Gå til innhold

Friluftsnoob

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  461
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Friluftsnoob

Nylige profilbesøk

1 557 profilvisninger
 1. Syns denne fortjener flere seere. 3 uker i Femundsmarka med baby. Veldig profesjonelt utarbeidet.
 2. takk for svar. ja ble ikke noe tur, litt for usikker på isforholdene.
 3. Hei, Noen som vet noe om forholdene i marka for tiden? For eksempel Gjerdingen, er det trygt for isfiske? Tenkte gå fra Mylla, er det gode skiforhold?
 4. Gleder meg, skal se på og blir spennende å følge!
 5. Ny serie fra Justin Barbour. Ute med kano og hund i 83 dager.
 6. Takk! Og ja, jeg hadde tenkt å sykle nord for damtjern og mot ringkollveien og fortsette på klekkenveien til hønefoss. Bodde 2 år i Hønefoss for noen år siden, øverst i den bratte bakken i klekkenveien. Kjørte derfor ofte på den veien du snakker om (før det ble rundkjøring). Veien er smal, svingete og uoversiktelig, og biler grisekjører på den uten å tenke hva som er rundt neste sving.
 7. I morgen, lørdag 06.07.2019 er avreisedag! Jeg håper å få dokumentert så bra som du gjør @rayun men koster selvsagt krefter å lage film. Har ikke planlagt ned i minste detalj, men planene i grove trekk blir: Starter fra Maridalen der jeg bor. Gjennom nordmarka og gjennom Hønefoss. Derfra sideveier frem til Gol. Fra Gol tar jeg Mjølkevegen frem til Vinstra. Fra Vinstra går turen videre til Dovre - og så tar jeg sykkelruten over dovrefjell i nasjonalpark til Hjerkinn. Det sies det serveres vafler! jeg har egentlig ikke sett så mye lengre nord, men derfra skal jeg finne noen fine veier som tar meg til Trondheim. Og tipper turen stopper der. Det blir en fin førstegangstur med sykkel tror jeg Ellers ønsker jeg å takke alle for gode råd og tips!
 8. Takk for at du deler rayun! Og kjipt at kneet ikke fungerer optimalt. Har du fått noen til å se på knestillingen din når du sykler samt sykkelstillingen din? Profesjonelle mener jeg. Små endringer kan føre til stor bedring for knær og ledd.
 9. Jaja, da lærte jeg noe nytt hvertfall Men folket sverger vel fortsatt til ull ettersom jeg ikke lest om noen som har anbefalt treplagg i tidligere tråder.
 10. Hei, Er det noen som har prøvd tekstiler lagd av trær? Egenskapene til tekstiler lagd av klær er: Mykere enn silke, transporterer fuktighet veldig effektivt og derfor er det lite bakterier som avgir vond lukt. I tillegg er den veldig temperaturregulerende. Har virkelig lyst å teste produktet men lurer først på om andre har noen mening om det er virkelig eller bedrageri. https://www.wijld.com/en/about-wijld
 11. Ja, da er de konkurs. Må vel høre med importøren da... Ser ut som det er Pure Fishing Norway.
 12. Prøvde å blåse inne i snellearmen og da fungerte den noe bedre. Den lager små stopp og en liten klikkelyd, så det er absolutt noe galt med den. Jeg husker ikke navnet på den sportsbutikken hvor jeg kjøpte denne, men den lå i krysset ved jernbanetorget (flyttet så inn på jernbanetorget). Men nå finner jeg den ikke på googlemaps... Vil gjerne prøve å få dem til å se på den før jeg evt bruker mine handy fingre
 13. Hei, Har en haspelsnelle som det er noe galt med. Når jeg sveiver går den ikke rundt, men stopper opp. Har prøvd ta av spolen og også testet uten spole. Ikke noe som funket. Brukte den sist for en uke siden. Merke Mitchell Advanced mag pro lite. Noen tips?
 14. Har Baltoro85 og er veldig fornøyd med den. har veldig mange festemuligheter, den har en liten dagstursekk og er relativt lett. Dette var også den jeg syns har best bæresystem. Men her er greia: Hva som passer for deg avhenger av ryggen din og hva du trives med. Dette må testes. Ser at 95liter også har en liten sekk. Vil anbefale å prøve å få testet den ut.
 15. Det jeg har erfart er å tenke på hva du syns er nærme marka. Da jeg flyttet sist tenkte også jeg at jeg ønsket å bo nærme marka, og flyttet derfor nærmere. Problemet er bare at det fortsatt tar 10 minutter å gå til skogen, og jeg syns det er for langt. For meg hadde det derfor vært bedre om jeg hadde bodd på for eksempel sagene. Da kunne jeg tatt 54 bussen til marka når jeg ønsket det, bussen stopper rett ved marka. Og det ville ikke tatt lengre tid enn om jeg skulle gått fra der jeg nå bor. Skal jeg flytte nærme marka må jeg derfor kunne ta på skia utenfor døra mi for at det skal være nærme
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.