Gå til innhold

tubbs

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 502
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

tubbs vant dagen sist November 30 2018

tubbs hadde mest likt innhold!

Om tubbs

 • Rang
  Eldre grinebiter

Nylige profilbesøk

3 296 profilvisninger
 1. tubbs

  norge på tvers

  Takk @Anders_G Somdu sikkert skjønner så er vi ikke alle som holder oss oppdatert på slikt
 2. tubbs

  norge på tvers

  Får ikke endret mitt innlegg over men enig med @Bjørn J Det kan gjøres på under 40 minutter så greit om trådstarter er pittelitt mer nøyaktig
 3. tubbs

  norge på tvers

  Enig med @Bjørn J
 4. tubbs

  Lettvekts gamme

  Åhhh, ser suverern ut i liten lavo. Takk får link
 5. tubbs

  Lettvekts gamme

  Med pipe ? De vedovnene til gamme/lavo jeg har vært borti veier 10kg+ inkl. pipe 2-3kg er jo suverent Har du en link til den ?
 6. tubbs

  Lettvekts gamme

  Koselig med gamme/lavo vinterstid men ikke uten varme Men da forsvinner jo hele lettvektsgreia? Som flere skriver over her så er det vel kun Hilleberg som lager noe i den vekta.
 7. Hadde jo kosta over 4200 kr bare i plugger om man kjøpte Hilleberg 🤔🤣
 8. Til det så fungerer vel klesbørste alà forsvaret sin bedre vel ? https://www.forsvarsbrukt.no/p-926-brsteklesbrsteubrukt.aspx
 9. Min har den løsninga men er vel 2 år gammel. Forøvrig fornøyd med sekken. Eneste jeg er missfornøyd med er at man må kontakte Osprey Europa om man vil bytte hoftebelte. Gregory f.eks kan man få kjøpt i butikker som selger merket.
 10. tubbs

  Hilleberg soulo

  Joda, men en tarp 10 er jo i seg selv over 10 m2 og da sier det seg jo selv at man får plass til endel fler enn i ett vanlig telt om været ikke er helt helvete. Men blir jo helt feil å sammenlige ett større telt med ett mindre telt og en tarp. Både sesong og andre elementer som spiller inn da vel ?
 11. tubbs

  Hilleberg soulo

  Ja, men med ett Soulo med en tarp 10 duk så får man jo beskyttelse for 4 personer om det regner og det sliter man vel litt med når det kommer til Allak ? Vi har sitti 4personer+ flere hunder under mitt Unna og en tarp 10 i sprutregn. Det skal godt la seg gjøre i kun en Allak Så man får se an hva man trenger og skille mellom snørr og barter !
 12. Tror nok de fleste seriøse teltfabrikanter tar i mot tips når det kommer til bedre materialer på strikker som holder lenger. Så bare kjør på !
 13. tubbs

  Den ultimate turkniv finnes den

  Jeg har Strømeng i 5" og 9" 5"ern henger ofte i beltet mens 9"ern ligger alltid i sekken. Om jeg måtte velge så hadde jeg beholdt 5"ern. Den store joikesabelen ligger ofte hjemme nå etter at en Gränsfors Outdoor øks kom i hus
 14. tubbs

  Helsport LY Tarp - Erfaringer?

  Sant, + at at det nok har kommet endel bra tarper siden @7homas skreiv innlegget
 15. tubbs

  Video om granbarhytte i snøen

  Ikke for å være brønnpisser men kunnskap om dette har ikke veldig mange behov for "Bushcraft" er vel for folk som har spesiell interesse for dette og som søker ut i naturen for å praktisere. Mye bedre at folk lærer seg å ikke havne i situasjoner der man har bruk for slik kunnskap.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.