Gå til innhold

Friluftsnoob

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  463
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Friluftsnoob

Nylige profilbesøk

1 645 profilvisninger
 1. Jeg ville tenkt følgende: 1. Fjellet er veldig værutsatt og været kan skifte raskt. Viktigste er derfor et telt som tåler sterk vind. Så må du finne ut hvor stort telt du trenger. Kondens er en viktig egenskap (her ville jeg søkt på de spesifikke teltene om du finner noe informasjon). Pris: Påvirker spesielt vekt. Enkelt sagt, jo høyere pris jo lavere vekt (gitt de samme egenskapene på teltet). Lettere stenger med samme bruddstyrke krever bedre materialer. Til slutt kommer alle disse nice to have features. Dårlig vær = greit å kunne sitte i teltet uten å stange i taket. Yttertelt bør være noe adskilt fra innerteltet for å unngå evt. Kondens. Innelommer, oppheng for klær. Mulighet for kokkelering i teltet? To innganger kan være greit å ha når man er flere på tur. Da kan du ha dine ting på den ene siden og barna kan bruke utgang på motsatt side for å komme seg ut. Utsikt når du åpner teltdøren er kjekt (utelukker tunneltelt for eksempel). Litt vanskelig å sette opp en liste over nice to have features da dette er veldig indivuelt. Men det gjør det enklere å bestemme seg for telt om du tenker gjennom dette. Jeg syns personlig det er digg å åpne opp teltdøren, ligge i soveposen og drikke kaffe med utsikt. Så for meg står dette høyt på listen.
 2. Syns denne fortjener flere seere. 3 uker i Femundsmarka med baby. Veldig profesjonelt utarbeidet.
 3. takk for svar. ja ble ikke noe tur, litt for usikker på isforholdene.
 4. Hei, Noen som vet noe om forholdene i marka for tiden? For eksempel Gjerdingen, er det trygt for isfiske? Tenkte gå fra Mylla, er det gode skiforhold?
 5. Gleder meg, skal se på og blir spennende å følge!
 6. Ny serie fra Justin Barbour. Ute med kano og hund i 83 dager.
 7. Takk! Og ja, jeg hadde tenkt å sykle nord for damtjern og mot ringkollveien og fortsette på klekkenveien til hønefoss. Bodde 2 år i Hønefoss for noen år siden, øverst i den bratte bakken i klekkenveien. Kjørte derfor ofte på den veien du snakker om (før det ble rundkjøring). Veien er smal, svingete og uoversiktelig, og biler grisekjører på den uten å tenke hva som er rundt neste sving.
 8. I morgen, lørdag 06.07.2019 er avreisedag! Jeg håper å få dokumentert så bra som du gjør @rayun men koster selvsagt krefter å lage film. Har ikke planlagt ned i minste detalj, men planene i grove trekk blir: Starter fra Maridalen der jeg bor. Gjennom nordmarka og gjennom Hønefoss. Derfra sideveier frem til Gol. Fra Gol tar jeg Mjølkevegen frem til Vinstra. Fra Vinstra går turen videre til Dovre - og så tar jeg sykkelruten over dovrefjell i nasjonalpark til Hjerkinn. Det sies det serveres vafler! jeg har egentlig ikke sett så mye lengre nord, men derfra skal jeg finne noen fine veier som tar meg til Trondheim. Og tipper turen stopper der. Det blir en fin førstegangstur med sykkel tror jeg Ellers ønsker jeg å takke alle for gode råd og tips!
 9. Takk for at du deler rayun! Og kjipt at kneet ikke fungerer optimalt. Har du fått noen til å se på knestillingen din når du sykler samt sykkelstillingen din? Profesjonelle mener jeg. Små endringer kan føre til stor bedring for knær og ledd.
 10. Jaja, da lærte jeg noe nytt hvertfall Men folket sverger vel fortsatt til ull ettersom jeg ikke lest om noen som har anbefalt treplagg i tidligere tråder.
 11. Hei, Er det noen som har prøvd tekstiler lagd av trær? Egenskapene til tekstiler lagd av klær er: Mykere enn silke, transporterer fuktighet veldig effektivt og derfor er det lite bakterier som avgir vond lukt. I tillegg er den veldig temperaturregulerende. Har virkelig lyst å teste produktet men lurer først på om andre har noen mening om det er virkelig eller bedrageri. https://www.wijld.com/en/about-wijld
 12. Ja, da er de konkurs. Må vel høre med importøren da... Ser ut som det er Pure Fishing Norway.
 13. Prøvde å blåse inne i snellearmen og da fungerte den noe bedre. Den lager små stopp og en liten klikkelyd, så det er absolutt noe galt med den. Jeg husker ikke navnet på den sportsbutikken hvor jeg kjøpte denne, men den lå i krysset ved jernbanetorget (flyttet så inn på jernbanetorget). Men nå finner jeg den ikke på googlemaps... Vil gjerne prøve å få dem til å se på den før jeg evt bruker mine handy fingre
 14. Hei, Har en haspelsnelle som det er noe galt med. Når jeg sveiver går den ikke rundt, men stopper opp. Har prøvd ta av spolen og også testet uten spole. Ikke noe som funket. Brukte den sist for en uke siden. Merke Mitchell Advanced mag pro lite. Noen tips?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.