Jump to content

Humbug

Aktiv medlem
 • Posts

  768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Humbug last won the day on February 7 2019

Humbug had the most liked content!

1 Follower

About Humbug

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Ponni, discodans, brevskriving og deg!
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

5,277 profile views
 1. Jeg bestilte et jeg også. Er det en klubb man kan melde seg inn i?
 2. Har vært veldig flink og ikke bestilt et Durston X-mid 2 i dag. Stolt av meg selv.
 3. Hvis vinden kommer fra feil retning kan det bli luftig i innerteltet. Et lite tøystykke hengt opp over nedre del av myggnettingen i innerteltet løste i stor grad dette problemet for meg.
 4. Hvis teltet er symmetrisk så skal det ikke spille noen større rolle mtp vindstabilitet, hvis det er som f.eks Unna kan det være greit å prøve å få ett av hjørnene på "baksiden" av teltet mot vinden. Da gjør man vindfanget så lite som mulig. Også er det alltid behagelig å ha åpningen på lesiden. Dette er teoretisk, da jeg fortsatt har tilgode å oppleve vind kun fra en retning i fjellet 😄
 5. Jeg har brukt www.lighterpack.com de siste årene og satt opp listene, i hvert fall mer eller mindre, etter rekkefølgen ting går i sekken.
 6. Jeg skulle til å skrive "en hengekøye som ikke bare passer barn og kortvokste", men det har dere jo allerede 😂 Hyggelig å se at noen satser på produksjon i Norge!
 7. Humbug

  Hammock

  [Hidden Content]
 8. Jeg har, så langt, bare testet med bokser fra Biltema og Primus og begge ser ut til å fungere fint. Ventilen slipper ut mer gass enn jeg er vant til når man skrur den på boksen, men den holder tett når den er skrudd til.
 9. Selvfølgelig. Det har ikke vært kaldt nok til å sjekke nedre temperaturgrense, men fungerer i hvert fall utmerket rundt 0.
 10. Jeg kjenner ikke Kovea Booster, så den får andre ta seg av, men jeg fikk nylig en Vega i hus og er veldig begeistret for den. Gjennomtenkt og godt utformet liten sak.
 11. Humbug

  Niak mot Unna

  Kanten og bardunen, tipper jeg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy