JensM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

JensM vant dagen sist Juli 4

JensM hadde mest likt innhold!

Om JensM

 • Bursdag 05. mars 1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Tana, Finnmark

Nylige profilbesøk

372 profilvisninger
 1. Cicada sluk

  Har testet de over 2-3 sesonger. Og de er ikke lenger i min slukboks for å si det slik. Jeg fikk mer og større fisk på vanlig kobber og sølv spesial 12g.
 2. Problemene er fortsatt der. Kanskje i enda større grad enn tidligere.
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dro til fjells 1. juli med ett par kompiser. Fantastisk vær og knallbra fiske. 5,1kg fisk fordelt på 4 flotte og knallrøde ørreter. Største bikka akkurat 2kg. 😄 Skal opp igjen på fredag. Det er flott å bo i Finnmark. ☺️
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok meg en liten fisketur idag. Ingen fisk, men flott tur allikevel. Det ser ut som om våren/sommeren er kommet til Tana. 😄
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg fant ut at jeg heller ville ha noe igjen for pengene enn skallebank og dårlige nerver 😂
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Shimano Stella C3000 FI XG. Haspelsnelle til 6999,- (satt ned fra 11 099,-) Har absolutt ikke behov for en så dyr snelle, men jeg fant ingenting annet å bruke skattepengene på bortsett fra fyll og fanteri....
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en fantastisk fisketur idag. Knallflott vær og helt vannvittig bitt! Største er vel ca 1,5kg vil jeg tro (mistet en som var nesten dobbelt så stor). Nå er fiskene levert til gudforeldrene mine som av sykdomsgrunner ikke kommer seg til fjells på vinteren. Det er artig å få fisk, men det er enda mer artig å gi fisken til noen som virkelig setter pris på den!
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok med min lillesøster som nylig ble dobbelt norgesmester i bryting på en liten fjelltur igår slik at hun fikk koble litt av fra all trening og sånt. Hadde håpet hun endelig skulle få den største fisken, men den var det nok jeg som tok. Kom hjem med 4-5 stk meget pene fisk, og en naturopplevelse som var helt fantastisk. Knall sol og helt vindstille. Og i år så har det vært en sjelden opplevelse! Nå venter påska, og da blir det nok flere fjellturer. God påske!
 9. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal ha én 7 dagers tur på Laksefjordvidda på sommeren, hvor fiske og avslapping vil være i hovedsete. Uten alt maset med å springe hele vidda rundt for å nå å fiske i flest mulig vann slik det har vært de siste 4 åra. (2-3mil per døgn i 3-4 dager tar på) 😏 Ellers så vet jeg at det blir 3-4-5 helgeturer på vidda nå i vinter i telt/hytte.
 10. BEASTMASTER CX STC 240/270

  Jeg hadde en sånn en og var ikke fornøyd med kvaliteten. Festet til snella knakk to ganger i løpet av meget kort tid.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en liten fjelltur i helga. Opplevde alt fra snøvær til strålende sol. MEN, absolutt ikke ene eneste fisk... Mulig det er for tidlig enda?
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte nettopp Shimano Lesath, Norrøna Svalbard Heavy Duty og Alfa Bever Pro Advance. Det var de feriepengene
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble en liten fjelltur i helga. -20 grader og sol. Fisk ble det også
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ble en liten fjelltur på finnmarksvidda i helga. Mye gåing og ikke spesielt godt fiskebitt, men noen pene fisk ble det jo. Ferie om to uker og da blir jeg nesten boende på vidda. GLEDER MEG MAKS!
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Var på en liten fisketur med en kompis på fredag i området rundt Vestertana i Finnmark. Det var dårlig med fisk og været var ganske skiftende. Men så litt av hvert på turen, tre stoore ørner (havørn eller kongeørn), en gjøk, og en meget territoriell hann rype som landa kun 2 meter fra oss. Gikk vel rundt en mil på den turen, men det er godt å få starta tursesongen.