Gå til innhold

Marius Engelsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 675
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Marius Engelsen vant dagen sist 24. januar

Marius Engelsen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius Engelsen

Profile Information

 • Sted
  Askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ville aldri vurdert noe annet enn techbindinger til topptur. Finnes ikke vanskeligere å svinge eller kjøre med. Riktignok kanskje ikke like sikker utløser, men det er nok mer enn godt non til 99,99% av all bruk. Tenk på telemark, de fleste løser ikke ut i det hele tatt.
 2. Jeg er ikke i tvil, kjøp deg randonneutstyr, det er helt supert i bakken også Hvis du ikke kjøper superlett utstyr da, det er mer beregnet på gåing enn på kjøring. Bruk finn.no til ski med bindinger, da kan du spare mye hvis du vet hva du vil ha. Ville kjøpt noe «medium vekt» om det skal brukes i bakken og på topptur. - Bindinger, her ville jeg kjøpt noen lette tech bindinger med stoppere som er enkel å betjene hælløfterne på. - Støvler: noen som har gode kjøreegenskaper uten at de blir for tunge å gå med. Må være komfortable å ha på en hel dag i fjellet. - Ski: tenker noe mellom ca 90-100 mm regnes for gode allround ski i dag. - Feller: pomoca race grip 😎 Eller lån/prøv før du bestemmer deg. Jeg bruker sånt utstyr mye, men jeg kan egentlig alt for lite om det som finnes på markedet nå til å gi noen mer spesifikke råd om akkurat dette. Jeg bruker jo «gammelt utstyr» fra 2011. Har inntrykk av at eks. både @Prebb @Lompa @Terka @RASog @Omnilite har bedre peiling enn meg på alpint skiutstyr som er i handelen i dag, og sikkert flere
 3. Kan den brukes inni telt, siden den er såpass lav? Hvis man legger ett skumunderlag under bena på stolen?
 4. Jeg har vasket i vaskemaskinen hjemme, og tørketromlet. Ble bedre, men sikkert ikke like god som ny. Men spiller det noen rolle om man ikke fryser? verdt ett forsøk. vask i badekaret/en stamp om du har for liten maskin.
 5. Jeg synes det ser ut som der skal med hodeenden mot vinden, for å unngå at det driver like mye regn inn når det blåser, og fordi at man da sitter litt i le med dørene åpne. Men når teltet er lukket er der nok mer aerodynamisk med fotenden mot vinden.
 6. Det sies at man plugger ned den lukkete endene av stangkanalene mot vinden. Så trer man i stenger og tar resten derfra. Ikke prøvd selv.
 7. Nå omkom en mann i sykkelulykke også, han kom utenfor veien. Det er ikke bare padling, topptur og jogging som er farlig. Sykling også. (Jeg linker ikke til artikkelen, men dere finner det på tv2.no).
 8. Men fra spøk til alvor. Hvis det har samlet seg dun i enden på kamrene på downmat, og det ikke er fuktig, burde det vel gå an å riste det på plass? 🤔 Regner med at ingen blåser opp downmat med munnen, og får fukt ned i dunet.
 9. Klipp det som ett rektangel, og mål tykkelsen 👍👍👍😎😎😎
 10. (tenker nestemann som svarer gjør noen googlesøk, før det kommer enda mer fakta inn i diskusjonen) 🙈
 11. Hvorfor skal dere ligge på rektangulære underlag? Synes det høres så tynt ut med bare lengde og bredde 🤷‍♂️ Tenker underlag med litt tykkelse er bedre. Eks. Exped har slike. Den geometriske formen heter da rektangulært prisme eller kuboid.
 12. Helsehjelp kan bli vanskeligere å få hvis det trengs, er vel det som blir sagt.
 13. Jeg synes komforten på Exped er best. Thermarest blir også bra om jeg har ett tynt skumunderlag oppå. Uten tynt skumunderlag øverst synes jeg thermarest gir for lite løft i rævva og for mye løft i korsryggen når jeg ligger på rygg. Har alltid hatt synmat, fordi jeg vil ikke være så bekymret for fukt og klumpete dun. Har ikke prøvd downmat.
 14. Du linket nettopp til en som padlet i jeans... Jeg liker ikke å omtale de som er døde, men alt tyder på at denne personen manglet både erfaring og kunnskap...
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.