Gå til innhold

Walle

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  857
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Walle vant dagen sist 10. mars

Walle hadde mest likt innhold!

Om Walle

 • Bursdag 14. april 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 654 profilvisninger
 1. Walle

  Nattflaske

  Her er ett alternativ til Uribag om man ikke trenger å være så diskrè: https://www.nalgene.com/product/2575-0032/ Har to slike selv, bruker de dog ikke som pisseflaske siden flasken fort kan komme i klem når man styrer på og later vannet i posen så = Søl i posen De er i god kvalitet og tåler tøffbruk, mye lik sine søsken i hardplast.
 2. Walle

  Nattflaske

  1 liter wideneck nalgene flaske. Om man ikke bruker den i soveposen, men åler seg ut av soveposen for å late vannet mens man fortsatt er inni teltet, skal det for min del være rimelig kaldt, hustrig og dårlig vær ute for å ikke dra opp glidelåsen å gå ut i steden for. For meg er poenget med nalgene flasken at jeg slipper å gå ut av posen. :)-
 3. Ligger tre forslag der. Har gitt min stemme til hver av de, selv om ett av forslagene ser ut til å være avslått..
 4. Walle

  Øks til barn

  Nå vet jeg ikke om du er på utkikk etter en øks som guttungen din kun skal bruke hjemme for klyving av ved, eller om den skal være litt potet og være med på tur også? Om det er er det sistnevnte vil jeg på det varmeste anbefale Gränsfors Stor Skogsøks https://www.fjellsport.no/granfors-stor-skogsyxa.html eller eventuelt Gränsfors Liten Skogsøks https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/tursager-oks/granfors-liten-skogsyxa.html Gränsfors Stor Skogsøks Jeg har selv den store, og er veldig fornøyd. Hadde først tenkt å kjøpe Liten Skogsøks, men etter å ha fått tafset litt på begge ovennevnte i butikken var det kort prosess og endre den planen og gikk fra butikken med den store. Vektforskjellen er oppgitt til 200 gram, og det er hovedsakelig skaftlengden som er forskjellig, der det 64 cm lange skaftet på den "store skogsøksa" gir mye bedre dreis på øksa når man skal klyve kubbene. Den ekstra lengden merker jeg ikke så mye til, all den tid øksene som regel blir stroppet på siden av sekken uansett. Ellers ser Hultafors Åby Skogøks 700g veldig fin ut og likner mye på Gränsfors Stor Skogsøks. Bare 4 cm kortere skaft. På tilbud nå hos Fjellsport: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/tursager-oks/hultafors-aby-0-7-600-mm-24.html Har både Fiskars X7, og hadde Fiskars X5 tidligere som jeg byttet med en Øyo Viking 2000 øks. Det siste angrer jeg litt på, for Øyo viking øksa er mer som en kuriositet å regne, enn en øks som kan brukes til noe fornuftig. Begge ligger nå i turboden uten å bli mye brukt..
 5. OFA har satt ut båtene sine på Børtervann, så det kan jo kanskje være ett alternativ? Får fint til å padle rundt på Børtervann ett par dager
 6. Har du mulighet til å kjøre den i en tørketrommel med en del tennisballer? Det vil hjelpe hjelpe på. Men det er en sjanse for at de syntetiske fibrene har tatt skade av å ligge i kompresjonstrekket i form av varig deformasjon.
 7. Ingen fyrer så store BÅL som Lars Monsen. De prøvde en gang i Ålesund (Slinningsbålet), men tross i at det ble notat i GWR, så var det vel mere som et fortenningsbål i Lars Monsens størrelsesorden.
 8. Fordi Lars Monsen nesten er like rå som Chuck Norris.
 9. Ønsker å kjøpe en ULA Epic Sekk i str medium. Noen som har å selge? Alltid fint med bilder:
 10. Jeg kjøpte boka til Roman Dial "Packrafting! An Introduction and How-to Guide" og synes det er en flott intro book som er verdt dollarene jeg betalte. Så jeg vil anbefale den, har mye fin info om packrafting i sin spede begynnelse. Selv sier han at http://packrafting.blogspot.com
 11. Hvilken plastboks bruker du?
 12. Nice med sanntid følging. Noen mulighet for autoskalering av vinduet ?
 13. 50% på ett telt er jo ikke uhørt, heller vanlig, så om du skulle ville dra den dit, om de ikke lar ordren stå til de får inn telt igjen, så er jo neste steg eventuelt å kontakte Forbrukerrådet. Med mindre XXL ikke skal føre Patagonia videre i sortimentet sitt, og har solgt ut siste rest til 50%..?
 14. Er det ikke bare å informere om at du har god tid og kan vente til de får det inn igjen?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.