Jump to content

Dortase

Aktiv medlem
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

About Dortase

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dortase's Achievements

 1. Jeg bruker kart fra kartmannen.no på min 66ST. Fungere utmerket. det er N50 kart. Han tilbyr vel også gratiskart for en kommune for å testing
 2. Hva med skreddersydd fra Isbjon på Heimdal, de lager syntetiske poser ganske rimelig. [Hidden Content]
 3. Superlett er den ikke, men hva med Light and compact fra Thermos. Jeg er veldig fornøyd med den. 354g [Hidden Content],-ståltermos/p/34-1959?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google surfaces&gclid=CjwKCAiAnO2MBhApEiwA8q0HYUofRdT9PbgbhBgR18nRy-H5oEE8bYarivKx9MbDjSoJ7kQuO2xeqRoC3VAQAvD_BwE
 4. Vet ikke helt om jeg forstår hva du mener. Men jeg bruker å feste på et lite taug med en karabinkrok. Synes det fungere utmerket.
 5. Tok en prøvetur i dag, fungerte utemerket. Fikk ingen vibrasjon eller ulyder. Så går det nok bra. Veisalt og støv blir nok et problem...
 6. Ser for meg at det da blir veldig høyt, pluss at jeg har ikke så lyst til å skrape opp den nye takboksen.
 7. Hei Noen som har prøvd å feste pulk/transportbrett på sykkelstativ? Stativet skal være godkjent for 3 stk sykler eller 45 kg. Så det burde være innafor. Bilen er også 170 bred mens pulken er 150. Så den stikker ikke utenfor i bredden selv om det ser slik ut på bilde. Noen som vet om jeg bryter noen regler ved å kjøre slik? NB: Pulken er ikke festet på bilde, bare for å sjekke om det er plass.
 8. Jeg har Helsport Alta Winter Jr Flex til 5-åringen. 8 åringen har voksenpose som jeg knytter igjen i bunnen. Men husk at med så små barn kommer du ikke langt når du skal bære alt for barna inklusiv telt. Jeg har brukt sykkelvogn endel om sommeren og pulk om vinteren for å få med meg alt. Men ellers er det nesten håpløst når barna ikke kan bære sovepose, liggeunderalg og klær selv. vekt er kanskje ikke det største problemet men volum når du skal ha med deg alt for alle. Jeg vil anbfale å starte med turer der dere kan parkere like i nærheten å gå noen hundre meter. F.eks Nævra i hommelvik er et lite Paradis på sommeren Vil anbefale boka "Utenetter er en praktisk guide til friluftsliv med hele familien" for de som ønsker å starte å ha med familen på tur. [Hidden Content] Kan sikkert lånes billig på biblioteket. Eller bor jeg i Trondheim. Så du kan komme å låne den hvis du ønsker Bare å sende meg PM!
 9. "NORWEGIANS!! Do not buy this product to heat tents" Hehe bra jeg kjøpte Quietstove istede 😂 Fra spøk til alvor så her jeg ikke hatt tid til å testet den engang på min MSR XGK EX
 10. Noe av det bredeste jeg vet om er denne i long wide version. skulderbredde på hele 90 cm [Hidden Content] Ellers så er det vel endel som syr på mål. Husker ikke navnet akkurat nå. men søker du på forumet så finner du.
 11. Hvis du mener ikonet opp i høyreside mener jeg det betyr at enheten kjører på strøm fra USB kabel. Ladeikonet ser anerledes ut. Det ser ut som ett batteri som fylles opp med grønne streker.
 12. Hvis du ser under batteriene i GPSen er det en litten knapp som presses ned når du bruker den orginale oppladbare batteripakken fra Garmin. Da forsvinner alle valg i menyen på GPSen og oppladbare batterier velges automatisk. Slik at du kan lade batteriene i GPSen. Det er mulig å sette en liten plastbit over knappen før du setter inn vanlige oppladbare batterier, Da kan du lade dem i GPSen også. Eller du kan gjøre som meg hvis du har tilgang på en 3D printer og printe en mer "proff" plastbit for å presse ned knappen. [Hidden Content] Merk at det tar veldig lang tid å lade batterier i GPSen da den lader veldig tregt. Men det er for at batterien skal vare så lenge som mulig.
 13. Etter 6.0 Oppdateringen fungere det utmerket hos meg
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy