Gå til innhold

tubbs

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    1 277
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

tubbs vant dagen sist Juli 12

tubbs hadde mest likt innhold!

Om tubbs

Nylige profilbesøk

2 530 profilvisninger
  1. tubbs

    Monsen på tur, minutt for minutt

    Hvis du trenger noen å prate med så veit du hvordan du får tak i meg
  2. Er innført røykeforbud i og i nærheten av skog i Telemark. Skulle ønske at flere komuner gjør det samme.
  3. tubbs

    Bytte barduner. Hvordan knyte?

    Det enkleste er å tre bardun gjennom bardubfeste i duken og så gjennom strammern. Og lage en enkel knute i enden av bardunen som man trer pluggen igjennom Bilde er fra en tarp men samme prinsipp
  4. Det var da en utrolig positiv komentar? Da hadde vel ihvertfall jeg vært en smule forsiktig med å kritisere. Ihvertfall når tråden ligger under "Gjør det selv"
  5. Takk for nok en inspirerende tråd @Tom42
  6. Ja, tror jeg kan koke opp full kjele (1,4 liter) i Kellyn med samme mengde kvist man trenger for å fyre opp et bål. Pokker, nå fikk jeg lyst på en Bush Buddy 🤣
  7. Kutt ut "Rambo" og "Kjell Kjekken" oppførselen så gidder kansje folk å svare deg! Om ikke så benytt Google og finn svaret selv !
  8. Kun brukt min til å koke vann med til te, kaffe, Real og potetmos. Kellyn brukes pga koseverdien like mye som pga effekten
  9. Sant, men veldig mange pakker jo ikke ting inni brennkammeret når de transporterer den. Plass til mye i det hulrommet
  10. Har brukt kvistbrenner i mange år på dagsturer og fisketurer Typen jeg bruker har vel blitt produsert i over 110 år nå og er raskere enn en moderne multi-brenner. Kelly Kettle er kultur på høyt plan
  11. tubbs

    kjøpe Dehydrator

    Nope Real er frysetørket og fjerner all fuktighet i råvarene og har mye lengre holdbarhet enn dehydrert. Så man må tenke mer om man har med seg dehydrert. Og helst vakumpakke. Og minst mulig fettinnhold i råvarene (kjøtt f.eks ) Men smaken er mye bedre på dehydrert om man dehydrerer riktig
  12. tubbs

    kjøpe Dehydrator

    De rimligste blir for varme Kjøtt bør ikke tørkes på over 50 grader. Kjøtt skal tørkes og ikke vamrbehandles/kokes. Som med alt annety så er det spørsmål om pris på dehydratorn. Man får de fra 400 til 10 000kr. De rimelige er typen man har vifta i bunnen og ikke termostat mens de dyre er med frontåpning og vifte bak alà varmluftsovn og digital termostat. Har en Excalibur med digital termostat og er meget fornøyd. Vakumpakking er det beste men det fungerer greit med vanlig fryseposer/zip også. Er varene dehydrert skikkelig så er det minimalt med fuktighet igjen og er fryseposen tett så slipper man fuktskader.
  13. tubbs

    Norge på tvers (offisiell rute)

    Går man fra sør-Varanger til russergrensa så har man gått Norge på tvers Tror noen har gått det på rundt 35 minutter
  14. tubbs

    Alternative plugger?

    Jeg har bare ett telt og det er selvstående Og kunne ikke tenkt meg tunnel. Og (bank i bordet ) så føler jeg ikke at jeg trenger mer enn akkurat det! For å være helt ærlig så er det en uvant situasjon for meg men slik er det. Men, når sant skal sies så telter jeg ikke på vintern lenger og trenger bra størrelse på fortelt!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.