Gå til innhold

JensM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

JensM vant dagen sist Juli 4 2017

JensM hadde mest likt innhold!

Om JensM

 • Bursdag 05. mars 1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Tana, Finnmark

Nylige profilbesøk

410 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Ble en ny sovepose fra fjellsport på meg også idag. Mountain Hardwear Wraith Solarize Long. Den jeg har nå (en ELDGAMMEL Tyin pose) er på tur å gå opp i sømmene, så jeg har ventet lenge på å finne rette tilbudet på rette posen.
 2. Hva er din grombukse om vinteren?

  Klim Rohn hvis det er ekstremt kaldt og det er mye stillesitting. Klim Stealth skall for alt annet. Passer bra til mitt bruk som for det meste om vinteren består av snøscooterkjøring og isfisking. http://www.ruco.no/klim/3393-000-000-000/klim-rohn-bib-bukse--sort-vanlig-and-lang http://www.ruco.no/klim/6051-000-000-000/klim-stealth-bib--sort-vanlig-and-lang-stretch-gore-tex-trelags-maks-passform
 3. Cicada sluk

  Har testet de over 2-3 sesonger. Og de er ikke lenger i min slukboks for å si det slik. Jeg fikk mer og større fisk på vanlig kobber og sølv spesial 12g.
 4. Problemene er fortsatt der. Kanskje i enda større grad enn tidligere.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dro til fjells 1. juli med ett par kompiser. Fantastisk vær og knallbra fiske. 5,1kg fisk fordelt på 4 flotte og knallrøde ørreter. Største bikka akkurat 2kg. 😄 Skal opp igjen på fredag. Det er flott å bo i Finnmark. ☺️
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok meg en liten fisketur idag. Ingen fisk, men flott tur allikevel. Det ser ut som om våren/sommeren er kommet til Tana. 😄
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg fant ut at jeg heller ville ha noe igjen for pengene enn skallebank og dårlige nerver 😂
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Shimano Stella C3000 FI XG. Haspelsnelle til 6999,- (satt ned fra 11 099,-) Har absolutt ikke behov for en så dyr snelle, men jeg fant ingenting annet å bruke skattepengene på bortsett fra fyll og fanteri....
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en fantastisk fisketur idag. Knallflott vær og helt vannvittig bitt! Største er vel ca 1,5kg vil jeg tro (mistet en som var nesten dobbelt så stor). Nå er fiskene levert til gudforeldrene mine som av sykdomsgrunner ikke kommer seg til fjells på vinteren. Det er artig å få fisk, men det er enda mer artig å gi fisken til noen som virkelig setter pris på den!
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok med min lillesøster som nylig ble dobbelt norgesmester i bryting på en liten fjelltur igår slik at hun fikk koble litt av fra all trening og sånt. Hadde håpet hun endelig skulle få den største fisken, men den var det nok jeg som tok. Kom hjem med 4-5 stk meget pene fisk, og en naturopplevelse som var helt fantastisk. Knall sol og helt vindstille. Og i år så har det vært en sjelden opplevelse! Nå venter påska, og da blir det nok flere fjellturer. God påske!
 11. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal ha én 7 dagers tur på Laksefjordvidda på sommeren, hvor fiske og avslapping vil være i hovedsete. Uten alt maset med å springe hele vidda rundt for å nå å fiske i flest mulig vann slik det har vært de siste 4 åra. (2-3mil per døgn i 3-4 dager tar på) 😏 Ellers så vet jeg at det blir 3-4-5 helgeturer på vidda nå i vinter i telt/hytte.
 12. BEASTMASTER CX STC 240/270

  Jeg hadde en sånn en og var ikke fornøyd med kvaliteten. Festet til snella knakk to ganger i løpet av meget kort tid.
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en liten fjelltur i helga. Opplevde alt fra snøvær til strålende sol. MEN, absolutt ikke ene eneste fisk... Mulig det er for tidlig enda?
 14. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte nettopp Shimano Lesath, Norrøna Svalbard Heavy Duty og Alfa Bever Pro Advance. Det var de feriepengene
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble en liten fjelltur i helga. -20 grader og sol. Fisk ble det også
×