whistler

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  821
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

whistler last won the day on January 10

whistler had the most liked content!

Om whistler

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Transport av pulk på asfalt

  Beklage lite konstruktivt innlegg, men det beste er å kjøre bil Jeg har et par ganger tenkt tanken på å ta toget, men har slått det fra meg så fort jeg tenker på mengdene med utstyr til vintertur inkludert fullastet pulk, ski, staver, isbor og det som værre er
 2. Herretruse som tørker fort💨

  Som det nevnes, ullboxer er trikset. Se du sier du ikke liker boksere, men prøv f.eks. Brynje eller Aclima ullboksere. Jeg bruker mye en lang Brynje-bokser når det er kaldt. Helt suveren!
 3. Nytt foto på toppen av fjellforum?

  Ser ikke bort fra at þróndeimr har noe som kunne egne seg 😃
 4. Funker det bra? Det er egentlig det eneste jeg har å utsette på Reinsfjell - alt annet fungerer utmerket. Jeg tror det følger med 10 plugger?
 5. Nice! Dette skal jeg få Helsport til å gjøre på mitt Reinsfjell SL også. Her "mangler" det også et pluggfeste midt på hver kortende.
 6. Dette bildet inspirerer meg - årstid vinter

  Kan jo slenge inn et ferskt bidrag fra denne helgen:
 7. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Årets første tur - Drømmehelg i Gausdal Vestfjell! I helga var jeg for første gang i Gausdal Vestfjell på tur med pulk, telt og pilkestikke. Det ble en skikkelig drømmehelg! Les turrapporten ved å klikke her :-)
 8. Dere må huske på at det ikke er så lenge siden Garmin kjøpte opp Delorme. Det de gjør nå er kun for at enhetene skal harmonere bedre med designspråket til Garmin. På litt lenger sikt vil de nok integrere løsningene bedre og legge "Inreachfunksjonalitet" inn i en navigasjonsenhet.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ikke i dag, men var på tur i Gausdal Vestfjell i helga. Utrolig flott område, bra vær og jammen ble det Røye også! Fyldigere rapport kommer
 10. Ser jo helt supert ut!
 11. Tur fra Rauberflaket til Styggemann 16-18 Oktober

  Supert, @Kjell Iver Takk for det @Martin HJ. Dette var en virkelig fin, variert tur. Skrim byr kan forlenges i mange retninger for å få litt ekstra tur ut av det
 12. Tur fra Rauberflaket til Styggemann 16-18 Oktober

  Hmm. Kanskje @Kjell Iver kan sjekke? Bildene kommer fra bloggen min og jeg skiftet adresse på et tidspunkt så det kan være det.
 13. Dette bilde inspirerer meg

  Støttes! 😂
 14. Dette bilde inspirerer meg

  Usikker på om jeg syntes det er morsomt eller ei. Beklager så mye for denne grove kommafeilen.
 15. Dette bilde inspirerer meg

  Fint bilde og jeg tror jeg vet hvor det er Jeg har nemlig kommet gående ned mot denne brua en gang for å finne ut at den var tatt av vårflommen og ikke var mulig å bruke. Det hele resulterte i halvannen times omvei rundt hele vannet, som er mer kuppert enn det så ut til på forhånd