Jump to content

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Posts

  1,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Bjarne H.S. last won the day on April 17

Bjarne H.S. had the most liked content!

2 Followers

About Bjarne H.S.

Profile Fields

 • My blog: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Location
  Haugesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle jeg kjøpt i dag hadde jeg nok valgt 245. Jeg har 20cm foran beina mine i 265'n, noe jeg opplever jeg ikke har behov for. Spesielt skulle jeg gjerne sittet mer "fastlåst" i båten nedover strykene i Fmarka i fjor. Jeg er 190cm. Jeg forsøkte uten kjølfinnen over Roastensjøene i fjor og merket ikke veldig forskjell ang. retningsstabilitet, men sekken på 25kg i baugen oppveide mye mener jeg. Uten tung bagasje foran, så vingler den mer har jeg merket. Padler jeg stille vann er vanligvis kjølfinnen på hos meg.
 2. Tro meg, med dine ++ kilo som du oppgir får du fint plass i en Char 265 Large. Jeg får nemlig ...
 3. Har brukt Helsport Reinsfjell SL 2 siden 2015 og har til nå ikke sett meg om etter annen modell eller produsent. Jeg finner ikke noe som matcher dette ennå. Jeg er 190 cm på strømpelesten og 100++ i vekt. Tunneltelt er long gone hos meg!
 4. Jeg bruker setet i min Ally DR 15. Har det montert bak. Laster foran. Padler kun solo med min og aller mest flatt.
 5. Bjarne H.S.

  Børgefjell

  Hei. Det er bro over elva. Se min tur her hvis du vil. Ellers bør det gå finfint. Greit terreng.
 6. Trangia stormkjøkken med gassbrenner!
 7. Jeg kan tipse deg om de ytre delene av Etnefjellene på grensen mellom Vestland og Rogaland. Ofte tilgjengelig fra april/mai. Fine innganger her fra Etne/Skarstøl (f.eks. Strypeheiene og Løkjelsvatnet) eller Etne/Rusvegen (Sørfjellet med Lysevatnetområdet) . Inngang fra Oppheim i Ølen er også fin med fine områder lengst vest i Etnefjellene rundt Olalia fjellstove. Vikefjellet i Vindafjord er heller ikke å forakte i mai.
 8. Genialt! Flott å få slik god info fra noen som har lang og god erfaring med dette produktet!
 9. Jeg har 265 og 20cm foran beina mine. Skulle jeg valgt på nytt hadde jeg nok gått for en 245 i stedet. Padletur i Femundsmarka sist sommer og opplevde da at jeg nok hadde valgt meg en litt for lang båt. Jeg er 190cm og 100+ kg.
 10. Støttes! Et lite ekstratips hvis man ønsker å kutte ned etappen fra Langen Gård-Nordvika er å bestille en båttaxi. Skal man ut samme vei man kom inn er det ganske digg å bli henta i båt i Nordvika og ta sjøveien til Synnervika. Litt kjedelig å gå i samme spor mot Langen igjen (etappen Langen Gård-Lorthølbua er ikke veldig spennende synes jeg). Jeg gjorde dette med suksess på turen i 2020. Merk at det også er gratis parkering i Synnervika.
 11. Her i huset er kartene lagret slik. Et rot, men samlet i alle fall. Planlegging av turer skjer på digitale kart som norgeskart.no.
 12. Ingen uhell så langt, men jeg bruker også enkeltkroker på mine sluker.
 13. Det er bomvei inn til Tinnhølen/Trondsbu. Du betaler med kort ved innkjøringen ved Tråstøl ved R7. Veien åpner normalt 1. juli. Du finner mine turer i området her.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy