Gå til innhold
 • Bli medlem

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  586
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

aleks vant dagen sist 19. september 2020

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I dag gikk turen fra Koppang til Storsjøen i Rendalen. Fantastisk tur i skogen som her i Østerdalen jo er gigantisk. Storsjøen er for øvrig en av de dypeste innsjøene vi har her med 309 meter på det dypeste. Fant noe bjørneskit også.
 2. aleks

  Finsk Lapphund

  @Bokhylla Hei. Jeg har en finsk lapphund. Hun fyller 9 år nå i november, og er verdens beste turkamerat. Vi bor i Oslo i leilighet, og det går kjempefint, men det beste hadde jo vært å ha hus med hage. Samtidig, er man flink og går mye tur med hunden spiller det jo egentlig ingen rolle hvordan/hvor man bor. Vi har en balkong hun ligger mye på. Stortrives der, og der bjeffer hun nesten aldri. Kun når hun ser katter. Hun elsker å jage katter. Det med bjeffing er kompliserte greier med min hund. Så lenge jeg er hjemme med henne bjeffer hun ikke så mye, men om min samboer er al
 3. Tur til Grønkampen i Rendalen med utsikt til Rondane og Sølen. Nydelig vær, men mye vind.
 4. Takk. Ja, det er ikke noe gøy, og som du sier er det så trist at man spør seg selv hvorfor man har hund. Det blir mye selvpining fremover ved å se på bilder, men da ser man jo alt det fine man har gjort sammen.
 5. Sara og jeg gikk vår siste tur i dag tidlig.
 6. Tur til Grønkampen i Rendalen i dag. Kjørte fra Koppang og parkerte på Stor-Elvdal-siden. Fantastisk vær og en helt utrolig flott utsikt. Toppen er på 969 moh.
 7. Rakk en kort fjelltur før jobb i morgen. Mjåvasstølen med Reineskarvet i bakgrunnen.
 8. Det ble topptur til Sølen på fredag, og det var ikke måte på hvor heldig jeg var med været. Sol fra skyfri himmel hele dagen, 30 varmegrader og tilnærmet vindstille, til og med på toppen. Fantastisk.
 9. Det blir nyttårsaften til fjells i Ål i år. De neste dagene kommer mildværet med 30 meter per sekund i høyfjellet her. Da vi kom opp i går var det minus 20 grader. Kontraster! Men, i kveld var det, som i går, fint vær og stjerneklart.
 10. Viktig å benytte seg av de siste dagene uten snø i Oslomarka. Da ble det tur til Barlindåsen lørdag. Utrolig flott vær. Tåka lå tykk over Maridalsvannet og innover Maridalen. Her ser vi fra Barlindåsen mot Oslo. Fra Barlindåsen mot det jeg tror er Øyungskollen. Maridalsvannet bader i tåke.
 11. Magisk solnedgang over Nordmarka og Maridalsvannet i går kveld!
 12. Topptur til Lauvdalsbrea 1597 moh på lørdag. Her ser man utover Breadalen og Blåbergi. Det blåste friskt sammen med både sol, snø og tåke.
 13. I Lillomarka ligger det et naturreservat som heter (enkelt og greit) Lillomarka naturreservat, og her finner man skikkelig uberørt skog. Jeg tok meg nedover Grytedalen. Dette er en utrolig trang og utilgjengelig dal, hvor det enkelte steder er veldig vanskelig å ta seg frem, spesielt nå som det er så mye vann. Turen er utrolig flott med en veldig frodig gammelskog, bekker, steinrøyser og Granbergsputtene - to bittesmå vann hvor det skal være fisk i det største av dem. En hengekøyetur hit må være helt fantastisk. Telt er det umulig å slå opp med de bratte sidene ned mot vannet. Legger ved et bi
 14. Vært på hytta i helgen. Tok en tur til Hivjufossen og var for en gangs skyld heldig med været. Det blåste utrolig nok ikke denne kvelden!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.