Gå til innhold
 • Bli medlem

friluftsloffern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

friluftsloffern vant dagen sist 14. august 2015

friluftsloffern hadde mest likt innhold!

Om friluftsloffern

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  friluftsliv og vindsport (kiting og windsurfing)
 • Sted
  Sandefjord

Nylige profilbesøk

1 588 profilvisninger
 1. Fantastisk rapport Martin. Som en skriver her burde det hvert en større liker knapp. Vet at det krever mye tid å lage en så gjennomført rapport. Meget bra greier og takk skal du ha. Selv venter jeg på høsten i Skrimfjella og at forhåpentligvis beinet mitt fungerer igjen og orker bære meg inn dit for å realisere nye og gamle drømmer. Fortsatt god sommer. Friluftsloffer`n
 2. friluftsloffern

  friluftsloffern

 3. Mld for Skrimfjella er jo flott nå. Er du heldig kan du kanskje få med deg de første snøfillene der oppe ellers mye pent vær utøver uka med frostige netter. Flotte farger der opp nå... God tur
 4. Vil med all verdens forsiktighet si: Naturen og friluftslivet er IKKE for alle... Tror at midt i friluftslivets år er det mer en noen gang viktig å ha fokus på det enkle og nære friluftslivet som "krompen" sa så fint da han innviet friluftslivets år 2015. Fjellet og steder som nevnt her er ikke for de som ikke har evne til å tenke konsekvens både for seg selv og andre. Mulig jeg banner i kirka her men .. .. .. .. Det er lov å bruke hue. Hvor du er fra spiller ingen rolle. Handler om å ta sine forhåndsregler og til en viss grad vite hva en holder på med...
 5. Har selv Ticket to the moon og er strålende fornøyd med den. Har dobbel size men ville nok valg enkel om jeg kjøpte ny igjen. Blir litt mye stoff på dobbel som ikke blir til noe. Bruker bamse extrem under meg og det funker knall. Sover som en drøm og fryser ikke så lenge det er over 0 gr. Har ikke teste i kaldere enda da jeg kjøpte den i våres. Komplett utstyr til køya kan du kjøpe på www.norkite.no Og vi ønsker lykke til;-)
 6. Som nevnt over her flere steder tar heller ikke jeg med vann på tur foruten det lille i flaska. Noen få ganger koker jeg vannet men 95% av vannfyllingene går rett fra vannet eller bekk. ALDRI blitt dårlig og frykter det heller ikke. Lykke til med deres friluftsliv og alt det utrolig flotte som det innebærer. Gled dere...
 7. Er da ikke vanskelig å finne steder på Skrim uten folk og fe @bossanova. Treffer stor sett aldri på folk når jeg er der... Men kommer jo an på hvor på Skrim du drar på tur.
 8. Skrim. Alt jeg sier. Område taler for seg selv.
 9. Fruen er flink å spørre hvor jeg skal når jeg ikke sier det selv. På dagsturer så sier jeg at er jeg ikke hjemme og du ikke får tak i meg innen midnatt så ring brodern så setter han i gang det som er nødvendig. Skal jeg på ovenatting avtaler vi at jeg skal ta kontakt når jeg får dekning på vei hjem eller være hjemme til et tidspunkt. Ikke hjemme den samme dagen så varsle videre instanser. Heldig vis aldri fått behov for hjelp selv om jeg kanskje burde hatt det når ryggen har slått seg vrang og jeg formelig har krøpet til bilen.
 10. Fra i fjor høst. Meråkerfjella med en god venn. Kanskje det beste stemningsbilde jeg har tatt noen gang.
 11. Flott stemning i bildet. Handler ikke alltid om at det skal se så bra ut med fotoøyner men at bilde skal fortelle noe. Ser på gml bilder fra Helge Ingstad sin tid. Fra en fotografs øyner sikkert elendig både kvalitet og skarphet m.m, men bilder forteller en historie eller deler en stemning du ikke trenger ord for å beskrive. Tankene vandrer avgårde inni bilde og følelsen av å være der får jeg som seer smake på. Det er det det handler om.
 12. Varmer langt inn i hjerterota å høre deg si det der. Ikke røp plassen. Mld evnt lovløse jegere til polisen og for all del nyt øyeblikkene for de kommer så alt for sjelden. Møtet med rovdyret altså!!
 13. Artig funn. Drømmer om det store møtet med bjørn eller ulv her i Vestfold. Ulv har jeg sett fra bilen her i Sandefjord men bjørnen er nok ikke ofte tasser gjennom her. Dog ble det observert bjørn på Skrim for få år siden om jeg husker rett. I fjor ble det sett bjørn nord for Hokksund så den er ikke så langt unna til tider.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.