Jump to content

Otoen

Aktiv medlem
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Otoen last won the day on January 9 2017

Otoen had the most liked content!

About Otoen

 • Birthday 03/22/1981

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,005 profile views

Otoen's Achievements

 1. Yes! Der er den jeg tenker på... Takker! Noen som selger den i Norge tro?
 2. Ønsker meg en type reisekaffekvernsak slik at jeg kan kose meg med nykvernet kaffe på tur... Veit det skal finnes noen "pakker" hvor alt er i en stor kopp.. Usikker på hvor og hva, men men.., får lete litt:).
 3. Rettelse, Trangia sin multifuel:)
 4. Kjøpte den grønne fuelflaska til primus, denne har kork hvor man må presse ned for så å vri. Problemet er at det knapt er mulig å åpne den til tross for mye kraft... andre som har opplevd dette??
 5. Erfarte på tur i helga at kjelene lett blir sotete ved bruk av primus sin omnifuel i stormkjøkkenet.. Tenker å bøye til de hvilebeina slik at kjeler kommer høyere.. Tester i ettermiddag:).
 6. Erfarte på helgas tur at man bør gå over barduneringstråder på teltet.. To løsnet i det jeg skulle stramme det til. Ikke noe stress pga digg vær,mmen kunne vært kjett i ekstremvær:).. Blir bra med sommer nå, så kan man sette det opp i hagen for diverse fiks:).
 7. Endelig ble det tur på gutta krutt:). To netter i påskevær med påsketemp:). Fikk noen kjekke erfaringer også... Bergans Wiglo lt4 er et supert telt med digg plass for to, men man bør gå over alle barduneringstråder før tur. Denne gangen løsnet to stk når jeg satte opp teltet. Godt det var varmt vær, men dette kunne vært kjipt hvis ekstremvær... En annen erfaring er med primus sin multifuelbrenner til stormkjøkken. Fungerer toppers, men kjeler havner veldig nære brenneren så kjeler etc danner sotlag. Her er planen å juster (bøye litt) opp alubeina som kjeler hviler på slik at de kommer høyere opp. Skal se på dette i ettermiddag. Pulkposen revnet i det jeg skulle stappe en siste ting ned før turen opp til vannet. Fikk stroppet det hele godt nok for turen opp, men ved nedpakking så tok jeg i bruk Fjellpulken orginal. Denne var helt topp i og med at man da har en pakkpose med godt volum:). En strålende tur ble det, men dessverre ikke noe fisk:/. Men gode opplevelser. Bilder kommer ila kvelden:).
 8. Hehehe, ja er det ikke typisk:/. Unga er klare for barnehage og skole nå i morgen, etter vannkopper. Men, formen til oss foreldre er fortsatt dårlig:(. Jeg pleier å trene daglig, og nå 12 dager uten trening pga sykdom er frustrerende.... Men, får trøste seg med at det ikke er noe alvorlige greier:). Satser på telttur om litt:).
 9. Dette er tragisk altså.. Fineste vinterdagene ila vinteren nå, med ca 30 cm nysnø, blå himmel og sol. 4 minus... Rett og slett perfekt.,, hjemme er familien med 4xforkjølelse, 2xvannkopper ( godt å få d ferdig på begge unga), og 1x øyekatarr.... Snakker perfekt vinterferie... Hau! Jaggu godt ski vm starter i dag:). Gull til Northug!
 10. Ble dessverre ikke det pga forkjølelse hos poden... Nå er det jeg som er sjuk, men håper å kunne gjennomføre turen ila vinterferien:).
 11. Aldri vært i alpene med barn, men hva med Bad Gastein? Har tidligere vært her for å kjøre pudder om vinteren, noe som er digg:). Bad Gastein er kjent for sine helsebad, så kan jo være noe:). Fantastisk natur, trivelige gater. Zermat er også en spennende by, flott, bilfri by... ellers så har jeg vært oppe på Alpe de Huez to sommere på rad i forbindelse med å sykle La Marmotte. Helt sinnsykt flott her oppe,med noen hoteller som bla har badebasseng. Fine fjell for turer m.m..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy