Gå til innhold

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 649
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  51

Bjarne H.S. vant dagen sist 14. mai

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Profil

 • Min blogg 📰: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Sted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var en fin rapport Siri!
 2. Har svart i annen tråd. Ikke noe plagsomt. Lite i Muggaområdet. Litt knott når vinden stilner. Nå er det vindfullt og kjølig. Det hjelper alltid uansett. Det var mye klegg under varmen, men den har blitt borte.
 3. Sko til den prisen skal vare i mange år med ok stell synes jeg.
 4. Lite mygg i Muggaområdet. Litt knott når det stilner. Kom nettopp ut fra området. Nå er det kjølig vær og vindfullt. Skal inn igjen på tirsdag.
 5. Vil du prøve multifilamentsnøre ja da anbefaler jeg 0,10 til snella og stanga du har skaffet deg. Prøv gjerne FINS Sling Braid multifilamentsnøre. Jeg bruker kun FINS sine snører på mine sneller. PS. Jeg får betalt for å anbefale det.
 6. Jeg ser du her får flere tilbakemeldinger på din henvendelse. Noen tilbakemeldinger får du fra rimelig anonyme FF'ere som frekventerer forumet ofte. Råd fra disse bør du ta med en stor klype salt. Kan de ikke sette navnet sitt bak rådene sine, ja da bør du også sjekke andre steder og andre kilder. Jeg ville ikke tatt deres råd for gitt så lenge de ikke signerer med skikkelig navn og rykte.
 7. Det er Eidfjord kommune som er ansvarlig for veien inn til Tinnhølen. Derfor er det ikke helt dumt å følge med på kommunens hjemmesider og/eller fb-sider om akkurat dette temaet. Man kan selvsagt komme seg innover langs veien til fots eller på sykkel før veien offisielt åpner hvis man ønsker. Det er i overkant av en mils vei inn til Trondsbu og Tinnhølen fra R7.
 8. Tinnhølveien åpner ikke før den åpner, det nytter lite å se på satelittbilder. Sjekk Eidfjord kommune sine nettsider/fb-sider så får du info der om akkurat det. Normalt er det ca. 1. juli veien åpner.
 9. I Starrhåen og like nedstrøms Nedre Roasten er det bru. Neste oppstrøms finner du ved Litlbuddhåen, nedstrøms Rogshåen. Ellers ingen. Du kan selvsagt vade over.
 10. Det er en høy sjanse for at akkurat det blir en flaskehals i sommer. For egen del, ja så er ikke det veldig viktig. Jeg har mange alternativer i bakhånd i fjell-Norge, selv om H.vidda alltid lokker...
 11. Jeg hadde med 2 stk 450g gassbokser til stormkjøkkenet på to-ukersturen på Ifjordfjellet og Laksefjordvidda i fjor sommer. Jeg kunne klart meg med én 450g og én 230g boks. Skal det stekes endel mat/fisk og kokkeleres så går det litt drivstoff. Er det kaldt og fuktig i tillegg så fyrer man gjerne litt for varmen i teltet også.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.