Gå til innhold

whistler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 229
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist 9. mars 2019

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

6 896 profilvisninger
 1. Samme her. La oss håpe det blir anledning til en tur i begynnelsen av Mai
 2. Veldig fin rapport og fine bilder. Fortsatt imponert over hvor ryddig du har det på tur
 3. Det påvirker i utgangspunktet ikke mitt friluftsliv. Jeg har timet årets "langtur" godt og reiser (med bil) til fjells alene førstkommende lørdag. Ville nok ikke tatt inn på DNT hytter med mange andre i disse tider, men det gjør jeg ikke uansett, så ingen endring der. På jobb begynner det å bli ganske strengt regime og det er sikkert smart det. Det oppfordres til hjemmekontor og vi får ikke ha fysiske møter med eksterne. Jeg må innrømme at jeg ikke er videre bekymret for egen del, men tar litt ekstra forhåndsregler i respekt for andre som er i risikogruppen.
 4. Ja, jeg følger litt med på hyttefronten. Har planer om å oppgradere til større panel der, selv om 85W panelene mine bare er 5-6 år gamle. Allikevel skeptisk til lading i overskyet vær med et lite turpanel
 5. Beklager. Glemte vesentlig info. Det er ved 12V.
 6. Ser at noen mener solcellepanel lader noe i overskyet vær, men har noen testet hvor mye? Jeg tror det er så lite at det såvidt er nok til å tenne LEDen som indikerer lading. På hytta har jeg 2 x 85W solcellepaneler og ved overskyet vær har jeg aldri sett høyere ladestrøm enn 0,5A. Jeg reiser snart på fjelltur og vurderer å ta med solcellepanel jeg har på 14W for å teste. Blir isåfall å ta med færre powerbanks og bruke panelet til å lade en powerbank, men jeg er veldig i tvil..
 7. Det er en del folk, men min erfaring er at det er litt færre, men forvent å treffe en del folk innover mot Sandhaug.. Om du satser på telt er det enkelt å holde seg unna. Veldig fint område som er lettgått med pulk.
 8. Spekulativ tråd @Bjarne H.S. 😅 Jens er i en helt annen liga og mye nærmere der jeg selv ønsker og tror at jeg er. Jeg syntes allikevel at Tonje og serien hennes er veldig bra. Husk at jenta bare er i begynnelsen av tjueåra. Ingen unnskyldninger for lovbrudd, men tror du Ingstad og andre «helter» for 100 år siden hadde alt på stell i henhold til lovverk? Har ikke sett annet enn heltedyrkelse av disse. Hadde jeg skulle prøvd meg på samme overvintring ville jeg absolutt skaffet meg godkjenning før jeg bygde hytte, men jeg syntes faktisk, helt ærlig at lovbruddet er av forholdsvis ubetydelig art alt tatt i betraktning. Var det bedre å sette opp et skur av plast?
 9. Ja, det var litt nedtur. Fikk helt vondt av se på at han ene sendte skudd etter skudd etter elgen på altfor langt holdt. Tror heller ikke Jens syntes det var noe stas, men jeg tror han gjorde det fordi han ønsket støtte i lokalbefolkningen før vintern. Og det kan jeg jo forstå.
 10. Nei, det er ingen problem nå på uregulerte småvann der oppe, men vær forsiktig i inn og utos, som vanlig. På Haugesjø hvor vi har hytte er det cirka 40-50cm is og det ligger et par hundre meter lavere. Regulerte vann skal man alltid være ekstra forsiktig. Sjekk https://www.iskart.no/ for mer info.
 11. Knallserie! Ikke mange i dag som er av samme kaliber som Jens Kvernmo.
 12. Jeg har hytte ikke så langt unna og den siste uka har det kommet en halvmeter snø 🥳 Over en meter snø i terrenget nå.
 13. Ja, fint brøytet vei, litt røft om det kommer mye snø eller slår om til mildvær, men om du er litt erfaren med kjøring utenfor motorvei går det helt fint 😊
 14. I løs snø vil du sekke ned uansett størrelse på trugene, men med 36" hjelper det. Jeg veier rundt 85 og bruker 36".
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.