Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 058
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

HegeJohnsen vant dagen sist 2. mai

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Profil

 • Min blogg 📰: https://stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 652 profilvisninger
 1. Litlfjellet vest for Røros i går. Lettgått og tur.
 2. På en tur i disse området vil dere ikke møte mye folk Turen kan også ende i vakre Røros i stedet for Tydal.
 3. Gårdagens tur gikk i Lykkelandet mitt (området mellom Ålen og Stugudal). Seriøst hett, så dagens tur ble lagt til Kongens Gruver der det alltid blåser.
 4. Vindjakke fra Bergans. Ble så lei av å dra med meg turklær mellom hytta og heimen, så nå er det vindjakke begge steder. Kjøpt på TTs handledager forrige uke (25% rabatt for TT-medlemmer)
 5. Hmm ... virker som om jeg er alene om å like skjea fra Sea to Summit 🤔
 6. Sommeren har kommet til Trøndelag, og siden vi elegant hoppet over våren er det fortsatt mye snø i fjellet. Heldigvis er den fin og fast å gå på. Lørdagens tur gikk i de lavereliggende delene av Flensmarka, søndagens i området rett vest for Kjølifjellet.
 7. Det ble en siste skitur 2. pinsedag (1. juni) i Ålenfjella, men NÅ er det nok ski. Fjellskoa roper på meg.
 8. Pinse og deilig sommervær i Trøndelag - endelig 😎 Denne skisesongen har vært tidenes lengste for min del. Om et par dager er det nøyaktig 7 måneder siden vi var på ski for første gang denne sesongen. Jeg er derfor egentlig helt klar for vår og fotturer nå, så gårsdagens tur gikk i utkanten av Femundsmarka langs Feragselva og Feragsdammen. Snøfritt der, men mye snø i Viglfjella og Flenskampan enda. I dag var det tilbake til snøen. To topper i hytteområdet ble besøkt. Litt trått føre selvsagt, og litt sikksakkgåing før vi kom opp på ca 800-850 moh. Derfra var det finfint skiføre. Helt utrolig på den siste dagen i mai i et terreng som er på mellom 700 og 1000 moh.
 9. Fantastiske forhold for skitur på nasjonaldagen i Ålen. Nå kan egentlig sommeren bare komme. Skiturer siden 2. november i fjor og frem til nå. Det er lenge nok det. Fjellskoa roper på meg ute i gangen 🥾
 10. Skiføret har hatt vanskelige kår siste uke i Ålen, men over tregrensa er det fortsatt fint. Det meldes imidlertid om minusgrader nesten hele kommende uke, så kanskje er det håp for en skitur 17. mai 🙂
 11. Fine forhold for skiturer i fjellet i Holtålen enda. Litt våt snø, men den bærer usedvanlig godt enda.
 12. Estenstadmarka er farbar til fots i de nedre delene (Lohove, Bekken, Fuglmyra, Tomset). Ser på skisporet.no at det er 10 dager siden det ble kjørt løype i noen del av marka. I min verden betyr det at det er fritt frem for fotgjengere i gamle løyper som jeg vil tro er fine å gå på nå. Ikke sjekket dette i år, men baserer uttalelsen på tidligere års erfaring med vårturer på vinterens skiløyper.
 13. Fine forhold i Vassfjellet sist tirsdag. Litt dårligere skiføre i sørlige deler av løypa enn det bildene viser, men absolutt farbart enda.
 14. Skitur i lavlandet begynner å bli risikosport 😬 Fint likevel da når jeg får ha Nordmarka i Klæbu for meg selv en mandag ettermiddag. Hverdagslykke 😍
 15. Fra gårsdagens svette nærskitur. I denne varmen lever snøen farlig. Bildet er tatt på Langåsen hvor det er fin utsikt østover mot Skarvan og Roltdalen. Heldigvis fanger øyet synsinntrykket bedre enn iPhone-linsa.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.