Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 707
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

Bjarne H.S. vant dagen sist 25. september 2020

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Profil

 • Min blogg 📰: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Sted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kult! Helt sikkert digge bilder! ...
 2. Hvor kan vi få se dine bilder?
 3. Hvor kan vi se disse fantastiske bildene? ....
 4. Valle har en stor stjerne hos mange og faglig mye turmessig uten tvil. Journalist, er han dog ikke i mine øyne. Her har han MYE å lære, som kan gi podcastene hans langt mer verdi og tyngde...
 5. Jeg ville tatt en tlf til Argehovd om båtskyss over. Det burde ikke koste skjorta antar jeg. Man bør ikke lage store problemer av alt.
 6. Åra tok jeg i hånda. Packraften er en Kipara 265 Large. Jeg gikk ca 5-600 meter med denne sist helg. Ca. 23-25kg totalt ca 5-600meter. I sommer antar jeg vekta blir totalt ca. 30kg mellom vanna i Femundsmarka på denne måten.
 7. Jeg har brukt en halvmeter plastrør fra biltema, helt enkelt og billig.
 8. Hei. Jeg er ingen viddavandrer som deg og andre her, men litt kjent likevel. Dropp via Middalsbu. Fra Litlos tar dere ruta mot Hellevassbu direkte. Tro meg, det er langt smartere terrengmessig. Ellers greit terreng. Vil dere spare kilometre så haik fra Dyranut/Tråstøl (R7) til Tinnhølen og start derfra. Dere sparer fort en dagsmarsj nesten da. Det bør ikke være noen problemer med haik den mila på grusvei, spør du meg. Ellers burde tidsplanen holde greit tror jeg. PS. Her finner dere min erfaring med Hardangervidda i tekst og bilder.
 9. Planen i år er et par ukers tur i Femundsmarka i packraft i sommer og kanskje en liten tur også på Hardangervidda i samme båt. Ellers trolig noen uker på Sørlandet på hyttetur og med en litt større båt, med motor.
 10. Det er synd å si det, synes jeg, men det er kanskje billigere å kjøpe nye skjær til Moraboret? Jeg gjorde det for et par år siden og det var ikke mange hundrelappene dyrt. Antakelig billigere enn å sende til sliping?
 11. Jeg og turkompis sitter og planlegger turen vår i Femundsmarka til sommeren, i packraft. Det har vi ikke forsøkt før, vi har padlet Ally før. Vi har denne ruta, med start i Storvika og slutt i Røoset, som et hett alternativ, skulle Sverige bli umulig som startsted (noe vi aller helst ønsker oss). Vi pakker for 14 dager og ligger i ro noen dager flere steder.
 12. Et partre turer har det blitt, med hjemsted i Haugesund, sør for Bergen, for de som ikke vet hvor. Her er siste tur.
 13. 16,5 DR kan fint padles alene på turer slik du skisserer. Det gjelder bare å laste den riktig. Jeg har padlet mange turer sammen med turkompis som padler sin 16,5 alene, mens jeg padler min 15 foter. Se her f.eks. fra en tur her i Femundsmarka/Rogen for et par år siden. Når det er sagt, ja så kan en packraft nok fungere kanskje enda bedre i et landskap som Femundsmarka/Rogen og aksjonsradien kan enklere eller lettere utvides. Det skal nemlig prøves til sommeren er planen for min del. Packraften er klar for en ny tur i grenselandet.
 14. Det har funka bra for meg å jobbe som lærer. Da får jeg muligheten til flere perioder gjennom året å være på tur, samt selvsagt helgene og helligdagene. Får man også en god timeplan, ja så kan det også dryppe en ettermiddagstur og to i uka. Sjekk bloggen min så er det tydelig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.