Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 010
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  27

HegeJohnsen vant dagen sist Juli 28

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Nylige profilbesøk

2 901 profilvisninger
 1. HegeJohnsen

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Mye snakk om privatpersoner som "låner" bilder, og personlig synes jeg ikke det er greit. Å skylde på uvitenhet i 2018 er ikke holdbart. En helt normal etisk ryggrad burde knirke når man stjeler andres bilder. Enda verre er det når organisasjoner, firmaer og gud vet hva bruker bilder de ikke har rett til å bruke. Selv ble jeg nylig tipset om at Landsskytterstevnet 2018 hadde brukt ett av mine bilder på sine sider. Bildet var merket med min signatur og de hadde i tillegg skrevet at det var jeg som hadde tatt bildet, men er det da greit at de bruker mitt bilde? Nei! Hadde de spurt om å få bruke det hadde jeg sikkert sagt ja (mot at de linket til bloggen min der bildet er publisert), men når de bare tar seg til rette, da blir jeg grinete. Det gikk en mail til dem, og jeg la ved linken som @Bjørn J linket til i sitt innlegg, og kun timer senere var bildet fjernet. De beklaget så mye og skrev at at det ikke var deres policy å bruke bilder de ikke hadde klarert bruken av. Mon det... Lurer på om de hadde innhentet tillatelse fra Otto Lund for hans bilde som de har rappa fra peakbook.org? Jeg tviler...
 2. HegeJohnsen

  Fem dager i Skæhkere - Skjækerfjella

  Flotte Skjækra! Vel verdt et besøk 🙂 Takk for fin turrapport.
 3. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sykkeltur langs Riastvegen i dag. Ikke helt det samme som fottur, men bedre enn å sitte på ræva i sofaen hvertfall.
 4. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hælen min tok kvelden etter Storskrymten, så nå må friluftslivet enten utøves i båt eller på sykkel. Siden vi ikke eier noen båt måtte det bli sykkel. Dagens tur gikk inn til Ljøsnåvollen (DNT-hytte og seter) på sykkel (12,5 km en vei). Derfra en drøy km til fots til Ljøsnådalstjønna for fisking. En miniørret på 200 gr, ble eneste fangst fordelt på to fiskere. Retur samme vei sammen med noen regndråper utpå ettermiddagen.
 5. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig ble det det Storskrymten på meg. Høyest i Oppdal kommune. Flere år "etter skjema". Siden føttene mine og særlig hælen på ene foten nekter å gå 37,5 km på èn dag måtte det bli topptur og telttur kombinert, men to døgn på Dovrefjell i det vakreste sommervær som tenkes kan er heeeelt ok.
 6. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Bilder fra i går og i dag. Qvintushøgda mellom Storwartz og Olavsgruva i går (Røros). Rogne i Holtålen i dag. Nydelig utsikt over Gauldalen på vei opp.
 7. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tirsdagens tur: Hyllingen 1205 moh. Fantastisk flott (åpen) bu ble passert på vei mot toppen . Sjeldent ren og ryddig bu med en panserflott beliggenhet. Hit vil jeg tilbake!
 8. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagens turmål Korssjøvola 1120 moh nådd etter vandring i myr og lyng, og lyng og myr. Riktignok ekstrem tørr myr da... Utsikten var verdt slitet.
 9. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fortsatt godvær i indre Trøndelag som må utnyttes maks. I går var planen å plukke multer, men det var ingenting å finne. Dermed ble det to topper i stedet: Knippen og Brekkfjellet øst for Røros. Begge toppene ble besøkt i fjor også, men hyggelig med et gjensyn i knall sommervær. Bildet viser Aursunden som ble stadig mer synlig jo høyere opp vi kom. I dag gikk turen til Hyllingen i Holtålen kommune. Nydelig tur opp langs en elv som etterhvert viste seg å ha utspring i et stort elvedelta. Her ble det mange bekker å krysse, men så tørt som det har vært i sommer, var det en enkel sak å komme seg over disse. Turen videre gikk via Skjellåbua som har en fantastisk beliggenhet ved Skjellåtjønnan. Etter en kort kaffepause her brukte vi 30 minutter til toppen. Returen ble lagt på andre siden av vannet for variasjonens skyld.
 10. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sommer på ordentlig i indre Trøndelag nå. Herlig 😎😀 Dagens tur gikk fra Rugldalen stasjon (nedlagt) til Muggruva og videre til Orvsjøen og Fjellsjøene før retur til Rugldalen. En vandring i Falkbergets rike. Fint lite folk og dyr å møte. Dagens dyreliv besto av en fjellvåk som kretset over meg ved Mugg.
 11. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Noen dager på etterskudd. Bildene er fra forrige lørdag. Hadde lånt med meg bikkja til en kollega for helgen, og lørdagens tur gikk over tre topper (+ en kolle) med start og retur ved Pantslåtten utenfor Røros. Flott tur i lettgått terreng på og utenfor (u)merket sti. Lunchen inntok vi utenfor Marenvollen turistforeningshytte. Hadde ikke med DNT-nøkkel, men det var fint vær, så utelunch var helt greit.
 12. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Smak av sommer i Røros-området. Endelig Feiret med topptur til Viglpiken 1361 moh.
 13. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Kort, men fin tur til høyeste punkt i Malvik, nordvest for Baklifjellet.
 14. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig tid for fjelltur igjen, og med høvelig vær gikk turen til Kasshøgda (Gammelmannshøgda) ved Feragen utenfor Røros.
 15. HegeJohnsen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Kveldstur til nærfjellet på hytta. Deilig start på helgen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.