Gå til innhold

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 475
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  48

Bjarne H.S. vant dagen sist Juli 23 2018

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Profil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Sted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg skrev en omtale av teltet etter ca 40 teltdøgn. Det var riktignok 2015-modellen og det er gjort flere forbedringer og forsterkninger på senere modeller. Derfor er nok ikke den særlig å se til. Jeg har skaffet meg 2018-modellen for kommende turer.
 2. Jeg ville nok kikket på Reinsfjell Pro 2 eller SL 2. Virkelig bra telt.
 3. Det kan også være lurt å bli medlem av turisthyttenes Facebooksider/-grupper. Der er det også info å få.
 4. Det gjør det helt sikkert av de som tar turen i området utover våren. Du kan også benytte deg av webkameraene langs veiene rundt vidda, f.eks. her på Dyranut. Også på Senorge.no kan du få en ok indikasjon på snømengde. :)
 5. Svensk tørrmelk kan se ut til å kunne bestilles herfra!
 6. Det er nok slik langs hele kysten fra Vestlandet via Sørlandet mot Østlandet. I Nord-Rogaland og Sunnhordland kom "våren" for snart to uker siden. For halvannen uke siden tok jeg første ørret på stang i ferskvann i Sveio, i Sunnhordland. Jeg er på Sørlandet nå, Lindesnes, og ser at våren er en uke og to seinere her i alle fall, men akkurat nå er det 9 grader i skyggen her.
 7. Generelt er det bra. Ikke noe å bekymre seg over, spør du meg.
 8. Har du et bilde av denne svenske tørrmelkpakningen, Kjell Iver? Vi som bor 50 mil fra svenskegrensa har ikke muligheten til å stikke over en tur akkurat når vi vil. Derfor må vi tørrmelkhungrige sende over en utsending, som vi spleiser på. Men da må vi ha et tydelig merke og helst bilde av pakning som utsendingen vår kan få med seg.
 9. Det kan være en mulighet å kjøpe brød på betjente hytter. Har gjort det selv ved flere anledninger, sist på Litlos på Hardangervidda. Gikk nesten en uke på det brødet der. Fantastisk godt!
 10. 400-500 kr fra Jonasvollen til Storvika vil jeg tro omtrent. Er man flere i båten så blir det billigere. Ha med kontanter. Mulig man kan vippse nå?
 11. Det har fremdeles ikke 2(!) innganger og fortelt!
 12. Bare én inngang! Lite fleksibelt da! Knapp høyde i innertelt. Sikkert ok for kortvokste.
 13. Helsport Reinsfjell SL 2. Har man opplevd noen døgn i finvær og uvær med 2 innganger og 2 likverdige, relativt romslige fortelt, ja så klarer man seg ikke uten. Jeg sliter med å finne tilsvarende hos Hilleberg eller andre.
 14. Jeg ville startet på Seljestad og gått vestover til Simlebu, derfra videre via Sandvasshytta til Blomstølen. Fra Blomstølen ned til Kyrping (v/E134). 3-4 dager. Dette er den indre delen av den flotte Gullruta. Man har da også en returmulighet ned til E134 både ved Markhus (Sandvasshytta) og Rullestad (Simlebu). Etnefjellene er et fantastisk fint fjellområde. Her den første mila fra Seljestad langs Gullruta vestover.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.