Gå til innhold
 • Bli medlem

HegeJohnsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 062
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

HegeJohnsen vant dagen sist 2. mai

HegeJohnsen hadde mest likt innhold!

Om HegeJohnsen

Profil

 • Min blogg 📰: https://stifinner.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 844 profilvisninger
 1. Såvidt noen korte rusleturer på meg for tida etter at kneet nok en gang sa takk for seg for noen uker siden. På en blåbærtur av alle ting Fysio vil strengt tatt ikke at jeg skal gå mer enn høyst nødvendig, men permanent inneliv og fantastiske høstfarger i fjellet ikke henger sammen i mitt hode, så jeg har gått et par korte, men fine, turer denne helgen. Turområde: Røros og Tydal (fra Riastvegen).
 2. Kjøpte ullsokker fra Urberg for 2-3 år tilbake, og de var bedre enn mye annet jeg har brukt mht slitestyrke. Må kjøpe meg opp på nytt.
 3. Nei, vi gjorde ikke det. Var bare ute på en liten kveldsluftetur fra hytta, så vi måtte ikke over den, og avsto derfor. Men vi så en ung dame som passerte over den på vår siste formiddag der oppe, og hun kom seg velberget over, så mulig den ser mer skummel ut enn den er?
 4. Fire døgn i Sulis på Dorrohytta er over. Hytta kan leies på inatur. Et fjellområde totalt blottet for kø, men rikt på vann, tjern, topper og ikke minst en fantastisk flora. Anbefales!
 5. Litlfjellet vest for Røros i går. Lettgått og tur.
 6. På en tur i disse området vil dere ikke møte mye folk Turen kan også ende i vakre Røros i stedet for Tydal.
 7. Gårdagens tur gikk i Lykkelandet mitt (området mellom Ålen og Stugudal). Seriøst hett, så dagens tur ble lagt til Kongens Gruver der det alltid blåser.
 8. Vindjakke fra Bergans. Ble så lei av å dra med meg turklær mellom hytta og heimen, så nå er det vindjakke begge steder. Kjøpt på TTs handledager forrige uke (25% rabatt for TT-medlemmer)
 9. Hmm ... virker som om jeg er alene om å like skjea fra Sea to Summit 🤔
 10. Sommeren har kommet til Trøndelag, og siden vi elegant hoppet over våren er det fortsatt mye snø i fjellet. Heldigvis er den fin og fast å gå på. Lørdagens tur gikk i de lavereliggende delene av Flensmarka, søndagens i området rett vest for Kjølifjellet.
 11. Det ble en siste skitur 2. pinsedag (1. juni) i Ålenfjella, men NÅ er det nok ski. Fjellskoa roper på meg.
 12. Pinse og deilig sommervær i Trøndelag - endelig 😎 Denne skisesongen har vært tidenes lengste for min del. Om et par dager er det nøyaktig 7 måneder siden vi var på ski for første gang denne sesongen. Jeg er derfor egentlig helt klar for vår og fotturer nå, så gårsdagens tur gikk i utkanten av Femundsmarka langs Feragselva og Feragsdammen. Snøfritt der, men mye snø i Viglfjella og Flenskampan enda. I dag var det tilbake til snøen. To topper i hytteområdet ble besøkt. Litt trått føre selvsagt, og litt sikksakkgåing før vi kom opp på ca 800-850 moh. Derfra var det finfint skiføre. Helt
 13. Fantastiske forhold for skitur på nasjonaldagen i Ålen. Nå kan egentlig sommeren bare komme. Skiturer siden 2. november i fjor og frem til nå. Det er lenge nok det. Fjellskoa roper på meg ute i gangen 🥾
 14. Skiføret har hatt vanskelige kår siste uke i Ålen, men over tregrensa er det fortsatt fint. Det meldes imidlertid om minusgrader nesten hele kommende uke, så kanskje er det håp for en skitur 17. mai 🙂
 15. Fine forhold for skiturer i fjellet i Holtålen enda. Litt våt snø, men den bærer usedvanlig godt enda.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.