Gå til innhold

Humbug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  687
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Humbug vant dagen sist 7. februar 2019

Humbug hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Humbug

 • Rang
  Stoffmisbruker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Ponni, discodans, brevskriving og deg!
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 049 profilvisninger
 1. Det er en fornuftig måte å gjøre det på. Det gjør det også lettere å tre inn stengene.
 2. Det kommer an på hva man vektlegger, men det korte svaret er ja. Man får det man betaler for.
 3. Jeg har hatt/har det jeg må anta er Covid-19, og om jeg hadde fått det på tur hadde det vært _skikkelig_ utrivelig og kanskje farlig. Det hadde ikke vært mulig å tilbakelegge km i den formen, så man hadde vært avhengig av å bli i leir til det bedret seg. Pustevansker, forferdelig hoste, høy feber og total utmattelse. Jeg måtte legge meg og sove en time etter å ha pratet med mora mi i telefonen (normalt holder det med et kvarter). Sånn sett legger det jo en demper på friluftslivet, men jeg ser jo enda litt mer frem til å komme meg ut når det går over
 4. Fire dager i femundsmarka blir som å bare dytte inn tuppen, men om man ikke har andre muligheter så får man gjøre det beste ut av det. Er det gåtur eller fiske/kvalitetstid som prioriteres?
 5. Vær obs på at øvre vektgrense normalt indikerer hvor mye vekt køya vil tåle før den ryker (med en relativt god sikkerhetsmargin), og ikke nødvendigvis at køya er behagelig opp til den vekten.
 6. Jeg har nå kommet til et punkt i utstyrsavhengigheten hvor jeg egentlig er SKIKKELIG fornøyd med alt jeg har, men jeg lurer på om jeg ikke er hakket skikkeligere fornøyd med Fancee Feest-brenneren min enn resten.
 7. -6 uten "overstuff" bør holde fint til den bruken. Med en quilt er det også lettere å lufte litt om det skulle bli for varmt. Hva gjelder varmelekkasje så har jeg ikke hatt problemer med det, men tipper det kan løses enkelt ved å feste en gummiline og klemlås i hempene og snurpe igjen baksiden, eller noe ala dette: https://hammockgear.com/ground-pad-attachment-kit/
 8. Er det skikkelig vått, eller hvis det er meldt regnvær flere dager på rad, så pakker jeg innertelt og yttertelt hver for seg.
 9. Sport- og friluftsforretninger i sverige har ofte sprit med metanol til kjøkkenbruk.
 10. Det er det samme på de fleste telt med hele, kryssende stangkanaler. Først og fremst bør topphatten være løs. Det enkleste er nok bare å klipse den av hver gang man pakker ned. Så, om mulig, plugg ned den siden av teltet som har stanglommer. Da kan du dra i duken så kanalen retter seg når du trer inn stengene. Tre begge stengene helt inn før du setter dem i stangkoppene. Tror det var det hele
 11. 12 fot? Da snakker vi himmelseng!
 12. Foreslår du en aktiv tilnærming her?
 13. Du stiller høye krav Der det er lett tilgjengelig er det også gjerne mye folk/vitner, så der tror jeg du blir nødt til å inngå kompromiss i alle fall. Som nevnt tidligere i tråden lønner det seg å øve inn ferdighetene på flatmark før man legger ut på tur i fjellet. Lykke til!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.