Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 204
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  47

Bjarne H.S. vant dagen sist September 21

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bjarnesturblogg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Haugesund
 • Interests
  @bjarnesatrang
 1. Senhøst fiske på vidda

  Hvis det ikke selges fiskekort for perioden, så er det vel kanskje en fredning da i de aktuelle vassdragene? Grunneier kan vedta slik fredning. Da kan heller ikke barn fiske(?). På den annen side så ville jeg nok ikke være for optimistisk mtp på fangst i høyfjellet i november. Å fiske på gyteklar ørret er vel ikke særlig lurt heller, matmessig, er min mening, men jeg vil tro ørreten er ferdig med det meste i november så høyt oppe.
 2. Tips til nytt lett kokekar

  Som tidligere nevnt her på FF slår jeg et slag for Trangias stormkjøkken. 27 UL-versjonen.
 3. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Har IKKE kjøpt enmannstelt, fordi har IKKE kone! Hahahahahahaha.....
 4. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har nettopp rangert Femundsmarkaturene mine, TOPP 3. Angrer kanskje allerede på nettopp det. Det blir jo flere flotte turer dit om ikke lenge!
 5. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Det ble fiskelykke på fredag den 13. Finfine høstmakrell ble med hjem fra fisketuren i formiddag før regnværet satte inn.
 6. Lysslynge

  Jeg holder en knapp på telyset i denne sammenheng. Selvom ledlys lettere kan styres slik man vil. Jeg har også brukt fakkelboks for å skape lysstemningen jeg er ute etter. 3 telys i steikepanna: To fakkelbokser i 12-manns lavvoen: To telys i teltet: To små ledlamper (sykkellamper fra xxl) i teltet:
 7. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Har hatt noen fine høstferiedager på Sørlandet nettopp. Gråværet kom de siste dagene.
 8. Ligge under åpen himmel vs. telt

  Det er bare å hive seg ut i det. Under #nattinaturen denne høsten så tok jeg natta under stjernene i soveposen (flere år siden sist). Masse kondens og nattdugg, men uforglemmelig. Friskt og godt! Tett på naturen!
 9. XXL.no - Trek n Eat billigsalg

  Tror ikke det er samme. Personlig liker jeg Trek'n Eat best.
 10. Vinter dvale

  Jeg går i "dvale" vinterstid hvis du mener snø og is. Det er jeg ferdig med. Jeg er så heldig å bo på sørvestlandet med lite av førnevnte kalde faktorer. Pleier å runde av teltsesongen i september/oktober, omtrent når løvet faller. MEN, jeg er mye på tur for det, selv om det ikke blir overnattinger i telt eller ute. Fiskestanga er ofte med og kamera alltid.
 11. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  På tur med hele 36 ungdommer i sin beste alder, opp i de vakre Etnefjellene! Fantastisk kjekk gjeng! Les om turen på bloggen her!
 12. Nasjonalbiblioteket - en perle

  Bokhylla.no Eks. 90 dager på loffen i Børgefjell
 13. I disse dager møter de som fysisk demonstrerte mot ødeleggelse av en norsk fjord i retten. DU kan bidra til at ungdommene slipper å ende i økonomisk uføre ved å følge egen samvittighet. Jeg støtter disse økonomisk, og er stolt av det! https://hnytt.no/2017/09/21/natur-ungdomsleder-stilt-retten/
 14. Tips til stang og snelle til ørretfiske på fjellet

  Stradic-snella er litt lettere, men utvekslingen er lik. Stradicsnella hadde tidligere bedre utveksling. Sjøl ville jeg valgt 10'-stanga til en 2500-snelle.
 15. Fredag 22. - lørdag 23. september 2017 blir det smekkfullt på Løkjelsvatnhytta. 38 ungdommer drar opp fredag ettermiddag fra Skarstøl i Etne og overnatter til lørdag. Det blir trangt!!! Har du turplaner i Etnefjellene denne helga så anbefales det å velge andre turisthytter hvis du vil unngå å ligge anføttes med en niendeklassing, i vedskjulet eller på stuegolvet. Her finner du info om andre hytter i Etnefjellene.