Gå til innhold
 • Bli medlem

Thess89

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thess89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har erfaringer med skallklær fra Houdini? Jeg er på jakt etter en god skalljakke, med litt lengde. Kravene er at den er vann/vindtett, at den ikke er for tung - og dersom den er "miljøvennlig" er det ett stort pluss! Har derfor sett på jakke fra Houdini (Klattermusen også, men de er litt tyngre og stive i stoffet når det blir kaldt). Jakken skal brukes i polare strøk.
 2. @Theresekja Forberedelser og oppdateringer underveis fra Nordland på langs med frøken husky.
 3. Som fiskerijournalist må jeg nesten slå ett slag for naturtørket fisk framfor det maskintørkede "foset" du får fra Island! Ring nærmeste fiskemottak, mange tørker fisk på bruket sitt, eller vet om fiskere som gjør det. Jeg kjøper alltid min tørrfisk direkte fra fiskerne som henger selv - da får man alltid et par gode historier på kjøpet også. Prismessig: Ja, tørrfisk er dyrere enn feks. baconsvor - men 100 gram tørrfisk tilsvarer ganske mye mer fersk fisk, og da burde kilosprisen være forståelig. Spin off, men den alle beste boknafisken får man fra fiskerne som har hatt fisken hengen
 4. Fordi jeg bruker telefonen som kamera underveis også, og fordi jeg har en ipod som ikke støtter spotify. Å kjøpe en dings for å lytte til musikk når jeg egentlig har en dings som funker fint til det ser jeg lite vits i.
 5. Hei! Det er aldri for sent å ta opp teltlivet - og heldigvis har det kommet maaaange finurlige og fine løsninger og lett utstyr på bare få år. Jeg har ingen erfaring med soveposen du har sett på, men tenkte å fortelle hvilket utstyr jeg bruker når jeg ønsker å bruke minst mulig vekt på sovepose, liggeunderlag og telt. Sekken jeg har er en Osprey Argon 85 liter som veier i underkant av 3 kg. Hvor mange liter man trenger kommer selvsagt an på hvor lenge man har tenkt å være ute på tur - på helgeturer klarer jeg meg med en 40 literssekk! Liggeunderlag: Jeg har Thermarest Neo Air
 6. Skal forøvrig brukes til å lade en iphone som blir brukt som musikkspiller underveis.
 7. Noen som har erfaringer med denne: [Hidden Content] ? På femukers vandretur i august/september - ville du valgt denne eller solcellepanel (goal zero) og hvorfor?
 8. Thess89

  Vaske kløv

  Hei! Nå har det seg slik at kløven til frøken Husky, en non stop Amundsen kløv, har begynt å lukte noe vanvittig. Hvordan vasker man en kløv? Så ikke helt for meg å hive den i maskinen, eller?
 9. Jeg har flydd mye både inn og utenlands med brenner som er brukt på både bensin og gass - aldri noen som har brydd seg med den. Var ikke en gang klar over at den kunne være et problem! :S
 10. Er det noen som har prøvd Sea to summit x-pot og vil dele erfaringer? Er jo en utrolig snedig og fin løsning om den funker som den skal!
 11. Forslag til modeller? Har som sagt scarpa sko jeg er veldig fornøyde med, men jeg tror de blir for stive for meg til en femukers vandretur.
 12. Skal kjøpe meg nye fjellsko til langtur på sensommeren/høsten, og trenger hjelp til å bestemme meg hvilke sko jeg skal gå for. Turen min kommer hovedsaklig til å gå på sti, men også over noen fjellparti. Det er viktig for meg at skoen ikke er for stiv i sålen siden jeg skal gå såpass lenge i den. Jeg har en smal fot med er høy over rista. Ønsker en halvhøy/høy sko. Hadde egentlig bestemt meg for å kjøpe meg Alfa Juv, men etter å ha sett hvordan skoene til bekjente ser ut etter et lite års bruk, tror jeg ikke skoen kommer til å holde i fem uker! Makan til lørv! Har et par scarpa rebel lite
 13. Thess89

  Thess89

 14. Husk at det er vel så viktig å ha et godt liggeunderlag - som at posen skal tåle masse minus! Jeg fryser også kjempelett, men har investert i gode liggeunderlag til både sommer og vinterbruk.
 15. Det kommer vel ann på hvilken type hund man har? Jeg har en husky som jeg ikke har hatt i dusjen siden hun var valp, men min amerikanske cocker spaniel er i dusjen flere ganger i uka, avhengig av hvilket vær det er ute. Det setter seg svært lite sand i pelsen på frøken husky, mens minstemann gjerne drar med seg en hel sandkasse inn skjult i pelsen. Når det er sagt: Det er to vilt forskjellige bruksområder på disse hundene. Huskyen vil jeg ha mest mulig fett i pelsen på, så hun klarer seg ute på tur, mens minstemann trives best i kurven sin på saueskinnet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.