Gå til innhold
 • Bli medlem

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  589
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

aleks vant dagen sist 19. september 2020

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her er forøvrig egenskapene for posen. Fyllet i posen er «polyester hollowfiber». Noen som vet om dette har noe betydning for varigheten på posen? Og hva er «hollowfiber» oversatt til norsk? Hul fiber?
 2. Takk for alle svar. Den er nå vasket på 40 grader og blitt kjørt i trommel noen runder, så nå blir neste utenatt litt ekstra spennende.
 3. Hei. Jeg har en gammel Ajungilak-pose jeg fikk av foreldrene mine da jeg var liten. Jeg er nå 33 år, så jeg vil anta at den er rundt 15-20 år gammel. Det jeg mistenker er at den har blitt mindre effektiv mot kulda med årene. Det er kanskje ikke så rart når den i alle år har ligget nedstappet som en ball i kompresjonstrekket. Jeg har nå googlet meg frem til at det er fy-fy. Jeg fryser lett i denne posen, men jeg husker godt flere turer hvor jeg var god og varm i den. Finnes det noen måte å «reparere» posen på? Holder det å ta den ut av kompresjonstrekket og la den henge/ligge før
 4. I dag gikk turen fra Koppang til Storsjøen i Rendalen. Fantastisk tur i skogen som her i Østerdalen jo er gigantisk. Storsjøen er for øvrig en av de dypeste innsjøene vi har her med 309 meter på det dypeste. Fant noe bjørneskit også.
 5. aleks

  Finsk Lapphund

  @Bokhylla Hei. Jeg har en finsk lapphund. Hun fyller 9 år nå i november, og er verdens beste turkamerat. Vi bor i Oslo i leilighet, og det går kjempefint, men det beste hadde jo vært å ha hus med hage. Samtidig, er man flink og går mye tur med hunden spiller det jo egentlig ingen rolle hvordan/hvor man bor. Vi har en balkong hun ligger mye på. Stortrives der, og der bjeffer hun nesten aldri. Kun når hun ser katter. Hun elsker å jage katter. Det med bjeffing er kompliserte greier med min hund. Så lenge jeg er hjemme med henne bjeffer hun ikke så mye, men om min samboer er al
 6. Tur til Grønkampen i Rendalen med utsikt til Rondane og Sølen. Nydelig vær, men mye vind.
 7. Takk. Ja, det er ikke noe gøy, og som du sier er det så trist at man spør seg selv hvorfor man har hund. Det blir mye selvpining fremover ved å se på bilder, men da ser man jo alt det fine man har gjort sammen.
 8. Sara og jeg gikk vår siste tur i dag tidlig.
 9. Tur til Grønkampen i Rendalen i dag. Kjørte fra Koppang og parkerte på Stor-Elvdal-siden. Fantastisk vær og en helt utrolig flott utsikt. Toppen er på 969 moh.
 10. Rakk en kort fjelltur før jobb i morgen. Mjåvasstølen med Reineskarvet i bakgrunnen.
 11. Det ble topptur til Sølen på fredag, og det var ikke måte på hvor heldig jeg var med været. Sol fra skyfri himmel hele dagen, 30 varmegrader og tilnærmet vindstille, til og med på toppen. Fantastisk.
 12. Det blir nyttårsaften til fjells i Ål i år. De neste dagene kommer mildværet med 30 meter per sekund i høyfjellet her. Da vi kom opp i går var det minus 20 grader. Kontraster! Men, i kveld var det, som i går, fint vær og stjerneklart.
 13. Viktig å benytte seg av de siste dagene uten snø i Oslomarka. Da ble det tur til Barlindåsen lørdag. Utrolig flott vær. Tåka lå tykk over Maridalsvannet og innover Maridalen. Her ser vi fra Barlindåsen mot Oslo. Fra Barlindåsen mot det jeg tror er Øyungskollen. Maridalsvannet bader i tåke.
 14. Magisk solnedgang over Nordmarka og Maridalsvannet i går kveld!
 15. Topptur til Lauvdalsbrea 1597 moh på lørdag. Her ser man utover Breadalen og Blåbergi. Det blåste friskt sammen med både sol, snø og tåke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.