Gå til innhold

Humbug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  544
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Humbug

 • Rang
  Stoffmisbruker

Nylige profilbesøk

1 659 profilvisninger
 1. Humbug

  Bushcraftkurs -Allemannsretten hvor går grensa?

  Bushcraft er friluftslivets svar på Crossfit.
 2. Humbug

  Lett grillrist til bål

  Etter lengre tids googling fant jeg ut at det lønte seg å kjøpe grill fra biltema, kaste grillen og beholde ristene 😂 Fire rister for 229,- https://www.biltema.no/fritid/hage/grill/kullgrill/grill-2000018483
 3. Humbug

  Podcast fra Fjellforum?

  Jeg har lekt med tanken på å lage en hengekøyepodcast. Foreløpig konklusjon er at tema og antall potensielle gjester er for smalt til å klare å levere mer enn en, kanskje to podcaster i året og at det således vil koste mer enn det smaker pga forarbeid og logistikk. En generell friluftspodcast kan ha mer for seg.
 4. Humbug

  Hengekøyetest på TV2

  Jeg orker ikke 😂
 5. Humbug

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Liggekomfort, først og fremst. Hvis jeg ikke ligger godt kan jeg like godt sove på bakken.
 6. Hvis dyna sitter tett oppunder deg, men ikke så stramt at fyllet komprimeres, er det ikke så mye annet som får gått galt med oppsettet. På bildene ser den nesten ut som den mangler fyll, men det er mulig den skal være slik. Har du mulighet til å prøve en annen underdyne med tilsvarende temperaturspesifikasjoner for sammenligning?
 7. Humbug

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Min første køye var en Hennessy Safari, den største køya de hadde (har?). Den fungerte helt greit, men den er tung, stoffet er glatt og plastaktig og jeg fant aldri helt "the sweet spot". Hvis jeg skulle kjøpt en køye i dag ville jeg valgt en Dutchware Chameleon eller Half-zipped, eller Darien 11' fra Dream hammocks. Amok Draumr er et imponerende stykke ingeniørarbeid, men jeg ligger ikke bedre i den enn i 11-fotskøyene mine, og 1,3kg køye er jeg for lat til å drasse på. Vær obs på at mange gir råd av typen "x er best! Ingen over, ingen ved siden" uten å egentlig ha et sammenligningsgrunnlag :-)
 8. Humbug

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Bare et tidsspørsmål...
 9. Humbug

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Hvilken?
 10. Humbug

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Ok. Etter å ha googlet litt har jeg ikke funnet noe om at fedme er trendy, så da har jeg hvertfall det.
 11. Humbug

  Nå er fjellsko blitt trendy

  Nå er jeg oppriktig bekymret.
 12. Humbug

  Om at koge kaffe.

  Fiskeskind og løvetand skal indkøbes sporenstreks.
 13. Humbug

  Skoleturer og rødsprit brennere

  Som andre har nevnt tidligere så er det hverken drivstoffet eller typen brenner, med mindre det er design- eller produksjonsfeil ved den, som avgjør farenivået. Det er kunnskap.
 14. Humbug

  Privat visning av køye fra Hengut.no

  Hei igjen og takk for bevingede ord og fyldige bilder. Køya er en spesialutgave, håndsydd av kortvokste hipstere med skinnforkle og bart i en liten bodega i New York, så den er meget eksklusiv og ikke tilgjengelig i detaljhandelen. Det er en 11-foter i Hexon 1.6 med påsydd myggnett og dynekroker. Opphenget er 1" reimer med påsydde dutch clips og cinch bugs. Alt ble bestilt fra Dutchware og kostnaden for materialene var ca 1200,- Forklaring på hvordan man syr en slik finner man her: https://www.hengut.no/2017/07/09/hengekoye-med-fastmontert-myggnett-fremgangsmate/ Om man har et anstrengt forhold til trådsveiseren kan tilsvarende køyer bestilles fra https://www.dreamhammock.com/Darien.html eller https://dutchwaregear.com/product/half-zipped/ Underdyna er en Incubator Econ 20 fra http://www.hammockgear.com/incubator-econ-20/ Det tror jeg var det hele... Spør gjerne hvis det er noe
 15. Humbug

  Med packraft i Rumpa.

  Skal på posten og hente i kveld eller i morgen. Sender deg en melding da
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.