Jump to content

tubbs

Passivt medlem
 • Posts

  2,441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

tubbs last won the day on February 22 2021

tubbs had the most liked content!

Reputation

3,577 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norges hovedstad

Recent Profile Visitors

9,867 profile views
 1. Nei, hekter av footprint om jeg veit at teltplassen jeg skal bruke er ok 😊 Men har det på om jeg er usikker eller sikker på at teltplass har endel skarpe steiner som sliter unødig på teltbunnen. Som på denne plassen hvor jeg lå endel for noen år siden 😊
 2. Jeg bytter bunnduk på 2 minutter. Hvor lang tid bruker Barentsoutdoor?
 3. Da har du aldri prøvd Butt-plugg...
 4. Det stemmer men det går jo utover styrke på duk/teltbunn og holdbarheten 🙂 Hilleberg hadde en ennå tynnere duk i Yellow Label klassen en liten stund men kuttet den ut pga. svakhetene med denne
 5. Da kobler man av hjørnet på innerteltet og koker der 🙂
 6. Bruker ikke mitt vinterstid men i de andre 3 sesongene så er det veldig god ventilasjon. Man kan rulle opp ytterteltet på baksiden og feste med en hempe for ekstra ventilasjon 🙂 Og strekker man ut duken med en ekstra 20cm bardun så får man ennå bedre lufting. Og ett mye større "fortelt" der det er plass til sko og kokeutstyr
 7. Når sekken er klissblaut så tar jeg ut innholdet og putter sekken i en diger søppelsekk og lar den ligge utenfor telt 😊 Jeg har innholdet pakket i enten små vanntette pakkposer eller en stor en. Blir jo ikke noe mindre kondens å ha en klissblaut sekk liggende i forteltet heller 😊 Støvler og yttertøy legger jeg i "ytterteltet" på Unna.
 8. Hva er ståsnøre? Jeg har fisket mye karpe og der kaster man ut 1-2 ganger pr. døgn 😁 Kan vel ikke kalles aktivt fiske på noen måte. Men, der bruker man spesielle stangholdere, baitrunner sneller, elektroniske nappvarslere mm. Man er heller aldri langt unna stengene. Så vær så snill å definer ståsnøre . Legger man fra seg en fiskestang og ikke har kontroll når fisken biter så er det etter min definisjon ståsnøre.
 9. tubbs

  Tips til dupp

  Til arter som ikke er fintfølende (ørret og abbor) og der man trenger å fiske på litt avstand så er Milo duppene som @Espen Ørud gode. Jeg sluttet å bruke duppene over 10 gram pga at man kaster tyngre dupper så langt at det er vanskelig å se napp. Brukt de endel men pass på at det er duppfeste i bunnen av duppen i metalltråd og ikke plast. Plasten ryker og duppen blir liggende ute i vannet når man sveiver inn. Jeg bruker heller avons, bobbers eller loafers fra Drennan til ørret og abbor 😊 Mye billigere og mye mer pålitlig da man ikke trenger spesielle duppadapter og mye annet som går i stykker etter litt bruk.
 10. Hvordan opplever du liggelengden i Orion kontra Allak ? 😊 Vurderer begge selv bare i 3 mans. Men liggelengde i Orion er jo på papiret ganske kort.
 11. Takk Nei, dette har jeg gjort endel ganger og føler ikke det samme jeg heller
 12. Har aldri holdt dressurkurs men har trent og dømt hihunder i 15 år. Har lite lyst til å fortsette denne diskusjonen akkurat i dag. Kom akkurat innafor døra etter å ha avliet min hun nå!
 13. Det kommer nok heeeelt an på personen som eier hund 😊 Har hatt 6 hunder de siste 30 årene (flere sammen) og har hatt de i alt fra lavvo til Hilleberg Unna uten skade på teltet. MEN, jeg har alltid hatt god dressur på mine hunder (jakthunder som har vært mye på jaktprøver) Hunder er som barn. La ungene herje som de vil så knekker de ett kostbart telt på en helg. Om man godtar at hund graver i bunnduk, skal ut gjennom innertelt så bør man ikke kjøpe ett dyrt telt. Men kan man hund så er ikke hund i dyrt telt noe problem.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy