Gå til innhold

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

aleks vant dagen sist 14. november 2015

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det ble topptur til Sølen på fredag, og det var ikke måte på hvor heldig jeg var med været. Sol fra skyfri himmel hele dagen, 30 varmegrader og tilnærmet vindstille, til og med på toppen. Fantastisk.
 2. Det blir nyttårsaften til fjells i Ål i år. De neste dagene kommer mildværet med 30 meter per sekund i høyfjellet her. Da vi kom opp i går var det minus 20 grader. Kontraster! Men, i kveld var det, som i går, fint vær og stjerneklart.
 3. Viktig å benytte seg av de siste dagene uten snø i Oslomarka. Da ble det tur til Barlindåsen lørdag. Utrolig flott vær. Tåka lå tykk over Maridalsvannet og innover Maridalen. Her ser vi fra Barlindåsen mot Oslo. Fra Barlindåsen mot det jeg tror er Øyungskollen. Maridalsvannet bader i tåke.
 4. Magisk solnedgang over Nordmarka og Maridalsvannet i går kveld!
 5. Topptur til Lauvdalsbrea 1597 moh på lørdag. Her ser man utover Breadalen og Blåbergi. Det blåste friskt sammen med både sol, snø og tåke.
 6. I Lillomarka ligger det et naturreservat som heter (enkelt og greit) Lillomarka naturreservat, og her finner man skikkelig uberørt skog. Jeg tok meg nedover Grytedalen. Dette er en utrolig trang og utilgjengelig dal, hvor det enkelte steder er veldig vanskelig å ta seg frem, spesielt nå som det er så mye vann. Turen er utrolig flott med en veldig frodig gammelskog, bekker, steinrøyser og Granbergsputtene - to bittesmå vann hvor det skal være fisk i det største av dem. En hengekøyetur hit må være helt fantastisk. Telt er det umulig å slå opp med de bratte sidene ned mot vannet. Legger ved et bilde av Granbergsputtene. Speilrefleksjonene er perfekte. Snur man bildet opp ned ser man knapt forskjell.
 7. Vært på hytta i helgen. Tok en tur til Hivjufossen og var for en gangs skyld heldig med været. Det blåste utrolig nok ikke denne kvelden!
 8. Fra hytta sist helg. Quiz. Noen som kjenner igjen disse toppene? De er ganske markante i dette fylket, men ikke fylkets høyeste. Toppen til høyre deler navn med et fjell i nabokommunen som rager 1802 meter over havet.
 9. Skarvheimen er fantastisk. Fødalen er noe man må se. Fantastisk dal. Reineskarvet er også veldig flott og stort, mye stein. Har vært på toppen et par ganger, men har aldri gått videre innover Reineskarvet mot Gyrinos, men tror det kan være veldig flott. Eitrejuvet er ganske enkelt å gå opp. Ellers anbefaler jeg Urevassnutane 1753 moh via Rossdalen. Veldig markant topp langs fv. 50. Fra toppen er det 750 meter rett ned. Hivjufossen er også et fantastisk skue, og det å vandre innover mot/langs med Hallingskarvet fra Hivjufossen tror jeg er kjempefint. Raggsteindalen er også en utrolig flott inngangsport til Hallingskarvet med en flott elv og en frodig dal.
 10. Vinter i høyfjellet. Atnsjøen og Rondane i går. Tatt med drone.
 11. Man må ikke reise på fjellet for å få til en «topptur» hvor man kommer seg over tåka. Her på toppen av Barlindåsen nå på lørdag, 407 moh. Utsikten var nydelig med skyer over Maridalen og sola som tittet frem.
 12. Se der, ja. Men finnes det noen billigere alternativer? Den var svindyr.
 13. Hei. Noen som vet om det eksisterer gode klokker som er nøye og kan erstatte mye av det en GPS registrerer, som logging av hvor man har gått, moh, skritt, avstand man har lagt bak seg og lignende? Snart jul, vet dere. Noe må man jo ønske seg. Har sett litt på Fitbit Charge 3, men vet ikke om den registrerer det jeg ser etter.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.