Gå til innhold

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  568
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

aleks vant dagen sist November 14 2015

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kort dronefilm over Sandviga ved Roligheten, Åna-Sira. Denne stranda passerer man om man skal gå til Brufjellhålene, en nå veldig kjent og utrolig spektakulær tur ned til gjettegrytene. Se link; https://www.ut.no/tur/2.17513/
 2. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Man må ikke reise på fjellet for å få til en «topptur» hvor man kommer seg over tåka. Her på toppen av Barlindåsen nå på lørdag, 407 moh. Utsikten var nydelig med skyer over Maridalen og sola som tittet frem.
 3. aleks

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  Se der, ja. Men finnes det noen billigere alternativer? Den var svindyr.
 4. Hei. Noen som vet om det eksisterer gode klokker som er nøye og kan erstatte mye av det en GPS registrerer, som logging av hvor man har gått, moh, skritt, avstand man har lagt bak seg og lignende? Snart jul, vet dere. Noe må man jo ønske seg. Har sett litt på Fitbit Charge 3, men vet ikke om den registrerer det jeg ser etter.
 5. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur fra Movatn til Kjelsås i dag, via Barlindåsen med en utrolig flott utsikt over Maridalen, Maridalsvannet, Oslo og Oslofjorden. Fortsatt veldig høst i Osloskogene. Vakkert! Mobilbilder det meste, foruten det av bikkja hvor (selvfølgelig) skikkelig kamera måtte til.
 6. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sensommerstemning med Reineskarvet i bakgrunnen.
 7. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Badesommer for både to- og firbeinte. Min 12 år gamle border collie lever av å bade.
 8. Fra påsken. Fornøyd med alt fra skiløper (frua) til bakgrunnen. Synes det ble et postkort av et bilde. Tatt med et Panasonic Lumix LX15.
 9. aleks

  Gjøvik og hjem til Sundvollen

  Dritkult!
 10. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  For en utrolig påske! Minus 15 om nettene og sikkert et sted mellom 5 og 10 minusgrader på dagtid, men sola varmet som bare det. Tok et postkort av frua da vi var på skitur i Ålsfjella. Her ser vi ut mot Reineskarvet i Skarvheimen.
 11. Takk for svar! Angående det at bildet er "skjevt"; det artige er at det var noe jeg prøvde å rette opp i Lightroom, men for meg ble det bare skjevt uansett. Rettet jeg opp horisonten ble teltet og bakken i forgrunnen skjev. Lot det derfor være som i originalutgaven. Jeg skal sjekke ut det med luminance. Har mye å lære i lightroom skjønner jeg!
 12. Fant frem et gammelt bilde og finpusset det litt i Lightroom. Dette er fra en firedagers-tur jeg gikk i september 2008, fra Ål i Hallingdal, gjennom Skarvheimen og til Lærdal. Teltplassen er ovenfor Stolsvatnet med Skorpa i bakgrunnen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.