Gå til innhold
 • Bli medlem

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist 9. mars 2019

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

7 931 profilvisninger
 1. Det er fullt mulig, særlig om formen er god, men jeg ville lagt på en dag til for å ha litt margin. Nå MÅ du gå ganske langt hver dag. Men en dag eller to ekstra har du mer fleksibilitet og kan nyte en dag med godt vær eller ta det litt med ro i teltet en dag med dårlig vær.
 2. Eventuelt parker på Dyranut. Litt lenger å kjøre, men da er du midt på vidda. Enkelt å legge opp en rundtur 😊
 3. Det er det ikke 😝 Det er på samme måte som svalbard litt knotete alene. Fordelen er at stengene glir lettere i kanalene enn på Svalbard ihvertfall. Hadde ikke gått for det om ikke jeg og @Tor-Erik-L-77stort sett er sammen på vinterturer i sterk kuling og under -26,5
 4. Teltet er meget godt, men Spitsbergen er enklere å slå opp og har rette vegger ininnertelt. To faktorer som gjorde at jeg byttet, før jeg igjen byttet til Hilleberg Saitaris som vel kan sies å være den ultimate kombinasjonen av Svalbard og Spitsbergen 😂
 5. Det er ikke røye på den sentrale Hardangervidda, men det er muligheter i randsonene i nord og øst. I området mellom Geilo og Finse er det mange vann med røye, øst for Kalhovd det samme. Har ikke erfaring fra disse områdene selv og tror det er plundrete med fiskekort i mange av vannene, så skal jeg anbefale på erfaring må det bli å legge turen om Lufsjå. Der er det bra med røye. Sjekk artsdatabanken og søk på røye så ser du hvilke vann det er observert røye i:
 6. Jeg har i flere år brukt RAB duntøfler inni Helsport bivuakksko. I bivuakkskoa har jeg skjært til ekstra "såler" av en litt tykk sittepute. Dette syntes jeg fungerer veldig bra ihvertfall og de er stabile nok til å kunne gå rundt med, bruke på isfiske osv. Er det ikke bikkjekaldt kan jeg eventuelt droppe duntøflene. Til innebruk i teltet funker duntøflene veldig godt alene. Disse duntøflene har jeg. Ser de koster omtrent det dobbelt nå av det jeg betalte for 5-6 år siden.. Men kvaliteten er ihvertfall ikke noe å si på. Nesten like fine i dag.
 7. Det er vel kun snakk om prioritering? For min del har jeg fått mer fritid etterhvert som jeg har «klatret på karrierestigen». I dag bedømmes min innsats etter hva jeg utretter, ikke hvor mange timer jeg er fysisk tilstede på et kontor. Jeg jobber stort sett hjemmefra og vet jeg er priviligert! Ikke alle har mulighet til det. Ellers har vi to barn med alt det innebærer, men gir hverandre rom til egentid i tillegg til fellestid. De neste åra håper jeg å kunne flytte nærmere gode turområder, bo enklere, jobbe mindre og ha mer tid til barn og hobbyer. Kan si hva man vil om dette litt rar
 8. Det er bare å sky Postnord som pesten. Makan til rot og rør. Jeg kjøper aldri noe fra en nettbutikk som kun tilbyr sending med Postnord. Betaler gladelig et par tiere ekstra for å få levering med Posten.
 9. Også enig i at REAL får litt ufortjent mye tyn her. For min del liker jeg best pastavariantene. Det gjelder egentlig all frysetørret. Jo mer fancy det skal være, jo værre blir det syntes jeg. Mine favoritter er pastavariantene til Summit to eat og Adventurefoods.
 10. Helinox GC, Exped slippers, Sony radio og litt god whisky. Det er min luksus 👌😊
 11. Fordelen til Nortura er at de planlegger distribusjon gjennom vanlig dagligvare. Priser de produktene riktig kan nok dette bli en seriøs konkurrent til de etablerte. Nå spiser jeg ikke så mye frystørret på de fleste av mine turer, men når jeg skal handle til tur er det enklere å gjøre det på dagligvarebutikken enn sportsbutikken.
 12. Spitsbergen er noe enklere å sette opp og det er enklere å pakke i pulkpose. I praksis oppleves Spitsbergen som mer romslig i innerteltet på grunn av rette endevegger. Sideveggene syntes jeg også at oppleves som rettere. Det er rett og slett bedre romfølelse i Spitsbergen. Svalbard er nok noe mer vindstabil ved svært sterk vind.
 13. Svalbard er et suverent telt, ingen tvil om det! Jeg har de siste årene hatt Svalbard og har blant annet krysset Hardangervidda med det. Men, det skal sies at jeg ikke har det lenger da jeg byttet det i et Spitsbergen for å få rette endevegger og litt enklere oppsett. Jeg er 190cm høy og for meg blir det mye bedre plass i et tunnelltelt med rette vegger. Også litt irriterende at døren på innerteltet mot fortelt skrår ganske mye, noe som gjør at du gjerne får drypp fra taket om du ikke har vært supernøye med å skrape bort is før brenneren fyres opp på morgenen. Jeg går absolutt god for Sva
 14. Artig med erfaring med campingtelt! Vi har også et Outwell telt til campingturer og er generelt veldig fornøyd med kvaliteten på det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.