Gå til innhold

JensM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

JensM vant dagen sist Juli 4 2017

JensM hadde mest likt innhold!

Om JensM

 • Bursdag 05. mars 1985

Nylige profilbesøk

459 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte ett isfisketelt på 6,6kvm med gassovn på 7,4kw og bunn idag. 14.900,- Og på turen ned fra fjellet knakk den ene skien på scootersleden (gammel plastikk blir porøs). 1600kr pr stk, så man kan trygt si at april ble en sabla dyr måned for meg.
 2. Superlight telt på vinterstid?

  Bør vel legge til at jeg er rimelig fjellvant og kjent deroppe, og hvis været plutselig skulle bli skikkelig dårlig så er det ikke så veldig mange minutter på scooter til nærmeste hytte/gamme. Jeg tenker mere på om stoff, teltstenger o.l tåler å bli brukt i litt kulde? Typ 10-15minus.
 3. Jeg har ett Helsport Fjellheimen Superlight 3mannstelt som jeg skal på tur med på finnmarksvidda om ikke så alt for lenge. Vet noen av dere om det er noe jeg bør være ekstra obs på? Det vil ikke bli brukt hvis det er meldt mye vind eller store mengder snø. Kjører stort sett scooter dit jeg skal, så vekt o.l til ting jeg bør ta med er ingen begrensning. Har brukt det en gang før på vintern, men da i mai, og da var det en del varmere enn det er meldt nå i mars/april. Har ett liggeunderlag som fyller hele innerteltet pluss noen reinskinn å legge på toppen av den igjen.
 4. Liten oppdatering her. FeFo sender forslag til gjeninnføring av 5-kilometersonen for utlendingers fiske på Finnmarkseiendommen på høring. Høringsdokumentet ble vedtatt av FeFo styret i møte den 9. februar 2018. http://www.fefo.no/no/fiske/Sider/Hoering-om-5-km-sonen.aspx
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Ble en ny sovepose fra fjellsport på meg også idag. Mountain Hardwear Wraith Solarize Long. Den jeg har nå (en ELDGAMMEL Tyin pose) er på tur å gå opp i sømmene, så jeg har ventet lenge på å finne rette tilbudet på rette posen.
 6. Hva er din grombukse om vinteren?

  Klim Rohn hvis det er ekstremt kaldt og det er mye stillesitting. Klim Stealth skall for alt annet. Passer bra til mitt bruk som for det meste om vinteren består av snøscooterkjøring og isfisking. http://www.ruco.no/klim/3393-000-000-000/klim-rohn-bib-bukse--sort-vanlig-and-lang http://www.ruco.no/klim/6051-000-000-000/klim-stealth-bib--sort-vanlig-and-lang-stretch-gore-tex-trelags-maks-passform
 7. Cicada sluk

  Har testet de over 2-3 sesonger. Og de er ikke lenger i min slukboks for å si det slik. Jeg fikk mer og større fisk på vanlig kobber og sølv spesial 12g.
 8. Problemene er fortsatt der. Kanskje i enda større grad enn tidligere.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dro til fjells 1. juli med ett par kompiser. Fantastisk vær og knallbra fiske. 5,1kg fisk fordelt på 4 flotte og knallrøde ørreter. Største bikka akkurat 2kg. 😄 Skal opp igjen på fredag. Det er flott å bo i Finnmark. ☺️
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok meg en liten fisketur idag. Ingen fisk, men flott tur allikevel. Det ser ut som om våren/sommeren er kommet til Tana. 😄
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg fant ut at jeg heller ville ha noe igjen for pengene enn skallebank og dårlige nerver 😂
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Shimano Stella C3000 FI XG. Haspelsnelle til 6999,- (satt ned fra 11 099,-) Har absolutt ikke behov for en så dyr snelle, men jeg fant ingenting annet å bruke skattepengene på bortsett fra fyll og fanteri....
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en fantastisk fisketur idag. Knallflott vær og helt vannvittig bitt! Største er vel ca 1,5kg vil jeg tro (mistet en som var nesten dobbelt så stor). Nå er fiskene levert til gudforeldrene mine som av sykdomsgrunner ikke kommer seg til fjells på vinteren. Det er artig å få fisk, men det er enda mer artig å gi fisken til noen som virkelig setter pris på den!
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok med min lillesøster som nylig ble dobbelt norgesmester i bryting på en liten fjelltur igår slik at hun fikk koble litt av fra all trening og sånt. Hadde håpet hun endelig skulle få den største fisken, men den var det nok jeg som tok. Kom hjem med 4-5 stk meget pene fisk, og en naturopplevelse som var helt fantastisk. Knall sol og helt vindstille. Og i år så har det vært en sjelden opplevelse! Nå venter påska, og da blir det nok flere fjellturer. God påske!
 15. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal ha én 7 dagers tur på Laksefjordvidda på sommeren, hvor fiske og avslapping vil være i hovedsete. Uten alt maset med å springe hele vidda rundt for å nå å fiske i flest mulig vann slik det har vært de siste 4 åra. (2-3mil per døgn i 3-4 dager tar på) 😏 Ellers så vet jeg at det blir 3-4-5 helgeturer på vidda nå i vinter i telt/hytte.
×