Gå til innhold

RaKiiS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RaKiiS

Nylige profilbesøk

1 065 profilvisninger
 1. Dette programmet må ha gjort noe feil ettersom jeg og flere aldri hadde hørt om det før det skulle legges ned. Skikkelig dårlig markedsføring.
 2. Jeg syns Blomseth er inne på noe i sitt innlegg, det er ingen tvil om at sosiale medier og da spesielt instagram har endret seg. Det handler nå mest om å legge ut de beste bildene og ikke nødvendigvis at man bare er ute på tur men da gjerne posere moterikt og sminket. Når man da i tillegg photoshopper seg selv tynnere eller endrer andre ting i bildet så mister man troverdighet. Syns mange legger ut gjerne søte bilder av seg selv holde gevær eller fiskestang bare for å få mer likes, og enkelte av disse blir også sponset. Jeg har også inntrykk av at mange utgir seg for å være noe de ikke er, f.eks ekstremt friluftsmenneske (kanskje det er noe de ønsker å være), der noen av disse igjen gir råd til andre som gjenspeiler at de ikke kan så mye. Flere legger jo ut bilder fra en tur (kanskje bare dagstur, helgatur) i flere måneder, og merker at mye folk tror disse menneskene er på tur hele tiden. Ser også at mange folk legger ut bilder de har lagt ut tidligere (som de fikk bra respons på) bare for å få enda mer oppmerksomhet. Friluftsliv for folk kan være forskjellig, og da forskjellig interesse. Dette gjenspeiler også deres sosiale medier og hva de syns er morsomt. Dersom de syns det er morsomt å legge ut sexy bilder. Late som man er friluftsmenneske, spamme ned instagram med bilder. Kjør på! så lenge de syns det er moro. Uansett med sosiale medier velger man selv hvem man følger, ingen om tvinger mennesker til å følge noen. Det er viktig er å ta informasjonen man får med neve salt og også følge med på hva som er troverdig.
 3. moro at Blomseth ble jo betydelig mer kjent etter dette bildet i artikkelen her fra Dagbladet. https://www.dagbladet.no/kjendis/jeg-fatter-ikke-at-et-bilde-kan-fa-hele-norge-til-a-klikke-sann-na-skal-jeg-ga-uten-klaer-hele-tida/66669177
 4. Noen som har erfaring med Jerven vattering til jervehiet? Er ikke akkurat info slik som soveposer angående hvor mye angående hvor god de er mot kulde (komfort, nedre komfort og øvre komfort)
 5. RaKiiS

  Hummer

  https://www.mattilsynet.no/fisk_og_akvakultur/fiskevelferd/hvordan_skal_jeg_avlive_hummer.23884
 6. Tingen med denne serien var at premiepotten var for liten opp velstanden som er i Norge. Derfor presset folk seg ikke til det ekstreme, ettersom en Dacia Duster ikke er en lifechanger. Selv om topp 2 var ganske opplagt denne sesongen og høyere premiepott ville nok en av de 2 vært vinneren. Tror bare at flere dager inne i fjellet hadde vært nødvendig. Amerikanske versjonen presser folk som mye lengre ettersom premiepotten der er virkelig en lifechanger for de som deltar. Jeg vil tro at hovedårsaken til flere som var med i det norske programmet var nok et ønske om å muligens kunne leve av friluftslivet (tipper Jens hadde en slik motivasjon)
 7. Oppdaterte brukererfaringer med dette teltet? Hvordan er teltet sammenlignet med de andre lettvekterne?
 8. RaKiiS

  Flått

  Jeg gir hunden Bravecto, har ikke registrert flått fastsittende på hunden, har sett noen flått vandre på pelsen til dyret. Parasittene må komme i kontakt med vertens kroppsvæsker for å bli eksponert for virkestoffet; derfor kan ikke overføring av parasittbårne sykdommer utelukkes. Bravecto angriper nervesystem og kloridkanaler til flåtten. Dersom noen av oss finner flått på en hund som har spist en Bravecto tablett bør dette meldes fra om til legemiddel leverandør. Syns det er dårlig med info om hvor man melder ifra osv, ihvertfall er MSD animal health produsent av dette legemiddelet. Dersom man oppdager bivirkninger bør også dette meldes fra om. Bivirkninger fra felleskatalogen. Vanlige observerte bivirkninger i kliniske studier (hos 1,6 % av behandlede hunder) er milde og forbigående gastrointestinale effekter som diaré, oppkast, appetittmangel og sikling. Slapphet (letargi) er rapportert i svært sjeldne tilfeller i spontane (bivirknings) rapporter.
 9. Var på en ukes tur i Skjækerfjella i forrige uke. Litt dårlig vær i starten av uken men bedret seg for hver dag som gikk.
 10. Hvor lenge legger dere tørka mat i bløt før den brukes til matlaging?
 11. Når dere går lengre tur, la oss si 5 dager+ , hvilke objektiver tar dere med og hvorfor? Dersom man tar med seg alt blir det lett for tungt. Jeg har ikke så stort utvalg av objektiver og dette kan hjelpe meg å prioritere hvilke type objektiv jeg selv burde skaffe meg.
 12. https://www.nrk.no/natur/xl/trenger-vi-den-ville-naturen_-1.13107087
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.