Gå til innhold

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  560
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

aleks vant dagen sist November 14 2015

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sensommerstemning med Reineskarvet i bakgrunnen.
 2. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Badesommer for både to- og firbeinte. Min 12 år gamle border collie lever av å bade.
 3. Fra påsken. Fornøyd med alt fra skiløper (frua) til bakgrunnen. Synes det ble et postkort av et bilde. Tatt med et Panasonic Lumix LX15.
 4. aleks

  Gjøvik og hjem til Sundvollen

  Dritkult!
 5. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  For en utrolig påske! Minus 15 om nettene og sikkert et sted mellom 5 og 10 minusgrader på dagtid, men sola varmet som bare det. Tok et postkort av frua da vi var på skitur i Ålsfjella. Her ser vi ut mot Reineskarvet i Skarvheimen.
 6. Takk for svar! Angående det at bildet er "skjevt"; det artige er at det var noe jeg prøvde å rette opp i Lightroom, men for meg ble det bare skjevt uansett. Rettet jeg opp horisonten ble teltet og bakken i forgrunnen skjev. Lot det derfor være som i originalutgaven. Jeg skal sjekke ut det med luminance. Har mye å lære i lightroom skjønner jeg!
 7. Fant frem et gammelt bilde og finpusset det litt i Lightroom. Dette er fra en firedagers-tur jeg gikk i september 2008, fra Ål i Hallingdal, gjennom Skarvheimen og til Lærdal. Teltplassen er ovenfor Stolsvatnet med Skorpa i bakgrunnen.
 8. Men her snakker vi om januar for ett år siden, sant? Ganske mye mer snø der nå tror jeg. Øst for Hallingskarvet er det i hvert fall store mengder med snø. Du får prøve igjen:)
 9. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Mange fine bilder fra jula her! Selv har fruen, jeg og våre to firbente venner tilbrakt romjula og nyttårsaften på hytta i Ål, Hallingdal. Snødd mye! Vi var også en dag i akebakken i Skarslia. Anbefales! Utrolig gøy! Legger ved en liten videosnutt fra akingen. Farten er IKKE satt opp i videoen, selv om det kan se sånn ut! Hytta sett ovenfra. Full fart i akebakken. Veldig heldig med været denne dagen, men det var kaldt. Rundt 12 minusgrader. Det resulterte i veldig røde kinn og iskalde tær etter å ha sittet på et akebrett et par timer. Godt nytt år!
 10. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Jeg liker å tro at jeg har en veldig fotogen hund. Vi var på tur i Lillomarka forrige uke.
 11. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Var på telttur i Nordmarka forrige helg. Vi gikk ikke så voldsomt langt, men tar man toget innover, så kommer man jo et godt stykke inn i Nordmarka. Gikk av på Movatn og trasket opp til en innsjø som heter Store Gørja. På vei tilbake gikk vi til Skar hvor bussen tilbake til byen går én gang i timen. Var heldig med været. Sol fra blå himmel lørdag og søndag. Spesielt søndag var utrolig fin og varm. Her et bilde fra campen med innsjøen Store Gørja og Gørjahytta i bakgrunnen. Solnedgang fra teltåpningen. 10 av 10. Stjerneklart. Her ovenfor Liggern Gård i Normarka med Øyungen der nede. Geiteramsen lagde et utrolig flott fargespill.
 12. aleks

  Merkelig...

  Nå som det har kommet så mange nye medlemmer, så kanskje noen har en spennende historie og dele? Edit; ser nå at mange nye har delt.
 13. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Et bilde fra Daudfettjørne med Kyrhovda 1150 moh i bakgrunnen, Ål kommune. To bilder av en ridetur i Hæe, et utrolig flott og veldig lite besøkt viddeområdet i Hol kommune rett øst for Hallingskarvet. Her er det mange flotte fiskevann og et lettgodt terreng med utsikt over Skarvheimen.
 14. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Kjørte fra Koppang, forbi Rondane og til hytta vi har i Ål. Var der i over en uke med ulike turer i området. Rondane Hytta under rosa himmel Frøkna på toppen av Reineskarvet 1722 moh. Her ser vi mot Hallingskarvet. Her ser vi bikkja med Hallingskarvet i bakgrunnen. Tatt på toppen av Kyrhovda 1150 moh. Fjellveien. Denne stien kan man følge et godt stykke fra fjellet i Ål og over til Hol og videre inn i Skarvheimen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.