Gå til innhold

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 043
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

HegeJohnsen vant dagen sist 22. februar

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Profil

 • Min blogg 📰: https://stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 488 profilvisninger
 1. Comeback for vinteren (i den grad den i det hele tatt har vært borte). Bildene er tatt i nærheten av Saksvikvollen på grensa mellom Tromdheim og Malvik.
 2. Fjellski og langrennsski har fått midlertidig opphold i byen mens vi venter på at hytta skal bli lovlig område igjen. Derfor ble det en tur i Brungmarka i går i stedet for på fjellet. Bymarka og andre tilrettelagte markaområder fristet ikke i går, og som jeg fryktet var det kaotiske tilstander der. Også på parkeringplassen på Brøttem var det kaos med biler overalt. Dog, det er en liten parkeringplass og Brungmarka er stor, så etter at vi forlot parkeringsplassen så vi knapt folk. Nydelig dag ute etter 150% innsats på jobb denne uken (nei, det er ikke alle som har rolige dager på jobb selv om de ikke jobber i helsevesenet).
 3. Lenge siden jeg har vært i Forollhogna nå. Må bli en tur til sommeren. (Men det tenker jeg hvert år. Sukk...). Mye lettere å fyke forbi på vei til hytta der det venter en seng fremfor oppblåsbart Exped. Gammel kjerring ass 😳 Men altså... i år!
 4. Har vært ute og luftet fjellskiene når sola tittet frem en stund i dag. Funket gull med mohair kortfeller. Hvertfall for en novise som meg.
 5. Vinterferiedag for første gang siden studietiden. Endelig skitur i sol og vindstille i hytteområdet (selv om det skyet til mot slutten av turen). Har ingenting imot flere sånne turer
 6. Etter 5 år som lykkelig eier av hytte på fjellet, var det vel på tide å anskaffe et par fjellski? Siden jeg ikke har andre ambisjoner enn å kunne ferdes utenfor løyper på et litt enklere vis enn med markaskiene som jeg hittil har brukt, var ikke valget ekstremt gjennomtenkt, men jeg håper Cecilie og jeg blir gode venner.
 7. Denne helgen ble tatt av vinden, men turåret 2020 ble innledet 1. januar med en fantastisk skitur i «lykkelandet» mitt (dvs. i fjellområdet mellom Ålen og Tydal).
 8. Mulig turen ikke ble som planlagt, men dere kom dere iallefall ut! Personlig synes jeg det så ut som en riktig så fin tur 😀
 9. Vi kom hjem fra Gran Canaria akkurat i tide til det «fantastiske» væromslaget. Etter å ha sett flotte vinterbilder på FB og på Insta gjennom hele ferien, landet vi på Værnes til pissregn natt til 29. desember. Her var det bare å komme seg til fjells fortest mulig! Dessverre hadde mildværet vært på fjelltur også, og gårsdagens skitur ble av det korte slaget i knallharde, isete løyper. Heldigvis kom det snø til kvelds, så i dag var det en helt annen skiverden som åpenbarte seg. Pga sterk vind ble turen lagt til Mølmannsdalen der trærne luner godt. Vi var definitivt ikke alene der inne.
 10. Turen fra Mogan til Veneguera er en fin tur, spesielt på Veneguera-siden. Ellers er jeg glad i turen fra La Solana til Cortadores og evt videre oppom El Cabezote (Ivars plass) og videre til Puerto Rico. Dette er en lang tur. Vi pleier å returnere til La Solana fra Ivars Plass. Sjekk ut bloggen min. Trykk på Gran Canaria i ordskyen til høyre så kommer alle innlegg jeg har skrevet dra GC opp. Søkefeltet er ikke like sikkert siden jeg har glemt å tagge en del innlegg med Gran Canaria.
 11. God tur! Er litt kjøligere her nå enn vi er vant til, men alt er relativt 😉 Kan uansett bli fint i januar. Kjenner til muligheten med å starte ved «mannen med staven», men har aldri gått den strekningen. Tok dere drosje tilbake fra Mogan?
 12. Tørrsvidd friluftsliv for tiden, men det naturen mangler av skjønnhet sammenlignet med Norge oppveies av over 10 timer med deilig dagslys.
 13. Skisesongen fikk sin spede start på Røros i går. Ikke akkurat supre forhold enda, men skitur er skitur
 14. Vinteren er på gang i Femundsmarka ❄️
 15. Ja, flate... det har du helt rett i. En kortslutning fra min side, men fin utsikt likevel Bilde fra gårsdagens nærtur i Strindamarka undrr.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.