whistler

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

whistler vant dagen sist September 23

whistler hadde mest likt innhold!

1 følger

Om whistler

 • Bursdag 20. okt. 1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.friluftslivet.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tau til dekktrekk-drag?

  Ser bra ut! Jeg har tenkt å gjøre det samme, men tror jeg vil feste i rullebanen på dekket. Ser for meg at det lett kan vippe opp om du møter en hindring?
 2. Mine beste turkompiser

  Herlig innlegg og bilder!
 3. Nei, her blir det ikke kjørt skiløyper. Hadde det blitt kjørt løyper ville de uansett føyket igjen før tråkkemaskin var parkert Det er derimot stort sett kvistet løype. Mer info om kvisting finner du i kvistekartet til DNT: https://www.dnt.no/vintermerking/
 4. Bergans Helium Dome

  Se den lille testen min som @Mareng linker til. Jeg mener fortsatt det er et meget godt telt til prisen. Det er imidlertid to ankepunkter som jeg mener du må vurdere. Forteltet er veldig lite og det er litt knotete å slå opp alene i sterk vind. Om du primært er alene med bikkja har du god plass i innerteltet så behovet for stort fortelt blir litt mindre, men det er litt knotete å gå ut og inn når det ikke er snø nok til å lage en skikkelig grop. Jeg endte med å selge det til fordel for Helsport Svalbard. Ikke optimalt telt det heller, men vanvittig stort fortelt. Romfølelsen i innterteltet på Helium Dome er bedre enn Svalbard.
 5. Feil feller eller dårlig føre?

  Hørtes rart ut. Syntes nylonfeller fungerer rimelig bra på isete føre, men du får jo ikke spikerfeste.
 6. warmpeace viking 1200

  Hmm. Høres ikke ut som det er samme pose? Jeg er også 190 og slank og har goood plass i Tyin. Kan snu meg rundt uten at posen flytter på seg. Noe av det jeg liker best med den.
 7. warmpeace viking 1200

  Det er komfortemp Mammut oppgir. Tror ikke det er i henhold til standard, men kan love deg at den holder det den lover. Jeg ligger i bare bokseren ned til -25 med denne posen. Har «dessverre» ikke hatt kaldere så har ikke fått testet når det blir enda litt kjøligere.
 8. Isolerende bukse

  Arc’teryx har en meget bra isolasjonsbukse i et eller annet loftmateriale. Mener den heter Atom pants eller noe i den gata. Hel glidelås så du kan ta den utenpå uten å ta av deg sko.
 9. Pop-Up isfiskertelt

  Vi skulle nok hatt et slikt et Larsen
 10. Iglobygging ❄️ med Ice Box iglobygger☃️

  Dette var artig å se! Tipper tidsforbruket går vesentlig ned når du har gjort det noen ganger. Hjelper sikkert på når det blir mer snø å ta av også?
 11. Sove utte i tttm

  Du MÅ ha god isolasjon under deg. Hvis ikke blir du garantert kurert for hengekøyesoving. Mulig et bamse og en jervenduk gjør susen. Tror jeg ville lagt bamse oppi og prøvd å hengt duken rundt så den havner under køya uten at du klemmer den flat, men det kan sikkert andre her mene mer om. Jeg har bare erfaring med å bruke oppblåsbart underlag i køya.
 12. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Har ikke kjøpt noenting, men er fristet til å slå til på Alfa Polar Linere hos Sportsnett.. Hmm.
 13. warmpeace viking 1200

  Det ser sånn ut. Denne ligner veldig på den jeg har og har samme komfortrating på -25 som min: http://www.outnorth.no/mammut/tyin-mti-5-season?gclid=EAIaIQobChMI09aI_qnV1wIV2smyCh1TygaLEAQYASABEgJfZfD_BwE#Bison
 14. warmpeace viking 1200

  Jeg har Tyin expedition 5-season. Antar størrelsen blir samme. Jeg er 190 og syntes denne posen i 200cm passer helt perfekt.
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Ser ut som de kinesiske OL-ringene holder høy standard 😂