Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  990
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

HegeJohnsen vant dagen sist Juli 26 2017

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 364 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det er den tiden på året når d-vitaminlagrene fylles på solrike Gran Canaria og turer gåes i et tørrere klima enn vanlig. Bildene er fra turer på sørsiden av øya.
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vinteren kom litt brått på i hytteområdet i går... Snart skisesong
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Siden det var meldt svært mye vær i hytteområdet, ble det byhelg på oss. Den ble benyttet til tur i Malvikmarka. Lørdag i området rundt Vulusjøhytta, søndag langs Homlastien (inntil regnet tok oss). Pga regnet kom vi oss ikke opp til fossene, så det får vi ha tilgode.
 4. Jämtland 2017

  Du er ikke langt fra Norge her. Et flott område Sylane/Jämtlandsfjellene ☺️
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kroppen er ikke helt i lage for tida, så toppturer utgår. Å sitte på ræva er likevel ikke aktuelt, så i dag har jeg rusla rundt mo mutters aleine i Holtålsfjella. Vakkert, vilt og ensomt på en god måte.
 6. Fjellforum Barnetur i Dovrefjell 2017

  Så koselig turrapport (selv for meg som nå har voksne barn), også så heldige dere var med været 👍
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  To listetopper avkrysset forrige helg. På Røroslista: Klasberget. På Holtålenlista: Gardåhøgda. Førstnevnte lett og kort, sistnevnte betydelig lenger og innimellom tunggått terreng, men ellers en flott tur, særlig i det nydelige været som var denne søndagen.
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ettermiddag/kveldstur til topps på Bringen i går etter jobb på vei til hytta Gikk fra Holtålsiden av fjellet. Parkerte ved bommen etter en drøy mil på Bringenveien (70 kr i bompenger). Fulgte deretter veien videre til topps i 4 1/2 km. Mye installasjoner på toppen, men om man evner å se bort fra disse og selve veien er turen flott. Møtte sau, reinsdyr og hare på turen.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  To turer i går. Først fire timer i tung myr på leting etter molter. Ble til slutt 1,6 kg så dårlig "timesbetaling". Deretter ble det en ettermiddagstur til Skarven, listetopp i Holtålen. Mye myr og skrenter, men fin utsikt fra toppen. Brukte en time t/r (3 km).
 10. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Storhøgda. Listetopp i Røros besteget 21. juli. Omsider fått skrevet turrapport på en tur som absolutt anbefales om du er i området. https://stifinner.wordpress.com/2017/08/16/storhogda-1073-moh-21-juli/
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ferien går mot slutten og siste krampetrekninger pågår. I dag rakk jeg t/r Tamnesvola mellom regnbyger i et flott værvindu på et par timer. Ny topp på Røroslista i boks.
 12. "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Dagstur i Femundsmarka fra Langen med lånt hund og kjæreste. Ja, det er kun hunden som er lånt da https://stifinner.wordpress.com/2017/08/07/en-snarvisitt-i-femundsmarka/
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Bilder fra turer de siste dagene. Kommunene er Holtålen og Røros, og turene er en miks av fisketur, topptur og skogtur. Turfølge er min kjære og favorittsønnen.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagene tusler og går her på hytta med turer i området rundt. Nytt av året er at jeg lærer meg å fiske. Ingen fangst som har vært verdt å ta med hjem foreløbig. Min kjære derimot dro opp en halvkilos ørret i dag på vei hjem etter topptur til Kjøliskarven. Syklene ble benyttet t/r Kjøligruva noe som betyr bortimot en mil med sparte føtter.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Roadtrip fra Tr,heim til Molde via Atlanterhavsveien, videre til Sunndalsøra via Aursjøvegen før vi avsluttet med en tur innover Innerdalen før retur til hytta. På Atlanterhavsveien fikk vi med oss en tur på svevestien på Eldhusøya og Colomna Atlantica på Hågå. Før vi forlot Molde besøkte vi Varden som har en helt fantastisk utsikt over mer enn 200 fjelltopper. Turen videre gikk inn i Eikesdalen. Dalen der mennesker føler seg veldig, veldig små. En kort fottur inn til Mardalsfossen (som i 10 av årets 12 måneder ledes i rør for kraftproduksjon) tok vi oss tid til før Aursjøvegen ventet. 3,6 km tur/retur. Dessverre skyet det over idet vi begynte turen på Aursjøvegen. Lunchen tok vi utendørs ved Aursjøhytta ( betjent DNT- hytte) før vi kjørte videre til utgangspunktet for DNT-stien til Raubergshytta i Dovrefjell og Sunndalsfjella nasjonalpark. Stien gikk langs en fantastisk elv med mange små fossefall. Vi gikk opp til Nedre Håkodalsvatnet før vi snudde. Stien videre gikk over utoset, og jeg var ikke videre keen på å passere der med den vannføringen som var. I dag ble det en tur innover Innerdalen med kaffe og vafler på Renndølsetra. 8 km t/r. Innerdalstårnet ble behørig observert, men jeg vet ikke om jeg noen gang finner motet til å prøve meg på den toppen. To bildecollager som viser noe av det vi opplevde. Turist i eget land er flott når været spiller på lag.
×