Gå til innhold

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 493
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  48

Bjarne H.S. vant dagen sist Juli 23 2018

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Profil

 • Min blogg 📰: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Sted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alene gir meg de beste naturopplevelsene og jeg kommer tettest på naturen. Trivelig med selskap på tur, men da har alle i mitt turfølge eget utstyr. Da er det mulighet for å stikke avgårde på egenhånd skulle man ønske det.
 2. Første tur opp i vakre Etnefjellene i år er gjort!
 3. DAB-radioen som jeg går god for i denne tråden er ennå med meg på tur, senest sist døgn. Den holder godt i to uker, til nyheter, værmelding og dagsrevyen noen kvelder. Suveren radio.
 4. 8 gram!! ..... hehehe... måtte bare ....
 5. Tydelig at noen lett tar feil å Ramsløk og Liljekonvall!!!! Det kan være farlig! https://www.aftenposten.no/norge/i/op9p40/Trodde-de-solgte-ramslok_-solgte-egentlig-giftig-plante
 6. Strandsnegler er ikke å forakte dampet i tang og saltvann. Så veldig mett blir man nok ikke. Å lære seg noen enkle og lett gjenkjennelige sopparter er lurt, f.eks. kantarell og piggsopp er vanskelig å ta feil av. Jeg bommet dog litt på denne, men var ikke langt unna og spiselig var jo denne også (gul trompetsopp/trompetkantarell):
 7. Min er kjøpt på 80-tallet, men sikkert ikke mye forandret... Her bilde fra nettopp:
 8. Jeg har 180/210L. Bruker den mest i 7 fot/210cm. Suveren stang til sitt bruk! Hos meg vil det si i kano og i vadebukse.
 9. Jeg var innom XXL her om dagen og fikk 25% på mastercardkjøpet. De 10 middagene jeg fikk med hjem da ble litt billigere.
 10. Nærhet til Sverige er en fordel. Jeg har også lagt ut en lenke tidligere i tråden her til svensk nettbutikk som selger.
 11. Fjelltursesongen er rekordtidlig i gang for turbloggeren!
 12. Ta gjerne en titt på Etnefjellene og særlig de vestlige delene. Godt T-rutenett. Gullruta til DNT. Eks. fra Oppheim i Ølen via Olalia Fjellstove retning Løkjelsvatnhytta. Det er gangbart i området allerede nå. Hvis værmeldingen stemmer og mildværet kommer og fortsetter ut april er det gangbart videre østover også mot Blomstølen og Storvassbuområdet. Det er også et fint startpunkt på Skarstøl i Etne til dette området. Da har du ca. 5 km til Løkjelsvatnhytta via Grindheimsvatnet. Våren er flott i Ytre Etnefjell. Litt ned på siden her finner du mange av mine fineste turer i dette området.
 13. Jeg har byttet til enkeltkrok på noen spinnere. Setter på en splittring da som nevnt over.
 14. Nei, jeg bruker samme på alle mine sluker (7-10-12g, men også 18g), men ser meg om etter noe mindre til 4g sluk, da blir denne for stor. Kunne sikkert gått en størrelse opp på 18-20g sluker. Kan være lurt med en ekstra splittring mellom sluk og krok. Det blir likevel litt voldsomt på de minste slukene.
 15. Jeg har brukt enkeltkrok i mange år nå og ser meg ikke tilbake. Her har jeg skrevet litt om min bruk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.