Gå til innhold

aleks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  570
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

aleks vant dagen sist November 14 2015

aleks hadde mest likt innhold!

Om aleks

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. aleks

  En månad i Skarvheimen

  Skarvheimen er fantastisk. Fødalen er noe man må se. Fantastisk dal. Reineskarvet er også veldig flott og stort, mye stein. Har vært på toppen et par ganger, men har aldri gått videre innover Reineskarvet mot Gyrinos, men tror det kan være veldig flott. Eitrejuvet er ganske enkelt å gå opp. Ellers anbefaler jeg Urevassnutane 1753 moh via Rossdalen. Veldig markant topp langs fv. 50. Fra toppen er det 750 meter rett ned. Hivjufossen er også et fantastisk skue, og det å vandre innover mot/langs med Hallingskarvet fra Hivjufossen tror jeg er kjempefint. Raggsteindalen er også en utrolig flott inngangsport til Hallingskarvet med en flott elv og en frodig dal.
 2. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vinter i høyfjellet. Atnsjøen og Rondane i går. Tatt med drone.
 3. Kort dronefilm over Sandviga ved Roligheten, Åna-Sira. Denne stranda passerer man om man skal gå til Brufjellhålene, en nå veldig kjent og utrolig spektakulær tur ned til gjettegrytene. Se link; https://www.ut.no/tur/2.17513/
 4. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Man må ikke reise på fjellet for å få til en «topptur» hvor man kommer seg over tåka. Her på toppen av Barlindåsen nå på lørdag, 407 moh. Utsikten var nydelig med skyer over Maridalen og sola som tittet frem.
 5. aleks

  Aktivitetsklokke som GPS-erstatter

  Se der, ja. Men finnes det noen billigere alternativer? Den var svindyr.
 6. Hei. Noen som vet om det eksisterer gode klokker som er nøye og kan erstatte mye av det en GPS registrerer, som logging av hvor man har gått, moh, skritt, avstand man har lagt bak seg og lignende? Snart jul, vet dere. Noe må man jo ønske seg. Har sett litt på Fitbit Charge 3, men vet ikke om den registrerer det jeg ser etter.
 7. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur fra Movatn til Kjelsås i dag, via Barlindåsen med en utrolig flott utsikt over Maridalen, Maridalsvannet, Oslo og Oslofjorden. Fortsatt veldig høst i Osloskogene. Vakkert! Mobilbilder det meste, foruten det av bikkja hvor (selvfølgelig) skikkelig kamera måtte til.
 8. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sensommerstemning med Reineskarvet i bakgrunnen.
 9. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Badesommer for både to- og firbeinte. Min 12 år gamle border collie lever av å bade.
 10. Fra påsken. Fornøyd med alt fra skiløper (frua) til bakgrunnen. Synes det ble et postkort av et bilde. Tatt med et Panasonic Lumix LX15.
 11. aleks

  Hvor har du vært på tur i dag?

  For en utrolig påske! Minus 15 om nettene og sikkert et sted mellom 5 og 10 minusgrader på dagtid, men sola varmet som bare det. Tok et postkort av frua da vi var på skitur i Ålsfjella. Her ser vi ut mot Reineskarvet i Skarvheimen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.