Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. feb. 2015 i alle områder

  1. En fin tur? Snøhetta rundt sammen med @Henrik - kan ikke bli bedre. Startet fra Hjerkinn på torsdag. Gikk fra Reinheim til Kongsvoll på litt over tre timer i dag. Nå sitt vi å nyte en pils og hverandres grevlinglukt på toget.
    10 poeng
  2. Isfisketur på Endtjern i Østmarka. Blei ikke rare fangsten, en bitteliten abbor, men fiskingen var mest for å ha noe å gjøre. Flott dag i sola Fikk endelig testa Outdoor Gourmet Company og det var virkelig bra saker!
    6 poeng
  3. Hei fjellforum, sender et lite postkort fra Nordmarka! Skitur, sent igang fra Skar, men nydelig vær. Traff bra med rød voks i starten, siden gikk det litt opp og ned. Isete og vinglete på vannene, spesielt over Helgeren og Hakkloa. Mye folk ute, men etter Øyungen ble det mer glissent. Hilsen Tarjei Ruten: Skar - Øyungen - Helgeren - Trehørningen - Manntjern - Hakkloa - Kikut - Glåmene - Skjennungen - Ullevålseter - Sognsvann (vest).
    6 poeng
  4. Vinterferie på fjellet pleier å være en blandet opplevelse når skiferdighetene ikke strekker til for å surre rundt blant trærne som jeg vil, og å gå i tog i skiløypene ikke gir samme frihetsfølelse. Derfor var det julekvelden, bursdag og sankthansaften på samme dag da jeg fikk innviet nyinnkjøpte truger denne uka. Øyeblikk av ren lykke for både meg og hunden da vi trasket innover skogen i urørt, dyp snø. Verden åpnet seg opp. At jeg ikke har gjort dette før!
    6 poeng
  5. Vi var ute på glattisen i kveldsmørke Husbonden gikk overende, men det gikk bra, ingen brukne bein. Kun et solid blått merke. Det har kommet et lite snølag som dekker den skumle isen på myrene, så vi listet oss på tå. Jeg tok på brodder halvveis, heldigvis lå et par i sekken så husbond også fikk brodder på til hjemveien. En smal, smal måneskalk klarte ikke å lyse opp noe særlig, men med en hodelykt og en vanlig lykt hadde vi lys så det holdt. Veldig pent i skogen med nysnø på trærne i mørket. Vi tråkket nye spor til Dreiers Minne, litt utenom verste isen. Men om du skal dit, så ta på brodder!
    5 poeng
  6. Vinterferie stod for tur. Tradisjon tro dro jeg og bror oppover mot et fiskevann i Engerdal på jakt etter røye. Det var meldt lite vind og ikke altfor mange minusgrader, dette lovet godt! Etter 4 timer i bil, innlagt pølsestopp, en times pakking i pulk og en drøy time på ski i varmt vær med lite vind var vi framme. Vi så til og med sola.. For å ha kort avstand til fiskeplassene valgte vi ny leir for året. Den første dagen bestod kun av transport og etablering av leir. Men tre lange dager var satt av til å lure fjellets fisk. Ski er parkert og sola på vei ned. Boligen, denne tåler mye.. Første dagen var vi på isen kl 07. Vinden hadde tatt seg opp i løpet av natta, men allerede neste dag skulle den avta. Den første dagen ble derfor en kald affære. Men vi holdt ut med på isen til kl 17. Og da middagen var inntatt kl 18 ble det jammen fort mørkt. Vinden løyet aldri, og satte en liten demper på turgleden. 8-10m/s er i overkant. Vi frøs ikke, men den konstante vinden setter en demper på fiskeopplevelsen. Dessuten var det altfor kaldt til å ta masse bilder av fisk. For selv om det ikke ser sånn ut her, så ble det faktisk litt fisk med hjem. Ingen kjemper, men noen solide middager ligger i fryseren og venter. Jeg gleder meg allerede til neste tur!
    4 poeng
  7. Fjellfie! Ikke utsikt over noe spesielt, egentlig. Bare vidda på Ålsfjella. Øystlivatnet i forgrunnen, og Nysetfejellet i bakgrunnen. Tatt på torsdag.
    4 poeng
  8. Endelig har jeg fått sett meg om i området rundt hytta! Skitur utgår fortsatt pga knetrøbbelet, men løypene er nå så knallharde at det er fullt mulig å gå der uten å ødelegge noe for de som går på ski. Faktisk synes jeg forholdene var bedre for fottur enn ski. Jeg hadde iallefall ikke likt meg i knalharde, isete løyper selv med et gullfint kne. Nydelig fjellterreng rundt hytta. Jeg gleder meg til å oppdage enda mer! Kneet skal under kniven på tirsdag, så jeg håper at jeg er klar for nye turopplevelser snart. Drit lei av å bare trene inne.
    4 poeng
  9. Tempoetappe i vårvær. Lørdagsmorgen, og snø i hagen. Det er ikke helt det jeg hadde satt på ønskelisten. Jeg hadde håpet på noe mer vårlig vær. Og hvor skal jeg da ta turen. Det ville helt klart være mulig med en tur rundt Lifjell, det er i hvert fall en tur med “smak” av fjell. Men det var noen skikkelig svarte skyer i sør, og det så ikke ut som om temperaturen ville komme så høyt at det kom til å tine på toppen av Li. Snø eller sludd med andre ord. Da fristet det mer med varmegrader og sol nede ved sjøen. Og det var en liten uoppgjort sak, som godt kunne tas denne lørdagen. Det har seg sånn at min svoger tok turen fra Hå til Varhaug , og mente han hadde gått forholdsvis fort. Og han spurte om jeg hadde gått turen fortere. Det hadde jeg, men for en god del år siden. De siste årene har det ikke vært så viktig å sjekke tider. Det henger sammen med “best før dato” og den er overskredet med noen ti-år. Det går senere nå enn før. På Hå var det grønt og vårlig. Det var også forholdsvis tørt. Det var nok fortsatt tele i bakken, men mer eller mindre gode forhold. Men vinden kom fra sør. Selv om den nok ikke var over bris, var det nok til at det ble vanskelig å holde tempoet helt på topp. Jeg kan ikke si at jeg tok det med ro, men det ble ikke helt topp-tempo. Sjøen gikk tungt, det brøt hvitt et stykke ute. Det hvite skummet viste godt igjen mot noen skikkelig svarte skyer ute i havet. Himmelen var omtrent slik den ofte blir fremstilt på bilder fra Jærkysten. Malerisk og pen. Det var varme og sol - en stund. Et stykke nedover kom skyene inn og slapp sitt innhold av hagel og regn over landskapet. Det ble nesten hvitt på bakken, og hagelet trommet på hetta. “Som normalt for årstiden” så kom sola igjennom etter en stund,. Og det ble atter nærmest vårlig. Og helt som forventet, ble det mer hagel og regn lengre nede mot Varhaug. Etter en kort stopp på Varhaug bar det nordover. Og nå med solen i ryggen. Det ble varmt. Rene sommerstemningen et stykke. Altså minst 3 årstider i løpet av en times tid. Nå skulle det gås fort. Det gikk unna i omtrent “marsjmerketempo”. Det vil si litt under 9 minutter på kilometeren. Det er ikke helt sammenlignbart. Jeg hadde nok ikke en sekk på til sammen 11 kilo, og skoene er muligens litt lettere enn vanlige militærstøvler. Til gjengjeld går “kongeveien bare delvis på ordinær vei eller “god sti” men en hel del i terreng. Og turen er ikke over to mil. Tempoet holdt jeg helt inn. Tiden ble den samme som min svoger hadde brukt. (Et par minutter mindre, men hvem teller sekunder…) Det kjentes godt å kunne sette seg i bilen og slappe av. En fin tur i bra tempo.   Vis hele artikkelen slik den er på hjemmesiden
    4 poeng
  10. Hatt noen dager på Sørlandet, mellom Mandal og Lindesneshalvøya. Ingen store fiskefangster å berette om, men fin tur likevel
    4 poeng
  11. Turister, ja. Om sommeren mangedobles folketallet i Lofoten - i hvert fall virker det slik. Derfor anbefaler jeg ofte folk å besøke Lofoten om vinteren, det fremstår som et helt annerledes sted. Lyset varierer kontinuerlig, og landskapet er mye mer dramatisk enn om sommeren. Og i februar/mars under skreifisket får man oppleve det "ekte" Lofoten, med liv og røre på kaia og henging av fisk på hjell. Stien fra Unstad til Eggum er en klassiker. Opprinnelig var det den veien fiskerne fra Unstad gikk for å komme til båtene, siden det ikke er havn eller båtplasser på Unstad. Det kunne være en skikkelig tøff tur vinterstid.
    3 poeng
  12. HAHA! Såg først ikke hva som var på bildet, og trodde det var en stol du koblet til brenneren for å varme rompa. Det hadde forøvrig vært genialt
    3 poeng
  13. Det er ein samanheng mellom vekt, volum og varme i soveposen. ser du på skikkelege vinterposer så er dei ofte rundt 3 kg og med tilsvarande volum. Eg har ikkje prøvd alle vinterposane men hadde ein grundig research for nokre år siden før eg skulle kjøpe og det ser ut til at fyllfiberet har same varmeeffekt uansett merke og at det var ein klår samanheng mellom tempskala og vekt.
    3 poeng
  14. Var en aldri så liten skogstur på Høgejæren i dag,og mens jeg stoppet opp ett øyeblikk og stod der i egne tanker ble jeg plutselig dyttet i ryggen av noe som viste seg å være en stor hund. Den hadde kommet innpå meg uten at jeg hadde hørt en ting. Fikk jo en liten støkk for å si det slik, men hunden laget ikke en lyd, den heiv seg bare rundt og løp tilbake der den kom fra. Det var en slags lys retriever og jeg merket meg at den hadde gul vest. Lurte litt med en gang om det var en slags redningshund , så jeg ventet noen minutter , og etter en stund kom hunden tilbake i bånd med en hundefører. Det var en redningsøk hund, og han fortalte at de hadde prøve i skogen akkurat den dagen. Og at han satte pris på at jeg ikke hadde gått videre etter at hunden hadde "funnet" meg. Det var visst bra for hunden. Hyggelig opplevelse egentilg , selv om hjertet hoppet over ett par slag akkurat da hunden dyttet meg...
    2 poeng
  15. Var en liten tur ved sjøen, på fjellet og etter elva idag. Møtte en kompis som var å gikk etter elva også.
    2 poeng
  16. Da er problemet løst, jeg er for fisefin
    2 poeng
  17. Enig med deg der tronn. Ser at ofte er det farligere å fyre bål i soltørre mars og april en midt på sommer`n. Bruker en vett, kan en stort sett fyre hele året så opplysende info spesielt for folk som ikke er erfarne med oppgjøring av ild er nok fornuftig. Tv reklamer og lignende kunne kanskje nå ut til et bredt spekter av folk. Problemet er bare at det alltid finnes folk som gir f..n og da hjelper dette med info lite. Blir spennende å se... støtter det for så vidt så kan jeg personlig fyre med god samvittighet hele året når det passer seg.
    2 poeng
  18. En velprøvd, typisk norsk løsning på det meste. Eller, en fullstendig tradisjonell norsk løsning på et problem (eksisterende eller ikke) med skogbranner vil være å forby pizza.
    2 poeng
  19. Fin avveksling med kysttur, må få tatt meg en tur ut til Hå selv snart, mange år siden jeg har vært der. Kirkegården med Hå prestegård har en fascinerende symbolik i seg.
    2 poeng
  20. Fiffig. Men da tror jeg det blir viktigere med holdningskampanjer for bålvett, så folk ikke går helt bananas der ute. Mitt inntrykk er uansett at folket i hovedsak ikke vet om bålforbudet, eller ikke har forstått omfanget av det.
    2 poeng
  21. Da har jeg testet lavvotur med poden i to sammenhengende netter hvor vi måtte gå et stykke på ski for å komme frem til plassen jeg hadde planlagt å ligge. Utstyret ble pakket i en pariserpulk med taudrag samt ryggsekk. Taudrag fungere bra sålenge man pakker smart, men opplevde på vei inn at pulken bikket flere ganger. Bedre på vei hjem da jeg pakket noe annerledes. Vedovn og bunnduken ble med, men droppet innertelt. Ble minimalt med dugg, så det var ikke noe problem. Uten innertelt så blir jo lavvoen endel større, ergo ikke fult så varmt ved fyring. Ovnen tar også stor plass i pariserpulken. På vei inn sto den oppreist, men da bikka pulken ofte, la den på siden ( litt skrå pga for brei i forhold til pulk) på hjemturen noe som fungerte bedre. Ikke noe granbar under bunnduken, men kun snø. Hva gjør folket her når snøen er vanskelig å komprimere? Jeg lot det være en liten øy i midten hvor ovnen sto på ( noen vedkubber under ovnsbeina). Så gravde jeg til en gåplass rundt denne øya. Sengeplasser rundt på sidene nærmest duken, samme høyde som øya. Fungerte bra det. Så var det fyring. Hadde fokus på å finne tyrived da dette er kanon ved bål. Men oppdaget etter demontering av pipa at det nesten var tett med sot. Tenker da at kanskje man bør fyre med annen ved, evnt kun bruke tyri ved opptenning. Hva tenker dere? et annet tips jeg erfarte er at det tar litt tid å koke opp feks litt vann på denne ovnen, derfor bør man planlegge matlagingen litt før barna er sultne:). Kanskje gass kan være kjekt å ha med:).
    2 poeng
  22. Tur med Nils Tjuvfisker til Nånesnapen-693 moh, på vestsida av Byglandsfjorden. Start nede i bukta bak undertegnede. 500 høydemetere på silkeføre. Brukbart vær. Nils Tjuvfisker på evig speiding etter fiskevann. Lauvdalsbygda nedunder. Silkeføre............... Standard kamuflasje og forkledning for en tjuvfisker..
    2 poeng
  23. Jeg har krysset finnmarksvidda flere ganger, alltid gått med taudrag. Hvis du har sett på kartet er det ikke mange bakkene du skal over, iallefall ikke mange som skaper problemer med taudrag!
    1 poeng
  24. Kjøpt Bergans Wiglo LT4 rødt, Biolite m/grill, Fireball og Fjellpulken 144 m/drag, klar for tur
    1 poeng
  25. Så herlig Har lyst til å kjøpe meg truger jeg også!
    1 poeng
  26. Fjellpulken X 144. Fantastisk å endelig ha pulk! fikk testa den og den nye soveposen (Mammut Tyin EXP 5 season) nå i helga og begge deler bestod testen med GLANS!
    1 poeng
  27. Ser at det er litt uenigheter, jeg har nettopp kommet hjem fra en tur i mye "opp og ned", da var jeg glad jeg hadde stivt drag. Jeg har en fjellpulken ekspedisjon, så en stor pulk, men fordel var at jeg slapp å pakke så høyt. Så en fin jomfrutur med pulken. Men da jeg falt ble draget veldig skjevt, så det slipper man hvertfall med taudrag da.
    1 poeng
  28. Jeg var ei uke i sommer i Lofoten - fantastisk! Men herlighet så mye turister! Vi kjørte litt rundt "hit og dit", og teltet/gikk der vi følte for den dagen. Den desidert fineste strekningen vi gikk var fra Unstad til Eggum langs en gammel kystvei. Vi møtte ingen andre enn sauer, og utsikten rett ut i havgapet fra teltåpningen var HELT fantastisk.
    1 poeng
  29. Jeg har ikke stappa Alpinisten i vaskemaskinen, så det vil nok forbli uprøvd. Jeg la den i bad, sammen med et vaskemiddel jeg rørte ut i forkant. Temperatur 40-50 grader kanskje. Skylte den grundig etterpå i dusj og hageslange. Godt fornøyd med resultatet!
    1 poeng
  30. Denne er et must Fønker bra og lader tlf i samme slengen
    1 poeng
  31. Uten å grave oss for dypt ned i snobbete søppelsekker (som også gjør en utmerket jobb med å holde soveutstyr tørt), her er en annen grunn til å lettpakke - og skrive om det: Si fra om at det finnes et alternativ til tunge sekker. Veldig mye av informasjonen rundt turgåing i Norge er sterkt preget av polekspedisjoner og militære erfaringer, så det er en ganske utbredt oppfatning at du skal bære tungt på overnattingsturer. At det i våre dager er mulig å gå lengre turer uten å bære seg skakk er ikke så kjent.
    1 poeng
  32. Drømmeturen er tur til Alaska, gjerne med fly langt inn til en øde innsjø, og så padle seg tilbake til sivilisasjonen. Men for i år håper jeg på en tur til øvre pasvik. Er glad i bålkos og late dager ved et vann, så istedenfor ¨å jakte mil så vil jeg heller jakte kvalitetstid med stanga. Men må jo selvsagt ta turen der grensa til Norge, Finland og Russland befinner seg.
    1 poeng
  33. Hvor skal man starte? Jeg har sagt til meg selv at jeg skal gå tilnærmet lik hele Norge før jeg begir meg på det store utland. Selv om jeg hadde veldig lyst til å hive meg på årets tur til Elbrus med Fjellforum og Jarle Trå. Uansett, i år er det store målet å lære meg brevandring og/eller klatring. Så det blir vel et eller annet kurs i løpet av sommeren en eller annen plass, mer vet jeg ikke enda. Ellers gikk jeg en av drømmeturene mine i fjor, som jeg egentlig har drømt om i et par år, nemlig Tafjordfjella og Reinheimen. Der får man både stupbratte fjelltopper i Tafjordfjella, og noen kilometer lenger øst har man en enslig 2000meter omringet av mer viddelignende terreng. <--- Profilbildet mitt er fra Muldalen i Tafjord Og her er turrapporten: http://www.fjellforum.no/topic/33932-tafjord-skjåk-årets-største-lille-eventyr/ Den største drømmeturen min nå har jeg faktisk tenkt å holde for meg selv, da en kompis har fortalt meg den, den går utenom de mest typiske turområder. Ellers har jeg veldig lyst til å starte en gang i Sirdal og gå nordover til Trollheimen. Jeg liker egentlig ikke så veldig lange turer, men på den ruta er det så mye betjente hytter o.l. at det burde gå greit. Da vil man krysse alle heiane i sør, før man møter på Hardangervidda, Hallingskarvet, Jotunheimen, Reinheimen/Rondane og Dovre. Jeg synes det vil være mer enn nok i første omgang. Har ingen ambisjoner om NPL. Ellers er det masse andre områder jeg kunne tenke meg å ferdes mer i. Lofoten, Øvre Dividal, Stabbursdalen, Pasvikdalen, samt de delene av fjellområdene jeg allerede har vært i men som jeg ikke har fått sett enda. Det er veldig mye flotte områder her til lands. Er bare å velge og vrake. Aner ikke hvor mange timer jeg bruker på ut.no/kart i løpet av en måned. Problemet mitt er ikke å vite hvor jeg vil reise, men hvor jeg vil reise først
    1 poeng
  34. Hvis det er Løyningsvatnet rett nord for Sejlestad så ligger dette på 595 moh og her er det garantert både mye is og snø. Du bør nok under 200 moh for å ha sjans til å finne isfrie vann nå og enda lengre ned jo lengre inn i fjordene du kommer. Gi det en liten måned så åpner det seg litt flere muligheter i lavlandet, evt ta med isbor Men teltturen kan du jo alltid ta. Prøv en natt hvor du har en god retrettmulighet til bil eller hytte så kan du bare avbryte om det blir for kaldt. Sov i ullundertøy og en dunjakke om du har så blir det fort mye varmere.
    1 poeng
  35. Du er fisefin Tror jeg må sette opp teltet mitt for å sjekke hvor langt ned duken og hukommelsen rekker... På bildet over står teltet på ujevn grunn, skeivt spent opp. Jeg kan ikke huske at det har vært tilsvarende fasong på det ved senere (etter å ha lest bruksanvisning) anledninger, og det har vært nokså ruskete vær mens jeg har sovet i det uten at jeg har vært nevneverdig plaget av det.
    1 poeng
  36. Da var vi tilbake etter en minnerik uke i femundsmarka. Fikk til og med se litt av en reinflytting..tusen takk for flotte tips!
    1 poeng
  37. Av og på vær . Begynte kl 11 med lettskyet opphold med litt sol, og avsluttet med sludd. Var oppe med Røyslandvannet.
    1 poeng
  38. Lunsjen jeg komponerte til forrige tur var en fantastisk suksess ifølge mine smaksløker, så den vil jeg gjerne anbefale. Den er fjernt fra alt som ligner grøt og frokostblanding, trenger bare varmt vann, og veier ikke stort. Coscos Mandler eller cashewnøtter, som du på forhånd steker/koker inn i soyasaus Tørka rå løk Tørka kokt søtpotet Et par skiver gulost Prikken over i-en er å putte forskjellig krydder i hver pose slik at man får litt underholdning i å gjette hva dagens variant er. Ingefærpulver vant førsteplassen, men ellers prøvde jeg vel chili, koriander og sitronpepper i alle fall. Bare vær kreativ Til en så lang tur er det selvfølgelig en del arbeid å lage slik mat, men for meg blir forberedelsene også en viktig del av turen. Om du setter av tid og lager ting i store kvanta trenger det heller ikke å føles som så mye.
    1 poeng
  39. Som sagt många bra poäng här. Många verkar tro att man inte kan blanda lätta och tunga saker i säcken. Detta gäller både lätt- och tungpackare. Vad man stoppar i säcken är helt upp till var och en, men att lätt grundpackning och vin/öl/pölse/annat blir lättare än tung grundpackning + samma kos kan väl alla vara eniga med. Jag vet inte om det finns en tråd om lättpackning och lågbudget här, men det finns på utsidan.se för de intresserade. Grundpackning med ok pris och kvalitet med låg vikt går att fixa för 2-3000 kr. Butiker som Jysk, Rusta, Biltema, Coop, Clas Ohlson och Jula innehåller en god del bra, billiga och ibland ok kvalitets prylar. Tyvärr är inte allt bra där dock. Då kan man komma ned i en basvikt på ca 5-6 kg, det vill säga säck med innehåll utom mat, vatten och bränsle till köket. Har man lust och pengar kan man lika lätt lägga 20-30.000 kr. Precis som med tung packning. Det viktigaste är dock att komma ut och ha det gott på tur, glömmer man det spelar det ingen roll med packvikt, pris, kvalitet eller annat, man har misslyckats helt.
    1 poeng
  40. 1 poeng
  41. Hvordan funket dette? I et litt stressa øyeblikk på flyplassen ble toalettmappa flytta fra kofferten til tursekken for å klare vektgrensene på flyet. Parfymen i toalettmappa knuste jo såklart og nå lokter hele sekken blomster for å si det sånn. Så den trenger en vask for å lokte litt mer mann!
    1 poeng
  42. Synes denne var fin Det kommer vel bare flere og flere dronefilmer etterhvert, gir jo ett kjempefint perspektiv og ikke minst flotte bilder.
    1 poeng
  43. Fra romjulen 2014. Tatt fra Høgsvora på Sunnmøre, usikker på navnene på disse fjellene.
    1 poeng
  44. hva med suppe med knekkebrød til? Knorr har noen suppeposer som tar kun en halvliter vann i stedet for en hel liter. Knekkebrød er riktig nok ganske plasskrevende. Men hvis du spiser det til suppa, så har det ikke så mye å si om det er litt knust Husk masse smør på knekkebrødet for ekstra energi.
    1 poeng
  45. Pannekaker Kanskje ikke hver dag, men greit som variasjon innimellom. Tar litt tid å steke så det betinger at mann har litt tid på morran. Evt kan man steke om kvelden og spise de kalde til frokost. Tar ihvertfall veldig lite plass da det kun er mel, eggepulver, sukker og tørrmelk.
    1 poeng
  46. Tråden gjelder sommertelt. Lite snø å grave opp, inntil teltet da. Heller ikke mulighet for å "grave teltet ned". På vinteren egner sikkert Hillbergteltene seg bra i vinden. Men jeg ville ikke hatt dem i fjellet (sommerhalvåret), når det blåser opp. Men, hver sin smak. Min erfaring er at de fleste rømmer fjellet, når det er dårlig vær. Så da kan jo folk ha med seg hva som helst.
    1 poeng
  47. Her er noen bilder av hvordan sykkelen min ble seende ut. Bildene er kanskje ikke de aller beste for å i detalj studere sykkelen, men de gir vertfall et visst inntrykk av hvordan sykkelen ble rigget. Det siste bildet er kun med for stemninga sin del. Sykkelen ble som kjent White sykkelen med stiv fremgaffel -->Fungerte knirkefritt på turen. Veskene er fra Biltema og anbefales på det sterkeste, Solide vanntette vesker til en hyggelig pris. Pakkebæreren foran er fra G-max med ei hjemmesnekra dørkplate til hylle på toppen. Bak stammer bæreren fra XXL, samme med styreveska(rommet d7000 m18-105mm). Teltet er Ringstind light 2. Ikke noe negativt å si om det heller.
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.