Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 037
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

HegeJohnsen vant dagen sist Oktober 27 2019

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Profil

 • Min blogg 📰: https://stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 373 profilvisninger
 1. Denne helgen ble tatt av vinden, men turåret 2020 ble innledet 1. januar med en fantastisk skitur i «lykkelandet» mitt (dvs. i fjellområdet mellom Ålen og Tydal).
 2. Mulig turen ikke ble som planlagt, men dere kom dere iallefall ut! Personlig synes jeg det så ut som en riktig så fin tur 😀
 3. Vi kom hjem fra Gran Canaria akkurat i tide til det «fantastiske» væromslaget. Etter å ha sett flotte vinterbilder på FB og på Insta gjennom hele ferien, landet vi på Værnes til pissregn natt til 29. desember. Her var det bare å komme seg til fjells fortest mulig! Dessverre hadde mildværet vært på fjelltur også, og gårsdagens skitur ble av det korte slaget i knallharde, isete løyper. Heldigvis kom det snø til kvelds, så i dag var det en helt annen skiverden som åpenbarte seg. Pga sterk vind ble turen lagt til Mølmannsdalen der trærne luner godt. Vi var definitivt ikke alene der inne.
 4. Turen fra Mogan til Veneguera er en fin tur, spesielt på Veneguera-siden. Ellers er jeg glad i turen fra La Solana til Cortadores og evt videre oppom El Cabezote (Ivars plass) og videre til Puerto Rico. Dette er en lang tur. Vi pleier å returnere til La Solana fra Ivars Plass. Sjekk ut bloggen min. Trykk på Gran Canaria i ordskyen til høyre så kommer alle innlegg jeg har skrevet dra GC opp. Søkefeltet er ikke like sikkert siden jeg har glemt å tagge en del innlegg med Gran Canaria.
 5. God tur! Er litt kjøligere her nå enn vi er vant til, men alt er relativt 😉 Kan uansett bli fint i januar. Kjenner til muligheten med å starte ved «mannen med staven», men har aldri gått den strekningen. Tok dere drosje tilbake fra Mogan?
 6. Tørrsvidd friluftsliv for tiden, men det naturen mangler av skjønnhet sammenlignet med Norge oppveies av over 10 timer med deilig dagslys.
 7. Skisesongen fikk sin spede start på Røros i går. Ikke akkurat supre forhold enda, men skitur er skitur
 8. Ja, flate... det har du helt rett i. En kortslutning fra min side, men fin utsikt likevel Bilde fra gårsdagens nærtur i Strindamarka undrr.
 9. Nærtur: solnedgang sett fra Trondheims høyeste; Gråkallen.
 10. Topptur til Kvernskardet utenfor Røros i går. Særdeles vindfull dag, så strengt tatt ikke rette dagen for en tur i et så nakent område, men men.. vi kom oss da til topps. Og det regnet ikke. Det er da noe
 11. Fri i dag og turen gikk til mitt lykkeland; Kjølifjellet. Var innom Vinkelen (rester av taubane fra Kjøli Gruve), Børkleppen (954 moh) og navnløs topp (971 moh).
 12. Har hatt noen fantastiske dager i Nordland denne uken. Hattfjelldal var første stopp, men egentlig kun for å korte ned kjørteturen. Deretter gikk ferden til Rabothytta som må være Norges råeste DNT-hytte?! Vi var heldige med været og fikk sett både Okstindene og breen. Spesielt flott når det klarnet helt opp til kvelds og vi fikk nyte den mektige naturen i lav kveldssol. Etter en natt på Rabothytta kjørte vi videre nordover, nærmere bestemt til Saltdal hvor vi parkerte ved toglinja på Langånes og gikk inn til Hessihomphytta som vi hadde leid for tre netter. I hytteleien fulgte det med nøkkel til bommen så vi kunne kjøre helt opp til toglinja. Det sparte oss for ca 2 km på grusvei. Etter knappe 8 km kunne vi låse oss inn i en flott hytte med perfekt beliggenhet ved Hessihompvatnet. Hvorfor leide vi den bare for tre dager??? Litt fiske, mer vandring og enda mer «gjøre-ingenting», bare se utover det vakre landskapet og nyte stillheten - slik gikk nå dagene (altfor fort). Når Saltfjellet byr på finvær, da er det ikke så mange plasser som er finere enn dette området. Liten tvil om at jeg en vakker dag skal tilbake!
 13. Sommerferie og hytteliv nå etter en tur på Fosen for å hanke inn to kommunetopper. Kommunetopp 1: Finnvollheia (Åfjord). Kommunetopp 2: Storheia. Gårsdagens tur i hytteområdet gikk i mitt favorittområde; Kjølifjellmassivet. Ble en tut opp til toppen av Kjøliskarven. Uvanlig folksomt i området denne dagen. Lett å finne veien denne gangen siden det var merket hele veien til topps pga terrengløp kommende helg.
 14. Fra gårsdagens tur i nærheten av Kjølifjellet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.