Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 960
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

whistler vant dagen sist Juli 19 2018

whistler hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Profil

Nylige profilbesøk

5 032 profilvisninger
 1. Man lever bare en gang og du har virkelig muligheten til å gjøre det. Jeg sier: Kjør på! Men ikke brenn bruer til arbeidslivet. Kanskje kan du søke om permisjon som forrige taler nevner?
 2. whistler

  Vann på ringsaker Fjellet.

  Drikkevann trenger du ikke bekymre deg for verken for egen del eller hundens. Hent drikkevann i bekker eller tjern med sirkulasjon (inn og utløp). Unngå stillestående vann i myrputter og lignede så er det ingen fare. Ved beiteområder for husdyr kan du også være litt forsiktig, men ellers vil jeg påstå det er bare tull å rense vann Vi har helt supert drikkevann over hele Norge. Bruk det! 😃
 3. whistler

  Når brenneren svikter på vintertur

  Det er bare å glemme på høyfjellet vinterstid
 4. whistler

  Hva er max behagelig vekt i Osprey Talon 33?

  Minste Osprey Exsos kan kanskje være et godt alternativ? Den er lett, men har rammekonstruksjon og tåler etter min erfaring godt 12-14 kilo. Kommer vekta noe særlig over 15 synker bærekomforten drastisk. Typiske dagstursekker er ikke laget for vekt over 8-10 kilo og jeg ville heller lagt på et par hundre gram egenvekt på sekk for å få noe som er godt å bære.
 5. Det hjelper jo ikke om det er lett om ikke alle får plass 6 camp er egentlig veldig lett tatt i betrakning plassen.
 6. Begge er for små for fire personer om du tenker litt frem i tid, etter min mening Jeg har akkurat samme dilemma med to barn på nå 4 og 6. Har vurdert frem og tilbake lenge uten å lande på noe, men har nå Helsport Fjellheimen 6 Camp øverst på ønskelista. Venter imidlertid på en oppdatert versjon som er enda mer romslig som jeg håper kommer. I dag bruker vi to telt og det fungerer greit, men ønsker etterhvert et større telt alle kan samles i ved dårlig vær.
 7. whistler

  hjelp til å velge tursag

  ARS saga er helt suveren! Overraskende effektiv og grei vekt.
 8. whistler

  Foto motivasjon

  Kom deg ut på tur! Da dukker motivene opp av seg selv. Å sitte hjemme å planlegge motiver fungerer dårlig etter min mening. Med mindre det er noe helt spesielt landskap du ønsker å fotografere.
 9. whistler

  Hardangervidda for nybegynner

  Om du kjører mot Tuva turisthytte har du massevis av muligheter for korte og lange turer i flott terreng 😃 Du kan parkere langs veien eller på parkeringen inne ved Tuva. Kjører du helt inn til Tuva er det lettgått og fint å gå til Hein f. Eks.
 10. Støtter meg på de to andre her. Ikke gjør det for komplisert Det er dekning en del steder (men langt fra overalt). I tillegg er det mange som går på ski mellom hyttene, så du møter folk innimellom. Det er en fin sikkerhet når du er uerfaren. Må heller ikke glemme at du skal gå kvistet rute. Ellers vil jeg anbefale deg å installere en kartapp og laste ned offline kart for område du skal gå. F.eks. denne appen til forummedlemmet @Ivan Lé Hjelmeland.Da har du en enkel og god måte å sjekke at du er der du tror du er. Når jeg går kvistede ruter lar jeg kart og kompass ligge i pulken. Med kartapp på mobilen sjekker jeg fra tid til annen at jeg er der jeg tror jeg er. Det fungerer bra. Bare husk å holde telefonen varm på innerlomma
 11. whistler

  Hvor er det nok snø til ski og pulk, nå??

  Etter det jeg vet er det fortsatt litt lite, men mulig å gå på ski. 20-30cm. Det er kjørt en del løyper. Godt tips er å følge interessegrupper på facebook. F. Eks på gruppa «Blefjell» kommer det stort set daglig rapporter fra folk som har vært på tur.
 12. Med stormmatter som det er på Helsport trenger du mye færre snøplugger. Jeg har 12, men bruker som regel 6-8 på mitt Svalbard 3. Når det er snø på mattene og det har satt seg litt trenger du nesten bare plugger i hver ende
 13. whistler

  Hvor er det nok snø til ski og pulk, nå??

  Gausdal Vestfjell med utgangspunkt Synstgardsetra kanskje? Muligheter for å holde seg i skaubeltet. Ikke mye snø der heller men ser folk er ute på ski så det bør være miligheter.
 14. Du får ihvertfall adapter til Optimus Nova til Trangia. Koster en 100-lapp eller noe sånt. Mulig det finnes til andre brennere også, men det vet jeg ikke. Vet flere her har ordnet det til selv.
 15. Mitt tips: Glem "Multifuel" og kjøp en ren bensinbrenner og en ren gassbrenner til sommeren. Totalsummen blir omtrent den samme og du får sannsynligvis brennere som fungerer bedre. I tillegg slipper du drasse med deg en tung multifuel brenner på sommerturene. Sikkert mange som er uenig, men det er min erfaring
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.