Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 923
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

whistler vant dagen sist Juli 19

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

Nylige profilbesøk

4 871 profilvisninger
 1. Jeg har bare personlig erfaring med Arctic bedding på parisbrett og litt lenger Fjellpulken, men jeg ser ikke for meg at det skal være noe problem på Fjellpulken 144 ihvertfall. Den er jo bare 6 centimeter kortere enn parisbrettet og det fungerer helt fint på parisern.
 2. whistler

  Alfa Polar A/P/S skisko - med liner eller ullkartank?

  Skal du ut i ekstrem kulde? Hvis ikke ville jeg tenkt meg om i forhold til Polar. Jeg kjøpte et par på tilbud i fjor, men de ble altfor varme i vanlig vintervær på østlandet. På det kaldeste ned mot -20. Solgte dem igjen og kommer til å gå for de nye Backcountry i vinter. Når det gjelder liner kjøpte jeg Intuition linere jeg tilpasset. Disse var helt supre. Kjøpte linere i den størrelsen jeg normalt bruker og støvlene en størrelse over. Det var en god løsning som sikret god passform, men støvlene var altså avsindig varme. Til Grønlandstur, Svalbard og lignende er de helt sikkert topp, men til vanlige fjellturer er det overkill Er Polar rette støvlen for deg ville jeg gått opp kun en størrelse for å få bedre passform. De er uansett ekstremt varme og er tilpasset linere slik at det ikke er helt sammenlignbart med andre støvler. Går du opp to størrelser og går for ullkartanker tror jeg det blir vanskelig å få god nok passform og unngå gnagsår, men det blir bare spekulering.
 3. whistler

  Hva har du kjøpt nå!

  Oi! Her snakker vi feilprising. Si ifra om du vil selge den videre 🤪😂
 4. whistler

  Forslag til teltlampe?

  Flere her, inkludert meg selv har god erfaring med Black Diamond Orbit. Denne kan du justere lysstyrke på, i tillegg har den en konsentrert LED rett ned som er kjekk ved matlaging eller annet arbeid som krever godt lys. Jeg bruker Lithiumbatterier i den på vinteren. Da holder batteriene lenge.
 5. whistler

  Hvor billig kunne du dratt på tur?

  Godt tips! Helt enig med deg. Til ungene er f.eks. billig IKEA plastbestikk og tallerker helt supert! Lett er det også.
 6. whistler

  Huggtabell 2018

  Ikke jeg heller 😛
 7. Denne brenneren har hele tiden brent «rent» med blå flamme, men den har begynt å pulsere, til dels kraftig når den har blitt varm. La den brenne en halvtimes tid. Om den da ikke pulserer er den i orden
 8. whistler

  Hardangervidda i desember

  Det meste går, men det høres litt tvilsomt ut. Snømengde er en ting. Det kan være lite, ingenting eller en del snø, men det største usikkerhetsmomentet er kanskje is og bekker / elver. Hvilken rute hadde du tenkt å gå?
 9. whistler

  How to shit 😂

  Støtter den! Har en sånn på utedassen på hytta. Helt sjef 👌😃
 10. whistler

  How to shit 😂

  Har aldri tenkt særlig over det, men ser jeg er en «Asian-Squater» 😂
 11. whistler

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Jeg prøvde å få saklig diskusjon, men til ingen nytte. Avsporinger om hyttebygging og tjuvjakt er selvfølgelig ikke helt irrelevant, men jeg syntes ikke spekulasjoner og «uthenging» av enkeltpersoner er greit på Fjellforum. Forsåvidt ikke greit noe sted så lenge ikke den uthengte kan svare. Det er saken Tonje tok opp som er relevant og det trådstarter ønsket debatt rundt. Jeg foreslår tråden stenges. Ingen god reklame for fjellforum når folk i fremtiden googler og kommer over denne.
 12. whistler

  Feltseng i telt

  Du er nødt til å ha et godt isolerende underlag på feltsenga. Uten blir du kald 😉
 13. whistler

  En perfekt morgen

  Dette var herlig lesning på formiddagen. Takk for strålende beskrivelse og flotte bilder
 14. whistler

  Enda en pakkeliste tråd!

  Jeg sa ikke at jeg ikke pakker godsaker og luksus i form av mat og drikke i sekken Men litt færre "ting" har det nok blitt med årene.
 15. whistler

  Enda en pakkeliste tråd!

  Erfaring kommer etterhvert og min erfaring er at det blir færre og færre ting i sekken ettersom erfaringen blir større
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.