Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  44

Bjarne H.S. last won the day on April 20

Bjarne H.S. had the most liked content!

1 følger

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bjarnesturblogg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Haugesund
 • Interests
  @bjarnesatrang
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpt DAB-radio i dag!
 2. Trolltunga slutten av mai

  https://hnytt.no/2017/06/14/min-toffeste-tur/
 3. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Siste tur med gjengen på valgfag friluftsliv jeg underviser. En tur til fantastiske Vigdarvatnet i Sveio kommune, lengst sør i Hordaland.
 4. Femundsmarka - hjelp!

  Jeg garanterer at det er en godt synlig sti på nordbredden av Roastenvanna. Det går også tydelig sti oppover langs Røa fra Grislehåen. Ikke vær redd for akkurat det. Kartverket viser ikke alt.
 5. Trenger tips til teltsteder i Rondane

  Rundt 7 km å gå fra parkeringsplass ved Spranghaugen nordøst for Mysusæter. http://www.norgeskart.no/#!/?zoom=11&lon=227607.55&lat=6868209.41&project=seeiendom&layers=1004,1014
 6. Det er godt å høre at Therm-A-Resten reddet deg!
 7. Trenger tips til teltsteder i Rondane

  Hehehe.... Er dere optimistiske fiskere så er kanskje Rondane midt i blinken. Jeg hadde ikke store forventninger da jeg var en tur der, men turen i seg selv var fin den. Du finner min tur her. Ikke forvent de største fiskene. Teltplasser er ikke så vanskelig å finne. Alene er dere så og si aldri vil jeg påstå. Rondane er et populært område.
 8. Femundsmarka - hjelp!

  Det er sti på begge sider av Roastensjøene, men de er ikke merket på noe vis. Jeg vet ikke om det er greit å vade over ved innoset i Øvre Roasten, men det er en mulighet noen hundre meter lenger oppe, i Grislehåen, like ved oppsynshytta der. Jeg ville heller hatt camp 1 på sørbredden av det store Røvoltjønnet. Fine plasser på og ved det lange neset der, dvs at dere følger stien på sørsiden av det vannet. Følger dere stien på sørsiden av Roastensjøene og sørsiden av Nedre Røa bør dere også prøve å fiske i Vassviktjønna og Svarttjønna. Stien på sørsiden av Nedre Røa er ikke merket på kartet, men den er svært tydelig. Den brukes av de som bærer kanoer/kajakker langs Nedre Røa og starter omtrent ved hytta lengst nordvest i Nedre Roasten, i vika der. Det er lagt ut klopper å gå på på myra sørvest for Svarttjønna. Denne stien langs sørsiden av Nedre Røa gir også gode fiskemuligheter i håene nedover da stien går tett på elva i motsetning til T-stien på nordsiden. Vading over Røa like nedenfor oppsynshytta i Grislehåen:
 9. Femundsmarka - hjelp!

  Et forslag fra meg i farten: Kjør til Elgå, ta Fæmund II derfra til Haugen brygge. Følg stien opp på Røvolfjellet til første camp der ved et av tjønnene, f.eks. det største Røvoltjønnet. Derfra ned til Roasten via Skogtjønna og camp enten ved innoset i Øvre Roasten eller litt lenger opp i Røa, i Grislehåen. Neste camp tar dere f.eks. langs nedre Røa etter en marsj langs Roastensjøene, evt. dere går helt ned til Røoset og siste camp der. Følg stien på sørbredden av nedre Røa. Mange fine campplasser der. Evt. dere kutter campen ved Øvre Roasten og går fra Røvolfjellet og ned til nedre Røa direkte for camp langs elva der. Du finner mine turer fra området her. Bilde fra Røvolfjellet:
 10. I morgen!!

  Triste greier! God bedring @Tom42! Håper du snart er på tur igjen!
 11. Stekenjokkvegen i Sverige er nå brøytet - åpnet?

  Hvordan er snømengden i Børgefjellområdet akkurat nå, Kjell Iver? Jeg ser etter alternativer skulle vinteren fortsette utover sommeren i Finnmark.
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Siste fjelltur i vår er unnagjort og det ble i godt selskap etter hvert også.
 13. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Jeg måtte ha en siste fisketur, denne siste dagen i langhelga. Det hjalp på fiskeabstinensene.
 14. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Ny kanotur, denne gang på Tuastadvatnet i Karmøy kommune.
 15. Hvor kan man gå til fots i starten av juni?

  PS. i kveld fikk jeg bildebevis på at isen er gått på vannet på bildet ovenfor (650 moh). Det lover jo godt for kommende uke!