Gå til innhold
 • Bli medlem

Dortase

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dortase

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vet ikke helt om jeg forstår hva du mener. Men jeg bruker å feste på et lite taug med en karabinkrok. Synes det fungere utmerket.
 2. Fyrstikker "don't fix what aint broken"
 3. Tok en prøvetur i dag, fungerte utemerket. Fikk ingen vibrasjon eller ulyder. Så går det nok bra. Veisalt og støv blir nok et problem...
 4. Ser for meg at det da blir veldig høyt, pluss at jeg har ikke så lyst til å skrape opp den nye takboksen.
 5. Hei Noen som har prøvd å feste pulk/transportbrett på sykkelstativ? Stativet skal være godkjent for 3 stk sykler eller 45 kg. Så det burde være innafor. Bilen er også 170 bred mens pulken er 150. Så den stikker ikke utenfor i bredden selv om det ser slik ut på bilde. Noen som vet om jeg bryter noen regler ved å kjøre slik? NB: Pulken er ikke festet på bilde, bare for å sjekke om det er plass.
 6. Jeg har Helsport Alta Winter Jr Flex til 5-åringen. 8 åringen har voksenpose som jeg knytter igjen i bunnen. Men husk at med så små barn kommer du ikke langt når du skal bære alt for barna inklusiv telt. Jeg har brukt sykkelvogn endel om sommeren og pulk om vinteren for å få med meg alt. Men ellers er det nesten håpløst når barna ikke kan bære sovepose, liggeunderalg og klær selv. vekt er kanskje ikke det største problemet men volum når du skal ha med deg alt for alle. Jeg vil anbfale å starte med turer der dere kan parkere like i nærheten å gå noen hundre meter. F.eks Nævra i h
 7. "NORWEGIANS!! Do not buy this product to heat tents" Hehe bra jeg kjøpte Quietstove istede 😂 Fra spøk til alvor så her jeg ikke hatt tid til å testet den engang på min MSR XGK EX
 8. Noe av det bredeste jeg vet om er denne i long wide version. skulderbredde på hele 90 cm [Hidden Content] Ellers så er det vel endel som syr på mål. Husker ikke navnet akkurat nå. men søker du på forumet så finner du.
 9. Hvis du mener ikonet opp i høyreside mener jeg det betyr at enheten kjører på strøm fra USB kabel. Ladeikonet ser anerledes ut. Det ser ut som ett batteri som fylles opp med grønne streker.
 10. Hvis du ser under batteriene i GPSen er det en litten knapp som presses ned når du bruker den orginale oppladbare batteripakken fra Garmin. Da forsvinner alle valg i menyen på GPSen og oppladbare batterier velges automatisk. Slik at du kan lade batteriene i GPSen. Det er mulig å sette en liten plastbit over knappen før du setter inn vanlige oppladbare batterier, Da kan du lade dem i GPSen også. Eller du kan gjøre som meg hvis du har tilgang på en 3D printer og printe en mer "proff" plastbit for å presse ned knappen. [Hidden Content] Merk at det tar ve
 11. Etter 6.0 Oppdateringen fungere det utmerket hos meg
 12. [Hidden Content] Bratthetskart for toppturgåere: Vær tryggere på tur med bratthetskart. Kartet markerer terrengetsbratthet slik at du kan vurdere skredfaren. Kjøper du N50 Norge kan du laste ned kart med og uten bratthet, alt inkludert i prisen. Skredkartet kan også installeres samtidig på GPSen. Du kan installere kartene på din GPS, som separate kart. Da har du kartene tilgjengelig til enhver tid. Kartet er utregnet fra et høydekart fra en høydemodell med 10 meters horisontal oppløsning. Det kan derfor være mindre heng som ikke er synlig i kartet.
 13. Mye som kan gjøres for å få lengre batterilevetid. Jeg bruker IKEA ladda batterier, de er faktisk veldig bra. [Hidden Content] Maximizing Battery Life You can do several things to extend the life of the batteries. Reduce the backlight brightness (Adjusting the Backlight). Reduce the backlight timeout (Display Settings). Reduce the flashlight brightness or flash frequency (Using the Flashlight). Use battery save mode (Turning On Battery Save Mode). Use expedition mode (Turning On Expedition Mode).
 14. Hei Jeg har en Jerven Orginal fjelldukk som har fått endel hull etter glør fra bålet. Hvordan fikse dette enkelt? Gorillatape. Eller finnes det noe bedre?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.