Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 063
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

whistler vant dagen sist Mars 9

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

5 314 profilvisninger
 1. Kjøp en ålreit gassbrenner fra kjent merke. Primus, MSR eller Optimus f. Eks. Viktigere enn øks er en liten tursag, syntes jeg. Tursag er mye mer effektivt. Selv om bushcraftere på youtube insisterer på finsplitting av ved med øks er det bare tull etter min mening
 2. Min erfaring med tur på østlandet er ihvertfall at det er bra her. Til og med midt inne på Hardangervidda. Tror jeg bare har opplevd dårlig dekning en gang og det var nede i en liten dal et stykke inn i Gausdal Vestfjell.
 3. Urberg er Outnorths eget merke. Og ettersom Outnorth nå er eid av Fjellsport selger også fjellsport disse varene. Det er typisk "noname Kinavarer" med Urberg-logo på. Helt garantert mange forskjellige produsenter, så kvaliteten på noe vil helt sikkert være bra, mens andre ting ikke er like bra. Når det gjelder liggeunderlag ville jeg investert i et skikkelig underlag fra en kjent produsent med en gang. Underlag og sovepose er det viktigste for en god turopplevelse!
 4. Jeg har testet en del med mine to dunposer og syntes det fungerer meget bra. Jeg kombinerer en Mammut Sphere Spring tresesongs med en Hagløfs Leo -10 pose. Har sovet komfortabelt uten å fryse i -25 med denne komboen. Veldig fleksibelt på vintertur og særlig turer der vi veksler mellom telt og koier 😃
 5. Lite mygg her på grensa mellom Vestfold, Buskerud og Telemark 😂 Kommer jevnlige snø/haggelbyger. Ellers trivelig. God tur videre 😃
 6. Jeg har lignende erfaring. På siste tur gikk hele plastfeste i oppløsning. Heldigvis siste dag på tur og det gikk greit å gå siste biten uten. Fellen sitter allikevel. Men da skal jeg jammen reklamere hos XXL jeg også.
 7. Ingen erfaring selv, men se etter typiske "campingtelt" fra anerkjente produsenter som f.eks. Outwell og Coleman. Skulle ikke forundre meg om dere kan få et helt kurant telt til 2500,- så lenge vekta ikke spiller noen rolle. Edit: Dette må jo være et røverkjøp: https://www.fjellsport.no/coleman-darwin-4.html?q=coleman
 8. Ingen grunn til å drikke stillestående vann på Hardangervidda
 9. Ingen grunn til å bære vann. De fleste legger leir til bekk / elv / vann uansett 😃
 10. Tullete diskusjon. Det er ikke vanskelig å finne friskt vann i løpet av en dag på Hardangervidda, uavhengig av tørkesommer eller ei. Punktum.
 11. Oooohh!!! Noen ganger lurer jeg på hva vi driver med her i sør 🤪
 12. Har ikke erfaring med kano, men mye erfaring med utsetting og trekking fra liten robåt. Ser fordelen med stabiliteten en liten båt har, men bør ikke være noe problem med en stødig kano heller.
 13. Jeg har hatt Inreach SE. Solgte den mens det fortsatt var verdi i den og kommer til å kjøpe en Mini istedet. Trenger ikke skjerm og dildall etter min mening, så Mini er ypperlig. Kanskje har @Memento mori gjort seg noen erfaringer?
 14. Jeg er hundeeier selv og helt enig med deg. Altfor mange som overhode ikke har kontroll på bikkja, men unnskylder det med at «han et veeeerdens snilleste».
 15. For lite mat er ikke særlig ålreit. Min erfaring er ihvertfall at er jeg sulten klarer jeg ikke fokusere på så mye annet. Når det er sagt er det maks en dagsmars mellom DNT hytter stort sett hele Hardangervidda, så blir det skrint i matposen er det muligheter for å kjøpe mat på hyttene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.