RaKiiS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RaKiiS

Nylige profilbesøk

526 profilvisninger
 1. Flått

  Jeg gir hunden Bravecto, har ikke registrert flått fastsittende på hunden, har sett noen flått vandre på pelsen til dyret. Parasittene må komme i kontakt med vertens kroppsvæsker for å bli eksponert for virkestoffet; derfor kan ikke overføring av parasittbårne sykdommer utelukkes. Bravecto angriper nervesystem og kloridkanaler til flåtten. Dersom noen av oss finner flått på en hund som har spist en Bravecto tablett bør dette meldes fra om til legemiddel leverandør. Syns det er dårlig med info om hvor man melder ifra osv, ihvertfall er MSD animal health produsent av dette legemiddelet. Dersom man oppdager bivirkninger bør også dette meldes fra om. Bivirkninger fra felleskatalogen. Vanlige observerte bivirkninger i kliniske studier (hos 1,6 % av behandlede hunder) er milde og forbigående gastrointestinale effekter som diaré, oppkast, appetittmangel og sikling. Slapphet (letargi) er rapportert i svært sjeldne tilfeller i spontane (bivirknings) rapporter.
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Var på en ukes tur i Skjækerfjella i forrige uke. Litt dårlig vær i starten av uken men bedret seg for hver dag som gikk.
 3. "Å - det smakte bra"

  Hvor lenge legger dere tørka mat i bløt før den brukes til matlaging?
 4. Imponerende! Gratulerer!
 5. Objektiver på tur

  Når dere går lengre tur, la oss si 5 dager+ , hvilke objektiver tar dere med og hvorfor? Dersom man tar med seg alt blir det lett for tungt. Jeg har ikke så stort utvalg av objektiver og dette kan hjelpe meg å prioritere hvilke type objektiv jeg selv burde skaffe meg.
 6. Villmarksfilmer/dokumentarer

  Syns denne var en ganske bra amatør film
 7. Tråd for tapt villmark

  https://www.nrk.no/natur/xl/trenger-vi-den-ville-naturen_-1.13107087
 8. Norge på tvers gjennom Børgefjell 4k

  Bra filming, bra klipping og passende musikk.
 9. Hvem har hund og hvilken rase?

  Kratos, Staffordshire bull terrier, 2 år. Bilde tatt i Børgefjell i august.
 10. pannebandEndelig Børgefjell

  Takk for en bra tur rapport.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagen søndagstur ble en tur på Skjorta (1711) i Eresfjorden. Bestemte meg igår at jeg skulle ut en fjelltur, er ikke akkurat så ofte på topptur, er mer glad i gå i fjellet med storsekk og fiskestang. Skjorta er til venstre i bilde og helt til høyre ligger Goksøyra, Noen bilder fra utsikt fra toppen
 12. Blant speilblanke sjøer og stormfulle hav

  Takk for en meget bra turrapport, og noen flotte bilder
 13. Hund - Kutt i potene

  Takk for kjapt svar, da er det faktisk forhåndsarbeidet jeg allerede hadde tatt i betrakning som gjelder.
 14. Hund - Kutt i potene

  Vært mye på tur med hunden min, men i siste 3 månedene har han ved 2 anledning fått dypt kutt i potene, trolig grunnet skarp stein. Hvordan unngår dere at dette skjer?