Gå til innhold

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 520
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  48

Bjarne H.S. vant dagen sist Juli 23 2018

Bjarne H.S. hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Bjarne H.S.

 • Rang
  Turblogger

Profil

 • Min blogg 📰: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  @bjarnesatrang
 • Sted
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mye bra 4G på Ifjordfjellet og Laksefjordvidda i Finnmark. Litt opp i høyden så har du hele verden foran deg! DAB-dekning så og si overalt, har du en slik radio med. Strøm må man ha med.
 2. Å nei du! Jeg har skaffet meg kvistbrenner, men den var ikke dugande syntes jeg og er blitt liggende langt bak på turkjøkkenhylla i heimen. Jeg ELSKER stormkjøkkenet mitt!
 3. Nei, ikke hvis det er tørt underlag. Bruker å ha med fjellduk i sekken som alt-mulig-duk. Den legger jeg gjerne under teltet og ut i fortelt ligger jeg på veldig fuktig underlag.
 4. Jeg stapper Reinsfjellteltet glatt i en vanntett pakkpose. Tåler det ikke det er det ikke verdt prisen. Teltet er knallbra!
 5. Hehe... Her har du meg! Jeg har en Shimano 500-snelle (Sahara) med i reserve til 1000- og 2500-snella i sommer. Den er satt opp med 0,10 mm. Fireline. Den er reserve ut fra vekt og nok ikke kjent kvalitet. Jeg har nemlig ennå ikke prøvd snella (derfor vet jeg lite). Derimot er både 1000- og 2500-Shimanosneller med på sommerturene i år, allerede på første tur fra søndag av. 1000- og 2500-snellene går jeg god for, Stradic CI4. Høy kvalitet og brukt i flere år. Hvilke sneller man kaster lengst med er nok litt subjektivt og hva man har i enden av snøret + fortom og sluk. Jeg kaster lenger med 10-fotstanga og 18g sluk med 0,10mm. multisnøre enn tilsvarerende på 9-fot stang og 1000-snelle. Noe har med snellespolens diameter å gjøre, garantert.
 6. Jeg ser ikke mye på youtubefriluftsliv, i så fall spoler jeg mye over lange sekvenser med fyren/hen som filmer seg selv og prater intetsigende om seg selv og hva han ser og opplever. De aller fleste jeg har sett er lite spennnende. Alt for lange sekvenser og alt for mye trynet til filmeren og selvforherligelse på film. Mange overdriver dronebruken. Det må jo være en grense for både det ene og andre. Korte sekvenser og stram klipping, minimalt med villmarkstryne tett på kamera, ja da kikker jeg kanskje på. EDIT! Jeg har nettopp brukt en liten halvtime på å kikke på hva som ligger øverst på Fjellforums forside akkurat nå, av videoer. Jeg er IKKE imponert! Lite spennende og engasjerende. Masse villmarkstryner i evindelighet. Mye kjedelig derav. Alle videoer øverst på FF nå kunne lett og BURDE vært klippet ned til det halve, MINST. Fjern 50% av "tåka". Da blir det severdig, kanskje...
 7. Fra Krækkjahytta til Kjeldebu fisker du på Eidfjordkortet.
 8. DET er jeg enig i. Forbruket MÅ ned, ellers går det til helvete. FNs klimapanel stoler jeg på, realist som jeg er og utdannet. Politikere som Carl I Hagen, Donald Dumb m.fl. forfekter et helt annet syn, som klimafornektere og -synsere. Hvem finner man å hylle? Her gjelder det å velge fra rett hylle framover...
 9. Jeg så ikke helt at "samekniven" skulle dukke opp her som klimaversting. Jeg har sjelden min 9" med på tur (ikke Strømengkniv!), men der den er med ja så er den også i bruk som øks, hammer, brødkniv, spade, m.m. En gang måtte jeg også gjøre opp en hare med den svære sabelen. Det gikk det også. Som sagt så er den ekstremt sjelden med på vandretur. Kanotur litt oftere.
 10. Møter du en hissig bjørn, er det hen du står ved siden av du må være raskere, ikke bjørnen...
 11. Jeg har bambusboxershorts på meg nå!
 12. Coop Ekstra har tilbud på oppblåsbare vester disse dager ser jeg. https://coop.no/medlem/medlemsfordeler/medlemskupp/regatta_redningsvest/
 13. Jeg sitter akkurat i disse dager å river meg i den tynne hyssingen jeg har igjen på hodet. Slukskrinet må slankes før sommerturene. Et årlig dilemma jeg må igjennom. Hva skal med og hva må legges igjen? Det er ørret og røye jeg vil jakte i sommer. Da er disse her med i allefall:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.