Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 021
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

HegeJohnsen vant dagen sist Juni 16

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Profil

 • Min blogg 📰: https://stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 100 profilvisninger
 1. Dagens tur gikk i Killingdalsområdet, ikke langt fra hytta. En rype og en orrhane + en haug småfugler var de eneste andre levende jeg møtte i dag. Det er i grunnen helt greit for meg Ikke et vondt ord om vinter og skiturer, men det ER deilig med masse farger i naturen. Elsker sommeren 😎
 2. Borte bra, men hjemme best. Særlig når sommerfjellet viser seg fra sin beste side. Dagens tur gikk i Kjølifjellområdet. Ett av mine favorittområder i Trøndelag.
 3. En uke i varmen på Gran Canaria drar seg fort mot slutten. Klar for å komme hjem til norsk natur og forhåpentligvis fint lite snø i hytteområdet selv om GC også har fine turområder.
 4. For en uke siden var jeg på vei mot Svalbard etter å ha drømt om denne øya i mange år. 3 døgn er jo altfor lite på denne fantastiske øya, så tilbake må jeg garantert.
 5. Siste skitur for sesongen i går. Gikk samme løypa på mandag og da var det fin snøsåle hele veien. I går var det mange bare partier og flere steder var løypa blitt til bekker. Etter bare 3 km ble det stopp ved en "bekk"som var så dyp at vannet ville ha gått over skiskoene. Bare på den drøye timen vi var på tur smeltet det mye, så hjemturen ble enda våtere enn begynnelsen av turen. Moro med ski så lenge det varte. Nå kan resten av snørn gjerne smelte fort så fjellskoa kan tas i bruk.
 6. Noen glimt fra drømmepåsken 2019 i Ålen/Røros-området. Ikke visste jeg at Trøndelag hadde det i seg til å by på så mye bra vær (etter 27 år her oppe). Litt for varmt om natta de siste dagene så skiføret er dessverre sterkt truet.
 7. Lørdagens utflukt foregikk med hund og slede (for første gang). Trivelig med drahjelp selv om vi på to føtter ikke fikk trimma oss noe særlig på denne turen.
 8. Til tross for mildvær noen dager er det heldigvis fortsatt snø i hyttefjellheimen. Været var ikke akkurat noe å skrive hjem om, men tur er tur, og felleskia oppførte seg aldeles nydelig
 9. Mannen med staven er en gjeter, helt rett, men staven er ingen ordinær gjeterstav. De gamle kanari-gjeterne brukte denne lange staven til å komme seg rundt i det kuperte kanariterrenget på en ekstremt effektivt måte. Det er fasinerende å se denne gamle teknikken i bruk
 10. Har omtrent ikke sett sola siden jeg forlot Tenerife for en drøy måned siden, så drit i iskalde minusgrader, vind og gjenblåste skiløyper, det var sol i dag. Endelig 😀 😎
 11. Ikke akkurat i dag, ei heller i går, men legger ut en liten collage av turbilder fra Tenerife hvor vi tilbragte første halvdel av desember. En flott tur-øy for de som ikke orker å ligge på en solseng hele ferien. Bildene er fra Barranco del Infierno, Teide, Montana de los Brezos og Los Gigantes.
 12. Mye snakk om privatpersoner som "låner" bilder, og personlig synes jeg ikke det er greit. Å skylde på uvitenhet i 2018 er ikke holdbart. En helt normal etisk ryggrad burde knirke når man stjeler andres bilder. Enda verre er det når organisasjoner, firmaer og gud vet hva bruker bilder de ikke har rett til å bruke. Selv ble jeg nylig tipset om at Landsskytterstevnet 2018 hadde brukt ett av mine bilder på sine sider. Bildet var merket med min signatur og de hadde i tillegg skrevet at det var jeg som hadde tatt bildet, men er det da greit at de bruker mitt bilde? Nei! Hadde de spurt om å få bruke det hadde jeg sikkert sagt ja (mot at de linket til bloggen min der bildet er publisert), men når de bare tar seg til rette, da blir jeg grinete. Det gikk en mail til dem, og jeg la ved linken som @Bjørn J linket til i sitt innlegg, og kun timer senere var bildet fjernet. De beklaget så mye og skrev at at det ikke var deres policy å bruke bilder de ikke hadde klarert bruken av. Mon det... Lurer på om de hadde innhentet tillatelse fra Otto Lund for hans bilde som de har rappa fra peakbook.org? Jeg tviler...
 13. Flotte Skjækra! Vel verdt et besøk 🙂 Takk for fin turrapport.
 14. Sykkeltur langs Riastvegen i dag. Ikke helt det samme som fottur, men bedre enn å sitte på ræva i sofaen hvertfall.
 15. Hælen min tok kvelden etter Storskrymten, så nå må friluftslivet enten utøves i båt eller på sykkel. Siden vi ikke eier noen båt måtte det bli sykkel. Dagens tur gikk inn til Ljøsnåvollen (DNT-hytte og seter) på sykkel (12,5 km en vei). Derfra en drøy km til fots til Ljøsnådalstjønna for fisking. En miniørret på 200 gr, ble eneste fangst fordelt på to fiskere. Retur samme vei sammen med noen regndråper utpå ettermiddagen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.