Gå til innhold
 • Bli medlem

Humbug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  745
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Humbug vant dagen sist 7. februar 2019

Humbug hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Humbug

 • Rang
  Stoffmisbruker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Ponni, discodans, brevskriving og deg!
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

4 270 profilvisninger
 1. Det er det, men TS spurte om liggeunderlag
 2. Vanlige skumunderlag ala Bamse er de "letteste" å håndtere i hengekøye. Det blir fikling uansett, men de spretter ikke unna som oppblåsbare har lett for å gjøre.
 3. På flatt vann vil en kjøl/ror/finne være til stor hjelp.
 4. Vanskelig å gi et konkret svar uten å vite hva slags temperaturer som forventes og hvor frøsen du er. Holder posen din deg varm på bakken så vil den holde deg varm under tilsvarende forhold i køye. Underisolasjon er noe mer kritisk i køye, men som regel klarer man seg med det samme som man bruker på bakken der også. Er du usikker - ta med ekstra
 5. Det blir slitsomt lenge før det blir uforsvarlig så det er bare å prøve seg fram
 6. 1) Snakeskins er kjekt å ha til duken, spesielt når man henger opp eller tar ned i vind. Jeg bruker det ikke på køya, og jeg pakker vått og tørt hver for seg. 2) Bruk så stor duk som du føler at du kan bære. Jeg har aldri vært i en situasjon hvor jeg har tenkt "Å, nå skulle jeg ønske duken min var litt mindre!" 3) Underdyne er den beste løsningen for underisolasjon. "Pod"-systemer er best egnet hvis behovet for isolasjon trumfer behover for komfort. 4) Daisychains funker utmerket. 5) Heng dem opp med hvert sitt oppheng. Det er langt mer behagelig å kunne henge opp duken før
 7. Sjekk om det er noen gode, altså minst mulig kjettingstrup og kamuflasjebukser, hundeskoler som tilbyr passeringskurs i området ditt. Det vil gi deg muligheten til å trene på det i et kontrollert miljø.
 8. Hvis du har muligheten til å dra over grensa til Sverige så selger de sprit med metanol der. Hvis ikke er Fin Fyr og/eller biltemas peissprit greie kompromisser.
 9. Hvor stort? Hvor værbestandig? Hvor mye penger er du villig til å legge i det?
 10. Plugg ned/fest kortenden hvor stanglommene sitter og dra lett i duken når du trer inn stanga. Da retter du ut stangkanalen og gjør det veldig mye enklere å skyte inn stanga. Vent også med å sette stengene i stangkoppene til begge er i bånn. Jeg bruker nok litt mer tid på å sette opp Unna enn jeg gjorde med Akto, men Akto er et sånt "Oi! Er det oppe alt?"-telt 😄
 11. Hvis treningen gjør det verre må treningen endres. Hva består treningen av?
 12. Jeg liker fjellrevenjakka mi. Den er helt super som vindjakke på sommerfjellet og, avhengig av sesongens fedmenivå, som ytterlag på tørre vinterdager. Noen regnjakke er den ikke.
 13. Det er faktisk plass til sekk, regntøy, støvler etc mellom inner- og yttertelt, men om det blir snaut kan man klipse av innertelthjørnet eller -ne.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.