Gå til innhold

Humbug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Humbug

 • Rang
  Stoffmisbruker

Contact Methods

 • Website URL
  hengut.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo
 • Interests
  Ponni, discodans, brevskriving og deg!

Nylige profilbesøk

902 profilvisninger
 1. Hva har du i drikkeflasken din?

  De fleste som har forsøkt å kutte vann før et stevne/konkurranse for å klare innveiing har opplevd at rent vann "går rett igjennom" når man skal drikke/spise seg opp igjen. Jeg vet ikke hva, om noe, som er gjort av studier på det, men en klype salt gjør underverker.
 2. Sekk eller pulk?

  Så, det du sier er at jeg like godt kan kjøpe begge deler? Jeg liker tankegangen!
 3. God dag. Jeg trenger litt hjelp med en avgjørelse og håper at noen her kan veilede, eventuelt villede, meg litt. Jeg bruker i dag en ULA Ohm, som jeg er meget begeistret for. Denne viser seg å bli for liten til vinterutstyret mitt, så jeg var på vei til å bestille en Catalyst fra tidligere nevnte produsent for å bruke på vinteren. Så kom jeg til å tenke på at pulk kanskje kunne være et like godt alternativ, og jeg ser at Fjellsport har en pakke med sele, drag og pulk til 2790 kr, altså samme prisområde som ovennevnte sekk. Altså er jeg litt kjøpsforvirret. Kan noen ta avgjørelsen for meg? Håpefull hilsen, Humbug
 4. Hei. Det er mulig jeg er litt sent ute med å svare, men den som venter på noe godt, osv... Jeg testet å lage en underdyne av en gammel syntetisk sovepose for en tid tilbake. Da soveposen var, som de fleste er, kileformet og en underdyne bør være nogenlunde rektangulær ble det en litt kortere underdyne enn jeg normalt foretrekker. Soveposen ble klippet til et så langt rektangel som jeg fikk til i 40" bredde (45 hadde vært bedre, men da hadde den blitt enda kortere), sydde kanaler til primæroppheng på langsidene og kanaler til stramming på kortsidene. Fester til sekundæroppheng ble sydd på kortsidene. Resultatet ble ok, men varmet ganske dårlig i forhold til vekta.
 5. Ny teknologi fra North Face - Ventrix

  Ubrukelix?
 6. Ny teknologi fra North Face - Ventrix

  Ta en gammel, vattert jakke og stikk en masse hull i den. Hjemmelaget "ventrix"
 7. Tips til nytt lett kokekar

  Det biltemasettet er riktig bra, og enda bedre om man tar pris med i betraktningen.
 8. Sekkestørrelser

  Denali har (nesten?) alt volumet i hovedrommet. Det er derfor jeg likte den så godt Det er også forskjell på hvordan produsentene regner ut volum. Noen regner bare hovedrommet, noen regner med lokk men ikke lommer, andre regner med alt. Det kan lønne seg å sjekke på forhånd.
 9. Hengekøye/hammock

  OP nevnte "dobbel", så jeg gikk ut fra at det var en Ticket to the moon. Og takk
 10. Hvordan ordner man med drikkevann?

  Jeg bruker dette med en 2-liters vannpose fra Hydrapak. Veldig lettvint i bruk, tar liten plass og veier hhv 34 og 78g.
 11. Hvordan ordner man med drikkevann?

  Etter at jeg ble skikkelig dårlig etter en tur for noen år siden, selv om jeg ikke vet sikkert hva smittekilden var, så har jeg brukt filter. Det veier noen få gram og koster ikke allverdens.
 12. Hengekøye/hammock

  Hei. Om man har et liggeunderlag eller skinn fra før så er det fullt mulig å bruke det, men om man først skal bruke penger er en underdyne helt klart å anbefale. Opphenget bør være i ca 30 grader så man kan ligge diagonalt i køya. To personer i en køye blir litt i overkant koselig, da man blir klemt sammen. Dette innlegget ble skrevet før inntak av morgenkaffe og er nok litt kort og mangelfullt Kanskje du finner noe nyttig her: http://www.hengut.no/2016/12/11/grunnkurs-i-koye/
 13. Prisbelønnet utekniv

  Fin kniv! Jeg liker spesielt godt at man kan måle størrelsen på fisken man får med den...
 14. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Den er helt grei
×