Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 738
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

whistler vant dagen sist Januar 23

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

Nylige profilbesøk

4 429 profilvisninger
 1. whistler

  Hund med på hardangervidda?

  Bikkja i bånd er en selvfølge. Ellers uproblematisk med bikkje på vidda, men jeg ville prøvd å ligge i telt litt nærmere hjemme for å være sikker på at den roer seg godt i teltet.
 2. whistler

  Teltplasser rundt Tinnhølen

  Ja, masse plasser, men du blir ikke alene 😂
 3. whistler

  Hardangervidda!

  Har holdt meg unna dette området på grunn av idiotisk håpløst fiskekortopplegg. De fleste vann er vel private og du må tjuvfiske isåfall.. Det blir det dårlig med fisketips av
 4. God tur! Krever bilder underveis. Du har dekning her og der i høyden
 5. whistler

  Kompakt kamera for turbruk

  Jeg bruker både DSLR og iPhone, men etter at jeg fikk meg iPhone 8 har jeg stadig oftere lagt kamera hjemme... De fleste bildene fra det siste halvåret er tatt med i8: Instagram
 6. whistler

  Lett telt 1-2/2

  Jeg kjøpte et Freelite når det kom men solgte det da det ble for lavt for meg. Er 190 og måtte ake meg ut og inn og kunne ikke sitte oppreist inne. Ellers fin MSR kvalitet. Hva med Exped Mira UL?
 7. whistler

  Quiz på NRK - hvor mange klarer du?

  Klarte bare 9/11, men fornøyd med det. Litt flaks også da jeg gjetta på Spanjolen 😉
 8. whistler

  Hardangervidda sommer 2018

  Området er nok litt for tilgjengelig til at det er veldig spennende, men det skal være gjennomsnittlig OK fiske i vannene rundt Stigstuv. Har bare vært der vinterstid selv så sikkert andre her som har erfaring. Kan ellers nevne «toppen» Hyttehaugen som NRK filmet fra. Gikk en tur opp der på ski og fikk fin utsikt og en flott solnedgang. Artig topp som er helt flat og på størrelse med en fotballbane. Ser for meg at det kunne vært artig å tatt en natt der oppe i telt.
 9. whistler

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Det er helt herlig med Monsen som helst vil være lengst mulig unna folk nå drar med seg horder av folk. Så litt når de var nede ved Bjoreio. Helt komisk å se, men litt artig au. Kan dette få flere ut på tur så er det bra! 👌😃
 10. Gratulerer! Den blir du fornøyd med. Med Reinsfjell, lett underlag og dunpose samt Jetboil eller ligende lett brenner pakker du lett 12-12 kilo total for en 3-5 dagerstur!
 11. whistler

  Når skal jeg bytte ut superlighten

  Jeg hadde drøya til rundt September avhengig av hvordan seinsommeren blir. Hva er det værste som kan skje nå i den varme årstiden? Kneler teltet er dere stort sett maks en dagsmarsj unna ei hytte eller annen bebyggelse. Vinterstid er det moe helt annet! Ellers enig med @Memento mori, veldig artig å følge dere. Dere gjør det mange av oss andre bare kan drømme om
 12. Da må du kompensere med hyperliteunderlag 😂 Gratulerer med meget god sekk! 😃
 13. Da stemmer jeg for Exos! Meget lav egenvekt uten at at det blir idiotisk mye enkle løsninger. Svært behagelig å bære med den stive rammen og god lufting i ryggen.
 14. Tenker at det kommer helt an på hvor mye vekt du maks skal ha i sekken. Jeg har Exos og veldig fornøyd med den men den kan ikke lastes for tungt. Maks 14-15 kilo før den begynner å bli ubehagelig. Atmos tåler nok noe mer vekt.
 15. whistler

  Parkering Tinnhølen, Dyranut

  Tinnhølen er ypperlig utgangspunkt 😃 God tur!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.