Jump to content

Hawk!

Aktiv medlem
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

About Hawk!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hawk!'s Achievements

 1. Midtstanga mi tålte storm uten å ta skade, så støtter produksjonsfeil teorien. Men lei situasjon med et nytt nytt, ingen tvil.
 2. Har selv en X-trail 02 mod. (bensin) kan ikke si jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen. Bilen min fungerer bra, kjenner også en kamerat som har en 04 mod. diesel. som også har vært trofast og god. men det finnes vel gode og dårlige eksemplarer av de fleste merker. Ellers har broren min en Gelendewagen 84 mod. Ikke noe fartsmonster, men god plass, enkel vedlikehold. veteran = billig forsikring. og fremkommeligheten kan vel få klage på. Jeg hadde mest lyst på en Discovery (se link), men dessverre var det over budsjettet mitt(som 5'seter vel og merke) [Hidden Content]
 3. Må nok moderere tilbakemeldingen min her litt, fortsatt veldig godt fornøyd, men det viste seg at teltet tok litt skade likevel. Merket det når jeg tørket det hjemme. Har blitt slitt hull i toppen av Wigloen. Litt til siden for der hvor stanga "festes", men fortsatt under den "beskyttelses plata" i toppen(den av stiv gummi). Nå var det jo meldt vind med over 30 m/s. Om det var tilfellet akkurat hvor Wigloen var vet jeg ikke, men at det var den villeste vinden jeg har vært med på, det er helt klart. Men har sendt teltet inn til Bergans og det ser ut til at de fikser det på garantien. Så fortsatt en tommel opp for teltet og en til Bergans kundeservice.
 4. Da fikk Wigloen brynt seg mot "Nina" på Hovden fra lørdag til søndag. Godt bardunert, snø på stormmattene samt en mur til å skjerme teltet for litt av den voldsomme muren. Enorme krefter i kastene førte naturlig nok til at stengene bøyde seg ned noe, samt at det slo kraftig i duken. Den ene døra gikk også opp i løpet av natta. Mest sannsynlig grunnet at døra ikke var blitt lukket godt nok. Den ene stanga ble også dratt opp av stangkoppen, men heldigvis boret stanga seg ned i snøen så det var ikke merkbart før vi pakket det ned. Positivt overrasket over hvor mye juling teltet tålte, tatt i betraktning teltets størrelse og høyde. Midtstanga stod støtt gjennom hele stormen, selv om fryktet den skulle bli tatt av vinden. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke hadde med øreplugger, Nina gav ikke mye rom for nattesøvn. Har vertfall vist for meg selv at teltet tåler vær og vind, Godt fornøyd!
 5. Takker for mange gode tips, men frykter at de oppsparte midlene jeg har til rådighet akkurat for øyeblikket må bli brukt til å fikse noen kosmetiske skader på bilen(ei bølgeblekksplate som har sluppet seg løs på ene siden). Jeg har nok av utslitte liggeunderlag som jeg kan bruke under min fremtidige luftmadrass, men fikk sansen for Omnlite sin Synmat 7LW. Flere som slår ett slag for denne?
 6. Hei, kan noen anbefale meg et godt liggeunderlag av den oppblåsbare typen som ikke koster skjorta. Helst ikke mye over 1000-lappen. Ønsker meg et langt og breit (LW typisk) med god slitestyrke, samt god liggekomfort selvfølgelig. Hovedsaklig til vinterbruk. Så lenge det veien under 2 kg skal jeg nok klare å dra det med meg. Therm-a-Rest, Mammut, Exped? Finnes det noe der ute som passer beskrivelsen til en hyggelig studentpris?
 7. Har helsport sine, men savner en ordentlig såle slik at jeg kan bruke dem uten sko.
 8. Tenker å skaffe meg fotposer fra forsvaret, og klippe til deler av et gammelt underlag som ekstra såle kombinert med med noen heftige ullsokker. Regner med dette vil funke bra til å trø rundt i leiren. Men om jeg vil bruke fotposene kombinert med Alfa Skarvet(str 45) hvilken str. på fotposene bør jeg gå for da. 45/46 eller 47/48. Noen som har peiling, har liten mulighet for å prøve de på forhånd, så tips mottas med takk. Ønsker å kunne komme relativt greit oppi de med skoene på uten å stresse livet av meg.
 9. [Hidden Content] Dette må jo bare bli bra, selv om den sikkert tar opp mange av de samme elementene som Gamme gjør i sin bok. Men ettersom det er selveste Ousland som er forfatter tipper jeg den er verdt pengene. Gleder meg!
 10. Betalte 4400 på komplettfritid, da dama ønsket seg rødt, og XXL kun hadde grønt, tror dog det grønne var bitte grann billigere. Men ikke nede i 4000 blank. Noe jeg må si er en god pris for et godt telt(innertelt inkludert)
 11. [Hidden Content] Gedigent utvalg av Victorinox lommekniver(gratis gravering)
 12. takker for gode og raske svar, da blir det nok Uniflame og Ebay som får nytte av pengene mine
 13. Hei, var så heldig å komme over en Optimus Nova + til 500 kr på XXL, var testet og fulgte ikke med emballasje, ei multiverktøyet eller andre reservedeler. Har selv en Omnifuel fra før av og er meget fornøyd, men tenkte tilbudet var for bra til å la være. Men er det noen som vet om hvor jeg kan kjøpe billig reservedeler + multiverktøyet, hadde vært greit å ha. Ellers noe annet dere erfarne brukere mener det er verdt å vite er det jo bare å skrike ut.
 14. Har fyrt med primus inne i teltet, men da til matlaging, så varmeaspektet har jeg ingen info om, men følte meg vertfall mer komfortabel med å fyre primusen i Wigloen enn i tunnelteltet mitt, grunnet plass og takhøyde. Når det kommer til pris vs vekt, er det ingen tvil for mitt vedkommende, det får full score. Har hatt noen turer hvor vi er 3 personer, ekstremt god plass, og tar man og fordeler plugger og stenger er det ikke rare vekta på ryggen i forhold til hva man får igjen. Kan selvsagt også dele innertelt og yttertelt for å fordele enda mer vekt, men for de fleste normalt fysisk aktive vil ikke det være noe behov. Når man er 2 bader man jo i plass, har ikke testet med 4 personer, men plass vil det være. Jeg har også et Helsport Svea 3 camp, men jeg må innrømme noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si, men jeg tror Wigloen dytter Svea ned fra tronen som mitt favoritt telt. Det eneste man må tenke på er at teltet krever litt plass å slå opp, er selvfølgelig ikke så farlig på vinteren når alt er flatt og hvitt, men om du skal slå det opp i skogen så trengs det betydelig mer plass en ett vanlig tunneltelt. Anbefales!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy