Gå til innhold

RaKiiS

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RaKiiS

Nylige profilbesøk

778 profilvisninger
 1. RaKiiS

  Hummer

  https://www.mattilsynet.no/fisk_og_akvakultur/fiskevelferd/hvordan_skal_jeg_avlive_hummer.23884
 2. RaKiiS

  TV 2s nye realityserie «Alene»

  Tingen med denne serien var at premiepotten var for liten opp velstanden som er i Norge. Derfor presset folk seg ikke til det ekstreme, ettersom en Dacia Duster ikke er en lifechanger. Selv om topp 2 var ganske opplagt denne sesongen og høyere premiepott ville nok en av de 2 vært vinneren. Tror bare at flere dager inne i fjellet hadde vært nødvendig. Amerikanske versjonen presser folk som mye lengre ettersom premiepotten der er virkelig en lifechanger for de som deltar. Jeg vil tro at hovedårsaken til flere som var med i det norske programmet var nok et ønske om å muligens kunne leve av friluftslivet (tipper Jens hadde en slik motivasjon)
 3. RaKiiS

  Nytt telt. Hilleberg Enan

  Oppdaterte brukererfaringer med dette teltet? Hvordan er teltet sammenlignet med de andre lettvekterne?
 4. RaKiiS

  Flått

  Jeg gir hunden Bravecto, har ikke registrert flått fastsittende på hunden, har sett noen flått vandre på pelsen til dyret. Parasittene må komme i kontakt med vertens kroppsvæsker for å bli eksponert for virkestoffet; derfor kan ikke overføring av parasittbårne sykdommer utelukkes. Bravecto angriper nervesystem og kloridkanaler til flåtten. Dersom noen av oss finner flått på en hund som har spist en Bravecto tablett bør dette meldes fra om til legemiddel leverandør. Syns det er dårlig med info om hvor man melder ifra osv, ihvertfall er MSD animal health produsent av dette legemiddelet. Dersom man oppdager bivirkninger bør også dette meldes fra om. Bivirkninger fra felleskatalogen. Vanlige observerte bivirkninger i kliniske studier (hos 1,6 % av behandlede hunder) er milde og forbigående gastrointestinale effekter som diaré, oppkast, appetittmangel og sikling. Slapphet (letargi) er rapportert i svært sjeldne tilfeller i spontane (bivirknings) rapporter.
 5. RaKiiS

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Var på en ukes tur i Skjækerfjella i forrige uke. Litt dårlig vær i starten av uken men bedret seg for hver dag som gikk.
 6. RaKiiS

  "Å - det smakte bra"

  Hvor lenge legger dere tørka mat i bløt før den brukes til matlaging?
 7. RaKiiS

  Objektiver på tur

  Når dere går lengre tur, la oss si 5 dager+ , hvilke objektiver tar dere med og hvorfor? Dersom man tar med seg alt blir det lett for tungt. Jeg har ikke så stort utvalg av objektiver og dette kan hjelpe meg å prioritere hvilke type objektiv jeg selv burde skaffe meg.
 8. Syns denne var en ganske bra amatør film
 9. RaKiiS

  Tråd for tapt villmark

  https://www.nrk.no/natur/xl/trenger-vi-den-ville-naturen_-1.13107087
 10. RaKiiS

  Norge på tvers gjennom Børgefjell 4k

  Bra filming, bra klipping og passende musikk.
 11. RaKiiS

  Hvem har hund og hvilken rase?

  Kratos, Staffordshire bull terrier, 2 år. Bilde tatt i Børgefjell i august.
 12. RaKiiS

  pannebandEndelig Børgefjell

  Takk for en bra tur rapport.
 13. RaKiiS

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagen søndagstur ble en tur på Skjorta (1711) i Eresfjorden. Bestemte meg igår at jeg skulle ut en fjelltur, er ikke akkurat så ofte på topptur, er mer glad i gå i fjellet med storsekk og fiskestang. Skjorta er til venstre i bilde og helt til høyre ligger Goksøyra, Noen bilder fra utsikt fra toppen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.