Gå til innhold

Marius Engelsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  811
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Marius Engelsen vant dagen sist Mars 21

Marius Engelsen hadde mest likt innhold!

Om Marius Engelsen

Profile Information

 • Sted
  Askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har brukt Synmat UL 7 sammen med bamse i -30, og det gikk greit. Men vanlig Synmat og Synmat 3-D har en del høyere r-verdi enn Synmat UL. Så jeg lurer på hvor langt ned på gradestokken det fungerer med bare Synmat, uten skumunderlag 🤔
 2. Takk @Terka. Bruker mitt i telt, på gress, og forsiktig på svaberg/fjell Tilleggsspørsmål. Noen som har brukt synmat 7, uten ekstra skumunderlag, på vinteren? Og kan anslå sånn omtrent hvor temp. grensen går?
 3. Har hatt Synmat UL 7 MW i mange år. Veldig fornøyd. Bruker det sommer og vinter (sammen med skumunderlag på vinter). Jeg har lappet det en del ganger, men siste nålehullet har jeg ikke klart å finne med såpevann. Det holder trykket når det ligger knallhardt oppblåst, men ikke når jeg ligger på det en hel natt innendørs (ingen temperaturforskjell). Jeg har MW stoltrekk, og jeg liker bredden og lengden. Jeg tenker å oppgradere til ett underlag som er litt mer robust og passer bedre til vinterbruk. Exped Synmat 3D 7 MW har ikke like markerte kanaler, det SER enda mer komfortabelt ut, og med litt mer utnyttbar bredde. Noen erfaringer med hvordan liggekomforten er sammenlignet med markerte kanaler? Tåler ett vanlig synmat merkbart mer enn ett UL underlag? Da kan jeg kanskje droppe stoltrekket uten å tenke på hull..?
 4. Det er bra, for ved å handle momsfritt på e-bay støtter du ikke AS Norge. Når det gjelder frakt. Om du bestiller varer fra Kina på e-bay, eller kjøper varer på XXL som er produsert i Kina, hva er forskjellen? 🤷‍♂️
 5. DSG er virkelig fantastiske hunder å eie! Liker du vinterfriluftsliv, trekking på ski, kløvbæring etc. da er det derimot helt feil hund. Men til alt annet, så er ihvertfall min far sin DSG helt eksemplarisk å ha med å gjøre! De kan fryse lett, og er for puslete til arbeid i snø..
 6. Fenix Outdoor er vel den norske importøren av fjellreven? Eller er det feil? Uansett, bra jobbet!
 7. Ikke mist veier den «ingenting» også 👍 Jeg har den for tiden montert på skulderstroppen på padlevesten, den tåler mye, og er så liten at den ikke merkes ved mosjonspadling heller, og da er den faktisk alltid med ja! I nødstilfelle kan jeg aktivere den, skubbe den opp til toppen av skulderstroppen, så sender den nødmelding mens jeg flyter i vannet (Om man ikke vil bruke det medfølgende flytetrekket). Og radiosignalet den sender ut gjør at su blir funnet når du driver avgårde. Lignende montering som på bildet her: På fjelltur og skitur er den også på skulderstroppen på sekken, i tilfelle jeg faller ned en skrent og skader meg kan jeg bare trekke ut antennen og trykke på knappen. Jeg passer litt bedre på hvor jeg «kaster» fra meg vesten/sekken om den er utenpåmontert. Store enheter ligges oftere i sekken, kan være vanskelig å få tak i hvis man er uheldig...
 8. Digital fiskevekt fra e-bay. Firkantet blå sak, veier ting ned til ca 10-15 gram og 3 desimaler, alt under det havner på kjøkkenvekten.
 9. Du har to års reklamasjonsrett, forhandler sitter på bevisbyrden. Hva er grunnlaget til at de avviser en reklamasjon? Du kan foreslå en minnelig løsning, de sender en ny glidelås?
 10. Siden du har veid alt du tok med, og skrevet det ned, legg ut pakklisten din her vel jeg havner på ca 17 kilo på solotur, og er ingen særlig lettpakker heller. Synes det er ok vekt, selv om det også blir slitsomt i bratt terreng.
 11. Jeg har aldri klaget på prisen... 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Og her var det også snakk om flere ukultiverte dårlige fiskevann... Det er prinsippet jeg synes føles rart, langt oppe i fjellet, langt vekke fra folk. Og det er vel greit..
 12. Godt mulig at det er værre andre steder, men det blir ikke bedre her om de gjør det enda værre i Tyskland....
 13. Det der kan du ta 100% med ro. Kokt ris og hundeavføring i en busk har ingen tatt skade av noen gang... Ingen bærer med seg dette...
 14. PTFE er vel ganske skadelig for miljøet om jeg ikke tar feil nå? 🤔 Bra med alternativer hvis dette er tilfellet.
 15. Når jeg er langt oppe i fjellet, helt alene, langt fra folk og bebyggelse, virker det så rart at jeg ikke skal få lov å svinge stangen litt for å se om jeg får napp. Jeg vet jo om reglene, men det er så rart at naturen er eid av noen, og fisken er eid av noen, og at man ikke får lov å høste av naturen. Det føles nesten som tyveri å plukke noen blåbær, som ikke ville blitt spist av andre om ikke jeg plukket de... Derfor fisker jeg nesten aldri lengre, jeg føler at jeg er uvedkommen og at noen står og følger med meg, selv om jeg er lagt ute i «ingensteds» og he kjøpt fiskekort (men ikke får fisk...).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.