Gå til innhold

whistler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist Mars 9 2019

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

6 694 profilvisninger
 1. Jeg bruker fjellpulken barnepose etter ungene. Funker bra og ikke like stor og tung som en fullsize sovepose 😊
 2. whistler

  Dachsund på tur

  Jeg har riktignok en strihåret dachs, en ganske stor kraftplugg til å være dachs, men han er med overalt. Har ikke klatret de heftigste toppene, men aldri noe problem med at han ikke tar seg frem. Det største problemet er tett kratt, men det er vel plundrete for de fleste.
 3. Inreach enhetene er ikke egnet som navigasjonsenhet utover å vise koordinater. Kartene er ubrukelig dessverre. Du må derfor ha to enheter om du skal ha en skikkelig GPS med kartnavigasjon.
 4. Godt å høre det er positive tanker Tom. God jul! 😊
 5. Er ikke kjent i ditt område, men min erfaring er at en ikke skal langt unna etablerte stier / løyper før en er alene. Finn et spennende vann / høyde på kartet som ligger en time unna merka sti og du er garantert alene. Særlig på denna tida av året. Jeg syntes det er veldig tilfredstillende å finne de urørte perlene «ingen» andre oppsøker. Får du tips om et sted er det ganske sikkert et sted mange andre også vet om, så det gjelder å finne dem selv 😊 God jul!
 6. Mye moral her! Flott at alle dere skinnhellige har alt i orden. Tonje har tatt noen snarveier og gjort ting som ikke er helt i henhold, men denne heksejakten syntes jeg ikke noe om.
 7. Og der røyk jeg jaggu på en jeg også! Ikke hatt noe flyvende kamera på mange år siden selvbygde F550 og 330 med Gopro på. Dette blir moro 😊
 8. Finn.no er stedet for de gode handlene. Jeg og @Tor-Erik-L-77 har kjøpt et ubrukt, herlig Hilleberg Saitaris på Finn til en meget hyggelig pris. Fint for oss og en god følelse å redde et skikkelig telt fra et liv ubrukt i en bod. særlig bedre blir det vel ikke?
 9. Har du testet settet jeg linket til eller andre som er designet for barn? Type Frost eller Kaptein Sabeltann? Sistnevnte typer er jeg enig er ræl, men ikke hatt problemer med det jeg linket til. Så skal det sies at ungene er så små enda at de stort sett fisker med mark og dupp, men de er jo kronisk utålmodige så det sveives og kastes i ett sett.
 10. Det på grunn av uoverenstemmelser mellom DNT og grunneier etter det jeg har blitt fortalt..
 11. Abumatic Junior sett funket perfekt når jeg skulle lære meg å fiske for 30 år siden og det samme har jeg kjøpt til mine barn. Fungerer helt utmerket. Når ungene får litt mer erfaring kan de få et enkelt sett med åpen haspel 😊
 12. Veldig bra disse testene dine! Jeg har fått min CO måler og skal få sjekket Novaen med og uten kjele / panne ved første anledning. Veldig spent på stekepanne siden jeg gjerne strekker strikken litt og steker litt i innerteltet på morgenen når det er surt ute..
 13. Fjellheimen i ny utgave har mye romsligere innertelt enn Lofoten. Lofoten skrår veldig og har generelt lavere takhøyde. Det blir ikke for stort på vinteren. Jeg hadde helt klart valgt Spitsbergen om ikke du tenker å bruke det KUN til solobruk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.