andre boligområdet tro jeg har mistet fotfeste helt 😁 Har skjønt at det er kutyme her å sette opp nye telt i stua, noe jeg også skal følge. Da har naboen noe å prate om leeenge og jeg har indirikte beriket hennes pensjonist-hverdag!!!
 9. Må utsette kjøp av Allak 2 da plissegardinene ble mer kostbare enn forventet. De spiste opp pengene til Allak 2 +++. Synd, men Allak bruker jeg noen ganger i året, mens plisse hver dag.
 10. Hva er anbefalt bildestørrelse her forumet? Ser at mitt siste bilde fremstår som direkte uskarpt dersom man ikke klikker på det og ser det i fullskjerm-visning.
 11. Du har fått til et flott multebilde, men jeg får ofte uønsket lys på mine bilder. Reflekser var feil valg av ord - sorry!
 12. På vei fra Haukeliseter til Hellevassbu. Lurer på om det er Sandfloeggi i bakgrunnen.
 13. @Espen ØrudJeg sliter med reflekser på slike bilder.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.