Gå til innhold
  • Bli medlem

Marius Engelsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4 955
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    107

Marius Engelsen vant dagen sist 14. mars

Marius Engelsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 018 Excellent

3 følgere

Om Marius Engelsen

Profile Information

  • Sted
    Askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kanskje på kabelen, man bindingen er den samme og finnes kun i èn størrelse. Den selges både med og uten kabel, eller man kan kjøpe kabel løst. En for lang kabel kan kappes, det har jeg gjort.
  2. Hvordan kan dette være din feil? Spurte montør deg hvor du ville ha bindingene, og du henviste til denne plasseringen? Jeg tenker nye ski…
  3. Dette var småtterier vil jeg påstå. Når du har brukt teltet ett par ganger har det skittflekker som er værre enn dette. Ikke sikkert ett nytt telt er 100% perfekt heller. Der kan det være noen løse tråder, en sømavslutning som er veldig markert eller en flekk ett annet sted. Men du kan selvsagt si til forhandler at teltet har noen skjønnhetsfeil, og du ønsker prisavslag. Det er lov å prøve seg.
  4. Prøvd Glava. Det fungerer som nødløsning, men den varer ikke lenge og er ikke enkel å få til å være på plass.
  5. Nei, samme type uansett sko. Bare gi en lyd, jeg har ikke kommet så langt at jeg rydder garasjen helt enda.
  6. Pakning til ovnsdør, fra biltema, funker minst like bra.
  7. Enigma er helt make til revelation, men med lukket fotboks. https://enlightenedequipment.com/enigma-sleeping-quilt/ Conondrum har også full glidelås, som en sovepose. Jeg synes at om man kjøper en -12c Quilt, så er det en fordel at man kan åpne fotboksen til sommerbruk. Denne er ganske varm og tykk. Når jeg lukker fotboksen på denne blir det helt tett, jeg har ikke opplevd kalde føtter eller trekk inn. Men man kan selvsagt bare sparke bena ut av fotboksen om det blir varmt også, så det skal jo gå helt fint det også. Med Revelation kan man også ha fotboksen åpen, og stramme kun strikken i fotenden litt. Da krøller enden seg og hekter seg rundt fotenden av underlaget (også på wide, som jeg har). Det er også en god måte å unngå trekk mot føttene uten at man trenger å ha fotboks. ——— Ang. zenbivy, synes jeg den ser enda diggere ut å sove i
  8. Jeg har en Enlightened Equipment Revelation -12C quilt. Ett tykt og varmt dunteppe, det kan anbefales. Regular/regilar er rikelig stor nok for meg, 172 cm, og bredt liggeunderlag. Litt styr å bli vant med stroppene og finne ut hvordan man liker å ha det, man må gjøre det på sin egen måte. Men for all del, om man allerede har en sovepose man trives med kan denne også brukes som quilt/dyne. Det fungerer alldeles utmerket det også!
  9. Innenfor T-comf synes jeg går greit når posen er tørr, og jeg har ett lag HELT tørre klær og godt underlag. Ihvertfall når posen er ny.
  10. Om du er på turer som varer flere overnattinger, blir posen litt fuktig og etterhvert skitten som gjør at den ikke holder temperaturgrensen. Etterhvert som posen blir brukt stiger også temperaturgrensen. Velg for all del en litt varmere pose, enn det du tror du trenger. Man angrer alltid på en akkurat varm nok pose… En pose som er akkurat på Comfort limit er egentlig bare akkurat varm nok når den er helt ny, tørr og ren, sammen med ett veldig godt underlag, i ett vindstille telt, og med ett lag ulltøy på. Har posen full glidelås er den helt fin som dyne.
  11. Er det Voile 3-pin du skal ha, så har jeg ett sett bindinger til salgs. Send PM ved interesse.
  12. I stedet for sovepose, så kan man bruke en lett syntetisk quilt, for å spare både vekt og volum. Ellers vil vel ett billig fleecepledd gjøre same nytten, til mindre vekt og langt mindre pris? Kan festes, brettes, eller sys på strikk/stropper om nødvendig.
  13. Jeg har sydd en lakenpose av ett bomullslaken som jeg trekker utenpå dunposen. Ikke prøvd veldig mye enda, men det virker som den trekker til seg mye av fukten, og dunposen holdes tørrere. Fukt som drypper eller drysser fra innerteltet vil lande på lakenposen, og ikke rett på dunposen.
  14. Topp kvalitet, utvilsomt!
  15. Trangia Gourmet med non stick belegg. Filer ett hakk i lokket slik at lokket går på rett vei når håndtaket er foldet inn, da fungerer den som oppbevaringsboks på tur. Rommer perfekt noen ikea fat, bestikk og diverse. Dette er vel den som har gitt meg mest god matpanne i forhold til vekten.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.