Gå til innhold

Marius Engelsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 018
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Marius Engelsen vant dagen sist Oktober 11

Marius Engelsen hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Sted
  Askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Helsport Biviakksko og ett par tykke raggsokker eller hjemmestrikkede luffer/ulltøfler.
 2. Jeg har kommet til konklusjonen: - Flatt terreng: Taudrag. - Kupert terreng: Stivt drag. Så er det litt personlig hvor grensen mellom kupert og flatt terreng går. Selv bruker jeg bare stivt drag, men store strikkløkker i selen for å få det litt friere på flatene. Fester rett i selen i bakker.
 3. Bor du i Norge kan du låne den på biblioteket, eller skaffe den som lydbok, om du skulle få lite respons.
 4. Som sagt, jeg bare sier det jeg har blitt fortalt fordi jeg tror på det, og oppgir kilden (man kan tross alt ikke stole 100% på alt man blir fortalt, eller alt man leser i avisen, på nettet etc.) Jeg påstår ikke noe selv, jeg bare forteller videre det jeg har blitt fortalt, jeg synes det virket troverdig fra der det kom fra. Det er alt... 🤷‍♂️ Du får velge selv om du tror om påstanden er sann eller ikke, jeg klandrer deg ikke om du ikke tror på det. Virker som du allerede har bestemt deg for at dette ikke kan være riktig, og da skal du få lov å tro det. Inntil videre har det ikke kommet noe som fastslår at dette ikke er sant, så jeg holder muligheten åpen enda ihvertfall. Det er lettere å finne sannheten om man er åpen for alle muligheter.
 5. Jeg vet ikke hvordan G-sport finansierer sin 100% fornøyd garanti, så det kan jeg ikke kommentere. Det vet kanskje du?... Men hvis man får inn ett par sko som kunden ikke var fornøyd med, tar tilbake skoene, og sender melding til leverandør med «feil på sko» for å få refundert utgiften sin, så er det å lyve for leverandør, og dermed å svindle de for ett par sko. Så enkelt 🤷‍♂️ (penger tilbake for en vare, basert på en løgn=løgn og svindel?)... Og dette underbygger bare min påstand... 🤔 Hva som skjer med skoene etterpå? De kan hende de blir kastet, levert ut til ansatte, solgt som B-vare eller noe sånt. Jeg vet ikke, men det var ikke en del av det jeg kommenterte. Dersom du har kjøpt fint fungerende B-varer kan det vel like gjerne være noen «fornøyd garanti varer»? På forumet har jeg lest om Helsport telt kjøpt på XXL med fotavtrykk og hunderhår. Jeg forteller bare det jeg har fått vite, fordi jeg tror på at det er sant. Det forklarer også mye. Folk får tro på hva de vil, men det er ingen som har hørt noe annet som tilsier at det jeg har blitt fortalt er feil 🤷‍♂️ Med hensyn til miljøet håper jeg ikke «fornøyd garanti» varer/sko/klær blir destruert/kastet.
 6. XXL har en returordning som burde vert ulovlig, og den er egentlig det også - de svindler leverandørene sine. Og da mener jeg fornøydgarantien dems. Returnere du sko du ikke var fornøyd med, sender de melding til leverandøren med «defekt sko» og får refundert utgiften sin. Det er løgn og svindel fra XXL sin side. (kilde: ansatt i sportbutikk). Tenker du på øvrige returordninger på ubrukte varer har de fleste tilsvarende ordninger.
 7. I god tro om at de ansatte hadde skikkelige arbeidsforhold, og fulgte samme regler som slle andre....
 8. Altså, man skal ikke la hvem som helst drive butikk, på bekostning av de ansatte og andre konkurrenter som må legge ned. Det handler ikke om å gjøre folk arbeidsledig, men det er jo akkurat det de ansatte i XXL feirer med kake! 🤷‍♂️ Er etterspørselen der kan konkurrentene starte opp igjen når XXL er borte, og man har bare skiftet navn på t-skjorten til de ansatte, til noe bedre... 🤷‍♂️
 9. @Tonjeb - du var jo med på turjenter på NRK. Med den som utgangspunkt er du allerede langt på god vei Jeg er veldig glad i å se etablering av camp, og litt teltliv med primusfyring, snøsmelting og matlanging mens man prater om dagen, utstyr etc. Vis gjerne forskjellige løsninger, det er interessant. Vis hva du sover i, hvordan du tørker klær, hva du spiser, hvordan du kler deg for å hole varmen, hvilke utstyr du har laget selv, vis hvor du er på kartet, hvordan du navigerer, hva slag smørning du har på skiene, hvordan du har pakket og organisert pulken og teltet. Fortell om du fryser, er sulten, sliten, har gnagsår, føler deg bra, hva du tenker etc. Dette synes jeg gjør forskjellen på å se på en tur, og føle at vi er MED deg på tur!
 10. Nei, og det høres ikke komfortabelt ut. Men en quilt kan jeg se fordelen av å kunne feste.
 11. Silva expedition S med speil, clinometer og justering for misvisning. Hold mobil, Gps, armbåndsut, metallknapper etc borte fra kompasset under bruk.
 12. Jeg må gå for T-Comfort når jeg velger vinterposer, med litt ekstra margin...
 13. Den gangen jeg kjøpte, fikk man mest pose for pengene ved å gå inn på Cumulus sine sider og designe sin egen sovepose etter behov og kroppsfasong. I siste steg før betaling trekkes polsk MVA fra prisen, da får du se prisen du må betale (mva og tollgebyr tilkommer).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.