Gå til innhold

Humbug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  412
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Humbug

 • Rang
  Stoffmisbruker

Nylige profilbesøk

1 066 profilvisninger
 1. Hilleberg Soulo vs Unna

  Dette kan helt sikkert den lokale systua ordne for deg. Anbefaler å merke av med kritt hvor du vil ha glidelåsen før innlevering for å unngå misforståelser.
 2. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Mulig dette går litt utenfor tema for tråden, men jeg har merket meg at hver gang jeg kjøper noe så dukker det opp på tilbud uka etter. Skal jeg like godt skrive opp hva jeg kjøper i denne tråden, så dere kan være forberedt på hva som kommer på tilbud?
 3. Sove ute uten yttertelt

  Hvordan skal du sette opp innerteltet uten stenger?
 4. Sove ute uten yttertelt

  Selv myggnett vil holde på litt varme så, ja, innerteltet alene vil hjelpe litt. Men om man først skal være minimalist på denne årstiden er det nok minst like bra å la hele teltet være igjen hjemme
 5. Nervesmerter i høyre kne/legg

  Løsningen her tror jeg må bli å ta flysertifikat Hva sier fysioteraputten?
 6. Zpacks Altaplex,noen?

  http://www.zpacks.com/materials/waterproof-fabric.shtml
 7. "Leave no trace" - Er vi alle hyklere?

  Det har fungert utmerket for norsk landbruk i en årrekke. *lister meg stille ut*
 8. "Leave no trace" - Er vi alle hyklere?

  "Hva har du kjøpt nå"-tråden er en av de mest populære på Fjellforum. Noen ganger tenker jeg at å kjøpe ting til hobbyen egentlig er hobbyen.
 9. Erfaringer med hengekøye

  En behagelig, diagonal, liggestilling i køye forutsetter at man har slakk i køya. Ca 30 graders vinkel på opphenget er meget brukt. På en køye med mønesnor kan man enkelt sjekke at henget er korrekt ved å sette seg i køya og kjenne at det er litt slakk i snora, på en køye uten må man prøve seg litt mer fram.
 10. Vær stabilitet på "superlette" telt?

  Telt er fascinerende konstruksjoner rent ingeniørisk (det er et ord, jeg fant det på nå nettopp), kanskje mest fordi absolutt _alt_ er et kompromiss. Alt fra plassering av sømmer til hvilken vei stoffet er sydd sammen (ripstop strekker seg diagonalt), hvor stang/stenger plasseres i forhold til bardunfester og pluggfester til bakken og frustrerende mange andre variabler. Det er til å bli svimmel av Et kuppeltelt er generelt en sterkere/stivere konstruksjon enn et tunneltelt så lenge belastningen kommer ovenfra. For ikke å snakke om barnåler...
 11. Erfaringer med hengekøye

  Spør noen som bruker underdyne om de er villige til å gå tilbake til liggeunderlag
 12. Erfaringer med hengekøye

  TTTM leveres såvidt jeg vet bare i en lengde (290cm), men i flere bredder. 290cm er ca 9,5 fot, og det er i korteste laget for et behagelig heng, men de er billige (spesielt på tilbud), og den bredeste utgaven er ikke verst å ligge i.
 13. Ulltepper vs/ sovepose

  For å ha noe å filme?
 14. Appalachian Trail 2018

  Det sies at man kan skille mellom Grizzly- og Svartbjørnavføring på lukten. Grizzlymøkka lukter som pepperspray.
 15. Du har sikkert bare brukt den opp-ned.
×