Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 097
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist Mars 9

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

5 453 profilvisninger
 1. Gratulerer! Jeg gjorde det samme. Solgte Svalbard 3 på Finn og kjøpte Spitsbergen på Helsport Outlet til under det jeg fikk for Svalbard 👌
 2. whistler

  Ny turbukse?

  Enig. Meget behagelig. Jeg klarer å se bort fra de latterlige lommene når jeg ser på totalen
 3. whistler

  Ny turbukse?

  Norrøna Fjørå syntes jeg er ålreit når shorts er akkurat litt for kjølig. Veldig god bevegelse og lufting med netting i lårene. Bakdelen med denne er latterlige, små lommer.
 4. Margarin er ikke smør og det er ikke brukende spør du meg. Skikkelig meierismør holder lenge om du er flink til å holde det i skyggen og til enhver tid så kjølig som mulig.
 5. Om jeg har forstått deg riktig er du alene på tur. Da vil et tomanns være perfekt. Til bruket du skisserer ville jeg sett på «ikke-UL». Reinsfjell Pro f. Eks. Spitsbergen Pro er meget romslig, men kanskje i største og tyngste laget for aleneturer på høsten.
 6. Hehe. Ja, jeg har hatt et vanlig Svalbard x-trem og det var et konge stabilt telt, men for skrånende innertelt alle veier syntes jeg. Ellers helt topp!
 7. Jeg ser ikke helt poenget med denne modellen. Ville heller sett på Spitsbergen som har myyye bedre romfølelse og praktiske løsninger.
 8. Godt forslag fra @Per Fredrik. Eventuelt kan jeg anbefale å kjøre inn til Trondsbu fra Dyranut (Tråstølen). Da er du så langt inne på vidda du kommer med bil. En kort gåtur inn til f. Eks Hellehalsen gir deg gode fiskemuligheter 😃
 9. Det går fort fem timer fra Tønsberg til Trondsbu. Veien til Byen vet jeg dessverre ikke.
 10. Herlig!!! Har også ei lita hytte uten noen bindinger til e-verk eller vannverk, ved et vann, langt fra folk. Noen andre hytter i område og bilvei nesten frem, men gir meg fortsatt en herlig frihetsfølelse hver gang jeg er der. Det er noe eget med å kunne ha alt man trenger på hytta og kun pakke med seg litt mat og klær i en sekk. Kos deg på hytta!
 11. Min erfaring er at den funker ganske bra på Klegg og andre innsekter, bortsett fra små knott.
 12. Om du går for en "sommerpose" med comfort ned til minus 1 - 4 og en tresesongs med rating rundt minus 10 vil du være godt dekket etter min erfaring. Jeg har kombinert en -1 og en -10 pose ved noen anledninger og sovet godt ned i -25. Mener at @a_aa har laget en "uhøytidelig" tabell for kombinering av to poser eller husker jeg feil?
 13. Etter det jeg har oppfattet er det mindre snø 1. Juli i år enn et "snittår", så det lover da godt. Ellers ser vel værmeldinga litt stusselig ut frem mot helga, men fra lørdag / søndag ser det bedre ut. God tur
 14. Best å gå fra nord til sør etter min mening. Da har du sola i ansiktet og en enklere start.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.