Jump to content

Friluftsnoob

Aktiv medlem
 • Posts

  554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Friluftsnoob last won the day on September 28 2020

Friluftsnoob had the most liked content!

Reputation

433 Excellent

About Friluftsnoob

Recent Profile Visitors

2,839 profile views
 1. sorry men å bli flydd inn til vann for å fiske fortjener drittvær
 2. Så flott. Da er det kanskje muligheter for fluestang til helgen. Hvis ikke blir det god tørrtrening.
 3. noen som har vært i østmarka siste uken? 03.mai nå. Tenkte ta en tur til Steinsjøen, den ligger på 241moh.
 4. Dette var en virkelig flott skildring av skitur. Flott at de filmer både fra stuer, teltliv og gåturen. Fikk virkelig lyst på en tilsvarende tur etter å ha sett denne
 5. ja han er god. Fulgt ham i noen år nå, han er den beste jeg vet om ift Lars Monsen mtp fremstilling av turene samt lengden på turene. Dessverre sliter han med å få nok views. Og denne 3 timers filmen skulle nok vært kuttet opp til 3x1 time eller noe slikt, youtube er dårlig slik.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=t9T7BsYFzlg Dette er bare en trailer, men han har mye annet bra også.
 7. Sikkert mange nyttige funksjoner som kunne vært interessant. Deriblant mulighet til å gjøre om fra 3 sesong til 4 sesong, mulighet for å tåle mer/mindre vind. (vektrelevans). Mulighet til å feste tarp til er kjekt (vet man kan improvisere men skreddersydd løsning er best). Det perfekte telt som passer alle årstider finnes fortsatt ikke.
 8. Spørsmålet er vel ikke om 10 000 er mye for et telt, men om Helsport er godt priset opp mot konkurrentene. Jeg vil si Helsport er høyt priset. Telt med tilsvarende priser fra MSR/Hilleberg er vesentlig lavere, og de er vesentlig lettere med samme bruksområde. Om Helsport har bedre kvalitet skal jeg ikke si noe om, men vekt er de dårlige på. Når det gjelder generelt prisnivå på telt vil jeg si at de billigere teltene har blitt bedre, mens de dyre relativt sett har holdt seg stabilt. Jeg betalte 7 000 for MSR Carbon Reflex2 i 2007, og det bruker jeg enda.
 9. Kvernmo: Han er ute hele vinteren på fjellet, alene. Elsker friluftsliv. Liker å filme og vise hvordan han har det på tur. Han viser oppsider og nedturer. Alt er ikke alltid greit på tur. Han viser store og små øyeblikk, kaffekoking og leirbål, dårlige dager og gode dager. Derfor er han veldig god underholdning.
 10. https://www.youtube.com/watch?v=RCcVNx1aNkY
 11. Jeg savner de gode Monsen turene hvor det å være på tur var det viktigste, med flott natur, dyr, fiske, bålkos og friluftslivet i fokus. Mindre talkshow og seilbåter, der finns det andre programmer. Håper også Nrk kan sette opp flere timer med Monsen på nett tv. Ble så skuffet når Monsen,Monsen og mattis viste 10minutter av Dovrefjell, resten var seiling.
 12. Leste en artikkel nå i aftenposten. Det står at han tjener penger blant annet på tv-serien i naturkanal1. Så vil anta at han følte det ga raske penger, hvilke beløp han får står det selvsagt ikke noe om, men han sa ikke noe negativt om det samarbeidet. Fra vilkårene til naturkanal1 står det at naturkanal1 ikke har eksklusive rettigheter, men at innsender kan vise materialet på andre plattformer også. Jeg vil også anta at årsaken til retten til videresalg er ifm samarbeidet til altibox og t-we. Men det burde jo helt klart begrenses til dette, og ikke gi så stort eierskap som det gis inntrykk av her. Syns jo det er fllott at vi får en kanal som naturkaanal1, slik at folk faktisk kan selge materialet sitt og tjene penger (youtube krever ganske mange views og har en dårlig algoritme som gjør det vanskelig å få views). Men de må selvsagt følge de regler som finnes.
 13. er vel bare 1 sesong med kjendiser før denne? syns de to første sesongene er vesentlig forskjellig fra den forriige sesongen , sså kaller det sesong 2 :;)
 14. Skal ikke gjøre dette til team ingebritsen men han er far til 3 av norges (og nå også verdens) beste 1500meter løpere, og han har selv trent de opp fra de var små. Om man aldri har hørt om disse gutta, da har man virkelig gravd seg ned Vedr. Monsen på villsport: Jeg tror denne sesongen blir bedre enn forrige sesong, da var det for enkelt og egentlig bare en enkel tur sammen med Monsen. Tror derfor denne sesongen blir bedre, mer slit. Men for øvrig, Monsen, Monsen og Mattis var en stor nedtur på sesong 2. Spesielt tur 2 og 3. 3 tur var jo helt drastisk elendig kjedelig. Så jeg tror monsen på villspor sesong 2 vil bli en opptur for min del. Nå er forventningene såpass lave at dette blir sikkert bra
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy